En sten

Det var grymt skönt att höra det!! Även om det inte kom direkt till mig fick jag ändå veta hur det ligger till.. Nu kan jag släppa det och gå vidare så skönt… Jag behöver bara höra sanningen så blir allt kanon bra..

Tror det blir en hemma kväll i dag.. Laddar upp mig för morgon dagen.. Ska man se idol eller??? näst sista jag kan se i år… Men känner inte att jag är så grymt sugen på att se det faktiskt…

Hmmm


Vad ska jag göra

Har percis kommit hem från en mysig fika med Beckis å Alexander. Har inte varit en så bra i dag.. Har varit små trött och små irreterad. Har mest längtat hem och bara få sitta i soffan för mig själv. Nu när jag väl är hemma fick jag erbjudande om att följa med ut.. Alltså det lockar det gör det verkligen.. Efter som det är sista helgen som jag går ut i Jönköping varför inte passa på att gå ut ordentligt då? Å glad blev jag när dom frågade. Dom sa att man vet ju aldrig när man får skaka rumpan med dig nästa gång =) Söt ungar.. men jag är ju trött. Det tåls att funderars på.. Börjar ju inte fören halv elva i morgon =)

Så är det bara en vecka kvar tills man åker. Och det är sjukt mycket man ska hinna att göra. frågan är bara var man ska ta först?? vilket man helt enkelt kan skita i?? Jag vet precis vad och vilka jag inte ska bry mig om att göra och träffa!!!

Nä dags att ta sig en funderare på va som ska göras i helgen


Positiv

Jag är alltid en positiv tjej!! Försöker alltid att tänka positivt. Den sensate har jag bara varit trött och inte orkar bry mig! Jag tror det är mycket med vädret med. men snart beger jag mig till sommar och vår igen underbart och jag kommer att vara den tjejen jag alltid är Den GLADE!

Nu är det sista helgen som jag festar i Jönköping på ett bra tag. jag hoppas jag kommer i från jönköping på en gång när jag är klar. Så i morgon ska jag festa järnet och dansa as hell. Så i morgon mina vänner är sista gången ni får umgås och festa med mig på krogen på minst ett halv år.


Höst vinter

Ja när man slutade skulle man ut i regn och snö blandning. Inget roligt alls och inte lite regn heller.. Men äntligen hemm sitter jag i soffan i mys byxor finns det något bättre??? Nu sitter jag och funderar på om jag ska ta tag i och plocka iordning eller leka med min nya mobil eller gå och lägga mig.. Jag borde verkligen plocka i ordningn vet inte när jag ska hinna det. Å snart kommer Jennie hem med.. Men samtidigt vill jag leka med den nya mobilen och samtidigt är jag sjukt trött.. Hmm får fundera lite till =)

Sådan glad överaskning fick jag i dag när Shirin sa att vi öppnar 11 på lördag. SOV MORGON! Och då orkar jag med att festa hahaha så nice.. Kort helg hela helgen.. Men i morgon är jag ledig. Då blir det ett besök till mormor träffa henne innan jag åker hade jag tänkt..

Nä det blir lite plock nu..


Nu så

Nu äntligen är den färdig.. Det kändes inget. Hade väntat mig lite smärta men blev mer förvånad när den var klar. Har inte kollat så mycket på den men den blev nog jätte fin =) Får inspektera den senare i kväll.. Först är det dags att plågas på jobbet.. Känner inte alls för det. Kommer va sjukt mycket folk. skönt att vi är 3 i kväll i alla fall.. Så får vi hoppas på att kvällen går fort så man kan komma hem och få vara ledig en dag =)

Dags att jobba


Ny mobil

Har länge varit irreterad på in mobil.. Jag tycker om den men vill ha en ny folk som känner mig vet att jag är prylgalen. Så i dag blev det en ny mobil. en samsung jag har övergett sony ericsson och det är jag inte stolt över.. Hur ska detta sluta.. Det är det ingen som vet.. men va snygg den är till och med touch på den.. SÅ NICE!!

Va på Media market också med bror var när på att köpa en Mac. Men får lugna mig lite.. Känns ganska onödigt att ha en när man åker i väg. Den är ju roligare att sno. Så jag får klara mig med min fina dator ett tag till =)

Sitter nu på jobbet och väntar på att Angie ska komma så vi kan gå till tatuering studion. Äntligen.. men inte ett dugg nervös än i alla fall =)


Inte så många timmar kvar

Så var man tvungen att gå upp tidigt i dag för att gå till Gyn på cellprovtagning.. mindre skoj men nu är det gjort. Får vi väl se om jag har tur eller otur!

I går kom M in på msn och började prata med mig. Skrev att han saknade mig och ville inget hellre än att jag skulle komma ner igen och ge han en chans att han ångrar det han sagt och gjort. Att allt varit så konstigt… HAHAHA tror han på det själv eller? Inte en chans att jag skulle vilja det.

Så va det dagen kommen dagen jag ska tatuera mig ska snart in i duschen och sen i väg med bror på lite äventyr. Sen ska jag möta upp Angie och så går vi dit =) nervös? nej inte ett dugg. Blir det när jag hör ljudet.


Hur svårt ska det vara

I går hade jag och Nikki en liten mysig tjej kväll med lite vin och shushi ansiktsmask och pratade om allt… Jag älskade denna kvällen. Jag gjorde väl kanske ett misstag men. Tror inte jag ångrar det utan nu vet jag bara att det ite var något. Det fanns inget. Men hur svårt ska det vara och bara säga det. I stället för att skita i och svara på ett sms.. Ta en vit nödlögn i stället.. Så man kan sluta fundera på allt.. Varför är killar så jävla fega?

Nu gäller det bara att glömma det och gå vidare.. Har ju faktiskt något annat att se fram emot.. Och jag behöver nog komma i från va kärlek heter ju nu och bara leva livet.. För det är det jag ska göra… Jag har ju sagt hela hösten att jag inte ville träffa någon så nu ska jag håll mig vid det. men förlåt alla som umgås med mig just nu att jag är lite off. men det är en massa i mina tankar just nu…

Men på lördag är det fest igen =) så nice.. sådan party prinsessa är jag allt =) Ska bli sjukt nice.. men först i morgon blir det tatuerings dax =)


Bättre

Det va skönt att skriva av sig i går..

Har pratat med en tjej i dag som ska med på utbildningen. Det va skönt att prata lite.. Vi pratade om allt och hon fick man på andra tankar och fick mig lugn igen.

Ska väl snart in i duschen och sedan försöka äta något.. Har inte ätit på ett dygn snart. Och sedan blir dte staden med Nikki. Och i Kväll blir det Date med N..


Mys med vin shushi å Nikki

Hemkommen från en tripp på stan där det har inhandlats ansiktsmask, vin och shushi. Jag å Nikki ska ha en mysig tjej kväll med massa tjej snacka och bara en massa mys. Kan behövas i tider som dom här..

Vem är Jag

Vad ska man skriva i bloggen vad får man skriva i bloggen? vad är för mycket fakta i bloggen? Finns det några regler?

I min blogg är det väldigt blandat med äkta känslor och tankar och vad som kan hända en dag. Jag känner att det är helt ok för mig. jag har alltid haft lättare att skriva ner mina tankar och vad jag känner än att prata om det.

Men just nu känns det som det håller på att explodera i huvudet på mig.. Det är inte långt i från. Alla tankar surrar och snurra i huvudet på mig. Och jag hänger inte med.. Har varit väldigt off det senaste försökt att hänga med försökt att dölja allt. Jag har nog lyckats.. Det värsta är själv att jag inte vet vad jag ville eller känner. Jag känner mig väldigt förvirrad. Och inte ens jag har svar på va som sker.. Va ska folk säga om jag säger allt? Va ska folk tycka.. Ska jag bry mig om va folk tycker? Vad vill jag??? Men den största frågan är nog VEM ÄR JAG!!! Jag har en hemlighet jag känner att jag behöver tala om för någon men vem kan man mest lita på? Vem kan man säga det till och få hjälp??? Vems är ens riktiga vänner? Vem bryr sig om mig? Vem är bara en vän i mängden?

Det finns mycket jag skulle vilja berätta. Mycket jag önskar jag inte beättade. Ibland säger jag för mycket. Jag känner att jag inte riktigt har koll på mycket just nu. Och kan tänka mig att det kan vara rätt svårt att vara min vän! Jag är en upp och ner tjej.

Jag vill olika saker hela tiden. Mest för jag inte riktigt vet vad jag vill. Men jag tror jag försöker att vara en tjej jag egentligen inte är. Jag tror att många tror jag är stark jag klarar mycket. Men efter så mycket som har hänt i mitt liv känner jag att jag är INGEN! Det va länge sen jag kände mig hel, kände mig behövd, kände mig älskad. Jag känner mig tom.

Det här året har varit ett av dom konsigaste åren på länge. Jag har täffat killar och vissa har det varit jag som har lämnat och sårat vissa har lämnat mig och sårat mig. Jag är tjejen som just nu är kär i kärleken. Jag behöver kälek av en kille. Någon som behandlar mig väl. Ger den kärleken jag vill ha. Har väldigt lätt att falla för killar just nu. Men det är oftast inte killen i sig jag faller för utan det dom visar mig. Det finns någon just nu, någon jag inte vet vart jag har. Vi har precis träffats och det har bara varit en sak.. Jag tror inte det blir något mer än så. Jag önskar att killar kunde vara ärliga. Ge raka svar inte bara skit i en så man får lista ut det själv.

Om 2 veckor ska jag göra något jag har trott i ett halvår att jag verkligen ville göra. Det tror jag fortfarande. Jag känner att killar har bara sårat mig i år. Jag har ingen aning om vad jag vill jobba med häri Sverige. Och jag känner att jag behöver komma i från Jönköping. Men dom sista månderna har jag börjat små trivas i Jönköping. Fast ändå inte. Även där är jag klyven. Och när det nu bara är 2 veckor kvar är jag RÄDD! Jag är verkligen rädd. För vad? ja det är ju det för VAD?

Många gånger har jag kännt att jag inte klarar av något mer. Jag har varit när att ge upp. Ge upp allt Ge upp livet. Jag har klarat mig igenom det många gånger. Men när tar det slut? När blir jag den tjejen jag vill vara den tjejer jag låtsas att vara. Den tjejen jag drömmer om att vara? När vänder allt?

Skrev jag för mycket nu igen? Men varför ska jag bry mig om va andra säger å tycker? Jag vet att just nu borde jag inte lyssna på andra. Speciellt inte dom som inte känner mig och vet hur illa jag kan ta saker.


Hatar att vakna så

Trodde jag hade sov morgon. Och hade verkligen tänkt att sova bort hela dagen och bara vara för mig själv. men så fel jag hade… kl kvart över 9 ringer min chef från H och frågar var jag är någonstans. Då hade jag missat att det var i dag jag skulle jobba hos han och inte i morgon.. Upp på 2 sekunder och springa till jobbet.. Hatar när man måste jobba så… Men va ganska lugnt hos H i dag.. Fick gå tidigare.

Sitter och väntar på att Beckis å Mea ska hämta upp mig för en liten lunch. mys pys.. Sen blir det jobb på Claras… Inget jag orkar men men…

Jag har så många tankar nu så jag dör… Men vi få hoppas att allt klarna snart


Tjej snack

Å va jag behöver en tjejkompis nu som jag kan prata om allt som händer i mitt liv någon jag kan älta en massa med.. Skratta och gråta… Någon som bara vill lyssna och krama om mig. Någon som känner mig och säger saker på rätt sätt och lugna ner mig. Jag behöver det NU!! Har så svårt att förstå mig på killar..

I dag har det varit en så lugn dag det bara går att vara. Har tittat på 8 avsnitt av one tree hill och sovit. sov en massa just nu på nätterna när jag lyckas somna och på dagarna sover jag 1 timme minst.. Vet inte va som sker… Är bara trött i hela kroppen.


Festen

Var ska jag börja va ska jag säga.. Vilken fest tack alla som kom och gjorde festen… Fan va tiden gick fort bara.. men va gjorde jag hela festen? har ingen aning. men jag hoppas hade lika trevligt som jag.. blev ingen utgång men va gör det? hade det så myssigt hemma i stället =) Ursäkta mig men finns det något sexigare när en kille har mys kläder??? I Love It! Varför kommer han in i mitt liv nu??? Vi får se va som sker… Jag ska inte ute sluta något. Vi får se va som händer.. Men när man är bakis varför kan man inte sova?? För en gång skull så va det surt att dra tillbaka kl.. vaknade halv nio och tänkte ok helt okej att vakna men sen kom jag på att kl är bara halv 8… en söndag va ska nu göra hela dagen??? vi får se va som händer.

Jag visste det

Jag visste att det fanns en tjej som skulle lyssna och säga dom rätta sakerna. och få mig att tänka rätt igen. Hon lyckas alltid.. Maria jag älskar dig…. Va skulle jag göra utan dig? i dag är det fest och hon kan inte komma för hon är på andra sidan jorden men du kommer vara i mina tankar hela kvällen ändå.. TACK MARIA!!!

Som sagt party  i kväll nu då.. Ska snart ner till stan och kolla om det finns något snyggt att ha på sig.. Det vet man ju aldrig =) I kväll blir det fest!


Skönt

Skrev precis ett hemligt inlägg som ingen annan kan läsa ett äkta dagboksinlägg.. och måste säga att det var helt underbart att få tankarna nerskrivna… Det va inget onödigt inlägg det var mer än välbehövligt… En lättnad nästan.

Ångrar mig

Varför ska jag alltid va så klantig.. Varför ångrar jag mig alltid.. Varför kan jag inte tänka först?? Nu är det försent och det är bara att glömma det.. Som vanligt.. Zandra tänk innan nästa gång då kanske allt blir så mycket bättre. Men jag kommer nog inte lära mig..

döds trött

Jag kunde verkligen inte sova i natt somnade vid tre. Och dagen på jobbet har varit ett helvete. ville bara hem. Ville inte alls va kvar… Men nu äntligen är fredagen över. När jag kom hem somnade jag o det var så skönt.

I kväll blir det bara lugnt… För i morgon är det FEST!!!


Bajs dag

Fy vilken jobbig dag.. ville bara att denna dagen skulle ta slut.. dom sista timmarna på jobbet var jag bara så irreterad hatade alla kunder.. men nu är det slut men snart ska man sova för att upp och jobba igen.. orkar inte.. men men sista dagen innan helg och jag ska vara ledig hela helgen.,.. så skönt första lediga helgen på 5 veckor..

Just nu behöver jag en person.. En person som säger rätt saker som alltid lyssnar och förstår mig. Så snälla låt mig få prata med dig snart =)

Hatar dagen i morgon vill sova bort hela dagen.. Glöm allt som kommer att hända.

Nä bäst att sova


High school musical

Va på bio med Jennie i går och såg High school Musical. Den va grymt bra.. Man blir så där lycklig i kroppen. men vi var nog äldst i hela bio salongen små tjejer som skreck när Zac var med och tjejer som kunde hela texten utan till..

En vecka kvar tills jag ska tatuera mig igen =) Jag vet fortfarande inte vilket tecken snitt jag ska ha =/ eller jag tror jag har bestämt mig… Men va ont det kommer göra… Vill ha det gjort nu så jag slipper smärtan… Men Meas kommer göra ondare =) hhaha

Jag hatar att vänta.. Jag kommer inte vara en människa i dag eller i morgon.. Så förlåt alla för det…

Nu ska jag in i duchen sen blir det dubbelpass på jobbet


Fjärilar

Ja nu vet jag verken ut eller in.. Jag vet inte va jag engentligen vill. Va han vill eller något. Och bollen ligger hos honom. Det är det värsta jag vet.. Hatar att inte få leka med bollen, att inte få ha koll på läget.. Men det är verkligen fjärilar i magen på mig. Jag älskar denna känslan.. men är samtidigt väldig rädd för den. HJÄLP

Jobbet

Fy vaknade 5 i morse klar vaken.. fattade inte vad det var med mig.kunde verkligen inte somna om.. men till slut somnade jag och då va jag inte alls pigg… slutade en timme idigae och sitter och fikar med Mea å barret och väntar på Marika för vi ska sola åå härligt.. Sen blir det bio…

Det händer något det pirrar.


Hv 71

Hur skön dag som helst dag på jobbet i dag… Inget att göra och ändå gick det grymt snabbt… Love It!!!

Jag och Beckis var på Hv i dag grymt skoj Älskar att gå på Hv.. Jag vill ha säsongskort… 2-2 blev det så lite spänning va det allt…

Nu ska jag nog hoppa i säng…


Varför

Som vanligt är man skit trött innan man går och lägger sig och när man ska sova blir man kalas pigg.. jag fattar inte detta.

just nu går min hjärna på hög varv. Jag får inte falla jag får inte det.. För en gång skull hoppas jag på tomma ord. Jag kan inte kontrollera mig när det gäller han det går inte.. Detta får inte hända…….


Edina

Usch va jag är trött.. Sov 3 timmar i går efter jobbet. Sen somnade jag runt tolv i går och när klockan ringde i morse vid elva var jag fortfarande sjukt trött.. Skulle nog kunna sova bort hela dagen om jag ville… Men har varit hos Edina och fixat håret.. Så sjukt nöjd blev jag.. Det blev så snyggt.. Tack Edina det blev kanon bra…

Jag o Jennie satt och pratade om festen på lördag och har insett att det kommer en hel del. Så vi ringde och frågade syster om vi kunde få låna deras lägenhet.. Och förvånade som jag blev sa hon ja.. Så nu är festen flyttad dit. Den är ju lite större om man säger så.. Tack syster det var kanon snällt. Så nu är alla välskomna till henne i stället..

Ska ha mys kväll med Jennie nu så


Vilken kväll

Började med en ganska konstig lördag på jobbet. Sen var det bara raka vägen hem och som för i tiden skynda sig in i duschen för att hinna fixa sig. Mea baby kom hem till hos en stund och fixade våra extremt fina presenter. Sen kom pappasen och hämtade oss för att köra upp oss till Dalvik och till nikki och bellas James bond kväll.. En massa tjejer och en massa goda drinkar en massa glada miner blev det en kanon förfest. Så himla skoj att festa med folk man aldrig träffat. Sen bar det av till karlssons en sväng. Sen blev det så klart Sliver. Lite tråkigt att mina vänner inte tycker om det lika mycket som jag.. Jag tycker det är skit skoj där. Och alla jag känner är där. Men där dansades en hel del och hade galet roligt. Kvart i 2 hände något som jag fortfarande har svårt att förstå att det hände.. Jag hänger verkligen inte med.. Men sen har jag så svårt att ta emot komplimanger och jag har svårt att tro på ord.. Men tack  för dom fina orden och allt där till. förlåt för allt annat.. Sov inte en blund i natt.. Å då menar jag att jag sov inte en blund. Så jobbade bara till halv 3 i dag för jag klarade inte av att vara kvar.. Tack Malin för att du ställde upp. När jag kom hem sov jag i 3 timmar å det va så himla skönt.. Nu har jag precis ätit en god pizza och njuter av att jag är ledig i morgon..

Girls weekend

En skön ledig dag då jag har hunnit med en del.. Har träffat Vickan för en lunch i dag med.. Mycket trevligt.. Saknar henne massor hon kan verkligen göra en värm i hela kroppen,.. Henne har man jobbat med i 4 år helt sjukt att vi inte gör det längre…  Sen har jag varit med syster yster en stund med.. Å träffat Bambam och mamma med… HUr ska jag klara mig en hel månad utan henne??? jag förstår inte detta.

Men det bästa på hela dagen va daten med Nikki å Bella… Girls night så mysigt.,. Stannade dock inte så länge.. Hade faktiskt tänkt att hoppa i säng tidigt inför morgondagen. Men hann med tjejsnack och lite  vin.,. För deras del.. Men hur underbart är det inte då.. Tycker så mycket om våra tjej kvällar…


Tack

Tack alla som sjöng, skickade sms kom in på jobbet och gav mig blommor och ni som va ute med mig i går. Alla ni gjorde min födelsedag till en underbar dag. Va på Club Caj i går hade sjukt skoj.. Marika Å Lisa är dem sjukaste roligaste å galnaste människorna ever. Men helt underbara… Fick öva på engelskan i går med.. Pratade med en kille från L.A

I dag är man lite små bakis… Men inte så farligt ändå. Har som vanligt på min lediga dag en del att göra.. Å i kväll blir det nog mys med tjejerna hos Nikki tror jag… Mys pys

Fick en lite pratstund med Maria idag med.. Å saknar dig vännen.. Men skönt att du trivs lite bättre.. Och hoppas Nallen finns där för dig nu när jag inte kan krama om dig… Du är bäst och Jag älskar dig…

Nä dags att äta lite frukost kanske.


Lite små poppis

Idag är man allt lite små poppis mobilen har ringt och väsnat sig värm hela dagen. Kna ju tro att man fyller år.. Men det gör jag ju med =) Har haft en bra dag ¨på jobbet.. Mina underbara vänner har ju snappat upp att jag vill ha blommor på jobbet så fick 2 jätte fina blommbuketter.. Tack Mea å Marika, å Nikki ni är underbara.

ska snart i väg och träffa Marika å Lisa å ta ett glas på Kalrssons tror vi.
Tack alla som skickat och ringt mig i dag ..


Inte mycket sömn i natt

Hv var kasa i går… Men va mysigt det var.. Men inte så mycket sömn i natt bara.. Och en ganska skön dag på jobbet. Beckis å alexander var på besök på jobbet gull ungar. Sen va jag å mea å solade lite till helgen SKÖNT!!!

I morgon är det ingen vanilig dag för i morgon är det min födelsedag.. folk är sjuk på jobbet så jag får jobba dag i stället. Så grymt skönt att slippa jobba kväll. Så va ska man göra på sin dag hade hoppats på middag hos mamma men hon är på kurs en mycket upptagen kvinna nu mera.. Få se va som sker på kvällen.

Ska ner till tvätt stugan nu och hoppa in i duschen sen i väg och mysa igen.


Tatuering

Haft en mys dag med tjejerna. Jag och Mea har varit och beställt tatueringstid nu.. så den 30 okt blir det en tatuering till =) ska bli nice. Å Mea ska inte till Gbg i helgen så hon ska följa med i helgen så trevligt.  Ska i väg och kolla på Hv snart sjukt nice.

Det här med Facebook att adda någon efter man träffat någon en gång är något jag inte förstår. Jag accepterar aldrig vänskap om man bara har träffats typ en gång på en fest förstår inte på det riktigt.. Så dom som vill bli vän med mig efter en fest sluta..


Spanien

Ja nu är det mindre än en månad kvar. Och jag läntar. har fort farande blandade känslor. Men mest positiva. Hör bara bra saker om denna utbildningen och detta jobb. Men jag ska allt visa mig själv att jag kan.  När jag åker kommer jag uppleva, lära och finna. Jag vet inte vad men det återstår att se. Jag vet heller inte när jag kommer att komma hem. Kursen pågår en månad, sen om jag klarar det så ska jag jobba som reseledare. Men får se hur det blir, jag tar ett steg i taget. Det första provet är den här månaden i Costa Brava. Sen vet jag inte var det bär av. Malta? Turkiet? Grekland? Eller kanske tillbaka till Sverige.

Jag tar det som det kommer. Jag är impulsiv. Jag är läskig. Jag är ung.

Men jag behöver detta. Och jag kommer nog att växa mycket i mig själv. Men jag kommer sakna min familj, Bambam Mea, Nikki Maria och till och med Marikas sjuka humor =) Men jag kommer hitta så mycket nya vänner.  Men mina vänner här hemma kommer alltid att finnas och jag kommer komma tillbaka. Jag kommer få uppleva så mycket och kanske till och med hitta mig själv.. Snart är det dags för något jag har velat göra så länge. LÄMNA JÖNKÖPING!!!


Vänner

Så va denna dagen äntligen slut.. Skönt. En mycket lugn och skön dag på jobbet… Hade med mig en liten kaka och en annan sak till Frun. Men hon var inte hemma så nu sitter jag å äter kakan.. Tusan också jag som var så duktig hel dagen =/

Har en person som man hoppas att hon ska finns från det att hon föddes till det att vi dör. Att hon är den som alltid ska stå vid min sida. Vilja mitt bästa och alltid förstå mig. Ofta är vi vänner men ofta är vi ovänner också. Så har det alltid varit och kommer nog alltid att vara.. Min syster jag älskar dig jag hoppas att det kommer bli bättre mellan oss för alltid och inte bara i stunder.

Har vänner som man kommer i andra hand för. Och vänner som verkligen är vänner. Jag ska nu skita i dom vännerna som man kommer i andra hand för och lägga mer energi på dom som verkligen vill umgås med mig och som verkligen är mina vänner. Jag har hellre dom få vännerna och visa dom mer uppmärksamhet än ha en massa vänner som skiter fullständigt i hur jag mår och ser inte något intresse i att träffa mig. Jag reser snart i väg och hoppas på en framtid ett tag i alla fall i ett annat land. Då jag inte kommer befinna mig i Sverige, kanske dröjer ett bra tag innan man kan umgås. Jag hoppas ju på denna framtiden. Så jag vet vilka som verkligen vill träffa mig nu innan jag åker. Det är dom som är mina vänner. Så här är det nu! Jag har fått nog!!

I morgon ska jag träffa Mea Nikki å Marika. Ska bli trevligt.. Ska försöka träna med. Sen har jag en tanke. En tanke jag har funderat på dom sista dagarna. Jag ska bara tänka igenom det ordentligt innan jag gör något jag ångrar. För jag orkar inte ha det så här längre. FÖRLÅT!!


Träna

Kom hem ganska sent i natt efter ett nattligt besök. =) Vaknade vid 10 i dag att någon ringer som en idiot.. GRRRR Men nu är jag uppe och sitter mer träningskläderna på mig för jag ska banne mig ner och träna snart annars blir jag arg på mig själv.. Jag måste försöka träna så mycket som möjligt nu… har bokat biljetter till hv -djurgården med. Vet inte vem jag ska gå med än bara.. Har frågat Beckis men hon har inte svarat men annars följer säkert syster yster med.. Så bli skoj.. Hinna gå på en match innan jag åker i alla fall.

I morgon ska jag och Mea till tatoart och kolla om dom har tider och så. Jag hoppas på att dom kan göra min snart innan jag åker och minst 2 veckor innan jag åker med så jag kan sola lite ner i Spanien med =) sen vill jag fixa till min fot tatuering med.. Men innan dess ska jag möta upp nikki för en lunch. Ska bli mycket trevligt… Vi har inte hunnit träffas så mycket på det senaste.

Har pratat med en till som ska gå på utbildningen som ska med och ta en fika innan vi alla ska mötas.. Grymt trevligt och grymt skönt att ha några och stå och prata med. Å i dag är det bara 4 måndagar kvar den 5 måndagen åker jag =)

Nä nu ska jag pallra mig till gymmet


Helg jobb över

Äntligen är helgen över.. Eller ja jobbet i alla fall.. Grymt skönt. Är hos familjen och har ätit söndagsmiddag kött och potatis och sås mumma så länge sen nu. Ska snart i väg på bio. Ska se Patrik 1,5. En skön söndag till slut

Varm

Kom precis hem från Bio Patrik 1,5 sjukt bra film mycket skratt. Det va trevligt.

Jag vet inte vad det är med mig. Killen är inte ens min typ. Men ändå blir jag varm i kroppen och vill träffa han hela tiden. han gör att det pirrar i magen. När han ringer vågar jag knappt svara..  Vill höra hans röst. Få sms från han hela tiden. Men ändå är det något som inte stämmer. Plus att jag inte vill träffa någon nu. Ja vill inte vara nere i spanien och längta hem till någon. Men samtidigt kan jag inte kontrolera mina känslor. Typiskt mig.. Men jag försöker att hålla mig i från…


Är så trött

Upp tidigt i morse efter att ha svårt att sova. Inte roligt. Och jobba med en som kör med en hela tiden mindre kul. men skönt att sluta tidigare.

Kollade på hv matchen. Gött kämpat Hv äntligen vinner dom lite.. Synd att Liv inte stod i mål bara… Sen firade vi mig och mamma det va syster chrille bror mamma pappa mormor och farmor. Så underbar familj har jag. Jag älskar dom. Så skönt att umgås med dom i dag verkligen något jag behövde. Kollade på Sverige -Portugal ganska seg match och Zlatan grymt onödigt att få gult kort och inte få vara med på nästa match. Men jag fick öppna packet i dag =) Fick min fina resväska och en dataväska och sen en burk. Love it.

 

 

 

I dag hände allt en kompis behövde mig en annan ville att jag skulle följa med ut och festa och en annan ville att jag skulle komma hem och sova hos personen i frågan. Jag ville göra allt.. Men när jag vilade ögonen lite så somnade jag och vaknade inte. Förlåt alla att jag inte hörde av mig.. men fy va sjukt trött jag va. Är fortfarande dödstrött så ska fortsätta sova…


Man vet aldrig

Man vet aldrig hur en kväll kan sluta när man tror att kvällen är på väg att ta slut så kan man verkligen tro fel.. Men fy va skoj det är med sådant…

 

Jag vill vara hos Dig

ligga vid din sida

tätt intill

Jag vill borra in min näsa i din halsgrop

känna din doft

dra fingrarna genom ditt hår

Låta mina läppar smeka din hals

din käklinje

din örsnibb

Våra munnar söker varandras

våra tungor möts

ingen kysser som du

eller som vi

Jag vill att du ska dra mig intill dig

väcka alla mina sinnen och min lust

Med händer som smeker

mjukt

krävande

hetsande

Jag förlorar mig i dig

i din famn

nära

Så nära man kan komma


1 månad

I dag är det den 10 oktober och det innebär att det bara är en månad kvar helt sjukt.. hoppas det går fort nu =)

äntligen helg med men en massa jobb dock men i morgon ska vi fira mig och mamma med familjen och mormor å farmor. ska bli grymt mysigt… i dag är det mys med Mea å idol. Hon har äntligen fått se hur jag bor =)


Ensam

Det rinner tårar på min kind. Dom är kalla och smakar salt. Jag kan inte sluta gråta. I balnd är det skönt att få gråta ibland är det jobbigt. Iblnad gör det riktigt ont i hjärtat de verkligen värker i det! I dag gör det så där ont och jag gråter inte för något speciellt. Men ändå vet jag va som gör så ont. Det är ensamheten. Jag känner mig så ensam. Varför känner jag mig ensam? Allt jag verkligen skulle behöva nu är en stor kram och någon som tar hand om mig.

Besviken

Äntligen är naglarna fixade… Så fina blev dom.. Hon var grymt trevlig och duktig. Så myssigt på Salongen. Så dit ska ni gå tycker jag. Skulle vaxa mina ögon bryn med och så när Mariell frågade om jag bara skulle vaxa så passade jag på att fråga om hon han färga bryn och fransar så då gjorde jag det med.. Blev grymt bra..

Blev så grymt besviken.. Vet verkligen var man står nu för personen i frågan. Och jag tänker inte ödsla någon tid på detta längre…

Nä dags för lite one tree hill och sedan sängen


Naglar

Ska äntligen i väg och fixa min naglar igen =) Så underbart. Men hur kommer det funka på Claras. Ja jag får be alla andra fixa sakerna ;)

Dte är lustigt saker försvinner från mig hela tiden. Min dosa till banken är borta och nu är mammas ena födelsedagspressent borta också. Jag blir tokig.. Vart tar allt vägen???

Nä bäst att äta lite frukost så man kommer iväg snart


153 saker varför man ska bli reseledare

1. Arbejdet bærer lønnen i sig selv

 

2. Spørgsmålet ”Hvornår skal du så have et rigtigt job?” virker trivielt.

3. Du er træt af spørgsmålet: ”Hvordan bliver vejret i morgen?”

4. Du ikke bliver bekymret af at bussen ikke er der til tiden

5. Du beder gamle damer, gravide kvinder og små børn flytte sig fra DIN plads i bussen

7. En kollega uopfordret giver dig 5€ dagen efter en bytur – og du ikke behøver at spørge hvorfor

9. De eneste mails du skriver til familie og venner er fællesmails

10. Du ikke forstår, hvorfor folk betaler skat, husleje og fuld pris på restauranter

11. En avis eller et ugeblad fra sidste jul stadig er nyheder

12. Du har c/o adresse på Faces, Den Glade Viking, Crazy Horse og i hullet.

14. Du kan forklare hvorfor man ikke behøver at kunne se havet fra et hotelværelse med havudsigt.

15. Dine kæledyr er karkelakker, myrer og herreløse hunde

16. Du på din gravsten får indgraveret teksten ”Jeg er bare på endnu en rundrejse”

17. Du kan sige goddag, farvel, skål, hurtigere, til højre, til venstre og stop på mindst 17 sprog

19. Det er helt normalt at stå i solen flere timer i 40 graders varme iført skjorte, slips og lange sorte bukser

20. Du går i byen søndag, mandag, tirsdag, onsdag og torsdag nat, men ikke fredag og lørdag nat.

21. Dine affærer pudsigt nok slutter samme dag som gæsterne tager hjem

22. Du ved hvad ”ekstraordinær god service” er

24. Du ser en mikrofon og begynder at fortælle om alt du kan få øje på

25. Du klager til HT fordi der ikke var nogen guide med på busturen

26. Du synes det er mærkeligt at du skal betale entre på diskotekerne i Danmark

27. Det er dig der bliver kaldt over højtaleren i lufthavnen, fordi du boarder flyet i sidste øjeblik

28. Den bedste mad i verden er leverpostej, rugbrød og lakridser

29. …ordene: ”Det er altså ikke for at klage, men…”, er din hadesætning..

30. du Bliver peget ud en friaften, af en gæst der råber fra den anden side af gaden ”der går gayyydennnn”……

31. du godt er klar over hvor det bærer hen når en gæst på træf siger: ”det er ikke sikkert du ved det her men…”

32. man så igen kommer med en text grebet med højre hånd og gæsten bliver POSITIVT overrasket over, at man ved SÅÅÅ meget!

33. du tager en ekstra trøje med i tasken, idet vejrudsigten lover lidt skyet vejr med lette briser og ”kun” 22-23 grader.

34. når du opfatter juleaften som en optimal mulighed for en bytur, og sidst du ikke fejrede nytåret i minimum 25 grader var engang i sidste årtusinde…

35. en tic tac og et par øjendråber forvandler dig til en frisk veloplagt guide efter nattens kampdruk og hele 42½ minutters søvn på en strandstol…

36. Når du lige bladrer gruppens medlemmer igennem for at se om der skulle være en du har været på

37. du smiler sødt, når en gæst kører over tærerne på dig, men en bagagevogn der vejer mindst 100 kg…

38. du har sagt ”Nej selvfølgelig er du ikke bare et nummer i rækken” kl. 01.30 om natten.

39. du ikke kender svaret men finder hurtigt på noget og fortæller det så overbevisende du næsten selv tror på det er sandt…

40. begreber som overarbejde, genetillæg, faretillæg og overtidsbetaling er noget der kun findes i en magisk, fjern verden hvor gaderne er af guld.

41. hele dit liv fylder én kuffert.

42. du tænker på ”et 8-4 job”, som noget, der starter kl. 8 om morgenen og slutter kl.4 næste morgen.

43. Du ved alt hvad der at vide om delfiner, lige fra drægtighed til hvor meget føde de indtager om dagen…

44. Du både skal være guide, kollega, videnskabsmand, metrolog, nyhedsrapporter, læge, psykolog, pædagog og arkæolog!!

45. du prøver at forklare en gæst at 10 timers flyforsinkelse ku ha været meget værre…

46. du ved at Hookey er noget man drikker ikke noget man spiller…

47. du, på trods af, at du præsenterer dig selv i bussen OG bærer navneskilt, alligevel bliver kaldt ”guide” (med tryk på ‘e’)

48. du bliver lidt stødt over, at buschaufførerne derhjemme ikke vinker eller dytter, når de kører forbi dig!

49. det nummer som ringer på servicetelefonen begynder med +47 og du bare VED at samtalen vil blive indledt med ”jeg bare lurde på…”

50. du jævnligt modtager opkald fra folk sent om aftenen som handler om trivialiteter

51. du holder HT-busserne tilbage indtil lokalguiden er kommet med

52. et ”nej” er starten på en forhandling; ”umuligt” bare er et bump på vejen til en løsning; en god historie er bedre end en kedelig sandhed; katastrofer og dødsfald er friske pust i hverdagen;

53. du forklarer bartenderen i Danmark at du gerne vi have en vodka/Redbull, blandet 50/50, serveret i et stort ølkrus og at du ikke betaler mere end 15 kr.

54. du er hjemme på konference og samtlige deltagere løber på toilettet hver anden time, fordi de stadig drikker 7 liter vand om dagen!

55. nårr du på et lyn-visit til Danmark stadig forklarer hele den lokale bus-køreplan til vildt fremmede mennesker, eller tålmodigt ligger øre til gamle damers udredning af hele deres sygejournal i lægens venteværelse.

56. naar det bliver nemmere at skrive ”ae”, ”oe” og ”aa” end æ,ø og å!

57. når du er på ferie efter at være vendt hjem og på en sendebus går op og tager mikrofonen og siger: så er vi ved første stop: hotel solskin!! vi fortsætter til….!

58. Du spiser Citromax et par gange hver sæson bare for at være sikker
(Vibramycin hvis du arbejder mest i grækenland)

59. du drikker Sambuca ved at sætte ild til det i munden frem for i glasset, og tequila kun kan nydes i forbindelse med en bodytequila

60. du ikke forstår, hvorfor folk i Danmark syntes det er mærkeligt, at du lige skal smage, hvad der er på deres tallerkner.

61.Når du kan stå op og sove iført uniform og solbriller og bredt smil

62. du uden problemer kan løbe et maraton i klip-klapper på under 3 timer

63. dit kontor fylder en vindueskarm

64. du kigger denne gruppe igennem, og uanset hvem du kigger på af fremmede mennesker, så står der et x antal Mutual friends under personen

65. du synes at blomster, keramik, dyrearter og fabrikker er VILDT spændende

66. Den bedste afskedsgave du kan få er gamle ugeblade med klor vand, en krøllet avis, et par tørre skiver rugbrød, en halv spegepølse, en pose lakridser der har ligget i solen i en uge, samt en rest solcreme. Alt sammen i en pose fra det lokale minimarked.

67. Du kan synge med på de mærkeligste sange og kan alle diverse frække trin til forskellige danse til sommerens aktuelle hit…

69. du ved hvorfor man skal bruge ALT + 145, ALT + 155, ALT + 134 for at skrive en korrekt email.

70. du kan en masse ”spændende” facts om fx den græske mytogi og islam men ikke ved hvem der er nyudnævnt dansk udenrigsminister

71. t-shirt, knickers/piratbukser og strandsandaler er dit foretrukne outfit til byture – og du kan endda score i det

72. du kan finde rundt i værelsesnumrene på hospitalet og kender besøgstiderne på intensiv!

73. du med vilje har fravalgt uddannelser som sygeplejerske og plejehjemsmedarbejde for at undgå historier (og erfaringer) med afføring og opkast, men på en eller anden måde alligevel altid ender med at skulle lægge øre til Fru Jensens beretninger om selv samme emne

74. Du efter hjemkomst til Danmark har svært ved at holde dig vågen mellem kl. 13-16

75. det efter længere tid i Danmark går op for dig at du GODT kan drikke vandet fra vandhanerne :-)

76. du stadig parkerer ulovligt – dog med nødblinket tændt – og bliver overrasket over parkeringsbøden

77. du i sieaten hellere vil ligge i en seng end ved poolen, trods det at solen skinner og der er 30 grader

78. du kommer hjem til DK og kan tage samtlige dine buddies, line dem op, drikke dem under bordet én efter én og stadig være den der er mest ædru. Og efterfølgende står røvtidligt op og er super frisk og klar igen

79. du kan mere om din destinations historie, flora, politiske forhold, skoleforhold, madkultur, religion, dyreliv etc. end du nogensinde har vidst om Danmark

80. du hurtigt bliver vant til spørgsmål som: ”hvad er det mon for en fugl, der pipper lige udenfor mit hotelvindue?” og ”jeg så sådan en sjov plante i går med grønne blade, hvad var det for en, guide?”… og lige så hurtigt bliver vant til at komme op med et improviseret svar i en så overbevisende tone, at det altid ender med at tilfredsstille gæstens nysgerrighed

81. Du bruger lufthavnskoder i stedet for bynavne

82. Du begynner var telefonsamtale med ”Vad har ni för varelsenummer, eller bookingnummer?”

83. Du får totalt panik over ikke at kunne finde spanden til toiletpapiret

84. Du skal bruge hver eneste ankomstdag på at forklare dine gæster at selvom ”damen i telefonen på kontoret i Danmark har lovet dem poolview”, er det fysisk umuligt at skaffe, eftersom der ikke findes en pool på deres hotel

85. du ikke kan forstå, hvordan du lige pludselig er blevet så fandens civil i Danmark, når du ikke kunne gå alene på gaden i udlandet

86. dine venner derhjemme stadig ikke helt forstår hvad arbejdet indebærer

87. du afslutter alle samtaler med: ”Nå, men hav en rigtig dejlig dag/aften..” – også selvom det bare er en som spørger om vej midt i Kbh

88. voksne mennesker panikker fordi du ikke følger med i bussen til deres hotel

89. folk taler om specielle begivenheder som fx. 11 september, får du travlt med at overveje hvor præcis i verden du befandt dig lige på det tidspunkt, frem for at deltage i selve samtalen

91. du er pisse træt af at spise ude

92. samtaler ala denne er helt normale
-Excuse me, do you work for Thomas Cook?
-No, sorry, I don’t.
-…Are you sure?

93. Du er træt af sætningen
”Telefon sælgeren hjemme lovede…”

94. Bæltetasken er naturlig tilbehør

95. sætningen ”jeg skulle ville fråga” ikke længere forekommer dig grammatisk ukorrekt

96. du sviner kioskmanden til for at bede om 24,50 for en 1½ cola…indtil du finder ud af at han ikke mente €

97. du SLÅR personen bag skranen ned, da hun beder om 32 kroner for en pakke smøger….HVAD!!

99. you wonder why din familie og friends ask you to speak dansk. You always snakker danish.

100. du en sjælden gang ringer hjem til familie og venner, og finder dig selv i fuld gang med at oversætte over halvdelen af samtalen…

101. du stiller dine sko ud på altanen for at forhindre, at du kommer hjem til en lejlighed, der lugter af sure tæer.

102. Du har mere end 5 forskellige sim kort til forskellige lande.

103. du stort set kun kan sove når du har alkohol i blodet (Red. og derfor altid har let ved at falde i søvn?)

104. du blir helt begaistrad och tycker det är vilt spännande att läsa i en atlas eller utforska en pistkarta som om det vara sista numret av Playboy Magazin…

105. du tager på civil charterrejse og på transferen tænker ”hvor er din mikrofon teknik?”

106. du er på ferie med familien og ikke gider med på udflugt, da du allerede ved mere end guiden

107. du er så solbrændt at det kun er uniformen der adskiller dig fra de lokale.

108. du går i byen i Danmark og faktisk kender barskabet og drinksne bedre end den mest rutineret bartender i huset!!

109. du sidder med rooming listerne dagen efter en bytur og KUN leder efter de sjove navne bare for at få et godt grin på kontoret!! (red: og her blev diskussionen ”hvad pax dog hedder” opfundet)

110. Du bedømmer de busser der kører forbi og overvejer, hvordan det ville være at køre en transfer i den, om mikrofonen ville være god og hvor minibaren befinder sig.

112. Du ryger som en skorsten og køber Marlboro lights for at lindre på samvittigheden.

113. Du er træt af spørgsmålet ”Jamen hvad så med morgenmad?”

114. du hver uge på job’ets travleste dag får replikken: ” Tak for nu og ha en fortsat god ferie” Fra gæsten der har kimet dig ned hele ugen på nødtelefonen…

116. du er på fornavn med mindst EEN person af Den Offentlige Danske Rejsesygesikring’s telefonkonsulenter.

117. du bliver stoppet af vildt fremmede mennesker på Strøget, der spørger ”var det ikke dig der var vores guide i…??”

118. Du ved at overvægt kan charmeres ombord på flyet GRATIS…..

119. du, ligemeget hvor lidt du har tjekket vejrudsigten for i morgen, altid ved, hvordan vejret bliver når gæsterne spørger: ”Sol – evt. med lidt skyer”

120. du kører som de lokale og lige til at miste kørekortet i Dk

121. du kommer hjem til DK og alligevel har langeærmet på i 22 graders varme og skinnenede sol:)

122. Du fører logbog over dine venner og familiens problemer, og skriver sedler til dem for at høre om problemet er løst!

123. Du har aldrig i dit liv haft så mange tømmermænd og alligevel står op og går på arbejde.

124. du laver lister over hvilke rejseselskaber, hvilke nationaliteter og hvor mange man har nået at knalde de forskellige sæsoner!

125. du kender til Apollo-dansen…

126. du stiger på bussen i Danmark og præsenterer den kommende bustur.

127. en gæst der i et spørgeskema fortæller at han synes det er et problem med tang på stranden og samtidig håber at guiderne vil løse dette problem til næste år

128. Voksne,veluddannede mennesker forventer du har et korrekt svar på spørgsmålet: Hvornår holder det op med at regne?

129 . Du er i Egypten og beder receptionisten ringe til 2022 8967.. Hvorefter receptionisten svarer: We don’t have that room number

130. Du har ofte fået spørgsmålet: Are you airline crew?

131. Du skider i bukserne af skræk når du som ene mand sendes i lufthavnen for at modtage det sene fly fra Helsinki

132. Du bliver ringet op af Den Glade Viking som tjekker om du er ok fordi du ikke var der i går.

133. McDonalds delivery kender din ordre før du får sagt ‘hallooo, this is…’

134. Du på 100 meters afstand kan afgøre folks nationalitet, udelukkende ved at kigge på deres bagagemærkes farve og form

135. du ramler fra øverste steg utav transferbussen og alle gjestene sitter å ler av deg i steden for å hjelpe!

136. du konsekvent siger pax frem for gæster/kunder

137. Du lige venter 2 minutter med at sige noget, når du kommer ind på en restaurant, for du skal lige høre om der er nogle gæster der taler dansk, som du så ikke kan bagtale.

139. Du konsekvent siger pax frem for gæster/kunder

140. Du lige venter 2 minutter med at sige noget, når du kommer ind på en restaurant, for du skal lige høre om der er nogle gæster der taler dansk, som du så ikke kan bagtale.

141. du bliver sindssyg af at høre ”är du från ving??”

142. du er ved at brække dig over ”sind sie von Tui?”

143. du på trods af du fik topkarakterer i din engelsk A-niveau eksamen, alligevel taler engelsk som en 6 klasses folkeskoleelev – selv når du ikke taler med de lokale…

144. du er hjemme i DK og er i byen med vennerne og alligevel siger ”det var, undskyld udtrykket, skide skægt!”

145. flyet er overbooket og du SKAL hjem og sidder bag piloten hele vejen hjem og får alt hvad du ønsker og der må ryges derude ;)

146. du aldrig opdagede Muhammed krisen på trods af at du arbejdede i et muslimsk land.

147. du oplevede en krise med Muhammed, da du slog op med ham.

148. du er bleg som et lig på trods af at du har arbejdet i årevis syd for ækvator

149. du flytter hjem til DK og ikke forstår hvorfor hele din opgang bliver sure over at blive vækket kl 7.30 søndag morgen fordi ” de skal opgradere til Platinpakken, der giver adgang til alle festerne”.

150. du flytter hjem til dine forældre og insisterer på at holde ugemøde.

151. Du er træt af at forklare for dine venner, og alle andre, hvorfor folk, der arbejder for ungrejs ikke er rigtige guider, men bare festaber i uniform !! :-)

152. du, uden tøven siger til en gæst, at han vil blive millionær hvis han får taget et billede af den kakkerlak som er på størrelse med en hund, som han hævder bor på hans værelse…

153. Du, i Kastrup Lufthavn, tager dig selv i at sige: ”Velkommen – Velkomna” ”Hvilket hotel? Hvilkat Hotell?” til alle ankomne passagere mens du venter på at hente din familie


Tråkigt

Jag vet att jag behöver lite tid då jag inte gör något. Har haft några kvällar nu men skulle behöva en hel dag.. men dom här kvällarna jag har skit tråkigt och blir utråkad.. Är så van vid att ha något att göra så jag blir utråkad efter någon timme.. Men skönt är det också. Har suttit och läst massa om Service & Co. Ja tankarna snörra fortfarande men det är inte det att jag inte vill utan massa annat.

Har gjort en sak som jag hoppas någon blir glad för. Det tar bara tid innan detta visar sig. Vill att det ska bli av nu.. men snart hoppas jag att jag kan göra en tjej glad.

Jag saknar Maria så sjukt mycket. Jag behlver henne verkligen här hemma. Jag vill vara hos henne och finns för henne där borta.. Varför ska det va så dyrt att åka till Australien? Hade det varit billigare hade jag åkt ner på en gång. Är det meningslöst att åka ner 2 veckor? Va skulle det kosta??? Vill hålla om henne om bara för en minut. Vill uppleva dom dagarna vi hade i Gbg i sommras.. Dom bästa dagarna ever. Då vi pratade om allt och njöt av varandra.  Maria du är bäst!!!

Nä kolla lite på Grey´s kanske


Glömde

Kom på att jag skrev Bebis i förra inlägget men glömde skriva varför =) Har varit inne på den där roliga sidan där man kan se hur ens barn kan se ut med sin blivande eller någon.. Kollade en hel del killar fanns en sbebis som blev hur söt som helst.. Så nu ska jag få han så vi kan göra barn hahahah

Jobbat i dag.. Värsta flum dagen. Marika är ju sjuk. men ack va jag tycker om henne har så grymt trevligt ihop. Trotts att hon alltid taffsar på min bröst =)

I kväll blir det lugnt och skönt. Känner att jag behöver det.. Börja känna mig lite febrig och då ska man vila så det går över.

Bara en vecka kvar till jag fyller år JIPPI =) å snart bara en månad kvar tills jag åker.. Pratar men en del som ska ner och nu längtar jag efter detta hur mycket som helst.. Fatta vi ska gå på en F.C Bercelona match. Hur grymt är inte det då.. LÄNGTAR!!!


Bebis

Som sagt så fick jag ju resebeviset och den sista infomartionen i går. Så nu är det verkligen inte lång tid kvar. Och jag är nervös. Och alla tankar som vanligt snörrar i huvudet på mig.. Men detta är så typiskt mig så jag vet att det kommer bli bra.Och va ska man packa för en hel månad??? HJÄLP!!!!

NU hoppas jag på ett slut på hela den här historian om han. Jag vill inte höra hans namn igen. Har ränsat ut allt med hans tjej konstigt nog och jag hoppas det inte kommer upp mer skit.. Men jag tror att det är påhittat en massa. Seriöst GE UPP!!

Jobba i dag då och 7 dagar så trevligt.. Men först ska jag till gymmet hade jag tänkt.. Egentligen vill jag bara ligga i soffan tills jag börjar.. Har sjukt ont i huvudet men jag måste köra stenhård träning nu tills jag åker tänkte jag…


mys med mor

ledig o skön dag. en lunch med mamma  å bambam i solen var myssigt. va på waynes med mea å malin och mös.

har äntligen fått min biljett så vet när jag åker nu. bokade tåg upp till sthlm med första klass =) någon gång får man väl lyxa till det!

nu ska jag sova.


Vilken dag

Ganska pigg i dag när kl ringde. Men väl en halv timme efter då jag va på jobbet va jag mer död en levande.. Och i dag va Admond där med.. Jag och engelska när man är trött kanske är det sämsta.. Försökte undvika han en del.. Först en ganska lugn dag, men på eftermiddagen ramlade det in folk och det tog aldrig slut. Ville bara att kl skulle bli halv 5 och att jag skulle få lämna Claras för dagen och en dag ledighet framför mig för att sedan jobba 7 dagar i rad.. Men lediga dagen blir väl inte så mycket ledigt som vanligt… Har en massa små saker jag måste göra som vanligt… Men men.. En ensam kväll med mat och tv var vad jag behövde nu. Va inte på humör för något känner jag.

Kvällen i går då… Syster den klanten säger ju inte vilka vi ska köra från hockeyn ;) Körde ut dom till habo. sen hem till Nikki för lite förfest sen blev det Karlssons nya Lounge hur fint ställe som helst.. Helt klart en favvo för fest ställe =)

Nu måste jag se till att fixa lite. Lite små saker som jag måste göra och fixa.. Så ska skriva en lista sen så jag den glömske inte glömmer det. I morgon åker det den heldanska kursen till Santa Susanna… Vill också åka NU!!


Död

Kan man säga att jag är helt död.. Mina ögon vill bara va stängda och jag vill SOVA!!! Jag är så sjukt trött.. Galen kväll i går. Och kunde inte verkligen inte sova i natt.. Och sen upp tidigt och jobba… Hur lugnt och skönt som helst på jobbet.. Men efter 12 small det bara till och det blev kaos. Fick verkligen känna att jag levde… Nu vill jag engtligen bara ligga i sängen och sova och tycka synd om mig själv och kolla på film och äta massa onyttigt.. men nej då ska ut och festa i dag igen. Men det ska bli grymt trevligt. och får väl sova i morgon kväll i stället!!!

Men fan va jag hatar min tankar just nu.. Jag tänker för mycket och jag vill bara få det gjort nu så jag slipper tänka på det. få det klart och veta lite va som kommer hända med mitt liv… Har alltid tyckt att det varit skönt att inte ha framtiden bestämd men lite vill man ju allt ha… Jaja om ¨ca en månad vet jag hur jag känner.. Och om 2 månader är jag utbildad RESELEDAER =)

Nä nu ska jag ta en powernap…


galen kväll

hemma från en galen ute kväll! galet roligt va det. tack tjejer för att ni gjorde kvällen =)

nu måste jag sova ska upp tidigt och jobba surt men ett måste


Äntligen

Äntligen säger bara äntligen! Efter 10 dagars arbete och 13 timmars jobb i dag har jag äntligen en day off. Jag får sova och ska inte gära ett skit fram tills 8 då det blir party!!

Sjukt mycket folk på jobbet i dag.. Sjukt va folk kommer till claras.. har tagit sprutor i dag med s¨nu är jag vaccinerad mot Hepati A o B. Det gjorde ju inte ens ont =)


Vänner

hör här allt folk… min vän mea har kört med helljus för andra gången i sitt liv. ja det är sant.. hahaha

ja å mea va hemma hos beckis och lagade mat och mös… jobbet i dag var helt ok.. sa upp mig i dag med =) men bara för att jag ska ju till spain =)

säger bara det har hellre 1 riktig vän än 100 vänner.. men jag har turen och har 6 riktiga vänner… och jag älskar dom


RSS 2.0