R.I.P

Det känns så hemskt när så unga människor ska få sådan sjukdom och dö.
Förra tisdagen dog en underbar liten flicka vid Namn Jessica. I en lugn sjukdom. 
Va e det gör menning med det?
Alla säger att det finns menning med allt men tror inte det

Så va den årliga bokrean i går.. Hittade faktiskt en helde. Jag å Lotta betsämde oss för att göra en repris och gå på bokrean tillsammans i år igen. Mycket trevligt... Va över ett halår innan vi träffades. Va så himla skoj. Trivs så bra med henne =)

Upp tidigt i dag med och vandra till rosenlundsbadet med Cilla å Maria och sedan simma.. Jätte skönt va det. Sen blev det lite bubbelbad också.  Varit hos Mormor i dag med. Trevligt där också.

I morgon ska ja till Frida på Spa kväll. Ska bli skoj få se va det är för något. 

Ha det fint.. Puss
R.I.P 
Jessica "Skrollan" Anell
¤18/10 /93 
†20/02/ 07

Tvätt

Usch va det är surt att tvätta... Va uppe klocka 7 i morse bara för att hinna träna i dag med.. plus att jag har städat... känner mig väldigt duktig..
trännade i går med... skönt att man kommit i gång med den också... och inte bara gå runtmunksjön.
Har ju gått ner 3 kilo på 3 veckor med viktväktarna.. fy va skönt =) kommer förhoppningsvis gå ner 5 till innan sommaren.. Men inget jag våga hoppas på... Men våre kanon.. Tizze har gått ner nästan samma.. viär så duktiga.

Nuär det bara 2 daqr kvar sen är det fest... =)

måste fortsätta städa.. 
PUSS

Fest

Ja på lördag smäller det.. Då är det inflyttnings fest hemma hos mig. Är ju inte riktigt färdig med allt. Men det komme rnog ta ett tag... En hel del människor är det som ska komma... Det ska bli sjukt skoj. Men få se hur vi ska få plats. 

Ska träna i morgon första gången detta året. Har ju gått runt munksjön 3 dar i veckan. Men måste lägga in lite styrka i det hela med.

RSS 2.0