Ögoninflammation

Så var det dags för en ny "sjukdom" för Milo! Denna gång har han ögoninflammation. Så han är inte välkommen till dagis just nu.

Tur jag och Baba går om varandra så ingen behöver vaba. För i dag var det dags för första dagen på praktiken! Lite fundersam över var jag egentligen kommer att göra. Men jag tror nog allt det kommer bli jätte bra. Mycket annorlunda praktik.
Blev klar med hemsjukvården i dag eller jag fick betyg i den! Ett C! Det trodde jag inte så blev väldigt glad över det. Även jobbet ringde och frågade om jag kunde jobba i morgon. Så typiskt vart ledig en hel månad och jobbat en dag. Har fått 2 dagar i maj som dom ville att jag skulle jobba men kan inte! Så tråkigt! Men så är det ibland!

M jobbar över i kväll också. 16 kvällar har han jobbat över denna månaden! Han jobbar och sliter min man.

Det gör oss bara starkare som par! Älskar dig för alltid!


4 dagar

Om fyra dagar är det dags för trion att mysa!


Praktik

I morgon är det dags för praktik. Är väldigt förväntansfull över denna praktik. Ska bli jätte roligt! Lite annorlunda ställe men det är så kul! Skönast är att det är bra tider.

Säger god natt och är glad över denna veckan som har innehållit en massa mys med många underbara vänner.

Och i morgon är vi inne i veckan då jag ska få mysa med mina fina vänner Anna och Tina i helgen! Som jag har längtat.

Nu ska jag gosa ner mig i M famn och sova!

God natt!


Det nya livet

Den 13 Januari bestämde jag mig för att börja mitt nya liv. Då var tanken någon helt annanstans än vad den är i dag.
Den 15 april var tanken att jag skulle göra en gbp operation. Jag var på möten och allt. Det gick bra och det gick neråt. Sista veckorna skulle jag köra stenhårt. Jag var så inne i det. Men pang så kom den ena magsjukan efter den andra. Jag kunde inte äta, ja visst förlorade jag vikt på det men när jag väl blev frisk var det ju snäll mat man skulle äta. Sådan mat jag inte fick äta egentligen. Och träna var ju bara att glömma när jag var sjuk. Så lyckades inte gå ner de kilon jag var tvungen att gå ner. Plus att jag kände att jag orkade inte göra en op när jag hade haft så mycket magproblem. Så pratade med läkaren och vi bestämde att vi skulle skjuta på op. Att jag ska göra den i höst!

Nu är saken den att jag ska försöka en sista att gå ner i vikt! Jag lyckades ju ändå bra fram till magsjukan. Något jag inte gjort på länge. Anledningen till att jag skulle göra op var att jag har försökt så många gånger men aldrig lyckats. Nu insåg min kropp att jag visst kan lyckas.
Sen den 13 Januari då jag vägde 112,4 en siffra jag skäms så för men nu är vi på väg till ett bättre mål, jag har lyckats förlora 8 kilo sen den dagen. Då har jag inte gjort alls mycket. Träningen har kommit i kläm, och jag har ätit ganska bra.

Det jag nu kör på är viktväktarna. Jag var med dom för 7 år sedan då lyckades jag gå ner 20 kilo. Denna gång är det mer som ska bort. Men jag ska bara lyckas denna gång. Gör jag inte det så gör jag op och jag vill så gärna lyckas själv.

Jag är nöjd när vågen visar 75 det är 30 kilo kvar. Så nu kör jag på!

Jag ska bli smal innan jag fyller 30


Sov morgon

I dag var det som vanligt babas tur att ta morgonen med Milo. Men Milo gav oss alla sovmorgon. Kl 10 vaknade han då jag väckte han lite lätt. Imorgon är det min tur och ja 7 vaknar han väl som vanligt! Men jag ska absolut inte klaga. Milo sover ju hela nätterna från att han somnar till att han vaknar på morgonen.
I dag är min lilla plutt 14 månader! Det är helt otroligt vad tiden går fort.

Vi har även hunnit städa, byta lakan, och tvättat. Tagit en tur till olika butiker.

M är hos en kompis och festar kan tänka mig att han är mindre pigg i morgon! Så jag och Milo hade en mysig eftermiddag tillsammans!

Kollade även på en så mysig film när Milo hade somnat! Safe Haven!


Spontant

Hann med en hel del i dag ändå. Var och handlade, njöt lite i solen, fick till och med lite färg, städade och en spontan fika med Mea! Mycket trevligt och välbehövligt!
Sen kom trollungen hem! Med mat över allt! Frågan är hur tusan han äter på dags! En massa bus på eftermiddagen.
När det väl var dags för att sova fick jag inte lämna rummet och han höll hårt i mig. Vad kommer detta mammiga i från?

Kollade på Sofias änglar och blev ännu en gång glad över mitt troll! Att han får vara frisk! Men sen vet man aldrig! Det kan bara slå till. Men insallah att han alltid kommer få vara frisk! Men man ska vara glad för det man har. Älskade älskade unge!


Mammig

I går när jag lämnade Milo på dagis så var det första gången han grät när jag lämnat han. Men det hade gått bra sen sa de. Men det gör lite ont att lämna han gråtandes.

På kvällen var vi hos mamma/mormor för att mysa. Att hjälpa mormor i köket gick kanon. Men sen när vi skulle sätta oss och titta på tv så var det inte okej att sitta i mormors knä. Han var helt hysterisk och skulle bara vara hos mamma. Det är inte likt han alls.

Även i dag när jag lämnade han så ville han bara komma till mig och grät! Men jag tror även att det går bra i dag med. Skönt att det är pappa som lämnar han nu när praktiken börjar. Så jag får göra det roliga hämta han!

Min lilla prins har blivit så mammig. Det är bara jag som duger. Jag hoppas alla dessa faser han är inne i nu försvinner snart!

Men sov morgon fick vi! Han vaknade vid 6 åt välling och somnade om till halv 9.


Noll lust

Har ingen lust alls att blogga. I söndags hade vi släkt mys vid lekparken. Mormor, farmor, mamma, pappa, syster,Leon, bror, Lina, jag och Milo var där och lekte och hade picknick! Hade det jätte mysigt och vädret var så skönt!

I går var Milo tillbaka på dagis och han hade nog allt saknat det. Medan han var på dagis så gjorde jag annat.

I dag träffade vi Sofie och Suleyman med barnen. Började vi lekplatsen på A6. Sen vidare till Ikea för lunch!

Sista lediga veckan nu innan praktiken börjar på måndag! Som kommer bli väldigt intressant!


Soool

 
Å vilken underbar dag vi har haft i dag. Blå himmel och strålande sol. Började med morgon kaffe i solen på balkongen. Sen åkte vi ut till morfar och farfar för att plantera hos dem. 
Efter det blev det sallad på Alcamo på uteservering. Vem vill vara inne i detta väder. Så fortsatte till kålgårdens lekplats. Där var 2 av M turk kompisar med deras barn! så Milo hade jätte roligt med alla barn. Sen kom 2 turkar till med deras barn! Så grabbarna stod och snackade och jag lekte med barnen! 
Var på lekplatsen i 3 timmar. 
Innan vi gick hem gick vi förbi mamma och pappa. Åt glass med jordgubbar. 
När vi väl kom hem var Milo så trött. 
Så mysig dag vi har haft! 
 
Milo med alla barn 
Turk ligan 
Mhann även med en fika i solen

Besviken

Så sjukt Besviken!!! 

Mina pojkar

Underbar dag i dag! Fredagsstädade lite med mini hjälp! Sen gick jag och Milo och sov middag. Så skönt!

Sen åkte jag och mina pojkar till Ikea och A6. Började med en fika på Ikea billigt och gott.
Köpte även mina favorit skor till Milo. Har trånat så länge efter dom. Mina första skor var av märket kavat så självklart skulle Milos "första" skor vara kavat. (Visst har han haft andra skor)


nog

nej nu tycker jag allt det får vara nog med sjukstuga. i morgon har Milo vart sjuk i en hel vecka. och än verkar han inte bli frisk. Men i dag hade han ingen feber så vi var ute och gick en stund i dag.
hostan är hemskt och självklart mest på kvällarna och nätterna.
själv har jag också blivit förkyld och lider även av pollen allergi! nej nu får det vara slut på detta.

jobbat lite i dag. har saknat de boende lite så det var kul att få komma dit och mysa lite med dem.

sen bokades en helg i norrköping med brudarna. denna gång utan Milo. oj hur ska jag klara mig utan Milo? jag behöver komma iväg själv men det kommer bli tufft. ja jag är fjantig och det trodde jag inte att jag skulle vara. men det kommer bli galet kul och lite skönt att bara få vara Zandra. sen kommer det bli mega mysigt att få träffa prinsen, och M lite med ;)

Tösa biten

Gud vad jag har skrattat för mig själv här hemma. Nejdå jag är inte så onormal. Det är min kära vän som har fått mig att träna magmusklerna via whats app i kväll!
Utan henne hade jag inte haft många roliga minnen!

Love U


Banan

Var ju tvungen att testa det alla pratar om. Om den nya trenden.
Bananpannkaka blev det till frukost! Och det var riktigt gott! Perfekt till frukost eller mellanmål!


Sjukstuga

Så har lilleman blivit sjuk igen. Jag börjar bli riktigt ledsen på detta nu. Nu behöver vi väl inte bli mer sjuka på flera år. Snorig, hostar och feber har han! Väldigt trött kille har vi här hemma. Han somnade nästan stående när han stod vid tv. Sen somnade han i mitt knä. Nu sitter han och sover i sin säng! Mitt älskade hjärta!


Astrid Lindgrens kappsäck

Skulle så gärna vilja ha Astrid Lindgrens kappsäck. Det är filmer alla barn bör ser. De kommer nog alltid att leva. 
Dock väldigt dyr! 
 

Nya ord

Det kommer ut nya ord hela tiden från Milos mun. I dag var det hej da (hej då) man blir lika chockad varje gång det kommer ut nya ord.
Sen var det något annat språk i dag med, pratar med tungan i halsen typ. Det låter jätte roligt. Djungelska som mamma säger att Leon och Milo pratat.

I går var en mysig dag med fika med Anna och 2 av hennes barn och efter en stund kom även Sofie med hennes barn. Mys vänner är vad jag har.
I dag har finaste Mea vart här och myst!

I morse så vill Milo ta morgon vid 5. Men nej där sa mamma stop. Så efter en timme somnade han om och vi sov till nästan 9. Sen Milo var 2 månader har jag verkligen haft sådan tur med hans sömn. Han har sen dess sovit nästan hela nätter, sovit länge och bra. Visste har det funnits visa dagar eller korta perioder då hans sömn har varit skit men jag ska inte klaga.

Nu är det dags att sova och hoppas att vi inte vill ta morgon kl 5


A6

I dag gick jag och M upp till A6 en sväng i det sköna vädret. Var tvunget att ta kort till mitt körkort. Det andra går ut på söndag. Vart väldigt seg med det. Hoppas de skyndar sig med det nya.
Det var skönt att få umgås lite med M själv. Länge sedan det var han och jag.

I morgon är det skola. Sen ska jag mysa med Anna och Deniz och bebisen Leyla hoppas hon är ladda för mycket mys!

Sen i väg och köpa cykelsits som jag köpt på blocket. Perfekt för M när han ska ta Milo till dagis innan skolan.


Max

Han sov i nästan 3 h så han var pigg när han vaknade. Så efter lite bus hemma så gick vi en promenad.
Sen till maxi och så slutade vi med en hamburgare på Max. Det gillade han! Det värmde så att se han så glad när vi var där. Vi hade en riktig mys tid tillsammans. Det är så mysigt att se han verkligen uppskatta saker nu för tiden.

Det senaste han har lärt sig det är när jag säger får jag den om han håller i en sak. Så ge han den till mig och så säger jag tack tack, så svarar han tack tack! Å sötnos!


Grillat

I dag har det vart underbart väder.
Vi har suttit på balkongen hela förmiddagen. Började med bus, fikade sedan (kallt på golvet måste köpa matta) och sedan har vi grillat. Å vilken underbar söndag!
Milo sover och jag njuter av de sista solstrålarna som når vår balkong. Frågan är om vi ska ut sen och njuta mer när Milo vaknar. Dock kändes han väldigt hängig innan så får se hur han mår när han vaknar.
M ska till jobbet. Det suger att han jobbar söndagar. Men men så är det! Vi klarar oss ganska så bra ändå!


hypokondriker

Känner mig som en riktig hypokondriker! Men så är det inte.
Vaknade upp vid 10 då grabbarna gav mig sov morgon. Mådde bra och bestämde att jag skulle upp till A6 med Sofie. Men efter jag hade ätit frukost så fick jag sådan magkramp. Satte mig i soffan och tänkte att det går väl över snart.
M gick i väg och övningskörde med pappa. Men efter ett tag gick det inte längre. Ringde till mamma och verkligen stor grät. Hon sa att det är lika bra att åka in. Så ringde till M och sa att han fick komma hem och hämta mig.
Milo åkte till mamma och pappa körde upp mig och M.
Väl där trodde jag att jag skulle svimma. Kom in och fick göra allt det där man gör kolla blodtryck, syremätning och ta prover. Sen fick vi vänta på doktorn.
Och seriöst vissa borde inte få vara doktorer. Hon var så otroligt otrevlig och kaxig. Mamma visste vem det var och sa att hon brukar vara så. Usch man kändes sig dum inför henne. Hon kände lite på magen kollade proverna sen så sa hon att de inte kan göra något så bara att åka hem.
Visst det kanske inte går att göra så mycket. Men va tusan jag åker ju inte in för skoj skull. Har magkramper hela tiden. Men kommer inte åka in för ens jag är typ döende.

Jag är otroligt trött på att må så här. Jag orkar inte mer!! Det börjar ta på krafterna!!!

Lekpark

Efter att Milo lät sin mamma få sovmorgon ända till halv 10 innan han vaknade så gick vi till lekparken för att mysa lite.
Himlen var blå och solen sken. Men va kallt det blåste i lekparken så blev en kort stund där.

Men lite gunga och bus i sandlådan hanns med. När vi gick till lekparken och var nästan framme så ser Milo att det är dit vi ska bli han helt lyrisk. Tror han älskar att vara där. Han gjorde samma sak förra gången. Hoppas på lite varmare dagar nu så vi kan ta med oss fika dit.


Ingen lugn stund

Nej nu är det ingen lugn stund här längre. Tur jag har Mea som ska springa efter han i sommar på stranden!
Hihi


3-0

Nej inget rika blev vi här inte. De förlorade med 3-0 tur vi satsade 10 kr hihi så vi hade vunnit 135 kr om dr vann.

Min mage spelar ett spratt med mig. Jag mår små illa hela tiden och måste springa på toa typ jämt! Tur jag ska till VC i morgon för att se vad som sker. Så här kan jag ju inte ha det. Känner mig inte som en människa just nu. Vill bli bra nu!

Vår pippi Långstrump till son


Galatasary

I kväll är det dags för matchen mellan real Madrid och galatasary. M är galen att han måste jobba. En vacker dag ska jag ta med han på en match mellan galatasary och fene.... Vill inte ens skriva hel deras namn ;)

Vi håller så klart tummarna för att fr vinner. I så fall tjänar vi en slant. Drömma kan man ju alltid göra!!


Inget jobb

Nej här blev det inget jobb. Fy vad det suger!
Ringde natt personalen i natt och sjukanmälde mig. Maginfluensan tillbaka eller vad det nu är jag har. Pratat med VC då jag först trodde det var salmonella, men ssk trodde det var att jag var så mottaglig för bakterier nu när jag vart sjuk. Ja så maginfluensa 3 gånger på 1,5 vecka det måste väl vara rekord eller något. Nu ska jag banne mig bli frisk. Nu vill jag må bra.

Solen skiner som bara den där ute men ut orkar jag inte ta mig! Så får snällt titta ut genom fönstret!

Just nu

Sårad, ledsen, tveksam, besviken, glad, missnöjd, orolig, bekväm, onöjd, rädd, fundersam, ensam, olycklig, ful, osund, äcklig, ovärt, tårar, osminkad, lögn, sanning, pank, avundsjuk, blek, dålig, otränad, hård, svag, otrygg...

I solen i lekparken

Lät min kära man få sovit i dag så jag och Milo gick med mormor till lekparken. I över en timme satt Milo i sandlådan och lekte. Och solen värmde på. Så skönt!

Sen var vi hos bror och firade han. Han fyller 23 på onsdag! Massa goda kakor och tårta! Nu badar Milo och sedan hoppas vi han somnar gott efter en lekfull dag! Han och kusinen busade ordentligt hos morbror.

I morgon är det dags för jobb. Kul att de ringer till mig. Här ska vi tjäna lite pengar!


RSS 2.0