Gott nytt år

Önskar denna snyggingen


Kocken Leon

Man känner sin syster son om man köper den mest använda julklappen! Flera timmar lagar han mat! Längtar tills jag får komma på middag!


2012

Jag tänker inte skriva någon årsresumé! Detta året har varit allt i från underbart det bästa året någonsin. Ja det beror ju på att min finaste pojke föddes till ett av dem sämre åren. I år har jag verkligen märkt vilka som är ens vänner och vilka som tagit avstånd sen jag har blivit mamma. Jag har inte heller vart bäst på att höra av mig till folk. Men det är en stor omställning att bli mamma. Men vissa har visat att de alltid finns där. Visa har visat att man inte betyder lika mycket nu när jag är mamma. Men det är något jag ska ta med mig till 2013! Jag ska bara ta vara på dom som verkligen alltid finns där. 
Jag har andra saker jag ska göra under 2013. Inga löften! Bara saker jag vill göra. Jag skrev förra året vad jag ville skulle hände 2012 som jag alltid gör. Jag hittar inte det så vet inte om det kommer upp. Men ska göra ett för 2013. Som kommer upp nästa nyår. Det är mycket som ska hända 2013. Mycket som jag inte har berättat mycket som fortfarande inte är sagt. Men ni ska få se. 2013 det kommer bli ett grymt år. 
Men trots allt så var 2012 det bästa året! Min älskade SON kom till världen! 
Lite bilder på vad som har hänt 2012 lägger jag upp i stället! 
 
Kusinernas första möte <3
Milo och hans fadder Mea 
Min älskade son 
Vi firade midsommar i Hällefors 
Kusinerna är riktiga vänner 
Vi flyttade till ny lägenhet 
Hade mini semester i Halmstad 
Var i Båstad och firade pappa
Besökte kaninerna på Liseberg
Åkte till Norrköping för att umgås med fina vänner
Vår fina badkille 
Firade mamma! 
Åkte till Adana för att träffa hans familj! <3
Firade jul

Diskmaskin

I dag köpte vi äntligen en diskmaskin. Den som var på rean var slut så fick en ännu bättre för ett jätte bra pris. Lite dyrare än den vi skulle köpa. Men det är det värt.
Min födelsedags present, våran julklapp och M födelsedag present! Perfekt!


Alanya

Igår var vi hos Sofie och Suleyman och åt god mat och tjatade, även Li och hennes man var där. Hade verkligen jätte trevligt! I dag kom M kompis Gaza hit med hans fru Johanna och deras ena son. Första gången jag träffade Johanna! Jätte trevlig tjej. M stod för maten som verkligen blev god! Kul att träffa nya vänner! Kul att ha gemensamma vänner!

Sen i förr går har M fått för sig att vi ska köpa lägenhet i Alanya. Vi pratade med banken i går. Och han kollar på lägenheter dygnet runt! Så vi går väl se när det blir av!


Back to work

Nu är M inte ledig längre. En hel månad har han vart ledig. Var ju inte riktigt meningen att han skulle vara ledig så länge. Men nu har han precis gått. Så nu ska vi tillbaka till våra rutiner. Dom har vi rubbat totalt just nu! Men i dag började vi smått. Och nattningen gick perfekt. Somnade så fort han hade ätit upp sin välling.

I morgon är det sista provet. Sen har jag äntligen ett slutbetyg och jullov. Fram till 14 Jan! Sen ska vi plugga lite på Medlearn min vanliga utbildningen. Sen får vi se hur det blir med dagis och så!

Ska hem till S&S i morgon och så kommer även Li och hennes turk! Ska bli riktigt trevlig!

Kusin kärlek

Jag älskar att se hur mycket dessa killar älskar varandra. Stora Leon som ska hjälpa sin kusin. Och Milo som ser upp till han! I dag skulle han hålla i milo r han gick. Krama han massa och leka med han! Jag dör varje gång! Mina små hjärtan


Julen 2012

 
Så har Milo fått fira sin första jul! 
Jag älskar julen och det är så tråkigt att det går så fort så är den över. Min son är lik sin mamma och älskade julen han med. 
PÅ söndagen hade vi våran lillejul som vi alltid har haft. Åt julmacka och spelade bingo lotto. Vi har alltid firat lite jul dagen innan. När vi var små så jobbade både mamma och pappa obekväma tider. Så alltid någon jobbade på julafton så just dagen innan var hela familjen samlad. Nu är det ju inte så men vi har kvar vår tradition! 
 
Mina fina pojkar på lillejul!
Leon ville sitta i Milos knä något båda skrattade gott åt!
 
På julafton gick vi tidigt till mamma för att hjälpa henne! Åt julbord så gott som vanligt. Till och med lilla Milo fick äta julbord. Sedan blev det Kalle då sov Milo så han skulle vara pigg till kusinen kom från farmor och för att träffa tomten. 
När tomten knackade på dörren blev han glad! Då var det ju dags att öppna paket. Men självklart skulle han ju sitta i knät på tomten! 
Vilka fina julklappar han fick, massa kläder, leksaker, pulka, puff, nappar med namn som är perfekt till dagis. Självklart hjälpte han ju till att öppna sina egna julklappar. 
 
Tomten kom på besök
Hjälpte till och öppnade paket!
Massa paket! 
Kusinerna kunde ju inte vänta på att gå ut. Så åkte pulka inohus. 
 
Juldagen tog vi det mest lugnt. Lagade lite mat till Milo då hans matfack började tyna så. Lite fisk och linsgryta blev det. 
 
I dag så som vanligt så var vi hos mamma och åt lutfisk. Milo fick också äta och han älskade verkligen det! 
Nu är Julen 2012 slut och jag ser redan fram emot Milos andra jul! 

Julen

Lovar att skriva lite om julen och lägga upp några bilder. I dag har det inte funnits tid för det. Lekt massa med Milos nya leksaker som han älskar. Lagat mat till Milo då det började eka i hans matlåda. Gjorde 2 rätter idag har köpt så jag ska göra 3 till. Använder hipp app sjukt bra recept faktiskt!

Såg på Taken 2 i dag o Istanbul vad jag vill åka dit!


Adana: Resdag

Ska försöka skriva så gott jag kan om resan. Delar upp den så blir det inte så lång! Finns mer bilder på Facebook
 
Började med att kl ringde 5 på morgonen! Vi alla var faktiskt pigga! Åt lite frukost. Sen kom mamma och hämtade oss för att köra oss till bussen. Tyckte det var smidigt att ta bussen faktiskt. På bussen fick Milo låna en barnstol mycket bra! Han somnade nästan på en gång och sov hela vägen till Landvetter! 
Där hade vi några timmar som väntade innan vi checkade in. Inget som gjorde oss något för det gick fort. Tog en kaffe med Anna och Osman som skulle åka samma plan som oss till Istanbul! 
När vi väl skulle gå igenom tullen ja då säger hon i tullen har du ditt PUT med dig. Shit ingen tanke på det alls. Inte min man heller som jag faktiskt tycker att han skulle tänkt på dig då jag hade både mig själv och Milo att tänka på.
Ut kommer du men hem är värre. Resan började ju perfekt. 
Flygningen gick riktigt bra för Milo! Han somnade innan vi lyfte så han hade inget ont av det! Vi hade turen att ingen satt jämte oss så Milo fick ligga och sova på ett eget säte! 
Landningen gick kanon också! Sen var det bara att gå igenom den stora flygplatsen från utrikes till inrikes. Och sedan hoppa på flyget till Adana! Även här gick resan kanon! Alla väskor kom med och vi hoppade in i taxin! 
Ringde när vi stod utanför och alla kom springandes ut. Seyda tog Milo i från mig även att vi hade sagt att dom inte fick göra det då Milo kan bli lite rädd. Men det fick vi ju veta resten av veckan att det brydde sig dom inte om att lyssna på. Men det gick jätte bra. 
Så kom vi in och dom bjöd självklart på massa mat och vi satt och pratade innan vi hoppade i säng! Döds trötta! 
 
Mys med pappa i väntan på flyget!

Skön att han fick ett eget säte 
Jätte roligt att dra upp och ner 
 

Äntligen

Alla paket är köpta och inslagna! Städat bort sjukstugan! All julgodis är klart och matten är in skickad och fick 2 poäng från full pott! Så nu äntligen kan jag känna lugnet!
I kväll ska vi till Sofie och Suleyman. Mat och okey väntar! Precis vad vi behöver!


Kusinen

I dag kunde vi inte hålla oss borta från kusinen längre! I dag sög det ordentligt i Leon termen. Så vi åkte ut till min finaste systerson! Å pojkarna hade nog allt saknat varandra. Även att dom bråkade lite om leksakerna. Mina fina små hjärtan!


Julklappar

Hade tänkt shoppa färdigt allajulklaspar i dag men så blev det inte. En kvar får ta det i morgon eller lördag. Jag och Milo var på stan med moster och mormor och shoppade och åt lunch! Jätte mysigt hade vi. Och man märkte att Milo hade vart instängd med sin mamma och pappa för han var över social mot alla. Nu är vi äntligen mer friska än sjuka.
Även M visade att han började friskna till. I alla fall när han fick sin förtidiga julklapp från sig själv en IPhone 5. Han har pratat i den med 6 olika vänner i 5 timmar. Det är som att han aldrig haft en mobil innan.


Soooova

Varför ska det vara så svårt att sova. Hatar att ligga och vrida och vända på mig. Många tankar flyger runt i huvudet. Jag hade inga problem alls i Turkiet. Där sova jag till och med middagslur. Men så fort vi kom hem började det igen. Jag vill ju bara sova. Både killarna sover, snarkar gör dom i vår säng så trångt är det med!
Nej dags att börja räkna får......1.....2.....3....4


Sjukvård

Ja visst har vi ändå bra sjukvård. Men ibland blir man lite rädd. 
M fick komma hem utan typ någon vetskap alls vad som har hänt. 
Så nu är han sjukskriven till svullnaden har gått ner i alla fall. Skönt att han skrev på papperna innan! 
 
Både jag och Milo mår ändå helt ok nu! Så vi blir nog helt frisk snart. Och nu under influensa tider så ska vi inte besöka A6, Ikea eller ica maxi. Eftersom han tydligen inte har så bra immunförsvar och nu orkar vi inte med mer sjukdom! 
 
Jag har försökt kämpa för att Milo ska få en så mysig första jul som möjligt. Men just nu känns det verkligen inte så. Och jag börjar typ gråta över hur allt går fel. Väskan är fortfarande inte hittad och nu på 2 dagar har dom inte hört av sig alls. Dom har skickat sms varje dag sen vi kom hem men inte i går eller i dag. Så ny känns det verkligen inte som att den kommer att komma fram! Har en matte uppgift på 10 tal som jag måste göra tills på fredag. Hmm har inte ens börjat! Har ingen energi och ingen tid alls just nu! Ingen som vill göra den åt mig ;) Betalar bra! Känns just nu som att julen kommer bli kaos i stället! 
 
Ja lite klag från mig! Hoppas det går åt rätt håll snart. Vill ju ha energi att berätta om resan ju! 
 
En riktigt sjuk Milo på Istanbuls flygplats

Naglar

Jag saknar att fixa mina naglar!


Here we go agin

M kom hem från sjukhuset i går. Dom trodde det var en inflammation i en tarm. Han hade ju fortfarande ont. När en turk är sjuk så är dom döende. Spelar ingen roll om dom bara är lite förkylda. Så är det med M i alls fall! Han låter lika mycket när han bara är lite förkyld. Så man tar ju inte allt på så stort allvar när han går där och tjostar.
Inatt väckte han mig flera gånger och sa att han hade ont och hans läppar började bli svullna igen, klia på hans armar och ont i magen. Det såg ut som han hade förstorat läpparna med silikon. Så när mamma började jobba körde hon in honom till akuten igen. Eftersom att jag och Milo är sjuka så är det inte bra att vi är med.
Så får vi se vad som sägs nu då.
Ja vi kan ju inte ha ett bättre slut på detta år.


Vill gråta

Just nu vill jag bara börja gråta.. Inget blir som jag har tänkt mig. Allt blir typ bara värre.
Milo vaknade och hade sovit hela natten lång. Han var pigg och glad hela förmiddagen. M där emot hade inte sovit något på hela natten. Nej för han hade extrema magsmärtor. Så han fick åka in till akuten. Mamma körde in han och var med han! Vad skulle jag göra utan mina föräldrar.
Jag och Milo åkte hem till mamma och pappa dom passade Milo så jag kunde åka upp till min sjukling, som var mer död en levande typ. Han var ju allergisk mot morfinet han hade fått och hade svullnat i ansiktet.
Just nu vill jag bara gråta. Jag är sjuk, Milo blev gnällig på eftermiddagen, M är sjuk, det krånglar med andra saker, vår väska är fortfarande inte hittad och jag har massa att göra i skolan!
Men älsklingen ringde nyss och sa att han började må bättre nu i alla fall!

Missar

I dag har min fina pärla födelsedagsfest. Något jag missar i år. Jag har aldrig missat hennes födelsedagsfest. Inte ens när jag var höggravid förra året. Men i år missar jag den. Jag är för sjuk för att gå och det gör så ont i hjärtat att inte kunna gå!
Hoppas du får en fin kväll min fina vän!
 
Bilder från en kväll vi aldrig glömmer! 

Saknar

Jag saknar min pigga och glada son. Milo är inte lik sig själv för 5 öre. Sover nästa hela tiden och hostar massa. När ska han bli frisk? Och när han väl bli frisk då får det banne mig ta ett tag innan han blir sjuk igen. Inte hört något om proverna de tog i går så hoppas att det inte var något!


Besök på Vc

Ringde VC i dag efter ännu en hemsk natt för Milo. När han vaknade grät han konstant. Fick en tid ganska så snabbt. Min kära syster följde med mig upp så M kunde sov. Så nog av oss var utvilad. I natt tar han hand om Milo om han inte sover.
Han fick inhalera och fick cortison sen blev han faktiskt lite bättre. Tur min syster var med för mitt huvud hängde inte riktigt med på all info. Och hade M vart med hade ingen av hos hängt med.
Han somnade ganska fort i bilen hem. Sen sov han från halv 1 till halv 6. Vaknade var ganska pigg så vi badade han och det älskade han som vanligt. Sen myste vi framför lucia och julkalender sen ville han sova igen. Han var nog väldigt trött och behövde nog verkligen detta. Så vi hoppas att vår Milo är tillbaka i morgon.
Vi har fått ännu en medicin nu. Det är med cortison som ska förebygga att han inte bli så dåligt varje gång han blir förkyld.
Tur han är en liten muffins då han inte äter alls bra. Bara välling som går ner. Men han har ju lite fett att ta i från.


Hemma!

Har nog aldrig varit så här trött! Många har velat höra om resan men har verkligen inte orkat smsa. Har inte orkat ringa folk heller. Så bloggen får vänta också. Kanske i morgon kanske till helgen.
Nu ska sova! Gud vad skön sängen är!


RSS 2.0