Första bebiskläderna

I går var jag inne på en blogg som hade köpt jätte fina kläder från Lundmyr of sweden. Älskar det märket.
Försökte hitta just det hon hade köpt för har inte sett det någon stans. Men så hittade jag sidan. Å är lycklig. Så beställde hem 3 klädesplagg. Våra första bebis kläder! Klicka på bilden för att få den större :)
Framsida:
Baksida:

Borde

I dag finns det många borde göra saker.
Jag borde diska!
Jag borde städa!
Jag borde handla!
Jag borde plugga!
Vilket ska jag välja?

Helgen

Vet ni vad jag har gjort i helgen? Jag har pluggat hela hela helgen.
Så nu är jag helt klart med vårdpedagogik. Så nu är det bara provet på torsdag. Skönt!


Men lite annat har jag hunnit med. I fredags var syster och chrille och Leon här på en fika. Sen åkte dom och handlade och jag fick chansen att passa mosters goding. Helt för mig själv. Det var så mysigt... Önskade det var längre. Men sen blev jag och bror hem bjudna till dom på kvällsmat. Hade faktiskt en riktigt trevlig kväll! M jobbade som vanligt!

På lördagen träffade jag morbror och 2 av mina kusiner en sväng! Det var väldigt trevligt och jag fick se Vega för första gången! Å bebisar överallt. Sen var det mys med älsklingen innan han gick till jobbet.

I dag har jag pluggat hela dagen. Sen kom mamma och pappa hem från sista helgen i Halmstad. Och vi åt kött sås och potatis. MUMMS! Sen kom även syster med familj. Så fick gosa med Leon i dag med. Men han var inget glad i dag! Men han busade med moster! Gullunge!

Och vet ni vad jag ska göra i morgon. PLUGGA

Tom

Är ganska tom på ord just nu............
Besviken!

True Talent

Jag tycker det är sjukt bra. Och ibland ryser jag bara... Vissa är så sjukt duktiga.
En sak som stör mig. ALLA som är med har haft en tuff grej i sitt liv! Varför egentligen? Varför ta upp det i alla som är med?

My name is Khan

Har precis titta på My name is Khan! Kan rekommendera den! Lite sorglig. Ganska mycket sorglig för mig! Men värd att se!

Första

Finns en hel del grattis paket att få som gravid. Inte helt fel.
Har nu fått mitt första gratis paket från GoodieBag från Salus Ansvar.


innehåller:
engångs haklappar från Bambino
Kleenex näsdukar
Newborn blöjor från Huggies
K-special Bliss
Mamma, en tidning
Barnlotion från Barnängen


Apelsin

Har en app på telefonen som säger hur stor barnet är mest i frukter men ibland kommer det något annat. Men nu i V.15 så är skatt lika stor som en apelsin

Hur många lingon finns det i världen

Har länge velat se den. Och i dag kom den äntligen ut! Å lite känslig som man är så satt jag ju självklart och grät i vissa stunder.

För ett tagsen så skrev jag och frågade er om ni skulle göra eller har gjort kub test?
Jag blev också till frågad att göra det då i Jönköpingslän är det gratis. Men jag valde att inte göra kub testet.
Då dom bara talar om att det inte finns någon risk eller att det finns en risk.
Tänk om dom säger ja det finns en risk att ert barn har D.S Så kommer det ut så har det inte alls det. Jag vet att har man fått det till sig att det finns en risk så skulle man ju mentalt förbereda sig för det. Och det skulle vara en lättnad om det inte vara så men samtidigt så har man ju gått och trott det så länge.
Och vissa väljer ju att göra abort pga det.
Jag kan säga hade jag aldrig gjort abort för den risken!
Och är det nu så att jag skulle få ett barn med till exempel D.S så skulle jag älska det precis lika mycket. Och det finns inga barn som kan göra en förälder så lycklig. Dom ser på livet på ett helt annat sätt. Jag hade blivit en stolt mamma över mitt barn!

D

Till D Vet inte om det är din mail adress så skriver här och hoppas du läser här ibland! Förlåt att jag inte stannade men hade bråttom till bussen. Kände mig lite dum! Hoppas allt är bra med dig och pyret :)

True Talent

Ska snart i vät till min sötaste Mea för att kolla på premiären av true talent som börjar i dag. Vi ska försöka så gott det går att titta på det tillsammans i höst!


100

I dag har jag varit gravid i 100 dagar :) bara 180 dagar kvar ;)

Mosters goding

I dag var jag ute en snabbis hos syster och lämnade välling då både Chrille och Tizze inte mådde så bra. Och jag fick chansen att pussa på min goding. Jag och mamma bråkar alltid om att få gosa med han. Och i dag var han så söt och log en massa. Han får moster att smälta!
Har lovat min syster att inte lägga ut några bilder på han. Men om ni vill se hur min goding ser ut. Så har min syster börjat blogga igen och lagt ut en bild på han. Kanske kommer det fler. Så besök hennes blogg!

Speciella datum

Här är speciella datum för våran skatt!

30 Maj - jag blev gravid ungefär.
17 Juni - jag plussade äntligen
14 Juni - såg skatt för första gången
26 Juli - Inskrivning hos BM

22 September

I dag är det den 22 Augusti och om en månad då är det dags för ultraljud. Å vad jag längtar! Jag vill så gärna se pyret igen! Men bara en månad kvar!

Hur söta är dom inte


En av dom bästa

Jag är otroligt glad att jag har denna mongo vännen! Hon får mig att skratta. Hon får mig att le. Hon skrev nyss ett inlägg i hennes blogg som fick mig att sitta och as garva ett tag. Vilka minnen vi har tillsammans. Och ännu mer minnen kommer vi få.
Hon är som jag litar på till 100% och jag vet att hon alltid finns där!
Älskar dig mitt mongo barn!

Rensat

I dag har jag äntligen orkat rensa bland kläder. Vissa ska jag sälja på loppis när det blir dags. Sommarkläderna åker ner till förrådet. Så nu är det rent och fint. Se hur länge det varar.
Men känner i ryggen att jag har hållit på i dag. Har börjat riktigt ont i ryggen numera.
Annars har det varit en lugn dag i dag!

Sanningen

När man skriver ett mail till en tjejkompis om en sak. Då erkänner man det för sig själv samtidigt. Det är då det gör så ont! Det är då man vet att det är något som inte är rätt!

Barnvagn Tako

Har börjat kolla runt på barnvagnar. Jag är lite inne på att köpa en begagnad. För varför ska den vara ny? Bara onödigt egentligen! Men har inte hittat någon jag vill ha. Och jag har ju ett bra tag på mig! Så det är ju skönt.
Men om jag inte hittar en så har jag hittat en ny som jag vill ha som är jätte fin och billig! Som man får med en hel del i priset. Den är nästa billigare än begagnad.
Har läst lite om den och omdömen och det har varit mer positiva än negativa faktiskt.
Är det någon av er som har hört något om märket Tako?


Dessa är det jag har titta på mest
Tako Jumper X
Tako Jumper grå/rosa om det blir en tjej
Tako Jumper grå/blå om det blir en kille

Vad tycker ni????

Fixar dagar

I går hade vi en fixa dag! Var på Ikea och köpte saker till sängen och sedan STORHANDLADE vi på Ica maxi.
I dag blir det tvätta och laga matlådor hade jag tänkt. Kanske städning också om man har energi till det också. Just nu kan jag inget göra då M ligger och sover än!


I går var jag även hemma hos Lisa en stund och Marika och Charlie var där. Jag har inte hängt med i svängarna med Charlie shit vad han har blivit stor! Hade en trevlig stund med mina fina tjejer!

Kom hem och skulle hitta någon bra film att titta på. Fanns INGEN! Så laddade ner än men den var as kass den med. Så blev en tidig god natt. Man känner att man klarar inte av för mycket.

Illamåendet har hållit sig borta hela veckan. HAr bara kommit när jag varit super hungrig men det är väl inte så konstigt. Känns så himla skönt. Har dock haft massa huvudvärk. Men men! Sedan är ryggen inget roligt alls. Men har världens bästa man som masserar mig ibland!
Finaste Charlie

Bästa bilden ever

Detta måste vara en av dom roligaste bilderna som finns!

Som en prinsessa

Jag har sovit som en prinsessa i natt. Oj oj vad skönt det är med en dubbelsäng. Inte en dag för sent att vi äntligen köpte den! LOVELY! Och skön är den också! Vaknade till i natt och undrade vart M var. Han låg ju där. Fast sängen är så stor så vi ligger inte på varandra. VILKEN lycka!

Upp i morse för att göra provet. Äntligen klar hoppas jag! Om jag nu fick godkänt! Men gjorde även VG frågorna. Vilken pluggis jag blivit. MÅSTE ha minst VG! Men det vet vi inte om jag får! Gjorde ett försök i alla fall!

Väl hemma igen! Visste inte alls vad jag skulle hitta på i dag! Men så ringer ju syster yster och frågade vad jag skulle göra. Så nu ska vi snart till baby proffsen för att kolla läget. Sen blir det mys med finaste Leon också! Underbar dag detta kan bli!

Huvudvärk

Man märker att man har ett huvud i dag. Fy tusan vilken huvudvärk jag har. och alvedon hjälper ju inte heller. Men men får fint besök senare och fina Mea så det blir nog bättre!
Måste försöka plugga i dag! Som sagt prov i morgon! Och jag har noll koll! Men bara jag få G på detta prov så blir jag glad!
Blev inget av passa Leon i dag! Surt jag som hade sett fram emot det! Men syster var sjuk och kunde inte göra det hon skulle gjort. Får väl hoppas att jag får någon ny chans någon gång!
Eller hon kanske inte litar på mig ;)


För övrigt ska jag köpa Lisas dubbelsäng nu! Förhoppningsvis i dag! Jag har velat fram och tillbaka men nej! Vi måste i går när jag skulle sova så låg han över hela sängen så fick väcka han! Och sedan när jag vart på toa ja då ligger han på min sida. Så nu får det vara nog!

Leon

I dag har jag mått mer än bra. Jag har inte mått illa. Fattar ni hur underbart det har varit? Hoppas vinden har vänt nu! Hände ännu en bra sak i dag. M tog sitt truckkort. Ny kan han äntligen söka sådana jobb. Å min plutt är så duktig! Men i morgon kanske det händer en stor sak för mig! Jag ska kanske få äran att passa mosters älskling! Bara en stund men å vad jag hoppas det blir av. Jag längtar så tills jag får umgås med min skatt varje dag! Å vad jag längtar. Men LEON kommer fortfarande vara mosters älskling! Nu blir det snart sängen!

2 Månader kvar!

I dag är det 2 månader kvar tills jag fyller år tänkte visa vad jag önskar mig just nu!

Våran ena matbords stol har ju gått sönder Så en ny från Mio "milton"
Förra året fick jag hur fina muggar som hest av Mea önskar mig flera av detta märket "Menu Tato"
Och presentkort på Ikea! När man skaffar barn är det mycket som ska inhandlas :)

Plugg

Hur svårt ska det vara att låta bli datorn och sätta sig och börja plugga tydligen grymt svårt.
Har prov på etik på torsdag har knappt läst något. Jag är inte för bredd. Men jag måste göra provet. För det är sista chansen!
Så nu får jag lägga i från mig datorn och mina vänner på grey´s ;) och plugga lite. Speciellt innan M kommer hem för då får jag ingen pluggro!
Vart i skolan i dag med och haft lektion! Där fattar jag heller inte så mycket. Plus att jag kan inte gå dom 2 sista lektionerna på den kursen för nästa vecka börja 2 andra kurser som är viktigare att jag går på.
Bra planering det där!

Måndag

Denna dag har väl mest bestått av att diska lite, plocka upp sakerna efter helgen och kollar på grey´s! Just nu tycker jag att det är väldigt skönt! Jag har inte kommit till det stadium att jag är uttråkad.
Var och hämtade älsklingen innan som hade jobbat över. Och så var vi och handlade lite! Kylskåpet ekar tomt. Blev dock inte så fullt. Men vi klarar oss tills lönen. Brukar alltid vara så i slutet!
Och speciellt i denna månaden då M åker till Skövde i morgon med hans kompis för att ta truckkort! Äntligen ska han få sitt kära truckkort!
Resten av kvällen blir nog bara lugn! Älsklingen börjar tydligen bli sjuk! Han är ju inte van längre att jobba som han gör. Kommit in i svenne livet ordentligt! Men ska kurera han i dag!

Är så gravid!

TIDIGA GRAVIDITETSTECKEN

1. Ömma bröst - JA!

Ja dom ömmar! Så fort man nuddar lite lätt så gör det ont. Ibland gör det mer ont än andra dagar. Och större börjar dom bli! Vart ska det sluta!


2. Illamående
- JA!

Ja första illamåendet kom när jag var i Turkiet då var jag i v.6 och sedan dess har det fortsatt! Jag bara kräkts 4 gånger under hela tiden så det är jag så glad över. Men jag inte gått en ända dag utan att jag mått lite illa! 

3. Trötthet - JA!

Jag är trött hela tiden. Börjar väl bli lite bättre. I början kunde jag sova hela tiden! Nu försöker jag bara sova på nätterna! Men jag gäspar då hela tiden i alla fall. 

4. Kissnödig - JA!

Jag har börjar känna det nu det sista och nu måste jag gå upp minst 3 gånger varje natt och kissa. Och speciellt innan jag ska sova. Då måste jag kissa minst 3 gånger också. Värst är det på kvällen. Men heller inte så konstigt då jag försöker dricka mer vatten än vad jag har gjort innan. 

5. Huvudvärk - JA!

Ja huvudvärken den sitter i den! Fast den har jag ju ofta när jag inte är gravid också. Men den är värre nu! Och jag tycker inget hjälper!


6. Ryggsmärtor - JA!

Ja den värker. Men har ofta ont i den också så det är ju inte så konstigt. Och speciellt nu när jag har legat i sängen och soffan så mycket så har den blivit värre. Och jag kan inte ligga på mage heller så kan inte få en ordentlig massage! 

7. Magont - JA!

Ja jag har ont i magen! På alla olika ställen. Och alla olika sätt! Ibland känns det som att hela magen ska sprängas! 

8. Matbegär - JA!

Ja jag äter hela tiden. Mest för att försöka hålla blodsockret uppe. Men annars är jag inte speciellt sugen på mat.  

9. Yrsel - JA!

Ja ibland får jag till och med sätta mig ner för att jag blir så yr!


10. Humörsvängningar - JA!

Ja speciellt i början då kunde jag gråta för det minsta lilla. Nu är det inte så farligt faktiskt. Men det kommer vissa dagar då jag lipar för allt!

 

Vad tror ni? Tror ni jag är gravid?


Svar på kommentar

Svar: Ja då var jag verkligen partypingla! Klart jag kommer ihåg dig. Va kul! Grattis! När är du beräknad???

V.14

Går in i V.14 i dag och det sägs att det nu är mindre risk för missfall! Vill så gärna se lilla skatt igen efter dessa veckor och se att det verkligen slår ett litet hjärta. Men får vänta några veckor till. Borde ju slå ett litet hjärta då jag mår som jag mår.
Jag hoppades så på att när jag gick in i V.12 skulle det vända. Att jag skulle kunna njuta av allt. Men nej då. Nu är jag i V.14 och jag mår fortfarande inte ok!
Det börjar bli så tröttsamt.
Jag mår ok när jag går upp. Sen EFTER frukost kommer det smygandes! Hallå ska man inte må bra när man har ätit?
Sen går det i vågor hela dagen! Ibland mår jag ok ibland kommer illamåendet. Har försökt med så himla mycket!
Loka citron - ja det funkar faktiskt en del! Har aldrig druckit så mycket loka!
Marie kex - ja det funka lite det med. Men börjar tröttna på det.
Sura godisar . nja inget för mig!
Äpplen - ja det funkar lite det också!
Piggelin - ja det funkar för stunden i alla fall!
Prostafen - det gör att jag blir mer trött och häning så det vill jag inte ta!
Sova - ja då slipper jag känna hur jag mår i alla fall!


Kan säga att jag beundrar alla som blir gravida igen efter att ha mått så här. Jag vet i tusan om jag någonsin vågar att bli gravid igen. Jag har inte mått BRA en ända hel dag på 7-8 veckor nu! Det börjar bli tröttsamt. Och nästa vecka börja skolan på riktigt och jag vet inte alls hur jag ska klara av detta!
Jag kanske borde ringa till läkaren och fråga efter bättre piller. Men jag är inte säker på om dom skriver ut några då jag inte spyr. Och det är jag väldigt tacksam för att jag inte gör i alla fall!

Men jag är ledsen mina vänner att jag varit så frånvarande dom sista veckorna. Men jag har inte orkat! Tröttheten den kommer och gå den också hela tiden! Gör ju in i den andre trimesten och hoppas att det snart vänder som det står om hela tiden att det kommer dessa spökveckor!

Svar på kommentar

D om Inget aktiv:
För ca en vecka sen gick du förbi mig med din pojkvän, när du gick där så fick jag en känsla av att du va gravid. Idag råka jag klicka in mig på din blogg o det visa sig att du va det.. Helt sjukt.... Ville bara säga grattis och lycka till/// en annan jönköpingsbo som är på smällen
Svar:
Vad trevligt. Haha roligt att du kände det på dig! För än ser jag ju inte så gravid ut! Och det lär ju dröja :)
Vad är du i för V.? Får väl se om jag får reda på vem du är sen.
Lycka till du med

Mitt underbara halmstad

Så var det dags för sista helgen i Halmstad för i år. 4 helger var jag där sammanlagt. Och jag älskade varenda sekund. Att få komma dit och njuta av precis allt. Jag älskar att vara där. Det är som att stänga av det mesta och bara vara.
Åkte dit i Onsdag! Visste att jag skulle sakna min älskling 4 dagar i från honom. Men jag var tvungen att åka ner. Jag vet att är jag hemma så blir det inget plugg. Och jag måste göra Etik provet på torsdag. Så jag lyckades faktiskt plugga en del där nere. Plus att det vara sista chansen. Nu i helgen åker mamma och pappa ner med vänner på kräftskiva och helgen efter är sista helgen då stänger dom igen villa vagnen för den här sommaren. Och då vill jag inte följa med! Hihi
Kom dit på onsdags kvällen. Njut av grillad mat och somnade tidigt. Vi har gått och lagt oss vid 10 nästan varje kväll! Så skönt! På torsdagen åkte vi en snabbis till Ica Maxi handlade lite sedan hem. Jag och mamma somnade på eftermiddagen och vakande upp 3 timmar senare. Sen var det bara mys i soffan och sedan dags att sova igen. På fredagen så åkte vi in till stan en stund och kollade lite. Med hade ju inga pengar så köpte inget. Sen åkte vi till Sia fabriken och köpte en massa glass.
På lördagen så var vi bara hemma och tog det lugnt. Haft en kanon bra helg. Med mamma och pappa. Det är så mysigt att umgås med dom. Dom har även hjälpt mig med att plugga lite också! Så nu ska jag bara öva fram till på torsdag!
I går kom jag hem! Pussade på älsklingen som jag hade saknat en massa. Och som hade städat så fint här hemma. Sen duschade jag och sedan åkte jag igen! Skulle på plastburks party hos en släkting. Var mysigt och trevligt att träffa en del av släkten.
När jag väl kom hem var det raka vägen ner i M armar där låg jag resten av kvällen!

Dags att komma tillbaka kanske

Ja jag har varit otroligt dålig på att uppdatera här. Har varit i Halmstad sen i Onsdag! Kom hem i går. Roligt att det ändå är 74 pers som besöker min blogg varje dag även om jag inte har skrivit något :)
Ska få i mig lite frukost och kolla på ett avsnitt av Grey´s tänkte jag. Sedan ska jag uppdatera er om mitt älskade liv och svara på era kommentarer!

Inget aktiv

Här är jag inte så aktiv längre. Jag har ingen lust alls att skriva. Känns som jag skriver samma sak varje gång ändå. Varför ska då skriva det om och om igen!
Mår ok! Jag mår inte bra men ok! Jag mår inte lika illa som innan och har inte gjort det på 3 dagar nu. jääj! Men jag mår inte bra ändå. Det gör ont i bebis magen och det värker till då och då. Men jag känner inte för att ringa sjukvården för man får ingen hjälp ändå!
Längtar så tills jag får göra ultraljud igen och se att det verkligen är något liv där inne..
Har gått in i ännu en ny vecka och nu även en ny månad. Så det rullar på sakta sakta!
Ja annars är jag så otroligt trött! Jag längtar till att få lägga mig i sängen varje gång jag går upp ur sängen på morgonen! Jag är nog den mest osociala människan i världen. Men jag orkar inte. Förlåt alla vänner!
Hänger ofta hos mamma och pappa! För jag har ingen lust alls att laga mat. Och skulle jag bara vara hemma så skulle jag nog inte få i mig någon mat alls. Så jag är så glad att jag har mamma som ger mig lite mat.


För övrigt så börjar skolan i morgon och jag har ingen lust alls att gå dit! Det är bara en 50 p så den är ganska kort. Och jag hoppas så att jag får tillbaka min energi igen! Sen efter skolan ska jag träffa Johanna för att göra ett försök att göra klart etiken! Måste boka prov till nästa fredag. Och har inte ens läst boken!

Jag vet att ur allt detta så kommer det komma ett mirakel. Jag ska bli mamma! Men just nu gläds jag inte så mycket. Det är hemskt! Men detta är det värsta jag varit med om! I över 6 veckor har jag känt mig bakfull, åksjuk mått illa. Jag har inte kräkts mer än 4 gånger under denna tid. Men spyan sitter i halsen på mig.

Jag vill bara kunna njuta av att bli mamma nu! Få en riktig bebis mage och kunna se att barnet verkligen lever. Även att man har sett den än gång så vill man ju se den igen speciellt efter dom riskfyllda veckorna!

Ja och sen så är jag så arg och besviken! Ibland tänker inte alls folk på vad dom skriver eller säger och jag ska nu sluta läsa och lyssna. Jag orkar inte det mer!

Mys söndag

Vaknade vid 12 i dag lyckades sova i 12 timmar nästan. Fy va skönt! älskar att sova. Och speciellt när det är svalt i lägenheten och att få vakna upp och se älsklingen ligga jämte mig.
I dag har vi en riktig mys dag jag och min love. Han var och köpte pizza nyss som vi precis har smällt i oss och nu blir det lite grey´s! Ska bara ligga i soffan och njuta av att vi är tillsammans han och jag hela dagen!

Min familj 2009

I går satt jag och kollade på filmen älskade Nathalie gjorde till avslutningen för säsong 2009.
Jag kommer nog aldrig riktigt tröttna på den. Och jag kan säga i går fick jag både tårar och glädje rusningar.
Maria Skrev i går ett inlägg om denna filmen efter att jag hade lagt upp den på facebook igen. Och känner precis som hon.
Jag skulle kunna göra om allt det där om jag fick göra det med er.
Vi var som en stor familj. 6 systrar och en bror. Vi kunde skratta, gråta, bråka, gör allt tillsammans som man gör med en syskon. Jag delar ett av mitt bästa minne tillsammans med er.
Hade vi jobbat tillsammans och haft day off som vi hade 2010 vet jag att vi alla hade hängt ihop tillsammans på day off! Vi älskade att umgås. Vi gjorde så mycket.
Ni är det bästa teamet man kan ha och ni kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.
Pegasos Planet team 2009 <3

Höst

Idag har det varit sådant där mysigt höst väder. Och jag längtar ännu mer till hösten nu.. Tills det blir lite kallare och mörkare så man kan tända ljus. Knäpp mm jag vet. Men va skönt!
I dag har det varit en kanon dag. Vaknade upp pigg och glad har inte mått illa. Skulle träffat Mea inne i stan. Men hon tvättade och frågade om jag kunde komma till henne i stället. Hoppade på bussen och mös hemma hos henne. Dock gick tiden alldeles för fort. Blir ju så när man har trevligt. Men jag inser varje gång jag träffar henne att jag har en av världens bästa vänner!
När jag kom hem var älsklingen hemma. Han slängde av sig alla kläder och slängde sig i sängen och sa väck mig om 2 timmar, han somnade på än gång. Nu har han precis gått till sitt andra jobb och han var faktiskt inte så trött som han trodde han skulle vara. men det kommer väl på måndag!
Fick även veta i dag när jag börjar skolan nästa vecka. Så tisdag kl 9.00 är det skoldags igen!
Ska kolla på några grey´s avsnitt sen blir det nog sängen snart!

Ren

Har haft en kanon bra dag hos mamma. Haft systersonen där och sedan kom även syster och hennes sambo! Skönt att inte bara sitta hemma. Bara litet miljöombyte gör susen. Har mått ok i dag i alla fall!

När jag kom hem tog jag mig orken att äntligen städa våran lägenhet. Som vilken dag som helst var på väg att rasa. Så här äkligt har det aldrig varit. Men nu är disken diskad, lägenheten ren, sängarna bytta och jag ny duschad! Bättre än så här kan det inte bli!

M har haft en bra dag på jobbet! Och jag tror han kommer att trivas mer på detta stället. Hoppas han får mer tider sen. Fast han var lagom trött när han kom hem! Men nu har han fått mat i sig och lagt sig i soffan!

I morgon ska jag äntligen få träffa min fina Mea!

Svar på kommentar

Anonym om NU:
Om båda jobbar kanske han inte behöver ha två jobb?
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 95.197.51.241
Svar:
Haha så var det här men anonyma kommentarer!
Han har 2 jobb för att han kan inte sluta på det andra jobbet just nu. Han har kontrakt fram till slutet av september.
Och hur ska jag kunna jobba när jag pluggar 100%
Visst kan jag jobba extra men just nu är jag ju även gravid och har inte energi till att plugga 100% och sedan jobba på det!
Så vad vill du komma till?

NU

Nä nu får det gå över. Hade 2 dagar som var kanon mådde inte illas alls. Men dom 2 sista dagarna har set varit hemskt! I går var ingen rolig dag. Och jag börjar få ligg sår då jag mer eller mindre loger i sängen hela dagen. Jaja slut klagat nu! I dag gick jag upp och spran från lägenheten. Känns som att det blir värst i den. Sitter nu på balkongen hos mamma och pappa där det i skuggan och njuter tillsammans med mosters älskling som ligger och sover så gott i vagnen. Och det får mig att tänka att det kommer ju vara så värt det när jag själv sitter med min skatt! I dag började M på ett till jobb. Snabba puckar här. Han skrev på kontraktet i går och började i dag. En hel tids tjänst på ett bemaningsföretag. Känns bra. Tycker dock lite synd om han att han kommer få jobba alla dagar utan söndag nu i nästan 2 månader. Sen hoppas vi på att han bara kan jobba på bemaninibgsföretaget i stället. Men go lön han kommer få. Passar perfekt nu till bebisen och allt! Hoppas ni har en fin dag allihop!

Mysig kväll

Efter att jag skrev det där klaginlägget i Måndags diskade jag all disk och gjorde uppgifterna till skolan. Jag vet att det hjälper att klaga lite!
M kom hem halv 3 den natten. Dom hade suttit några stycken och snackat, grillat och druckit lite. Kul att han har ett umgänge här i Sverige.


I går så vakande jag vi 10! Kollade på grey´s som vanligt! Sen kom M hem vi åt lunch sen la vi oss och vilade råkade somna från 2 till 5. Var väl vad vi behövde. Men det blev lite bråttom där ett tag! Då vi var bort bjudna till M kompis och hans fru.
Men vi hann. Hade det jätte trevligt hos dom. Vi fick jätte god mat. Sen bjöds det på turkisk kaffe och vatten melon! Hade en jätte trevlig kväll. Dom fick även vet att vi väntar bebis. Så blev en del prat om det! M kompis fru jobbar med mamma också så blev lite prat om mammsen! Hur mycket Nida tycker om min mamma.

I dag skulle jag börjar dagen med att i alla fall titta på ett avsnitt av grey´s men det funkar ju inte så typiskt. Men kanske ska ha en hel dag utan att titta på det så jag får något gjort!

Galet trött

VARNING VARNING KLAG INLÄGG!
Ibland kan man bli så där galet trött på sig själv. Då man inte har någon energi till något. Eller någon lust till något!
Visst har väl en sak att skylla på mitt illamående ;) men jag börjar bli trött på det.
Ser mig omkring i lägenheten och skulle så gärna få det så där fräscht städat som jag kan göra. M är duktig på och städa man han är inte så noga. Jag skulle vilja bli klar med mina uppgifter så jag kan skicka in dom NU!
Jag tittar ut i köket ser värsta diskberget! Det ekar i kylskåpet men jag har ingen lust att gå till Ica maxi!
Kollar igenom kommentarerna men orkar inte svara. Lovar ska svara till er! En massa mail på facebook från vänner som har skickat för över en vecka sedan som jag heller inte orkat svarat på!
Jag vill bara vakna upp i morgon ha en MASSA energi och göra allt jag inte har gjort på snart 4 veckor! Jag vill vara pigg igen!
Jag varnade er detta skulle bli ett klag inlägg. Men ibland vill man bara få ur sig allt. Ibland blir det till och med bättre efter det!
Ge mig denna energin tillbaka

Solen

Solen har ju lyst här i Jkpg i dag! Och när M kom hem från skolan gick vi och köpte sallader och satte oss i parken och mös i skuggan. Det var lite kallt i skuggan faktiskt och jag orkade inte ligga i solen. Så det blev bara en lite stund men mysigt hade vi ändå.
Nu i kväll har illamåendet självklart tittat fram. Men jag får tacka för 1,5 dag som jag slapp må illa på i alla fall :)
M är i väg hos en kompis dom skulle visst sitta några turkar och dricka i trädgården. Så får väl se när han trillar in sen!
Själv borde jag plugga. Lovade mig själv att göra det. Men fastnar ju hela tiden vid Grey´s!
Kan inte förstå detta!
Men ska försöka ta upp boken och läsa lite och blir det fint väder i morgon och jag mår bra så blir det nog skuggan i någon park igen med läroboken!

Ny månad ny vecka

Så går vi in i Augusti! Och hösten börjar närma sig! Vi går även in i en ny vecka på graviditeten! Känns skönt! Önskar bara tiden kunde gå lite fortare.
M är i skolan! Hans skola började i dag igen! Så nu är det tidiga morgon för han! Min börjar nästa vecka någon dag! Vet inte vilken. Men det blir en dag i veckan i alla fall! Håller på med Etiken nu. Har snart gjort färdigt mina inlämningsuppgifter. Och i veckan ska jag och Johanna träffas och göra instuderingsfrågorna så ska jag väl försöka göra provet innan jag börjar med alla andra kurser V.34!
Har haft en skön sommar. Med inte mycket plugg men ändå ett csn som kommit in på kontot!


I dag är det fint väder. Det känns som det är kallt! M sa att det var kallt när jag frågade om vi skulle gå och lägga och vid sjön sen när han kommer hem. Men jag tror jag lyckas få med han!
Det bästa som hände i går var att jag mådde inte alls i går. Mer än när jag var jätte hungrig men det är ju inte så konstigt. Så vi får hoppas på att det är det samma i dag och att illamåendet har lagt sig nu. Speciellt till skolan börjar. Så man även kan njuta av sin graviditet!

Underbar helg

Jag ville verkligen inte åka hem i går. Hade mer än gärna stannat där i några dagar till. Det är så underbart skönt att komma ner till Halmstad och våran vilavagn.

Det hela började i fredags vi hämtade upp mamma efter att hon slutade jobba. Och började resan ner till Halmstad som är den tråkigaste vägen ever. Men vi hade en grymt rolig bil resa ner jag bror, pappa och mamma. Skrattade så jag hade ont i magen. Min familj är ju knäpp alltså.
När vi väl kom ner så var det så oerhört varmt överallt så där äkligt varmt.
Men det skulle vara fest på våran sida av campingen så först var det tipspromenad sen var det långbord. Och till slut kom även solen fram. Hade jätte trevligt. Var inte med hela tiden. Orkade inte! Mådde inte så bra som vanligt!
På lördagen mådde min mamma inte så bra i början. Haha lite bakis eller "migrän" som hon vill kalla det. Men till slut kom hon upp och vi alla njöt av en varm och solig dag. Senare på eftermiddagen så var vi nere vid stranden och pojkarna tog sig ett dop!
Jag hade inte räknat med fint väder så hade ingen bikini med mig så jag doppade fötterna jag!
Sen på kvällen var det grillning med grannarna! Jätte mysigt och gott! Mycket skratt och prat.
Söndagen vakandes med sol utanför fönstret! Men jag har hållit mig borta från den. Solen har inte vart min bästa vän i sommar. Men det blev en mysig söndag! Jag och mamma åkte in till flygstaden och kollade lite. Sen var det grillning till lunch sen var det dags för hemfärd. Helgen gick så otroligt fort och den har verkligen varit kanon bra.
Avslutade hela helgen med att syster och Chrille och min älskade Leon var på besök så jag fick gosa lite med storpojken!
Och det bästa av allt jag fick träffa min älskling! Det är faktiskt skönt att komma i från varandra lite för det finns inget bättre när man får vara tillsammans igen!

RSS 2.0