.


Pappa Mustafa

Det är lika jobbigt varje gång M går från BB. Och lika skönt varje gång han kommer.
I natt har vi inte sovit bra och jag längtar hem till min kära säng. Men blir här ännu en natt på grund av olika saker. Men skönt att ha expert hjälp 24/7 i dag är det många som ska åka hem. Och jag hoppas många kniper igen så det blir lugnt på BB kanske kanske M kan sova här då. Ska fråga sen.
Ligger i sängen och tittar på när M har Milo i sin famn och jag smälter varje gång. Jag kan inte förstå att det ligger något under den filten. Något som vi har gjort tillsammans. Någon vi älskar så från första stund!


Ett dygn 24 timmar

Nu har vår älskade son funnits hos oss i 24 timmar. Och jag älskar han mest i hela värden. Jag och M är så stolta över vårt underverk!
Är fortfarande på BB! Vet inte när jag kommer hem. Skönt att vara här och få hjälp!


.


Milo

Den 27 Februari 19:04 föddes våran underbara son! 3165 gr och 49 cm lång. Han är helt underbar. Och så lik sin pappa! Ligger på bb nu och återhämtar oss. Skriver mer i morgon!
Men äntligen är han här!


.


.


S&S

Var hemma hos Sofie och Suleyman i går, åt tacos kollade på mello och spelade Okey! Grymt trevligt var det! Och jag är stolt att jag inte hade så jätte ont så jag kunde sitta upp och vara trevlig. Klarade till och med och gå i deras underbara trappor!

Innan på dagen gick jag och M till Ica maxi. Och det var sista gången jag gick så "långt" som gravid! Trodde verkligen ryggen skulle gå av i mitt på mig. Och illande hugg hade jag! Nej nästa gång blir med bebis i barnvagn i stället!

Så tråkigt att man inte har balkong så man kan sitta ute och få lite sol energi. Men känner ändå att det blir en soff dag i dag! Kroppen skriker efter vila. Men kanske tar med sig en kaffe ut och sätter sig på en bänk! Kanske bror har sol på sin balkong så man kan sitta där! Bara för att få lite sol energi!

BF+9

Nu ska jag försöka skriva varje dag fram till dagen han väl kommer hur jag känner och mår! Så ni som är trötta på att höra mitt tjat eller mitt klangande så behöver ni inte läsa när det står BF och nr. Detta är mest till för mig. För att komma ihåg symtomen!


Ja siffrona dom ökar och vi är snart inne på 2 siffrigt igen. Vem kunde tro vem kunde ana det? Jaja så är det! Ingen värst lycka med denna grav. Och jag börjar bli rädd för hur förlossningen kommer sluta. Jag vågar knappt lita på att det kommer sluta eller gå bra.
Men som sagt går in i sista veckan i morgon! ÄNTLIGEN! Sen tvingar jag ut dig.
Trodde mer eller mindre han skulle komma i natt. Vakande av sådana värkar att jag höll på att dö. Men dem avtog sen som vanligt. Grymt fint väder i dag med. Men efter går dagens promenad så hoppar jag promenad i dag. Kommer inte gå långt nu för ens han är ute. Det gjorde för ont! Han lyssnade på sin mormor som sa till han att inte komma ut innan hon kom hem! Så nu är hon snart hemma igen och vi har chafför!
Kroppen är helt slut nu av alla förvärkar och värkar så i dag blir det nog bara soffan!

.


Morotskaks muffins…

Till  smeten… ( Till ca 20st )

4st ägg

4dl socker

4 dl vetemjöl

2 tsk bakpulver

2 tsk bikarbonat

2 tsk malen kanel

0,5 dl vanlig olja

0,5 kg  rivna morötter

Till glasyren..

1 paket philadelphia ost

300 gr florsocker ( ca 3,3 -3,4 dl )

150 gram smör

1 msk vaniljsocker

 

Så här gör du…

Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg och socker poröst. Blanda i de torra ingredienserna och sist oljan och morötterna. Om du vill göra en långpanna så gräddar du den i ca 40-50 min. Om du gör muffins så gräddar du dem mellan 12- 18 min. Kom i håg att gräddningstiden kan variera mycket beroende på ugn.

När du gör glasyren så börjar du med att smälta smöret. Låt det svalna ordentligt och sen blandar du i de resterande ingredienserna. Vispa med elvisp så det blir riktigt fluffigt.  Stryk eller spritsa glasyren på kakan/muffinsarna när de har kallnat.

Smaskens!


Baka!

Det är lustigt egentligen. I går hade jag inte energi till något. I dag har jag mer energi. Fick en energi kick och började baka morots kaks muffins. Men sen tog energin slut igen. Så håller på att ladda batterierna. För övrigt mår jag ok i dag.
Så i kväll om inget annat händer så blir det en tripp till Sofie och Suleyman!
Ska väl försöka orka ta mig ut i det halv fina vädret också hade jag tänk!

BF+8

Nu ska jag försöka skriva varje dag fram till dagen han väl kommer hur jag känner och mår! Så ni som är trötta på att höra mitt tjat eller mitt klangande så behöver ni inte läsa när det står BF och nr. Detta är mest till för mig. För att komma ihåg symtomen!

Var inte alls på humör i går.. I dag känns det väl lite bättre. Vaknade upp med sådan värk i ryggen. Det har släppt lite tur är väl det. Förövrigt har jag lite mer energi i dag. Inget nytt som händer här inte heller.
Ibland känns allt på en gång och ibland inget alls. Men det är väl då man ska njuta!
Så får försöka njuta denna sista lördag!
För jag vet garanterat att nästa lördag får jag njuta av att titta på min son!

.


BF+7

Nu ska jag försöka skriva varje dag fram till dagen han väl kommer hur jag känner och mår! Så ni som är trötta på att höra mitt tjat eller mitt klangande så behöver ni inte läsa när det står BF och nr. Detta är mest till för mig. För att komma ihåg symtomen!

Så har det gått en hel vecka sedan det var beräknat och fortfarande ingen bebis ute. Vet att det är normalt med övergång med första bebisen. Och jag vet att den kan komma om 14 dagar. Men jag orkar inte en dag till. Dem sista dagarna har varit hemska. Så hemska att jag vet inte vad jag ska ta mig till. Nu dom 2 sista dagarna har hormonen levt sitt egna liv i mon kropp och jag börjar gråta för minsta lilla. Förvärkarna har tagits till en annan nivå. Och det känns som hela ryggen håller på att gå av.
Det konstiga är att när jag har som ondast undrar jag var det så jag kände i går också eller har det blivit värre? Man kommer verkligen inte ihåg. Och jag förstår nu att man glömmer smärtan lätt.
Duschade precis och kände av värkar igen. Men inget som håller i sig. Så det är bara falska förhoppningar.
Folk frågar hur jag mår det ända jag kan säga är ok. Jag har ont! Det är så tråkigt att inte kunna säga det är bara bra.


Jag har aldrig känt mig så här svag som jag gör just nu! Det är en hemsk känsla och jag orkar inte en dag till. Jag är inte jag. Det har jag inte vart på länge. Men nu är det verkligen illa. Jag är rädd för hur det kommer gå. Då jag har haft så ont kommer jag orka. Ja det säger alla så det gör jag säkert. Sen undrar jag om jag verkligen kommer känna när det är dags. Klart alla säger att det gör man. Men jag kommer nog bara tro det är falska förhoppningar och så kommer jag komma in för sent för vissa bedövningar.

Jag vill ringa in till fl och fråga dom om saker som gör extra ont. Men jag vill inte åka in på kontroll för att sedan åka hem igen. Det är inte det att det är pinsamt nej det är för att det är jobbig känsla. Ännu ett slag i magen att det inte är dags. Trotts vi alla har trott att det har varit dags LÄNGE!

Jag vill ju ha med mig M självklart till fl och även min mamma. Pga olika anledningar. I dga åkte hon och pappa till Göteborg och ska stanna där tills söndag. Bestämt sen innan. Så ja det förvånar mig inte om han kommer nu. Fy fan att behöva ringa en taxi en fredag eller lördag kväll då det alltid är lång vänte kö! Skulle vara så typiskt!

Måste till Ica Maxi och köpa lite saker. M säger att han kan gå. Men samtidigt vill jag gå för då känner jag att det är något som sker. Men samtidigt har jag så ont och går ocg verkligen vankar fram nu så jag vet inte om jag pallar det!

Det som är tur det är att allt detta kommer vara så värt det när han väl är ute!


.


Mag bilder

Fått order om att lägga in magbilder. Är inte bäst på det i bloggen. Då jag inte gillar min gravida mage. Men här kommer nog den sista mag bilden. Tagen i dag! Den har sjunkit en massa. SF måttet är på 38 nu!


BF

BF=Bitter Fitta.
Och det är precis vad jag är i dag. Så ber om ursäkt om jag inte vill prata med någon i dag!
Jag ber om ursäkt att jag inte orkar dela glädjen till Viktoria och Daniel!
Jag vill tacka min älsklingen för han är så förstående!
Återkommer i morgon!

BF+6

Nu ska jag försöka skriva varje dag fram till dagen han väl kommer hur jag känner och mår! Så ni som är trötta på att höra mitt tjat eller mitt klangande så behöver ni inte läsa när det står BF och nr. Detta är mest till för mig. För att komma ihåg symtomen!


I dag är en jäkla skit dag. Kände det redan när jag slog upp mina ögon att jag bara hade velat legat kvar i sängen och skita i allt i dag. Så är det fint väder också. Känns ju inte som man vill ligga inne för det!
Dagarna dom tickar på. Men ingen bebis vill komma ut. Och jag börjar smått undra om han någonsin vill komma ut.
Varje dag har jag alla dessa förvärkar och jag har så jävla ont och kan knappt resa mig upp ur soffan eller sängen. I går låg jag på ett konstigt sätt i sängen och kom inte upp. M fick hjälpa mig upp. Hur kul känns det?
Vaknade även i dag med ont. Men kommer ju aldrig att leda någon vart ändå!
I dag är jag en riktig BF och jag ska nog stänga av både face blogg och telefon i dag! Orkar inte prata med omvärlden. Vill vara själv! M är på väg till en vän så det ska bli så skönt att få vara själv!

.


Nya prenumeranter

Har ju sett att det har ökat med nya prenumeranter och ökad statistik här på bloggen.
Jätte roligt verkligen. Vet inte vilka ni är. Men klart man får vara anonym och läsa min blogg!
Vill ni att jag ska skriva om något mer eller kanske något mindre om något får ni gärna säga till!

Grått och trist

I dag har det varit en riktigt grå dag. I går värst vår vädret i dag vet jag inte vad man ska kalla det. Var ju hos BM innan och när jag kom hem dök jag ner i soffan och vilade. Man blir ju knappast pigg av vädret. Sen har vi inte gjort så mycket mer. Kollat på the girl with the dragon tattoo men måste ju säga att den svenska är så mycket bättre. Men skönt att slö titta på en film.
Snart ska M lämna mig för lite träning. Jag klagar inte. Ska bli skönt att vara själv lite.
För övrigt ganska trist dag eller dagar. Man bara går och väntar och jag orkar ju inte göra något. Så fort jag går ut så får jag ju så ont så kan knappt gå. Men snart så! Snart är han ute!

BF+5

Nu ska jag försöka skriva varje dag fram till dagen han väl kommer hur jag känner och mår! Så ni som är trötta på att höra mitt tjat eller mitt klangande så behöver ni inte läsa när det står BF och nr. Detta är mest till för mig. För att komma ihåg symtomen!

Efter alla förvärkar i går trodde jag allt att det var på G. Men nej då vaknade upp i morse (knappt) och hade bebis kvar i magen fortfarande. Förvärkarna har suttit i hela dagen i dag med. Men i natt ska jag inte lägga mig och hoppas på att jag ska få värkar för det lär ju aldrig hända.. Nej jag måste försöka sluta tänka så. Svårt dock!
Va hos BM och ja det gick bra där. Allt så bra ut. SF måtet har sjunkit det brukar göra det tydligen.
Hon blev förvånad över att se mig. Med alla symtom och tecken trodde hon jag redan hade fött. Men nej då! Hon sa att jag har en väldigt lång latensfas. Ja men visst roligt roligt!
Dock är det riktigt tufft nu. Gör ont när jag sitter upp, när jag ligger ner och när jag står upp. Så vet inte riktigt hur jag ska göra.. Plus att jag börjar bli galet rastlös men jag kan ju inte göra så mycket åt det

När?!?!

Så ser det ut just nu

5 Februari
Christoffer Dolk 3220g
6 Februari
Lisa Peterson
11 Februari
Hamza Turkoguz 2900g
12 Februari
Anna Forsberg 3357g
13 Februari
Sofie Holmbom Celikkiran 3478g
14 Februari
Johanna 3585g
Tina Söderkvist 3790g
Anna Karlsson 3250g
15 Februari
Anna Gustafsson 2940g
CeciliaLindberg 3912g
16 Februari
Robert Örneling 2700g
17 Februari
Mustafa Subasi 3200g
Zandra Örneling 3550g
Sandra Johansson 3100g
18 Februari
Lina Maxedius 3840g
Fredrika Karlsson 3785g
19 Februari
Esther Sverrisdottir 3750g
Marika Lindström Karlquist 3945g
20 Februari
Sara Sztark 3553g
Maria Jansson 3650g
Mormor
21 Februari
Josefina 3850g
Monica Ucak 3820g
Josephine Aydin Bendroth 3410g
Linn Bertels 3750g
Marie Johansson 3450g
22 Februari
Olivia 3180g
Lillemor Örneling 2900g
23 Februari
Marie Nylén 3710g
Jennie Ullsätter 3650g
24 Februari
Therese Karlsson Sari 4010g
25 Februari
Lindah 3700g
Therese Örneling 4090g
Marcus Örneling 3015g
28 Februari
Emma Öral 3680g
29 Februari
Karin Canpolat 3618g
Mikaela Nilsson 3720g
1 Mars
Sandra Lövgren 3870g

Gunilla Victoria

Är det bara jag som tycker att Gunilla från Svenska hollywood fruar är grymt lik Victoria i Swedish net top model.
Hur dom beter sig båda 2 så måste dom vara det!

.


BF+4

Nu ska jag försöka skriva varje dag fram till dagen han väl kommer hur jag känner och mår! Så ni som är trötta på att höra mitt tjat eller mitt klangande så behöver ni inte läsa när det står BF och nr. Detta är mest till för mig. För att komma ihåg symtomen!

Ja dagarna dom går. redan 4 dagar över. Jag som trodde jag skulle slippa eftersom han har visat att han har velat komma ut tidigare. Men men! Njuter väl av att vara gravid då. För vem vet om jag vill eller kan vara gravid igen. Tänk alla som inte får uppleva det så sitter jag och klagar varje dag. Det är riktigt elakt egentligen!
Trodde jag skulle vakna upp i dag av att åka till fl. Hade väldigt mycket gaser i går och jag trodde kroppen höll på att tömma sig. Plus alla förvärkar jag hade i går. Och någon värk som kom och gick. Men inte då!
Nej vaknade upp och hade faktiskt sovit en riktigt bra natt. Så ska inte klaga.
Men som sagt nu är allt iordning för att han ska komma ännu en gång. Får se om vi hinner städa, tvätta och handla ännu en gång innan han kommer.
Ska till bm i morgon och hoppas jag lyckas med det jag vill med detta besöket.
Hade ganska så ont när jag städade i dag. Det tryckte och gjorde ont i nedre delen av magen. Men pinnade mig igenm det hela bara för att inte ligga i soffan hela dagen!
Mens smärtor har jag hela tiden nu som sitter i och det är hemskt. Men som sagt får försök njuta av den sista tiden! För vem vet om jag får uppleva den igen!

Semledagen

Nu är allt klart ännu en gång för bebis att titta ut. Nu har vi tvättat, vi har städat och vi har veckohandlat. Så bara för dig att titta ut. Men nej ganska tyst på den fronten!
Önskar vi hade haft en balkong i dagens väder. Fy tusan vad skönt väder det är ute. Men snart öppnar alla uteserveringar och då är det jag som ska sitta där med min son och njuta.


I dag är du ju semledagen också och självklart ska vi äta semla. Så väntar på att bror ska komma. Ska bjuda han på semla för att vi fick låna bilen av han!
Få se om det kanske blir en promenad senare. Just nu måste jag vila mig för har väldigt ont.
Hoppas ni alla har en fin vår dag i solen!

.


Saknar

Saknat mitt gammla team galet mycket. Ibland kommer det upp minnen som gör att det gör ont i magen för att jag saknar dom så! Mitt underbara team 2009 <3
Vilken tid vi hade! Någon gång kommer vi alla att träffas igen!
Jag är så glad att jag har träffat er! Och ni har verkligen en speciell plats i mitt hjärta!
<3
<3
<3
<3
<3
<3
<3

BF+3

Nu ska jag försöka skriva varje dag fram till dagen han väl kommer hur jag känner och mår! Så ni som är trötta på att höra mitt tjat eller mitt klangande så behöver ni inte läsa när det står BF och nr. Detta är mest till för mig. För att komma ihåg symtomen!

Det var grymt svårt att sova i går. Hade ont, mådde så illa och svettades som bara den. Som att jag var på väg att bli magsjuk.
Men somnade till slut och sov ändå ganska ok!
M skulle till doktorn i dag så vi tänkte gå upp till sjukhuset. Slutade med att vi fick ta bussen hade så ont, det högg och höll på.
När vi satt och väntade på doktorn kände jag att jag blev yr och mådde illa. Är det någon som har känt sig så i slutet? Nu är det lite bättre. För övrigt mår jag ok i dag!


.


Hans leende!

I dag så skullle M äntligen träffa sin bästis S! Haha. Han är hemma i några veckor innan han åker ner för säsongen. Så jag passade på att gå till mamma. Orkade inte vara själv hemma. Och det blev det fullt hus sen. Med syster, Leon, bror, morbror och Chrille.

Började må riktigt illa så gick hem efter maten och allt började bli galet jobbigt. Jag kände att nä nu orkar jag inte mer. Grät lite och det kändes lite bättre. Men bäst blev det när älsklingen kom hem. Hans leende får mig fortfarande att må så bra. När jag är ensam hemma och han sätter nycklarna i låset ovasätt om det är 1 timme sedan han gick eller 8 timmar sedan så blir jag varm i kroppen. Han är verkligen min andra bättre halva. Han är min själsvän! Min varmekälla. Han är mitt allt! Jag älskar han så!

Om bara några timmar börjar äntligen BIG BROTHER IGEN! Får se om det blir något att se i år eller inte!
Från första stund blev jag förtrollad av ditt leende!

BF+2

Nu ska jag försöka skriva varje dag fram till dagen han väl kommer hur jag känner och mår! Så ni som är trötta på att höra mitt tjat eller mitt klangande så behöver ni inte läsa när det står BF och nr. Detta är mest till för mig. För att komma ihåg symtomen!


Så var det 2 dagar efter bf. Ja du hoppet börjar försvinna att det ens kommer komma ut på normalt sätt. Att det kommer bli en igångsättning. Jag vet jag har några fler dagar kvar att inte behöva vara orolig. Men inget förvånar mig just nu!
Vaknade i natt av att jag hade värkar men ja det släptes ganska så snabbt. Precis som i går hos mamma och pappa!
Kan det aldrig komma i gång? Kan det aldrig vara dags? Hur mycket tid behöver han?
Info som kanske inte alla bryr sig om men som sagt jag gärna vill ta dela av när jag läser om min bf inlägg i framtiden!
Slemmis: check (lördagen bf -6)
Teckningblödning: check (fredagen bf)
Ilande smärta i tappen (öppningssmärta) : check (började bf -9)
Förvärkar: check (började ordentligt bf -13)
Värkar till och från men inga som kommer sammanhängande.
Så vad mer ska komma? Vad mer ska jag få? När ska det vara dags?
Alla symtom och tecken har jag redan fått och haft men ingen bebis.
Mycket dålig dag i dag! Lusten och orken har gått ur mig helt och hållet.
Jag vet att man kan räkna med att gå över. Men låt mig gå över ifred då. Låt mig slippa alla dessa små hopp hela tiden som jag får så fort något nytt händer.


Du vet när det är en värk!

Det måste vara den värsta kommentaren man kan få som förstföderska som vill veta när riktiga värkar kommer i gång. Du vet när det är en värk eller förvärk! Ja visst alla säger att det känns olika för alla och ingen kan förklara hur det känns egentligen men ändå!

Vart en skön lördag började med en mysig frukost med älsklingen. Sen en underbar taktil massage. Som har gjort att jag har vart helt matt och trött i dag.
Sen var vi en sväng hos mamma och pappa skulle låna deras bil. Så fikade vi först och när vi väl skulle åka till Maxi så fick jag riktigt ont i magen. En värk var det säkert. Så kunde inte följa med. Men tror nu det har fortsatt? Nej då!
Lurade mig bara och gjorde att jag fick upp ett hopp som nu har gjort mig förbannad. Snälla sluta ge mig fler hopp. Denna veckan har det kommit en efter en.

Kollade på mello nyss och jag säger då det. Det var ganska väntat att dom skulle gå vidare. HAHA!

.


BF+1

Nu ska jag försöka skriva varje dag fram till dagen han väl kommer hur jag känner och mår! Så ni som är trötta på att höra mitt tjat eller mitt klangande så behöver ni inte läsa när det står BF och nr. Detta är mest till för mig. För att komma ihåg symtomen!


Hade väl hoppats att slippa skriva BF+ men nej då klart jag skulle gå över tiden. Nu är ju bara frågan kommer jag bli igång satt eller kommer jag att få innan? Jag har lite panik över att bli i gång satt. Vet ju att det inte alltid är det bästa. Att det brukar ta längre tid och så vidare. Så vi får väl hoppas han är lite snäll i alla fall!
Hade ganska så ont i går i magen. Men det var mer smärta som höll i sig så det kan ju inte vart värkar i alla fall.
Sov helt ok i natt. Vaknade upp en gång för att jag hade en sådan smärta men det gick över.
Sov även ganska länge i dag också Riktigt skönt.
Men nu är jag helt slut!
Fick ett tips av en vän i går som hade en vän som hade gjort taktil massage och inte långt efter föddes hennes son. Kan vara massagen som gjorde det kan vart att hon var redo inget man vet. Men hon gav mig namnet på denna tjej och sa att jag skulle höra av mig. Så det gjorde jag och denna underbara tjej kom hem till mig i dag och gjorde lite taktil massage på mig. Jag njöt så sjukt mycket. Och blev verkligen så avslappnad. Är helt matt i kroppen fortfarande.
Även om det inte kommer sätta i gång någonting för mig så var det verkligen underbart skönt!
Och finns det chans till taktil massage på FL så kommer jag absolut be om det!


När?!?!

Så ser det ut just nu
Och där förlorade jag!

5 Februari
Christoffer Dolk 3220g
6 Februari
Lisa Peterson
11 Februari
Hamza Turkoguz 2900g
12 Februari
Anna Forsberg 3357g
13 Februari
Sofie Holmbom Celikkiran 3478g
14 Februari
Johanna 3585g
Tina Söderkvist 3790g
Anna Karlsson 3250g
15 Februari
Anna Gustafsson 2940g
CeciliaLindberg 3912g
16 Februari
Robert Örneling 2700g
17 Februari
Mustafa Subasi 3200g
Zandra Örneling 3550g
Sandra Johansson 3100g
18 Februari
Lina Maxedius 3840g
Fredrika Karlsson 3785g
19 Februari
Esther Sverrisdottir 3750g
Marika Lindström Karlquist 3945g
20 Februari
Sara Sztark 3553g
Maria Jansson 3650g
Mormor
21 Februari
Josefina 3850g
Monica Ucak 3820g
Josephine Aydin Bendroth 3410g
Linn Bertels 3750g
Marie Johansson 3450g
22 Februari
Olivia 3180g
Lillemor Örneling 2900g
23 Februari
Marie Nylén 3710g
Jennie Ullsätter 3650g
24 Februari
Therese Karlsson Sari 4010g
25 Februari
Lindah 3700g
Therese Örneling 4090g
Marcus Örneling 3015g
28 Februari
Emma Öral 3680g
29 Februari
Karin Canpolat 3618g
Mikaela Nilsson 3720g
1 Mars
Sandra Lövgren 3870g

Sandra

I dag är det ju inte bara den berömda BF dagen utan det är ju även min namnsdag SANDRA!
Har vart och hälsat på tanterna i dag mormor och farmor.
Har även gått en sväng med mamma och Leon i det helt underbara vädret. Satt i solen en stund på balkongen och det var så skönt! Längtar tills jag får sitta ute i solen och ta en kaffe på ett café!
Nu längtar jag bara efter sängen! Är grymt trött i dag!

.


BF

Nu ska jag försöka skriva varje dag fram till dagen han väl kommer hur jag känner och mår! Så ni som är trötta på att höra mitt tjat eller mitt klangande så behöver ni inte läsa när det står BF och nr. Detta är mest till för mig. För att komma ihåg symtomen!


Så var självaste dagen här. Dagen man har längtat efter sen sista UL då man fick beräknad födsel 17 Februari. När vi fick reda på att jag var gravid hade jag ju 23 Februari. Men ändrade senare!
Men än så länge ligger han kvar där i magen.
Hade riktigt ont i magen/livmodern i natt. Och har även känt det i dag. Som knivar som hugger mig. Säkert lilla livmodern som arbetar.
Men inga riktiga förvärkar eller SD!
Sov inte så bra i natt då det gör ont när jag rör mig och gick på toa en del! Så är verkligen helt slut i dag! Så även att jag vet att jag kommer få energi från någonstans om det blir aktuellt så känner jag att vi kan vänta tills i morgon så jag får sova i natt!
Men lite orolig är jag för att det gör så ont i livmodern. Ingen annan har riktigt känt sådan smärta. Men säkert ingen fara.
I morgon är det dags att skriva BF+.


Bättre

Blev faktiskt på bättre humör sen. Det var skönt! Men det är inte lätt att gå på gatorna nu.. Man vet inte riktigt vart det är halt eller inte halt. Så man går och spänner sig en hel del!
M är i väg och tränar och jag väntar på att maten ska bli klar. Torsdag är en bra tv kväll! Så i kväll blir det tv-tittande och inget plugg. Tror dock att jag för göra om det för jag kunde inte mycket på detta prov och chansade en hel del. Men jag har verkligen inte kunnat koncentrera mig till detta prov.


Var i väg och handlade lite innan med mamma. Köpte ännu en ananas. Vet inte hur många färska ananas jag har ätit det senaste. Sägs ju att det ska sätta i gång fl, men då skulle man behöva äta 7 st. Så jag äter mest för att jag har fått dille på det nu! Sen köpte jag jordgubbar som jag ska mumms i mig sen! Å vad gott!
Alltså förlåt vet inte vad jag fick det i från. Men vilka fulla människor det finns ibland. Förlåt!

M tror ju starkt på att bebis ska komma ut i morgon(även att han vet att bara för det är beräknat så är det knappt någon chans att han kommer) Men han säger att han har förberett sig nu! Och att det är dags. Ja du älsklingen om du ändå kunde ha rätt! haha!

Varning

Blir nog en varning för mig i dag med faktiskt. Känner hur irriterad jag är. Börjar med att jag hade hoppats att slippa göra provet i dag då jag faktiskt hade hoppats på att få ut ungen i går efter att jag hade så ont. Men nej då! I dag känns inget nästan. Så satt jag och pluggade lite i morse. Dock inte så himla lätt när man har en turk i hemmet som pratar i telefon eller ska vi säga skriker i telefon samtidigt som han har gympa passet! Herregud!!!

Hoppas jag blir på bättre humör efter att vart i skolan och fixat provet och fått lite frisk luft!
Bf i morgon som sagt! Men som jag skrev nyss 4% föder just sin beräknad dag och nja jag tror inte jag hör till dom! Så nu tar vi en paus på att hoppas att han kommer fram till lördag!

Nej dags att plugga det sista och bege sig till skolan!

BF-1

Nu ska jag försöka skriva varje dag fram till dagen han väl kommer hur jag känner och mår! Så ni som är trötta på att höra mitt tjat eller mitt klangande så behöver ni inte läsa när det står BF och nr. Detta är mest till för mig. För att komma ihåg symtomen!

I går trodde jag faktiskt att det skulle ske något. Hade ont och SD och massa annat. Men nej då! Här är det lika dött som vanligt i dag. Lite ont i ryggen men inget mer typ.
Och nu ska jag väl kunna koppla av i 2 dagar då det bara är 4% som föder på självaste BF dagen så bland dom är jag nog inte. Och i dag känns det ju inte som något är på G!
Inget mer att säga om denna graviditet i dag!

.


När?!?!

Så ser det ut just nu

5 Februari
Christoffer Dolk 3220g
6 Februari
Lisa Peterson
11 Februari
Hamza Turkoguz 2900g
12 Februari
Anna Forsberg 3357g
13 Februari
Sofie Holmbom Celikkiran 3478g
14 Februari
Johanna 3585g
Tina Söderkvist 3790g
Anna Karlsson 3250g
15 Februari
Anna Gustafsson 2940g
CeciliaLindberg 3912g
16 Februari
Robert Örneling 2700g
17 Februari
Mustafa Subasi 3200g
Zandra Örneling 3550g
Sandra Johansson 3100g
18 Februari
Lina Maxedius 3840g
Fredrika Karlsson 3785g
19 Februari
Esther Sverrisdottir 3750g
Marika Lindström Karlquist 3945g
20 Februari
Sara Sztark 3553g
Maria Jansson 3650g
Mormor
21 Februari
Josefina 3850g
Monica Ucak 3820g
Josephine Aydin Bendroth 3410g
Linn Bertels 3750g
Marie Johansson 3450g
22 Februari
Olivia 3180g
Lillemor Örneling 2900g
23 Februari
Marie Nylén 3710g
Jennie Ullsätter 3650g
24 Februari
Therese Karlsson Sari 4010g
25 Februari
Lindah 3700g
Therese Örneling 4090g
Marcus Örneling 3015g
28 Februari
Emma Öral 3680g
29 Februari
Karin Canpolat 3618g
Mikaela Nilsson 3720g
1 Mars
Sandra Lövgren 3870g

Bf-2

Nu ska jag försöka skriva varje dag fram till dagen han väl kommer hur jag känner och mår! Så ni som är trötta på att höra mitt tjat eller mitt klangande så behöver ni inte läsa när det står BF och nr. Detta är mest till för mig. För att komma ihåg symtomen!

När jag ligger inte inne och föder. Vi har bara inte haft internet nu på dagen och har inte orkat blogga från mobilen!
Men har sovit bra ännu en natt. Känns skönt och jag kände att jag mådde ändå rätt bra innan i dag på förmiddagen. Och min bm sa att hon såg det på mig att jag mådde bättre.
Mötet gick bra och vi mätte och så. Fick en ny tid till nästa onsdag. Vi får väl se om vi ses eller inte.
Just nu har jag mer eller mindre börjar undra om det ens är en bebis som är i magen som ska komma ut? Övertid kommer det absolut och bli ingen snack om saken med min otur så blir det säkert igångsättning på det hela. Så jag har börjat inse att det är ingen ide att ens känna efter saker och ting.
Annars har jag smärta i nedre magen i dag och mens smärtor. Men vem vet kanske är det för att jag ligger på något konstigt sätt i soffan som gör att jag får det..
Så bebis innan 2 veckor blir det nog inte här inte..
Men har inte haft några riktiga foglossningar nu det senaste. Men i dag har det börjat göra ont igen. Lustigt det där!

Snart över

Ja om jag inte föder på toalettgolvet här hemma så blir det inte en alla hjärtans dag prins. Men vi siktar på 17 då det är min namnsdag. Längtar så till BM i morgon och se vad hon säger!

Haft en jätte bra dag. Mysig lunch hemma hos syster med bror. Massa mys med finaste Leon som skiner upp som en sol när han ser moster. Vilken lycka det är. Vilken kärlek han och jag har.
Sedan en snabbis på Ica maxi för att göra världens bästa föräldrar glada. En fin påse med choklad och blommor som vi hängde på dörren. Från oss barn! Mamma älskar att ge saker men jag vet att hon älskar att få också!

Sen hem för att mysa med den finaste killen i världen. God middag och bara umgåtts precis som det ska vara.
En helt underbar dag. Och jag somnar med ett leende på läpparna


.


Alla <3 dag i dag!

Tror ingen kan missa vilken dag det är i dag.
För mig är den inte så himla speciell. Jag och älsklingen har alla hjärtansdag varje dag. Vi visar alltid hur mycket vi älskar varandra.
Men i morse fick jag i alla fall underbart god frukost på sängen av älsklingen.
Det värkar inte som att vi får en fin alla hjärtansdag present i dag. Bebis trvis bra där inne.
Ska snart i väg till syster för att umgås lite med henne och Leon! Får se vad vi hittar på! Ska ev ta med mig Leon en sväng sen och umgås med bara han! Vi får se hur dagen blir.


Hoppas ni alla får en fin alla <3 dag!
Har världens finaste älskling!

BF-3

Nu ska jag försöka skriva varje dag fram till dagen han väl kommer hur jag känner och mår! Så ni som är trötta på att höra mitt tjat eller mitt klangande så behöver ni inte läsa när det står BF och nr. Detta är mest till för mig. För att komma ihåg symtomen!

En helt ok dag i går också. Känns som förvärkarna minskar lite. Haha eller i alla fall mens smärtorna som jag har haft. Lite jobbigt ändå! Men får väl njuta av det i stället.
Lite andra saker hände i går i alla fall som gör att hoppet ökar lite lite. Men vi får se helt enkelt!
I morgon är det dags för BM och hoppas hon kan hjälpa mig lite på traven.
Har ganska ont i magen och det ilar smärta i den.
Huggande smärta på andra ställen gör att jag måste stå still ett tag!


.


Bästa ever!

Håller på att tvätta och väntar bara på att den ska bli torr så är det klart. Skönt att ha tvättstuga och tvätta allt på en dag så är det över sen. Just nu går det inte åt så mycket tvätt. Har typ bara mysbyxor på mig hela tiden!
M har precis lagat en underbar lunch till mig. Han är så duktig som har lärt sig att laga mat nu!
För övrigt en seg dag. Mycket häng i soffan! Tänkte jag skulle försöka vila snart!


I går när vi va hos mamma så hade hon vart i Ullared dagen innan så bebisen fick lundmyrs tallrikar en djup och en plat. Sedan en jätte fin pyjamas.
Sen fick vi alla varsin alla hjärtansdags påse. Där i låg det En fin diskhandduk, servetter, grytlapp, chocklad och 2 saker till bebis. Hon är för underbar min mamma.
Vi försöker klura ut att ge henne något i morgon. Men vet inte vad.. TIPS?
Postat av: Greken

Tänk om han kommer imorgon! Vilken perfekt alla hjärtans dags-present det vore ;)

 

Svar: Ja eller hur skulle vara den bästa ever! <3


BF-4

Nu ska jag försöka skriva varje dag fram till dagen han väl kommer hur jag känner och mår! Så ni som är trötta på att höra mitt tjat eller mitt klangande så behöver ni inte läsa när det står BF och nr. Detta är mest till för mig. För att komma ihåg symtomen!


Natten har varit hemsk.. Inte många timmar sömn där inte.. Helt slut i dag och orkat inte göra mycket.. Tvättar gör vi men det är nog det ända jag klarar av i dag..
Nu är vi inne på den veckan då jag är beräknad. På fredag är bf dagen. Men som sagt det är ju bara en dag inget annat. Inte många % som föder på sin bf dag!
Har huvudvärk satan i dag men beror nog på ingen sömn i natt. Annars känner jag faktiskt inte så mycket mer just nu!
Tänkte jag skulle packa klart bb väskan i dag.. Har ju dragit ut på det bara för det har känts dumt som att packar jag den så kommer det dröja längre.. Haha är dum ibland.. Men i dag blir den färdig packad!Mysig söndag

I dag ville jag och M bjuda mamma och pappa på fika. Blev i stället att vi blev bjudna på söndags middag. Även syskonen.
Gick tidigare till mamma för att ta en promenad med henne. Vilket underbart väder det var. Sedan gick vi upp en sväng till mormor!
Vi blev bjudna på riktig söndags middag kött sås och potatis. Så gott länge sedan jag åt det. Var riktigt gott. Sen hade hon bakat egna semlor. Himlans gott det med.
Har myst massa med Leon det var över en vecka sedan jag såg han.. Å va killen kan göra en lycklig. Sa till att han fick prata förstånd med kusinen i magen att han ska komma ut. Få se om kusinen lyssnade på sin kusin!


Nu blir det soffan resten av kvällen. Är helt slut efter en dag med massa lek!

När?

Så ser det ut just nu

5 Februari
Christoffer Dolk 3220g
6 Februari
Lisa Peterson
11 Februari
Hamza Turkoguz 2900g
12 Februari
Anna Forsberg 3357g
13 Februari
Sofie Holmbom Celikkiran 3478g
14 Februari
Johanna 3585g
Tina Söderkvist 3790g
Anna Karlsson 3250g
15 Februari
Anna Gustafsson 2940g
CeciliaLindberg 3912g
16 Februari
Robert Örneling 2700g
17 Februari
Mustafa Subasi 3200g
Zandra Örneling 3550g
Sandra Johansson 3100g
18 Februari
Lina Maxedius 3840g
Fredrika Karlsson 3785g
19 Februari
Esther Sverrisdottir 3750g
Marika Lindström Karlquist 3945g
20 Februari
Sara Sztark 3553g
Maria Jansson 3650g
Mormor
21 Februari
Josefina 3850g
Monica Ucak 3820g
Josephine Aydin Bendroth 3410g
Linn Bertels 3750g
Marie Johansson 3450g
22 Februari
Olivia 3180g
Lillemor Örneling 2900g
23 Februari
Marie Nylén 3710g
Jennie Ullsätter 3650g
24 Februari
Therese Karlsson Sari 4010g
25 Februari
Lindah 3700g
Therese Örneling 4090g
Marcus Örneling 3015g
28 Februari
Emma Öral 3680g
29 Februari
Karin Canpolat 3618g
Mikaela Nilsson 3720g
1 Mars
Sandra Lövgren 3870g

.


BF-5

Nu ska jag försöka skriva varje dag fram till dagen han väl kommer hur jag känner och mår! Så ni som är trötta på att höra mitt tjat eller mitt klangande så behöver ni inte läsa när det står BF och nr. Detta är mest till för mig. För att komma ihåg symtomen!


I går var det hemskt. Jag kände att nä nu ger jag upp. Jag skiter i allt. Han kan lika väl vara kvar i magen. Vi gick till Ica maxi och det gjorde ont och fick onda förvärkar. Kom hem och ser andra saker som får mig hoppas. Men sen inget mer. Har onda förvärkar hela dagen. Och vill bara gråta! Jag vet att riktiga värkar kommer vara värre men då vet man att det är på G. Nu vet man ju inte hur länge det kommer hålla på.
Jag har nu haft onda förvärkar i en vecka och jag är helt slut! M masserar mig och försöker hjälpa mig så mycket han kan.
Fick även mycket hugg ner till. Han är där nere och bara trycker. Även så känns det som att hela nedre delen vill trycka ner till marken. Det gör så ont.
Somande ändå efter en stund men sov inte många timmar.
I dag har det vart lite bättre. Gick en promenad med mamma och det kändes inte lika jobbigt. Haft lite hugg men inga direkta mens smärtor!

.


Våfflor

Känner sig ändå ganska bra utvilad. Men börjar bli lite små seg nu på eftermiddagen.
Tänkte gå in i duschen och börja en evighets spa. Haha man är ju inte så smidig kan jag ju säga. Tänkte raka benen och så. Gör lite skrubb och hår inpackning. För att pigga upp mig lite.
Sen blir det nog en film! Lugn lördag som vanlig!


Var i väg till ica maxi innan tog oss en promenad. Och så fort jag går lite längre så får jag värkar. Men sen slutar det! Hade det inte vart så förbannat kallt ute hade jag mer än gärna gått längre.
Precis avnjutit några goda våfflor! Så gott!

BF-6

Nu ska jag försöka skriva varje dag fram till dagen han väl kommer hur jag känner och mår! Så ni som är trötta på att höra mitt tjat eller mitt klangande så behöver ni inte läsa när det står BF och nr. Detta är mest till för mig. För att komma ihåg symtomen!


Så var det mindre än en vecka kvar. Men sen vet man ju inte. Som jag sa till en vän i går han är nog fastlimmad.
Men det gick bra hos BM. Och äntligen gjorde vi det jag velat länge. Tror dock inte det gav någon effekt. Mer än att jag hade lite extra molvärk. Har tid på onsdag igen så då hoppas vi vi kan göra samma sak.
Alla symtom jag har är ju förvärskar och jag är inne i första fasen. Men den fasen kan hålla på en en dag några dagar eller veckor. KUL!
Fick i alla fall något för att få sova en hel natt. Så i natt har jag SOVIT! Gud vad skönt det har varit. Somna tills jag vaknade och sov nästan 10 timmar. Det tackar vi för!
I dag känner jag inget speciellt än så länge. Men dagen har ju precis börjat. Huvudvärken är ju alltid hos mig!

Namn?!?!

Vi har sedan länge ända sedan jag visste att det var en pojk haft ett namn. Eller först så funderade vi lite. Men till slut kom vi överens om ett namn!
För mig är det viktigt att ha andra namn! Jag har Elisabeth. M har inget! Men i min släkt har man alltid ett i alla fall.
M ville ju att vår son skulle heta Memhet i första namn men där sa jag NEJ! Tycker inte det är så fint. Sen bor vi ju i Sverige och tyvärr så spelar namn en stor roll ibland.
Men självklart ska han heta Mehmet i andra namn efter M pappa. Sen ville jag ju så klart ha något från min sida. Så då valde vi ju Marcus. Vi klurade eller jag klurade på den ett bra tag. Eftersom min pappa heter Robert Levander och Leon heter Leander efter pappa och jag vill inte ha Robert! Sen hade vi morfar han hette Ingmar Torsten nej inget jag gillar heller. Sen tänkte vi Edvin efter mammas farfar tror jag det var. Men jag har aldrig träffat han så det hoppade vi också efter ett tag. Men så Marcus heter ju min bror och min morfar kallades för Marcus när han spelade fotboll i yngre år. Och jag kommer ihåg morfar som en underbar person. Så därför valde vi Marcus för att hedra morfar och även min bror! Eftersom han är en idol för mig genom allt han har genom gått!


Så har vi första namnet. I början nämnde vi inte alls det så mycket. Jag sa att nej vi får inte trötta ut det. Men nu har vi börjat säga hans namn mer och mer. Och jag vet att han kommer passa perfekt till det namnet. Med den betydelsen. Dock vill jag hålla det lite hemligt tills han föds. Mest för att jag bara vill det.
Men hans hela namn kommer vara M...... Mehmet Marcus och så M efternamn!

När jag först kom på det namnet så visste jag knappt någon som hette det. Vet ingen nu heller. Men har läst i en blogg och hennes son heter det namnet. Och i går när jag läste i en annan blogg att hon ville ha namnförslag så kom hans namn upp ganska mycket. Så det kommer nog ändå bli ett ganska vanligt namn! Jag älskar det och tycker det är så fint.
Snart snart snart <3

Dagen

Hela veckan har jag gått och längtat efter denna dag. Då jag ska till bm. Det är typ det man längtar efter just nu. Förutom fl dagen. Jag hoppas att hon hör mig. Jag hoppas hon förstår mig.

I går blev det inga små ärenden på stan. Blev lite annat i väg. Var hemma hos m&p i stället och mös. Var precis vad jag behövde.
Snart ska M i väg på ett litet möte som vi hoppas stort på! Får se om det blir en bra fredag i dag eller inte..

Hoppas ni andra kommer få en kanon fin fredag!

BF-7

Nu ska jag försöka skriva varje dag fram till dagen han väl kommer hur jag känner och mår! Så ni som är trötta på att höra mitt tjat eller mitt klangande så behöver ni inte läsa när det står BF och nr. Detta är mest till för mig. För att komma ihåg symtomen!

Så var vi inne på en vecka innan BF! Men det kan lika väl vara 21 dagar typ. Varför sätter dom ett datum och sedan kan man gå över det. Kan dom inte sätta ett datum har du inte fått innan dess så är det igångsättning. Nej då. Då ska man först hoppas på att det kan hända bf dagen sen ska man gå där i några dagar och händer inget så får man ett datum det verkligen händer på. DUMT!
Saken är den att jag vet att man kan gå över. Och speciellt med första barnet. Jag hade självklart räknat med det. Men efter så många på G symtom så är det väl inte jätte lustigt att jag trodde det var dags innan!
Går dagen var bra i början hade inte så ont. Sen fick jag självklart mens smärtor och ett himla tryck neråt. Som att hela nedre delen av magen vill falla ner mot golvet! Och lite andra saker.
Vaknade upp 7 i morse och kände inget. Nej då!
Vaknade dock upp så jäkla hungrig så jag var tvungen att gå upp och äta.
Livet är underbart som gravid!

.


Till alla turk fruar!

Har ju en grupp på facebook " Vi med turkiska killar" Där det kom upp viktig info. Vet att alla inte har facebook eller läser där jämt. Så tänkte skriva här med i fall det är någon som läser min blogg!
Det är en ny försäkring i Turkiet som ska börja gälla. Det gäller då att våra turkar som är här i Sverige måste åka upp till Sthlm till Turkiska ambassaden innan sista Februari. De måste visa sitt turkiska id kort och skriva under ett papper. Görs inte detta så måste en summa betalas varje månad!
M ringde upp för att kolla om detta var sant. Och ja det är sant! Har hört att det är om man är över 25. Men har inget svar på om det stämmer eller inte. Så är ni osäkra så ring upp och fråga!


BF-8

Nu ska jag försöka skriva varje dag fram till dagen han väl kommer hur jag känner och mår! Så ni som är trötta på att höra mitt tjat eller mitt klangande så behöver ni inte läsa när det står BF och nr. Detta är mest till för mig. För att komma ihåg symtomen!

Hade som mens värk nästan hela dagen i går. Låg med vetekudde på magen stora delar av dagen. Försökte mig på att vila men det var inget som funkade. Så det var tur att M inte var hemma då hade jag nog blivit ännu mer galen.
I natt sov jag faktiskt helt okej! Jag vaknade en gång gick på toa. Sen sov jag till morgonen! Men kanske inte så konstigt för lägger jag mig vid 22 så brukar jag ligga och spela något på mobilen till kanske 23:30 och på den 1,5 h går jag ofta på toa 4 gånger. Men det var i alla fall skönt att fått sova. Vaknade inte av något mag ont eller något. Hade lite mens värk när jag vaknade till. Men den känns inte av just nu.
Mår faktiskt ändå helt ok just nu! Så tänkte jag skulle i väg på stan och göra lite små ärenden och ta mig en promenad har ju varit inne större delen av denna veckan.
Även att det är skönt att jag mår "bra" i dag så gör det mig arg då det känns som man backar från förlossningen i stället. Men jag har lovat att jag ska försöka njuta av det så länge det varar i dag! I morgon är det äntligen fredag och dags för att möta BM! Jag hoppas att jag lyckas få fram hur jag mår!
Snart så blir det CTG igen och då på riktigt!

.


Ensam hemma

Även om det är så skönt att M är hemma och hjälper mig. Serverar mig allt jag ber om. Så njuter jag till fullo när han nu är hemma hos Fatih som kom hem i går.
Hade lagt fram papperna för provet. Men ne dem har jag inte kollat på. Vilat en hel del! Och kollat på serier. Njuter av att det är tyst!


Svar till Dijana. Jag går på rosenlunds. Vilken gå du på? Tror inte dom gör det tyvärr. Få se vad dom säger på fredag!
Efter pratat med Anna innan saknar jade dessa människor och kvällar en hel del <3

Vände turen

Kan vi har sådan tur att på en dag så vände turen. Fick tråkigt besked i går men ett positivt i dag.
PÅ fredag vet vi mer. Hoppas hoppas. Fy tusan vad bra allt skulle bli om det blir så!
Dagen blir nog i vilandes tecken som vanligt. natten var ju inte den bästa!
Önskar jag hade ork att göra något gå på stan eller något men nej!


Måste ju även gratta min vän Karin som fick sin son i förrgår. Hon hade BF 2 dagar innan mig men fick 9 dagar tidigare. Vi har verkligen haft en nära kontakt nu när vi båda väntar barn och är så nära varandra. Trodde det skulle vara lite jobbigt om hon fick förre mig. Men nej faktiskt inte. Det har mer fått mig att inse att det snart är dags för mig. (även om det inte känns så) Och att det verkligen är ett liv som ska födas snart.
Även annan tjej fick sin son i förr går! Så ja det är ju ändå snart dags för mig!

Måste försöka plugga. Har ett prov jag måste göra på måndag eller torsdag nästa vecka har inte bestämt mig vilken dag jag ska ta. Men lutar åt torsdag då jag inte orkar läsa till provet.

Får hoppas att jag inte ligger inne på fl på fredag kl 11. Då händer något viktigt! Mer om det senare!

BF-9

Nu ska jag försöka skriva varje dag fram till dagen han väl kommer hur jag känner och mår! Så ni som är trötta på att höra mitt tjat eller mitt klangande så behöver ni inte läsa när det står BF och nr. Detta är mest till för mig. För att komma ihåg symtomen!Ja då var man nere på ensiffrigt. Tänk att vi började på 280!
Månen hade ingen effekt på mig. Kunde först inte somna. Hade jätte svårt att somna. När jag kyckades somna sov jag faktiskt riktigt bra i några timmar. Men sen vaknade jag vid 5 tiden och mådde illa och hade svårt att somna om. Så natt sömnen var som vanligt! Och ingen bebis!
Känner att dagen kommer bli ganska konstig i dag också! Vaknade ju inte helt rätt kan man ju säga.
I går hade jag himla ont i ryggen och det krampade lite i livmorden uppe i magen och till höger. I morse hade jag värsta mens smärtan nere i magen. Men nej då den behagar inte att titta ut mer än att reta upp mig ännu mer!

Varning för mig

I dag har det varit varning för mig kan jag säga.. Tycker så synd om min älskling som måste vara nära mig. Vilket tålamod han har alltså. Jag har vart så irriterad hela dagen minsta lilla sak har gjort mig galen. Bett om ursäkt en antal gånger för jag får dåligt samvete!

Fick ännu ett bakslag nu i kväll som gör mig galen. Men försöker att inte se det som ett problem just nu utan pepp till annat. Nu jävlar. I morgon är det M som ringer en person så får vi se vad som sker. Hoppet är ju det sista som lämnar en eller hur?

Tack alla fina människor som peppar mig. Ni är underbara.
Tack Dijana för din kommentar. Hur går det för dig? När är du beräknad?

.


Vissa männsikor

I dag känns som en piss dag. Sorry! Men det är sant. Jag kan bara bli så JÄKLA trött på vissa människor hur dom kan bete sig. Har dom inget vett inne i huvudet?
Blir sura för det minsta lilla som att vi är små barn. Men just denna person som jag menar är ju några år yngre. Och jag orkar verkligen inte bry mig.


Ska snart dammsuga lite tänkte jag. Fy vad dammit det blir när man är hemma så mycket. Plus att jag vill röra på mig.
Senare blir det handling.

Jag hoppas verkligen på en fullmåne effekt. Men varför skulle jag ha den turen för? Jag är ju en familjen Örneling. Jag tror banne mig att våran familj har fått en förbannelse över oss. Hur många familjer har haft så mycket otur som våran familj har haft. Sjukdomar och massa annat. Nej så här blir det nog inget lyckligt slut på det hela.
Jag är galet less på det mesta nu. Vi skojar till och med om hur mycket vi är med om. Att vi säger det är bra att Leon och skatt inte har våra efternamn. Så kanske dom slipper lite av olyckan i alla fall!

BF-10

Nu ska jag försöka skriva varje dag fram till dagen han väl kommer hur jag känner och mår! Så ni som är trötta på att höra mitt tjat eller mitt klangande så behöver ni inte läsa när det står BF och nr. Detta är mest till för mig. För att komma ihåg symtomen!
Så är det snart ensiffrigt kvar. Men det lär väl bli 2 siffrigt igen innan han vill titta ut!
Fick så himla ont i går kväll när jag var tvungen att tvätta upp min champinjonsstuvning jag tappade på golvet. När jag skulle böja mig kom en riktig för värk. Men den höll bara i sig i någon minut. Inget mer.
Det är ganska jobbigt att vakna upp varje morgon och bli lika besviken varje gång att det inte har satts i gång. Även att det är 10 dagar kvar.
Jag har sådan smärta i rygg slutet just nu! Huvudvärken håller i sig i dag med och jag känner mig allmänt yr.
Annars känns det lite bättre faktiskt.
Är dock väldigt trött. Nu har tiden ändrats då jag vaknar nu är det 7:55 varje dag! Helt sjukt att man kan vakna samma tid varje dag! Sen ligger jag kvar i sängen ett tag och vilar. När jag har ätit frukost så är jag grymt trött igen och vill bara sova.
Jag har börjat förstå att det kommer bli övertid på denna graviditet. Varför skulle denna sluta lyckligt? När inget vart bra? Jag börjar även må dåligt psykist över det hela. Detta har verkligen tärt på mig!

.


Promenad

Kom precis hem från en kall promenad runt kålgården. Inte så värst lång men lagom för mig. Kallt som satan är det! Vi gick förbi det nya öppnade cafét som dom har öppnat på kålgården och köpte fika med oss hem. Perfekt att dom har öppnat nu. Nära och bra!
M håller på med lite mat! Lax och potatis! Tvätten är färdig och ska bara torka.
Själv ligger jag i soffan och har ONT! Vågar dock inte hoppas på något!

Fullmånens effekt

På tisdag, om två nätter är det fullmåne.

Enligt barnmorskor och andra kvinnor så har fullmåne en slags effekt på att sätta igång förlossningen om man är tillräckligt mogen. Det ska tydligen ha något med någon kraftlag (fysik..) och tidsvatten att göra, vilket gör att mångas vatten brukar gå när det är fullmåne!

Förlossningsavdelningar har till och med extra personal den natten just på grund av att fler bebisar föds då.

Här hittar ni en artikel om det!

Så vi får hoppas på fullmånens effekt!

BF -11

Nu ska jag försöka skriva varje dag fram till dagen han väl kommer hur jag känner och mår! Så ni som är trötta på att höra mitt tjat eller mitt klangande så behöver ni inte läsa när det står BF och nr. Detta är mest till för mig. För att komma ihåg symtomen!

Som ni kunde läsa i går så mådde jag inte alls bra i går.
Även att jag sov länge på dagen lyckades jag somna ganska så fort på kvällen igen.
Vaknade upp tidigare än vanligt i morse men lyckades somna om igen och vakna senare. Kände mig helt ok.
Tills jag ställde mig för att göra frukost!
Kände att jag började bli matt i benen orkade inte riktigt stå upp. Blev skakis. När jag satte mig ner och skulle äta så kände jag hur ont i magen jag fick. Det började svartna för ögonen. Och jag blev skakis i händerna. Mådde illa!
Alla symtomer för havandeskapsförgiftning. Har ju redan kollat upp det och för 2 veckor och hade extra kontroller. Men allt har ju sett bra. Men nu känns det som alla symtomer kommer igen. Men jag är så trött på att ha alla dessa konstiga symtomer hit och dit och sedan är det inget.
Nu känns det lite bättre. Har mer ont i magen och huvudvärk.
Jag är trött på detta nu. Jag säger det, hade det inte vart alla dess små symtomer på att det är på G. Eller som gör att jag mår skit hela tiden. Hade jag bara mått bra och sedan pang så börjar allt kännas. Men nej då. Här ska vi ha sammandragningar i flera månader, förvärkar, illamående, huvudvärk, svartnar för ögonen, foglossningar, ont i ljumskarna, och allt det där andra äckliga som jag inte vill skriva här. Hade jag kanske bara haft något så hade det väl vart ok. Men allt ska jag få. Och inget annat händer.
Nej som det är just nu så är detta sista graviditeten för mig. Jag är ingen människa längre. Jag orkar ju inte ens göra mat, orkar inte ta hand om mig själv!
Dagens information nerskriven. Som sagt ingen är tvingad att läsa.

Söndags kvällar

Förr var det allti något bra på söndagarna. Alltid någon serie vid 20 och en film 21. Vad har hänt med det? Bara skit på tv. Och alla serier på internet är sedda och ingen ny film att se. Kan det vara tråkigare än söndag?!?!

Gick en sväng till Ica maxi innan. Och hade sd hela vägen. Aj vad ont jag hade. När jag kom hem började jag må hel mysko! Började må illa, magen levde rövare, hade ont i magen och ryggen som mens smärtor. Jag hade så ont att jag kände nej jag vill inte föda längre. Kan jag ge upp nu? Lyckades somna i alla fall. Och nu mår jag lite bättre i alla fall!
Vad hade jag gjort utan min älskade man jag säger då det!

Satt och kollade på LA ink innan och jag är så sugen på att göra en ny tatto. Nästa blir ju antingen med hans namn eller med bambam. Ska ha båda vet inte vilken jag ska göra först! Jag vet heller inte om jag ska ha en bild på bambam eller bara hans namn! Och sedan vet jag inte vart! Men någonstans ska min bästa kompis få pryda min kropp!
Hade en sådan stor saknad av han nyss. Hans lurviga päls hans varm kropp. Min älskade vän! Du är saknad!

.


En bra vinst

Anna om Nu börjar tävlingen!:
Vet du vad jag vill ha om jag skulle vinna?!:)

En helg där jag får njuta av ditt underbara sällskap! Skratta mycket, prata om allt som hänt sen sist (även fast vi typ hörs varje dag), prata i några timmar till tills vi somnar in och såklart trycka en kebabpizza med älskade såsen.. Ja typ sånt vi brukar göra!:D hihi <3


Detta ville min kära vän Anna vinna. En mycket bra vinst tycker jag!

BF -12

Nu ska jag försöka skriva varje dag fram till dagen han väl kommer hur jag känner och mår! Så ni som är trötta på att höra mitt tjat eller mitt klangande så behöver ni inte läsa när det står BF och nr. Detta är mest till för mig. För att komma ihåg symtomen!

Usch vilken dag det var i går. Allt var bara jobbigt! Magen levde rövare inte var det skatt utan magen. Men efter linfrö så är det väl inte så konstigt!
Hade hoppats på en bättre dag i dag! Men nja ser lika dant ut om inte värre. Huvudvärk from hell igen! Måste vara att för att jag sover så himla konstigt och en sömncocktail från förlossningen är inte långt borta nu. Bara för att få sova 1 natt.
Det är fint väder ute i dag. Säkert väldigt kallt men jag tror jag ska ge mig ut på en promenad senare för att få lite frisk luft!
Tycker synd om M som får höra mitt klagande hela tiden. Och han hatar att se mig ha så här ont. Han vill göra allt för mig. Men det finns inte så mycket han kan göra för att hjälpa mig. Men han är guld värd!
Förövrigt är det inte nytt 12 dagar innan bf!

Nu börjar tävlingen!

Dolken är först ut med datum! Vinner han så ska han få fotbollsbiljetter till engelska ligan! I alla fall så har han bestämt det! Vi får se vad priset är!

5 Februari
Christoffer Dolk 3220g
6 Februari
Lisa Peterson
11 Februari
Hamza Turkoguz 2900g
12 Februari
Anna Forsberg 3357g
13 Februari
Sofie Holmbom Celikkiran 3478g
14 Februari
Johanna 3585g
Tina Söderkvist 3790g
Anna Karlsson 3250g
15 Februari
Anna Gustafsson 2940g
CeciliaLindberg 3912g
16 Februari
Robert Örneling 2700g
17 Februari
Mustafa Subasi 3200g
Zandra Örneling 3550g
Sandra Johansson 3100g
18 Februari
Lina Maxedius 3840g
Fredrika Karlsson 3785g
19 Februari
Esther Sverrisdottir 3750g
Marika Lindström Karlquist 3945g
20 Februari
Sara Sztark 3553g
Maria Jansson 3650g
Mormor
21 Februari
Josefina 3850g
Monica Ucak 3820g
Josephine Aydin Bendroth 3410g
Linn Bertels 3750g
Marie Johansson 3450g
22 Februari
Olivia 3180g
Lillemor Örneling 2900g
23 Februari
Marie Nylén 3710g
Jennie Ullsätter 3650g
24 Februari
Therese Karlsson Sari 4010g
25 Februari
Lindah 3700g
Therese Örneling 4090g
Marcus Örneling 3015g
28 Februari
Emma Öral 3680g
29 Februari
Karin Canpolat 3618g
Mikaela Nilsson 3720g
1 Mars
Sandra Lövgren 3870g

.


Monkeytown

I dag frågade Sofie om jag ville följa med henne och Anna med alla barn till Monkeytown. Skulle vara så trevligt. Var ett tag sedan jag träffade dem alla.
Men just nu gör det för ont i kroppen för att jag ska orka med det. Så jävla typiskt!
Se om lite alvedon hjälper.
M är i väg med pappa och hämtar en fåtölj hos farmor som jag ska få låna nu när jag har så svårt att ta mig upp och även sen när man ska amma. Kommer se dumt ut i lägenheten. Men jag orkar inte bry mig om det just nu!

Bf -13

Nu ska jag försöka skriva varje dag fram till dagen han väl kommer hur jag känner och mår! Så ni som är trötta på att höra mitt tjat eller mitt klangande så behöver ni inte läsa när det står BF och nr. Detta är mest till för mig. För att komma ihåg symtomen!

Vaknade som vanligt samma tid som jag gjort den senaste tiden! Förstår inte hur man kan vakna samma tid varje morgon. Som en kl ringer. Visst vaknar jag till 100 gånger innan dess. Men just den tiden så är jag klar vaken och kan inte somna om.
Natten har inte varit rolig alls. Kissade mer än vanligt i natt och vaknade några extra gånger av värken jag hade i magen och ryggen.
Nu har vi precis ätit frukost och jag har druckit mitt hallonblads te. Jag dricker inte det för att få igång någon förlossning numera utan mer för att jag har hört att det ska vara bra för förlossningen och efter förlossningen. Men det smakar banne mig inte gott.
Annars har jag ont i mitten av ryggen som bara den. Mensvärk smärtan är här i dag med. Och även längst ner i ryggen. Ibland värker det ända ner till benen.
Ljumskarna gör ont så fort jag ska resa mig upp och ska gå så gör det så ont i början. Nästan så jag vill fälla en tår varje gång jag måste ta mig upp ur soffan eller sängen!
Ringen sitter fortfarande på handen. Men det börjar bli lite trångt.
Svettig är jag med och huvudvärken den lyser då inte med sin frånvaro. Det beror nog mycket på att jag inte sover så bra.
Vaknade även i natt av någon smärta.
Så ser det ut 13 dagar innan BF! Och jag hoppas jag slipper skriva så många uppdateringar om detta!
Vi är så nyfikna över vem du är där inne!

Leons rum

I dag var jag uppe tidigt då jag och mamma skulle åka ut till syster och Leon på frukost.
Sen hjälpte vi henne att fixa iordning hans rum. Så nu är det så fint rummet. Eller ja så länge. Dem ska snart tapetsera om det.
Sen blev det pannkaks lunch!


När jag kom hem hade världens finaste underbaraste älskling städat hela lägenheten och gjort det jätte fint. Jag har verkligen den bästa mannen i världen. Så skönt att slippa städa i dag. För nu är inte fogarna något roligt alls.

Nu njuter jag av en ensam fredag. Så skönt! M är hemma hos min bror dom är tacos och kollar på film eller något. Jag vet inte riktigt vad dom skulle göra. Men å vad jag ska njuta.

Hoppas ni andra har haft en underbar fredag!

2-4 veckor

Så var dagen här. Dagen man pratat om länge. Man säger ju alltid att bebisen kan komma 2 veckor innan BF eller kanske 2 veckor efter BF. Och allt där i mellan. I dag är det den dagen då det är 2 veckor kvar. Så nu kan det ske när som.
Kroppen har sedan länge spelat mig ett spratt med förvärkar, sd, ont i magen, ryggen och allt annat. Men ingen bebis. Nu försöker jag inte tänka alls på något, för allt det där har gjort mig galen.
Jag hoppas bebisen behagar att titta ut av sig skälv. Jag bävar för en igång sättning hört massa historier om det. Sen behöver det ju inte hända mig. Men att föda naturligt när skatt är redo är jag mycket mer för!
5% kvar av denna graviditet hoppas jag!

 


.


Kommentera

Har fått till mig att det inte går att kommenterar i bloggen. Men tror jag har fixat det nu och hoppas det funkar nu!

Var hos bm i dag med. Ett himla springandes dit. Men alla värden ser bra ut. Så nu ska jag inte dit för ens nästa fredag. Och då är det bara 1 vecka kvar. Det är sjukt!
Sen var vi en sväng på Eko hallen. Sen åt vi på Burger King. Men ne det ska vara turkiets BK!

Säger en sak

Fick den här kommentaren alldeles nyss

Fy fan säger jag, till att börja med (vänta bara, jag är inte klar än).Hur i HELVETE kan du blanda ihop HV med äckliga jävla turkar på samma blogg? Vaaaaaaaaaaa?

Kunde du inte hållt svartingarna på facebook, och hållt HV-flaggan högt på bloggen.

Nu stinker flaggan turkjävel.Helvete, såg precis att nån våldtagit flaggan. Måste varit turkäcklet.Jag går på varenda match, och ser jag ditt vidriga substitut till pojkvän, eller va fan du kallar honom, så ska jag pissa på honom. Jag ska slita in fanstyget på toaletten, trycka ner honom i toalettstolen, pissa för kung och fosterlan och sen spola tillbara eländet till sitt hemland.Sverige och Hv åt svenskarna ... turkarna åt turkarna.Säger en sak: hahahaha pinsamma du!


Bilder

Fick en fråga av en vän om jag ska lägga ut bilder på vår skatt!
Och jag har bestämt att ja det ska jag. Men inte hur mycket än!
Men klart jag vill visa upp min guldklimp. Min älskade son! Så klart ni kommer få se han!


Min syster vill inte att foton ska läggas upp på hennes son. Och det accepterar jag.
Det är ju upp till var och en!
Hennes vän är fortograf och hon får lägga upp några bilder som hon har tagit!
Såg att hon lagt ut nya kort på mosters sötnos!
Dom tog massa kort innan jul. Men här är 2 i alla fall på han!
Hon ska även fotografera min son och hon är jätte duktig!

Perfekt för röda baby rumpor

Fick en salva av mamma som min syster använder till Leons röda rumpa. Den ska tydligen vara kanon bra.

 


Månaden med stor M

I dag är det äntligen Februari. Och jag hoppas att det är månaden jag blir mamma. Går jag över kan det bli i början av Mars. Men nej tack.

I dag har jag vart hos min bror nästan hela dagen. Han köpte en smart tv i går så vi har installerat allt till den. Shit tekniken blir inte lättare att installerar tycker jag.
Vill också ha en smart tv. Å vad coolt det var.

Musten gick ur mig i dag känns det som och jag behövde lite mamma mys. Så bjöd in mig på kvällsmat. Så precis ätit mammas pannkakor. Nu ligger jag och myser i soffan hos M&P precis vad jag behövde.

image description


.


Älskade Bruno


Doğum günün kutlu olsun Abdullah

I dag fyller en av världens finaste kille år. M lillebror Abdullah!
Saknar han jätte mycket. Så underbart snäll och söt är han!


RSS 2.0