.


April väder

Så kommer snön igen! Typiskt april väder. Men gör mig inget då kan jag vara inne med gott samvete.
Vi ska väl försöka orka städa senare.
Har väl inte haft den bästa natten. Från kl 3 så har Milo inte sovit alls bra. Och vi har turats om att trösta han. Fast jag kan ändå inte sova när han skriker och M har han. Är för lätt väckt.
Nu ligger M och snarkar jämte och Milo halv sover. Jag kan inte somna om. Har inte sovit en hel natt sen okt-nov tror jag. När jag var gravid var jag ju tvungen att kissa hela tiden plus att jag hade ju ont. Men det är han värd min älskling.

Det gick bra för M på intervjun i går. På onsdag får vi veta om han har fått det. Det är dock natt arbete så en större lägenhet är ett måste om han får det. Och det är ju bra om han får in en fot. Sen kanske han kan få jobba dag tid. Men han är ju en natt människa så det passar han perfekt. Så nu håller vi tummarna.


.


Intervju

Nu ska vi i väg och lämna Milo hos sin mormor för sedan ska jag göra M till en intervju. Vi får verkligen hoppas att det går bra denna gången. Man blir så glada när dem ringer och vill träffas för en intervju. Men man vet ju inte vart det leder till. Vi får se! Vet att min man är bra på intervjuer så hoppas det går vägen.

Min lilla älskling har sovit mer än bra denna natt och jag hoppas det håller i sig så här.
Nä dags att fixa allt innan vi går!

Hoppas ni får en bra fredag!

Måltider

I dag började vår dag tidigt redan vid 5:00. Milo har varit väldigt orolig i magen i dag och inte alls lika glad som annars. Men sådana dagar får hjärtat ha.
Han somnade gott i vagnen när han och baba gick på en promenad och jag fick en timme för mig själv.

Sen kom mosters goding Leon. Skulle vara barnvakt en stund. Min lilla underbara Leon!

Milo hade ju gått upp en del i tisdags. Helt ok, men han får inte fortsätta och springa i väg så. Och han förstod nog det själv för nu har han börjat äta var tredje timme i stället för varannan.

En trött baba och Milo vid frukosten!


.


Fint från moster

Det här fick Milo av sin bästa moster. Nu när hon var i London!


Besök hos Moster och kusinen

Hade tänkt ha en hemma dag i dag. Kanske försöka sova lite på dagen. Är riktigt trött i dag.
Men så ringde mamma och sa att bilen var hemma om jag ville låna den och åka till syster. Och det nappade jag på. Så jag och Milo åkte ut till landet. Milo fick jätte fina kläder och skor av moster som har varit i London. Han kommer bli kanon söt i sommar.

Nu är vi hos mormor då baba är och tränar. Ska snart hem och äntligen träffa baba som vi inte sett på hela dagen.


.


En månad

Grattis till världens finaste Milo som i dag är hela en månad gammal.

Idag har jag vart och fikat med Sofie mycket trevligt. Svårt att få in en tid med henne som typ alltid jobbar.

Sen var det besök på BVC. Och herregud vad prinsen hade gått upp. Och även växt en hel del. Så nu lägger jag i stop och växt i mjölken. Så här fort får det banne mig inte gå. Hon var imponerad att han redan kunde vända sig om. Hon såg även att han är duktig med att följa med i blicken och så log han åt henne. Han är så duktig min lille prins.


.


.


Lugn dag

Varje dag sedan min älskade son kom till världen har det känts som att vi har alltid haft något planerat varje dag. Så i dag har vi bara tagit dagen som den kommit. M var iväg och träffade en kompis och jag var hemma och tig det lugnt. Sen gick jag och Milo till bror för att njuta lite i solen.

I dag är Milo 4 veckor i morgon är han en månad. Tiden går för fort. Helt otroligt! I dag är bog första dagen då jag mår bra överallt i kroppen. Efter operation och allt. Förutom min rygg som har blivit svag. Så den måste jag träna upp igen. Men det är bara jobbigt ibland. Men nu ska vi börja gå lite längre promenader. Perfekt nu i vädret. Har dock hört att det ska snöa nästa vecka och det hoppas vi inte på.


Bada

Det här med att bada bebis hur ofta man ska göra det. Först hade jag hört att man bara få bada en gång i veckan. Men nu har jag hört flera som sagt att dem badar oftare.
Hur ofta badar ni era bebisar?

Milo älskar att bada och eftersom han har så mycket kramper i magen så tycker han om det extra mycket. Så nu mera badar vi han typ 3 gånger i veckan. Det är en mysig stund vi alla tre längtar till. Vi hjälps alltid åt att bada han eftersom att det är så mysigt!

Det är ju sjukt att så många säger olika. Att olika BVC sköterskor säger olika.

Bada ska alltid vara en mysig del i vår familj.


Lekparken

I dag har vi vart i lekparken med mormor och morfar, Leon och hans farmor och Björn. Men Milo låg i vagnen och sov hela tiden medan jag och Leon gungade. Har aldrig hört han skratta så mycket. Å vad jag längtar till båda 2 kan springa runt i lekparken.

Sen åt jag och älsklingen våfflor det är ju ett måste på våffledagen.


.


Knasig baba

Milo måste nog har världens knasigaste pappa. Men så söta dom är tillsammans. De lyssnade på fågelsången och dansade nyss. Sen dansade dom till stampa fötterna.

Nu ligger jag och Milo i sängen och jag ska faktiskt försöka sova. Även att klockan är 9. Men jag är så trött.
Vill tacka för alla som tipsar om dropparna. Vi har köpt dem för 3 dagar sedan och i dag har han fått ut massa gaser så vi håller tummarna för att det funkar. Tror inte Milo är så trött just nu. Han har sovit nästan hela dagen i dag, men det är ju tur att M ska vara vaken i några timmar till.

Blev inte så mycket ute i solen i dag. Vi gick hem till M kompis och fru och barn och fikade. Sen orkade jag inte vara ute efter det.

Nej nu säger jag god natt 21:18 en lördag kväll! När hände det?


.


Våren

Kan man säga att våren äntligen är här???
Å vad varmt och skönt det har varit nu i några dagar. Och jag vill bara vara ute. Det SUGER att inte ha en balkong. Men tur att det är så lätt att gå ut och sätta sig runt om där vi bor.


I går var vi ute väldigt länge och njöt av det fina vädret. Och det blir nog liknade i dag med tror jag allt. Inte vill jag sitta inne i alla fall. Och det vet jag att Milo inte heller vill.

Vi tror att han har kolik vår lilla pojke. Han skriker samma period varje natt och har kramper i magen. Vaknar alltid vid 2 tiden, äter och sedan somnar han inte riktigt om sen äter han vid 5 och sedan om vi har tur somnar han om vid 6. Så jag är ofta vaken mellan 2 och 6 varje natt. Det är tur att man älskar han!

.


Sipan!

Fy tusan var bra att Sipan var tvungen att lämna. Så rätt åt han. Hade nog nästan slutat titta annars.

Ska kanske inte klaga. Säkert många som haft det värre men Gud vad trött jag är. Milo sover ganska oroligt efter måltiden vid 2-3 tiden. Så efter där blir det inte många timmar sömn.
Det är sjukt hur man klarar av att vara en människa. Men det måste ju vara för att jag har världens finaste son som gör mig så lycklig, och världens bästa man.

Syster var här en sväng innan och passade Milo medan vi lånade hennes bil och stor handlade. Det är jobbigt att vara i från Milo. Saknar han så fort jag går ut ur dörren.

Har äntligen träffat Lisa i dag. Så mysigt, satt en stund i solen och hon fick träffa Milo för första gången.


.


.


Solen i ansiktet

Det blir inte alltid som man tänkt sig och tur är väl det. Kommenterade en bild som Emelie hade lagt ut på Facebook. Det slutade med att jag Mustafa och Milo träffade Emelie, Fatih och Jasmine på stan.
Satte oss på Waynes uteservering i solen och njöt. Det var riktigt skönt ute.

Är hos mamma nu när M är i väg och tränar. Orkade inte vara själv. Så blir ingen hockey. Kanske går hem och ser sista perioden. Men dom förlorar säkert ändå.


Sista matchen

Oj i dag ville Milo att vi skulle vakna tidigt. Redan 5 ville han inte sova längre. Både efter mat och blöjbyte så var han fortfarande vaken. Så han och jag gick upp och kollade på Alcatraz så baba fick sova lite längre änså. Vid 10 så åt han igen och sedan somnade han och då lyckades jag också somna till halv 1. Så i dag är det en seg dag.
Var ju jätte fint väder i morse och tänkte att vi skulle ut och njuta. Men inte alls lika fint väder nu. Så blir en inne dag!
Milo ligger i babygymet och slår på sakerna. Så kul att se hur paff han blir när han träffar dem!


I dag spelar hv säkerligen sin sista match för i år. Tror inte dem kommer gå vidare tyvärr. Funderar på om jag ska se matchen eller om jag ska hem till mamma en sväng medans M är och tränar. Får se hur trött jag är senare!

Just nu längtar jag tillbaka till våren i Alanya. För 2 år sedan hade jag precis flyttat ner och låg och njöt i vår solen. Och nu när alla skriver hur skönt det är där nere så blir saknade större. Men i år blir det inget Alanya för oss! Vi får helt enkelt se när det blir det nästa gång!
Vår i Alanya med fina Maria

Snabbt!

Jag kan inte förstå hur dagarna kan gå så fort! Jag vill kunna njuta mer av min son. Känns som jag inte hinner det.

I dag har vi gått en promenad och sedan gick vi hem till min bror och fixade korten som vi hade tagit med hans kamera. Shit vilken skillnad det är på vanlig och en systemkamera. Men min plutt bli lika söt på alla kort.

Har precis badat Milo och både jag och Milo älskar den stunden. Han njuter för fullt och jag njuter av att se han njuta.

I dag fick M ett samtal som vi har väntat på i några veckor. Vi vet mer om allt på torsdag eller fredag. Fy fan va skönt om det blir som vi vill.

Känner att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om i bloggen. Blir mest om min skatt och M. Och just nu gör vi inte överdrivet mycket. Men jag älskar livet som mamma!


.


MILO <3


Vänder sig

För en vecka sedan så la jag Milo på mage och helt plötsligt låg han på rygg igen. Trodde det bara var en tillfällighet. Att kan han verkligen vända sig om då var han bara 2 veckor.
I går la min syster han på mage 3 gånger och alla 3 gånger vänder han sig om till rygg. Å min duktiga lilla pojk. I dag fick jag det på film. Vet dock inte hur man lägger ut filmer på bloggen!

Lik sin pappa

Man kan aldrig mista att M är pappa till Milo dom är så lika. Till och med när dom sover. Dem gör samma minner, låter lika och har samma sov ställning. M ligger ofta med händerna över huvudet!


Skatteverket

Har haft en mysig dag med syster och Leon, även älsklingen och sedan kom bror också.
I kväll var det ju match och ja det gick ju inte så bra för HV. Och jag ska inte säga något. För jag vet att vi kommer förlora och då kommer jag få mina vänner på mig. Så bäst att vara tyst!
Var inne på skatteverkets hemsida innan och kollade om vi skulle få tillbaka något. Trodde inte att verken jag eller M skulle få det. Absolut inte M eftersom att han fick pengar från Harrys som dem inte drog någon skatt på.
Men jag blev väldigt överraskad när jag loggade in. Och en fin belöning kommer i sommar.
ÄLSKAR SKATTEVERKET ibland!

.


Hv 71

I dag är det match och den går på Canal plus sport 1 det och med det menas att jag kan se matchen.
Jag säger inte att vi kommer vinna men vore ju inte fel att vinna över FBK! Dock kommer jag få äta upp från några av mina vänner som håller på FBK om dem vinner!


Milo sov nästan hela natten i sin säng. Men vid 5 så fick han komma till mamma och pappa. Så mysigt att ha han där. I dag har han pratat med sin dede (farfar) Älskar att se när M pratar om sin son till sin pappa. Han är så stolt och han skiner som en sol! Älskar mina killar mest i hela världen!

Snart kommer syster och Leon på en kaffe! Så bäst att fixa till sig lite! Gillar ju inte att det kom lite snö i natt och att det blåser ut. Hade ju gärna gått ut på en promenad!

85 års kalas

I dag har vi vart bjudna hem till mamma och pappa där vi firade farmor som fyller 85 år nästa vecka. Trots allt hon har varit med om så är hon väldigt pigg och glad. Som vanligt bjöd mamma på världens godaste mat och efterrätt. Och självklart blev det tårta till fikat.

Nu är jag och Milo själva hemma medan mannen i mitt liv pumpar lite muskler med hans vän. Som vanligt njuter vi.

Han har vart lite orolig i magen nu i någon dag. Jag vet inte om det är något jag äter eller dricker som gör det. Får försöka klura ut det. Men ändå är han världens finaste och snällaste kille. Han är alltid så lugn.

Bild på Milo med födelsdagsbarnet gamlefarmor.


.


Lördags godis!

Tror vi börjar få rutin på mat tider nu. I alla fall på nätterna. Han somnar vid 23 tiden, vaknar vid 3 och sedan vid 7. Så ska inte klaga att jag får sova några timmar i sträck i alla fall.

I dag har vi haft en seg dag i soffan. Vart så skönt och jag njuter av min familj. Mamma och hennes vän var här en snabbis hennes vän var på besök i jkpg och ville ju självklart träffa Milo. Sen gick vi en liten promenad och köpte lördagsgodis som jag mumsar på nu.

HV vann i dag och det känns gott. Speciellt när jag har en del vänner som hälsar på fbk. Men jag säger inte att vi kommer vinna över dom.

En bild på Milo han brukar ha sina händer i kors och se bestämd ut. Ja han är vår lilla boss här hemma


.


Fredagsmyser

Kollar på film och myser med min stora älskling medan min lilla älskling ligger i min famn och sover! <3


.


.


Massage

I dag är det fredag. Och jag älskar fredag. Även att man är mamma ledig så känner man att det är fredag.
Och i dag har jag lyxat till det med 60 min hel kroppsmassage. Fick ju det i födelsedagspresent av min underbara älskling. Så i dag var det dags. Och vad skönt det var.. Precis vad jag behövde. Jag har alltid velat ha något för mina ögon när man ligger på rygg för det känns så dumt att ligga där och blunda. Och tänkte även samma tanke i dag. Så helt plötsligt la hon en handduk över ögonen. Å va skönt det var!


I natt när vi åt vid 3 tiden så tänkte jag å vad jag längtar tills morgonen då det är en hel dag framför oss då jag får mysa med min underbara prins. Tänk vilken kärlek man har till sitt barn. Han är världens finaste och jag älskar han så!

Fått frågan vart jag köpte halsbandet åt mamma. Sidan hittar du HÄR!

Växer

Nu när man har blivit föräldrar måste man verkligen planera. Och det räcker inte med att gå upp 5 min innan man ska åka. Så i dag började dagen tidigt då vi skulle till BVC vid halv 12.
Det gick jätte bra och min prins har både växt på längden och gått upp som han ska. Han är så fin!

Sen blev det lunch hos mamma och pappa. Syster och Leon kom också dit.
Och mamma fick en present från Milo för att hon var med på förlossningen och hjälpte till. Ett jätte fint halsband.

Nu tittar vi på HV men måste säga att jag tror inte dem kommer vinna tyvärr.

Tror det blir en sömnlös natt i natt få Milo sovit större delen av dagen. Men vad gör det.


.


Vänner

Prinsessan och prinsen fann varandra på en gång. Kommer nog bli en fin vänskap mellan dem.

Alltid lika trevligt att träffa turkfruarna. Bjöd dem på goda våfflor.


.


Lite kyligt

I dag är det soligt men inte så varmt ute. Tog oss en liten promenad och Milo somnade på 2 röda när han kom ut.

Det är bäst han vilar upp sig lite i eftermiddag kommer turkfruarna Emelie och Sofie hit och även prinsessan. Ska bli kul att träffa dem. Länge sedan nu. Och prinsessan har växt som bara den kan jag tänka mig.

Jag och Milo ligger och diggar till Tarkan medan baba lagar lite mat. Livet är allt för underbart!


Barnvakt

I dag har jag vart barnvakt åt mosters goding. Det gick jätte bra med 2 små barn.

Det stämmer verkligen att tiden springer i väg när man har barn. Även om vi inte gör så mycket just nu så går dagarna fort och jag vill trycka på paus knappen och njuta lite längre av att min älskling är så liten bebis.


.


.


Uteservering

I dag var det tidig morgon. Milo har inte sovit så bra i natt och vid sex skulle han äta sen vill han inte riktigt sova. Och M fick för sig att kolla nyheter på datorn. Så min killar har vart valna sen dess. Självklart har Milo sovit sen dess. Och jag fick också sova några timmar.

Vilket vårväder det har varit i dag. Så vi tog på oss och gick ut och njöt i solen som värmde oss i dag. Tog en fika i solen och sedan en skön promenad. Å vad vi njöt!


Bebis

GRAVIDITET
När fick ni reda på att du var gravid? 17 maj 2011.
Hur gammal var du när du blev gravid? 26
Var det planerat? Ja
Mådde du illa under graviditeten? Ja fram till v.16
Hade du mycket foglossningar? Ja.
Hade du någon hormonrand? Nej
Fick du bristningar? Ja.
Vad trodde ni att det skulle bli för kön? Flicka, men sen kollade vi könet.
Vad ville du att det skulle bli för kön? En frisk bebis!
Hade du några speciella cravings? Nej
Vad gillade du för mat? Samma som vanligt.
Någon maträtt du avskydde? Tacos i början.
När började du läcka bröstmjölk? I v.34
Sparkade bebisen mycket? Nej det gjorde han inte, eller kände inte av det så mycket då moderkakan låg i framvägg
Hade du halsbränna? Ja.
Behövde du kissa ofta? Ja.
Hur många ultraljud gjorde du? 7
Hur mycket gick du upp? 6 kg
Är du nöjd över din graviditet? Nej, önskar att jag fått mått bättre.
Var du rädd för förlossniningen? Nej, inte det minsta.


FÖRLOSSNINGEN
När startade din förlossning? I gång satt 27 Februari 
Vilken vecka var du i? 42
Gick du över tiden? 10 dagar.
Hur startade din förlossning? Igångsättning.
Hade du någon bedövning/smärtlindring? Lustgas och epidural.
Hur länge hade du värkar? 4 timmar
Tyckte du att värkarna gjorde ont? JA!
Grät du? Ja det gjorde jag. 
Skrek du? Ja
Hur lång tid tog krystvärkarna? 6 min
Vem var med på din förlossning? M och mamma
Blev det komplikationer? Ja :(
Fick du sy? Ja
Vad tyckte du var jobbigast? Att värkarna kom från 20 till 100 på några minuter.
Hade du ont efteråt? Kan man säga
Är du nöjd över din förlossning? Nej

BEBISEN
Mådde bebisen bra när den kom ut? Ja, men han var lite blå.
Vad blev det för kön? Pojke.
Vad vägde han/hon? 3165 gram.
Hur lång var han/hon? 49 cm.
Huvudomfång? 33.
Ville bebisen amma på en gång? Ja.
Hur gammal är bebisen nu? 2 veckor
Vill du ha en till? Klart jag vill.

.


Vår solen

Jag, Milo, mamma och mormor sitter ute och njuter i vår solen


Egna säng

I natt ska min lilla prins sova i sin säng. Vi har haft han emellan oss. Hade sagt till mig själv att jag inte skulle det. Var rädd att M som är ganska vild i sömnen skulle rulla på han. Men sen sov han jämte mig på BB och även mellan oss när M sov där en natt. Sen när vi kom hem så la vi han i hans säng. Men jag kunde inte sova för kollade så han andades och var orolig, plus att han var orolig när han hade kommit till en ny miljö. Sen har vi haft han emellan oss för att det vart mysigt, underlättat för oss när han har haft en massa gaser i magen och så vidare. Men vi vill ju inte vänja han vid att ligga i vår säng. Kommer ju bli ett helvete och vänja av han vid det. Men saknar att få sniffa på han när jag ska somna.

Min fina fina älskade prins vad jag älskar dig!


Melodifestival

I dag har vi vart hos mamma (mormor
) nästan hela dagen då vi hade lyx hemma det var nämligen en som var hemma och tvättade våra fönster. Och var 150 kr. Hur skönt som helst. Nu kommer vi kunna se ut igen. Och väl värt pengarna, finns inget tråkigare.

Baba är hemma och kollar på fotboll medan jag och Milo är kvar hos mamma och kollar på melodifestivalen. I dag har han vart mer vaken än vad han sovit. Och han log åt mamma i dag. Min plutt är så snabb med allt.

Här trivs han i mormors famn


.


Beslut

I dag har vart en riktig seg dag. Vi har inte gjort mycket här hemma alls. Men jag klagar inte.
M och bror var i väg och lämnade in M dator som strular och jag undrar hur vi ska klara oss med en dator i 2 veckor..


I dag har jag tagit ett beslut. Har funderat på det i några dagar. Har inte velat inse att det är bäst så. Men nu är det gjort. Det känns jätte jobbigt och jätte tråkigt. Mår dåligt över det. Men men nu kör vi så här.

.


.


BVC

I natt var ingen rolig natt. Han ville inte sova först.
Men när han väl lyckades somna så lyckades jag sova ganska så bra.
Dock är jag väldigt trött!


I dag har vi vart hos BVC för första gången! Och han mår så bra våran älsklingen! Han är väldigt stark i nacken alla redan. Han hade gått upp fint. 125 gram sen i lördags och hela 1 cm sen han föddes.
Vi ska alla redan ge han D-vitaminer. Sen pratade vi om vaccination och eftersom han har en svensk mamma och en turkisk pappa ska han få hepatit B gratis. För andra barn som har svenska föräldrar får man betala. Så det känns skönt att vi slipper det!

.


Sömntuta

Min skatt är en riktig sömntuta. Men börjar vara mer vaken nu!


.


Fadder Mea

I dag har vi haft en lugn och skön dag! Städat lite och myst en massa. Han har varit mer vaken i dag.
Sen kom mammsen på besök. Hon tyckte att han hade vuxit lite sen i söndags. Kändes skönt att höra!
Sen kom även fadder Mea för att se sitt fadder barn för första gången.. Jätte myssigt!


I morgon bilr det bvc för första gången! Ska bli kul och se om han har gått upp något!

.


Sova

Haha förstår verkligen vad dom menar med att vila upp er innan bebisen kommer sen blir det ingen sömn. Men det visste jag ju redan! Men i natt så sov han ändå väldigt bra. Han åt innan vi somnade vid halv ett sen vaknade han inte för ens vid 7. Så det blev några timmar. Fast vaknade till i natt och var svettig. Vi har ju varmt här inne i lägenheten nu för att lilleman inte ska frysa. Men jag svettas som en tok! Men allt för mig pojke! M har fått sova ut i natt i alla fall.

I dag är det tvättning på schemat. Ja det blir lite mer tvätt när man har bebis hemma. Det är spya och mjölk och bajs på kläder. Sen blir det en promenad till Ica maxi. Dock får baba och Milo stanna utanför! Inga affärs besök än för Milo!

Kommer in i rollen som mamma mer för varje dag. Och kärleken den växer. Jag kan inte sluta titta på han. Jag kan inte sluta mysa med han. Jag kan inte sluta tänka på han. Oj vilken kärlek det är när man blir mamma! Visst visste jag att man skulle älska sitt barn men så här mycket. Oj vilken häftig känsla det är!

Naveln

Shit vad dagarna går fort när han är ute. Nu är han en hel vecka. Och ända sedan han föddes kan jag inte sluta att titta på han dag som natt. I natt fick vi lite mer sömn. Man tackar för det lilla.
Vart ute en sväng i dag. Lite kallt men skönt i solen.

M sa innan det var dags för förlossningen att han trodde inte att han skulle klara av att klippa naveln. Men det gick fint när det väl var dags. Och han var så stolt över det. Han hade sedan hand om navelvården. Det är så viktigt att han känner sig delaktig. Och han har skött navelvården så bra. Och i lördags tappade han den. Nu är den så fin.

M är i väg och tränar och vi saknar han en massa. Hur ska vi klara oss när han väl hittar ett jobb? Det är så otroligt skönt att ha han hemma. Så det gör inget att han är arbetslös just nu.


.


Vilken kärlek!

Börjar komma in i mamma rollen. Och vilken kärlek man har till sitt barn. Även om han inte sover så bra på nätterna än och man blir lite trött så går det inte att ogilla denna guldklimp.

I dag har vi vart på middag hos mamma och pappa allihop. Det är så himla kul att se hur Leon reagerar mot Milo. Och dom kommer bli världens bästa kusiner.
Var i väg och lämnade ett cv jag och M och lämnade Milo hos mamma och man dör av saknad av min prins!


.


.


När Milo kom till världen

Jag är inte duktig på att hålla tyst om saker jag ska göra. Men jag lyckades hålla det hemligt!
Sista gången jag var hos BM så fick jag en tid för bedömning av igångsättning. Det var ju inte säkert att jag skulle bli det. Så det var lite därför jag inte sa något för om jag inte skulle bli det skulle jag inte orka förklara allt. Så det var bara mamma och M som visste om det.


Så på Måndagen den 27 Februari kl 8:00 så hade vi tid för att träffa läkarna. Kom in fick vänta i väntrummet. Sen fick jag göra ett ctg! Där såg allt bra ut och jag hade någon sammandragning.  Sen fick vi vänta lite igen i väntrummet. Mamma var med på ctg sen var hon tvungen att gå. Men skulle komma tillbaka igen om det var så att jag skulle föda.

Efter någon timmes väntan får jag komma in och träffa läkaren. Jag får förklara varför jag vill bli igångsatt. Det var ju heller inte 1 doktor utan 3. Som stod och stirrade på mig. Dom tyckte jag kunde vänta några dagar till. Men skulle i alla fall undersöka mig. Allt såg bra ut! Och gjorde även en hinnersvepning.
Jag kände hur paniken steg. JAG VILL INTE HEM! Men så skulle dom kolla hur mycket fostervatten jag hade. Och det var INTE mycket. Så det var tur att jag hade en tid. Så det var bara gå ut i bilen och hämta in väskorna och bli visad till vårt rum nummer 6. Då hade kl börjat bli 12. Och innan vi skulle påbörja förlossningen fick jag gå och äta lite. Vi smsade mamma som kom efter ett tag.

Vid halv 2 tar dom hål på hinnorna. Samtidigt som dom sätter in en sladd i Milos huvud för att få hans hjärtljud. Då var jag öppen 2 cm. Det gjorde skit ont. Hade legat på rygg ett tag och helt plötsligt börjar hans hjärta att slå sakta.
Jag får panik dom börjar bli lite fundersamma. Och det kallades in en till barnmorska. Till slut kom hans hjärtljud upp rätt igen!
När allt var klart vi 14:15 var det bara och vänta och hoppas att det skulle börja komma i gång. Under hela tiden hade jag CTG på mig och hade inte många värkar. Men vid 15 så börjar det gör ont. Och då menar jag ONT!
Så från att värkarna låg mellan 20-30 så ökade dom fort till 100! Jag hann aldrig få känna det där emellan.

Vid 15:15 började jag med lustgasen! Samtidigt som dom skulle sticka in ännu en sak på Milo som kollade värkarna. Då började jag andas lustgas som bara den. Det gjorde så ont och jag trodde jag skulle dö. Till slut svimmade jag av. Det var som att vara med i en dröm man var i rummet men ändå inte. Svimmade 2 gånger av att det gjorde så ont.
Men inte så konstigt eftersom värkarna kom på en gång.
Rum och tid försvann! Och till slut fick jag EDA! Och jag hör att mamma har kommit in. Hon hade vart på ett möte i 2 timmar. M var jätte duktig och tvingade mig att göra saker. Han var ett jätte bra stöd. Även mamma. Är så glad att hon var med. Det rekomenderar jag till alla. 16:20 har jag fått EDA och det tog ett tag innan den hjälpte. Och jag tyckte inte ens den gjorde ont. Men hade annan smärta jag kände. Jag älskade lustgasen och blev ilsken när folk försökte ta den i från mig!

18:54 började krystvärkarna och 19:04 är världens finaste Milo född! Så det hela gick galet fort. Och jag kommer inte ihåg allt som hände. När han kom ut så var han lite blå och skrek inte först. Men själv fattade jag inte. Jag hade haft så ont och var så borta av allt. Men när han väl kom upp på bröstet så släppte allt och jag fick se han för första gången i mitt liv! Vilken känsla!
Vid 20:30 ligger jag på operation och en timme efter får jag träffa min son igen! Fick en skada om man säger så!

När jag kom tillbaka vägde vi honom och han vägde 3165 gr och var 49 cm! Sedan avnjöt vi välkommsbricka jag, älsklingen och mamma!

När det var dags att åka upp till BB fick jag säga hejdå till älsklingen och mamma! Det fanns ingen plats för M att sova där!
Det var jätte jobbigt att säga hejdå. Jag kunde ju inte gå för jag var bedövad i benen och chockad över förlossningen. Och ville inte alls åka upp själv.

När jag kom upp på BB fick jag ligga i en sal med 2 andra. Det funkade helt ok. Och första natten sov man ju inte så hemskt mycket. Dagen efter kom M vid 9! Och det var en sådan lättnad när han kom. Som att man hade legat under en sten som togs bort. Han var hos oss hela dagen och åkte inte hem för ens 22 på kvällen.

Första dagen låg jag mest i sängen! Var uppe någon gång! Men det gjorde så ont! Så ville helst ligga kvar. Vi mös med våran son och var så lyckliga.
När M skulle åka hem var det lika jobbigt igen! Men han skulle komma tillbaka kl 8 dagen efter.
Den natten sov jag max 1 timme sammanlagt. Hade problem med amningen och Milo ville inte sova och jag ville inte väcka dom andra i rummet så gick ut en hel del!

Onsdagen var bättre! M kom vid 8 vi gick på läkar rond och allt var bara så perfekt med Milo. Vi badade honom för första gången! Satt i tv rummet och kollade på tv och mös! Det var många som åkte hem den dagen så den natten fick M sova hos oss! Och det var så skönt att slippa säga hejdå till han!

Torsdagen var det dags att åka hem! Gjorde iordning det sista och allt var bra med Milo! Så kl 12 åkte vi hem från BB!
Jag är glad att jag stannade så pass länge på BB! Så amningen kom i gång. Och jag fick den hjälp jag behövde med min skada. Jag trivdes på BB . Även om jag bara ville hem så var det tungt att lämna BB! All personal var helt underbara. Och man gick där som i en egen bubbla.
Jag var rädd att jag inte skulle få ta med mig Milo hem att han bara var på låns. Men så var det ju inte!

Jag vill tacka all parsonal på BB Ryhov! Ni har varit helt underbara! Och även dem nere på förlossningen! Dem som hjälpte mig att förlössa min prins var helt fantstiska. Alla läkare som hjälpte mig!

.


Hemma

Nu har vi vart hemma ett dygn och allt går jätte bra. Milo trivs kanon bra!
Han sover dock inte på nätterna så jag är lite sliten. Men det skönt att man kan vila på dagarna!

I går kom syster, Leon, Chrille, bror, mamma och pappa hit. Dem hade med sig tårta och fina rosor till oss. Och Milo fick ännu mer fina kläder av dem. Av syster fick vi en hel påse med massa kläder från Leon. Det börjar bli fullt i lådorna nu! Jätte tacksam! Det var så häftigt att se Leon och Milo. Leon tittade så på sin kusin och klappade han. Å mitt hjärta smälter.

Var i väg en snabbis och köpte några ombyten i stl 50 han har inga och 56 är stora som hus på han. Det var lite små jobbigt. Men ändå skönt att komma ut. Men jobbigt att vara i från milo. Haha.

Ska snart skriva om förlisningen och dagarna på bb. Men är lite matt fortfarande.,

Ni anar inte hur underbar M är med sin son. Och han är så stolt över han. Försöker att låta han vara delaktig i mycket. Och han är så duktig för att aldrig ha bytt blöjor på någon eller knappt hållit i en bebis. jag älskar mina pojkar så mycket!

Här kommer första bilden på Milo min älskade son och hans kusin Leon! Mina älskade små hjärtan!


.


RSS 2.0