Sluta

Funderar faktiskt på att lägga ner bloggen. Jag har ingen lust alls längre! Jag vet inte om jag känner för att berätta om vårt liv längre så öppet. Bloggning har vart en stor del dom senaste 4 åren. Men det är för mycket skit snack, tävlingar om massa saker och jag vill inte vara en del av det.
Kanske jag fortsätter, kanske blir det en paus, kanske jag öppnar en ny eller kanske jag slutar helt. Få helt enkelt se vad jag bestämmer mig för!


Kommentarer
Postat av: Emma Öral

Tråkigt att du känner så. Det är väl typiskt den svenska avundsjukan, det är den värsta sjukdomen. Att man inte bara kan vara glad för någon annan är väldigt konstigt tycker jag! Är mycket jämförseler när det kommer till barn tycker jag vilket känns så fel. Vems barn är bäst, kan mest och lärde sig det först känns så elakt mot barnen! De lär sig förr eller senare och vissa saker kommer fortare än andra. Emre fick gick tidigt men fick tänder sent och kommer antagligen lära sig prata senare för att han blir 2 ev 3 språkig! Ta inte åt dig, det är bara avundsjuka. Va stark och ta bort sånna människor ur livet istället! Kramar

2012-08-11 @ 11:22:50
Postat av: Emma Öral

Jag kommenterade innan men vet inte om den kom fram? :)

2012-08-11 @ 11:29:46

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0