Seg söndag

Ja så var det en seg söndag då.. Går kvällen blev mycket lyckad.. Festen hos Anders va bra roligt att träffa några gammla arbetskamrater. Dock att dom tjötade lite om A som jag inte orkar höra… Men det va skönt att säga det till dom också =) Sen var det Sliver som gällde. Ståd ju på gästlistan så vi gick ju före kön underbart.=) God stämning inne på Sliver. Träffade Kalle som jag inte sett sen skolan slutade nästan. Trevligt var det. Sen blev det max med taxi i driven det va dyrt men väl värt det så gott va det. När vi satt där och njöt av maten kommer Jennie å Malin hem med 2 killar så i natt var det verkligen fullt hus 7 pers va vi =) Blev dock lite ledsen en sak hände men men.

I dag är det en seg bakis dag sitter här och har precis ätit pizza och kollar på tv. Om en stund åker väl killarna hem så ska jag å jennie till min syster på inflyttningsfika.. Myssigt. Sen blir det värre ska jobba natt i natt hos en som jag aldrig jobbat hos. Plus att jag inte har sovit alls bra i natt det kommer inte sluta bra det här…

Har haft en prat stund med Maria i dag med hur skönt som helst. År och dag känns det som. PÅ torsdag ska vi fika. Ska köpa varsin late och sitta vid skype och prata.. Hur bra som helst ju =)


Kommentarer

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0