Riktiga vänner

Att få ett sådant här sms av en vän är det bästa som finns. Ett lite sms kan göra en så glad. Ska bli så mysigt att träffa Maria en stund i morgon!


Bvc

I dag var det dags för läkarbesök och han blev godkänd denna gången! Och läkaren tyckte han var så söt och snäll och glad. MM när han är ute ja. Ni ska se han hemma. Nej så farligt är det inte. Men han är mycket lugnare när han är ute bland folk.
Han väger nu 8300 g och är 68,8 cm lång. Han växer bra och följer sin kurva!

Fortfarande lite snuvig och krasslig! Men mår bättre som tur är!

Mister en vän

I går blev jag väldigt ledsen.
I går bestämde sig en vän till mig att lyssna på sin man och inte umgås med mig. För hon får inte det för sin man.
Alltså jag kan faktiskt inte förstå sådant. Hur man kan säga upp en vänskap för ens man vill det?
Skulle M säga till mig att jag inte får umgås med en viss person då hade jag sagt att han bestämmer inte över vem jag umgås med!

Sådant är livet och det är tråkigt!

Sjukling

I dag har vi en sjukling här hemma. Började i går kväll då han blev mer och mer snuvig! Ingen feber. Sen i natt bröt det ut totalt. Han hade jätte svårt att andas. Och var jätte varm. Så 2 tillfällen fick han alvedon och så sög vi ut massa snor. Mitt under dagen så har han mått ok. Så vi var i väg och träffade Sofie och Anna. Alltid lika trevligt!
Men nu i kväll är det snorigt igen och det är jätte snorigt men lilla lilla plutt. Får se hur natten blir i natt!

Ge inte ut lösen

Jag vill som sagt inte att ni ger ut lösenordet om ni har fått det av mig.. Jag har lösenord för att jag vill ge det till folk som jag vill ska läsa min blogg!

TACK

6 Månader

I dag är min fina fina prins 6 månader. Å vad tiden går fort det är verkligen helt sjukt! Snart är han ju ett år om tiden ska springa i väg lika fort.

Så i dag har vi haft en mysig dag hela dagen. Men dock så börjar han bli sjuk nu, febrig o snuvig. Min lilla plutt! Får hoppas det inte är så farligt!

Men dagen till äran köpte hans pappa en jätte fin jacka till han. Så mysigt när M är i väg och köper kläder till han!


Lösen

Jag har satt lösen på bloggen nu. Jag vet inte alls om jag kommer alltid ha det, eller ett tag eller kanske sluta blogga. Jag har liksom tappat suget att blogga. Att blogga till över 300 pers varje dag om mitt liv och ingen som skriver något. Visst det behöver man väl inte göra. Men ibland kan det ju vara kul att veta att någon uppskattar det dom läser.

Sedan finns det så mycket skit snack runt om kring mig just nu, om mig, om andra och massa. Jag vill liksom inte vara en del av det. Jag orkar inte lyssna.
Folk känner inte mig för väl för att veta hur jag är som person. Så det finns ingen anledning att tänka massa om mig.
Jag är inte den som skvallrar hej vilt om andras privat liv. Jag berättar inget om jag inte FÅR berättar. Och jag hittar inte på saker för att förstöra! Tror man allt detta ja då känner man inte mig som en vän sa till mig som VERKLIGEN känner mig!

Det är så mycket tävlingar runt om på internet och det verkliga livet. Hur man FB vänner man ha, hur många som följer en på bloggen, instagram, hur många likes man får på fotona. Jag är inte delaktig i det och vill inte vara störst eller få mest. Nej jag lägger ut bilder på allt för att dela med mig. Jag bloggar för att dela med mig om mitt liv och för att jag själv ska kunna gå tillbaka och läsa.
Jag vägrar tävla om min son vad han kan och inte kan.. Alla barn är så olika och han lär sig saker i sin takt och inget jag skyndar på!

Detta är en stor anledning till varför jag satt lösen just nu på min blogg. Jag ska försöka ha koll hur många som har mitt lösen så jag vet att det inte ges vidare.

Ha en fin dag allihop!

Göteborg

Vilken underbar helg vi har haft. Började på lördagen att vi hade fint väder i Gbg. Innan bröllopet njöt vi i staden och åt lite lunch. Fixade till oss på hotellet som verkligen var jätte mysigt!

Det var så kul att träffa alla på bröllopet våra extra syskon typ. Våra familjer har umgåtts väldigt mycket. Och det var så fint!
När alla åkte till festen åkte jag, M, Milo, Leon och marcus till stan för ett restaurang besök med Glenn och min halv syster Angelica.

Vi vaknade upp idag till regn. Vi visste att det skulle regna men vi vill ju gå på Liseberg ändå. Så när vi var på väg dit ser vi hur himlen började bli blå. Trotts att det har stått att det skulle ha regnat i dag så har solen vart framme. Vilken tur vi hade.

Inne på Liseberg springer pojkarna runt och åker allt dom kan. Dom är som barn. M hade grymt kul och åkte allt för första gången. Underbart kul att höra han berätta allt.
Vi andra gick runt och mös. Åkte farfars bilar och kaninfärden.

En helt underbar helg!

Älskar min familj galet mycket!


Trööööötttttt

Jag är galet trött nu.. Har hjälpt min mamma hela dagen. Så nu är typ första gången jag sitter ner...
Har inte packat klart än till i morgon. Men det går snabbt. Bara en natt!
Vad mysigt det ska bli att åka bort och bo på hotell med alla jag älskar!

Och kul att få gå på bröllop! Och se lilla Jonas säga JA till sin brud!

Nu blir det fredags mys!

Mina pojkar

Vad vore jag utan er?


Det där lilla extra

Jag försöker ofta bara skicka i väg ett sms eller mail eller något för att göra någon glad, tala om att jag tänker på dem eller något annat.
Jag blir lika glad när folk gör det till mig.

Det bökade lite i går och jag kände att jag tappade suget till allt. Pratade med en vän i går, i dag skickar hon ett mail och frågade om allt löste sig. När jag svarade att det löste sig blev hon jätte glad. Det betyder mycket bara det lilla.

Annars i dag har det var lugnt. Ingen promenad i regnet som har öst ner i dag. Men var faktiskt skönt att ta en vilodag. Och tog en paus från det nyttiga också. För i dag slank det ner en godispåse. Men jag får ha någon sådan dag. Bara det inte händer jämt!


Måste ha

Jag var inne på Jollyrooms blogg. Älskar den butiken! Och såg ett underbart fint påslakan set som jag bara måste ha med filt och kudde till! Hittat filten och kudden men inte setet..

Det är det blå som är i spjälsängen på bloggen
 

Lycka

Jag kommer alltid att förundras över hur man kan älska sitt barn. Att det finns så stor kärlek.
Ofta tänker jag på tiden på BB och dagarna då han var så där ny. Jag älskade tiden på BB. Man levde i en egen bubbla och man var lyckligast i hela världen. Älskar den känslan man hade där. Lugnet, myset och all hjälp av personal.
Hur jobbig en natt än har varit (han är inne i någon jobbig period) så kan man inte vara sur eller arg. För hans varma kropp som ligger jämt mig är det bästa som finns på morgonen. Hur han tittar på mig och ger mig ett stort leende. Hur han klappar mig på armen. Och hur han ligger och prata med mig. Hur trött man är så blir man piggast i världen.

Jag sa aldrig mer gravid! Men oj va jag vill uppleva denna upplevelse igen. Jag vet att min kärlek kommer vara lika stor till det andra barnet. (men inte än på ett tag)


Alanya <3

Såg denna i min väns logg på facebook. Haha jag dör
 
 

Höst

Ja i dag har det väl verkligen känts som höst.. Plus att nu börjar alla program igen kan det bli mer höst?
Fast hade varit mysigare om det hade åskat mer ju..
Saknade godiset nu i kväll! Å vad sugen jag vart på godis i flera dagar.. Men har låtit bli.. Men snart så måste jag ha godis.. Tur att det är "långt" till ica maxi

finns inget dåligt väder bara dåliga kläder

denna veckans motion är 2 mil i utmaningen. och när jag vaknade så såg det ut och börja regna.. NEJ hur ska jag kunna gå då. har bara dåliga kläder. det började ösregna. men sen blev det uppehåll så då passade jag allt på att ta med Milo runt munksjön! 5,4 km blev det hade tänkt ta båda sjöarna men jag vågade inte.. men än har det inte börjat regna TYPISKT.
jaja får bli i morgon i stället kanske..

minst 20 kg till nästa sommar så är jag glad. blir det mer så är det typ skit bra.

heja heja heja mig

Sista dagen

I dag var sista dagen som mamma ledig.

Turkiska föreningen

I dag har jag fixat och donat en massa. Nu börjar dom sista delarna komma på plats. Rensat ut en hel del bland Milos kläder! Så nu ligger inga 56 kvar! Nu har han 62-68.

Vi blev med bjudna av M vänner till den turkiska föreningens fest. Så vi har ätit massa god turkisk mat och sötsaker. Jag var ju den ända svenska men det var trevligt ändå då. Och alla turkiska barn var så söta!

Nu sitter vi på balkongen och njuter av att det fortfarande är varmt och att vi har fått ett bord till balkongen!


Viktnedgång

Som jag skrev för ett tag sen att jag ska börja gå ner i vikt i min takt. Jag vet ju att motionen är viktig och nu har vi en tävling varje vecka några svurkmammor. Denna veckan skulle vi gå 1,5 mil och nu nästa vecka blir det 2 mil. Vi har laddat ner en app som visar hur mycket alla gå. Det är verkligen något som peppar mig totalt. Och all pepp från M också.
Ställde mig på vågen i dag och den visar -2,1 kg på en vecka. Å vilken lycka!
Nu är vi gång och nu kör vi!

Dock i dag blir det nog lite onyttigt då det är Bayram. Så något gott ska vi allt äta! Men det går vi bort i morgon!


Hemlängtan

Fick sms av Natta innan som undrade vad club låten hetter som vi hade på pegasos 2009. Och efter mycket letande fick jag hjälp av Maria. Och jag fick frågan om jag har hemlängtan! JA det har jag speciellt till 2009 ! Ta mig tillbaka snälla! Vilka minnen! 
 
 
 
 

Mys kväll

Baba gick för en stund sedan. Fotbollen börjar ju i dag och det skulle tittas med några turkiska vänner, så jag och Milo har en mysig lördags kväll. Han är fortfarande vaken. Men inte så konstigt då han sov nästan 2 timmar vi 17-19. Men han vill ju också känna av lördagen. Så nu sitter vi här och tjötar och skrattar ihop!

Utveckling

Dom senaste veckorna har Milo verkligen utvecklats så himla mycket. Han har lärt sig massa och gör nya saker. Han är så duktig min lilla prins och jag är så stolt över han!

Fredag mys

Jag och Milo älskar verkligen fredagar för då vet vi att baba bara sover till 12 i stället för 14:30 och vi har hela dagen tillsammans, hela kvällen och 2 dagar till innan Baba börjar jobba igen! Man märker verkligen hur mycket Milo älskar M hur glad han blir när M vaknar eller kommer hem.

Det är så mysigt för nu har kusinerna verkligen hittat varandra. Dom har roligt ihop och dom myser verkligen! Min små hjärtan!


Ser fram emot

Mycket att se fram emot. Och det gör livet så mycket lättare.
Nästa helg bege sig jag, M, Milo, och hela min familj till Gbg för att gå på bröllop. Vi stannar på hotell en natt för att på söndag gå på Liseberg. Det var så sjukt länge sedan jag var där. Och det blir M första gång. M, Chrille och bror ska köpa åkband och åka allt dom kan medan vi andra tar det lugnt åker farfars bilar och sagoslottet och spelar på massa hjul.

Sedan helgen efter åker jag och Milo upp till Linköping för att hämta Tina och sedan vidare till Norrköping där Anna väntar på oss. Vi ska tillbringa hela helgen hos Tina. Jag saknar dom så sjukt mycket så det ska bli så roligt att få se dem. Skönt att kunna ta bilen upp också så man får med sig allt.

 

Längtar

Varje kväll när klockan börja närma sig läggdags så blir längtan större för jag vet att i sängen ligger min älskade son! Han sover just nu alltid i babas säng när han jobbar! Och jag längtar så att få lägga mig jämte han. Höra han andas, pussa hans panna och klappa hans underbart lena händer! Känna värmen från han, andas in hans doft och lägga ner mitt huvud på kudden och få somna. Detta är lycka för mig! Detta gör att jag sover underbart! Att sedan vakna av hans prat och hans hand på min arm varje morgon gör det inte sämre!
Vilken kärlek!
Vad jag älskar min alldeles egna lilla skatt!


Sensommar

Kan det har varit den sista varma dagen för i år? Den njöt vi av i alla fall. Började dagen tidigt på sjukhuset! Sen satt jag, syster, Leon och Milo på balkongen och njöt av solen! Och kusinerna blir ju sötare och sötare tillsammans!
I dag gav Leon Milo vatten haha! Sen skvätte han lite på Milo och då torkade han bort det!

Sen kom Emelie och prinsessan hit. Hade det lika trevligt som vanligt. Tiden springer i väg och det är inte en tyst minut mellan oss. Så skönt att umgås med henne!

I morgon är det äntligen fredag! Med det menas det att M är ledig i hela 2 dagar!

.

Jag vet verkligen inte vad jag skulle skriva för rubrik. Ibland blir jag helt enkelt tom på ord. Jag känner att jag är på ett helt annat plan än vissa andra. Känner att jag inte riktigt vara med eller delaktig i det hela. Och vill bara att allt ska flyta på. Det gör mig ledsen!


Ljuvlig dag

I dag ska vi inte klaga på vädret! Å va skönt det har vart. Och fin besök av Mea fick vi också. Milo är lite svårflörtad i början men sen så bjuder han på sig själv!

Min stor älskling är världens bästa PT! Bad han följa med mig ut och gå runt båda sjöarna. Vet att skulle jag gå själv skulle jag slutat efter en. Men nu gjorde vi båda. Och hela 9,97 km gick vi. Och inte var det jobbigt skönt att ut och umgås med familjen samtidigt för Milo sitter i vagnen och hejar på!


Kusinerna

I dag har det vart massa bus med kusinen! Och idag var det verkligen bus och mys. Oj vad kul dom börjar få tillsammans!


Tusen nya

Tusen nya tankar snurrar runt i huvudet på mig och jag blir mörkrädd. Vad är på gång att hända egentligen?
Gör jag rätt val?

Illa mår jag också! Galet trött men att försöka sova är lönlöst!

Det kommer dröja 7 månader innan tavlan är färdig men på god väg


Skola

Milo hade svårt att somna i går han kom inte till ro. Så han och ja la oss i sängen då somnade han på 3 sekunder.
Jag vet själv när man var liten och inte kunde somna eller hade haft mardröm så fick man sova hos mamma och pappa och då somnade man på en gång. Så ska min son alltid känna att han är välkommen till vår säng om han inte kan sova.

Nu ligger vi och myser ska snart gå upp för att bege oss till skolan!


Gjort min dag

Den här damen gjorde att en stor sten släppte från mitt hjärta. Vilken tur vi har varandra! 

Vikt!

Jag är verkligen inte nöjd med min vikt, eller hur jag ser ut.
Så nu försöker jag på mitt egna sätt att gå ner till det jag vill väga. Det är en lång väg och det kommer ta tid. Men det får ta den tid det tar.
Jag ska inte göra några dieter räkna några points eller kalorier. Nej jag ska äta rätt! Och jag ska ut och gå. Vi få helt enkelt se hur det går!

Egen tid

Sitter på balkongen i halv molnigt väder och njuter av tystnaden! Mina pojkar är i väg hos en kompis. Oroliga mamma som jag är skickade med instruktioner om tider när han ska äta och så vidare. Men vet ju att baba klarar det där fint!

I går tog vi bort ligg delen. Det kändes faktiskt lite jobbigt att ta bort den. Har verkligen haft den in i det sista. Men nu rör han sig så mycket vrider och vänder på sig, Vill sitta mycket och hade nästan foten upp på kanten mer än i ligg delen så nu var jag tvungen! Jag vet att några förstår när jag säger att det var jobbigt. Men för vissa är det nog svårt att förstå, men alla är vi olika.

Vill tacka en tjej som verkligen fick mig att känna mig bättre med allt om bloggen! Tack Emma!

liggdel vs sittdel


Sluta

Funderar faktiskt på att lägga ner bloggen. Jag har ingen lust alls längre! Jag vet inte om jag känner för att berätta om vårt liv längre så öppet. Bloggning har vart en stor del dom senaste 4 åren. Men det är för mycket skit snack, tävlingar om massa saker och jag vill inte vara en del av det.
Kanske jag fortsätter, kanske blir det en paus, kanske jag öppnar en ny eller kanske jag slutar helt. Få helt enkelt se vad jag bestämmer mig för!


Ny städat och ny bäddat

Är så jäkla skönt att ha en ny städad lägenhet och en ny bäddad säng med rena lakan. I dag slet jag extra hårt med städningen tog lister och allt! En underbar fredags känsla efter städningen.

Vi började dagen med en morgon promenad! Ska försöka ta samma rund nästan varje morgon och för bättra resultatet.

På eftermiddagen tog jag, M och Milo oss en tur till city där det är Jönköpingsfesten, vi tog en glass på piren och njöt i kvällssolen!


Somna

Går alltid och lägger mig tidigt. Men somnar nästan aldrig innan 12!


Huslig

Oj vad huslig jag är! Har gjort både spagetti och köttfärssås, kyckling och potatis till Milo som jag fryst in. Så länge jag tycker det är kul ska jag laga hans mat. Men visst kommer det att bli några köpta brukar ibland!


Svar på kommentar

Om ni är anonyma som kommenterar vet jag inte om ni får mail att jag har svarat. Men svara ofta genom bloggen så har ni skrivit en kommentar så hittar ni svaren under eran kommentar!

30 min

När han väl lyckades somna vid 10:30 sov han bara en halvtimme. Han sover ju bara sina himla power naps hela tiden.
I dag klär vi oss i stjärnor! Den stjärnan han är


Klockan kvart i sju

I dag slog han upp sina ögon kvart i sju och började tjata. Tänkte att ja ger han ersättning i sängen så kanske han somnar om men nej då han är pigg som en lärka. Det är inte hans mamma. Försökt få han att sova lite i babysittern men nej han är utvilad. Nu har vi precis ätit lite trött och han sitter och tjatar som bara den. Jag hoppas han vill somna en stund så hans mamma få vila sina ögon 5 min! Detta får inte bli en ny vana att vakna 7! Nej det går inte för sig för hans morgon trött mamma! Ska i väg sen till bror ska bli bjuden på lunch skönt att slippa laga det i dag i alla fall!


Pengar

Jag får väl helt och hållet skylla mig själv att jag inte jobbade lite innan jag skaffade barn. Men ibland kan man bara inte vänta eller planera.. Ibland gör man saker som sitt hjärta säger. Vi klarar oss. Men jag förstår inte att jag som har jobbat sen jag var 17 år inte får mer. Att dem räknar på sista jobbet som jag jobbade på och lagerhaus räknas inte då jag bara jobbade 2 månader. Så då blir det Nazar och vi fick ju lön genom schweiz. Det suger verkligen. Dom borde räkna på ett helt annat sätt.
Men till nästa barn (om det blir syskon) då ska skolan vara klar och jag ska ha jobbat i minst 6 månader så jag slipper ha denna klump varje månad. Tjänar ju mer när jag pluggar! Helt sjukt!

I dag har vi fixat alla papper för M PUT så i morgon ska jag bara ta kopia på hans pass och betala in sen skickar vi in allt och hoppas på att allt går vägen. Sen är det ett helt år innan vi ska fylla i en massa papper igen. Då är det svenskt medborgarskap som ska sökas!

Nu ska jag säga god natt till den tisdagen och krypa ner i sängen och lyssna på den mest underbaraste killen i världen!

Foton

I dag har jag gjort ett måste! Jag har fixat med alla foton. Eller nja jag har ju inte börjat scrapbookat än men sorterat dem och satt in när Milo var 1 månad 2 månad och 3 månad i hans 1 års ram. Har inte när han är 4 och 5 än. Men har även framkallat bilderna från senaste tiden. Försöker göra det ganska så ofta då jag har en del bilder.
Men försöker att ta framkalla så många bilder som jag gjorde första gången. För alla var ju inte ens bra. Men då kunde man inte välja. Först månaden hade jag tagit nästan så dubbelt så mycket kort som jag tog i Maj. Nyhetens behag! Men man vill ju fånga varenda ögonblick!
Kollar så pappa städar bilen ordentligt 
coolast i stan
Min älskade son 
Ge mig mat
Kan ju inte riktigt sitt upp själv än så bra med kudde som stöd om jag faller 
 
 

Saknar

Det finns saker som jag saknar så otroligt mycket. Tider som aldrig kommer att få upplevas igen. Men som jag är så glad att jag har gjort och vart med om. Minnena kommer alltid finnas kvar.
Ibland gör det så där ont att tänka på det. Att veta att det aldrig kommer att göras om.
Men jag vet att nya upplevelse väntar och att vi nu ska få göra dem med våran son!

Alla måsten

God morgon!
I dag är vädret ja hur det vill, sol, moln, blåst, regn ja allt typ. Så vad ska man hitta på? Såg klart på turkiserien i går så nu ska jag inte alls börja kolla på någon ny just nu!

Sitter just nu med en cola light jämt mig, hade låtit bättre med en kaffe! Men jag var inte alls sugen på något varmt!

Har en massa måsten jag måste ta tag i. Allt det där gör att jag får ont i huvudet och blir trött av att bara tänka på dig.

Milo ligger i babysittern och just nu biter han på sin sophie som låter jätte roligt tycker han. Tur vi bor i en två nu och att M har höron proppar. Milo har börjat tjata så himla mycket, han är inte tyst många sekunder.

Ja men så börjar vi tisdagen då!

Första gången!

I dag fick Milo för första gången se nenne (farmor) och faster i web cam. Å vad glada dom var för att se han. Och Milo visade sina bra sidor han också. Längtar tills vi ska åka till dom och träffa dom. Men viktigast var att Milo kom sa dom. Så kan ju lika väl stanna hemma ;)


Helgen i Halmstad

Blev ganska dåligt med uppdatering i helgen! Det berodde på att när mins batterier höll på att dö så letade jag efter laddaren (finns alltid 2 laddar i villavagnen som ligger där) så hade ju inte med mig min egna. Men hittade ingen. Ringde mamma och frågade, ja då hade mamma som var där förra helgen tagit med sig den ena för dom hade väl inte tagit med sin och dom skulle till Hässleholm efter Halmstad och min syster som också var där förra helgen hade heller inte tagit med sin och dom skulle till Öland direkt efter så dom hade tagit båda laddarna. Och ingen av smart huvudena sa något! Fatta att jag var arg. Så jäkla typiskt dom! Visst var det skönt med en mobil fri helg, men jag ville ju använda min kamera, plus att jag skulle träffa Lina hennes man och deras underbart söta dotter, som var i Halmstad på semester och Lina har jag inte träffat på 6 år. Hur skulle jag få tag på henne? Men i dag när jag satt på mobilen efter att varit död en dag så var det lite batterier kvar så kunde smsa och de kom och hälsade på oss. Det var verkligen jätte kul att se dom och M fick försöka förstå lite skånska ;) Annars har vi haft en underbar helg bara umgåtts som en liten familj, badat i havet, solat, badat i poolen, grillat, kollat på OS och bara myst! Något vi verkligen behövde göra. Första gången M badade i Sverige någonsin! Skönt att bara vara vi!


Njuter i Halmstad

<3


Lisa

I dag har jag tvättat och fixat här hemma för i morgon åker jag, M och Milo till villavagnen i Halmstad bara vi 3 hela långa helgen. Å vad det ska bli mysigt att bara vara vi min lilla älskade familj. Så i morgon när M slutar åker vi ner så vi är där tidigt. Vi har också hunnit med en träff med fina Lisa! O vad Milo älskar Lisa. Hon får han verkligen att skratta så högt och han blir jätte gosig med henne. Mina fina solstrålar. Bäst att hoppa i säng upp tidigt i morgon. Milo somnade på 2 sec då han tydligen inte ville sova middags luren i dag så han var galet trött! Det hörs för fy vad han snarkar!


Andetag

Hans andetag gör mig lugn. Gör att jag lyckas somna! I natt får Milo sova jämte mig! Han somnade i vår säng och kan inte med att lyfta över han och jag älskar att somna tät intill honom! Utan han är jag ingen! Å vad jag älskar dig min son! I dag har vi vart hos kusinen och busat och det kan jag säga att vi har gjort. Älskade Leon mosters goding vad jag har saknat dig. Milo visade sina bestämda sidor i dag. Först när han skulle äta lunch. Han var så trött så han åt bara halva lunchen. Sen när han fick testa majskrokar för första gången. Och jag överdriver inte om jag säger han blev ilsken som ett bi när jag skulle ta den från hans hand. Så ja han älskade det!


Dagen

Gjort en film av dagen


Menekse ile Halil

Maria det är Menekse Ile Halil jag tittar på nu..

Jag blev så arg i går när jag tittade på den att dom aldrig får fast en person så kollade sista delen i sista avsnittet. FAN vilket dåligt slut! Nästan så jag inte vill se klart serien. Blev så jävla arg! Haha vet att det bara är en serie men ändå! Nej Kuzey Guney kom tillbaka ungefär bara en månad kvar tills jag får se er igen.

RSS 2.0