Mys natt med Sami

Ja så har jag och sami tillbringat en natt på ett lyx hotell. Å vad det var skönt. Det var så underbart att komma i från P.P och allt där bara för en natt. Få duscha i en normal dusch och sova i en normal säng.. Å vi bara njöt. Vi gjorde inte så mycket. Åt middag och sedan gick vi runt och kollade på hotellet sen gick vi och kollade på film. Men vilken behövlig kväll/natt/dag vi fick :) Tack sami för att du valde mig...
Och tack alla i teamet som var glada för min skull och önskade mig en trevlig tid på hotellet!

Mamma och pappa

ÅÅ det är så underbart att ha dem här. Jag njuter varje minut av att umgås med dem. Och jag vill inte att dem ska åka hem. Jag vet inte hur jag kommer att ta det då.
Men ännu är det en vecka kvar.
Å i dag när vi skulle ut och äta så blev det inte som vi hade tänkt oss då mamma har fått problem med sin mage och måste sitta på toa. Så det var våran kväll det. Jag hoppas hon är bättre i morgon när jag äntligen är ledig en dag. Sen på trosdag har jag holiday. Känns tråkigt att det bara är en dag. För just nu har vi inte många barn på hotellet och absolut inga Nazar barn. Så det är riktigt segt att vara på jobbet. Men det är så det är.
Underbart att ha dem här i alla fall.

Stannar

Ja mina kära vänner. I dag har det varit en hel del tankar i mitt huvud och mycket prat med vänner och mamma och pappa. Efter mycket velande och ett beslut så ville jag säga upp mig. Jag ville kasta in handduken och komma hem till Sverige. Det var bestämt.
MEN! Så blev inte fallet. Och jag vet inte varför egentligen. För jag vill hem till Sverige. Så jag vet inte vad jag ska säga om mitt beslut faktiskt.
Jag stannar gör säsongen ut och hoppas på att den går fort. Den här säsongen har inte varit något om man jämn för med den första säsongen. Jag älskade förra säsongen. Men det finns många olika anledningar till det som jag inte kommer till att ta upp här.
Nu stannar jag i alla fall till slutet av oktober. Jag vet inte om det blir slutet av oktober eller runt den 20 november. Framtiden får visa vad som sker. Som sagt väldigt klyven.


Hotell

I går ringde Sami och berättade att hon hade vunnit en tävling där hon får ta med sig en valfri vän och sova på ett jätte fint hotell. Och hon valde mig. Jag är så sjukt glad. Det är något vi båda behöver och det ska bli sjukt kul att få komma bort lite. Så på måndag checkar vi in och sover en natt på ett fint hotel.

Det är tråkigt att visa på jobbet inte kunde vara glad för min skull. Att visa sa att det var ju inte jag som vann tävlingen varför ska jag få åka och missa några timmar på jobbet. Orkar inte lyssna på folk som inte kan vara glad för någon annans skull.

Jag och Sami kommer ha det hur bra som helst.

Svar till Maria

maria om Letar:
Du ska göra som du känner Zandra, vad som blir bäst för dig/er. Vi tycker ju såklart att ni ska komma så snart som möjligt så att vi får hälsa på hihi :) Jag vet ju hur det är ... inte uppskattat att åka hem tidigare, men ibland måste man ta sig själv främst, så är det bara. Men då kan inte Mustafa följa med förstås? Å andra sidan kanske det är bra om du kommer före så att du kan ordna med jobb, boende osv ... 
Men som sagt, det är upp till dig, ingen annan som kan bestämma vad du ska göra. Lyssna till det som sitter där inne ;) KRAM!
Tack älskade vän! Nej jag vet att det inte uppskattas. Men det är det sista jag tänker på just nu. Och det lutar nog åt att jag åker hem i September. Det finns inte mycket som gör att jag vill vara kvar. Och självklart är du en av dem första som jag ska träffa.
Mustafa kan nog komma nästan samtidigt som mig. Men det är nog bäst om han stannar kvar och tjänar dem sista pengarna och att jag kommer hem och försöker fixa arbete och allt med lägenheten.
Det värsta är att jag har så svårt att bestämma mig..
Kram

Letar

Jag har stora funderingar på att åka hem i slutet av September. Jag känner att jag inte har så mycket mer att göra här nere. Jag känner att jag vill i alla fall försöka komma hem innan det är försent.
Jag vet att jag verken har jobb eller boende. Men det spelar ingen roll. Jag tror ändå att jag kommer hem i slutet av September. Ska diskutera allt med mamma och pappa nu när dem är här. Har tills den sista augusti och bestämma mig. Usch är så klyven. Vad tycker ni att jag ska göra? Snälla ge mig råd?


Plus att sista tiden har jag mått illa nästan varje dag! Jag mår illa om jag äter jag mår illa om jag inte äter jag mår illa när jag vaknar när jag ska sova under dagen ja nästa hela tiden. VAD ÄR DET MED MIG!

Jag känner också att jag är inte den rätta jag här nere längre.
Jag har börjat leta efter billiga flyg hem till Sverige

Vilken känsla!

Ni anar inte vilken känsla det var att se mamma och pappa vinka som dårar i bussen när dem såg mig.. Å vad skönt det var att få krama min älskade mamma och pappa igen.
Och vad grejor dem hade med sig till mig.. Kan nog äta fram tills jag åker tror jag!
Var där en stund i går. I dag blir det nog inte att jag träffar dem. Jag hoppas jag kan träffa dem en stund i morgon. Och jag hoppas dem kan komma till hotellet på lördag. Ska försöka fixa det.


Usch det är inget roligt att höra hur farmor mår där hemma. Det är inget roligt att veta att man kanske aldrig kommer att se henne. Jag mår jätte dåligt av det. Och om det nu blir så att hon går bort när jag är här kommer jag hata mig själv. Jag kommer inte kunna vara mig själv.. Hur ska jag göra.

Men nu ska jag njuta av att mamma och pappa är här :)

Svar till Anonym

Anonym om Mustafa:
är det tjejen på T som du menar?
Vem menar du på T?

Någon timme

För en timme sen ringde dem och sa att dem åker från flygplatsen. Så nu är det väl bara runt en timme kvar tills dem kommer. Mustafa håller mig sällskap väldigt bra. Genom att snarka jämte mig. Men jag kan förstå han. Han har jobbat hela dagen. Ska snart väcka han så vi ska göra oss i ordning för att möta dem :)

Hur sugen är man på att jobba i morgon då? Kommer inte ha tid att möta dem på riktigt för ens på tisdag. Det känns så jävla pissigt! Hatar att man inte kan ändra sin day off denna säsongen. Hatar att man inte kan ha sin semester när man vill. Har ju ändå inget att göra i mini cluben. Vi alla sitter och glor på varandra typ. Men ändå ska vi vara där... Å vad jag behöver vara ledig när dem är här. Jag behöver det för att sen klara av resten av tiden här.
Har inte bestämt mig riktigt om jag ska säga upp mig nästa vecka eller inte. Vi får se helt enkelt hur allt känns efter att jag har pratat med mamma och pappa om allt.

The Last Song var sjukt bra verkligen. Jag grät som alla andra gjorde när dem såg den här filmen. Jag grät extra mycket för att det är en i min närhet som har cancer och allt kan bli verkligt för mig... Tänker på dig hela tiden farmor!
Förra året när dem var och hälsade på mig

Mys kväll med min käraste

Mustafa kom hem runt 5 timmen. Så låg vi och mös i sängen lite. Sen åkte vi till Migros och handlade saker så vi kunde laga tacos.. Mumms va gott det var. Är fortfarande propp mätt.
Sen satte vi på filmen The Last Song! Har inte tittat färdigt på den än. Men fy va bra den är.
Och om planet går som det ska. Så befinner sig jag och mamma och pappa i samma land om 30 min. ÅÅ är så nervös på något sätt.
Tur att Mustafa är med mig hela kvällen så jag har något att göra.. Tror vi ska ut på ett äventyr innan vi åker och möter dem...

Äntligen

Ja nu är dem på flygplatsen i Jönköping! Om 2 timmar är dem äntligen på flyget. Om 6 Timmar landar dem äntligen i Turkiet och om 9 timmar är dem äntligen här. Om 9 timmar får jag äntligen pussa på min mamma.. Ni anar inte vad jag längtar. Vad jag vill att allt ska gå snabbare.

Hade ju tänkt att gå till stranden i dag och bättra på min bränna som knappt finns längre. Men Mustafa jobbar hel dag och slutar 5 i stället så pallar inte ligga där själv. Så har blivit en hemma dag igen.. Men jag klagar inte över det faktiskt. Snart kommer han äntligen hem. Får se vad vi ska hitta på som gör att timmarna går snabbare.

Älsklingen jobbar


Bilder på pirate cruise


Hittade detta på en annans blogg ganska coolt

Mnänisnaks hjnräa kan lsäa oedrn i vlkien odnrig som hlset, det ednavkitgia är att den fsötra och stsia btkosaevn stetir på rtät palts.Rsteen kan vraa hluler om bluler och du kan ädnå lsäa det unta ngåraporlbem. Hägtfit va? Och jag som altild ttort......att svata rtät viart vitgkit!...(Om du ...kan lsäa dteta, koeipra det......)

Kvällen blev inte som jag hade tänkt mig

I går var det pirate cruise. En mycket trevlig tur i går. Var inte alls många pax men det var många söta barn och många härliga föräldrar som gärna var med och lekte med sina barn och oss. Så det var en bra tur!

När jag kom hem så tänkte jag att jag skulle till frisören och fixa min älskade ut växt igen. Så gick till Mustafa och hämtade lite pengar :) Bra att ha en man som hjälper mig ibland ;) Så gick jag till frisören. Och blev lika nöjd som alla andra gånger jag varit där.

Efter det så ville Mustafa att jag skulle komma till hans hotell för dem hade turkisk afton. Han har aldrig frågat mig innan. Så jag blev lite glad innerst inne att han frågade mig. Och det var jätte trevligt att vara där en kväll och se hur duktig han är. Hur bra han är med människor och service. Träffade några norrmän också som jag umgicks med under kvällen. Och älsklingen lyckade få mig lite full. Med alla gratis drinkar. Och jag som aldrig skulle dricka mer alkohol. Typiskt! Men jag säger samma sak i dag! Jag mår inte dåligt i dag men jag mår inte bäst heller. Jag vill inte dricka mer alkohol. Sen åkte vi en sväng till hans kompis och hans svenska flickvän. Och hjälpte dem med frågor om uppehållstillstånd. Dem ska börja söka nu med.

Hade inte alls tänkt att min kväll skulle se ut så där. Hade tänkt fixa mitt hår sen hem och mysa med en film. Men kvällen blev mycket lyckad.. Och jag vet ännu mer hur mycket jag älskar min pojkvän och hur stolt jag är över han :)

Måndag

I dag är det måndag. En helt vanlig måndag! Inget särkilt har hänt. Hade sim skola i morse. Det var helt ok. Hade bara första gruppen. Sen var det crazy game. Sen var det siesta. Gjorde inte så mycket på den siestan.
Eftermiddagen så hade vi skatt jakt som vi har varje måndag. Inga barn alls typ. Men det är så det är denna period..


Sen hade vi veckomöte på Isa´s. Och det bästa i dag är att jag och vicky åt mat där med Vickys bea sås från Sverige.

Nu är den andra siestan snart äntligen slut och vi har bara det sista passet kvar. MINI DISCO!
Är sjukt trött och vill bara hem och sova. I natt blir det i Lojman... Ska bli skönt att sova i A.C

I morgon är det Pirat kryssning igen. Sen är det ledighet som gäller och då så kommer mamma och pappa :)
Här är några bilder på våran crazy day i går

Saknar

Jag saknar dig så sjukt mycket.
Jag kan inte hjälpa det!
Kan det inte bli som förr?

Underbart rolig dag

Ja i dag har varit en kanon bra dag på jobbet. Något vi många behövde. Vi klädde ut oss till jag vet inte var och sprang runt på hela hotellet och hördes. Mini discot hade vi alla hur mycket energi som helst på.. Vi vet inte riktigt vart denna energin kom i från. Men fy vilken kul dag vi har haft!

3 dagar

Nu är det bara 3 dagar kvar tills min älskade mamma och pappa kommer. Jag längtar som en tok. Och det ska bli så skönt att ha dem här. Vad jag ska krama dem när dem hoppar av bussen..

2 dagar jag inte har orkat göra så mycket. Inte ens orkat uppdatera min blogg. Men i dag fick jag lite energi av att vi gjorde lite roliga saker i mini cluben.

Har vart på stranden i dag med. Tänkte få lite färg innan dem kommer. Vi får se om jag pallar i morgon med.. Känner att jag bränt mig lite i ansiktet.

Och det är fortfarande varmt här. Men det blir snart svalare.

Trötter

I dag är jag riktigt seg och trött!!!

Mustafa

Det finns inga ord hur mycket jag älskar han. Vad han betyder för mig.
Jag vill leva mitt liv md han.
Han behandlar mig som en prinsessa. Han visar varje dag hur mycket han älskar mig.
Vårt förhållande började väl inte perfekt. Med att han var otrogen med mig mot hans dåvarande flickvän.
Men från den dagen vi träffades för andra gången visste jag att det var mig han tyckte om. Och från första stund då vi träffades igen förra året visste jag att det var mig han ville ha. Det var mig han älskade.


Fick massa konstiga mail av hans ex. Där hon berättade hur mycket han hatade mig hur sjukt i huvudet han hade sagt att jag var. Att jag skulle alltid vara hans nummer 2. Att han är ingen bra kille. Jag skulle minsann få se det. Allt han säger skulle bara vara tomma ord. Han skulle börja visa sitt riktiga jag.

Jag har inte sett något av det. Han har bara visst mer och mer att han älskar mig. Att jag betyder allt för han.
Och det hon inte vet. Som ingen annan vet. Är att under det året hon trodde att han inte hade någon kontakt med mig. Då dem var tillsammans då han var i Norge hade vi mail kontakt. Han mailade mig ofta och berättade hur mycket han saknade mig och älskade mig. Han ville inte vara i det förhållandet han var i. Om jag bara sa att jag vill ha han skulle han lämna henne. Jag sa ju så klart nej tills den dagen jag såg han igen.

Nu 1 år och 3 månader är jag så lycklig! Jag vet att jag har valt mannen i mitt liv. I går berättade Mustafa för mig hur lycklig han var med mig. Hur glad han är att han aldrig slutade höra av sig till mig. Att han alltid har tyckt om mig. Att jag alltid var hans ÄNGEL!

Jag älskar han! Och i går kom han även hem med en ros till mig :)

Mea

Hade en kort pratstund med min älskade vän Mea. ÅÅ vad jag saknar henne. Vill så gärna sitta i hennes kök igen och dricka massor av kaffe och röka.. Du är underbar!!!
Nästa sommar ska vi göra nya minnen tillsammans :)

Vad ska jag göra?

Visst vill jag vara hemma hos Farmor. Jag vill vara där vid hennes sida. Jag får dåligt samvete att jag inte finns där.
Men lika mycket som jag kan göra när jag är i Sverige kan jag göra här. Bara finns för henne.
Det som är mest jobbigt är att jag inte vet var som sker. Jag väntar bara på att telefonen ska ringa. Jag väntar bara på att få mer info. Och det känns sjukt jobbigt att vara så långt i från henne.
Älskar dig farmor!!!

Svar

E om Gråta eller inte!:
Men varför åker du inte bara hem?? Klart du ska vara med din farmor när hon är sjuk! Du ska väl ändå inte stanna i Turkiet sen? Det är väl bara ett "låtsatsjobb" tills du flyttar hem igen? Och du trivs ju inte heller! Fattar inte att du stannar!


Ja visst det är väl bara att åka hem. Men jag har en månads uppsägningstid. Så säger jag upp mig i dag. Så får jag åka hem i slutet av september. Och om jag ändå var rik så hade jag kunnat göra det. Men det är pengar jag måste spara.
Plus att när jag kommer hem har jag inget jobb och ingen lägenhet för ens i december. Så vad ska jag göra då?
Vet inte riktigt om det är ett låtsas jobb. Men visst det är inget vanligt jobb. Det är ju inte bara jobbet jag stannar kvar för här i Turkiet. Det är så mycket mer som finns här.
background-repeat: initial; background-attachment: initial; -webkit-background-clip: initial; -webkit-background-origin: initial; background-color: transparent; quotes: none; color: #444444; background-position: initial initial; padding: 0px; border: 0px initial initial;">
Så ja E från Habo. Hoppas du fick ditt svar!


Gråta eller inte!

Fick ett sådant där tråkigt besked igen.
Mamma ringde och sa att det inte var säkert att dem kunde komma ner. Eller i alla fall att det inte var säkert att pappa kunde komma ner.
Då farmor opererades i går så gick det väl inte så där jätte bra.
Dem hittade 3 stora tumörer. Kunde bara ta bort en av dem.
Vi vet inte så mycket mer i dagsläget. Mamma kommer hålla mig uppdaterad.
ÅÅ jag vill bara vara i Sverige och krama om min älskade farmor.
Jag vet inte om jag ska gråta eller inte. Men tårar trillar ner.
VARFÖR FARMOR??????
TÄNKER PÅ DIG FARMOR!!!

ååå Lista :)

1. har du rökt? - Ja

2. har du snusat? - Ja 

3. har du vart full? - Ja men aldrig mer ;)

4. har du legat i sängen brevid en tjej? -  japp

5. har du blivit dumpad? yes

6. har du blivit kär i en bästa vän? - nopp

7. tar du droger? - nope

8. har du strulat med en kille? - mm

9. har du pussat en kille? -yes

10. hatar du någon? -  everyone dos

11. älskar du någon? - om jag gör :)

12. har några av dina vänner svikit dig? - yes

13. har du djur? ja min älskade hund
14. har du legat brevid en kille i sängen? - yess

15. hatar du dej själv? - ja

16. gillar du orange? - ne

17. har du haft/har sex utan kondom?  yes

18. har du nån sjukdom? -  vet inte

19. har du skämt ut dej för nån du gillar? - alla har Väl det?

20. har du en gris? - Ja min syster ;)

21. har du en plattång? - en

22. har du en bror? -  1

23. har du sjukt bra humor? - nja vet inte

24. är du brunett? - har varit.

25. gillar du att stå i duschen flera timmar? ja

26. tycker du om hästar? -  inget speciellt

27. har du en hund? -  ja

28. har du skilda föräldrar? - NEJ

29. har du gått på simskola? - ja (och nu är jag simskoleinstruktör)

30. har du sagt bög till en kille? - mm

31. har du sagt fitta till en tjej? - mm

32. har du fuskat? - jadå

33. har du en teve på ditt rum? - ja 

34. har du lunar? - har haft

35. har du MSN? -  självklart 

36. gillar du att festa? - evet (ja)

37. har du bruna ögon? - brun gröna 

38. gillar du att fota? - ja speciellt på fyllan

39. har du sett dej själv brinna? -nej

40. hjälper du dina vänner? - alltid
.
41. gillar du tacos? - ja , jag skulle kunna döda för tacos nu

42. tycker du att du är söt? - njee

43. har du dansat? - ja

44. har du spelat fotboll? - ja

45. Tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - Ja

46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - booring

47. har du ätit sniglar? ja och det var gott

48. äger du en locktång? - yes

49. gillar du att tugga tuggummi? - japp

50. borstar du tänderna varje morron och kväll? - japp alltid

51. gillar du kläder? - ja

52. hatar du falska vänner? -  ja?

53. gillar du räkna matte? - nej

54. älskar du någon nu? - ja massor

55: har du gråtit inför en vän? ja

56. kan du sjunga? - nja

57. har du sett nån dö? - japp

58. säger du va du vill? -ibland

59. är du stor? - ja ja är i den andra boxen där man måste kryssa i 25-30 ;)

60. vad e ditt hela namn? - Zandra Elisabet Örneling

61. Kan du mer än två språk? - ja, Svenska, Engelska. Sen förstår jag lite danska och norska och några ord turkiska.

62 är du kortare än 1.60? - nej 

63. älskar du sommaren? - Älskar sommaren. Men just nu vill jag har höst

64. älskar du vintern? - ja

65. har du mer än 6 par skor? - ja

66. brukar du sjunga när du är i duschen? - alltid

67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? - jaa

68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? - yes jag är ju mys mongot själv :)

69. gillar du att städa? - nja finns väl roligare

70. gillar du att sova länge? - jaaaaa!

71. har du vatt med om en olycka? - aa

72. är du förvirrad? - ja

73. har du mer än 6 par jeans? - nej

74. har du förlorat en vän? - japp

75. gillar du att shoppa? - ja verkligen

76. har du vart i paris? - nej

77. gillar du spindlar? - läskiga

78. klarar du dej själv? - ja?

79. har du lagat mat? - ja

80. är du klantig? - ja ibland

81. har du foppatoffler? - ja..

82. har du mer än 20 låtar på din dator ? - ja massor

83. sminkar du dej innan skolan? - går inte i skolan

84. har du träffat en kändis? - jaa

85. har du mer än 7 par nagelack? - ja

86. har du busringt? - jadå

87. har du skällt på din bror? - alttid

88. har du en vän som skiter i dej? - yes

89. har du velat göra saker men vågar inte? - ja 

90. sover du med nått gosedjur? - ja, mustafa är mitt stora gosedjur 

91. har du åkt nånstans utan att du får? - japp 

92. vill du bara bort ibland? - oftast

93. har du tältat? - japp 

94. har du brännt dej? - jap

95. har du lekt med levande ljus? - yes 

96. har du lekt anden i glaset? - yes

97. skäms du ibland? -  ja

98. bor du i skåne? - småland 

99. Gillar du hip hop/rap musik? - no, ibland. 

100. är du på sista frågan nu? - i och med att det står hundra, så ja?

Snart

Ja snart kan jag lägga mig och sova och slippa denna skit dag.. HAr varit i soffan hela dagen i dag. Har mått dåligt. Har haft sjukt ont i magen och mått illa. Men snart kan jag få lägga mig och önska att allt blir bättre i morgon.
Och en sak som är ännu bättre att i morgon kan man säga att det är mindre än en vecka kvar till mamma och pappa kommer :) Det är det ända jag tänker på just nu..
Det var 5 och halv månad sen jag såg dem.


I dag har jag inte orkat svara på några mail eller kommentarer. Men lovar svara på allt i morgon!!

Jag ska aldrig

Varför säger man varje gång eller ofta jag ska aldrig mer dricka alkohol. Men så har man glömt bort det till nästa gång! Och så säger man det igen?
Var ute och åt med Tina i går. Sen blev det några drinkar. Men inte farligt många. Men mår ändå dåligt i dag. Tror det beror på allt som sker också just nu. Det är nog magen som talar om att lugna ner mig och ät ordentligt. Men det är inte så lätt att äta när det är så varmt.


Men ännu en gång ligger jag i sängen och tänker att nä jag ska inte dricka alkohol igen. Men det vet jag att jag kommer. Men jag ska banne mig börja att bara nöja mig med en eller 2 drinkar. Det behövs inte mer. Jag kan ha roligt utan att vara stup full. Så det ska bli mitt nya liv. Ska i alla fall försöka!

Skulle till stranden i dag och bättra på brännan nu innan mamma och pappa kommer. Men blir nog en dag i sängen tror jag. Får ta det nästa vecka. För ja nu är det bara 1 vecka kvar. Om en vecka ligger jag på stranden och önskar tiden går snabbare. Jag längtar som en tok. Och saknaden blir bara större och större. Jag är en mammigris och kommer alltid att vara. Kommer gråta som ett barn när hon kommer...

Snart kommer älsklingen hem och kram om mig.

Middag

I dag ligger farmor på operationsbordet. Har inte hört än hur det går. Dem skulle ringa när hon var färdig. Så jag börjar bli lite orolig.
För övrigt fick vi halvt svar från mig.verket om mustafas uppehållstillstånd.

Och snart ska jag hoppa in i duschen och gå ut och äta med Tina

För i morgon är det DAY OFF!

Fråga


Trodde fel

Jag trodde allt att jag var frisk. Men i natt kom febern tillbaka. Hade inte så hög men tillbaka kom den. Typiskt. Men var så uttråkad hemma så åkte till jobbet ändå. Frågade Elina om det fanns andra uppgifter att göra eftersom jag inte tror det är så bra att jag är ute. Och det är nog inte så bra att jag är bland barn heller. Så nu har jag suttit i lobbyn och gjort andra saker. Så hoppas på att bli helt frisk tills i morgon. Nu orkar jag inte mer... Vad är det för fel?
Men det är skönt att slippa och ligga i soffan i dag och glo in i väggen. Hade nog tagit livet av mig.
Nu har jag lite siesta innan jag ska fortsätta. Men har redan kollat allt på internet så har inget mer att kolla på. Folk uppdaterar sin bloggar så dåligt ;)
I dag firar jag och Mustafa 10 månads förlovningsdag ;) det menas med att det bara är 2 månader kvar till jag fyller år :)
Och om 9 dagar är äntligen mamma och pappa här.. ÄNTLIGEN!!
Pratade med Maria polaken innan.. ÅÅ den bruden alltså saknar henne.. Hon kommer kanske förbi incekum senare i dag.. Ska bli skönt att få krama om henne. Saknar denna tjej. Min rumskamrat 2009

10 månader

I morgon är det 10 månader sen jag och Mustafa förlovade oss. En av dem bästa dagen.
Jag älskar han så mycket. Han finns alltid där för mig. Han lyssnar alltid på mig. Han får mig att le och skratta. Han får mig att må bra. Han gör mig glad & lycklig. Han får mig att känna mig som en prinsessa. Han gör allt för mig. Jag är hans allt säger han varje dag.
Jag kommer alltid stå vid hans sida var som än händer. Han är mitt allt. Och jag ser fram emot vår framtid tillsammans.


Jag är så glad att det blev vi 2 förra året. Jag visste att han aldrig hade glömt mig sen för 2 år sedan. Jag visste att det var mig han älskade att det var mig han ville ha..
Våra ringar
Ringarna på :)
Förlovnings present av mamma, pappa, bror, farmor och mormor
Förlovnings presenten av syster och Christofer

Syster

Fick en massa bilder från min systers kamera när dem var här i turkiet..
Å fick massa tårar i ögonen.. Saknar henne så sjukt mycket!!
Bästa veckan ever! Love you!

Svetten bara rinner ner.

Ja nu börjar jag verkligen må bättre.. Har varit så rastlös i dag så Mustafa blev nästan tokig på mig på hans siesta.. Fick för mig att städa hela lägenheten grundligt. Och då menar jag grundligt. Nu skiner den som bara den..
Men fy vilken svettig dag och speciellt efter städningen. Har duschat 4 gånger än så länge och jag har nog inte duschat den sista än..


Nu är Mustafa på jobbet igen och jag är ännu mer uttråkad. Är lite sugen på att dra till Incekum i kväll men det ville ju inte Mustafa! Han vill ju ha mig sovandes next to him... Får se hur jag gör..

Har hunnit kolla på 4 filmer nu när jag har varit sjuk
Remember me helt okej film sorgligt slut
Killer Ganska så rolig film
Twilight 3 ganska så seg film
Julie & Julia okej film men ganska seg också.

5 månader

I går hade jag varit i turkiet i 5 månader.
5 månader har gått sen jag fick pussa på dig

Fråga


Äntligen

Äntligen har febern sjunkit och jag mår bättre än dem andra dagarna. Hostar och är snuvig fortfarande men det är ju ingenting. Och tackar gudarna för att jag är kan jobba i morgon för nu börjar jag bli så sjukt uttråkad så det finns inte. Det ända jag har gjort nu i 3 dagar är att ligga i soffan och kolla på film och kolla runt på alla möjliga hemsidor.
Jag funderar på att gå ut och göra något litet när Mustafa har sin siesta bara för att jag inte ska bli knäpp. Men får dåligt samvete av att gå utanför dörrarna när jag är hemma och är sjuk.


I dag är det ännu en dag i Alanya då det är molnigt på morgonen. Tittar man upp i mot bergen så kan man tror att det kommer bli regn. Men nej det får vi nog vänta med några veckor till tror jag innan vi får avnjuta det underbara regnet.

I dag är det bara 10 dagar kvar tills mamma och pappa kommer. Och jag längtar som en tok efter dem..

Vet ni vad jag åt i går.. Något som var så himla gott. Jag åt det till och med till frukost. Svenskt tunnbröd och makrill. Det var så sjukt gott. Tack Tina som hade med sig det till mig :)

För övrigt är livet helt okej. Börjar bli LITE trött på värmen och fuktigheten här nere. Men har hört att det ska bara vara så här i ca 10 dagar till. Sen börjar fuktigheten gå ner.. HOPPAS!!! Får gärna vara normal värmt nu..

Min lägenhet

Sitter och kollar runt på olika möbel sidor och vill bara komma hem till min lägenhet och göra om den. Jag vill göra om den till mig och Mustafas lägenhet. Vill köpa en ny större säng. Ha en större soffa. Ny tv. Det vet jag att Mustafa kommer vilja köpa så fort han får pengar.. :)
åå vad jag vill ha nya saker nu :) Min älskade lägenhet..

Friskna till

Känner att febern börjar går ner. I natt vaknade jag av när alvedonen började sluta verka att jag hade 38,8 i feber. I dag när jag vaknade var den ner på 38,0. Nu under dagen har den varit mellan 37,8-38,0. Men har börjat svettas som en gris nu så nu börjar den går ur kroppen.
Och tur är det. Vill inte vara mer sjuk. Vill inte vara hemma mer. Det är tråkigt.
Men frågan är om jag kommer vara helt frisk i morgon. Kommer nog ha en låg feber i morgon. Så egentligen borde jag ju inte jobba. Men har redan så dåligt samvete. Att jag inte har varit på jobbet på 2 dagar.
Men ändå vet jag att till nästan 80% att om jag går till jobbet och jag fortfarande har lite feber så kommer jag säkert att bli sjuk igen.


Hur ska jag göra?? Har ju inte det bästa jobbet att ha feber på.. Jobbar i värmen svettas som bara den så kläderna blir blöta och sen in på hotellet där det är A.C.

Ja jag vet faktiskt inte hur jag ska göra..

Har varit på Kale market i dag och köpte lite mat. Har inte varit ute på 2 dagar nästan så kände att jag behövde röra på mig lite. Det var ingen rolig promenad. Sen har jag lagat lite pannkakor. Det var mumms...

Svenne Mustafa

Jag kom ihåg dagen som i går. Dagen jag mötte upp min älskling på flygplatsen. Dagen han satte sin första fot på svensk mark.
Han älskade Sverige från första stund. Och jag älskade att ha han där.
Vi väntar fortfarande på ett svar från mig.verket om han får uppehållstillstånd eller inte. Och svaret ska komma denna månad.
Visst är jag nervös. Men jag förstår inte varför just han inte skulle få det.
Spänningen är olidlig.
Jag kan knappt vänta tills vi får starta vårt liv i Sverige. I början kommer det nog vara tufft men vi kommer klara det också :)

Fråga


Mamma

Pratade med mamma, pappa och bror på skype i går. Och självklart bambam också..
Ni anar inte min längtan efter dem. Och speciellt mamma. Att vara i från min mamma är det jobbigaste. Hon är min förebild. Och om 11 dagar får jag äntligen krama om henne igen... ÅÅ tårar kommer fällas när jag ser henne i bussen utanför deras hotell.. Kan dem här 11 dagarna gå riktigt fort NU!!!

Underbara Robert :)

Fick ett underbart mms av mamma

Feber

Det var väldigt länge sen jag hade feber.. Nu ligger den på 38,3!
När borde man uppsöka läkare?
Börja känna mig yr också.
Va fan!!

Iphone

Något jag längtar efter att göra när jag kommer hem.
Det är att köpa en Iphone!!!Underbara Alanya

Vad är det som är så underbart med Alanya? Vad är det som gör att jag åkte hit en andra gång på semestern. Vad är det som gör att jag har valt att jobba här 2 år???

Första gången jag reste hit var med min vän Mea. Vi hade 2 underbara veckor här nere i Turkiet/Alanya. Vi mös och tog det lugnt. Jag blev kär i staden, i människorna i allt. Och speciellt en person.
Den personen gjorde att jag åkte ner hit en andra gång samma år. Men också för att Alanya var staden jag kände mig lycklig.

Anledningen till att jag valde att börja jobba just i Turkiet. Var för att jag var lycklig i Alanya. Jag kände att jag kunde vara mig själv här. Själva staden är hur fin som helst och det finns mycket att se och göra. Det är staden som aldrig sover. Det finns massa mysiga restauranger, god mat och goda drinkar. Men speciellt folket. Visst är vissa otroligt jobbiga. Men det gäller inte alla. Dem är väldigt gästvänliga här i Turkiet. Har än bra syn på äldre och kvinnor.
Det som gjorde att jag ville jobba här en andra säsong var att jag var inte klar med Alanya. Det finns så mycket mer av Alanya som jag inte har sett och gjort. Och självklart att min pojkvän bor här.
Jag är så glad att jag åkte hit på semester. Att jag tog chansen att jobba här. Att bo i ett annat land. Se hur andra människor lever. Att ha en fin sommar (ibland lite för varm) och att ha medelhavet precis utanför dörren. Jag har gjort något jag är stolt över. Jag har träffat så många människor som jag kommer ha kontakt med resten av livet. Jag har träffat människor jag knappt har klarat av. Jag har lärt mig att bo med folk som inte är som jag. Att jobba med folk som har olika tankar och värderingar. Har fått chansen att lära känna människor från massa olika länder. Lärt mig mer språk. Lärt mig hur det är att vara hemifrån. Att uppskatta allt man har där hemma. Och att sakna dem man verkligen älskar. Att få bo och leva  och jobba i ett paradis.

Jag är fortfarande inte trött på Alanya. Och hoppas jag aldrig att jag blir det. Men jag tror detta blir min sista säsong. För då vet jag att jag aldrig tröttnar på Alanya! För det är en stad jag kommer vilja åka till många gånger om..

Animation teamet som gav                                      alla underbara minnen
oss många minnen
barnen som får mig att älska jobbet jag gör
kvällarna vi minns / vi delar på så mycket / ute kvällarna
staden jag älskar
en massa nya saker vi gjorde på våra day off
En ny syster jag fick! Som jag delar så mycket med
Kommer alltid kännas oss som riktiga pirater
Min första resa till Alanya Maj-08 Resan som förändrade mitt liv
Fann kärleken och mannen i mitt liv
När jag ser borgen vet jag att jag är hemma
Nytt team kom! Nya minnen att dela! Många day offs att umgås

Men kan dela mina gamla minnen med Sami!

Nya galna äventyr på Pegasos Planet
Turkiet / Alanya 2008-2009- 2010

 


Sverige

ÅÅ vad jag saknar Sverige. Samantha darling ska hem till Sverige på semester i natt. Är så avundsjuk på henne. Vill också kunna åka hem till Sverige i några dagar. Men har ingen sammansatt holiday så det går inte. ÅÅ vad jag hade behövt komma till Sverige.

Vad skulle jag göra i Sverige?
Ge farmor en stor kram på tisdag då hon ska till doktorn
Äta mamma underbar mat.
Pussa massa på bambam. Skulle inte släppa han ur min famn.
Umgås en massa med min familj
Träffa min älskade mormor
Mys kväll med alla min saknade vänner.
En ute kväll på en uteservering
En fika på en uteservering med Mea
Dricka en riktig latté
Äta en äkta Jönköpings pizza
Äta på max
Shoppa utan att behöva springa ur butiken.
Dansa i regnet.
FRYSA

Tro ni jag skulle hinna göra allt detta i Sverige på några dagar?
ÅÅ Skulle betala mycket för detta.

Sjukare blir jag

Ja här blir man inte friskare precis.
Jätte snuvig, hostar som bara den och 38 graders feber. Kan det bli bättre?
Hemma från jobbet i dag med. Typiskt
Mamma kom nu!

Hur?

Hur kan man frysa när det är 35 grader ute. Febern har stigit och jag har 37,9. Hoppas på att den stannar där och sjunker under natten!
ÅÅ vad man saknar mamma extra mycket när man är sjuk..


Hemma

Efter lunchen var jag hos doktorn. Och som vanligt var det en infektion som dem alltid säger. Så fick jag antibiotika igen. Är det alltid en infektion man har när man mår dåligt eller?
I alla fall hade feber 37,8 inte så mycket men kände mig inte alls bra. Så halv 5 åkte jag hem. Åkte hem till Alanya för jag vill inte smitta ner Victoria plus att Mustafa rå om mig här hemma. Han var och köpte massa mediciner och mat och så köpte han 6 filmer så nu har jag något att göra. Plus att han sa att jag fick ringa om det var något mer nu när han åkte till jobbet. Han är för söt.


Men jag hoppas att alla dessa mediciner hjälper och att jag snart är tillbaka på jobbet. För även om jag pinar igenom jobbet så går tiden så mycket sakta här hemma och det är långtråkigt. Plus att det inte är kul att vara sjuk. Men tror inte det är så bra att jobba i feber.. Hoppas det bara det var en en dags feber jag har..

Sjuk

Vad är det med att vara sjuk som bara den detta året då.. Är sjuk igen. Har jätte ont i halsen, förkyld och har feber och sådan huvudvärk. Sen har jag haft diarré nu i en vecka. Så ska till läkaren efter att jaghar ätit tänkte jag.. Var typ aldrig sjuk förra året mer än när jag var gravid och var hemma för att jag mådde illa. Men i år har jag varit mer sjuk än vad jag har varit hela mitt liv typ..
Tror det är att jag aldrig riktigt blir frisk. Men jag är ju inte döende i alla fall ;)

Underbara man

Ja kan man hitta en bättre älskling egentligen? Det är nog svårt. Han är ju hur underbar som helst. Ringde nyss bara för att höra min röst :) Och frågade om jag var hungrig. Så han ska komma hem med lite mat och sedan åka tillbaka... ÅÅ underbara han!!

Hem

En skön day off i dag också.. Sov länge något jag behöver. Sedan kollade jag på film. Efter en stund kom Mustafa hem. Då gick han jag och hans bror ner till stranden och badade lite. Hur skönt som helst. Sen efter det så har jag städat lite. Behövdes efter alla saker jag fick när min syster var här. Nu gäller det att inte stöka till för mycket. För snart kommer mamma ner och då är det bäst att det är städat när hon kommer och kolla på lägenheten.

Ja som sagt nu är min syster hemma i Sverige igen. Och saknaden är stor. Den är mer jobbig än jag trodde. Och 2 veckor kommer kännas sjukt länge innan mamma och pappa kommer. Vill inte ens tänka hur jag kommer må efter att dem har åkt hem.

I morgon börjar en normal arbetsvecka igen. Och många nätter i Lojman. Det ska bli skönt att få sova den extra timmen man får när man sover i lojman. Men kommer ju sakna älsklingen.
Det som är jobbigast just nu är att jag inte tycker det är ett dugg roligt på jobbet. Jag pinar varje dag då jag måste gå upp för att gå till jobbet. När hände det liksom? Jag älskade mitt jobb innan. Nu vill jag faktiskt inget hellre än bara sluta jobba där. Åka hem till Sverige eller bara vara arbetslös i Alanya ett tag.
Jag hoppas jag får tillbaka känslan att jag älskar mitt jobb snart. Har haft många tankar på att säga upp mig och åka hem i stället. Har väl mest stannat kvar för jag inte har något jobb eller boende hemma. Men tankarna om att säga upp mig är inte färdig tänkta än... Vi får se! Om jag säger upp mig innan augusti slut så kommer jag hem i September.

I kväll vet jag inte vad som händer. Vill helst sätta på mig mys kläder lägga mig i sängen och kolla på någon bra film. Har dock inga bra filmer kvar att titta på och det är för varmt för att ens ha kläder på sig. Vi får se vad som händer.

Syster

Har sagt hej då till syster nu. Vill inte vinka av henne. Vet att jag kommer gråta mer då.. Känns bättre att säga hej då vid hotellet.. Kommer sakna henne. Och det kommer vara tråkigt nu. Men om 2 veckor komma mamma och pappa. Vill inte ens vet hur jag mår när dem åker..

Reunion

Läste precis Marias blogg och fick massor av tårar i ögonen... Klart vi ska reunion
http://marusschka.blogg.se/

Sista kvällen

Kunde inte ha behövt denna veckan mer.
Det har varit underbart att ha syster här nere. Vi har ändå hunnits träffas en hel del. Och det har varit hur bra som helst. Har vart lika kul att träffa Christofer, Malin, Daniel också.
Dem har varit på mitt hotell och sett hur jag jobbar.
Vi har varit på Crazy Horse, Queens Garden, Mango. Vi har shoppat och vi har varit på stranden.
Nu är det sista kvällen om några timmar åker dem hem. Vill inte det. Vill inte att denna vecka ska vara över.
Tack syster för en underbar vecka. Och ni andra också ;)

I dag är dagen inne

Äntligen är det den 4 augusti. Dagen då min syster kommer till Alanya. Dagen då jag får krama om henne ordentligt. Kommer säkert fälla en lite tår.
Jag är överlycklig. Men samtidigt har jag ont i magen. Då inget är säkert om jag får en ledig dag med henne. Och får jag inte det kommer jag inte kunna se henne knappt. Då jag jobbar till halv 10 alla dagar hon är här. Den ända gången kommer verkligen kommer få se henne i så fall är när hon är på hotellet och hälsar på om hon får det..
Det är inget jag ska tänka på nu egentligen men det kommer kännas skit om hon har varit här och jag inte fått någon semester dag. Men vi får se...


Day off i dag. HUr skönt som helst. Var ute och åt med Lotta, Johana och Victoria i går. Tog det lugnt och det var verkligen jätte mysigt. I dag var jag en stund med Mikaela på stranden sen var jag med Mustafa när han hade siesta på stranden. Fick väl lite färg. Men hade hoppats på att vara brunare till min syster kommer. Men jag jobbar ju faktiskt ;) Och nu är det så himla värmt.

Du behöver inte göra något för ens svetten ska rinna. Till och med när du ligger stilla i din säng så rinner det svett av mig. Eller i alla fall när jag är i Alanya. Är jag i Incekum har vi i alla fall på A.C.. Men nu är det riktigt värmt. 50 grader.

Mamma ringde i måndags och hade goda nyheter om farmor hon kommer att opereras då cancern inte har spridit sig så mycket som dem först trodde. Och då kommer hon nog har några år kvar :) Fast min farmor är envis och hon har siktat in sig på att inte opereras. Men vi får hoppas att dem lyckas övertala henne i alla fall.

Nä nu ska jag försöka sova en stund innan jag ska möta Mustafa och vänta på syster & Co Som just nu är halv vägs till Turkiet :)

I morgon

Förstår ni i morgon kommer min syster.. Äntligen!!! Siffran började på 160 dagar och nu är det bara 1 dag kvar.. ÅÅÅ det ska bli så skönt att få se henne igen.. Ska bli skönt att få krama någon hemifrån.. Tårar kommer att fällas. åå min älskade syster vi kommer ha en underbar vecka.. Du är saknad. Och när hon åker hem så är det 2 veckor kvar tills mamma och pappa kommer

Inga är som ni!!!


Malin

Jag har en vän. Hon heter Malin. Hon är en vän man vet att man alltid kommer att ha vid sin sida. Vi hörs inte ofta men ibland skickat vi ett litet sms till varandra nu när jag är borta. Och det är så värdefullt. Älskar dig vännen! Tack för att du är du!

I bland är livet allt bra galet!


Hett

Ja man ska ju inte klaga på att det är för kallt i alla fall.
I dag var temp på 49 grader..
Helt underbart att jobba i denna hettan.

Samantha

Jag kan andas igen. Jag kan känna hur allt blev så mycket bättre.
Tack vare min älskade vän Sami... Du är underbar. Och jag är så tacksam för att du finns där och hur mycket du hjälper mig med allt det svåra...Du är bäst!
!

Suger

Livet kunde tyvärr inte suga mer än vad det gör just nu.
Jag är trött som bara den, ledsen så tårarna rinner för min kind, arg på mig själv, förvirrad och undrar varför, svettig så det bara rinner på min kropp, hungrig men har ingen mat och ingen energi till att handla mat. Jag vill bara att denna dagen ska slut. Jag vill bara att det som har hänt aldrig skulle ha hänt...

RSS 2.0