Vill inte

vill inte jobba hur segt som helst.. Sov mest 3 timmar i natt så ska jag vara vaken hela natten.. Hur kommer detta gå??? Inte alls tror jag.. Men få försöka. Ska åka och köpa massa red bull och laddat upp med O.C så det kommer nog funka till slut.

Visst är det surt när gästerna gott åkt hem men det lite skönt är det också…


Seg söndag

Ja så var det en seg söndag då.. Går kvällen blev mycket lyckad.. Festen hos Anders va bra roligt att träffa några gammla arbetskamrater. Dock att dom tjötade lite om A som jag inte orkar höra… Men det va skönt att säga det till dom också =) Sen var det Sliver som gällde. Ståd ju på gästlistan så vi gick ju före kön underbart.=) God stämning inne på Sliver. Träffade Kalle som jag inte sett sen skolan slutade nästan. Trevligt var det. Sen blev det max med taxi i driven det va dyrt men väl värt det så gott va det. När vi satt där och njöt av maten kommer Jennie å Malin hem med 2 killar så i natt var det verkligen fullt hus 7 pers va vi =) Blev dock lite ledsen en sak hände men men.

I dag är det en seg bakis dag sitter här och har precis ätit pizza och kollar på tv. Om en stund åker väl killarna hem så ska jag å jennie till min syster på inflyttningsfika.. Myssigt. Sen blir det värre ska jobba natt i natt hos en som jag aldrig jobbat hos. Plus att jag inte har sovit alls bra i natt det kommer inte sluta bra det här…

Har haft en prat stund med Maria i dag med hur skönt som helst. År och dag känns det som. PÅ torsdag ska vi fika. Ska köpa varsin late och sitta vid skype och prata.. Hur bra som helst ju =)


Party

Skit skönt att jobba 4 timmar i dag =)

I kväll blir det fest =) grymt trevligt!!!

Jag ger dock upp nu.. Har försökt men nu finns det ingen ork. Jag släpper dig nu min vän. nu får du höra av dig om du vill… För jag gör det inte längre…..


Hatar

Usch jobbig dag det blev helt plötsligt. Allt känns jobbigt och tråkigt och jag är bara irreterad. Jag stör mig på folk som bara begär HELA tiden men aldrig ger något tillbaka. Som bara tänker på sig själv och springer fram utan att beryr sig om omgivningen. Som ska ha sitt pris men skiter i att betala andras pris. Som tar all ork i från mig. Som aldrig kan komma med något positivt utan bara klaga. Aldrig säger när man gjort något bra bara något dåligt.

I dag vill jag bara ligga under täcket och sova.

Vill va med brudarna som ska till Anna Gretas och ut med.. Å va jag vill vara med Nikki Thanna å Bella.. Varför ska allt hända samtidigt… Va ska skulle behöva god mat och vin med tjejerna.


A6

Vart på A6 första gången på hur länge som helst. Inget förändrat där inte. Skönast av allt är att jag inte hittade något att spendera min pengar på =) bara ett linne till jobbet. Hur bra som helst ju. Sitter och väntar på att mamma ska baka klart äppelpajen så ska vi åka till syster. Å va gott.

Å snart kommer gänget till lägenheten med JIPPI!!!


Arg

Jag kan bli så arg på mig själv. Jag är just nu väldigt arg på mig själv för saker jag tänker och hur jag mår. Inte blir det väl bättre att jag blir arg på mig själv för då blir jag bara argare. Men kan inte hjälpa det.. Usch va många tankar å känslor jag har inom mig.. Jag vill bara skrika ut dom låta dom försvinna tömma kroppen låta allt försvinna. Vill känna mig tom. Känslolös.  denna höst depp är redan på G. Inget roligt alls…

Skulle varit i turkiet nu. Hur kul känns det då?? å va jag vill dit nu. Finns en tjej som jag verkligen kan prata om allt med. Har bara träffat henne några minuter men vi har kommit varandra när på msn Det känns sjukt skönt att prata med henne.. Vi är så lika..  Behöver det.

Har varit utan min fru nu i 2 dagar inget roligt.. Vill ha hem henne igen. Men i morgon kommer hon å då med en full bil med Jeppe, Holmer å Malin. Ska bli så trevligt. Så surt att vara själv.

Gick runt sjön med Bambam innan hur skönt som helst. Han har inte mått så bra det senaste. Men tror det har varit för att han har saknat mig ;)

Ledig i morgon sjukt skönt. Ska städa lite köpa pressenter å laga tacos MUMMS!! För det äter jag typ inte varje dag ;)


Turkiet

Jobbat 2 timmar hemma en stund innan jag ska till nästa jobb. I dag är jag riktigt seg vill bara vara hemma och bädda ner mig och kolla på film med massa gotte. (nyttigt gotte) 3 dagen som viktväktare. Måste ta tag i träningen nu med… Tänkte jag skulle börja i morgon.

I dag skulle jag har åkt till turkiet. Riktigt surt att man inte gör det. Hade verkligen behövt det. Hade varit tidernas resa. Men det är väl tur att det inte blev så kanske… Jag  Agnette pratar om att åka ner i Oktober.. Tror inte det blir så men hade varit sjukt skoj..

Nä äta lite nyttig mat kanske..


Tankar

det gör så oehört ont i hjärtat ibland. Någon våg som bara slå till. Man vill bara skrika av smärta. Men det kommer inget. Vill ha någon att prata med men ingen finns. Det gör ju så ont…

Jobbat i dag. Dubbel pass. Ganska sef men PENGAR!!! Ligger själv hemma nu Jennie är i hässleholm. Saknar henne redan =) Tråkigt att va själv hemma när man har vant sig vid att ha någon hos sig.

Bäst att sova.. Ska jobba dubbelpass i morgon med!!


Dags igen

Så var det dags igen.. Vikväktarna. Va på första mötet i dag och en mindre chock fick man kan man ju säga. Men det är ju bra…

Träffat Beckis å söta alexander i dag med.. Å Mea =) Min små sötisar.

Orkar inte skriva mer nuTrött

Varför kan man inte sova längre när man är döds trött?? Jag förstår inte det. Men tur är väl det… Annars hade jag väl aldrig lyckats somna i kväll och i morgon är det faktiskt dags för Zandra att jobba dag =) en dag fick jag i alla fall =) Å den stora bossen kommer hem i dag mindre roligt men han är snäll han med ibland =)

Skrev inget till han i går trotts han var online på våran msn som han skaffade för mig.. STOLT!!! Men vad jag var nära.. Men jag fixade det med.

Har haft ett eget O.C maraton nu. Å snart sett klart på 1 säsongen. LOVE IT!!!

Ska snart i väg till syster på fika trevligt..Online

En helt ok dag på jobbet! Men va surt det är att jobba kväll. Gjort det en hel del nu. Ganska trött på det. Skulle jobbat söndag dag men Edina ville byta å jag ska festa så va tusan funkar ju prima =)

Han är online på msn nu. och jag vill bara skriva. men vågar inte. va ska jag säga? trodde aldrig han skulle komma in på msn igen.


Ont i huvudet

Ganska ok kväll i går. Gick framåt i all fall. Inte så mycket folk. Men det har börjat rulla på nu på claras.

Visst jag är en tjej som tänker för mycket och ältar för länge. Men det är såådan jag är. Kan folk inte bara accepetra det?  har börjat med att hålla alldeles för mycket för mig själv. det är inte bra.. men orkar inte höra komentarerna längre.

Är så sjukt trött och har så sjukt ont i huvudet.. Vet inte vad det är med mig.. Men det går väl över. Ska väl hoppa upp ur sängen nu och fixa lite. Fy va skönt att ha en riktigt säng =) sen blir det jobb igen..

Längtar tills lördag å det är inte bra.. man ska inte längta då blir det i bra. Ska vara hos Mona på förfest. Kan bli trevligt tror jag


Inget jobb

Roligt när klockan ringer halv 7 och man är döds trött å snozzar fram till kvart över sju och inser att nu MÅSTE jag gå upp. Och skyndar sig till jobbet. Och näre man kommer dit så är schemat helt fel inte mitt utan deras så dom har fixat en annan som ska jobba… Bara att åka hem för chefen får man ju inte tag på. Jaja. Åkte hem och hade lite sex med Jennie. Som nu är så duktig å städar. =)

För dom som inte fattar så när jag skriver sex så är det sex and the city =)

i dag ska jag banne mig äta sushi MUMMS!!!


Mary Kay

Det är bra att ha en sambo när man inte ska sova så länge.
Men det hjälper inte så bra på mig ändå. Även att Jennie väkte mig somnade jag om. Men vakna till lite sex är alltid bra =)

I dag har vi eller Jennie köpt en säng och sen var vi på Ikea och åt lite och handlade lite. Stamkund där nu ju =)  Städat och fixat lite i lägenheten fick ta Jennies gamla säng. Hur skönt som helst att slippa tältsängen =) och speciellt om man tar hem killar hahah skojar Jennie!

Sen va jag syster å Mamma på mary kay party. Så nu ska jag köpa en massa av Jennie =)

Nä dags för lite sex.


RSS 2.0