Nyårsafton

Jippi äntligen är den här. Dagen vi länge har längtat efter dagen vi ska fira av det nderbara året och in med det ännu mer underbara året. Vi ska ha så fet skoj i dag

‘Somnade mindre än en stock i natt och sedan upp tidigt och kolla på sällskapsresan å vill med vara i fjällen ju. Sen upp på berget i huskvarna och hämta M för nyårs frukost. Nu springer vi runt som små djur och fixar oss. Vi kommer lugnt vara dom snyggaste i dag =)

N i sin blogg väntar på att min boobs ska hoppa ur.. haha självklart kommer det att hända =)

Nä här kan vi inte sitta mer. Dags att börja göra sig fin. Syns nästa år.

Sista inlägget i år

Ska ta och berätta om mitt nyårs löfte i morgon tänkte jag..

Hejdå 2008 och HEJ 2009


Nattligt besök i Huskvarna

Så är näst sista dagen av 2008 snart slut. Har varit en ganska seg dag. Jag å N var och åt Sushi innan mumms. Va gott det var! Sen förstörde jag en nagel fan dagen innan nyår jag som aldrig förstör mina naglar så just nu. Men Patrica fixade till den lite så den håller i morgon.

Åkte till M innan och har varit och solat och gjort mysiga saker. Nu inväntar vi timmarna till nyår. Det kommer bli så himla bra det här. Ska sova i huskvarna i natt mys pys så blir det en nyårs frukost innan allt börjar med tjejerna.

Kollade i Hm katalogen i dag å fan vilken snygg kille som var modell med i år. HIHI men inte titta på killar inte ;)

Nä nu ska M ha datorn.

Om jag inte skriver i morgon hoppas jag alla får en underbar nyårs afton..


Så näst sista dagen av 2008

Har redan skrivit om mitt 2008 så känns onödigt att göra det igen. Men mitt 2008 har varit händelserikt på många plan kan man säga. Ska försöka kortfatta mitt 2008

Jobbade på Ikea i början av året. Där jag trivdes ganska bra. Men var ändå ganska för social för att åka runt och prata med tysta pallar. Under Ikea tiden hände det något som tog ganska hårt. Jag blev med barn och blev mer eller mindre tvingad att göra abort. Men den händelsen orkar jag verkligen inte ta upp nu. Jag slutade på Ikea och fick jobb som telefonförsäljare på 3 ett härligt gäng att jobba med men inte min grej att sälja på folk en massa. Så efter min underbara resa till turkiet med Mea där allt verkligen kunde hända och mycket hände. Jag vet inte jag växte ganska mycket i mig själv där. Träffade massa underbara männsikor och kille. Så när jag kom hem sa jag upp mig på 3 och var arbetslös väntan på att få börja jobba på Claras igen. Där jag älskar att jobba med alla underbara människor och alla underbara stammisar. Men i väntan på det gjorde jag och Jennie en annan resa till turkiet där verkligen allt hände och vi hade världens bästa resa. Där kärleken flödade som bara den. Så kom jag hem och då har kärleken och killarna bara trillat innan och trillat ut ur mitt liv. Men hela hösten längtade jag efter att få komma i väg till Spanien och den bästa resan i hela mitt liv där jag gjorde allt jag aldrig skulle ha gjort träffade människor jag aldrig skulle ha träffat annars.

Mina vänner är det bästa detta året. Jag har aldrig älskat mina vänner så mycket som jag älskat dom i år. Jag skulle aldrig kunna klara av det här året utan dom.

Men mitt 2008 har faktiskt varit ett bra år med lite bakslag men jag har rest mig upp igen och står på mina ben.

Nu ska jag hoppa upp ur sängen och vara social mot folket som är här…


Kan hoppa över morgondagen

Kom precis hem från mys tripp och en mys fika med M. När jag var på väg hem så ringde B och undrade om jag ville följa med henne till Ica maxi. Klart jag ville. Var ju för länge sen jag träffade henne.. men i dag utan alexander (hennes son) Men ska försöka hinna träffa henne nästa vecka.. Va är jag arbetslös??? Har ju alldeles för lite tid kvar…

Längtar som en tok till nyår.. Vill att det ska vara den dagen nu… Kan hoppa över morgondagen och komma dirket till nyår. Det kommer bli fet bra. En kväll utan kille bara tjejer SWEEEEEEET!!!!

Ska kolla på Saw 2 nu med J å M. Sen ska jag sova bort hela dagen i morgon. Eller tills jag åker till M i morgon. Ska sova där mys pys =)


Shoppa

Ska ner och träffa M nu för att shoppa. Tur att man har en älskare som sätter in pengar på mitt konto ibland så jag kan shoppa =) För det är inte lätt att vara en shopaholic ;)

Ska ner till tvätt stugan först sen måste jag bege mig. Sminket är på kläderna sitter perfekt kortet är i jackanfickan bara shoppingskorna som saknas. Sen är det dags =) hahaha

Å snart är det nyår.. LÄNGTAR!!!!


Nyårs naglar

Kunde inte alls sova i natt. Så i morse när J kommer hem så trodde jag kl var 2 och att jag hade försovit mig. Men så var kl bara 9. J var sjuk och åkte hem tidigare. Men va nervös jag blev.

Men nu är naglarna nyårs fina. Svarta med guld så nice ;) Passar sjukt bra till mina nyårskläder. Men fy tusan va kallt det är i dag. Tror jag skulle frysa ihjäl där ute. Men nu är jag hemma i den varma lägenheten och ska tvätta och fixa. Mindre roligt. Men det måste det med. Sen blir det staden med M och fixa det sista inför nyår.

Har hört att dom som va på Olearys förra året på nyår hade sjukt roligt. Så det kan nog bli bra =)

Nä dags att bege sig till tvätt stugan..


Nyfiken

Ja så var denna söndagen också slut. Dagarna bara försvinner. Men det är kvällarna som är jobbigast. Då jag är sjukt seg på dagarna och sen när kvällen kommer är jag pigg och kan inte alls sova.. Jobbigt

Jag är sjukt nyfiken på vilka det är som läsern min blogg. Dom senaste dagarna har det legat på 50-70 st. Och alla sök ord som folk har sökt för att komma in på min blogg. Nu är jag nyfiken.

Det var så oerhört skönt att sola in. Somnade i solariumet och att få lite färg hur skönt som helst.

I morgon är det en fullbokad dag igen. Konstigt att man alltid lyckas men det är skönt. Jobbigt att behöva gå upp vid 9. Ska göra naglarna till nyår i morgon. Så skönt att jag fick en tid för det. Se var vi hittar på för roligt i morgon. Sen ska jag på stan med Mea och sen ska jag försöka fixa andra små saker.


Lördag

Hade en hel bra lördag faktiskt..

Som sagt först var jag med M och mös och drack kaffe. Sen kollade jag på när M och killarna körde rollspel. Gryt trevligt faktiskt. Sen kom jag hem träffade J i 20 min. Sedan vidare till L och så kom N och mycket trevligt var det där. Senare åkte jag och L till olearys inte så hemskt mycket folk. Men vi hade det trevligt. Sen kom M och hämtade oss och vi åkte vidare till E och killarna. En mycket lyckad kväll faktiskt.

I dag blir det lugnt ska snart i väg till atlantis och sola lite. Sen kanske en fika med M och sen ska jag umgås med J. Bara hon och jag. Ska bli mysigt.. Få se vad vi hittar på.

Å snart är det nyår. Ska bli grymt trevligt faktiskt. å efter nyår börjar jag som så många andra det nya livet. HAHA Ska i väg och köpa träningskort och stå och träningas på gymmet med alla andra som tränar som tokar i början. Men jag ska lyckas..


Rollspel

Har precis komit hem från en mysig dag hos M. Med massa mys och kaffe. Har äntligen fått se M och killarna spela rollspel. Riktigt roligt att se. Men snart ska jag hoppa in i duschen och vidare till L och lite fest… Sen kanske vidare till E på ännu mer fest bäst att skynda sig

Galna

Fan va skönt det var att åka bort en sväng på kvällen.. Var sjukt rastlös. så det passade sjukt bra att M å L skulle i väg till E. Små trevligt hos han. Satt och pratade några andra killar var där också. Men Lå M är ju dum mest galnaste personerna jag känner. Haha men va dom är bäst =)

ska snart kliva upp ur sängen tänkte jag. Och äta lite frukost. Sen om en stund ska jag hoppa på bussen till huskvarna å träffa M en snabbis kände att jag va lite M sjuk i går så ringde och sa att jag vill komma dit. Så i dag ska jag dit =)

I kväll vet jag inte riktigt vad som händer än. Ja å L funderade på att gå ut en sväng.. Få se. Det är ju bara morgon än så länge. Kan hända mycket.


Lika rastlös som vanligt

Jag tror jag dör av rastlöshet.. Jag måste ha saker att göra hela tiden. Saker att se fram till hela tiden. Det är sjukt jobbigt och speciellt när man är arbetslös. För då känner inte alla lika dant. För dom är trött efter jobbet medans jag har världens energi. Lite synd om ens vänner då ju =) Men ska faktiskt köpa träningskort nu och ska fan bo på friskis. Jag hoppas det blir så i alla fall. Jag måste börja träna. Jag har lagt det på is så länge nu. Och jag älskar ju att träna SÅ NU JÄVLAR!

Satt och började kolla på Love Guru men fy va verkligen inte på humör för den filmen. Ska snart i väg med L å M till E. Är så sjukt rastlös så något måste jag göra..

Kollade på min mobil nyss hur många sms jag har skickat sen jag kom hem från spanien i 2,5 vecka det är fan 1300 sms.. det är galet kan tro att det fan är det ända jag gör.. men tycker det är så sjukt tråkigt att prata i telefon just nu så mycket skönare att smsa.

Fick reda på att jag ska till danmark 2-5 januari. Så jävla roligt. Ska först ner till köpenhamn en natt sen vidare till ribe där vi ska träffa massa folk från service & co. Hur bra som helst. Längtar som en tok…

Nä nu går jag ut och ta en cigg.


Hata rea

Jag hatar verkligen rean. Folk som tränger sig. Och river bland kläder och håller på. Nä då betalar jag heller fullpris.

Ät lutfisk nu mumms va gott det va… Folk är konstiga som inte äter det tycker jag.

I kväll kanske jag ska träffa J. Får se om han hör av sig senare..

Nu ska lägga mig i soffan och halv sova.


vilken fest

så var juldagen också över. och årets stora festa dag. visst var det folk ute. men man kunde i alla fall vara inne på krogen.. det var hur bra som helst! sprang mellan olearys å sliver och det var hur bra som helst. kände många på båda ställerna. hur kul som helst på båda. Men mellan turerna så blev man i mellan en misshandel. Såg när E blev knuffad och A sa till sen blev han in knuffad och slängd på marken och fick massa sparkar självklart ska jag alltid gå i mellan men fick bara den här gången en smäl i ryggen.

Varför ska jag ha så svårt att ta emot komplimanger? Alltid har jag det. Tack alla som gav mig så fina komplimanger. Alltid kul att höra och jag ska försöka ta emot dom nu ;) Men hör och häpnad jag tackade nej till en som jag mycket väl ville följa med hem i går. Jag börja lära mig ;) eller jag försöker i alla fall.

I dag är det Annandag jul och nu händer det inget fram tills på onsdag igen. Surt var  tusan ska man göra??? Vill hitta på något. Funderar på att åka upp till stockholm på söndag tills tisdag. Få se om det blir så våre ju kul faktiskt.

Ønsker at forsøge mig på en lille dansk. Jeg savner Service & Co så meget. , Der altid havde noget at gøre. Du altid haft nogen at snakke med. Intet problem dernede med noget. Jeg ville så gerne komme derned igen og leve det liv igen. Intet mindre end mit liv her i hjemmet. Men alt var så perfekt der. Lidt dansk, jeg nogensinde har lært mig;)
Hem till mammsen snart igen och äta lutfisk.. mumms

Laddar

Har spelat lite Guitar hero på brors Wii hur kul som helst. Det var ett tagsen jag spelade men fingertopparna hänger med fortfarande. Tänkte köra lite Mario car sen med haha så kul när man får köra med hela kroppen.

Men är också ganska seg så tänkte jag skulle vila en stund innan barnen kommer på besök också så länge sen jag så Agnes å Ida ju. Ska bli kul.

Vill shoppa från Forever21.com nu.. Är det någon som har gjort det? Är det bra kläder? Var kostar tullen?

Men mest av allt måste jag ju ladda inför årets juldagsfest. Som idag är hemma hos Marika med mat och massa tjejer. Hur kul som helst. Och vilken låt passar inte till att TAGGA till då?

Jo just det denna. Mest service & co minnen.. SAKNAR Saknar till och med att få prata lite danska =(


helt sjukt

Så är det juldagen. och festens dag =)

Men fan va sjukt att ica maxi är öppet och att det var sjukt mycket folk där som handlade. Men ännu sjukare är att Media Market är öppet och att det var ännu mer folk där. Va fan det är juldagen kan folk aldrig få vara lediga??? Nä snart är väl alla affärerna öppna dygnet runt..

Hos mammsen nu och ska äta mat mumms..


Så va julen över

Ja julen är ju bara julafton och som vanligt så går den förbi i rasande fart. Men fy va mysig den är.

Först umgås man med hela familjen och äter och tittar på Kalle Anka och sedan i år bar det av till Kusinen E för att fortsätta julen. Där vi fikade öppnade julklappar. Lii fick hur mycket som helst kanske för att hon är ända bebisen i våran släkt just nu =) Sen blev det tomte gröt. Mumms..

Ska försöka skriva ner allt jag fick. Pengar, massage, D&G klocka, öronhängen, morgonrock, armband, baksaker, tomtar, hmm och en hel del till. Kommer verkligen aldrig ihåg allt.

Men lika kul som att få saker är det faktiskt nu mera att ge bort saker också. Som när min morbror öppnar sin julklapp från hans dotter och får en digital fotoram. Så säger mamma å sådan är så coola. Sen öppnar hon sitt paket från mig och får en digital fotoram =) då blev man glad att man gav något hon tyckte om =)

Snart ska jag faktiskt hoppa ner i sängen så man är utvilad till allt festande i morgon Men ska kolla lite på Armagaddon hur länge som helst man såg den. Å Bruce är ju bara så snygg i den.


Julafton

Så var det den 24 december nu då och julafton! Som jag sagt sen innan känns det inte alls så. Men hoppas det kommer lite mer känsla i morgon. Som dom sa på vädret så kanske vi också skulle få lite snö och när jag körde bil hem innan var det lite frost på rutan i alla fall något att hurra för ;)

Haft en jätte mysig kväll med Familjen o C! Som vanligt träffas ju inte alla allt för ofta längre och BamBam trivdes som vanligt när alla var samlade =) Men nu är jag sjukt trött och ska hoppa i säng snart tänkte jag. I natt får jag sova själv. Inget roligt ju.. Men ska snart sova så jag kan sova hur många timmar i natt som helst.

Som jag blev tillsagd av ”Nisse” att skriva ”dagbok” i stället skrev jag precis av mig i ett hemligt inlägg med lösen. Och visst det är super skönt. Men som jag å M pratade om innan att folk ska fullständigt skita i vad jag skriver i min blogg så länge jag inte skriver något elakt. Å det gör jag inte. Men som sagt det var skönt att skriva av sig lite.

I morgon är det julafton och jag måste i väg och köpa julklapp till mormor å farmor få bli triss eller något sen måste jag köpa en lite sak till syster och lite saker hit till lägenheten. helst skulle jag vilja plocka iordning också men det hinner jag nog inte i morgon. Ska va hos familjen vid 1. Men måste fixa i ordning det sista i lägenheten till Jennie kommer ju. Men det tar vi på juldagen som även är längtad av mig för då är det fest. en massa tjejer som ska till M och förfesta och äta… MYS! Sen om en vecka är det NYÅR!!! Men i år i jul kommer det vara en som Saknas och det är en annan M. Känner att många av mina vänner heter M. Men ska sluta skriva ut hela namnen här nu mera.

nä dags för sängen


God Jul!

Vaknade upp med 15 sms på mobilen =) En ganska trevlig känsla faktiskt.

I dag är det julafton. Så nu ska jag in i duschen sen vidare till Ica maxi och efter det blir det jul hos familjen

GOD JUL!!


bingo lotto

Ja bingo lotto är inte som förr kan man ju säga. Visst är det mysigt att sitta med hela familjen och c och kolla på bingo men det är inte som förr =) och det är väldigt lång dragit. Men mest för att man kanske bara vill sova och vakna till Jul afton ;) fast det ändå inte känns som julafton i morgon.. så längtar man ju. speciellt när man ser alla julklappar som tittar på mig och bara vill be öppnade hihi

Ska hem om en stund och prata med A. Har en del att prata om. Sen blir det sova. Å i morgon ska jag sova länge innan jag åker till familjen och fira jul.


Vad händer

Mycket skumma saker som händer i dag alltså.

En mysig julfrukost på Claras.. Jätte trevligt var det. Innan dess fick jag samtalet jag inte ville ha. Jag visste det. Min vanliga otur. Och efter det får jag ett annat samtal om att en tjej har hittat mitt körkort som jag tappade bort i lördags. det sjukaste med det är att hon hittade den på hermansvägen. Va fan gjorde mitt körkort där? Jag var inte ens i närheten av hermansvägen i lördags. Mycket skumt. Sen ringde jag min bror för han skulle kolla hur mycket pengar jag hade på kontot så säger han 10000 jag VA?Då har jag fått en lön på 9000 men jobbade ju inte ens i November så vet inte va dom pengarna kommer i från. Andra gången det händer i år. Måste ha en hemlig beundrar som betalar in en summa ibland ;) Mycket lustig dag alltså.

Men roligaste i dag var nog när jag och N skulle försöka fånga en av katterna i dag. Båda lika rädd för dom störda katterna.. Vände upp och ner på hela lägenheten tror jag :)

Va på stan och inhandlade dom sista julklapparna med. köpte en perfekt julkapp till M som hon fick innan ;) Var också oc köpte perfekta BH:ar. Dyra men dom satt skit bra och rätt storlek och allt. Men fan va snoppen man blir när man se kupan alltså :)

Nu sitter jag hos mamma och pappa och väntar på julmat ;) mumms


utråkad

Efter 2 dagar i soffan typ är man mer eller mindre utråkad kan man ju säga. Jag är verkligen inte den som sitter i soffan.  Och jag känner just nu hur det kryper i hela mig. Så i morgon ska jag göra massa. Äta Julfrukost på Claras sen ska jag å M gå på stan försöka hitta dom sista julklapparna och mysa. Sen blir det Ams och lämna lite uppgifter. Så är allt det klart i alla fall. Sen blir det årliga lille jul hos mammsen å pappsen som vi har haft i alla år. Spela bingolotto och äta julmat mumms.

Så i morgon händer det mer saker.. GOTT!!! För nu är jag rastlös..


Seg

Samtalet blev aldrig av i dag. Fan också. Ska man behöva vänta tills i morgon igen nu då.. Jag blir tokig kan det inte bara flyta på lite.. Lite bara!!!

Va i alla fall på Ams i dag som alla andra i Jkpg kändes det som.. Fan va folk det var där i dag. Åt lite på Claras sen med.. Men har ingen mat lust alls.. N kanske kommer senare så vi kan ha lite mys.. Men just nu sitter jag och fixa lite med bilder och filmet. Har 9000 bilder på min extarna hårddisk.. Helt sjukt

Ska snart full följa städningen hade jag tänkt.. Men så lätt att fastna här framför datorn och prata med alla och kolla runt..


Sunes Jul

En snabb fika på Claras träffade gamla goa killgänge :)

Pratat med A lite nu fick en sådan sjuk längtan efter henne.. Vill bara krama om henne.

Men nu ska jag å N kolla på Sunes Jul


Nervös

Jag tror jag dör. Nu är det bara 2 min kvar tills kl är 1. Och jag tror jag dör.

Jag skakar som en skit.. Vill inte

Har haft mardrömmar om det här =(


SOVA

En lugn och skön dag!! Inte gjort allt för mycket

N kom innan så åt vi bakpotatis och pepparkakor med ädelost mumms och kollade på film

Försökte sova innan men tänker för mycket på kl 1. Tusan va jobbigt det ska vara! Sjukt nervös. Men N ligger och sover så fint ska väl krypa ner jag med.


Jul va??

Usch dagen har bara sprungit förbi och jag har inte gjort alls mycket.. Har packart upp min väska äntligen.. men nu ligger allt på sängen mer orkade jag inte.Men väskan är på vinden nu i alla fall. HAr små plockat lite här hemma.. har inte orkat så mycket i dag.. som sagt inte sovit något i natt plus att jag är sjuk. har feber =(

Har hunnit prata med både Carro, Amelie, Jessica och Becca i dag med.. Så en del har jag hunnit med..

Nu är det bara mig själv jag ska hinna med. Har inte ätit något i dag. Men är inte ett dugg hungrig. Har ju rasat en hel del i vikt sen jag kom hem även att jag äter.. Jag fattar inte hur det går ihop sig. Eller jag tror jag vet. Sen ska jag vaxa ögonbrynen och fossigarna.. Men det hinner jag nog inte i dag.. För snart kommer Nikki pikki.. ;)

I morgon kommer bli en sjukt jobbig dag.. Först till det där himla Ams. Och sedan ringa det där jobbiga telefon samtalet. Jag vägrar jag vill inte.. Jag skiter i det. Men jag och Becca ska pratat samtidigt som vi pratar med dem för att se va den ena säger till den andra.. Men jag pallar inte ett bakslag där.

Hallå är det jul afton om 3 dagar? Fattar ingen ting har ingen jul känsla alls.. Men just nu är ju som sagt tankarna på samtalet i morgon. Har väl inhandlat dem flesta julklapparna har en julklapp kvar bara… Men jag vill ha jul stämning..


Tankar

Har precis gett upp att lyckas somna. Har försökt sova sen jag kom hem i morse vid 7 men det funkar inte. Alla tankar bara springer förbi. Alla ord folk säger. Allt jag jämt anlysera. Tankarna bara rusar i hvudet. Och det gör onödigt ont.

2008 har varit ett hel mysko år för mig på alla sätt.

Resa:

Jag gjorde världens resa. Jag gjorde något jag verkligen älskade. Jag träffade så sjukt mycket bra folk. Service & Co var det bästa som kunde hända mig. Jag var med om allt man aldrig får chans att vara med om annars. Alla tankar om att bli reseledare till att inte vilja bli det till att bli det och att inte vilja bli det och så vidare. Men alla tankar och känslor man hade hemifrån var som bort blåsta där nere.. Man kände lycka och att man var på noll igen. Jag var i Turkiet 2 gånger. Och jag älskade detta land. Första gången var jag med Mea en lugn och skön semster som vi båda verkligen behövde. Andra gången var jag med Jennie då det var allt mer än lugn vecka. Då vi festade och aldrig sov och fann en hel del kärlek även då. Resor jag sent kommer glömma

Killar & Kärlek

Det här med killar i år har väl varit det mest omtalade ämnet för min del. Jag vet inte vad det har varit med mig och allt vad killar heter i år. Kärlek är något för mig som är ganska viktigt.  I början av året var jag med en som gjorde mig gravid och allt där till var helt otrolig historia. Det tog ganska hårt på mig. Men jag tog mig upp och sommaren hjälpte mig igenom allt. Jag fann en kille i turkiet som bara var en semsterflört men som betyde en del för mig ett tag. Men man kan inte ha killar i turkiet och det upptäcktes ganska så snabbt. Hösten har varit den mest aktiva hösten någonsin. Jag har träffat puckon till människor jag tyckt om. Många har tyckt att killar har stor invärkan på mig. Och lite sant är det väl i det! Men jag har nog behövt den av det. Många komplimanger, många tomma ord, säkert många sanna ord också. Men också mycket sårande händelse. Ja killar är väl ett mysterium för sig.

Vänner:

I år har jag fått en massa underbara vänner. Vänner jag bara har haft bekantskap med som jag har lärt känna bättre. Vänner jag har fått på köpet. Vänner jag har träffat på resor. Vänner får man aldrig för mycket av. Men när vänner är något alla behöver. Vänner man kan prata om allt med. Vänner man kan skratta gråta och vara sig själv med. En vän som betyder oehört mycket är nu på andra sidan jordklotet men jag tänker på henne ofta. Och när vi pratar mår jag alltid bra.. Hon får mig alltid att må bra. Hon säger alltid dom rätt orden. En vän jag bara hade en bekantskap med är nu en vän jag aldrig skulle klara mig utan. En vän som jag har sjukt roligt med och kan prata om det mesta med. Sen har vi en vän som jag länge har känt det går i vågor hur ofta vi umgås och prata men vi vet att vi alltid finns för varandra. Sen har jag många nyfunna bland annat min fru som betyder en massa för mig. Och massa nya människor på Claras som jag tycker om oerhört mycket plus att man fick en annan vän på köpet. Jag älskar er alla mina vänner

Så mitt 2008 har varit en händelse rikt år. Med både skratt glädje ilska tårar tomhet svek saknad sömnlöshet flytt plugg jobb byten resor ja en massa har hänt och det är så jag vill ha det


Hem kommen

Precis hem kommen från en mycket trevlig efterfest/borta match ;) Kvällen slutade inte som jag hade väntat mig kan man ju säga. Men var gör det. Hela kvällen blev grymt lyckad i går i alla fall. Var en sväng på Olearys där det sög ganska mycket faktiskt men hade kul meed L o M i alla fall. Gick en sista stund till Sliver träffade J utanför och mycket trevligt var det ;)

Saknar Service & Co så sjukt mycket. Fan allt var så lätt där nere.. Allt var så underbart. Man kunde göra vad man ville ingen som bryde sig eller något. Jag hade så sjukt skoj hela tiden och slapp tänka på andra.. Vill ut och resa nu igen.. Vill i väg nu!!!!” Vill inte alls vara hemma längre… Vill börja jobba utomlands nu..


Trött som fan

Oj oj i dag är jag så sjukt trött. Kan knappt hålla ögonen öppna. Men det är fest i kväll igen. Går dagen var sjukt trevligt. Va så mysigt att umgås med A som i Anja ;) Sen kom N hem efter jobbet och så gick vi och mötte upp J och vidare till Olearys där vi träffade L och en vän. € dagen i rad som det blir fest men det är klar jag pallar ;)

Ja å N va och kollade på fotboll innan som. Fan älskar att titta på fotboll sjukt många snygga killar ;) å Min Favvo kille S var där. Jag vill jag vill jag vill. Han säger så flummiga saker ibland ;) men det gillar jag. Såg några matcher. Ville vart där hela dagen men skulle ju jobba så det gick ju inte.

Senare ska jag träffa L o M och festa till det igen. I kväll är det sevice & co fest i sthlm vill också gå dit men men…


Sjuk

Jag bara känner hur febern stiger och hur ont det gör i halsen. Jag vill verkligen inte vara sjuk.. Jag pallar inte det.. Anja är här nu så måste tagga till nu och få med henne ut.. Även att jag skulle göra allt för att få vara hemma.. Men så blir det inte i dag.. Men i morgon efter jobbet blir det raka vägen hem.. Hoppas jag klarar av att jobb i morgon bara..

Nä hoppa in i duschen


Anja

Trevlig kväll ute i går, Jag nikki och Mea på Olearys,, Grymt trevligt även en torsdag. ;)

I dag mår jag inte alls bra.. Känner att jag har feber och förkyd och jätte ont i halsen. Inget roligt alls.. Vill verkligen inte bli sjuk… Speciellt inta när Anja kommer i dag.. För hon kommer om någon timme.. Ska bli så kul att se henne igen.. Nu har alla börjat få mail om att dom är godkända eller inte.. Men jag har ju Ö Så jag kommer få sist.. Fan va surt det är att vänta.. Få säkert nästa vecka.

I morgon ska jag först kolla på fotboll ;) sen blir det jobb ska bli skönt att jobba lite faktiskt.. Sen vet jag inte vad som händer.. Vi får se..

Måste säga sanningen till J nu med. Jag har bestämt mig. Jag och Mea hade ett allvarlig snack i går. Jag vet att jag bygger upp mitt liv på en viss sak. Och jag måste sluta med det.. Och jag ska försöka nu. Därför ska jag ta avstånd till allt sådant. Jag har sagt till M att det aldrig blir något. Sen måste jag bara lära mig att inte falla för ?. Det ska bli mitt 2009 jag ska bli Nunna. Hmm kommer jag nog aldrig klara ;)

Nä dags för lunch


Små bakis

Sjukt trevligt att Veronica kom i går. Så kul att se henne…

Var ute i går var på karlssons.. Det var inte många ute. Men vi var ute och det märktes och det var galet roligt.. Satt och pratade med några norrmän.. Det va roligt att få prata lite norska i går och få i gång skandinaviska lite. Det gick bra ;) Så i dag är man lite små bakis. Men vi funderar på att köra lite After Work i dag.. Ska bli skoj..

Är lite trött nu så ska väl ta och slappa lite.


Mys pys

Vart i staden i dag med Nikki baby och haft det sjukt mysigt… Det är så härligt att inte ha något jobb.. HIHIHI Men har fortfarande inte skrivit in mig på Ams… Jag vet att jag måste och jag ska göra det innan veckan är slut.

Veronica skulle ju komma till mig i dag.. men sen blev det inte så.. Men nu blir det så.. Så i kväll ska vi till Karlssons hon jag och Nikki.. Sjukt trevligt.. Sitta ner och ha tjej snack.. Skulle ju på date med J i dag men det får vänta.. är hellre med mina tjej kompisar.

Usch kunde verkligen inte sova i natt..  Massa tankar inom mig just nu.. Är jag ett svin eller känner jag verkligen något för J? Varför skulle jag annars vilja gå på date med han??? Jag vet faktiskt inte just nu!! Men jag ska ge han  en chans.. Se om han är en kille för mig.. Det förlorar man ju inte på i alla fall.

Fast egentligen vill jag inte träffa någon eftersom att jag snart hoppas på att få komma i väg.. Få bli reseledare och leva livet igen.. Jag känner att det är det jag vill.. Även att jag kommer sakna mina vänner hur mycket som helst.. Men så vet jag att dom är här när jag vill återvända..

Nä bäst att göra sig fin


Dem rätt orden

Det är så skönt att få ur sig alla tankar! Få höra sanningen är skit bra. Även att den ibland gör ont. Så måste man få höra den för att få upp ögonen! Ibland gör den onödigt ont. Att man inte lär sig. Gång på gång. Varför tror jag alltid gott om folk? Dem flesta har svårt att ändra sig. Vissa är grymt elaka. Vissa kan säga tomma ord. Vissa tänker inte på vad som händer efter dem har sagt orden. Vad den andra tänker. Jag är trött på lögnerna. Att ljuga någon rakt upp i ansiktet är det värsta jag vet! Jag är trött på den skiten och ska nu visa det!!  Så tack Nikki för alla ord och saningar!

Jag ställer mig upp och blir rak i ryggen och håller huvudet högt! Jag är en bättre människa och behöver inte ta denna skit. Så lätt var det!!!


Glögg

Så har man fått smaka på den första glöggen den här julen. Mumms. Va och fikade med Mea å Beckis och Alexander sen kom Nikki. Efter ett tag åkte vi hem och drack glögg… Så gott… Som vanligt tog jag inte tag i mitt liv och gick till arbetsförmedlingen. Men det finns ju en morgon dag. Veronica kommer ju inte i morgon =( Men Anja kommer på Fredag mys pys.

Kanske ska på date i morgon.. Får se J har ju frågat några gånger nu.. Måste ge han en chans i alla fall.

Nä nu ska jag ta och koka lite nudlar


Få inte vända på dygnet

Det är inte bra om jag ska vända på dygnet nu när jag är arbetslös.. Ligger fortfarande i sängen och vill inte gå upp. Men jag måste det. Har en del att fixa.. Måste packa upp alla saker sen ska jag orka mig att ta mig till arbetsförmedlingen! Så jag kan få lite a-kasse pengar. Sen ska jag träffa Mea för en fika och sedan hjälpa Nikki och köra Ikea bilen ;) fullt upp i dag med som vanligt.

I morgon kommer Veronica och hälsar på. Ska bli så sjukt skoj. Saknar alla från Service & co så sjukt mycket! Ska bli kul att prata minnen. Pratade nyss med M också. Å saknar!!!

Nä nu får jag allt ta och hoppa upp ur sängen


minnen

har gjort en film från service & co. massa bilder på mig typ men lyckas inte ljust nu lägga upp den. men det kommer snart massa minnen från den bästa månaden i mitt liv. då jag träffade vänner för livet, kärlekn för stunden som gjorde mig lycklig! Som jag saknar efter att få träffat han i 24/7 i en månad. Men att få höra hans röst nu är underbart!

Barnvakt

I va mysigt det var i går när mamma och pappa kom hem i går!

I dag har jag varit med Beckis och Alexander. Mys bebis! Fick vara barnvakt åt han en stund. När Beckis var på V.V Det va så mysigt att ha han för sig själv ;)

Annars har dagen sprungit i väg i daf som vanligt. Och jag har fortfarande tagit tag i allt. Men ska försöka göra det i morgon! Har även nu flyttat hem till frun! Så ska fixa gerjorna här med. Dagen kommer nog gå i morgon med.

Nä mys med frun och M nu!!!


mys dag

Ja helgen blev trotts allt kanon bra.. Även att jag inte var i Santa Susanna. Men mina vänner gjorde den bra här hemma ;)

Men så fort man kommer hem kommer också problemen.. Och jag vet inte hur jag har det.. Haft en otroligt mysig dag med Nikki i dag i alla fall.. Det var precis vad jag behövde.

Och på Onsdag kommer Veronica. Längtar ska bli skönt att få träffa henne igen.

men snart kommer mamma hem som jag inte har sett på en hel månad…


Okej

Jag fryser som en tok. Kom precis hem från en borta match. Och har fått gå i kort klänning hur långt som helst.. men det var kanske värt det. Fast jag nu vet vad jag har han.. men det känns otroligt bra.

Jag har fått höra att folk tar illa upp att jag skriver vad jag tycker och tänker om vissa saker. Och jag tar in det och ska inte skriva så mycket om det längre. men att folk gå runt och säger att jag pratar skit om mina närmaste vänner gör mig förbannad. Ta det med mig i stället.

Så till går dagen. Var sjukt otaggad ett bra tag.. men efter ett tag så vände det och jag blev party prinsessan igen. Hade sjukt trevligt. och ja jag hade sjukt trevligt på o´lerays. Och mina vänner fick mig att vilja vara hemma igen.

Jag kanske har varit hård när jag skrivit så. Men mycket beror det på att jag vill inte trivas hemma. För då är jag rädd att jag inte kommer komma i väg igen. Jag trivs inte i jönköping. Men det beror inte på mina vänner. Det beror på mig och själva staden. jag vill komma hem ill jönköping och ha det roligt. men jag känner inte alls för att bo här.

ska in i duschen innan nikki baby kommer. skriver mer sen


otaggad

Ska snart fixa mig inför partyt i kväll. Men är väldigt otaggad. Känner tyvärr inte alls för det här i dag.Men jag hoppas jag kommer i min vanliga form fram mot kvällen! Party i Sthlm i kväll med några från Service & Co vill med vara där..

Nu har sanningen börjat krypa sig fram. Sanningen att jag inte vet alls hur mitt liv kommer se ut. Jag vet precis vad jag vill göra.. Jag vill åka i från Sverige o Jönköping så fort som möjligt. Vill ta med mig hela Service & Co till en desti och ha det hur bra som helst.. Tror ni det går?Nä bara en stor dröm. Men hoppas jag får något jobb så jag kan jobba med någon jag känner i alla fall. Av 160 elever borde det bli någon. ;)

Ja ut gång i kväll. Alla ska ju till O´lerys i kväll inget jag alls känner för. Slutade gå dit för ett årsen av en anlednng. Var där en sväng i går och det starkte bara den saken ännu mer. Men eftersom Mea fyller år så får jag inte va sämre utan följer väl med en stund dit tror jag. Och sedan vidare till Sliver. Men vi får se kanske inte följer med överhuvud taget. Inget slår Buddha.. SORRY!!

Som jag och några till säger att på en månad har det kanske inte hänt så mycket för ens vänner. Dom har säkert gjort en massa saker. Men vi har växt så otroligt mycket i oss själv och som person. Något som är svårt att förstå för andra. Det finns många tankar just nu. Men jag ska försöka att anpassa mig så länge jag är hemma i alla fall.

Men som sagt får jag inte jobb som reseledare flyttar jag nog från Jönköping. Jag har växt i från denna stad och vill se mer i mitt liv. Men jag tar reda på det efter jag vet om jag får jobb som reseledare.

I morgon kommer mamma hem.. MISS HER!!!

Och snart ska jag få träffa Service & Co snygglingarna igen..


Fäller tårar

Är precis hem kommen från krogen i Jkpg. och det är inget roligt längre.. Inget är lika roligt längre efter livet i Santa Susanna. Vill bara tillbaka.. Fått massa fina logg inlägg. Å jag saknar er alla så otroligt mycket. Jag vill inget hellre än vara med er hela tiden.

Många ska ut i morgon i sthlm och jag vill så gärna vara där.. Och nästa helg också och nyår också. vill bo i sthlm med alla andra. Fäller tårar när jag tänker på er… Ni är underbara!!!

Men snart syns vi igen. Jessica min roomis saknar dig sjukt mycket. Fan helt tomt att sova utan dig ju.

Fan Buddha bar skulle göra allt för en kväll där..


överlycklig

sitter och kollar på one tree hill så får jag ett sms av M. Å det gjorde verkligen min kväll.. så söt är han.

plus alla logg inlägg av mina snygglingar.. saknar dom så oehört mycket.. ni betyder så otroligt mycket.


Hemma

Ja så har man varit hemma i sverige igen.

Som alla kan ha hört och kanske är den hårda sanningen vill jag inte vara hemma.. Det finns inget som gör att jag känner att jag inte vill komma bort..Visst jag har mina vänner. Men alla är upptagna med sina saker. Och jag känner att jag är för rastlös för att sitta och inte göra någonting. Jag känner att jag är ny Zandra nu. Jag har vuxit i mig själv. Och är beredd att lämna den trygga famnen och ut i den stora världen. Träffa nytt folk och leva som jag älskar att leva. Förlåt alla men jag vill inte vara i Jönköping. Det finns inte så mycket som håller mig kvar. Finns inte så mycket att säga. Allt kommer hända framöver ska bi roligt. men inget slåt månaden i Santa Susanna. Jag vill vara med er alla igen.. Det bästa är att jag har börjat om från 0. Jag känner att jag inte har några problem. Utan är  bara en glad Zandra som väntar på något roligt.

Månaden i Spanien Santa Susanna. Ja jag har väl skrivit hela tiden om hur jag hade det där. Och jag kan väl inte förklara egentligen hur jag hade det för er som inte varit med om det för det finns inte ord för det. Det är en upplevelse man måste vara med om för att förstå. Men så mycket man varit med om en månad. Så mycket intryck, nya männsikor, vänner för livet,  nya saker, ny kultur, utbildning, ny Zandra och så mycket känslor. Ja klart den bästa månaden i mitt liv. Och jag fäller fortfarande tårar är jag tänker tillbaka att jag inte kommer få uppleva detta igen. Men alla ni som har velat höra och lyssnat och frågat om min månad tack. Det har varit skönt att veta att ni har brytt er och varit intresserad av mitt liv där nere.


Sj måste hata mig

Nu när jag skriver.. så vill jag inte ha med åäö det känns konstigt att använda dom nu ju =)

Blir ett kort inlägg just nu.,.. men sitter till slut på tåget hem till jönköping… missade första tåget så fick köpa en ny biljett… och det känns skit… sj måste verkligen hata mig alltså.. plus att internet är skit seg här och att det inte finns något el uttag… Sj hatar mig och jag hatar sj…. så aldrig mer tåg.

men som sagt på väg hem och det känns förjävligt.. gråtit som en tok i dag… men fick i alla fall ettbrev på bussen… ska på en andra interjuv.. känns helt ok.. jobbigt bara att få vänta lite till innan man få veta va som händer.. men några av mina vänner fick inget brev så jag få vara nöjd.. =)

ska skreva mer sen när jag kan ladda min dator.. och lägga in en massa bilder =)


sista dagen

Sa var man inne pa den sista dagen. dagen men lange int har langtat till.. dagen som kommer vara extremt jobbig for allt gor man for sista gangen pa service & co. Jag vill verkligen inte lamna detta liv. Jag alskar detta.. Men det mastes.. Och visst ska det bli lite skont att fa komma hem. en stund i alla fall. =) Sjukt nervos for interjuvsvaret i morgon bara.

Men nu ar alla examen klara och i dag ar det bara diplom utdelning och show och fest kvar.

I gar var det sa sjukt mycket fest. Gick och la mig halv sju i morse och sedan upp kl 8 for lektion. Sa nu ar jag sjukt trott. Och jag har ingen chans att fa sova pa hela dagen.. detta kommer sluta sa illa kanner jag =/ men det far det vara vart. kvallen eller natten i gar va det roligaste pa hela skolan. alla va ute alla va glada alla var full. var fortfarande full nar jag vaknade i morse. men borjar nyktra till nu =)

Kommer sakna manga har pa skolan. Och vissa inte alls. vissa man kom namre fran borjan ar man inte lika mycket med langre utan hittat nya.. men vi ar som en stor familj och jag kommer sakna detta. att ha vara hotell dorrar oppna sa alla kan ga fran rum till rum. halsa pa alla till frukosten. sitta i solen pa siestan. ga ut pa krogen och kanna som en stor hemma fest for alla kanner alla.. alla roliga komentarer och fylle saker som hander. skvaller varje dag.. ja det ar mycket som jag kommer sakna. men ocksa vissa saker jag inte alls kommer sakna…

Men allesammans i morgon ar jag hemma i sverige och da kommer jag beratta allt och ni kommer fa se alla bilder..

Mea hoppas du far en kanon bra dag..


F.C Barcelona

Vilken stamning.. Hela camp nou var fylld. Och dom vann. Det haftigaste jag varit med pa lange. 98700 askadare. Sa jakla coolt. Nagot jag lugnt skulle kunna gora om tusen ganger.

I dag har jag haft nast sista examen. Gick val som det gick men nu ar det jobbigaste over. I kvall har vi skriftligt och det sista examen. Sen ar vi fardiga.. Sa skont sa i kvall blir det fest. I morgon har vi sista lektionen. Ska vi har show da jag sa sta pa scenen och dansa och sen blir det diplom och avslutningsfest. Sen pa tisdag blir det hem fard. Inget jag ser fram emot. Det varsta ar om man inte far ett kuvarr pa bussen dar det star att man fatt jobb hos Nazar. Men vi far ta det da va jag ska gora med mitt liv.

Ska njuta dom sista dagarna har nere som har gatt sa sjukt snabbt.. Men otroligt bra =)

Sa vanner snart syns vi.


FOTBOLL

Sa har man haft examen i 8 timmars salj.. och vet ni var jag fick jag fick en 4 sa jakla bra.. blev sjukt nojd. Det gjorde hela min dag =)

Har varit pa samtal med en av larare ocksa och fick bra ord dar i fran =) ska snart pa interjuv for Nazar. Hoppas verkligen det gar bra… Vill sa garna jobba for dom.. Far reda pa det pa tisdag hur det kommer att ga.. antingen far med ett brav pa bussen hem dar det star att man har fatt jobb eller bli tillkallad pa n interjuv till… eller sa far man inget brav och da har man inte fatt jobbet eller blivit tillkallad pa interjuv.. sa det kommer vara sjukt nervost. Men ska smile som bara den och hoppas pa det basta =)

I gar hade vi juleshow sa fick man lite jul kanslor. men det kanns helt skumt.. i dag ar det lite daligt vader men i gar var det jatte varmt och sol… vill man hem till kylan??? NA
Men skont att hora att folk dar hemma har koll pa att jag kommer hem snart och hoppas ni vill traffa mig =)

Men det basta som hander nu ar fotbollen vi ska ga pa i kvall Barcelona-Valencia.-. fatta ni hur kul det kommer bli och hur bra allt blir.. vilken stamning vio kommer ha… O jag langtar sa sjukt mycket.

Men i morgon ska vi har utflykts examen. och den langtar jag inte till ett dugg.. vill verkligen inte.. ska kunna beratta om sevardigheter i 10 min utan papper.. hur latt tror ni att det kommer att vara da?? men sak pa interjuvn i dag sen ar jag ledig fram tills fotbollen i kvall sa da ska jag lasa lasa och lasa…

sa aker man snart hem da.. Inget jag vill.. visst ska det bli skont att komma hem och slippa plugget. men jag kommer sakna detta livet och dessa manniskor.. jag hoppas att alla som ar har kommer jobba pa samma stalle… for jag tycker om dom sa mycket.. Men manga av dom jag umgas med har har sokt till nazar sa jag hoppas att vi alla far jobb dar =)

Men det ska bli kul att komma hem och traffa er alla… Jag kommer ha sa mycket att beratta.. men ni kommer inte ha en aning om vad jag pratar om men jag hoppas ni ar villiga att lyssna. Ska bli kul att festa med er alla igen =) Ska bli skont att se syster som ar den anda som ar hemma. Och bambam ni anar inte vilken lycka.. sa tizze du maste ha med han till tagstationen.

mamma vet inte om du laser har?? men jag hoppas du har det kanon bra.. horde att det hade varit lite kallt. men det blir nog varmt igen snart =) och pappa och marcus har det sa underbart pa eran resa ner… langtar till vi alla ar samlade igen =)

Na dagas att ladda for interjuvn och sedan plugg.. men sista men absolut inte minst fotbollen =) sa 22.00 sa kan ni alal tanka pa mig for da sitter jag pa camp nou =)

p.s min danska ha kanon bra nu =) haha sa ni kommer inte fatta va jag sager nar jag kommer hem =)


Plugg

Ska bara skriva att jag lever i dag med.

Va ute i gar.. Och upp pa lektion i dag kl 8.. Men sadant ar livet.. Snart hemfard.. mindre roligt..

Men maste plugga massa nu.. Sen blir det utgang i kvall igen.

A pa lordag blir det fotboll sa javla coolt.


Camp day

Har haft Camp day i dag. Haft massa aktiviteter. Hur kul som helst.. Kort fotboll och agg leken och byggt saker i sanden.. Har ar det fint vader sa det ar varmt och skont ocksa. Haller pa att soka massa information om saker i Istanbul nu.. Men det finns en hel del.. Sa det kommer ta tid.

I gar hade gudierna show sa javla roligt hade vi.. Har inte skrattat sa mycket pa lange. Alltsa jag vill verkligen inte aka hem till sverige.. jag har inget dar att gora just nu.. jag vill komma bort sa fort som mojligt… jag kommer bara vara uttrakad dar hemma.. jag vill inte sitta hemma pa kvallarna och inte gora nagot. och inte ga ut varje helg =/ och inte vara aktiv.. jag vill vara aktiv kunna ga ut nar jag vill. ha massa folk omkring mig.. jag maste komma bort fran sverige sa fort som mojligt. Jag forstar till och med massa danska nu och kan prata det ocksa.. Norskan alskar jag och forstar allt dom sager =) Alla har ar underbara man kanner alla man kan prata med alla.

Det anda jag saknar hemma ar val matn och familjen och vannerna.. men allt det finns nar jag kanner att jag vill komma hem igen. Sa vi far se vad som hander.. kanske bara kommer hem och packar om eller sa kommer jag hem for alltid. men da blir det nog inte jonkoping.. jag har borjat fundera pa en utbildning.. men vet inte vilken. men jonkoping ar for litet for mig och jag vill bort.

na dags att plugga


45 min somn

I gar var vi i det lilla Landet Andorra… Upp kl 5 pa morgonen.

Men forst var vi pa raffting.. Och det var sa sjukt roligt.. Grymt kallt. -3 grader och sa det is kalla vattnet. Men sa jakla haftigt var det… Har nagra bilder men som sagt sa kommer dom sen… Alla var sa snygga i vara vatdrakter..

Efter denna extremt roliga saken sa akte vi vidare till det lilla landet Andorra och Andorras huvud stad for att shoppa.. Dar det ar valdigt billigt.. Hittade inte sa mycket.. Efter som vi rafftade sa fick vi bara 2,5 timme pa oss.. Kopte vanilj vodka 1 liter for 90 kr i alla fall =) det var det anda typ =) men det var mysigt..

Pa bussen hem sa sager alla ledare att dom har hyrt party stallet Budha sa dom ville att vi alla skulle ut.. Sjalvklart var alla trott efter den langa dagen men vi gick ut i alla fall.. Och vi hade sa sjukt roligt.. Fast jag var nykter andra gangen nu.. men det ar sjukt roligt att se alla onyktra.. for det ar varsta big brother huset har =) sa det gor inget att man ar nykter.. =) gick hem vid 2. kl 3 ringer telefonen och instruktorerna sager att man ska ga ner i kallaren.. 45 min somn pa 24 timmar ska vi har 6 timmars uppgift.. vissa var as packade och alla jatte trotta. sa skulle vi jobba i grupper. Sa fran 3.00 till 9.00 hade vi lektion.. sa vi var vakna i 28 timmar. Det var en provningen. Dom bad oss alla att ga ut for att festa sa dom kunde se om vi pallade trycket. Men det var grymt roligt.. Sa kl 9.30 gick vi och la oss och sov till 15.00 att man ar lite borta nu. Ska snart ga och ata lite middag sen blir det lektion igen vid halv tio… till elva.. Sen blir det sova igen..

Men det basta av allt. Ar att pa lordag ska vi ga pa FC barcelona -Valencia hur kul som helst.. Jag langtar sa grymt mycket…. 70 Euro kostar det men det ar det vart…

Hoppas det ar bra med er alla dar hemma… Har ar det jatte bra.. Vill verkligen inte aka hem om en vecka… VILL INTE!!! men ska bli kul att traffa er alla…


RSS 2.0