Njuter i solen.

Är hos syster och njuter i solen. Milo har lånat sin kusins babysitter och njuter han också!


19 timmar

Ja 19 timmar sov M i natt. Med några vakna stunder då han gav Milo mat. Då är man trött. Och nu är han på väg till jobbet. Han skulle vart ledig i dag men jobbar extra. Pengar tackar vi ja till. Har ju en del saker vi måste spara till den närmsta tiden.

I dag har vi inte gjort så mycket. Vart ute och gått en sväng. Sen gick jag och Milo till mamma och pappas lägenhet där syster och Leon var. Bakade scones och hade trevligt. Det är svårt att förstå att Leon har vart så liten som Milo är.

I morgon blir det heldag hos syster. Hoppas verkligen på fint väder, så vi kan sitta ute och sola och på kvällen kommer M dit också så ska vi grilla. Mumms vad jag längtar.

Det gör så ont i hjärtat med all strul som händer nere i villavagnen just nu. Jag hoppas bara att det slutar bra tillslut. Och att mina föräldrar kan få det lugnt någon gång.

Sen så har jag börjat förstå vissa saker med vissa kompisar. Jag trodde vi var bra kompisar. Det verkade ju så. Men jag börjar tvivla och jag tänker då inte höra av mig till er. Känner mig ganska besviken! Fan va jag hatar Facebook och blogg och twitter i bland man får reda på så onödig fakta!


Sista måltiden

Nu kör vi sista måltiden för i dag. Milo har inte velat somna för natten än så passar på att ge hem lite innan vi försöker sova. Baba sover redan i alla fall. Sen kl 20 har han legat och snarkat. Han var grymt trött somnade till och med när GS spelade. Och då är han trött.
Men han har bara sovit 3 timmar i natt så inte så konstigt. För min man lyssnar inte på mig när jag säger att han inte ska sova så länge på fredagen så han kan somna på kvällen. Men ändå sov han till 16.
Få se hur länge han sover i natt. Han kan säkert sova över 12 timmar.

Fast jag ska ju inte klaga för han lät mig sova hela natten så fick 10 timmars sömn.

I går var M döende han hade börjat få ont i halsen. Så han var på Ica och köpte en massa C vitaminer och drack te. Det var så synd om han. Han suckade många gånger. Män alltså! Det är tur dem slipper vara gravida och föda barn. Vaknade upp av att jag också kände av att jag hade ont i halsen. Men ingen vila för mig i dag. Nej storhandling och tvättstuga har stått på dagens schema. Man märker att vi har en pojke bara en massa blåa kläder.
Hade ju sagt att jag skulle sova hos mamma i natt eftersom dom inte är hemma. Men lyckades sova så bra i natt plus att M var ju så trött och han ska jobba extra i morgon natt.

Hoppas på en lugnare dag i morgon. En dag med sol så man kan vara ute lite.
Men nu hoppas jag på en bra natt sömn.
Det måste vara bröstmjölken som gör att Milo sover bra. I går fick han ersättning som sista mål och då vaknade han 3, 5 och 7.

Och i går var det hela 2 månader sedan han kom till världen. Va gjorde jag utan han innan?

Sov så gott!


instagram

Ni följer väl mig på instagram där lägger jag upp bilder dagligen.
Sök bara på zandraorneling

.


.


TGIF

Å 2 nätter i rad har mon son sovit till halv 5 innan han vill äta. Lycka att få sova minst 5 timmar. Så ska vi fortsätta. Jag vet inte om det beror på att sista måltiden så får han bröstmjölk. För det är ofta då han har sovit länge.

Det är nämligen så att det aldrig riktigt funkade med amningen. Vi försökte i 2 veckor. Men han fick panik och jag fick panik. Har förstora bröst och nästan inga bröstvårtor. Så för att vi båda skulle må bra så började jag pumpa varje gång i stället. Har hållit på ned det nu i 6 veckor men nu när M börjat jobba så kände jag att det blev för mycket och att jag inte hade tid att mysa med min son. Utan det var vara pumpa och mat som gällde eftersom han äter varannan timme. Så nu har jag börjat trappa ner och han får ersättning. Men pumpar på kvällarna så brukar han få det som sista måltid och det verkar ju som han blir mest mätt på det. Så ska nog fortsätta med det så länge det kommer mjölk.

Ska snart gå upp för i strax ska vi bege oss till Emelie och prinsessan för lite mys.

Sen ska jag och M mysa massa i helgen! Ska börja med att stor städa och veckohandla. Sen blir det massa mys. Hoppas på fint väder så vi kan vara ute och njuta. Kanske en grillning hos syster!


Mys dag

I natt fick jag ju nästan sova hela natten somnade vid halv elva och sen var vi upp och åt vid halv 5 sen tog M hand om han vid 6 och jag fick sova till halv 9.

Sen har vi bara myst Milo och jag hela dagen. Även träffat fadder Mea. Så ska inte klaga på denna dag.
Nu får vi se hur natten blir. Sista natten för M sen går han inte på för ens tisdag natt så många nätter tillsammans.
Men en natt ska jag faktiskt sova hos mamma och pappa dom är i Halmstad i över en vecka. Så får M och Milo sova här bara för att jag ska få sova en hel natt. Å vad jag längtar.

Tack för era tips om vikten. Ger mig gärna mer tips och idéer. Har faktiskt skaffat en blogg som bara ska handla om min vikt. Har gjort den med lösenord. Än ska jag inte ge ut den till någon. Vill se om jag kommer skriva i den eller inte. Men säger till och vill ni ha lösen då så är det bara att fråga.

Nä bäst att sova ska träffa Emelie och prinsessan i morgon!


Vikt nedgång

Lyckades ju gå ner dom kilorna jag fick när jag var gravid. Men jag är ju inte alls njöd med min vikt. Jag vill ju gå ner ännu mer. Jag har tränat förr men känns inte som det hjälper (visst måste man äta rätt också) men det funkar inte för mig. Har även kört V.V och det funkade ju grymt bra. Men känner att det är inte dags för det. Det tar så mycket tid att räkna och hålla på.
Men jag måste börja göra något snart. Frågan är bara vad jag ska köra. Vad jag ska göra. Vad jag ska sluta äta och börja äta i stället.
Jag har börjat fundera på att ta kort på vad vågen visar och lägga ut det här på internet för att bli mer peppad och går jag inte ner är det ju "pinsamt" Så därför köra man så man verkligen går ner.


SNÄLLA GE MIG TIPS! Jag vill köra på beach 2013 i alla fall! Jag vill kommer ner till minst 75 kilo!
Här vägde jag 70-75 kilo!

.


BVC & MVC

I dag startade vi dagen 5:00. Då älsklingen vaknade och var hungrig lagom till baba kom hem så han gav han mat och bytte blöja så jag kunde somna om. Men lyckades och Milo ville inte alls somna om.
Så bara att gå upp. Gick till mammsen då han inte riktigt ville vara tyst.


Det gick ok hos BVC hade ju läkarbesök och han blev nästan godkänd. En sak som vi har fått en remiss på. Så nu får vi vänta in den tiden och se vad som sker. Jobbigt att behöva vara nervös över detta. Men får hoppas på det bästa. Annars så går han upp bra och växer på bra också.

Var på stan en sväng med syster. Hittade ett par jätte fina skor men var jätte konstig storlek så kunde inte köpa dom. Sen var det min tur att åka till MVC på efterkontroll. Det gick bra, men ska tillbaka om 2 veckor och göra cellprov.

Har ju en grupp på facebook "vi med turkiska killar/tjejer" och den har blivit ganska så stor. och även att det är en grupp för att hjälpa varandra så har det vart små och stora bråk i den. folk som kanske yttrar sig för mycket eller skvallrar vad som skrivs i gruppen och jag har funderat att stänga ner den. Men för några veckor sedan så skedde det en sak som gjorde att vissa försvann från gruppen och nu är gruppen så där bra som den har vart innan.

.


Tomt

I dag tittade solen allt fram lite! Så jag och Sofie bestämde att fika på uteservering. Det var lite kallt men det sket vi i och njöt av den gula saken på himlen. Satt där i 3 timmar och pratade om allt möjligt. Självklart var Milo med men sov så gott i vagnen.

När vi kom hem mös vi i soffan och väntade på att baba skulle vakna. Min son är helt underbar. Och jag älskar att mysa med han.
Började må illa och vilade när M vaknade. Så vi såg inte varandra så värst länge.
Nu är han på väg till jobbet och det är tomt i sängen. Milo ligger i hans säng och snarkar.

I morgon är det dags för 2 månaders läkarbesök. Ska bli spännande och se vad doktorn säger om våran plutt. Första gången jag går till BVC själv. Men det ska nog gå bra det med!

Måste bara säga att jag och M är så glada att vi äntligen kommer få vara i fred från allt skit snack från en person numera. Bloggen är borta och vi kan slippa höra vad hon ljuger om.

Här är våran lilla tjockis <3


.


.


Cocuk Bayrami kutlu olsun

I dag är det barnens dag i Turkiet och självklart har vi pussat extra mycket på vår prins här hemma. Någon gång ska vi nog allt vara nere i Turkiet så han får vara med på en sådan dag.

Helgen! Ojoj vilken underbar helg. Vilka fina vänner jag har helt otroligt. Mötte upp Mikaela vid stationen vid 14 satte oss och fikade medans vi väntade på dom andra brudarna. 18:35 kom Anna och Tina. Sedan dess har vi pratat masaa minnen, spelat spel och skrattat som bara den. Helgen gick för fort och söndagen kom. Tina och Anna åkte hem vid 13 så jag och Mikaela satte oss och fikade igen innan hennes buss gick vid 16. Precis en helg jag behövde.


Milo börjar bli bättre på nätterna nu. I natt var det bara 4 och 7 som han åt. Och det tycker jag är helt ok. Min syster hade vart i Ullared så då köpte hon en bad stol till Milo för det blir jobbigt i längden att hålla i han och han älskar ju verkligen att bada så nu behöver vi inte hålla han på det sättet och det blir inte jobbigt att bada han. Så i går låg han i länge och njöt.
Veckan blir full av fika. I morgon blir det fika med Sofie, Torsdag blir det fika med Emelie på morgonen och fika med Mea på eftermiddagen. Onsdag blir det läkarbesök för Milo och efterkontroll för mig. Så veckan kommer nog gå fort.

Tävlar

Jag är med och tävlar om en mössa från Geggamoja från butiken Tre små busfrön
Vill du vara med i tävlingen gå in på Malins blogg

.


.


.


3 brudar på väg

I dag kommer äntligen min brudar hit. Vid 14 kommer Mikaela hit och vid 18:25 kommer Anna och Tina. Ska bli så mysigt och roligt att få dom hit.

Så det blir väl inte så mycket bloggande i helgen!

Han är verkligen kär i sin nalle


.


Sova hos mamma

Jag känner att jag håller på att gå sönder just nu. Jag måste få sova.
I natt testar vi en ny taktik och se om den funkar. Väckte han innan jag gick och la mig för att mata han och bara i dag får han sova i babas säng. Annars är det hans säng som gäller. Men jag har en konstig känsla i kroppen så i dag får han sova hos mig!


.


Svar

Lina   om Kontrakt:
Superfin soffa! Vad är det för affär du har hittat?
Svar: Jag hittade den på www.imobler.se

Malin
om Kontrakt:
Tänkte bara tipsa om en butik som säljer fina soffor
till riktigt bra priser :) Både skinn och vanliga!
Har för mig att den heter säng och soffbutiken, och den ligger i Nässjö :) Är osäker på om det finns någon hemsida dock men
man borde ju kunna hitta adressen dit! :)

Svar: Tack så jätte mycket för tipset. Har sett att den butiken finns. Deras hemsida är inte klar än. Men vissa soffor finns på blocket som dom säljer. Kanske får ta en trip dit innan bestämmer sig.

Morbror

Snart ska jag och Milo i väg till bror/morbror. Vi ska dit och äta lunch när han har slutat.
Bjöd in mig själv i går då M sover hemma i dag. Och han har inte fått sova ut sen han började jobba. I måndags var det någon som ringde och väckte han och i går ringde jag för att vi skulle skriva på kontraktet. Så i dag har jag lovat att han ska få sova tills han vaknar. Och det är ju inte så lätt om jag och Milo är hemma då.

Milo

När vi fick reda på att det var en kille började vi fundera på namn. Jag ville inte ha något äkta turkiskt och inget äkta svenskt namn.
Jag har länge velat ha Melwin. Tycker det är jätte fint. Men det gillade inte M.
Jag laddade ner namnapp och läste igenom alla namn. Fastnade direkt på Milo. M var inte lika säker på det namnet. Men jag var envis jag ville bara ha det och till slut så började M också gilla det.
Innan vi hade bestämt att det skulle bli Milo hade jag inte hört någon som hette så. Men nu efter så vet jag jätte många som heter det. Men fortfarande inte jätte vanligt och det gillar jag.
En av andledningarna att jag ville ha Milo var att det betyder efterlängtad kärlek. Och det är precis vad han är.
Av germanskt ursprung och betyder den barmhärtige.

I engelskan förekommer varianten Miles 

I Sverige är Milo fortfarande ganska ovanligt men på väg upp.Både bland svenska och utlänska personer. Den svenska betydeslen är Efterlängtad kärlek. 

Milo betyder "the merciful". Milo betyder äpple på grekiska. Ett typiskt montenegriniskt namn, betyder "den käre". Finns en variant för flickor- Milla.

Milo anses också betyda "min kärlek", milo = my love

.


Kontrakt

I dag har jag vart på skolan och pratat med studievägledaren. Jag ska vara mamma ledig i alla fall till vår terminen 13 sa vi. Och i höst ska jag läsa upp lite betyg från gymnasiet på distans i stället. Känns skönt! Börjar ju bli gammal så gör jag inte det innan 2013 måste jag läsa om allt från gymnasitet i stället eftersom jag bara har slutet betygsdokument. Dum som jag var på den tiden så orkade jag inte blogga.
Milo var med på skolan! Orkade inte fixa barnvakt åt han. Men han charmade alla.


Sen var vi på vätterhem och sa upp våran lägenhet och skrev på kontraktet på den nya. Så den 2 Juli flyttar vi tvärs över gatan till en 2 i stället. Lägenheten har även tvättmaskin och torktummlare. UNDERBART när man har barn! Det är en öppen planlösning. Den är jätte fin och vi ska till och med fixa så att Milo få en lek hörna. Allt är bara så perfekt!
Hoppas de som tar den här lägenheten vill flytta in tidigare så vi slipper 2 hyrer i Juli!

Så nu ska vi kolla på ny soffa! Eller har redan sett ut en. Vi vill ha skin då det är bäst när man har barn. Och dom brukar vara så dyra men hittat en jätte bra sida så den var inte alls dyr!

Kärleken

M kom hem halv 7 i morse. Pratade lite och han matade Milo sen fick han till mamma och pappa där han skulle sova. Eftersom ingen är hemma där på dagen vissa dagar kommer han sova där.
Det hade gått bra för han. Men det var mycket att lära sig. De hade pratat i 5 timmar och gått igenom allt. Och han förstod väl inte allt. Eftersom de pratade snabb svenska. Det var flera st som började i går. Så han var lite nervös att han inte skulle klara av allt. Men jag är så stolt över han och peppat han massa i dag så han var inte så nervös i kväll.

Jag är verkligen stolt över han. Det är inte många sim tror han har vart här i 1,5 år och är så duktig på svenska.

Nu är jag och Milo ensamma igen och jag matade han vid nio ska bli intressant och se när han vaknar i natt försöker öka maten så han inte behöver äta så ofta som varannan timme. Just nu ligger han i sängen och susar så gott och fiser som bara den. Vi försöker med att inte vagga han till sömns utan vi lägger han efter sista måltiden vid läggdags sen brukar han somna av sig själv efter ett tag. Vore skönt om han fortsätter med det.

Nej dags att sova!


.


Ensamma

Nu är Baba körd till jobbet. Det går ju inga bra bussar på söndagar så första dagen körde vi han dit! Han var allt lite nervös. Men jag vet att han kommer klara det galant.

Nu har vi bytt till pyjamas och äter natt mat. Sen blir det sängen. Jag hoppas han sover till 7 innan han vaknar.

God natt!


Dags att börja jobba

I dag gick jag och Milo hem till mormor och morfar för att låta Baba sova lite längre. För i kväll är det dags för han att börja jobba. Kl 00.00 börjar han.

Har öven hunnit med att fika med Sofie i dag med. Alltid massa att prata om och lika trevligt som alltid!

Ibland undrar jag varför jag ens bloggar om vissa saker. Är det liksom någon som bryr sig om vad vi gör varje dag. Ja det måste det ju va om man ser på statistiken. Men ibland känns det lustigt att skriva ett inlägg för jag inte har gjort typ något!
Bara babblar på om typ inget alls.

Jag hoppas verkligen Joe åker ut ur BB i dag. Han har blivit galet störd.

Nej nu ska jag mysa med mina pojkar innan den stora pojken åker till jobbet!

9 år

I dag har jag tagit min första långa promenad på väldigt länge. Det var verkligen jätte skönt. Att röra på sig ordentligt. Milo trivs så bra i vagnen.


I dag fyller mitt körkort hela 9 år. Nästa år är det dags att förnya det och man kommer inte se lika ung ut på kortet längre.

I dag blir det sängen lite senare för är taxi åt mamma och pappa. Och som alla lördagar är det fotboll som gäller här hemma. Har börjat kolla tillsammans nu. Mest när real Madrid spelar då 7 är ju så jäkla snygg!

Hoppas ni andra har haft en bra lördag!



.


Ingen får ta

I går såg jag när Milo tog sin napp och satte in den i munnen. Han är verkligen snabb med saker.
I går så höll han hårt i sin snuttebjörn. Ingen får ta den i från han. Han älskar att hålla om den!


Sömn

Jag har vaknat upp utvilad. Milo sov ända till 5 i dag så jag slapp mitt pass vid 3. Så M tog han och jag fick sova ända till halv elva. Så skönt!

När jag vaknade såg jag mina älsklingar i soffan


.


4 månader

I dag är det fyra månader sen jag miste min bästa vän. Jag saknar han varje dag. Tänker på han ofta. Tycker det är tungt att han aldrig fick träffa min son. Och det är fortfarande oförståeligt att jag aldrig fick säga hejdå till dig.

Älskar dig för alltid!


Äntligen

I dag har Milo inte vart på det bästa humöret. Han har varit väldigt grinig. Han har sådana dagar ibland då han sover vaknar skriker äter skriker sover och samma sak igen.
Nu ligger han i babysittern och är lugn och kollar på tv med mig.


I dag fick vi ett sms om att M kunde komma upp och hämta ut en ny dator då den gamla inte gick att fixa. Vi har ju väntat ganska länge så pappa fick följa med för han är riktigt duktig på att prata till sig bättre saker. Och sagt och gjort så fick han en dubbelt så bra dator.
Så nu äntligen har han sin egna dator igen och jag får ha min i fred. Kanske kan blogga lite mer nu. Har mest bloggat från mobilen den senaste tiden!

.


Turkiet

Satte på en turkisk låt innan.
Och alla minnen bara flyger fram och tillbaka i huvudet.
Så många känslor på en och samma gång kommer fram.
Att detta land kan betyda så otroligt mycket för mig. Men är det så konstigt?
När jag har fått världens finaste pojkvän där i från. Som jag har fått världens bästa son tillsammans med.
Har fått så otroligt många fina vänner. Både från jobbet, bloggarna och turk gruppen.
Så nej det är inte så konstigt.
Men det är ju heller inte bara därför jag älskar detta land.
Bara at vara där är så otroligt underbart. Att vandra på gatorna höra språket, vara med om deras gästvänlighet, varmen som finns där. Att ha medelhavet utanför sin dörr. Att kunna pruta på saker. Att inte bry sig om vilken dag det är. Tisdag som Lördag alla dagar är lika bra.
Ibland saknar jag verkligen att bo där. Men jag vet att det räcker med några månader eller veckor till och med för att jag ska bli trött. Men det är så vi ska ha det i framtiden. Vi ska köpa lägenhet där och kunna bo där ibland. Och jag längtar som bara den.
I år blir det ingen trip ner till Alanya i sommar. Första sommaren på 4 år som jag inte ska dit.
Utan i höst ska jag äntligen få se den fina staden Adana som jag har hört så mycket om! Och jag längtar!

Ost och Kex

Vi har inte riktigt firat att M fått jobb så i dag när jag handlade köpte jag ost och kex. Gud så gott det var. Var bara vinet som saknades.
Milo har varit vaken större delar av dagen i dag. Så nu i kväll har han vart lite kinkig. Men nu låter det som att han sover. Vi får hoppas att han sover till minst 3 i natt i alla fall.
Det är egentligen sjukt att jag ens är normal. I hela mitt liv har normal sömn vart ett måste för mig annars får jag näsblod, problem med magen, problem med annat och blir allmänt sur. Så jag förstår inte att jag inte fått något av det än. Att jag ens är en människa.

I går kände jag hur det började ömma och spänna i bröstet. Så nu har jag fått känna på mjölkstockning. Pumpade en massa i går i natt och i dag och ny känns det bättre. Slapp febern i alla fall. Men det gjorde verkligen ont.


.


Bvc

I dag var det dags att besöka BVC igen. Kl 10:30 hade vi tid och det är tidigt tycker jag då man har en del att göra innan man kan gå i väg. Men eftersom dagen började 7 i dag så hans det med.
Hon berömde våran lilla prins så mycket. Han är verkligen med i blicken och överhuvudtaget. Han gav henne både ett leende och pratade massa med henne. Hon frågade om vi pratade mycket med han och ja det gör vi så sa hon att det märktes. Min lilla plutt.
Men vad han växer i dag vägde han 4350 g och var 56,5 cm lång.

Mikaela

Det är bestämt nu att denna fina flickan ska komma denna helgen också.
The Old Girls grym helg!


Vilka tjejer

I dag så har jag vart en stund på skolan och träffat Johanna. Och min ena lärare. Många kom fram och beundrade min älskade son. Och det är så skönt att inte plugga just nu. Njuter varje dag att få mysa med min son. Ska på möte om 2 veckor och prata om hur jag ska lägga upp resten av skoltiden.

Sen träffade jag mina underbara turk fruar Sofie och Emelie och vi tjatade bort 2,5 h. Jätte mysigt. Jag längtar så till prinsen och prinsessan kan leka med varandra. Att hon redan är 6 månader snart är helt otroligt.
Längtar även till Sofies små änglar kommer hem. Men får vänta lite! Å vad stora dom kommer va när dem kommer hem.

Nu väntar jag på att älsklingen ska komma hem efter träningen. Jag och Milo ligger i soffan och myser och pratar. Å han börjar bli mer med nu. Han är ingen nyfödd bebis längre. Han växer på alla möjliga sätt min pojke. I morgon blir det BVC ska bli kul och se vad han har gått upp.

Girls

Inte nu i helgen utan nästa helg får jag besök av dessa helt underbara tjejer.
Vad jag längtar!

.


.


Väckte mormor

I dag lät vi baba sova så vi gick till mamma/mormor och Milo fick väcka mormor och sedan låg dem i sängen och mös.
I dag blir det kalas. Min bror fyllde år förra veckan och i dag ska vi dit och fika.
Nu är vi inne på sista veckan som baba är ledig och sedan får jag och Milo klara oss själva. Det har varit så skönt att ha hans hjälp.
Nu ska vi mysa jag och Milo!

Klant

I natt har jag gått sova. M var vaken till 6 i morse bara för att vänja sig lite så han tog hand om Milo. Gud va skönt det var. Även att jag vaknade några gånger men så kunde jag somna om lika snabbt. Han skulle göra samma sak i natt.

Men M måste nog var den mest klantigaste killen i hela världen. Nästan så man blir lite rädd. Är ibland rädd att han ska tappa Milo eller något. Men det vet jag att han aldrig skulle göra. Nyss tappade han min dator i golvet eller "den åkte ner" som han säger. Som tur var klarade den sig. Annars hade det blivit dyrt om han skulle köpa en ny Mac till mig.

Här har vi en son som vägrar släppa nappen.


.


Påsk afton

Här i Jkpg vet man när det är påskafton. Får då fylls gatorna med raggar bilar, disco bilar, snygga bilar ja alla möjliga bilar. För varje påsk är det ju motormässa.
Det var jätte länge sedan jag var på mässan. Blir inget i år heller. Men snart så hoppas jag att det blir av. Men jag njuter av att titta ut i fönstret och se alla bilar.

Har vart på stan med mamma och mammas kompis Pia. Pia är en gammal vän till familjen. Hennes familj och vår familj har umgåtts mycket och vart på många semestrar tillsammans. Dom bor i Gbg så när vi var små träffades vi i alla fall 2 gånger per år. Så det var trevligt att träffa Pia. Medan killarna gick på mässan.

Sen blev det fika hos mamma och då kom även syster, Chrille och Leon. Haft en lugn och mysig påskafton.

Det bästa av allt är att jag har fått umgåtts med mina bästa killar.


.


Vända på dygnet!

Nästa vecka ska M börja vända lite på dygnet då han börjar jobba natt nästa söndag. Ingen är gladare en jag den veckan. För då ta han Milo hela natten och jag kommer få sova ut.
Måste verkligen det om jag ska ta hand om han varje natt sen.

M kommer ju vara ledig 3 nätter tror vi i veckan. Jag undrar hur han kommer sova dom nätterna. Jag hoppas han kan sova lite normalt i alla fall så vi kan umgås på dagarna då han är ledig.

Kommer inte se varandra jätte mycket då han säkert kommer sova till 14-15 då han jobbat natt. Sen börjar han 22 igen. Men det kommer nog gå bra. Och han har ett jobb i alla fall!

Milo i morfars knä


Långfredag

Ja namnet på denna dag stämmer. Detta var den värsta natten av dem alla! Fyra var det dags att vakna i dag. Och sedan dess har han inte sovit mycket på hela dagen. Det är först nu han sover sen 15 min. Så vi får hoppas på att han är trött i natt.

I dag var det tvättning och städning på schemat. Och nu är det bara mys resten av kvällen.

Glad påsk till er alla!


.


Kollat på lägenhet

I dag var vi och tittade på lägenheten och den var jätte mysig. Så vi har tackat ja. Men sen vet vi ju inte om vi får den. Får veta det nästa vecka. Inflyttning är den 1 Juli. Har redan börjat planera allt i mitt huvud hur vi ska göra.
Lite ledsen är jag att vi kanske ska lämna denna lägenheten. Men det kommer ju inte funka.

Sen har jag och Milo vart och myst med Emelie och prinsessan. Är otroligt glad att träffat henne. Och vi hoppas på att det blir "en sommar i Sverige med dig" (ensam mamma intro)

Sen kom kär mamma hit med ett jätte stort påsk ägg till Milo med massa fina saker. Och ett stort påsk ägg till mig och M. Sen bjöd ja henne på middag, som hon glatt tackade ja till.

Vi har även badat våran älskling i dag.


.


.


Kompis det går bra nu!

Nu när M har fått ett nytt jobb var vi verkligen behov av en större lägenhet. Helst av allt vi jag ju ha en trea.
Så jag mailde vätterhem där vi hyr av. Och fick svar samma dag att dem hade en 2 här på kålgården där vi bor nu och en 4 på torpa där vi bodde innan.
Vi kanske är dumma men om vi får den så tar vi den som ligger här på kålgården en 2. Det blir i alla fall ett extra rum och det behöver vi verkligen.
Milo är ju inte behov av eget rum just nu i alla fall. Och vi får helt enkelt leta efter större lägenhet därifrån och om något år kanske. Men jag vill inte tillbaka till torpa plus att 4 är lite väl dyr.
Vi ska flytta JÄTTE långt i från där vi bor i så fall. Bara över vändingsplanen. Alltså max 25 meter!
Vi väntar på att få hem papperna om lägenheten. Men har redan i tankarna utan att sett den tackat ja. Så vi håller tummarna att vi får den och att det är snabb inflyttning.

.


Bror

I dag har vi firat att M har fått jobb med en pizza. Vi har inte ätit pizza på jätte länge. Och M sa att när jag får jobb ska jag äta pizza. Så i dag slog vi till. Men jag tyckte inte det var så där jätte gott. Är ganska mätt på onyttig mat. Men M älskar pizza så ställde upp!

Om en stund ska vi till bror som fyller år i dag och äta grillat. Första grillning i år. Gud vad gott det ska bli!

Mys fika

Hade en riktigt mysig fila med Mea!
Milo trivdes bra i hennes famn!


.


Fick jobbet

I går vid nio tiden ringde det på M telefon. Det var posten där han var på intervju. Dem berättade att han hade fått jobbet. Så den 16 April börjar han jobba. Känns så himla skönt. Äntligen kan vi börja leva normalt igen.
Lite jobbigt att bo i en etta när han jobbar natt bara. Men det löser vi nog bra.

Denna veckan kommer gå i fika tecken:
Måndag: fika med Mea
Onsdag: fika med Lisa
Torsdag: fika med Emelie och prinsessan.

Älskar sådana här veckor.


Påsk pynt

Ligger och myser med världens finaste son. Han ligger jämte mig och hickar, ler och pratar. Han är så underbar. Fortfarande lite kramper i magen. Men i dag har det vart bättre.

Påsk pyntade i går när vi städade. Har inte gjort det på några år. Men kände att det är dags nu. Även om Milo inte kommer tänka på det än så vill jag gör det till en vana. Älskade när mamma alltid pyntade hemma. Så nu har vi lite kycklingar och rosa fjädrar i hemmet!


.


Besök

I går var lilla familjen en sväng på stan. Och M shoppade loss på New yorker. Hela 3 par jeans köpte han. Och det kostade bara 600:- Sjukt billigt! Det gillar vi! New yorker är M favorit butik. Han hittar alltid billiga kläder där.
Sedan gick vi till hemma kväll köpte godis och hyrde film. Och hade en mysig kväll alla tre!
Vår älskade son har inte mått så bra i magen dem senaste dagarna så vi är inte jätte pigga precis.


I dag fick vi sms av mamma att vi skulle få besök om en timme. Hon och min morbror kom förbi och hälsade på. Och Milo fick en jätte fin tröja av morbror och kusinerna. Tack så jätte mycket!

Nu blir det middag! En skön och slapp söndag har vi i dag!

RSS 2.0