Marknad

Praktiken flög bara i väg i dag. Så tråkigt att säga hejdå. Men nu ska det bli skönt med lite ledigt.

När jag kom hem och Milo hade vaknat gick vi ner till stan. Började med mat på twin city, sen kollade vi runt och en massa folk var det. Sen mötte vi upp mamma och pappa och tåg några öl/cider.
En jätte mysig dag/kväll har vi haft! Jag älskar att bo mitt i stan. Så skönt att bara gå ner på 2 min.


Stolt

Imorgon är det dags för sista dagen på praktiken. Det är verkligen så tråkigt att den är slut. Men sen ska det bli så skönt med lite ledigt. Fast börjar med att jobba på måndag. Men bara en dag än så länge.

Vi kunde inte fått bättre väder i dag. Vilken tur vi hade på sommarfesten på praktiken. Sol och skönt.

Sen var det ju vårfest på Milos dagis. Kan bara säga att jag är så stolt och glad över att få vara Milos mamma! Vilken gåva jag har fått! Fick höra i dag att jag strålade alltid så när jag ser min son. Jag älskar han så!

I dag fyndade jag även ett par kavat sandaler på erikshjälpen. 30 kr fick jag betala för nästan ett par helt nya. Så nöjd. Jag är ju absolut ingen second hand köpare men dessa var ett riktigt fynd!


Sommarfest

I morgon är det först lite praktik på förmiddagen. Efter det blir det sommarfest med praktiken. Ska bli jätte kul och blir en kanon avslutning för denna praktikplats. Gud vad jag kommer att sakna alla.

Sen efter det så blir det sommarfest på Milos dagis! Ska bli så kul att få vara med där för första gången på något sådant. De skulle stå för underhållning ska bli kul och se vad Milo kommer att göra hahah! Tror inte han är med på den! Men man vet ju aldrig. Även M ska vara med. Han pratade med chefen i dag om att få börja senare i morgon så han få vara med och det gick jätte bra. Så mysigt det ska bli. Så nu får vi bara hoppas på bra väder. Gärna sol!


Förstår

Jag älskar hur Milo förstår mer och mer vad man verkligen menar. Och att han ibland kan svara. Det är väl inte ofta han svarar rätt men det händer att han säger ja när han ska svara ja. Och när man be han att hämta saker som är nära han så man kan peka på vad man vill ha så kan han faktiskt ge det ibland. Älskar att se och få följa hans utveckling. Att jag får vara lite mamma ledig i sommar och få följa den ännu mer är underbart!


Hallon lakrits

Hur god är inte den nya sia glassen hallon lakrits? Hur god som helst!
Även delicato har gjort en kaka med hallon lakrits. Mumms lika god var den kan jag lova. Så bra kombination!


Sista veckan

Så kör vi sista veckan på praktiken. Känns jätte tråkigt att lämna praktiken. Att jag har haft sådan tur. Med båda!
Även sista veckan för Milo på dagis på några veckor!

I dag vill Milo hjälpa sin mamma att laga mat!


Mors dag

Så har vi firat mors dag. Fick frukost serverad i morse. Hade alla redan fått min morsdag present av min fina son.
Vi firade alla mammor i släkten hos bror sen. Då blev det jordgubbstårta, sen grillade vi hamburgare! Å vad gott det var! Och Milo sa kusinens namn för första gången i dag. Eller nästan Leo sa han och tittade på Leon. Vad paffa vi blev allihop. Även mormor och farmor var med och farmor var så glad i dag. Så skönt att se henne så, hon är annars väldigt dålig pga all cancer.

Vi firade ju inte bara mors dag i dag. Utan jag och M firar 4 år i dag. Vad tiden har gått fort! Och jag älskar han lika mycket nu som då om inte mer.

Så en riktigt fira helg har det blivit. Leon i går, mammor i dag, 4 år i dag och i morgon är vår prins 15 månader.


Leon 2 år

I dag har det inte varit någon vanlig dag nej för i dag har Leon fyllt 2 år. Moster älskling blir bara större och större.
Började dagen med en trip till torget för att efter 8 månader äntligen få krama om den finaste Maria! Som jag saknat denna tös. Och självklart köpa hennes underbara bakverk. Men de ska jag provsmaka i morgon.

Sen var det dags att fira Leon. Vad presenter han fick och va glad han blev för dem. Han är så fin min systerson! Självklart gillade han mosters present, en grill så nu kan han grilla med pappa! Tårtan hade vi beställt från en privat person. Tårtan var jätte fin och så himla god!


Cykelstol

I går öppnade xxl sport i Jkpg och jag åkte förbi innan praktiken för att köpa en cykelstol som var billig i går. Var ju inte ensam kan man ju inte säga. Usch hade jag inte praktiserat hade jag nog åkt dit senare. Palla vara där tidigt med massa folk. Snåläningar är de allihop. Hihi! 
Men fick tag på en stol och hann även till praktiken. 
 
När jag slutade så åkte jag hem och fixade den och tog en cykel tur med Milo. Och han älskade att cykla. Han satt och skrattade där bak. När jag stannade så blev han jätte sur. 
 
I natt fick Milo jätte host och hade svårt att sova. Hela dagen har han hostat och varit snuvig. Min lilla prins.
I dag när jag försökte natta honom så vägrade han sova som vanligt de senaste dagarna. Så när jag går in för att ge hans napp som han slängt i väg för 11 gången så sitter han i sängen så böjer jag mig ner för att ta upp hans napp. Så säger jag nu får du sova. Nee säger han och skaka på huvudet. haha kunde inte hålla mig för skratt. Tror ju inte riktigt han fattade, men det var så kul att han sa nee. 
 
 
 

Händer massa

Man kan ju tro att det inte händer något i mitt liv pga den dåliga uppdateringen. Både sant och inte. Gör så mycket att jag inte hinner med bloggen, sen är det väl inga mega roliga saker. Mer än jobb, praktik, mysa med Milo. Men självklart har det vart massa annat, Myst med Mea, en kortstund men massa mys med Lisa och mys med Anna och 3 av hennes barn har hunnits med. Även lite mys med syster och Leon. 
Så just nu är det ganska fullt upp!
 
Min Iphone är inte tillbaka än och jag hatar att vara utan den. Helt otroligt egentligen!
Milos ena fröken frågade om hans mamma och pappa gillade stjärnor för han har nästan alltid något med en stjärna på. Ja det har hon ju rätt i ;)
 
Milo sa även Elsa i förra veckan. Han hade pratat med sin flickvän på Tango och när baba hade lagt på så sa han Elsa. Så sött var det! 

Duktiga

Vilka otroligt duktiga vänner jag har. Så stolt över dem. Att de lyckas med saker och ting och vågar ta steget.
Jag önskar min vän Maria all lycka till. Jag vet att hennes projekt kommer bli grymt i sommar är så glad för hennes skull.

Sen i dag så fick jag en mys stund hos Lisa. Vi behöver inte ha hörts på flera veckor. När vi väl ses vet vi var vi har varandra och allt är som vanligt. Vi båda har fullt upp. Och i dag fick jag veta att hon kommer få ännu mer fullt upp. Då min älskade Lisa ska bli regionschef för New Yorker. Hon är ju så grym. Ingen passar bättre än vad hon gör...

Jag blir så glad när mina vänner lyckas, när det händer något kul för dem. Är de glada då är jag glad. För jag har de finaste vännerna man kan ha. Det är inte många men det är helt underbara få vänner jag har!!

Sol

Oj vilken härlig dag vi har haft i dag!

I går hade Milo diarre, så han fick stanna hemma från dagis. Tror inte det var något speciellt för han mådde jätte bra i dag. Men ville inte chansa. Så åkte ut till syster för vi skulle hämta henne. Följde med min finaste systerson till hans dagis för att lämna han.
Sen åkte vi till farmor för att umgås lite med henne! Vår älskade famo!
Solen lös så vi satte oss på balkongen och njöt i solen dock blåste det en del.

I eftermiddags så ringde Mea och ville ta en kaffe i solen. Jag var inte sen att tacka nej. Så på med kläder och bege oss till staden. Så skönt att på nära så man kan vara nere på 2 min.

Sen gick jag och Milo till systers jobb där Chrille och Leon var. Så gick vi till mcdonalds och åt. Pojkarna är verkligen som bröder. Små bråkar lite. Men så söta dom är!

Jag är så sur. Min iphone är inlämnad på lagning och det är så jobbigt med skit mobilen jag har fått låna...
Så blir nog ännu mindre uppdatering här!

12 h

I dag har jag först praktiserat från 8-15:30 sen började jag jobba 16-20. Så i dag har jag hållit i gång 12 timmar. Men vilken tur att jag trivs som attans på båda ställena. Morbror och moster passade Milo så snällt att de hjälpte mig med det. Milo klagade nog inte för han fick smaka på pizza.

Har även haft halvtids bedömning på praktiken och jag blev lite rörd av alla fina komplimanger jag fick. Man blir så glad att höra det. Och ännu en gång få det bekräftat att jag har valt rätt yrke.

Nu är jag galet trött och ska försöka sova. Blir nog inte så svårt när jag får höra Milos andetag! Älskade unge!


Kärlek övervinner allt!

Jag brukar inte prata om hur jag och M har det som par. Jag tycker inte alla har med det att göra. Självklart är vi som alla andra par. Vi bråkar också ibland, vi är sura och irriterade på varandra. Men det är helt normalt!
Kärleken går i vågor. Ibland är det bara lite glöd men så puff så blir det eld och lågor igen. Och det tycker jag är så underbart! Att man från ingenstans kan känna sig nykär.
Länge har jag väntat på det som jag fick höra för några år sedan. Allt han skulle göra mot mig. Valde att inte tro på det hon sa att det bara var drama! Och nu vet jag med all säkerhet att han aldrig kommer göra det han "tydligen" gjorde mot henne.
Det känns så skönt att lita på han, att veta att han gör allt för mig och Milo för det kan jag lova att han gör.

Jag älskar han för alltid! Han är min andra halva!


Familjehelg

Vilken familjehelg vi har haft från fredag morgon till söndag kväll.
Började ju i Borås. Så mysigt hade vi det. När vi kom hem lagade vi god mat och kollade på tv.
Lördagen så åkte vi till vänner och umgicks allihop. När vi åkte hem så hade vi ost och kex och kollade på film.
I dag har vi planterat jordgubbsplantor och kryddor, myst på balkongen, grillat hamburgare och ätit äppelpaj. Innan Milo skulle sova satt vi hela familjen i soffan och mös!
Vi har verkligen behövt den här helgen allihop tillsammans.
I morgon är det måndag och en ny arbets/dagis/praktik vecka väntar.


Rösta

Ni glömmer väl inte att rösta på vår prins. Tryck på kortet så kommer ni dit. 
 

Härligt umgänge

I dag lät mina pojkar mig att få riktig lång sov morgon. M kom in och väckte mig vid 11:30. Bara för att vi skulle till Johanna och Gazi. Så skönt det var att få sova.

Fick god mat och hade det riktigt trevligt hos dem. Och Milo och barnen hade så roligt. De hade en el bil som ena barnet körde och Milo satt med. Han älskade det. Han satt där som en cooling. Haha så sött. M har sagt länge att när han blir större ska han få en sådan så det får han hålla.

Nu har vi precis ätit lite ost och kex och kollar på filmen the call en perfekt lördag med andra ord!


Djurpark

Milo vaknade vid halv 8 i morse. När vi gick upp var det soligt och skönt. Fick ett ryck kollar om Borås djurpark var öppet och ja det var det. Går in och väcker M och frågar om han vill göra en utflykt. Klart han var på. Han är lika spontan som jag. Vem säger att man inte kan vara spontan trots att man har barn? Så efter en timme satte vi oss i bilen på väg till Borås.
Vi var inte ensamma där. En lång kö var det. Men inte konstigt, klämdag och fint väder.

Jag trodde inte Milo skulle uppskatta det så mycket som han gjorde. Han älskade att kolla på alla djur, klappa djuren i barnens hage. Han var så glad i dag och ville inte sitts i vagnen. Ville antingen gå eller sitta på axlarna. Ville se allt. Men den som hade det mest roligast det var nog M. Han har bara vart på zoo en gång när han var liten. Så han var helt exalterad när han såg alla djur. En riktig mysig familjedag fick vi. Är så glad att jag, M och Milo har det så mysigt ihop själva. Självklart är det mysigt att umgås med andra. Men i bland är det riktigt mysigt att bara göra saker bara vi. Tror även det är viktigt! M hade 200 bilder från i dag på massa djur.

När vi kom hem så hade de äntligen lagat vår tvättmaskin. Tog bara 2 veckor. Sen efter en mycket trevlig dag fick M ett riktigt tråkigt besked hemifrån Turkiet! <3 så han har vart så ledsen i kväll.


Underbara jobbet

Inte kunde jag tro att jag skulle trivas så bra att jobba på mitt extra jobb. Men så glad man blir och i dag var de flesta Goa och glada. Då blir man ju själv extra glad. 7-13 jobbade och en helt underbart tid. Gick hur fort som helst.

Ledig från praktiken i dag och i morgon så nu tar jag helg. Ska bli så skönt med ledig. Bara slappa. I morgon blir det nog familjedag och på lördag ska vi nog upp till Gazi och Johanna på middag.

Milo min lilla charmör vad jag älskar han! I dag köpte vi såpbubblor som vi lekte med och han älskade det men blev arg när de gick sönder. Haha det var så sött! Vilken glädje han ger mig.

Sen pratade vi med kusinen på tango innan det var dags för sängen!


5 år

I dag den 8 Maj var det första gången jag såg mannen i mitt liv. Dagen efter vi kom till Turkiet jag och Mea stod han där i baren och det sa klick. Sen dess har vi mer eller mindre inte kunnat motstå varandra.
Våran resa har inte vart enkel många gånger men allt det där har varit värt det!
Denna bild är tagen 8 Maj 2008. Min första resa till Turiket och Alanya. Då visste jag inte vad som väntade mig. Att jag blev galet kär i bartendern och i staden vi befann oss i.

Älskar dig!


Smärtor

Ännu en dag på praktiken gjord och bara en dag kvar sen har andra veckan gott. Ledig tors och fred. Men ska jobba på torsdag. Ska bli kul faktiskt att jobba lite.

Efter praktiken så gick jag och Milo till stan för en mysig stund med Mea. Sen hem och laga en underbart god middag.
Men pang sa det så fick jag så jäkla ont ovanför bröstet. Det hög till och strålade ut i höger arm. Mamma fick komma hit en stund för det gjorde så ont. Så hon hjälpte mig med Milo. Underbara mamma. Det är någon muskel som gör ont. Och det gör galet ont. Försökte massera lite men det gör för ont. Hoppas lite sömn hjälper.
För på torsdag ska jag klara av att hjälpa mina tanter och gubbar.

Trivs fortfarande så himla bra på praktiken och vet att det är att hjälpa folk som är mitt yrke. Sedan har jag ju en plan att plugga till det som jag verkligen vill jobba med. Ska prata med min syo någon dag. Om 3 veckor när praktiken är klar. Har jag endast 1 kurs kvar tills jag kan kalla mig uska. Känner mig så otroligt stolt över mig själv att jag snart är färdig. När jag sökte in till skolan var jag rädd för att inte klara av att plugga. Men så fel jag hade!


Fantastisk helg!

En bild säger mer än 1000 ord därför får bilderna tala sitt för den à helt underbara helg. Nya minnen har skapat för vår trio!


Fjant

Vilken fjant mamma jag är. M och Milo följde mig till bussen och när jag skulle säga hej då så började jag nästan gråta. Oj vad jag kommer sakna Milo! Har ju träffat han varje dag i 431 dagar. Men kommer ha så roligt och det kommer gå så fort!


Norrköping

Alltså vilken tur jag har haft med mina praktiker. Älskar båda platserna jag har vart på nu i vår. Så glad! I dag slutade vi senare på praktiken då det var möte. Så i morgon slutar vi tidigt.

Skyndade mig hem till Milo för att mysa massa. Han fick till och med va uppe lite längre för att mysa med mamma. Och nu sover han tätt intill mig. Anledning till allt detta mys är för att jag åker till Norrköping i morgon utan Milo. Första gången jag är från han så länge. Han har ju sovit hos mamma en natt. Men nu är det 2 nätter och en hel dag utan min fis. Ni anar inte vad jag kommer sakna han. Vad jag kommer pussa på han när jag kommer hem. Men trots denna saknaden så behöver jag verkligen detta. Jag behöver att komma i väg och bara vara Zandra. Att umgås med mina vänner utan att bli störd hela tiden. Jag har inget emot att vara med min son 24/7 men jag tror det är nyttigt att få vara lite ifrån varandra.
Han och baba ska ju ha mysig grabbhelg!
Men han måste skicka massa bilder!


Vilken dag!

Vilken underbar dag vi har haft i dag! Började dagen med att jag,Milo, M och mamma åkte till Tenhult för att se koutsläppet! Där började vi med tipspromenad. Sen kollade vi på kalvarna och Milo tyckte det var så spännande. Han var även inne och kollade på de stora kossorna. Sen fick vi bulle och mjölk. Och Milo var helt tokig i bullen så fort han såg någon annan äta ville han ta deras. Sen var det dags att vänta på att kossorna skulle få komma ut. Milo började bli otålig men så fort kossorna kom hoppandes ut så blev han helt tyst och bara tittade han tyckte det var så spännande. Sen kom även syster, Chrille och Leon. Njöt i solen lite.

Sen åkte vi till syster för att grilla. Barnen har lekt en hel del. Försökt att hålla dom i från varandra få Milo har sin ögoninflammation. Vi har verkligen varit ute hela dagen och det har vart så skönt!


RSS 2.0