Fattar ingenting

Sitter i min lugna ro och kollar på Uggly Betty och pratar med Nikki på msn. Så ringer det i mobilen. Dolt nummer som jag hatar att svara på.. Men svarar ändå.. Då skriker en kille på engelska massa konstiga saker. Jag fattar inte ett skit av vad han säger och hör ännu mindre vem det är.. Tror det är ett stort skämt. Och fråga vem fan det är? Då säger han i luren att det är Mustafa. Hade knappt väntat mig det och fråga vem Mustafa. Mustafa från Alanya. Jag hörde verkligen inte ett skit av vad han sa. Han gapade och pratade otydligt. Va ville killen 3 månader efter allt som hände?? Vill aldrig se han mer och finns ingen jag avskyr som han. Så va FAN ville han mig? Om han kunde prata mer lugnt eller något så kanske jag kunde höra va han sa. Nu bara skakar jag på huvudet och är överlycklig att jag inte träffar han något mer.. För killen har ju stora problem. Och önskar inget hellre än att han ringer upp mig igen. För vill glömma han.

Han behöver ju hjälp killen!! Hoppas jag aldrig hör något från han igen!!!


Hemma kväll

Allvarligt!! Jag har 9000 kr i lön på mitt konto som jag inte har en aning om va dom kommer i från.. har verkligen inte den blekaste.. SJUKT!! Men det är väl trevligt det med =)

Skulle upp och träna i dag innan jobbet men som jag nästan visste redan i går så kommer jag inte komma upp och mycket rikitgt. Men fick en promenad till jobbet i alla fall. Va hos H tittade på film och städa lite… Sen mötte jag Mea på Wanys och tog en kaffe. Mys pys. Vi bestämde att vi skulle åka ut till beckis i morgon å laga mat och kolla på idol.. Love It! Kom också överens om att gå ut på fredag =) Trevligt trevligt.. Nu ska jag bara hoppa in i duschen ta en lugn dusch sen ska jag tända massa ljus laga lite mat och sitta framför tv:n hela kvällen.. Så skönt det ska blir. Älskar att sitta hemma en hel dag och nästa bli rastlös har inte gjort det på jätte länge.. Å kommer nog inte bli så förens 1 november heller tror jag.. men det är ju bra för då går tiden snabbare ju =) Å snart nov då jag åker…


Mail

De dagar jag öppnar på jobbet så börjar jag jobba klockan 6 på morgonen. Det är fortfarande ganska mörkt utanför, staden sover, det är kallt och jag är helt ensam i hela byggnaden. Överallt är det knäpptyst bortsett ifrån de ljud som jag gör när jag arbetar. Ofta känner jag mig ganska ensam sådana morgnar eftersom jag har tid att tänka mycket då. Det kan vara ganska jobbigt. I morse var det en sådan dag.

 

Men helt plötsligt när jag står där i min ensamhet och pillar med kakorna poppar en bild upp i mitt huvud ifrån ingenstans. Bilden föreställer mig själv och en av de vackraste människor jag känner. De sitter på en uteservering på ett sushiställe i göteborg och pratar om livet. Min vackra vän har precis tagit beslutet att söka en reseledarutbildning i spanien och är jätteglad. Hon ler med hela ansiktet när och berättar för mig och hon ser fram emot det hur mycket som helst. Jag ser bilden framför mig och känner samma härliga känsla i magen som jag gjorde den dagen. Jag blir varm och lycklig och jag ler för mig själv där jag står. Och det där leendet har hållit i sig hela dagen…

Jag vet att du står framför en av de största prövningarna hittills i ditt liv älskling och jag vet att du känner dig nervös. Men jag vet också att du kommer klara det GALANT! Du är strålande och underbar och inga hinder i världen är för stora att klättra över.

Jag saknar dig något enormt.

Kärlek.


10/11-9/12

Det är datumet jag längtar efter just nu. Det som gör det värt att slita som jag gör och få mig att bli glad. Att kämpa som jag gör. Då ska jag åka till Spanien Costa Brava kusten å Santa Susanna. För att plugga till reseledare. Och uppleva något jag aldrig kommer att glömma. Men hjälp var jag är nervös. Jag är verkligen jätte nervös. Kommer jag klara det? Kommer jag hitta någon att umgås med. Kommer jag klara av att prata inför så många mäniskor är det detta arbetet jag vill ha en stund i mitt liv? Det är klart jag tycker det just nu i alla fall annars hade jag väl inte betalat 20.000 kr för den. Om jag inte klarar det så har jag gjort ett försök i alla fall och har en reservplan i alla fall =) Snart är det bara 1 månad kvar och allt börjar falla på plats och sanrt börjar packningslistan skrivas =) väntar bara på all information från företaget om tider och lite annat sen sätts det i gång. Bestämde mig i dag att jag ska ta en veckas ledigt innan jag åker också. Slutar veckan innan att jobba för att hinna med allt och ta det lugnt skönt. Snart börjar LIVET!!!

Trött

Jag orkade inte upp idag va så trött ville bara vara hemma ligga i min säng och vara ledig.. men nej då upp och hoppa och börja jobba inte ledig förens om 4 dagar. Hade så grymt ont i magen i dag. Men kropp säger verkligen i från när jag jobbar för mycket och inte sover och äter.

Gick till V.V innan ett stilla restultat men det funkar.. Skulle följt med syster å kollat på hv som jag va väldigt sugen på. Men efter lite komentarer som sårades och min trötthet bara brast det. Jag ville bara hem och va själv.Sitter nu hemma och tårarna rinner.. tröttheten bara springer i kapp mig och jag skulle behöva vila.. Men jag vet att jag inte kommer kunna sova om jag skulle försöka.. Men snart blir det nog bra igen.

Har precis haft ett återfall och ätit lite av sådant jag inte får äta.. Men fan va gott det va..


Beckis 25

Tänk er att gå på stan när det är höst marknad och man är bakis och irreterad inget bra alls. Gjorde det i går en snabbis och det va det värsta jag vart med om.. Hos H var det lugnt kollade på tv och så.. Men han jävlades lite i går och då blev jag lite små arg. Ska snart dit igen och jobba.. I dag kommer hans mamma med lite små nervös för det.. Men det blir nog bra. Hoppas tiden går fort bara.. Vill bara hem jobbat 6 dagar nu och har 4 dagar kvar att jobba.. Vill vara ledig nu… Måste städa ocskå. Jennie hade städat innan hon åkte så måste fixa lite så det ser bra ut tills hon kommer.. Men det få bli efter jobbet i kväll..

Festen i går då.. Efter jobbet i går va det dags att be ge sig till Maria där Beckis Mea Helené som jag inte sett på år och Jocke som jag heller inte sett på as länge va. Va lite små bakis sen dag innan och hade tänkt gå ut nyktert. Men fick lite öl och cider så va det kört och jag va i gång. Väl inne på krogen som är Sliver nu för hela slanten blev det visst 6 red bull vodka 6:or så nykter va man väl inte kan jag ju inte påstå. Men fy va roligt vi hade det.. Fick en glimt av S också å han gör mig alltid glad =) Dom flesta bangade så till slut va det bara jag och Beckis kvar men fy va kul vi hade.

När jag kom hem pratade jag lite med folk på msn.. Fick ett erbjudande om att åka ner till turkiet veckan som jag skulle ner och bara betala flygbiljet för 1500 och få bo gratis på hotell med all inclusiv. Fan också.. Jag vill men vet inte om jag har råd och om jag får ledigt.. Men ska allt fundera på det.

Nä ska väl hoppa upp ur sängen och klä på mig och sedan få i mig lite mat.


Inflyttningsfest

Ligger i sängen och tycker lite små synd om mig själv. Är lite bakis och det ända jag vill ha är cola light som jag zandra inte har hemma.. konstigt nog. och har ingen ork att gå att köpa heller.. må lite små illa ju… å snart är det jobb som vankas. Ska jobba hos h i dag helt ok.

festen i går va mer än mycket trevligt. Massa folk man aldrig träffat, folk man såg i vecka, eller för några årsen. och folk man mer än gärna ville träffa. men det här med bål det är bara en dum ide. det är alltid så gott och man blir ju kalas full. har lite små minnes luckor. inget bra alls. och lite små ångest av vad som hände och med vem det hände med.. men men.

nä måste försöka komma upp och städa lite och piggna till.. i kväll är det fest igen =)


lala

Precis när man ska stänga va datorn och tror man är skit trött så blir man klar vaken.. skulle kunna springa ett maraton. har så mycket spring i benen och så pigg… VARFÖR?????

Sjukt bra lön




Så var tordagen över och snart är det helg.  Hade tänkt gå upp tidigti dag så kanske jag kan sova i kväll. Men stängde av alarmet som vanligt i sömnen.. GRRR Så kom upp vid halv elva lite bättre än 12 i alla fall. Gick  och solade och sedan körde jag sten hård träning i dag.. Så skönt va det.. Fixade lite små saker sen. Den här dagen har varit kanon bra. Fick sms av S i dag. Hur kul som helst. Sen fick jag reda på att jag fick mer i lön än va jag trodde. Jag trodde jag skulle få 14.000 och skulle kunna spara 7000 men efter att alla löner hade kommit in så fick jag 23.000 till slut.. Hur underbart som helst så kan spara 13.000 i stället.. Sen mailade jag ett företag som har massa hotell i Alanya och skrev att jag skulle göra utbildningen och så och dom vill hemskt gärna att jag hörde av mig efter min utbildning.. Så nice.. Så varit en bra dag .

Nu är jag hemma från jobbet med. Och ska väl snart hoppa i säng tror jag. Tänkte försöka få lite sömn så jag pallar av denn fullspäckade helgen.


Vänt på dygnet

Hur svårt ska det vara att vända tillbaka dygnet??? Har inte somnat före 2 en natt nu på säkert 2 månader.. Det spelar ingen roll vilken tid jag går upp på morgonen kan ändå inte sova tidigt ändå.. Va är det som är fel??? Varför kommer alla tankar på kvällen?? Varför kan dom inte rusa runt i huvudet på dagarna när man är bland folk.. Jag är rädd för varje kväll att ligga i sängen och tänka på allt.. Jag får ångest varje dag timmen börjar sängdags och tyst över allt.. Om jag kunde skulle jag kunna va vaken dygnet runt hela tiden. Någon som har något bra knep på att somna tidigt? Det börjar bli tröttsamt att titta på klockan när det slår 03.00. Ändå är jag trött hela tiden. VA ÄR DET FÖR FEL

Ingen morgon tjej

Kan säga att jag verkligen inte är någon morgon tjej jag.. Hatar att gå upp tidigt… Höra alarmet ringa flera gånger och snooza och bli arg varje gång den ringer igen.. Är nog mer en natt tjej. Upp i dag och jobba dag. Jobbade med Mea i dag något som händer för sällan. Så skönt att jobba med henne.. Vi har haft en kanon bra dag.. Mycket skratt och glada miner som ger en mycket positiv energi något man behöver.. Va en sväng på stan och råkade handla en del på Gina i dag igen =) Fick Liza Marklunds bok inköpt också =)

Va en sväng hos mamma med på tapuwere mycket trevligt faktiskt. Skulle träna yoga i dag med.. men hann inte det.. Glömde verkligen av tiden tusan också.. men ska köra hårt i morgon i alla fall.. I helgen blir det ju en del dricka så jag vill inte gå till VV på måndag vågar inte det. Nu sitter jag själv i lägenheten och Jennie är i Hässleholm. Och bara för att jag får chansen att vara själv så hatar jag det.. Jobbiga känslor kryper på en och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen så himla typiskt. Få ta och hitta på något så jag inte blir deppig i kväll. Ska se ett one tree hill avsnitt…


Han med det stora H

Har ni någon ni alltid komma ha värmt om hjärtat någon du alltid kommer känna något extra för. Jag har det. Har haft det i fyra år. En kille jag vet att det aldrig kommer bli något. Så fårt jag ser han därrar jag blir nervös vet inte va jag ska göra av hela min kropp. Jag älskar den känslan och vill nog inte att det ska bli något mellan oss vill alltid känna den känslan den gör mig lycklig. Han får mig att le att skratta. Han är verkligen killen med det stora H.

Så va denna dagen över

Ja då var denna dagen över och såg väll lite ut som dom andra..

Va på massage i dag hur skönt som helst va dum man är att man inte unnar sig det oftare.. Helt underbar skönt 50 min bara rygg och nacke precis va jag behövde… Sen va det jobb… En ganska ok kväll lite mycket folk men tiden rullade på.. Ska äntligen få jobba en dag till Mea ville byta och jag tackade inte nej. Fick en del tider hos H i dag med.. DOm undrade om jag kunde jobba julafton men vet ju inte hur mitt liv ser ut då så det kan bli mycket svårt surt annars hade det varit grymt bra pengar..

Nä nu ska jag faktiskt försöka och sova lite.. Ska ju jobba i morgon så..


Sol

Pappa är nog den mest tankesprida människan just nu.. Han skulle komma hit och lämna Bambam så han slapp va själv ringer och säger att jag kan gå ut och hämta han om 3 min.. efter 8 min ringer han igen arg som ett bi och fråga va fan jag är.. Jag är på väg säger jag. När jag går ut så är han inte alls utanför. Så ringer han igen och då frågar jag han vart fan han är och fråga om han är hemma hos MIG! Och ja mycket riktigt han står utanför min lägenhet där jag inte bott på 2 månader.. Andra gången han gör så.

Somnade om när Bambam kom till mig har sovit nu och myst med Bambam i sängen.. Helt underbart. Tänk att vakna upp med Bambam pussande. Han ger så mycket kärlek denna hund. Jag blir helt lycklig av att se han. Han är det bästa som finns.

När jag vaknade upp lös solen in i rummet och jag ska snart gå en lång promenad med Bambam och sedan ska jag unna mig en massage.. hur skönt som helst jag längtar att få ligga på bänken och njuta i en hel timme.. Tyckte att jag var värd det efter allt.. Så mycket som går igenom mitt huvud. Så många tankar som flyger så många saker jag måste intala mig själv varje morgon.

Men snart är det november och en månad av mycket plugg men även mycket roliga saker börjar närmra sig. JAg behöver verkligen komma i från denna vardagen som är ganska tråkig just nu och är nästan lik dagen innan.. Inte mycket som skiljer. Men det är skönt att ha små saker att se fram emot hela tiden. Som i helgen blir det inflyttnings fest hos syster och födelsedagsfest hos Beckis mycket trevligt ska det bli..

Men nu ska jag pallra mig ur sängen och äta lite frukost och sedan gå ut i solen och njuta.. Sen blir det jobb med Malin en stört skön tjej som är grymt rolig att jobba med få mig på andra tankar..


Ner i alla fall

Ja det går neråt i alla fall och det är ju bättre än uppåt.. Även om det inte va så mycket ner…

en skön ledig dag i dag… Tränade lite på gymmet sen beställde jag äntligen tid för naglar och bryn vax på Salongen och sedan köpte jag sallad och slappade hos syster.. Sedan gick vi en liten promenad.. Mycket trevligt. Men så är det jobba dags i morgon… Men längtade lite efter jobbet innan är jag sjuk eller????


Ledig

Å så skönt att vakna upp och inse att man är ledig. Vilken underbar känsla.. Men som vanligt hela dagen inplanerad först en sväng till gymmet sen ska jag och syster gå runt sjön och sen ska jag väga mig på VV inget jag ser fram emot i dag tror jag har gått upp även att jag skött mig bra denna veckan också. Men man är alltid lite nervös..

Sen efter denna dagen är det massa jobb. Men det är pengar och det är pengar jag behöver så jag tackar inte nej… Ge mig mer jobb.

Måste nog börja äta lite frukost nu och sedan ner till tvätt stugan för att sedan be ge mig till the gym. Ska hinna sola lite med tänkte jag..


Helgen är över

Mysig fredag med Beckis på Ikea… Sen va det god mat hos syster och chrille och sedan Arn.  lördagen va en lugn dag på jobbet med Mea vi fick äntligen jobba ihop… Sen på kvällen lagade vi mat och kollade på film skönt. Idag har det varit ännu lugnare på jobbet och jag och angie mös en massa på jobbet. Nu är helgen över och jag är ledig i morgon Skönt.. Sen blir det en massa jobb på rad men lugnt… Ska träna i morgon tänkte jag sen blir det nog en massa lugnt tror jag…

Ibland önskar jag att folk kan hålla tyst om vissa saker som är så onödigt som man kan skippa och säga.. men men alla är vi olika


Skön jobba lördag

Precis hem kommen från jobbet.. hur skön dag som helst… Typ verkligen ingen tind att göra.. Det tackar jag inte nej till. Skönt skönt.

I går va en mys dag syster hade gjort en så gå pizza och bion va bra =) myssigt värre..  Fick ett mail av Maria i går med som fick mig att börja gråta… Hon känner verkligen mig. Och säger dom sakerna jag behöver höra.. en sådan vän borde alla ha..

I kväll vet ja inte va som händer än… Få se..


Väntar

Hade tänkt att inte sova så länge i morse.. men när Beckis ringde va kl halv 12.. Sitter nu och väntar på att hon ska ringa. vi ska på stan och spendera pengar som Beckis sa att hon ville göra =)

I kväll får vi gäster… men ska på bio med familjen.. Så det blir inte så mycket jag hinner träffa dom.. Dom ska ju vara här hela helgen jobbar en del.. men lite hinner jag ju träffa dom i alla fall.


Lättare att skriva

Jag har alltid lättare att skriva ner mina känslor än att prata om dom.. Så har det alltid varit. Och så är dte nu också.. Jag skriver ofta hur jag mår.

Jag måste säga att jag känner att jag kommer i andra hand hela tiden.. Träffar aldrig Jennie längre även att vi inte bor ihop.. men hon har alltid en massa annat folk som hon ska träffa och jag finns aldrig i planeringen.. I helgen när vi skulle ha Jennie Zandra dag blev det heller inget.. Känns inte alls kul.. Men inte bara henne jag kommer i andra hand för finns några till och jag är trött på detta nu.. Det ska bli så skönt att komma härifrån.. Jag vill här i från NU!!!! Vem kommer sakna mig?

Fick ett hårt slag i magen i dag.. Fick veta något jag inte hade hoppats på.. Men min vanliga otur.. Och jag hatar den.


Nu jäklar

Ja nu ska jag ner det finns inget som ska stoppa mig.. minst 5 kg till spanien i alla fall.. Körde mitt första spinningpass på as länge i går.. det gick skit bra.. När jag satt där på cykeln och trampade fick jag för mig att jag vill köra ett yoga pass med.. Så jag bestämde mig om det finns ett yoga pass efter spinning ska jag ta detl Och det fanns det.. Så det blev ett Yoga pass hur skönt som helst var det.. 2 pass på en dag är inte dåligt.. Visst har jag lite ont i kroppen här och var men det är det värt =)

 

Ska snart i väg och luncha med Mea.. Mys mys sen blir det jobb. I morgon är jag ledig igen och då blir det bio med familjen och middag hos syster yster först..


LEDIG

Första hemma lediga dagen på jätte länge nästan en månad.. Alla andra lediga dagar har jag varit bort ena gången i halmstad och andra gången i köpenhamn.
Men i dag e jag bara hemma och njuter. E just nu hund vakt åt världens sötaste hund min Bambam. Sov hos mig i natt och han är så underbar att ha i sängen ligger och myser med en hela natten. Senare i kväll ska jag å mamma ha mor å dotter kväll med bio.. Ska bli mysigt.
Men först e det fotbollen som gäller.. HEJA SVERIGE...

På fredag ska jag äntligen inhandla mitt mat bord som jag har letat efter på xtra pris med´.. Hur gott e inte det då.




fick tyvärr reda på att efter att ja har fått mitt helgoa schema ska nu ändras och bli världens pissigaste schema. men det är lika för alla. men jag hatar det.. verkligen hatar det. nu måste det ske ja måste ta tagit i mig själv och skicka cv til lousie.. FAN va jobbigt...

nu blir det en go lunch att äta hej svejs

En mening

Finns bara en menning att säga

JAG GER UPP!!!!!


Viktväkatrna

Ja äntligen går det neråt.. Så skönt att ställa sig på vågen i dag och se att jag hade gått ner =) Så skönt att ha vänner som stödjer mig i detta. OCh kollar alltid hur det har gått. Och berömer mig.. Tack.. Speciellt du Mea du är jätte bra på att ge mig beröm.. Det uppskattar jag.

Såg det senaste avsnittet av One Tree Hill å va jag älskar denna serien,,, Och äntligen har Elitserien börjat med..


Fälla tårar

Ibland behöver man bara en enkel kram några få ord. Just nu behöver jag en kram och betydelsefulla ord. Vill vara ensam men ändå känner jag mig för ensam.. Jag vet inte riktigt va det är med mig.. Tankarna bara yrar runt i huvudet på mig och jag vill skrika ut va jag känner.. Jag vill bara gråta.. Något jag inte gjort på länge.. Men det är så skönt att bara få fälla några tårar.. Jag är så klyven i mitt liv just nu…

En månad kvar

I dag är det bara en månad kvar tills jag fyller år…. Så sjukt nice.. jag älskar att fylla år..

i dag är man ledig igen sjukt skönt.. men hela dagen planerad som vanligt…. men det är skönt att ha saker att göra =) ska snart i väg och träna tänkte jag.


Det svarta

Ja nu är jag nära.. Älskar att bo hos Jennie det gör jag verkligen.. men just nu skulle jag vilja va själv för en dag och inte prata med någon.. Det handlar absolut inte om Jennie det handlar om att jag är trött å allt det där som jag kan bli…

Får besök i helgen av holmer.. Men har inte så mycket tid att träffa han i helgen.. men men han har ju Jennie.. Så det blir nog bra..

Vart hos Edina i dag och fått håret fixat underbart skönt.. BILLIGT också ju.. Hur bra som helst.. Så nu är jag blond igen..  Sen har man jobbat i dag med.. Hur lugnt och skönt som helst på jobbet i dag så skönt..

I morgon ska vi nog beställa resan till Turkiet med.. Shit va dum jag är egentligen som ska åka dit.. men den va ju svin billig och jag vill fira min födelsedag där kan liksom inte säga nej. Få leva lite extra fattigt.. Får ju en ganska bra lön ändå så =)

Har börjat få resefeber och allt det som hör till.. Vill jag detta kommer jag klara detta och allt.. men jag vet att jag vill och jag kommer att göra så gott jag kan för att klara det. Så får vi se sedan.. annars har jag varit med om ett äventyr ju =)

Ja maria det är en husvagn ser det inte ut som det?? visst är den fin? Å maria älskling va jag saknar dig.. Varför är du aldrig inne.. Behöver dig ju en massa nu… Vill sitta på ett mysigt fik och dricka te och prata i timmar som bara du och jag kan.


Nya villavagnen

Å nu är den inhandlad den nya villvagnen.. vi får den i oktober.. hur fin som helst är den… hoppas man få va i den nästa sommar.. eller kanske är i turkiet hela SOMMAREN

Tjej kväll

I kväll blir det Bio med Mea, beckis å Mia å det ska bli så grymt trevligt och mysigt att vi tjejor ska träffas igen och gå på bio och ta en fika innan… Längtar tills kl blir sju.. Som den snart blir kl är ju snart 2 ju helt otroligt va tiden går när man inte gör ett skit.. eller kollar ju på One tree hill å det är så himla bra.. =)

I morgon blir det frissan hos Edina skönt att fixa till håret.. En massa annat jag måste hinna göra nu innan jag reser.. Ska nog ta och fixa en lista på allt jag måste hinna göra.. ÅÅ det ska bli så skoj.. Plus en resa till turkiet ännu bättre.. LOVE IT!!!

Nä mer one tree hill..


Ja ska jag?

Skulle tränat i dag.. men orkade verkligen inte.. Helt slut i kroppen i morse. Men mammsen smsade mig kl 11 och frågade om jag skulle med på stan och kunde inte tacka nej till det.. Så upp och hoppa och nere på stan efter en kvart.. Hade en under dag på stan med mamma.. Världens bästa mamma har jag verkligen.. Hur go som helst älskar våra mor o dotter dagar.

Sen började jag å Jennie och kolla på One tree hill ska ha maraton med det nu =) har ju sett klart sex ju.. Å jag älskar ONE TREE HILL!!!!!

Nu blir det taco å mys


Fredags mys

Nu är det äntligen fredag och veckan avklarad och min sista lediga helg på 5 veckor.. Men det funkar och det gör inget… Fick ett tack av chefen i dag för den här veckan hon tyckte att jag hade skött mig kanon.. Och massa snälla ord =) alltid lika kul att höra. Jobbade en sväng hos H också.. Han blir alltid så glad av att se mig.. Det är så kul att jobba hos han när han vissar så mycket =)

Snart blir det det sista av sex and the city. The movie sen är all sex and the city över… Nice nice.. säng tidigt i dag med…. Somnade inte förens typ halv 4 i natt och upp kl halv 8.. Ska upp ganska tidigt i morgon med och träna tänkte jag… Måste ju bli duktigare ju =) Funkar nog ganska bra…

Saknar min Maria så himla mycket…. Hon betyder så mycket.. Och det är tufft att inte kunna ringa henne och bara prata.. Kan jag men kostar dock lite mer då… Och tänk om jag inte är hemma när hon kommer hem… Usch.. Vill så gärna åka till henne.. Hade varit så skoj… Varför kan man inte ha flera miljoner på kontot då???


Har ingen ork

Har ingen ork att skriva så mycket just nu.. Finns ingen tid till det heller typ. Vet dock inte va jag gör bara..

Va hos Beckis å Alessandro i går och mös lagade mat och kollade på idol.. Så myssigt.. Vill också ha bebis ju =)  Nu är det mindre än 2 månader kvar.. Så underbart skönt.. Nu är det en månad och dagar kvar i stället =) Snart gäller det.. Men hur ska jag lyckas packa en väska för 1 månad?? Har ingen aning…

Älskar att ta hand om kunder men ibland kan man få spel på dom.. viss kinkar för det lilla minsta. Som att det inte finns värre saker att klaga på.. Blir så trött på dom.. ibland kan man väl bara le och hålla käften??? Och folk på jobbet som bara läger spydiga komentarer och ge dålig kritik hål käften i stället för att säga något ni är säkert inte bättre själva.

Jag hoppas verkligen jag klarar denna kurs och får komma i från jönköping och sverige. Där alla är så långsinta, impulslösa, dåliga på att ge beröm, ge komplimanger lära känna nya människor, göra spontana saker, prata skit om alla.. Ska bli skönt att lämna allt detta för något år och leva spontant och bekymmer löst. Reser inte från problemen tar bara en paus i från dom..

Har fått ett erbjudanade med flyg och boende 2500 till turkiet i oktober. Kan  man tacka nej från det?? tveksamt även att jag inte har pengar.. men allt som allt skulle det kunna kosta max 4000 å jag vill ner igen ju.. Tåls att funderar på och prata med bossen om.

Snart dags för jobbet. Vaknade halv 2 så får vara vaken ca 2 timmar innan jobbet. Känns som en konstig dag men en sömn jag behövde…

Känner att jag har hittat en 2 kompisar på msn =) haha andra hittar killar jag hittar kompisar… Men vill ändå inte ha kille nu så. Men så kul att lära känna nya vänner ju..


One tree hill

Denna serien. Va jag älskar den..

Denna veckan börjar allvaret nu är det V.V som gäller sten hårt.. Motion 2 dagar i rad det är bra det =) Nu ska jag banne mig ner innan jag åker till Spanien om 2 månader exakt i morgon =) ÅHHH

Fått fråga om att följa med till turkiet i oktober.. Inte helt omöjligt att jag gör detta.. Är så sugen på det.. vill så gärna göra det… Då är jag där på min födelsedag med =)

Snart dags att jobba


inget

ORKAR INTE MED NÅGOT MER

Mys

Vilken dag!!

En kort fika med Nikki å Jonna innan jobbet va mycket trevligt. Sen jobba på Claras!!! Jag älskar mitt jobb underbara arbetskamrater underbar chef underbara stammisar men en sak är så jävla surt. Det är inte ofta folk berömmer va man gjort i stället får man höra va man missade att göra å va som är fel. Även om man gör det lilla extra får man aldrig höra ett enkelt tack. Så nu ska jag inte göra något extra.

Film å mys efter jobbet precis va jag behöde i dag… Länge sen faktiskt. Lite sent blev det också =)

Sov så gott


Roligt

Var roligt att det är mellan 20-40 pers som läser min blogg varje dag =)

Vissa dagar har man dagar då man känner sig ful.. Har känt så i veckor nu.. Vet inte var det är med mig.. Håret är fel kroppen är fel (mitt eget fel) hur man än sminkar sig blir det inte bra inga kläder… Usch va jobbigt.. Men nu är det fan i mig dags att göra något åt det.. Började på VV för 2 veckor sen.. Har ingen motivation men nu ska den banne mig fram.. Så efter helgen som ALLTID så är det dags..

Ska snart iväg å möta upp Nikki å mysa lite innan jobbet.. Sen blir det kvälls pass på claras IGEN!!! Kan nog stänga det där stället i sömnen snart..

Men äntligen börjar 10 november närmar sig och SPANIEN här kommer jag.. Har pratat med några som ska gå samma utbildning så det kan nog allt bli kanon =) hoppas jag i alla fall


14 h arbete

Äntligen hemma efter 14 timmars arbete.. Å lite trött är jag allt måste jag erkänna… Tur att det ena jobbet inte e så krävande.. Men det är pengar oich det behöver jag nu kan jag ju lova.,

Jag Nikki Jennie å Mea ska ha en forever 21 kväll och beställa tillsammans å dricka lite vin. Få hoppas att det blir av nu då..

På lördag e det fest igen.. TJEJKVÄLL =) det älskar vi..


En vän

En riktig vän finns där man gråter. Lyssna när man behöver prata. Ge komplimanger när man behöver det som mest. Säger rätt saker. Trycker inte ner en. Kan skicka ett spontnt sms som bara kan inne hålla ett ord men gör att man ler. Kan få en att skratta. Ställer upp för en i alla lägen. Jag har många vänner men få RIKTIGA vänner som jag vet kan göra allt det. Å jag har hellre dom än en massa ytliga vänner

Bästa dagen EVER


Forever 21

Hatar att vara hemma och vara sjuk.. Är så lång tråkigt.. Men jag behövde verkligen… Men i morgon blir det jobb igen och då dubbel pass först hos H och sedan på Claras.. PENGAR!!! Älskar att dom ringer och fråga om jag vill jobba exra..

I dag börjar Idol. ÄNTLIGEN!! Nikki kanske kommer och håller mig sällskap senare… Så länge sen vi umgicks hon och jag… Vi ska ha en forever21 kväll också och beställa där i från.. Frakten är ju så dyr så handlar vi tillsammans blir det ju inte lika mycket =) Å dom har ju en del kläder som är SJUKT billiga..

Jag visste att jag skulle släppa det till slut. Jag behöver bara min tid till att göra det.. Jag känner mig själv så väl..

Jag orkar inte med några tävlingar. Det är så fjortis om vem som vet mest och känner folk bäst.. Orka tävla om sådant och va svartis… Pratat med Maria i dag med.. Underbart att hennes internet har kommit i gång så vi kan prata varje dag typ =) Visst är dte skönt med kill kompisar men jag har hellre mer tjejkompisar än killkompisar. Det har jag verkligen

Snart bara 2 månader kvar tills det blir spanien.. Underbart.. Å det ska bli så skoj å så skönt.. Jobbigt att man inte vet när planet går i från Arlanda för jag måste boka biljett från Axamo först.. Å vill göra det snart ju så jag får det fixat…

Nu blir det med O.C


Sjuk

Är sjukt trött inte sovit ut på flera dagar och sjuk har jag blivit med… Inget roligt. Men är väl mest för att jag är så trött.. Ska va hemma i morgon och vila och hoppas på att må bättre.

Att jobba natt i söndags gick ju inte så bra.. Va helt slut och råkade slumra till =( men det funkade ändå.. Så tjänade man en slant där =)

Lunchade med mammsen i går på Soya hur gått som helst. Sen träffade Beckis en stund..

I dag hade vi personalmöte. Mysigare möten än vi på claras kan man nog inte ha. =) sen kollade jag å mea på lite nya saker till claras… Sen kollade vi ÄNTLIGEN på One Tree Hill LOVIT!! Sen blev det lunch på Pallas Athena med Beckis å David å lite fika på Claras. Gick sedan till VV där det dock inte hade gått så bra men ganska väntat..


RSS 2.0