Helgen snart övert

Känns som det va fredag i går.. Helgen går så himla fort när man är ledig. Det är så himla skönt att va ledig2 dar i rad. Men som sakt går det för fort. Känner att jag skulle behöva va ledig en vecka och komma fatt mig själv. Men skulle aldrig funka på jobbet. Det är så sorgligt. Hoppas jag får jobbet på ikea. Men tror dock inte jag får det.

har sett alla one tree hills avsnitten nu. Och fjärde säsongen har ju inte kommit ut än.. GAAAA
men avsnitt 1 å 2 har jag fixat med text. Laddar nu ner avsnitt 3 utan text få se hur det går. Pratar och hör engelska varje dag så borde ju inte va så svårt.


SEE U

en andra chans

många gör dumma saker. jag har också gjort dumma saker. vissa saker är glömda och förlåtna. Men det värsta jag har gjort kommer tydligen alltid att följa mig. dom flesta pratar om det fortfarnade efter 6 år. inte för att jag bryr mig så mycket. Men kan bli jobbugt när det kommer upp då och då när folk fortfarande pratar om det och jag får höra det. Visst va det illa men jag har ju inte direkt mördat någon. varför fortfarande prata om det? man behöver inte glöma det men prata om något annat istället.

utgång i går då. singstar på förfesten kan det bli tråkigt? nä det va riktigt roligt faktiskt. Blev sen utgång bara å när vi väl va nere i stan åkte maria hem och dom andra till apt där jag inte ville gå. Ställde mig i kön till Olerys känner ju alltid någon där inne. Träffade Simon i går i kön. Han skulle hoppa över i kön man han va inte den vigaste =) men det va trevligt att träffa han. Han frågade flera gånger om jag mådde bra. Även att jag skrattade och va glad i går. Står det i pannan på mig hur dåligt jag mår? Undrar varför han frågade mig det 4 gånger. Men inget jag vill ta upp på fyllan. Hade trevligt inne på Olerys.

I dag är det bakis dag. Satt nyss in sista skivan av one tree hill får vänta till 2008 innan säsong 4 kommer ut. kan säga att denna serien har berört mig så mycket. Så många minnen från förr. Vill tillbaka till gymnasiet hade så roligt då. Men kommer ju tyvärr inte hända. Fy va hemskt. Men älskar den serien.

Va på stan med mamma i går. hade jätte mysigt. Älskar min mamma så mycket kan inte va utan henne. Hon betyder allt för mig.

Nä skase dom sista avsnitten nu..


See U

Rädd

har ni någon gång känt hur det gör ont i hela hjärtat det är som någon tar ett hårt grepp om det. Just nu känner jag det hela tiden och det är skrämande. 

Äntligen fredag och en ledig helg att se fram emot. Ska bli skönt. I morgon e det fest hos nikki ska bli roligt. Ska försöka att inte tänka för mycket. Kvällen få bli som den blir.Ska gå på stan med mamma i morgon med har inte träffat henne sen förra fredagen saknar henne. Men min fredags kväll har varit hur skön som helst. Men nu tror jag det är dags att hoppa i säng..

See U

Zoombi

Jag vet inte men det kanske är bäst att lägga ner bloggandet nu på hösten. För det kommer inte vara något uppmuntrande.
Just nu består mina veckor av att jag går upp går som en zoombi hela dagen och går och lägger mig. Allt som händer under dagen bara händer. Inget roligt. Har ofta mått dåligt och speciellt på hösten. Även att hösten kan ha mysiga stunder. Men så dåligt som jag mår just nu har jag nog aldrig mått innan. Jag känner mig helt tom. 
gråter varje ensam minut och vet inte varför. orkar ingenting. är bara arg och tjurig kort i tonen. ingen trevlig personen att umgås med. 
så förlåt alla för att jag inte är jag just nu...

Ensam

Känner mig så ensam.

Gårdagens utgång va ingen höjdare faktiskt. Inget roligt folk, ensamt nä roligare har jag haft.
jobbet va det surt med... hatar söndags dagar dom e så sega.
va uppe och kollade vart jag ska på tisdag. rätt nervös e jag.. jobbigt att många inte stödjer mig i detta utan säger bara felen.
men det ända e hur jag själv känner inför detta å det känns skit bra.

see u

Ikea

Fick världens roligaste samtali dag. det va ikea lagret som ringde och frågade om jag fortfarande va intresserad av att jobba hos dom.öhh ja det e jag verkligen. Så på tisdag ska jag på interjuv. Nervös är jag, men ska bli grymt skoj.

Är det någon som e bra på att disgna om bloggar? kan någon hjälpa mig med det? hör av er i så fall.

i dag har det varit en grymt skön ledig dag men snart e den slut

see U

Världens bästa pappa

Fredag och jag ärledig. hur skönt som helst.
Det bästa är att jag har världens bästa pappasom verkligen kan allt. Han är just nu hemma hos mig och hjälper mig med att sätta upp mina lampor och kan säga att det inte är så himla lätt. men han kan
vet inte alls va jag ska hitta på resten av dagen men lugnt tror jag det blir. Vet inteom jag ska till nikki en sväng. men ska ju jobba i morgon och sedan gå ut så kanske blir lite tufft. Få se. En sak som är säkert e att jag ska se idol. 
såg sista avsnittet av One tree hill på säsong 1 i går och kan inte ladda ner resten hur jobbigt är inte det? Men funderar på att åka och köpa domi stället för det va sjukt bra. Få kanske bli en födelsedags pressent från mig själv eller rättare sagt av pengarna jag fick. 

Måste ju bara beröma min massage i onsdags på atlantis hur skön som helst. det är ett måste att gå dit igen. För övrigt hade vi riktigt skönt och trevligt.

See U

födelsedag 16 okt

så har är den 16 okt över och det är ett år innan man fyller år.
Min dag har varit underbar eller ja efter kl 6 när alla gästerna kom .
Fick 2 taklampor av mamma å pappa som jag ville ha =)
En klocka utav mormor och farmor som jag hade önskat mig. bålskål av mina syskon som jag ville ha. och lju stakar av min morbror med familj. Alltså blev jag över lycklig. 
Maten blev lyckad. Men för att va ens födelsedag och att allt kändes underbart när alla va här. så mår jag skit resten av dagen. Har inte orkat göra något har suttit och titta på film och gråtet flera gånger ska jag va ärlig vet jag inte varför. jag mår helt enkelt inte bra. ska det va så på ens födelsedag?

e så trött på jobbet samma sak varje dag. samma tacotalrika samma stamkunder samma tjuriga tanter samma saker att göra stress hela tiden. folk säger att man gör samma sak på industri men jag tycker jag gör samma sak på jobbet hela tiden. Händer inget roligt längre. Har ångest för att gå dit.. hur kul är det? 

imorgon ska vi ha spa med jobbet på atlantis spa inte ens det känns lockande längre. ja vet att jag måste tänka positivt men det är svårt.

hoppas alla andra har haft en kanon dag

Favorit sida

Har hittat en favorit sida. Där kommer jag nog råka klicka hemlitekläder. Ska bara vänta på lönen och se va som blir över. Det är en sida från Usa så måste betala tullen också...

http://www.victoriassecret.com/

Han

Så va festen över och alla vännerna gått hem...
Även att jga va lite besviken på att det inte va alla som kom som jag hade bjudit. Men dom hadeväl något annat viktigt för sig. Har ju bara bjudit domöver en månad innan. Men mina bästaste vänner kom i alla fall det är domsom räknas. Så hade jag en mycket trevlig kväll. Syster hjälpte mig med allt. Det va skönt att ha henne här. Maten blev lyckad och jag tror att alla tyckte om den.
Spelade spel lika roligt som vanligt tycker jag i alla fall. Även att jag förlorade. 
Olerys sen som vanligt skönt att alla kom in. Det första som hände va att Daniel skulle skåla med mig och då spricker glaset och jag får allt på mig. Kändes lagom roligt. Men efter några cider så spelade ju inte det någon roll.
Galet roligt hade jag.
Det bästa va att jag fick träffa HAN hålla om han och dra in hans lukt igen. Saknat det. Han luktar alltid så gott. 
Vill bara träffa han igen. 
Nu är det bara 2 dagar kvar tills jag fyller år.. E som ett barn som älskar paket.
Fick jätte många fina pakter i går =)

ONE TREE HILL

Det va hemskt vilken tid det tog att ladda ner säsong 1 av One Tree Hill
e visst lite inne på alla dessa serier men har ju sett allt och det finns inget på tv. Varför betalar man för tv licens när det aldrig är något bra på tv?
Väntar på att Mea ska skicka mig bilderna så jag kan lägga upp dom bästa på facebook men hon är väldigt segpå det. Men får ta det i morgon eller något i stället för snart går jag nog och lägger mig..

Dröm bilen

I dag är det fest nu är det städat. Ska snart gå och göra maten men syster ska hjälpa mig med det så väntar på henne. Har varit och inhandlat ett par tights nu har jag massa kläder att välja på i dag. Inte varje dag det blir så..
har hittat min bil. Den här vill jag har. kostar bara 2 miljoner kr det är väl inge?
22 karats guld porsche 

image49

ja det är sant en bil i guld det ni

Fest

I morgon smäller det då är det fest hemma hos mig kl 18,00. Bordet är äntligen på plats och maten i kylskåpet själv klart spriten med. Vad fattas? jo mina vänner men dom kommer ju snart.
En del att göra i morgon med. Men syster hjälper mig. Å det är ju underbart.
Och hur skönt e det inte att kläderna kom i dag med. Och alla kläder jag beställt passadeså himla bra. NÖJD
Myskväll med mamma och kollat på idol. Fan va alla är duktiga.

Nä nu måste jag lägga migför att ladda

Shopping

Inte bra att va hemma och va sjuk. Råkade visst handla lite på Nelly i går. Kläder som jag vill ha på lördag men nog har jag oturen att det inte hinns komma. Sen va jag på stan i dag med och shoppade lite. Mår så himla bra av det jag förstår inte det.
Har fått mittbord i dag med. Å pappa har redan satt upp det hur fint som helst.
Maria smsade innanoch sa att hon kommer på lördag ni anar inte hur glad jag belv.
Jobb i morgon sene jag ledig igen SKÖNT
men först lite sömn

Rosa Bandet

åå jag bara njuter av hur skön min dag har varit har inte gjort ett skit men det är det som har varit så himla skönt.
Jag hoppas verkligen att alla stöder rosa bandet. Det är så himla många som råkar ut för denna dumma sjukdomen. 


Sitter å väntar och väntar på att Gossip Girls skaöversättas eftersom jag inteär så himla bra på engelska så vill jag gärna se med svensk text och dom har ju bara översatt 1 pogram och jag är helt besatt böckerna är sjukt bra precis som serien är. Men det är väl klart eftersom det är som O.C fast i city

image47

nä nu är det väl dags att gå ner till tvätten. till min extremt äkliga tvättstuga. Måste ringa bygginvest och klaga man vill inte tvätta sin tvätt där. jag lovar

Hur gör man

Hur ändrar man till en egen blogg bakgrund? Vill ju men hittar inte det längre.
Sjuk även i dag. blir dock inte bättre eller har inte ont i halsen längre men snuvig är jag och allmänt trött. 
men det kommer jag nog va hela hösten. men ska jobba i morgon. Hoppas jag mårlite bätte i morgon med så jakan sola och träna lite. Känns jobbigt att inte få träna. Nu åker bossarnatill N.Y med ska bli skönt att slippa dom. Har beställt en parfym av dom. Få ju passa på =)
Har bara varit hemma i dag som man måste va när mane sjuk kollat på film hela dagen. 
Men nu börjar det närma sig lördag och jag har fortfarande några frågetecken.
MARIA jag vill att du ska komma..
Ni måste b ara ladda ner denna låt:
Dana Glover - It Is You

Mer sjuk än vanligt

Typiskt att man ska va sjuk nu med när det e så mycket man ska göra i veckan. Men bara ja blir frisk tills på lördag blir jag glad. Har bara vilat hela själva långa dagen. Så skönt det behövde jag men mår fortfarande inte bra. Kan inte strecka på armrna har streckt båda det gör skit ont å kan inte ens böja på dom det är jobbigt läge.
syster va här i morse och bjöd på frukost jätte myssigt va det.
det är synd att det är så många som inte kan komma på lördag känns lite tråkigt att ha det nu. men få göra det bästa av allt.
hoppas bara att bordet hinner komma.
väntar på  att prison breaks ska komma men vilken himla tid det tar att översätta då.. 
få nöja mig med Desperate housewives så länge.

En helt ok helg

Fredag va som sagt ur rolig. Lördagen jobbade jag min första lördag kväll på clarasmed shirin å det är så himla skönt och jobba med henne. Vi hade säljarekord i går roligt men kan säga att det kändes inte som det. allt fick så himla bra. mycket nöjd över det. slapp jobba kväll i dag med så skönt och i dag har vi haft en provjobbare med hon verkade helt ok. skönt behöver ju lite extra personal. och även att jag e skit trött och ville bara hem gick jag till friskis och körde skivstångså stolt över mig själv det är jag verkligen. vet ju att det känns sp skönt efter.
nu ska jag bara mysa och lägga mig tidigt.

Galen tjej fest

Lite bakis e man allt. Men det kan ja lova att det är det värt för fy va kul jag hade i går =)
Kollade självklart på idol och spelade Galen panna. Har nog inte skrattat så mycket på väldigt länge tack mia å nikki för att ni gjorde min kväll underbar behövde verkligen den här kvällen. Gick självklart till olerys mycket folk men roligt folk va det spelade en del på black jack vann en del men spelade upp allt självklart men stod säkert där i en timme. Nä är hel nöjd med denna kväll.

om en stund är det jobb som gäller. Shirin ringde i går och frågade om jag kunde jobba dag i dag i stället det är väl självklart. Men sen ringde hon upp och frågade om det va ok att jag jobbade kväll lör och dag sön och det funkar ju och glad e jag för det för hade nog inte pallat dag i dag =)

Lång promenad

Skulle ju träna i dag men gick en jätte lång promenad med bambis va ute å gick i hela 2 timmar så himla skönt va det.
Spåntan ryck och festa i dag ja nikki å mia å 2 av nikkis arbetskamrater sådant gillar jag när det blir spåntant. blir nog idol och kanske mitt nya spel. ha varit trött hela dagen men nu efter mitt underbara bad så känns det redan sköntoch börjar bli på party humör.
har fått hem min tavla med. jätte fin blev den

hej svejs

Hundvakt

Inte varje dag pappa ringer till jobbet och säger att han kan hämta mig. Men en liten baktanke hade han. Att ja skulle va hundvakt å det säger javäl aldrig nej till. Självklart har jag bambis. Men han har inte varit snäll i natt han har varit orolig och sen har han nog loppor med så han har kliat sig hela natten. Men det gör inte för han e så gosig.
Ringde mio i dag med skulle ju få mina möbler i dag men nä självklart så kommerdom inte förensnästa vecka. Själklart ska det krångla får dom säjert inte tills på lördag ggaaaa..

Nu ska jag i vägoch köpa lopp medel och sedan träna.  Å i kväll blir det kanske utgång =)

hej svejs

Tråkigt inlägg.

Men det är ingen som tvingar någon att läsa.
Nu börjar verkligen deppiga höst Zandra komma i gång. Inget är roligt. Ja mår skit. Inte ens min födelsedags fest känns som det ska bli roligt. E inte säkert på om jag ska ställa in den eller inte. Tycker folk bara klaga på mig hela tiden och skrattar åt mig ska rätt mig när jag säger fel och allt sådant är ur jobbigt.. Ja jag vet att jag kan va lite sur och  tjöta om hur dåligt ja mår. Men ett tips fråga inte hur det är med mig. Ska inte öppna min mun längre. Ska låtsas att det är strålande väder inför alla. Har väl för mycket hata och dålig energi i mig. Men inte så konstigt när det inte händer så mycket roligt här utan bara dåliga saker. Va gott det skulle va och bara få va en björn och få gå i ide. Fattar inte varför man ska ställa upp för chefen när hon inte gör ett skit tillbaka? För jag vet inte om hon gör något för mig. Surt att det verkar som alla blir sur när jag säger så.

Var på bio i dag med, Supersugen dock inte min typ av film men lite skratt fick jag i alla fall. Va på viktväktarna i tisdags med nu börjar kilorna rasa igen det är så skönt. Måste nå mitt mål 5 kg till jul. Fixade lite med fotografier i går. Och det känns underbart när man ser skillnaden från förra sommaren. Det syns en stor förändring men mer ska det ner.
I morgon får jag mitt bord med. Och på lördag min snygga tavla som jag självklart inte kunde hålla tyst om. 
Nä ska väl kolla på Prison Break nu och försöka siva lite. Blev inte så mycket av det i natt....

RSS 2.0