Träna

Kom hem ganska sent i natt efter ett nattligt besök. =) Vaknade vid 10 i dag att någon ringer som en idiot.. GRRRR Men nu är jag uppe och sitter mer träningskläderna på mig för jag ska banne mig ner och träna snart annars blir jag arg på mig själv.. Jag måste försöka träna så mycket som möjligt nu… har bokat biljetter till hv -djurgården med. Vet inte vem jag ska gå med än bara.. Har frågat Beckis men hon har inte svarat men annars följer säkert syster yster med.. Så bli skoj.. Hinna gå på en match innan jag åker i alla fall.

I morgon ska jag och Mea till tatoart och kolla om dom har tider och så. Jag hoppas på att dom kan göra min snart innan jag åker och minst 2 veckor innan jag åker med så jag kan sola lite ner i Spanien med =) sen vill jag fixa till min fot tatuering med.. Men innan dess ska jag möta upp nikki för en lunch. Ska bli mycket trevligt… Vi har inte hunnit träffas så mycket på det senaste.

Har pratat med en till som ska gå på utbildningen som ska med och ta en fika innan vi alla ska mötas.. Grymt trevligt och grymt skönt att ha några och stå och prata med. Å i dag är det bara 4 måndagar kvar den 5 måndagen åker jag =)

Nä nu ska jag pallra mig till gymmet


Kommentarer

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0