Veckomöte

Sitter i lobbyn och väntar på att veckomötet ska börja.. Är sjukt trött och känner att jag börjar bli sjuk igen. Inget kul alls. Vill bara sova...

Men i morgon är det pirate cruise sen är det DAY OFF! Få se vad som sker. Ska in till Alanya i alla fall. Har inte fått pussa min älskling sen i torsdag!! Saknar han massor ju!!!

Annars går allt bara bra. Det börjar bli riktigt varmt här nere!!!


1 år

I dag är det ett år sen jag och Mustafa blev tillsammans. Ett år sen jag fick pussa han som min pojkvän. Jag älskar han mer och mer för varje dag. Han är så underbar! Han är verkligen min andra hälft.
För ett år sedan blev det som sagt äntligen han och jag! Han valde mig till slut ;)
Vi har verkligen varit med om mycket under detta år många tråkiga och många roliga saker. Och vi har klarat av allt. Det finns ingen som behandlar mig så bra som han. Finns ingen som älskar mig lika mycket som han.
Det kommer vara jag och han för alltid!
Seni seviyorum

Day off

I dag har jag haft en underbar day off. Legat på stranden hela dagen med Victoria och Therese. Har fått lite färg.
I går var det utgång som gällde som vanligt. Men jag var nykter och det var mycket skönt att vakna upp i morse. Men det var mycket trevligt. Förutom att jag var tvungen att sätta min fot på Robin Hood i 30 min. Hatar detta ställe. Bara massa fulla turister och äkliga turkar.
Träffade även söta Josefine som kom med lite godis svensk lösgodis hur mycket saknar man inte det då. Va riktigt roligt att se henne.
Men mitt lösgodis har jag inte fått ha i fred. MUSTAFA!

I går var det också säsongens första pirat kryssning. Mycket trevligt! Skönt att få komma ut lite... får se hur många man får åka på i år. Förra året blev det 3 tror jag på hela säsongen.

På jobbet går det bra. Mycket att göra nu. Massa barn och vi jobbar väldigt mycket mer detta året. Men det bryr jag mig inte om lika mycket i år faktiskt.

Ja i lördags förlovade sig min syster och chrille sig. Ett stort grattis till dem. Så glad för deras skull. Det har vi väntat på väldigt länge.

I Måndags kom Maria och hälsade på oss på Planet. Hur kul som helst att se denna brud igen. Har saknar henne massor. Var på stranden på siestan och sedan åt vi massa jordgubbar. hon fick också träffa våran animation chef. Han vill så gärna jobba med henne men tydligen går det inte.. Jätte tråkigt!!! Men vi kommer lösa det på andra sätt. Kommer bli hur bra som helst!!

Alanya

Ligger i sängen i Alanya och är riktigt trött. Ska nog snart stänga av datorn och försöka få lite sömn!!!
Är så lycklig i dag efter att min syster ringde mig i dag. Men kan inget säga för ens måndag!

Mamma

Blev ingen film. Kände att jag inte hade någon ork eller ro till att titta på film. Har suttit på internet i stället och glott :)
Pratade med mamma på skype nyss och när hon sätter på cam så fick jag en chock mamma har gått ner sjukt mycket i ansiktet. Så glad för din skull mamma. Jag vet att du kommer klara det.. Jag håller alla tummar för dig.
Pratade också med pappa! Älskar skype då jag både kan prata med dem och se dem :) Och själv klart bambam med. Det får vi ju inte glömma..
Mamma kommer vara en riktig pingla när hon kommer ner♥

Kär och galen

Dem här senaste veckorna är jag mer kär i han än någonsin. Han betyder så otroligt mycket för mig. I går när jag mötte han på dolmus stationen kunde jag inte få nog av att vara i hans famn. Jag kunde inte få nog av att pussa han. Ni anar inte mina känslor för han.
Det känns som jag är nykär!
Seni seviyorum
Sen ve ben
EBEDIYEN





Ny städat!

Mår fortfarande inget bra. Och jag vet inte vad det är. Kan inte äta det tar bara stop maten stannar i halsgropen på mig. Så himla jobbigt. Vill må bra nu. Vill kunna ge 100% på jobbet igen. När ska jag bli riktigt frisk? Vill gärna inte vara hemma från jobbet. Så typiskt!! Maten på hotellet består alltid av 2 äpplen.


Har städat hela lägenheten väldigt grundligt nu i kväll. Kan ju säga att det behövs. Även om typ ingen är hemma i lägenheten mer än när vi sover så blir det ju skitigt med 4 personer i lägenheten. Så då var det dags att städa lite. Skönt när det är gjort. Nu luktar det lite bättre och det är inte så jävla dammigt i lägenheten ME LIKE!

Haft en skön day off trotts illamåendet. Men känner att jag lugnt skulle behöva en till ledig dag och vila så jag verkligen mår bättre. Dumma mage. Men i morgon är det jobb igen. Och det skönaste är att jag slipper åka dolmus till jobbet i morgon. Ska åka med våran utflykts buss. LYCKA!!! Önskar bara att jag kunde få följa med på utflykten i stället.

Nä dags att hoppa in i duschen och sedan sängen för att sätta på en film kanske.

Konstigt väder

Ja i morse när jag vaknade så var det mulet och såg ut som att det skulle bli en regnig dag. Så jag och möte upp resten av teamet som sov på ett hotell som ligger på samma gata som jag bor på. Så gick vi och åt och fikade och mös i hamnen. Men under tiden så blev det ju fint väder och värmt. Men alla andra var bakis och jag blev typ bakis jag med fast jag inte ens var ute i går. Men mår inget vidare i dag heller. Mår fortfarande illa. Men har varit en mysig dag.

Var som sagt inte ute i går. Pallade inte och det ar tur för jag kommer aldrig bli frisk om jag inte vilar. Så gick och la mig tidigt och kollade på film sen somnade jag och sov som en stock fram till 10 i morse. Det var mycket skönt faktiskt. Tror det blir en tidig god natt i dag med. Så jag blir bättre snart.

Om en vecka firar jag och Mustafa 1 år. Och vi kommer nog inte kunna göra så mycket tillsammans eftersom att han jobbar. Men vill köpa något till han. Och har länge velat köpa ett namn smycke med hans och mitt namn på. Men vet inte vart man kan hitta det här i detta land. Någon som har något tips?? Alla pratar om sin statistik att den växer Min krymper en del  beror nog på att det inte uppdateras så mycket här längre. Och jag tror inte jag kommer bli bättre på det heller. Eller så kanske det inte är så intressant längre. ;)

Väntar på att Mustafa ska komma hem på sin siesta får se vad vi hittar på..

Föresten här är min adress om någon känner för att skicka något ;)
Gudie Zandra Örneling
NAZAR
Joy Pegasos Restort Hotell
07410 nIncekum
Avsallar/Alanya
Antalya
Turkey

Sorry

Oj det var ett litet tagsen jag skrev här. Och jag har ingen lust att skriva nu heller. Men jag ska försöka. Är ju ledig i kväll och i morgon så ska försöka uppdatera lite.
Har varit sjuk nu i 3 dagar men har varit tvungen att jobba ändå. Inget jag har velat göra för jag har verkligen mått skit. Men så är det här i Turkiet. Man får vara sjuk om man är döende. Känner fortfarande lite halv dålig.
Och i dag är det ju som sagt Tisdag och det innebär utgång men som det känns just nu så blir det nog ingen utgång för mig. Känner nog att det är bättre att jag är hemma och tar det lugnt i stället. Vi får väl se vad som händer. Kvällen är ju inte slut än.

Som sagt har jag ju inte kunnat vara hemma och vart sjuk så jag kanske hade blivit frisk nu. För Cookie våran mini club chef har varit i Ungern och fixat något med hans visum så jag har fått vara mini club chef nu i några dagar. Det har ju gått bra det med. Men ska bli skönt när han kommer tillbaka.

I går ringde Anniina och sa att hon nog skulle komma och hälsa på oss på fredag och det ska bli sjukt kul om det nu blir så. Den lilla finnen ;)

För övrigt flyter allt på. Alla börjar komma in i allt och alla är hur goa som helst. Diggar mitt team till 1000%

I dag när jag kom till Alanya så mötte Mustafa upp mig och vi åkte och åt mat då jag inte har kunnat äta på 2 dagar så var det väldigt gott. Sen köpte han One Three Hill säsong 7 till mig. Har saknat han massa. Har inte sett han sen i lördags morse.

Vi har också varit förlovade i 7 månader för 2 dagar sen. Och för 4 dagar sen så hade jag varit i turkiet i 2 månader.  Tiden går sjukt snabbt. Och nästa Onsdag firar vi 1 år. Skönt att det är på en Onsdag så vi kan fira lite. Får se vad vi ska hitta på.

I går firade min mamma och pappa sin 24 års bröllopsdag. Grattis till dem!!!

I morgon är jag ledig igen och jag hoppas att det kommer vara fint väder för jag vill verkligen lägga mig på stranden och få färg. Har inte legat på beachen en  ända siesta så detta året är jag inte så brun. Men har några veckor kvar ;)

Sjukt roligt

Ja här händer det inte mycket för ofta kan man ju säga. Livet rullar på bara som den och jag hinner inte med så himla mycket mer än att jobba. Mustafa ser jag inte ofta av mest på natten när han kommer hem och ge mig en god natt puss och sen när jag ger han en god morgon puss innan jag går till jobbet. Och det händer ju inte varje dag eftersom att jag inte sover i Alanya varje dag. För jag pallar verkligen inte att pendla. Och jag trivs med att göra så här faktiskt. Men när jag har min day off så kan jah ha tur att få umgås med han någon timme i alla fall. Men men det är bara denna säsongen sen är det över.
Mustafa var ju i Ankara i går. Och han hade fått svara på massa frågor. Tycker synd om han att få sitta i sådan press och svara på alla datumen när jag har varit här. Sen var det en massa andra frågor också. Men alla papper var med och rätt så nu väntar vi bara på att migrationsverket ska höra av sig. Men har ju inte så bråttom med det.


I dag har vi haft day off som vanligt varje onsdagar. Och som vanligt var vi ute i går. En sjukt rolig kväll. Ville inte att den skulle ta slut när musiken började tystna kl halv 4 på havanna. Men vi gick vidare till beachen men då kom Mustafa och hämtade mig. För kl var halv 5 och jag var sjukt trött.
I dag har vi varit på stranden ett helt gäng. Mycket trevligt. Kunde kanske varit trevligare om man inte var så sjukt bakis..

Så i går träffade jag min syster Angelica för första gången på typ 10 år. Det kändes lite märkligt faktiskt. Men det var verkligen jätte kul att se henne. Har väl kanske inte varit så prat glad. Men har varit så mycket nu. Men hoppas på att få lära känna henne mer i sommar. Hon fick jobbet på Sun Park i går.

Sjuk

Har inte alls mått bra i dag. Var vaken nästan hela natten pga min mag katarr. Blir tokig på den. Men det var ganska väntat att den skulle komma. Stress och ingen bra mat. Så i dag har jag varit hemma från jobbet. Trodde först att jag skulle komma halva dagen men magen ville inte som jag. Så i dag har jag varit hemma och vilat. Och nu i kväll har jag fått sådan huvudvärk. Vet inte riktigt vad det är med mig. Mustafa börjar också bli lite små sjuk. Han jobbar som ett as så det för står man ju nästan att han kommer bli sjuk snart. Hoppas på att han är pigg tills i morgon bara så han har energi att åka till Ankara. Men han skulle nog göra det även om han var döende :)

Han har varit så snäll mot mig i dag. Köpt massa saker som jag vill ha när jag har ont i magen och masserat mig och så vidare. Kan man ha en bättre pojkvän? Kan man bli mer älskad än vad jag blir av han. Är världens lyckligaste.

I morgon hoppas jag på att orka åka till jobbet. Vill inte vara sjuk och missa allt roligt som händer. Å detta är verkligen ett jobb för mig. Jag älskar att jobba med barn. Dem är så söta. Än så länge är jag inte så trött på pirat aktiviteterna men det kommer väl. Men nu är man ju för inställd på att vara pirat hela sommaren så det är nog lugnt.
Mini discot är grymt svettigt. Men vad jag behöver röra på mig så det ser jag bara som en vardaglig träning. För träningsvärk har man dagen efter :)

På Onsdag är det day off igen. Och vi ska nog sitta hemma hos mig på tisdags kvällen och laga tacos och mysa hemma hos mig. Sen blir det nog lite party igen. På Onsdag hoppas jag på lite sol. Så att det blir stranden hela dagen. Var några dagar sen man var där sist.

Nä nu ska jag dricka varma koppen och kolla på någon film hade jag tänkt mig. Var och köpte 3 nya i dag. Beställde också One Tree Hill säsong 7.. LYCKA!!

Saknar er alla där hemma. Och ska försöka lägga ut lite bilder på onsdag. Jag har inte varit den bästa på att ta bilder så tänkte långa dem andras bilder lite :)

Riktigt trött!

Säsongen har knappt börjat och jag är så där riktigt trött. Men är på väg att bli sjuk också så det är väl kanske inte så konstigt! Usch vill inte bli sjuk.
På jobbet löper allt på som det ska. Jätte skönt att ha Cookie som mini club chef. Även att det har varit första veckan så har det var många barn. Alla börjar lära sig vad dem ska göra. Samma mini disco som förra året och en massa svett men bra träning. Animation´s teamet är grymma i år. Sjukt bra på dansa och animatoins chefen är grymt bra. Och många trevliga personer.

Nej mamma jag har inte med mig ditt nattlinne ;) Men du får gärna skicka ner ett... Saknar dig massor. Saknar alla er där hemma så sjukt mycket.

På måndag åker Mustafa till Ankara för intervju för uppehållstillståndet. Är väldigt nervös.

Annars är allt kanon bra.. Lovar att lägga ut lite bilder snart

2 år sedan

För 2 år sen satt jag i baren på Sun Park Marine med Mea. Vi hade en underbar semester framför oss. Jag kommer ihåg allt från den första drinken i den baren. Det var kärlek vid första ögonkastet. Jag var fast i dem ögonen hela semestern. Jag träffade Mustafa för första gången då. Den 8 Maj 2008!
Fick ett ursött sms av han innan där han skrev att den dagen förändrades hans liv totalt.
Älskar han mer än någonsin!

8 Maj 2008 ♥


Ont i hjärtat!

Det här med att skriva i bloggen när man jobbar är ju inte precis något som är något som går så bra. Orkar inte skriva egentligen men ska försöka ge er lite info.


Mini cluben har ju öppnat nu sakta men säkert kommer det fler och fler barn. Och det är så skönt att vi på Pegasos Planet har vissa från animation team från förra året. Det gör ju allt så mycket lättare. Och vi alla kan hjälpas åt. Är så glad att Cookie är våran mini clubs chef. Det började ju inte så bra i vårt team. Men nu är vi allt ett sjukt bra team.

I dag var våran första day off. Och denna säsongen har vi alla samma day off. Så i går åkte både teamen in till Alanya och festade loss ordentligt och kan säga att det var verkligen ordentligt. Och det kände man av i  dag kan jag säga. Blev ingen strand utan lite shopping i stället.

Just nu är det kaos i mitt huvud och i mitt hjärta. Jag slits mellan 2 saker just nu. Jag vet inte vad jag ska tycka känna eller må eller tro. Har haft det på känn ett tag. Vi får se med tiden.

Som sagt i dag har det varit en riktig bakis dag och i dag har det varit en sakna mamma dag. Saknar henne massor i dag.

Men nu blir det sängen. Är sjukt trött nu!!
Aktivitetsguiderna 2010

Lugn start

Det har varit en lugn och skön start på mini cluben. Inte alls mycket barn i dag. Men då har alla kunnat lära sig saker i sin egen takt.
Men i morgon börjar det på riktigt. Med mini club schema och pirat aktivitet.

Sitter och väntar på att mini discot ska börja. Är någon timme kvar.

Saknar min lilla älksling alla redan. Det har verkligen varit underbart att få vara hemma och mysa med han...


Nytt nr!!

har nytt nummer nu.
Mitt nya turk nr är 05497390725.. 
Använd det ofta ;)

Day off

Har varit väldigt skönt att ha en day off i dag faktiskt. Fick äntligen sova ut lite. Sen fått äta en god frukost/lunch! Fått pussa massa på älsklingen. Sen var det äntligen dags att bege sig till stranden och få njuta av några sol timmar. Väldigt skönt måste jag säga. Och få tillbaka lite färg.


Ser ut som det ska börja regna i dag igen. Gör mig inget. Vet inte vad jag ska hitta på i kväll. Just nu har jag sjukt ont i huvudet. Och jag måste städa lite och tvätta och packa min väska. För i morgon blir det Incekum för några dagar! Lite halv jobbigt att ha 2 hem. Men det är skönt att slippa pendla så himla mycket!!!

God Morgon!

O va skönt det var att få sova i sin egna säng... Och var härligt det var att få sova i Mustafas armar igen. Finns inget bättre faktiskt. Nu ligger han bredvid mig och sover så söt. Jag är väldigt hungrig men orkar inte alls göra frukost! Är ju van att äta buffé nu ju.


Ja så har vi blivit upp delade i olika team. Och en liten dålig start i början. Men sen har det bara blivit bättre. Och jag tror att mitt team kommer vara med en himla bra resa. Känns verkligen kul att komma tillbaka till planet och få börja jobba igen.

I går var det rambling i Avsallar som jag kan ganska bra. Men skulle ända med dit. Ska lägga upp dem bilderna sen när jag får dem av Therese. Sen var det rambling på hotellet. Då slapp jag vara med. För hotellet kan jag i sömnen. Kul att höra teamet att de gillar planet :) Det är ju faktiskt det bästa hotellet. Så har dem fått träffa våran kära mini clubchef COOKIE :)

När vi kom till Incekum i torsdag så fick vi välja rum och lägenhet. Jag ska sova med Victoria. Och gissa i vilken säng? Jo självklart i min gamla säng.. Känns lite lustigt! Sen bjöd Isa oss på middag. Mycket god middag! Och lite alkohol på det :)

Sen i går så åkte jag till mitt kära Alanya! Och möte Mikaela. Var på mcdonalds och åt. Mums vad gott det var. Sen drack vi lite te på restaurangen och sen var vi och hälsade på Tina. En trevlig kväll!

Nu blir det stranden. Det är sol och bli himmel ute :)

RSS 2.0