Återkommer senare!

Är lite förbannad just nu! Så återkommer med buller och bong senare! När vet jag inte!

Mår som man förtjänar :)

Ja visst känner man av att man är lite bakis. Men faktiskt inte så farligt ändå. En mycket trevlig kväll kommer med mer info senare. Ska snart i väg till stranden igen med Tina och Anna.
Greken ja om man är student så tror jag säkert det. Blev det hårt i går???

Sunset bilder HJÄLP!!!

Som sagt jag så tog vi ju bilder för några dagar sen. Vi ska ju förstora upp en. Men vet inte vilken. Här är dem jag väljer mellan ni kanske kan hjälpa mig! Klicka på bilden för att få den större!
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.

Sista party kvällen i Alanya

I dag ska jag säga hej då till utelivet i Alanya! Kommer sakna det lite. Även att jag inte har varit ute på länge så är det en helt annan stämning här. Vart i Sverige kan man gå ut en tisdag. Här är det lördag hela veckan! Så det ska bli mycket trevligt. Ska ut med Anna och Tina!
Så om några timmar kommer brudarna eller Anna kommer säkert flera timmar efter Tina men det är vi vana vid!


Som i dag skulle vi träffas 10. Får ett sms av Anna att hon har för sovit sig och att hon kommer till stranden 11. Gissa när hon kom. Kl 12. Det är Anna! Hade en mysig dag på stranden med tjejerna.

Nä dags att sätta i gång att fixa sig!

Njuter av mina 3 sista dagar

Ja nu är det bara 3 dagar kvar i Alanya! Sen på den fjärde dagen går resan hem till Sverige. Jag längtar som en tok att äntligen få komma hem. Hem till familjen, vännerna, bambam, KYLAN! Men kommer sakna denna stad kommer sakna värmen om ett tag. Kommer sakna att bo next to kleopatra beach! Kommer sakna den långa sommaren. Men min högsta önskan ar att få jobba och bo i Alanya och nu har jag gjort det. Och nu är jag redo att komma hem.

Ska slänga i mig lite frukost och sedan blir det stranden med Tina och Anna. Mycket trevlig dag. Och i kväll blir det nog utgång med brudarna också. En bra Tisdag!!!

Uttråkad

Har suttit framför datorn ett bra tag. Kollat på olika saker. Saker vi måste införskaffa åt M när han kommer till Sverige. Saker vi vill ha senare när vi börjar tjäna pengar. Vi har pratat väldigt mycket om framtiden han och jag. Och det är mycket vi har bestämt oss för. Jag är så glad för att jag får dela min framtid med han. Och jag längtar så sjukt mycket till att få börja med framtiden. Men bara 3 veckor kvar tills han kommer till Sverige! Det känns så sjukt spännande.

Men nu börjar jag bli riktigt uttråkad och hoppas på att älsklingen kommer hem snart. Så jag får pussa på han. Har bara sett han i ca 30 min i dag ju.

Anna

Har vart en hel dag på stranden mer bestämt 5,5 timme. Mötte upp Anna och hennes vän Erika kl 10 i morse och begav oss till stranden. Mycket trevligt. Jätte kul att träffa Anna igen och hennes vän var en mycket trevlig tjej. Och dem här timmarna gick så himla snabbt. Vet inte vad tiden tog vägen. Mycket roligare att vara med sina vänner på stranden. Till och med lite roligare än att vara med M på stranden.. Men mest bara för att han ligger mer i vattnet än på land. Så i morgon blir det 10 på stranden igen.

Nu latar jag mig bara. Tänkte ha en egen kväll i kväll eller till M kommer hem i alla fall. Ska bli skönt! Gå runt och fixa och göra precis vad jag vill. En kväll jag behöver. Väntar på ett underbart samtal från Sami också!!

Butikchef

Det är jobbigt när man söker en massa jobb och sen får svar på något så har man glömt bort vad tjänsten var. Borde nog skriva upp vilka tjänster man söker och skriva ner vad tjänsten handlar om.
Sökte i alla fall en butikchefs tjänst tänker inte gå in på mer just nu. Men fick ett mail att dem vill veta när jag kommer hem så de kan ha en intervju med mig. Shit butikchef? Vad innebär det egentligen? Vad har jag sökt. Och är dem intresserade att ge mig en chans att visa vem jag är genom en intervju. Oj lite oväntat!

Strand dag

God morgon!
I dag är en sådan där seg morgon då jag hade velat ligga i sängen länge och till och med sova länge. Men när jag tittade på klockan så var den halv nio och det var lika bra att gå upp. För i dag kl 10 ska jag möta Anna och hennes vänner för en dag på stranden. Ska bli så kul att få träffa henne igen. Så i dag blir det ännu en hel dag på stranden....

PMS

Ja nu har min mens kommit gång efter mina p-piller. Så i dag fick jag första på ca 7 månader och det märks jag är ganska så sur. Kan vara lycklig för att jag har en förstående pojkvän. Som tar allt så lugnt.

Håller på att kolla upp transfer till flygplatsen på fredag! Någon som vet någon billig transfer service? Eller någon som har bil och körkort som vill köra mig och Samantha för en peng??? I så fall hör bara av er..

Nu ska jag snart hoppas i säng är verkligen inte på bästa humör för att vara vaken!

Väskan nästan packad

Ja vi var ju äntligen och köpte tejp till min väska. Så nu har jag packat ner allt i väskan. Det är bara några få kläder kvar i garderoben som kommer att användas sista dagarna. Sen smink och lite annat smått. Men som det ser ut nu. Kommer väskan att räcka. Och tackar gudarna att det är 30 kilo man får ha. Men har ju som sagt inte packat ner allt. Sådant är så jobbigt tycker jag när man har lite kvar och man inte kan stänga väskan. Jag vill få den färdig packad så jag ser om den går att stänga :)

Inlåsta nycklar!

Äntligen fick vi se bilderna! Och några var faktiskt riktigt fina. Får se hur vi gör med dem om vi får dem på skiva eller om vi bara få dem jag valde ut. Billigt blev det i alla fall. Hoppas vi får dem på skiva så vi kan göra en stor tavla :)

Tog en promenad hem från hans hotell. Orkade inte sitta där i dag igen. Så ringde Samantha som höll mig sällskap hela vägen för jag orkar inte ha dem skrikande efter mig hela tiden. Är lite trött på det. How are you, hallo, merhaba, can I ask you something, sexy girl.......
När jag såg dörren till vår lägenhet kom jag ju på att jag tog ju inte med mig några nycklar. Dem är ju i lägenheten.
Ringde M och han var ju smart som vanligt och sa att jag skulle hämta dem hos hans bror. Lite närmre...
Men innan dess blev jag arg och tänkte sitta utanför porten tills han kom hem.. Tur att man har en smart kille.

Skön stund

Det var en mycket skön stund på stranden i dag! Fast det är fortfarande väldigt värmt tycker jag så man måste hoppa i och doppa sig ofta.
Mysigt att få lite tid med älsklingen också på hans siesta.


I morgon ska han till gymmet igen. Men i morgon gör det inget för i morgon ska jag till stranden med ANNA! Fan va nice. Kansek Tina med. Har inte fått svar än. Men på tisdag ska jag Tina och Anna och kanske fler det vet man aldrig ut. Min sista kväll utekväll i Alanya för den här säsongen tror jag allt att det blir ska bli himla trevligt!

Tvätten

Har inte kommit i väg en. Väntar på att en maskin tvätt ska bli klar. Sen blir det raka vägen ner till stranden! Bara 5 dagar kvar!

Solig Söndag!

Mitt i Alanya i hamnen så finns det en stor tv skärm som visar vilket väder det ska bli dem tre kommande dagarna. Dem stämmer aldrig. I dag skulle det regna. Vilket det kanske kommer göra senare det vet jag ju inte. Men just nu är det soligt och fint. Och jag ska snart äta frukost och sedan vidare till stranden. För en hel dag på stranden i dag. M kommer sen när han har sin siesta. Ska bli mysigt!

Somnade ganska tidigt i går också. Ganska skönt ändå! Men innan jag somnade fick jag lite samtal av Samantha! Hon är KUNG! Klockren är du bruden! Du ringer aldrig och stör mig!!!

Turk tid

Detta kan störa mig som bara den i detta land. Turkar som inte kan hålla sina tider. Det här med turkisk tid och svensk tid stämmer inte alls. 5 min för en svensk är 5 minuter. För en tur är det om man har tur 30 min.

 

I dag har jag varit på M;s hotell hela dagen när han har jobbat för att fotografen som tog kort på oss i går skulle komma och visa bilderna. Så han sa i går att han skulle göra. Han kom inte på första passet. Och andra passet ringde M han och frågade när han skulle komma. Då sa han att han inte hade fixat bilderna och kommer i morgon. Det är så jäkla störande. Att dem inte bryr sig om andra människors tid. Hur svårt är det att ringa och säga att han inte kommer då?

 

Lika dant med om man säger till M att kom om 5 minuter ja så får man vänta i 20 minuter i stället. Jag hatar verkligen det. Och det är något jag måste vänja av han vid.

 

En annan sak är att här frågar man oftast inte om man får ta saker utan här tar man bara och tror att det är ok. Ok mamma vet att jag själv inte ha varit bäst på det. Men jag har ändå växt upp med att man frågar alltid innan man tar. Han vet om att jag är uppväxt så. Men inte hans bror som tar en hel del och tror det är ok för mig.

 

Ja som sagt så säger fotografen att han kommer i morgon. Mm eller hur! Jag kommer inte vara på hotellet hela dagen i morgon bara för att hoppas att han kommer!

 

Jag har tur som har en så förstående kille. Var as sur och han tog det lugnt och sa att han skulle fixa allt… Vad skulle jag göra utan han. Det är tur att han kan lugna ner mig ibland.


Lördag!

Jag vet precis vad jag gör om en vecka. Om en vecka sitter jag i mamma och pappas kök och äter mammas goda mat. Å vad jag längtar! Äkta svensk mat.
Var en stund vi poolen. Hade tänkt åka till havet efter det men kände inte alls för det. Blir havet hela dagen i morgon i stället. Måste tillbaka till M;s jobb efter som fotografen inte hade kommit när vi var där. Så det blir häng i baren i kväll. Tänkte ta med mig datorn och ladda ner någon bra film tror jag.. :)

Bambam ♥

Om exakt en vecka kommer jag äntligen få pussa på mannen i mitt liv. Min lilla krullis. Jag kommer kram han så hårt. Han är den jag har saknat mest. Han finns alltid vid min sida och det ska bli underbart att åter bli pussad av han. Jag ska aldrig mer lämna dig min älskade Bambam! Du är mitt allt!!!
♥♥♥♥♥♥♥

Inga är som ni team 2009

Inget kan slå det vi hade förra året! Vi var en riktig familj! Har saknat er så mycket detta året. Och fått många tårar i ögonen att ni inte var där i år. Men snart är jag hemma och nära er igen. Och snart ska vi banne mig träffas allesammans igen!!
Älskar er för alltid 2009

Sunshine

God morgon allihop!
Fattar ni vad sjukt jag la mig halv 10 i går och somnade nästan på en gång. Hur kan detta vara möjligt seriöst. Sov som en stock fram till M skulle till jobbet.
Det är jobbigt att M;s sista arbetsdag är min sista dag i Turkiet. Han slutar på torsdagen och jag åker hem på fredagen. Så vi kan inte göra så värst mycket tillsammans innan jag åker. Det är lite surt.


Hade tänkt gå till stranden i dag och va där ganska länge i dag. Men så måste jag till hans hotell och kolla på alla fotona vi tog i går. Så det får bli poolen i dag igen. Men i morgon blir det havet. I dag måste jag sola ryggen då jag har solat framsidan 2 dagar i rad nu. För er som ville veta ;)

Nä nu blir det frukost!!!

Kvart över nio

Här i Turkiet är kl kvart över nio och M är riktigt trött och ska gå lägga sig. Själv är jag också konstigt nog ganska trött. Men kan man gå och lägga sig nu???

Fredags känslan

I dag har varit en perfekt dag allt har varit så mysigt.
Gick som sagt till M hotell och solade och badade hela dagen. Verkligen hela dagen. Så skönt att bada i pool. Är lite trött på havsvatten och sand strand. Och perfekt när allt är gratis..


Efter han slutade jobba så har jag haft en sådan härlig fredags känsla. Vi åkte hem och duschade och fixade oss fina. För att bege oss till något som jag har velat göra hela sommaren. Ta solnedgångs bilder. Fotografen på M;s jobb tog en massa fina bilder på oss. Men får se alla i morgon så lägger in några då. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra. Men jag tror i alla fall att vi ska förstora upp en bild. Vi får se eller så gör vi massa små bilder. Ja vi får se.
Sen åkte vi hem och lagade en god middag och nu ska vi kolla på film. En sådan där riktig fredag man har hemma i Sverige. ÅÅ Så underbart mysigt! Har bara älskat denna dag!

Alanya boys

Ja jag kan säga att alla är lika här nere. Alla killar som bor och jobbar i Alanya är i alla fall den andre lik.
Det är tragiskt att höra.


Var på stranden för någon dag sen då norskar satt och pratade om deras turkiska killar då även en äldre kvinna som var ca 40 år. Dem satt och pratade om hur deras killar hade vart med andra tjejer fast dem ljög om det. Och att dem har sett det på facebook eller IRL. Och deras kille har 3 andra facebook konton som dem använder och så vidare.
Detta är så vanligt.

Alanya är en semester ort vad gör många ungdomar som åker ner hit. Jo dem festar och har sex. Många turkar vet hur dem ska flörta, hur dem ska prata och hur dem ska bete sig, de kan verkligen charma en tjej totalt. Dem kan ha samma tjej i en vecka ibland kanske 2 eller 3 åt gången. När tjejen åker hem så är dem helt kära i landet, i staden och i killen dem har hängt med varenda natt när han har slutat. Dem tror på hans ord att det bara är hon som han vill ha. Dem pratar ibland på msn, skype, sms, telefon och facebook. Dem försöker förtvivlat hitta en sista minuten resa för att få komma ner till denna killen igen. Visa killar blir glada och umgås med den tjejen igen i en vecka. Visa andra skiter fullständigt att den tjejen kommer ner igen. Han har en ny nu som han håller på med. Men det som är sanningen är att hon är bara en i mängden. Att så fort hon sitter på bussen på väg till flygplatsen så har han redan hittat sitt nästa offer.

Det här händer varje dag i Alanya. Alla vet det. Alla ser det. Man får höra om det. Jag vet att detta är inte bara i Alanya det händer självklart händer överallt på semester orterna. Men jag har själv vart däri den sitsen. Jag har själv sett andra varit där i Alanya.

Det är hemskt hur dessa killar kan såra alla dessa tjejer. Varför inte bara vara ärlig du är en semester flört när du är hemma i ditt land så är jag med en ny.

Men trots allt detta så är det ändå några som är tillsammans med samma kille. Och denna killen vet att han har hittat rätt. Att det är hon han älskar. Jag hade den turen att hitta den kille som efter ha levt sitt liv här i Alanya hittade den han ville leva med och det var mig.

Sen finns det andra som också är tillsammans i flera månader eller år och killen träffar andra både när tjejen är här eller hemma i sitt land. Kan bli så arg på dessa killar och undra när de ska växa upp. Och ibland vet till och med tjejen om det men förnekar det hela tiden. Så tragiskt!

Välkomna till Alanya girls!
Nej Alanya är en helt underbar stad och folket är helt underbara också. Men försök att hitta den där kille som verkligen tycker om dig. Eller gå in med att det är en semesterflört och åk hem med att ni aldrig mer kommer ses.

FREDAG

Så är det fredag! En vecka sen jag slutade jobba och en vecka kvar tills jag åker hem. Oj va veckan har gått fort. Har varit en av dem skönaste också för den delen.
Vaken med tuppen i dag med. Har på något sätt vänt på dygnet på det sättet somnar tidigt och vaknar ännu tidigare. Men det är faktiskt skönt!


Och i dag blir det hel dag vid poolen. Ska dit om en lite stund och äta lite hotell frukost.. Mumms!

Senare blir det en lite utflykt med älsklingen. Eller så ska vi göra en annan sak som jag har velat göra hela sommaren. Vi får se vilket det blir.
Ha en bra dag!

Meas Kaffe

Mea skrev på sin facebook status innan KAFFE KAFFE KAFFE! Å snart får jag dricka Meas kaffe. Så Mea köp in en massa kaffe och mjölk och socker om barret har tagit allt. För snart sitter jag i ditt kök och dricker MEAS kaffe



Ännu en kväll

Innan i dag så satt jag och tänkte på Samantha så var jag på väg in på facebook för att se om hon var online. Så helt plötsligt ringer hon. Precis när jag sitter och tänker på henne. Lite komiskt faktiskt. Blir alltid så glad när jag ser att det är hon som ringer. Jag älskar henne så sjukt mycket. Utan henne denna säsongen hade jag inte ens klarat en månad. Tillsammans är vi oslagbara Hon har alltid funnits där. Jag har alltid kunnat ringa henne ledsen som glad hon har alltid lyssnat. Vi ringer ofta till varandra och jag hoppas att det även kommer att fortsätta att vara så i Sverige.

Så nu är det ännu en gång mörkt ute och kvällen är här. Dagarna går allt för fort även om jag inte göra något. Å det är ju tur det. Är lite halvt rastlös. M frågade om jag ville komma till hans jobb och hålla han sällskap nu när det inte är så mycket folk där. Men pallar inte vara där för ofta. Hur kul är det att sitta där och glo. Så kanske han inte kan göra sitt jobb fullt ut. Nej då är det bättre att jag stannar hemma. Han kommer nog ändå hem snart skulle jag tro.

Få timmar

Efter några få underbara timmar i poolen åkte jag och M till banken och satte in lite pengar på mitt konto. Känns skönt att vi bearbetar listan på allt han ska göra innan vi åker. Sen åkte han som vanligt till gymmet. Han blir allt biffigare min karl. Men snyggt är det :)
Sen åt vi en god lunch! Tack vare min mamma ;)


Vet inte riktigt vad jag ska hitta på när han åker tillbaka till jobbet. Men funderar på att sortera alla filmer vi har köpt vilka vi ska ha med oss hem och så vidare. Kanske sätta på någon bra film också. Vi får se. Brukar alltid hitta på något skoj. Har aldrig tråkigt. Har kontaktat facket. Känns skönt att jag gör små saker varje dag.

I morgon M jobba hela dagen så han slutar 5 och ledig hela kvällen för vi ska göra en mysig utflykt han och jag.. Ska bli mysigt. Ska nog vara på hotellet och bada och sola där hela dagen. För det svalkar i alla fall i poolen. Så skönt.

Nä nu ska jag pussa lite på älsklingen innan han åker.

Halv svenskt

Har precis avnjutit en underbar frukost som var halv svensk. Tunnbröd och makrill som mamma hade med sig och svensk Gevalia kaffe som jag hade med mig. Sedan musli och bananer och mjölk. åå vad gott det är med frukost! Längtar så till den riktiga svenska frukosten blir serverad hemma hos mamma :) Ska skicka en lite inköpslista på vad det ska finns på den frukosten ;)

Ska också försöka fundera ut vad jag vill ha för lunch när jag kommer hem. Jag vet redan kvälls maten och gissa vad TACOS! Men till lunch. Undra om man ska ta något riktigt svenskt. Men vad?? Hmm ska fundera lite mer på det..

Något som känns skönt är att när Mustafa kommer till Sverige vill han fortsätta med sitt gym och jag är på. Jag ska följa med han dit ofta. Hoppas på att han lyckas dra med mig dit ofta plus hans hälsosamma liv smittar av sig till mig. Det kommer ju bli kanon bra ju.

Nä dags att hoppa i bikini och dra..

Pool häng

GOD MORGON!

Det är faktiskt skönt att man inte har vänt på dygnet. Vaknar när Mustafa går då han alltid pussar mig. Ligger och drar mig lite i sängen och sedan går jag upp. För att då kan jag somna tidigt på kvällen också..

I dag blir det lite pool häng på Mustafas hotell. Ska bli skönt att slippa havet för en dag faktiskt. Så ska snart upp och äta lite frukost och sedan bege mig.

Mustafas biljett

Och nu var Mustafas biljett bokad! Han kommer befinna sig i Sverige den 13 Oktober!

Denna dag snart till ända

Ja nu är det inte många timmar kvar tills denna dagen är slut. Är grymt trött och fast att klockan bara är 9 här så skulle jag kunna gå och lägga mig. Fast jag inte gör något är jag sjukt trött. Tur att man slipper gå upp och jobba i morgon ;)

Vart en helt okej dag. Älskar mitt liv just nu!!! Och snart kommer älsklingen hem också. Så får man pussas lite innan man ska sova!

Mamma min ängel

För några veckor sen var ju mamma och pappa här. Och självklart hade dem med sig en massa gott till mig. För att jag då trodde att jag hade lång tid kvar i Turkiet. Men så blev ju inte fallet. Men kan säga så här jag är överlycklig att hon hade med sig så mycket. För nu har jag mat på bordet varje dag tills jag åker. Det hade jag inte haft om hon inte hade haft med sig allt. För pengarna börjar ta slut. Så tack mamma min ängel!

???

Är jag är jag inte?
Eller inbillar jag mig bara?

Lycklig

Det blev några sköna timmar på stranden i dag och färgen börjar ta sig. I morgon blir det nog lite pool häng på Mustafas jobb. Skönt att ligga vid en pool ibland.
Värsta är ju att man tappar ju allt på planet hem. Och jag har ingen ork att ligga hela dagarna. Men lite färg till blir det nog.. Nä nu får jag sluta tjata om min färg.


Vad har annars hänt. Kollade på avsnitt 2 av One tree hill och några tårar kom allt. Å underbar serier. Jag och Mustafa åkte till video shopen för att kolla om dem har fått in nya filmer. Nej jag har typ redan sett alla så blev inget där. Sen körde han hem mig och sedan i väg till jobbet.
För övrigt så sa Mustafa till sin chef i dag att han måste åka i Oktober. Så Mustafa slutar jobba 30 September. Så vi ska boka biljett till han så fort han sätter in pengar på mitt konto som han ska göra i morgon. Kommer bli ganska rik. Då han har sparat hela sommaren. Men det är hans pengar.. Ska inte ta dem. Även om jag skulle vilja shoppa lite innan jag åker hem ;)

Annars är jag så sjukt lycklig just nu. Mår så bra av att inte vara kvar på hotellet. Jag mår så bra för att jag har Mustafa. Jag mår så bra för jag vet att mina vänner väntar på mig där hemma. Och att allt går så bra med att Mustafa ska flytta till Sverige. Fortsätt så här :)

Ni finner mig...

Bikinin på. Strand väskan packad, vattnet är fryst. Solkrämen är på och sol oljan är i väskan.
Ni finner mig på stranden...

Mitt pass är bort

I går när jag satt och kollade på film. Kom jag att tänka på vart fan är mitt pass. Jag fick så ont i magen. Har haft det i väskan till jobbet nästan varje dag utan att det har försvunnit. Fan om det skulle försvinna veckan innan jag åker hem. Letade överallt. Tills jag kom på att jag hade vart lite smart och lagt det i min resväska :)
Oj där fick jag nästan panik...

Kleopatra stranden

Ja snart ska jag gå upp ur den sköna sängen. Men än så kan jag känna att Mustafa ha legat jämte mig. Det är fortfarande lite värmt där han har legat och hans huvudkudde luktar fortfarande Mustafa. Men ska nog upp nu och äta frukost fixa lite snabbt med tvätten. Sen ska jag ner till stranden. Å en fin dag igen. Och i dag ska madrassen med ner till havet. Jag ska bli brun på framsidan i dag hade jag tänkt :)

Har små fixat lite nu på morgonen. Fixat till mitt cv så det ser mycket bättre ut nu. Sökt ett jobb. Ja något vettigt har jag allt gjort :)

Nä dags att pallra sig upp!

Min framtid!

Du är min framtid Mustafa. Jag älskar dig mer och mer för varje dag.
Jag kan aldrig bli trött av att titta på dig
. Ditt leende får mig att le.
Ditt skratt får mig att skratta.
Dina ord är så kloka.
Din framtid är min framtid.
Vi har delat så mycket och kommit varandra så när på så kort tid.
Du finns alltid där för mig när jag behöver dig som mest.
Jag finns alltid där för dig när du behöver mig som mest.
Du får mig att känna mig som en prinsessa.
Du får mig att känna mig snygg hur jag en ser ut.
Jag kan vara mig själv.
Jag kan berätta allt för dig.
Om ca en månad börjar vi vårt liv i Sverige.
Vi ska bygga på en framtid du och jag.
Jag vill ha barn med dig.
Jag vill gifta mig med dig.
Jag vill bli gammal med dig.
Du är underbar!
Du är min trygghet!
Jag älskar att få ligga i dina armar.
Att vara i din famn.
Jag älskar när dina läppar möter mina.
Att få bli kysst av dig.
Jag älskar att ha din händer på min kropp.
Vi är nu klara med kapitel 1 i vår saga.
Det kommer bli många mer.
Vi har många minnen ihop.
Och mer kommer vi få.
Vi kommer att skratta ihop,
gråta ihop,
dela lycka tillsammans,
vi kommer att bråka.
Men det kommer alltid att bli bra.
För vi älskar varandra så mycket.
Inget kan förstöra det vi har.
Vårt band är starkt.
Jag älskar dig nu och för alltid!
Z+M



Många läsare

Det är jätte kul att ha så många läsare. Har ett snitt på ca 100 varje dag. Kan bli mer om jag skriver något speciellt. Vi får väl se vad som händer när jag är tillbaka till Sverige :)

Fixar dag

Ja det blev allt en liten fixar dag. Har börjat kolla vad jag ska ha med mig hem och vad som ska slängas. Har börjat lägga allt på soffan. Och lagt hälften av kläderna i hand bagaget. Som det ser ut nu så kommer jag inte ha med mig alls mycket. Va hände där liksom? Ja ja tur är väl det. Ska försöka fixa min väska med, med tejp innan jag börjar packa i den. Har tvättat och städat av lite här med. Blir nog sista gången jag städar sen får pojkarna fixa det själva. ;)
Nu blir det nog en mysig film snart tror jag.. Ska bara mysa hela kvällen.


Jag älskar verkligen mitt liv just nu! Det är konstigt att något jag älskade så mycket hatade jag mer och mådde så dåligt och när jag slutade så mår jag så bra. Känns till och med som att jag inte vill åka hem. Älskar trots allt Alanya! Men ska bli skönt att komma hem.

Farmor♥

Pratade med mamma innan. Jag har bett henne att inte säga något till verken farmor är mormor om att jag kommer hem. Jag vill bara komma hem till dem och säga hej jag är hemma :) Å det ska bli så roligt att se deras min.
Det värsta är att visst farmor hon har varit dålig och dem har sagt att hon är på sin sista sväng nu.
Så när jag pratade med mamma tidigare i dag så sa hon att ja nu är det inte långt kvar för farmor. Å det skulle vara så hemskt om jag kommer hem försent. Det är ju bara 1,5 vecka kvar. Så jag sa till mamma att om ni märker att det är på sista tråden så får ni säga att jag kommer hem då. För oftast så brukar man vara envis in i det sista och vet hon att jag kommer så vet jag att hon gör allt för att finns där. Men än så länge så vet hon inget.
Å min älskade farmor! Kommer bli hemskt att se henne. Dem säger att hon bara är av skinn och ben nu... Men håll ut ni in i det sista jag är snart där hos dig... Och snart får du se Mustafa också :)
♥Älskar dig FARMOR♥

Sista biljetten

Nu är sista biljetten bokad. Bussen anländer till resecentrum den 2 oktober 13:40!

Stranden eller fixa allt hemma

Ja det är frågan i dag. Jag vill så gärna ner till stranden och få min färg. Men går jag inte direkt dit när jag vaknar så har jag svårt att ta mig dit. Speciellt om jag ska dit själv. Har börjat fixa lite runt om mig i lägenheten. Kanske ska stanna hemma och fixa det mesta i dag så är det gjort. För nästa vecka kommer ju Anna vara i Alanya och även kanske en viss annan tjej som kanske slutar jobba tills dess. Då kommer jag ju inte ha tid :) Men så blir jag arg på mig själv om jag inte går till stranden. Men jag vill så gärna bara njuta av att ha min lägenhet för mig SJÄLV! Visst hans syster är ju inte i vägen men jag kan ju knappt säga hej till henne så jag undviker att va i samma rum i stället. DUMMA MIG! Men det ska bli skönt att få gå runt i sin egna lägenhet och göra vad man vill nu!
Så det är frågan vad som sker i dag. Det visar sig när dagen är slut :)

Varmt och underbart

I går när vi var på stranden så blåste det sköna vindar hoppas på sådana vindar i dag med då jag tänkte tillbringa någon/några timmar på stranden i dag med. Ska bara vinka av Mustafas syster först!

Ska bli lite skönt att få ha lägenheten för sig själv. Och kunna börja röja i lägenheten vad jag ska lämna kvar ha med mig och tvätta och börja packa :)

Invandrare

Visst finns det invandrare som kommer till Sverige som inte borde kanske riktigt komma. Då dem inte bryr sig om att lära sig språket eller bryr sig om att komma in i samhället alls och vill inte skaffa sig ett jobb.
Men hur många av dem finns det?
Många invandrare gör allt för att få komma in i samhället och få en bättre vardag! Låt dem få chansen!


Jag kan verkligen tänka mig sådana som har röstat på SD. I samhället jag bodde i innan Habo kan jag tänka mig flera smyg rasister som har röstat på dem. Men jag tror inte dem har tänkt längre än näsan räcker.

Jag hoppas att SD inte kommer att ha någon inverkan på Alliansen då jag själv är tillsammans med en invandrare och som ska flytta till Sverige. Jag vet att min pojkvän är jätte intresserad av att lära sig svenska. Och han vill inte gå och få pengar av sos utan han vill jobba så fort som möjligt.
Jag vill inte att något skit parti ska förstöra min och Mustafas framtid.

SD

SD, seriöst. Dina bokstäver är LATINSKA. Dina siffror ARABISKA. Din pizza är ITALIENSK. Din kebab är TURKISK. Din alkohol uppfanns av IRANIER. Och du älskar att åka till THAILAND. Hamburgaren du äter kommer från TYSKLAND/USA. Din favorit rappare har AFRIKANSKT lr AMERIKANSKT påbrå. Han den där roliga på TV, ja han är KURD. Din landslagskapten är BOSNISK. Visst vore livet i Sverige kanon UTAN invandrare!


En dag på stranden

Ja nu måste man ju pressa. Och i dag var jag på stranden ganska länge för att vara mig. Hel 4 timmar var vi där. Först var det bara jag och hans syster. Kunde väl inte prata så mycket. Läste ut min bok i alla fall som jag har läst på i 2 månader. Hoppas jag hinner läsa ut en till innan jag åker. Men om jag ska ligga varje dag på stranden så lyckas jag nog. Sen kom både Mustafa och hans bror också. Hade jätte mysigt. Men när Mustafa går till stranden så är han aldrig på stranden han är alltid i havet från att vi kommer till att vi går. Som en liten fisk.

Sen när han slutar i dag ska vi i väg och umgås han jag och hans syster. För i morgon åker hon vidare till sin skola.. Har varit trevligt att ha henne här.

Men det ska bli lite skönt att få ha lägenheten för sig själv så man kan börja packa och så...

Resväska!

Har ju bokat biljett med pegasus. Och då får man ha 30 kilo. Jag undrar om det är någon som vet hur det är för pegasus eller kanske alla bolag. Kan man ha 2 väskor för en person eller måste det vara en väska per person??
Tacksam om någon ville svara :)

Val 2010

Ja jag kan ju inte säga så mycket. Även om min röst inte så skulle göra så stor skillnad så röstade jag ju inte. För att jag befann mig i Turkiet.

Så var det Alliansen som vann igen. Och jag kan också där säga att jag inte har någon koll på vad partierna har sagt i år. Men något jag vet är pinsamt det är Sverige Demokraterna. Hur kom dem in i riksdagen? Jag har inte hört någon som har sagt att dem ska rösta på dem. Men det skulle vara kul att få veta någon som har gjort det var dem tänkte? Varför dem just röstade på dem.

Sen tycker jag det är sjukt med det blåa och rödgröna blocken. Varför har man dem? Är det inte ett parti som leder? Och varför är det blå en mer? Då är det väl inte konstigt att dem vinner Ja ja jag är inte med i politiken något!

God Morgon gott folk

Ja i dag är man uppe med tuppen igen! Men utvilad till 100 är jag.

Hade en riktigt mysig middag med Tina i går. Var jätte trevligt att träffa henne igen. Allt för länge sedan.

I dag är det ännu en fin dag och om någon timme beger jag mig ner till stranden. Gott folk jag vill vara svart när jag kommer hem. Kommer dock inte lyckas! Men kan ju försöka få lite färg i alla fall :) Så i dag ska jag tillbringa min dag på stranden med Mustafas syster. Önska mig lycka till då vi inte förstår varandra ett skit :S

Predikyr

Hur underbart är det inte med predikyr. Någon som fixar sina trötta fötter. JAG ÄLSKAR DET!
Så gick till hamamet där Tina jobbar ett av dem bästa i Alanya. Delfino.
Det är så mycket billigare här i turkiet så bäst att passa på. Nu är fötterna lena och fina igen :)

Röstat

Jag hoppas att det svenska folket röstar rätt i dag. Själv har jag ju haft svårt att rösta. Hade gärna velat rösta men men. Litar på er.

Har varit en stund på stranden. Var mycket trevligt. Även om det bara blev en timme. Sen gick vi hem och lagade mat. Egen döner. MUMMS!  Det bästa av allt jag slipper göra något nu när hans syster är här ;) Sådan lyx.

Ska i väg senare och träffa Tina ska bli mycket trevligt. Var ett tag sen man såg henne.

Jag njuter av varje minut nu. Jag är så LYCKLIG!

När Mustafa kommer till Sverige?

God morgon gott folk! Hoppas ni har sovit gott. Jag har sovit som en prinsessa. Allt känns så mycket lättare nu. Jag kan till och med sova länge. I dag vaknade jag av att Mustafa ringde och väckte mig halv 12. Känns så skönt!

Väntar på att han ska komma hem så ska han jag, hans syster och hans bror en sväng till stranden/ havet för killarna är bara i havet :)

Måste bara säga att jag hade ett sådant mysigt samtal med Samantha i går. Är så glad att vi åker hem tillsammans. När hon berättade för mig att hon hade sagt upp sig var mina tankar också på det hållet. Jag tänkte mycket den dagen. Men beslutade att vara kvar. Något jag ångrade och försökte göra allt sen för att få sluta tidigare och det fick jag. Det mesta handlade inte att jag sa upp mig för att hon gjorde det utan det var ju en massa andra anledningar. Men självklart en anledning att hon skulle åka i från mig var ju att jag ville åka. Vem skulle jag ringa till och prata med om allt???? Hon är min andra hälft här nere. Och hon kommer vara en nära vän hemma i Sverige för alltid. Älskar henne

Fick en kommentar i dag med.
Anonym om Rosa moln:
Hej!

Jag undrar vad Mustafa ska göra sen när han kommer till Sverige? Tror du inte det kommer att bli svårt för honom när han inte kan språket? Har han nåt jobb på G eller så?
För det första så kan han ganska mycket svenska. Han förstår nästan allt jag säger om jag säger det sakta. Han kan prata en hel del det är mest grammatiken som är svårt för han. Men det första han ska göra när han kommer till Sverige är att läsa Svenska för Invandrare (SFI) Så det kommer nog inte dröja länge innan han kan flyttande svenska.
Han har vänner i Sverige så han är inte ensam där. Jobb tar vi i nästa steg. Han har redan nu lite kontakter med olika folk. Så jag tror inte att det kommer vara några problem.

Rosa moln

Förstår ni vilka rosa moln jag har gått på hela dagen. Sen jag lämnade hotellet har jag bara lett.. Det var en sten som fall från min mage och nu på kvällen har mage släppt en del.
Jag ska berätta för er sanningen. men jag ska vänta lite på den. Det sjuka var bara att dem vände sanningen till deras för del. Men det jag vet var ju att jag sa upp mig och ville sluta tidigare än 30 oktober. Så jag vet inte riktigt vad dem sa till dem andra egentligen. Men BULLSHIT!
Även att dem kunde hitta min blogg genom google var bullshit för innan kunde man inte söka på den då jag hade spärrat det. Men jag är FRI! Det är så det känns. Fri från att ha varit fången.
Jag behöver aldrig få så ont i magen när telefonen ringer.
Mer om allt kommer senare. Nu ska vi ut och fira lite :)

Söka jobb!

Senare i dag tänkte jag skicka in en massa jobb ansökan till olika företag. Önska mig lycka till!
Så om någon vet något jobb till mig så säg bara till :)
Ska vila lite först!
Ska försöka fixa det mesta i dag så jag kan sola alla andra dagar :)

Biljetten bokad

I dag åkte jag till hotellet och lämnade in mina saker. Sa hej då till några som jobbade på hotellet. En fick till och med tårar i ögonen. Å kommer sakna han. Kommer sakna några få på hotellet som jobbar där. Som jag nog aldrig kommer att se igen. Men det har varit kul att träffa dem.

Var på kontoret med sami ett tag för vi bokade våra biljetter. Vi ska nämligen åka hem tillsammans. Känns så skönt att ha någon att åka med. Så 1 oktober 17:45 sitter vi på planet från Antalya till Istanbul där vi kommer åka från kl 22:50. Vi landar i köpenhamn 00:55. Då Samis mamma eller mormor kommer och hämtar oss där står sängarna bäddade som hennes mamma sa och jag ska sova där till lördagen. DÅ min buss går 10:55 jag är i jönköping 13:40. Alltså om 2 veckor befinner jag mig äntligen i Jkpg. Jag får fjärilar i magen när jag tänker på det. Jag är så lycklig.

SÅ VÄNNER 2 OKTOBER 13:40 BEFINNER JAG MIG PÅ JÖNKÖPINGS BUSSTERMINAL!

Sa upp mig

Äntligen är jag FRI! Det är precis så jag känner. Jag får åka hem till Sverige när jag vill. Ni anar inte vilken lycka det var i går när jag skrev under papperna. Att jag sa upp mig på en gång. Dem gav mig ett alt som jag tackade nej till. Hade jag inte så gärna velat åka hem så hade det varit roligt att testa på det faktiskt. Men seriöst ända sen jag sa upp mig ville jag ju bara åka hem så varför tacka ja till detta?
Får vara i landet i 14 dagar med min blåa bok sen måste jag lämna landet.
Så igår så kollade jag flygbiljetter och i dag ska jag boka dem. Åker hem den 1 oktober. Sweden here i COME!
Vi vet fortfarande inte riktigt hur Mustafa ska göra. Men han kommer nog ca 1 vecka efter mig. Kan vara skönt att få komma hem själv och umgås med vänner och familj innan vi måste starta upp hans liv i Sverige.
I morgon är det söndag då menas det med att hans gym är stängt och vi ska planera allt vi ska göra innan jag åker. Vi måste nog flytta från lägenheten den 26. Så vi ska försöka fixa ett hotell som han kan bo i tills han åker.
Blir inget Adana denna gång. Men vi sa det att vi åker nog till våren då det är som finast där. Känns bättre så.
Ja jag är nog lyckligast i HELA VÄRLDEN!!!
Så nu börjar nästa steg i mitt liv.
FAMILJ!
Vi får se vad framtiden har att erbjuda oss. Men jag är färdig med guidelivet och är glad att det är slut.
Jag har gjort det jag har drömt om och det är jag så glad över.

Att bo på hotell

Det är som att bo på hotell nu när han syster är här. I går när vi kom hem så hade hon städat och diskat ALLT! Och det såg ut som vi bodde på ett hotell. Hon hade fixat sängar så fint och allt. ÅÅ så söt hon är. Varför kunde inte hon bo här hela säsongen ;) Vilken lycka det hade varit!!!!!

FREEDOMMMMMM

Är så jäkla glad!!! Jag ler jag hoppar på moln!!!!!!

Kommentar

Gästerna får ju ett frågefomulär som dem ska skriva om vad dem tyckte om semestern och sedan får dem chansen att skriva några rader.
I dag när jag var på office så läste Mia upp en kommentar. Där det stod att guiderna i barnklubben var jätte söta. Speciellt Zandra :)
ÅÅÅ denna kommentarer kom verkligen i rättan tider. TACK SÅ JÄTTE MYCKET!

En snabbis

Har vart på kontoret hela förmiddagen. Är hemma en snabbis för lunch. men får inte ner en mat bit så har duschat och sitter lite här så länge. Fanns nämligen inget att göra på kontoret just nu.
Ska senare i väg till hotellet ska ha möte. Om vad vet jag inte. Och det gör att jag blir ännu mer orolig och får ont i magen. Men bara bita ihop och vänta till kl 5. Hoppas på att jag slipper sådant här snart så jag kan lugna ner mig och inte stressa upp mig.
Ska ge Sami en puss också :) För att jag älskar henne så mycket!
Se om jag ser mina gäster i dag med!

sparkade ner han

God morgon gott folk!
Ännu en ny dag och solen skiner. Kommer sakna solen när jag kommer hem till Sverige! Visst man kan vara lite trött på den ibland. Men vilken energi den ger än.


Ska snart upp och äta lite frukost och sedan bege mig till Office. Får se vad dem hittar på till mig där i dag!

Vi måste verkligen ha en större säng. Sparkar ner Mustafa ett antal gånger när vi sover. Stackarn vaknar upp på golvet.

Va lite rastlös i går så tog på mig skorna och gick i rask takt till mustafas jobb fy va skönt det var att få röra på sig. Blir nog mer sådant nu tror jag!

Håller tummarna för dig i dag Kristina :)

11 Månader

I dag är det den 16 September det innebär att jag och Mustafa har varit förlovade i 11 månader. Och det bästa av allt att det bara är en månad kvar till den 16 oktober då vi firar ett år och MIN FÖDELSEDAG! Jag vet inte än vart jag kommer att fira min födelsedag men jag har önskningar om det. Men vi får helt enkelt se.

Som sagt ska jobba på Office i morgon med. Jag tror att det är bra att jag tar det lugnt. Att jag verkligen lyssnar på min mage, min kropp, min hälsa. Anledningen till att jag har mått som jag har gjort har varit många saker. Mycket stress i mitt liv. Bland annat allt det här med farmor, kommer jag få se henne eller kommer jag inte få se henne. Vad händer med henne hur mår hon. Ja många tankar att gått åt henne. Sen var det där med Mustafa och att han kanske skulle ha kysst en annan tjej. Som sen tydligen inte var så. Men där var det stressen om att ska jag lämna han, ska jag lita på han. Sen var det om han skulle få ja om uppehållstillståndet. Tänk om han får nej vad gör vi då? Men han fick ett ja. Sen är det andra små saker som är mer personliga. Som också fick mig att stressa upp och må dåligt. Sedan saker på jobbet. Men det är inget jag tar upp i denna blogg. Utan det kan ni läsa i min andra blogg.
Men som ni kanske märker så har det varit mycket saker i mitt liv. Tills slut sa min kropp i från. Jag lyssnade på min kropp och mitt hjärta. Och nu börjar jag känna att jag är tillbaka.
Nu är det inte så mycket stress längre. Visst farmor mår inte bättre och hörde att hon inte alls mådde bra. Men jag vet att hon är stark och att hon väntar på mig. Men jag litar på Mustafa till 100% Han fick sitt ja. Han ska flytta till Sverige.
Nu tar jag nya andetag och lever i lugnets tecken.

Mina vänner är underbara och alla skickar mail, sms, chat och kommentarer och skriker KOM HEM! Ja mina kära vänner jag kommer hem SNART!

Söta tjejen

Berättat om en gäst som deras familj bokade till royal igen i år för att dem visste att jag var där. Annars hade dem tänkt åka till World. Nu har jag ju inte varit där på 4 dagar. Och kommer inte vara där i morgon heller.
Fick ett sms i går. Tydligen hade dem fått mitt nr på något sätt frågade inte. Där hennes pappa frågade om jag kommer i dag. Då trodde jag det. Så skrev han att då blir hon glad. Men så kom jag inte. Så smsade innan och sa det och att jag kanske kommer i morgon. Men så ringde min chef nyss och sa att jag ska vara på Office i morgon med. Så lovade att skicka ett sms till han och skrev att jag inte är på hotellet i morgon heller.
Tycker så synd om denna tjej som har saknat mig så mycket.. Men får hoppas jag kommer dit snart innan hon åker. Annars skrev hennes pappa att dem skulle höra av sig när dem är i Alanya så jag kunde följa med deras familj på middag! Så söta!!!

Mustafas syster

I morgon kommer Mustafas lillasyster hit och ska bo hos oss i en vecka. Ska bli kul att träffa henne. Dock så pratar hon ingen engelska. Så få bli att vi pratar med varandra när Mustafa är hemma. Kan bli så där jobbigt när vi är hemma ensamma. Men till nästa gång ska jag kunna prata med henne. Ska i alla fall bli kul att träffa henne för första gången!

Vykort!

Hela säsongen har jag skickat vykort till farmor och mormor! Jag vet hur glad dem blir och det är en så enkel sak. Så en gång i månaden har dem fått ett vykort från mig. Skrev nu dem sista vykorten till dem. Och man märker att man inte är van vid att skriva med penna. Får ju skrivkramp ju :)
Har lite mer vykort som mamma lämnade kvar så ska skicka i väg till några... Vykort är ändå väldigt roligt att få. Något man sällan får faktiskt!

VILL HA

Hur fina var inte dessa muggar från menu

Pegasus Airline

Fick reda på igenom en annan att Pegasus har jätte billiga biljetter och man får ha med sig 30 kilo per person. Hur bra är inte det. 60 Kilo tillsammans. Var inne och kollade nu på priser från adana till stockholm. Dem har inte till Gbg men i alla fall och för 2 personer kostade det 2300:- hur billigt är det inte då. Nu vill jag ha ett datum så jag kan boka. Det hade varit en sak som skulle göra mig mindre stressad. Att behöva vänta på svar om det.

Svar

Mikaela om OTH:

sitter å kollar gamla avsnitt nu ;) loooove it!

SVAR: Ja jag älskar det också..

Mikaela om Redo:

Kan det va det man tror..? :)

Svar: Man vet aldrig ;)

Josefıne  ([email protected]) om OTH:

Stort Grattıs tıll er bada!! :) Jag laser garna vıdare dın blogg om jag far :)

Svar: Tack så jätte mycket. Mailade lösenordet till dig :)

Monica Lindgren  ([email protected]) om Nytt inlägg:

Hej , har följt din blogg länge och önskar gärna få lösenord till den så ja kan fortsätta följa din blogg.

 

Kom hem från alanya i går efter 2 härliga veckor, det var min 20:e resa ner dit. Älskar sol och bad.

 

Mvh Monk@n i Umé

Svar: Va trevligt :) Skickar lösenordet till dig på en gång!

Ja Alanya är så fint :)

 


Office

Var på väg till bussen hoppade på bussen så fick jag ett sms av Elina där jag skulle ringa innan jag åker från Alanya. Så skickade att är redan på bussen. Så ringde hon upp och sa att jag skulle till Office i Alanya och jobba där i stället idag så jag slapp stressa. Ni anar inte vad glad jag blev för den tanken. Så hoppade av bussen och gick till Office.
Där har jag en del saker. Väntar på Elina ska ringa och säga om jag ska tillbaka och göra något mer. Det var skönt att vara där och ta allt i min takt. Magen är inte den bästa än. Men har kunnat gå normalt och inte behövt besöka toaletten. Mest kanske för att jag inte våga äta. Men bättre blir det.
Vet inte hur min dag ser ut i morgon. Men kan tänka mig att jobba i mini cluben. Om jag bara få ta allt i min takt.
Har ju lovat en tjej att vara där hela hennes sista vecka ju. Ja vi får se.
TACK!

God Morgon!

Hoppas ni har sovit gott. Har sovit ok i natt! Vaknat och somnat ett antal gånger! Men lite sömn lyckades jag få :)
Ska i väg till jobbet nu! Önska mig lycka till!

Fråga


Redo

Jag är så redo man bara kan bli! Men på vad?
Tell you later ;)

OTH

Finns det någon bättre serie en denna serie? Nej jag tror inte så.. Äntligen har den satts i gång igen. Jag älskar den. SÅ glad att det är ny säsong. Men känns som den kommer spåra ut en del i år.


Pratade med mamma och pappa innan. åå vad det är skönt att ha dem som föräldrar. Att ha mamma som känner mig och vet hur jag mår.. Älskar dig massor!

Lite uttråkad nu. Vart i denna lägenhet för länge nu. Tina ville ut och äta i dag men kan verkligen inte. Kristina ville träffas men kan inte. Mustafas vän ville träffas men kan inte.. Vad kan jag ju ligga i min säng.. JIPPI! Men har i alla fall vilat ordentligt..

Nu ska jag kolla på en film och hoppas på att Mustafa kommer snart och underhåller mig.

Day off

I dag har jag varit ledig.
Eller har ju varit hemma 2 dagar innan dess också. Men i dag känns det inte fel att vara hemma.
I går fick vi ju reda på att Mustafa fick 2 års uppehållstillstånd och ville ju fira lite även att magen inte tillät oss att gå ut och äta så gjorde Mustafa en god måltid här hemma. Kyckling, ris och svensk bea sås. Mumms vad det var gott.
Sen mös vi till en film.


I dag var jag först hos doktorn. Sen gick jag hem och vilade. När Mustafa kom hem på siestan så kände jag att magen var ok. Så vi gick en sväng till stranden. Men det varade inte längre. Klarade inte av hettan så var där i någon timme. Ligger igen i sängen och vilar. Och tar det lugnt för magen!
Väntar på att han slutar som han gör om 4 eller 5 timmar. Sen blir det att titta klart filmen och sedan sova en stund. För i morgon bär det av till jobbet.

Nytt inlägg

Nu har jag skrivit ett nytt inlägg på min andra blogg.
Besöken den nu :)
Rubriken: Det är jobbigt...

Svar

Anonym om Statistik:

Jag läser din blogg dagligen så jag tar gärna lösen :) Tycker det var starkt av dig av "lyssna på ditt hjärta" och göra det som känns bäst för dig! Go girl

SVAR:

Tack så jätte mycket! Om jag ska kunna ge dig lösenordet så måste jag ha en mail adress eller något så jag kan skicka den.

 

Mikaela om Uppehållstillstånd:

Åh ja ja ja ja!! Jag är så glad för er skull! Hälsa Mustafa grattis!! :D puss vännen

Svar: Tack vännen. Han tackar också :) Puss

 

 

Sand mellan tårna ([email protected]) om Uppehållstillstånd:

GRATTIS!! Va roligt!! Åker ni tillsammans till sverige nu då?

Svar:

Tack så mycket! Ja jag hoppas på att vi kan göra det i alla fall. beror lite på om mitt jobb släpper mig tidigare.

 

Anna  ([email protected]) om Uppehållstillstånd:

Hej!

Jag är bara en i raden av Alanyafrälsta tjejer som har halkat in på din blogg av en slump. Brukar inte göra så mycket väsen av mej men nu blev jag så glad för er skull att jag måste lämna ett litet avtryck :) GRATTIS!!! Och välkommen till Sverige :) Skönt att komma i från dramatiken i Alanya och hem till ett mer verkligt liv.

 

Fortsätter gärna läsa om era äventyr om jag får...

 

Svar: Tack så jätte mycket det känns jätte skönt!

Kom inte ihåg ifall jag gav dig lösenordet i går?

 

 

 

Lindha  ([email protected]) om Uppehållstillstånd:

Åååhhh Zandra vad härligt! Då kanske man kan få träffa honom någon gång då! =)

Blir så glad för din skull!

Nu har du ju lite att se fram emot, du får åka hem och han får följa med. Lite glädje och lättnad kanske e just vad din lilla mage behöver... =) Krya på dig.. Kramar...

 

Svar: Klart du kommer få Lindah. När var det du kommer till Turkiet?

Tack så jätte mycket.

Kram

maria om Uppehållstillstånd:

Grattis till er :) Skönt att det äntligen är klart. Ni är så välkomna hem när det väl blir dags :) puss

Svar:

Tak vännen min. Snart är vi i Svenne land. Då våra turkar kan leka av sig ibland :)


Onödigt!

Var ju hos doktorn i morse som jag sa så himla onödigt! Man kan som sagt inte se eller känna om en person har magkatarr. Han sa bara att ja din mage och dina symptom som du beskriver är magkatarr. Här får du medicin som hjälper dig att må bättre.. Så sa jag att jag äter redan medicin från Sverige. Men det lyssnade han inte på. Vem säger att dessa ska hjälpa mig?
Men hur säger man till en doktor som är ok på engelska plus min engelska som också är ok att jag är på väg in i väggen att jag inte kan hantera denna stress jag har just nu? Ja här i turkiet är det svart eller vitt som gäller.
Är man inte döende så är det väl inget fel. Och det ända man har här när man är sjuk så är det en infektion.


Nu vill jag bara veta när jag kan få gå från jobbet. När dem tänker släppa mig. Det är inte kul att gå där när man mår dåligt av det.

Plus att jag bara vill hem nu när vi äntligen har fått visumet. När vi äntligen kan resa tillbaka till Sverige tillsammans. Börja vårt liv i Svenne land. Så mycket som måste fixas här och där.. Och jag vill bara börja på det nu!

Sjukhuset

Vaknade för en stund sedan. Det är skönt att vakna av sig själv även om det är tidigt på sin lediga dag! Men det gör mig inget. Då får man mer gjort.
Ska snart i väg upp till sjukhuset. Dem ville att jag skulle dit pga min mage. Ja visst det kan jag. Men magkatarr är inget man kan se utan på kroppen eller genom att klämma lite på magen. Men lika bra att gå dit.
Sen blir det nog hem och vila igen. Magen är ju inte min bästa vän än..

Statistik

Hade ännu mer besökare i går.. Slutade på 221 stycken. Roligt att ni alla tittar in.
Har ju berättat om min andra blogg. Nu är den påbörjad. Ni kan alla redan nu gå in och läsa på den.
Fråga bara efter lösen så får ni den :)
http://hopit.blogg.se/
Är adressen

6 Månader

I dag har jag varit i Turkiet i 6 månader! Men snart är jag hemma :)

Uppehållstillstånd

Ja Sverige ni kommer få ytligare en Turk till Sverige. För i dag fick vi svar på våran ansökan! I dag fick Mustafa uppehållstillstånd i 2 år.
Nu kan han resa till Sverige och leva bo och jobba där.
Vi är så jävla glada!
Hade jag inte haft så ont i magen hade vi gått ut och ätit men vi få fira det hemma.
ÄR SÅ JÄVLA GLAD!
SWEDEN HERE WE COME!

Äntligen!

Hittade inget av det hon sa! Men så är det ibland!
I morgon har jag tid hos doktorn.
Ska bli skönt att få det undersökt på riktigt.
Och kanske får jag åka hem tidigare!
SWEET

Jordgubbar!

Är fortfarande hemma för min älskade mage.. Har verkligen sjukt ont i den. Och jag önskar att det går över NU!!! Men så lätt går det nog inte över. Det är ju mest stressen som gör att jag har min magkatarr just nu.


Men som sagt så tycker jag synd om mig själv. Så hade Mustafa varit på Tisdags bazaren. Och köpte jordgubbar till mig. Ja äntligen är jordgubbarna tillbaka.. Älskade han. VAd skulle jag göra utan han???

Gäster

Var ju hemma i går och har även varit hemma i dag! Var en snabbis på hotellet och fixade en sak. När jag är på väg hem. Kommer en tjej fram som har varit på hotellet i en vecka nu ungefär.
Det är en tjej som var här förra året med sin familj också. Och kom inte enbart för att jag jobbade i år igen. Men det var till en stor del för den här tjejen vill så gärna träffa mig igen.
Hennes pappa har förklarat hur mycket hon har pratat om mig.
I dag när jag gick förbi henne så hade hon en present till mig. Söta tjejen.
ÅÅ jag blev så glad.
Är så glad över att höra vilket bra intryck jag kan göra på barn ibland.

Kommer hem!

Ja nu är det sagt! Sa nyss till att jag vill säga upp mig.
Jag känner efter att tänkande i dag. Allt gråtande i dag så är det nog.
Jag klarar inte av det. Jag mår inte bra. Jag trycker ner mig själv och jag vill inte hamna där nere nu.
Jag är så nära att gå in i väggen. Känner alla redan att jag är där smått. Har läst om det också och det är mycket som stämmer på mig. Och där vill jag inte hamna det är inte värt det!


Ska till office i morgon och skriva papper. Sen får vi se vad som händer. När jag får lämna allt detta bakom mig.

På ett sätt vill jag inte alls säga upp mig jag vill vara kvar. Jag gillar att jobba här. Jag ville göra säsongen ut. Jag vet att barnen älskar mig och föräldrarna också. Får höra det hela tiden. Men jag vill inte ta mer skit.  Men det var droppen i dag och jag är värd mer än så här.. Tyvärr tycker det är jätte synd.

Men kära vänner jag hoppas jag snart kommer hem till er..

Dem finaste

Om och om igen kan jag skriva i min blogg hur mycket jag älskar mina vänner. Hur mycket dem betyder för mig. Många har i dag hört av sig på ett eller ett annat sett. Med kramar, pussar och stöttande ord. Ni vet vad ni ska säga ni säger dem rätt orden. Jag älskar er så.
Alla säger att jag ska komma hem. Dem ser och hör att jag inte mår bra och ni har rätt.
JAG ÄLSKAR ER. NI ÄR DEM FINASTE SOM FINNS

Svar

Anonym om Mamma:

Hej Sandra,

 

Jag vill mest bara tipsa dig om en sak....Jag är precis som du när det gäller stress och oro...jag stressar jämt och oroar mig för saker som ibland inte ens kommer att hända, vilket har lätt till en förbannad mage...ibland kan jag inte känna av den på länge men ibland kan det komma flera ggr i veckan....vet inte hur många ggr jag åkt till akuten för att jag har haft så sjukt ont i magen...utan något resultat vid utskrivning. Nåjå....nu till mitt lilla tips...ROSENROT...rosenrot är inget botemedel för magen i sig, men den hjälper till att minska stress och oro vilket i sin tur leder till en något bättre mage....jag är oxå en ganska typisk pessimistisk människa och ser ofta negativt på saker och ting...rosenroten har hjälpt mig skitmycket...jag mår så mycket bättre av att äta den...vet inte riktigt vad det är som gör att det fungerar men tydligen så ska den bilda några hormoner i kroppen som gör att man känner sig tillfreds, typ edorfiner eller likande...du kanske är bekant med den sen innan, om inte så läs lite om den...jag var sjukt skeptiskt till en början för jag tycker att den här typen av "medciner" är lite blaj blaj....men tji fick jag...det funkade faktiskt och jag har sällan ont i magen längre, och detta pga av bättre välbefinnande...=)

 

Svar:

Tack så jätte mycket för tipset. Något jag verkligen kommer att fixa. Nej magkatarr är inget att leka med..

Sophia  ([email protected]) om It is over:

Hej hej Zandra!

Ja heter Sophia och har följt din blogg/bloggar i över 1½ år. Jag är inget vidare på att kommentera men jag är en av alla de som följer din blogg utan att göra nåt väsen av sig ;)Och nu när du skriver att du har en ny blogg känns det ju inte jättekul att inte få hänga med... Jag förstår om du inte vill godkänna mig eftersom du inte vet vem jag är, men jag tänkte att jag kan ju inte få mer än ett nej ;) Jaja,jag hoppas i alla fall att jag kan få fortsätta följa dina äventyr.

 

Kram på dig, och krya på magen!

Sophia

Svar:

Oj vad roligt att höra. Självklart ska du få det. Håller på att fixa den nya bloggen bara sen ska du få det.. :)

 

Emelie Bellö  ([email protected]) om It is over:

Jag vill gärna fortsätta att läsa din blogg om jag får.

 

Svar: Ja när den är klar ska du få det :)

 

Sand mellan tårna ([email protected]) om Gått för långt:

Men fy vad jobbigt det låter. Hoppas det inte är något allvarligt. Kram på dig!

Svar:

Tack

maria om It is over:

JA tack mejla adress och lösen till lilla mej ä du gölliii =)

Svar:
Klart bruden att du ska:)

Mamma

mamma ringde innan och jag fick chansen att gråta ut ordentligt. Hon vet hur min mage är. Hon vet att det är för jävligt. Hon säger alltid dem kloka orden. Hon sa att det är inte pga maten du har din magkatarr just nu utan det är din stress och att du jagar upp dig själv och är hysterisk. JAPP det är så sant. Så sa hon stanna hemma nu i några dagar så den blir bra. Annars så får du bara tillbaka den igen efter ett tag. mm lätt här är det upp och jobba så fort man känner sig halv bra.

Har också i dag bestämt mig för att kasta in handduken. Börjat kolla upp olika alternativ för att kunna få åka hem tidigare än slutet av oktober. Jag hoppas det går!

Nu är jag på väg hem!

Magkatarr

Som sagt så har jag magkatarr besvär i dag! Och ibland kan jag ha det väldigt ofta och ibland inte. I år har jag inte haft så där jätte mycket problem med det. Inte så jag har varit tvungen att vara hemma så mycket som jag kan behöva vara ibland. Men i dag känner jag att jag knappt kan röra mig. När jag får sådan grov magkatarr så vill jag bara spy upp allt jag äter om jag lyckas äta något.

Jag vet att denna magkatarr som jag har just nu är min inre stress jag har. Allt som sker just nu! Paniken jag har över att vara här. Över allt som har hänt. Jag kurerar min mage. Och det tar någon dag att göra det på. Och då får jag inte stressa och jag måste äta.

Som sagt nu vet jag att det inte beror på att jag inte äter. För jag äter ändå ganska så okej varje dag! Så jag måste försöka lugna ner mig med allt det andra också... Det är svårt för personer som aldrig har haft det att veta hur det är. Men det är som man skulle vilja skjuta sig själv. Det finns ingen värre känsla!!! Jag hoppas jag får göra en ga storpi eller vad det heter och se vad det som är fel på min mage när jag kommer hem!

Här är lite fakta om magkatarr:

Vanliga symptom för akut magkatarr är magsmärtor och kräkningar. Kronisk magkatarr kan vara betingad av för stor produktion av saltsyra. Smärtan känns tydligast vid övre delen av magsäcken och vid tryck i mellangärdet så svider det. Magkatarr beror oftast på stress, alkohol eller olämplig mat. 

Magkatarr är egentligen en felaktig benämning. Det finns dock inget bättre svenskt namn än magkatarr, men det namn som används inom läkarvetenskapen är dyspepsi.

Du som har dyspepsi har ont eller känner obehag i övre delen av magen. Dyspepsi kan ibland bero på en sjukdom, till exempel magsår. Det kan också bero på att den nedersta delen av matstrupen är irriterad av magsyra. Hos äldre kan orsaken någon enstaka gång vara cancer.

I de allra flesta fall hittar man dock ingen tydlig orsak. I dessa fall beror symtomen troligen på att magsäcken lite mer orytmiskt tömmer ut sitt innehåll i tarmen. Magsäcken kan också vara mer känslig för att spännas ut, det vill säga den klarar inte så mycket mat åt gången.

Om du har dyspepsi men man inte har kunnat påvisa någon direkt orsak till dina besvär kan du märka att vissa saker, som till exempel stress eller viss mat eller dryck, utlöser besvären. Det finns inga vetenskapliga bevis för någon enskild orsak, utan det är en individuell upplevelse. Ofta samverkar flera orsaker.

Besvären kan utlösas och förvärras av till exempel:

  • viss föda. Det är individuellt vilken, men ofta nämns fet, salt, rökt och stekt mat samt kaffe och starka kryddor
  • stress
  • oregelbundna måltider
  • alkohol
  • rökning
  • vissa läkemedel, framför allt mot värk samt mot led- och muskelbesvär.

Symtom

Alla som lider av dyspepsi har inte samma symtom. De vanligaste är:

  • smärta eller obehag i övre delen av magen
  • tidig mättnadskänsla när du äter
  • hungersugningar i magtrakten
  • känsla av uppkördhet
  • illamående och rapningar
  • halsbränna, som egentligen är ett eget tillstånd, men ibland kan vara ett delsymtom vid dyspepsi.

Dyspepsi leder sällan till komplikationer men symtomen kan likna dem vid magsår, en sjukdom som blir alltmer ovanlig.

Egenvård

Det viktigaste är att undvika sådant som du själv märker orsakar eller förvärrar besvären.

  • Undvik mat och dryck som du har märkt besvärar dig.
  • Ät allsidigt.
  • Ät på regelbundna tider.
  • Minska på eller sluta helt med rökning och alkohol.
  • Försök ta bort orsakerna till stress och spänning.
  • Undvik läkemedel som kan irritera magslemhinnan, oftast läkemedel som innehåller acetylsalicylsyra och läkemedel mot led- och muskelvärk.
  • Ofta hjälper det för stunden att äta något när man har problem eftersom magsyran då går åt till att bearbeta maten.
Att observera
Kaffe, sprit och tobak år gifter för magen och bör inte användas. Undvik dessutom att jäkta och stressa och ta inte på dig 
för mycket arbete och bekymmer. Sjukskrivning är ofta nödvändig för att kurera en dålig mage. En misskött mage kan leda 
till livshotande blödningar (blodkräkningar - svart tjärfärgad avföring) som kräver akut sjukhusvård. 
Långvarig psykoterapi kan behövas för att komma åt magbesvärens djupaste psykiska orsaker. Konventionell behandling 
med saltsyreneutraliserande medel eller kirurgi ger endast symtomlindring - inte bot.

Överlycklig det kom regn

I natt när jag låg vaken då jag inte kunde sova mycket i natt hörde jag hur det började smattra på fönstret. Jag trodde jag inbillade mig. Men faktiskt det regnade i natt och det regnade ganska mycket.. ÅÅÅ ÄNTLIGEN! Jag hoppas på fler sådana här dagar nu!! Mer regn! Men visst ska det vara sol också speciellt på onsdagar :)

Är hemma i dag igen känns det som. Som sagt kunde inte sova mycket i natt för min magkatarr som började spöka i går smällde till hårt i natt. Har varit på toa många gånger. Jag behåller inte det jag äter. Mår så där nu! Ligger i sängen och vilar hela tiden. Hoppas på att det kanske bli bättre tills eftermiddag så jag kan åka till jobbet. Men jag känner min mage och jag vet att det kommer inte bli bättre. Men hoppas går ju i alla fal!

Har också bestämt mig efter många kloka och stötande ord från Elina i går bestämt mig att vissa ska inte förstöra min sista tid på säsongen. Jag ska köra en ny taktik nu!
Ny vecka nya möjligheter! Nu kör vi igen!!!

I morgon blir det middag med Sami! Många gånger vi bestämmer och sen blir det inte av. Men i morgon ska det banne mig bli av bruden!

Och nästa onsdag händer det något mycket speciellt! Något som hände för länge sedan lite väl för länge sen! Men nästa onsdag händer det jag ska träffa KANIN! ANNIINA!!!!!!!!!

Inte vi

Vill bara skriva! Att det är inte slut med Mustafa! Det är inte han som har fått mig att få tårar i ögonen!

Gått för långt

Allt har gått för långt nu! Paniken börjar stiga. Och jag är inte den jag brukar vara. Jag klarar inte av mer. Många tårar har fallit i dag. Och jag vill bara hem. Jag vill inte vara kvar...
Jag finner inga ord av vad som har hänt i dag.
JAG VILL BARA HEM!!!!

It is over

Ja det är så det är nu!
Har skaffat en till blogg som är hemlighets skyddad med lösenord. Där jag skriver mina tankar som jag inte får eller vill skriva här. Fråga efter adressen och bloggen så kanske du få den :)

Barnen

Att jobba med barn är något av det roligaste som finns. Vissa barn blir man trött på efter en vecka och är ganska glad att dem ska åka hem efter en vecka.
Visa saknar man när dem åker. Man får en bra kontakt med barnen.
Och dem visar verkligen om dem gillar en.
I förr går fick jag 2 armband från 2 barn. Och dem ville att jag skulle följa med dem och bo hos dem.
En mamma sa också till mig i går att man kan se att jag gillar barn för jag har god hand om dem.
Jag tackar för deras feedback!
Den här säsongen har jag träffat några av barnen i år igen! Vissa har det verkligen varit kärt återseende.


BARN ÄR UNDERBARA!!!

Underbart folk

Har väl klagat en del det senaste på det mesta här nere. Nu är det ju inte så att jag inte gillar allt. Finns ju människor här som gör att jag klarar av att vara här. Som alltid stöttar mig. Som alltid lyssnar när jag är ledsen! Och ni är underbara! Tack för det vänner!

I dag vaknade jag med en sådan mag katarr. Hade så sjukt ont i magen. Men tog mig till jobbet. Har fortfarande grymt ont. Och det är ingen härlig känsla. Men tar det lugnt och hoppas på att det blir bättre..

I dag har det varit lite molnigt och jag har hört rykten om att det ska regna idag får väl se om det händer. JAG LÄNGTAR! Men i vilket fall som helst så vet jag att det snart är på gång. Och man känner redan nu att det är mycket svalare här i landet.. UNDERBART!

Ja Lindah jag längtar sjukt mycket tills ni kommer hit. Ska bli roligt att träffa dig..

Bäst

Mamma är den bästa människa som finns på denna jord!
Älskar dig massor!



Take me hooome!!

Take me hooome!!

Svar

E om Svar till Ella:
Nej, jag säger absolut inte att han kommer att misshandla dig! Jag säger bara att det kan dröja innan en misshandelssituation uppstår... Och det gäller naturligtvis lika mycket i en svensk-svensk relation som i en turk-svensk..

Vi kände varandra en gång, men du har rätt.. Jag känner inte dig längre, så jag ska sluta skriva till dig om du vill det...
Svar:
Men saken är den att jag inte ens förstår att du ens nämner det??? Att du ens fick den tanken.
Ok jag vet inte om jag kommer ihåg att jag kände någon som heter Ella. Du får gärna kommentera i min blogg men du behöver ju inte vara anonym om jag ändå vet vem du är.

Mikaela om Svar till Ella:

Men oj!?

Jag har en fråga till Ella eller fler faktiskt.

1. Har du varit i Alanya över huvud taget?

2. Har du haft ett förhållande med en turk som bor där?

3. Har du sett Mustafa och Zandra tillsammans och ha sett kärleken dem emellan?

 

Sen har jag en sak att berätta också, antar att du svarar nej på de tre frågorna, så då vet du inte detta, du har inte sett att tjejer är något man inte kan föreställa sig, riktiga rovdjur, speciellt där nere. blir de dissade av en kille ja, då vet man fan inte vad de kan hitta på. Tjejer ljuger för att förstöra förhållanden, mer än du anar! Man tror inte att det är sant. Men det är dte, tyvärr!

 

Bra svar Zandra :)

Puss

 

Svar: Tack

 

Anna om Svar till Ella:

Haha, alltså snacka om och dra alla över en kant! Komma in på gömda osv.. fyfan! Bra svarat Zandra!

 

Svar: Tack Anna


Dina ögon

Än i dag kan jag tänka på dina ögon ibland hur du fångade mig med storm.

Sitter och väntar på att mini discot ska börja som vanligt. Det suger att behöva sitta och vänta i nästan 4 timmar för att dansa ett mini disco på 40 min innan man får sluta.. Men sådant är livet bara att gilla läget.

Ska nog flytta in till Alanya med alla mina saker.. Kanske kommer bo i lojman någon natt men inte för många nätter. Känner att jag behöver distans från allt!!!!

Svar till Ella

Ok Ella för det första så kan det ta dagar innan jag skriver svar till en kommentar. Men hade tänkt och svara på din kommentar också. Så får väl göra det nu då!
Ella om Bråkat:
Du är smartare än så här, Zandra! Att hans ex försöker smutskasta honom är i sig inte så unikt, sådana finns det gott om. Men när det dessutom kommer en svensk och en finsk tjej och säger att han varit otrogen så förstår jag inte att du kan vara så godtrogen. Vad skulle de ha för anledning att ljuga? Förstår inte att dina vänner bara sopar detta under mattan och skriver grejer som att de tre tjejerna skulle vara avundsjuka. Så löjligt! Exet kanske är svartsjuk, men de andra två? Du måste ju känna på dig att det inte låter rimligt?

Har du inte läst böcker eller intervjuer med misshandlade kvinnor någon gång (som exempelvis Gömda). Samtliga misshandlade kvinnor beskriver att deras killar var gulliga och söta och behandlade dem som prinsessor i början. Men det fanns alltid någonting som gnagde och som inte kändes helt rätt.. En svartsjuk kommentar, en åsikt om att ett klädesplagg var för avslöjande.. Sedan kom förolämpningar och psykisk misshandel och sedan.. ofta efter flera år.. kom första slaget. Så att han inte har slagit dig, betyder inte att det inte kommer att hända.

Jag säger inte att du ska lämna honom, men tänk efter! Känner du verkligen i hjärtat att detta är helt hundra eller vill du bara att det ska göra det för att du är osäker på om du är värd någon bättre?

Shame on him if he fools you once, men shame on you Zandra om du låter honom lura dig igen..

// E
En sak jag inte förstår! Känner vi varandra har vi någonsin pratat med varandra? Hur vet du att jag är smart?
Ja hans ex är en speciellt tjej som jag inte lyssnar ett dugg på. Och att du yttrar dig om den svenska och finska tjejen förstår jag inte. För du vet ju inte riktigt vad som har hänt där. Har pratat med den finska och den svenska och den svenska tjejen har ju gjort bort sig. Men jag har valt att inte att berätta om det här.
Så jag förstår inte att du får det till 2? Det var ju från början bara den finska?
Något jag inte förstår är att bara för min kille är söt snäll och gullig och kalla mig sin prinsessa betyder det att han kommer att misshandla mig senare? Är det för han är turk som du får den tanken eller vad? Eller varför ens skrev du så?
Snälla ännu en gång "Ella" varför skulle jag någonsin vara tillsammans med en kille om jag inte älskade han om jag inte var hundra? Om jag inte älskade han skulle jag ju varit stannat hos han. Jag vet vad jag är värd och jag vet att jag kan få andra killar. Men jag vill inte. Hade jag velat ha en svensk kille så hade jag kunnat få det.
Så om du nu inte känner mig. SÅ förstår jag inte varför du skriver sådant här till mig?
Är du nöjd nu Ella?

Alanya staden man älskar och hatar på samma gång

Många tankar om denna staden finns. Jag älskar Alanya det finns så mycket att se och staden sover aldrig. Ligger precis vid medelhavet och har en massa bra shopping och matställen och uteställen. Staden passar mig perfekt. Samtidigt är man trött på dem jobbiga turkarna som skriker efter en. Alla dumma turist brudar.
Ja det finns så många delade meningar om denna stad. Men kommer alltid att ha Alanya som en favorit stad. En stad jag absolut kommer att besöka om och om igen.


Detsamma gäller mitt arbete! Jag älskar mitt arbete även om det inte är som förr på jobbet. Så älskar jag att jobba med barn på ett semester ställe. Alla barn är så glada hela tiden. Jag älskar Pegasos Planet samtidigt som jag kan spy på det. Jag har vänner där som jag aldrig kommer att få se. Och jag har ovänner där som jag är glad över att jag aldrig kommer få se.

Samtidigt som jag hatar det hela så älskar jag allt. Jag vet att när det börjar närma sig sitt slut kommer jag fälla tårar och vill inte alls åka hem. Jag kommer vilja komma tillbaka. Men frågan är om jag kommer att komma tillbaka. Är jag färdig med detta livet? Jag är så glad att jag har gjort denna möjligheten. Det är något jag kommer rekommendera till alla. Vill man ut i världen ska man göra det.
Jag ångrar att jag inte gjorde det tidigare att jag kunde vara det några år. Visst kan jag det. Men jag känner att jag nog hellre vill börja fixa min framtid i Sverige..

Men alla mina minnen kommer alltid finns kvar. Och jag kommer tillbaka!

Iyi Bayramlar


Vänner

Ni anar inte vilka vänner jag har. Under mitt liv har jag fått många vänner, några ha gått men dem finaste finns fortfarande kvar. Jag älskar er alla så sjukt mycket! Och jag längtar tills jag får komma hem och krama om er igen.
Vi har många fina minnen allihop och mer ska dem bli. Vi ska åldras tillsammans allihop! Ni är guld värda för mig! Jag hoppas ni vet vilka ni är.
Jag måste också berätta att vännerna jag fick från förra säsongen är vänner jag lärde känna för ca ett år sedan och jag älskar er precis lika mycket! Och ni är också vänner som betyder så otroligt mycket.
Har sådan tur!
ÄLSKAR ER ALLA!! Skriver inga namn jag vet att ni vet vilka ni är!
Ni finns alltid i mitt hjärta!

Ny kär

Det känns som jag är ny kär. Jag ler i min kropp. Jag vill vara med han hela tiden. Vill höra hans röst. Längtar efter han varje sekund. Jag längtar efter tills jag får möta hans läppar igen ligga i hans famn. Han är min prins och jag är hans prinsessa. Vi är som gjorda för varandra! Våran kärlek till varandra växer bara mer och mer.

Seni seviyorum


Iyi Bayramlar

Hoppas ni alla får en bra Bayram!

Själv började min dag med att ge älskling en puss på handen.. Och sen en massa pussar. ÅÅ mysiga han!
Var på ganska bra humör tills jag kom till hotellet och började jobba. Då sjönk allt igen och jag var inte alls sugen på att jobba.
Jag känner inte alls för att gå till jobbet. Jag bävar att gå till det. Har ångest på kvällen att jag måste vakna och gå till jobbet. Så var det inte alls förra året. Jag älskade mitt jobb. Jag älskade att vara på hotellet. Vad hände?

I dag kom en tjej fram som var här förra året och jag fick ont i magen.. Jag saknar er min älskade husvagns familj :) Allt var så mycket bättre förra året!!!

Lista :)


Vad gjorde du kl 08 i morse?
Sa hejdå till mamma i telefonen
Vad gjorde du för 15 min sedan?
Pussade Mustafa
Det sista du sa högt?
Jag älskar dig
Vad har du druckit idag?
Vatten och cola light
Vad var det senaste du åt?
Popcorn
Vad var det senaste du köpte?
Cola light
Vad är det för färg på din ytterdörr?
Brun :)
Vad är det för väder hos dig nu?
Sommar väder. Varmt som bara den
Godaste glassmaken?
Vanilj
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Ja
Sover du tungt?
Oftast.
Drömmer du mardrömmar?
Yes
Favoritklädsel?
Mys kläder :) Leggins
Favoritlåt just nu?
Oj svår fråga
Vad ser du om du tittar till höger?
Älsklingen naken ;)
Vad gör dig glad just nu?
Kärleken till Mustafa!
Vad ska du göra härnäst?
Sova
Höger el vänsterhänt?
Höger.
Humör just nu?
Seg
Favoritgodis?
Lakrits
Kläder just nu?
Trosor
Hur många kuddar sover du med?
Många
Spelar du något instrument?
Nopp
Morgon eller nattmänniska?
Men nattmänniska! Helt klart.
Vad är viktigast för dig?
Familj, Mustafa, vänner och bambam
Är du kittlig?
Ah!
Snarkar du?
Dem säger det
Stjärntecken?
Våg
Äckligaste insekten?
Kackelacka
Stökigt eller välstädat?
Oftast stökigt (sorry!) men föredrar välstädat, egentligen.
Vad längtar du mest efter just nu?
Sverige
Hur lång är du?
168 cm
Tycker du om kinamat?
Oh yes I do!
Tycker du om kaffe?
Ja!
Vad dricker du till frukost?
Juice, vatten
Sover du på någon särskild sida?
Hmm.. Ah, vänster.
Tycker du om att mysa?
Om jag gör!

Gottar sig

Rubriken bråk tog nog en hel del läsares intressen har haft ett riktigt besöks rekord i dag!

Ljusen är tända

Har varit en bra och skön dag i dag! Först började med att jag små städade lite och tvättade. Sen kom Mustafa hem vi gick och åt lunch och sen en sväng till stranden. När vi kom hem så hjälpte han mig att städa det sista. Plus att nu har vi flyttat tillbaka till vårt sovrum och hans bror sover nu som vanligt i vardagsrummet. Har tvättat 4 stora maskiner tur att det är varmt ute så det torkar snabbt. Annars hade jag aldrig fått plats med att tvätt. Tvättade även sängkläderna så nu är det nystädat, nybädat och det bästa av allt jag har tänt ljus i lägenheten. Kan det bli så mycket bättre??? Ja det kan det om någon timme då älsklingen kommer :)

Pratar med mamma på skype nu! Saknar dem alla reda. Varför skulle dessa 2 veckor gå så fort??? Har fallit någon tår i dag!

Men ännu en gång tack för alla fina kommentarer... Ni är underbara!!

Svar

Ja i dag har jag haft en populär blogg. Än så länge har jag haft 148 läsare. Och än i inte kvällen slut. Det måste vara för att jag berättade om vårt bråk. Har fått en del kommentarer och här är svar på några av dem
Anna om Bråkat:
Bra skrivet Zandra!
Och ni är så fina ihop. Skit i hans jävla ex, hon verkar ju inte ha alla hästar hemma! :) <3

Svar: Tack Anna! Nä hon värkar ju inte ha det...

Mikaela om Bråkat:

Jadu vännen... Det är inte lätt. Man vet inte vad man ska tro, men när man kommer till en punkt, måste man bestämma sig för om man litar på honom eller inte. Du vet veM som jag har problem med som hittar på dte ena eller dte andra, men som du säger, jag märker också på Yakup att han älskar mig.. Vi får nog aldrig reda på sanningen, men man måste känna efter vad som känns bäst och vi har valt att avra i våra relationer.

Det blir bättre när de kommer hit :) Hoppas jag!

Saknar verklige, verkligen dig!

Puss o kram ta hand om dig. Hälsa Mustafa (och jag vet att han älskar dig med, det syns!)

 

Svar: Det kommer bli bättre när dem inte andas in Alanya luften :) Man får lyssna på sin magkänsla som jag har lärt mig dem här dagarna. Jag vet att våra killar älskar oss.

Saknar dig också MASSOR!!!

Puss

 

Mikaela  om Bråkat:

Hej.

 

Jag vill bara säga att jag tycker du är modig som vågar vara så öppenhjärtlig och jag tycker att du ska lita på dig själv och din egen magkänsla.

Skit i vad alla idioter säger/skriver, och lev ditt liv istället så bra du kan :-).

Ha det så bra! Kram


Svar: Tack så jätte mycket. Som sagt så är det något jag har lärt mig nu är att lyssna på min magkänsla. Kram

Sofia  ([email protected]) om Bråkat:

Hej Zandra.

Ibland hamnar jag här inne och läser ett par rader. Mycket mysig blogg du har. :)

Du gör mig alltid sugen på att åka till Turkiet :)

När jag läser detta du skrivit om bråket mellan dig och killen så ska du veta att jag hejar på dig och Mustafa! Verkar som det finns människor som ser hur mycket ni älskar varandra och är själva så avundsjuka att det försöker allt för att bryta det fina ni har. Va/bli alltid duktiga på kommunicera, lita på varandra med framförallt sluta lyssna på andra. Må ni leva väl och vara lyckliga tillsammans hela livet!

Många Kramar från din gamla barndomsvän Sofia Dahlbäck

 

Svar: Hej Sofia. Va roligt att du läser min blogg ibland. Ja vi älskar verkligen varandra och det är nog som du säger visa klarar inte av det. Det är helt underbart här i turkiet. Hoppas allt är bra med dig.

Kram



Bråkat

Något jag inte har berättat är att jag och Mustafa har bråkat en hel del dem senaste dagarna. Jag har packat väskan och varit på väg att lämna han flera gånger. Då han har stoppat mig och vi har pratat och sedan bråkat igen. Det har verkligen varit jätte tufft dem senaste dagarna. Jag har försökt att hålla humöret upp när jag varit på jobbet men det har varit tufft.

Anledning vi har bråkat är väl som dem flesta svensk-turkiska förhållanden. Allt som är så olikt. Kulturen, förhållanden, livet ja det mesta. Och så klart otrohet.
Ja hans ex har ju skrivit att han har varit lika mycket otrogen mot mig som mot henne. Och att folk har skratta bakom min rygg och så vidare. Men det vet jag inte riktigt vad jag ska tro på. Hon vet att jag kikar in på hennes blogg ibland bara för att. Hon ett inlägg som var riktigt korkat var när hon berättar att Mustafa har mördat en person och inte hans bror som har suttit inne för det. Och att han har berättat det för henne i fyllan. Och att hon satt med i rätten när och lyssnade på alla lögner. Men varför skriva något sådant. Hon har ju undan hållit sanningen för rätten. Varför vill man skriva något sådant? Hon skrev ju också att han hade slagit henne och tryckt ner henne. Och att han har varit djävulen själv. Men det var som en person sa till mig. Det kanske var hon som framkallade det. För jag har inte märkt något på 1,5 år. Han har aldrig slagit mig eller behandlat mig illa. Eller så kanske han var sådan mot henne. Men lärde sig att det inte var bra. Inte vet jag. Hon skriver också en massa skit om han familj. Och jag kan inte förstå att varför hon vill berätta sådant? Tänk om folk skulle skriva skit om hennes familj öppet i en blogg? Jag vet en hel del om hur hennes mamma har bettet sig på Sun Park hotell som jag har hört från chefen där och Maria´s pojkvän Hamza. Tänk om jag skulle skriva om allt det? Nej jag tyckte det var mycket fel gjort av henne. Och visst vem det nu än är som har dödat denna person om det nu är Mustafa så är hon ju dum som lät han gå fri och kanske döda ännu en gång. Och om det nu är hans bror så vet jag att han har ändrast. Hans bror är världens snällaste och sötaste kille. Och jag ser inget ont i han. Jag är glad att jag och Mustafa har tagit hand om han här i Alanya att han bor hos oss och har ett jobb. Jag har själv sett hur han har växt som person. Och det glädjer mig. Men jag har valt att tro att hon bara vill att jag ska må lika dåligt som hon gjorde.

Sen är det då en tjej som heter Anna som kommer i från Sverige som har bott på hotellet Mustafa jobbar på. Som ni säkert har läst i bloggen skrivit till mig på bloggen. Till slut addade hon mig på msn och skrev att en finsk tjej som heter Taija har hånglat med Mustafa. Och det är väl där det mesta började.
Självklart frågade jag Mustafa och självklart sa han nej vi har inte gjort något. Jag visste verkligen ut eller in. Den där Anna sa att hon hade pratat med den här Taija om killar så hade dem kommit in på hotellets killar där Mustafa jobbar och så hade tydligen Taija sagt att hon hade hånglat med Mustafa min pojkvän.
Jag tog kontakt med den här tjejen och hon säger att allt är ljug och påhitt.
Sen efter lite mailande sa hon att dem hade varit ute och hon hade blivit jätte full och Mustafa också tydligen och så hade de börjat hångla men det var bara något hon hade hört då hon var för full för att komma ihåg.
Men så säger hon också att jag absolut inte ska lämna Mustafa. Det ända han pratar om är mig hur mycket han älskar mig och om Sverige och att han ska flytta dit.
Mustafa är besviken på denna Anna som skrev som hon gjorde. De hade tydligen fått en bra kontakt som vänner när hon var där nere och pratat en del i baren. Så han är grymt besviken att hon gjorde som hon gjorde.
Är jag den blåsta bruden som tror på Mustafa att inget hände? Att han alltid är trogen mot mig?
Att han bara säger att han älskar mig?
Jag vet inte.

Men jag har valt att lita på Mustafa. Jag vet att han älskar mig. Jag vet att han gör verkligen allt för mig.
Från första stund vi träffades har han behandlat mig som sin prinsessa. Han tittar på mig på ett speciellt sätt när han säger att han älskar mig. Vill vara med mig så mycket han kan. Han hjälper mig i hemmet med städa, tvätta och allt sådant. Han sparar en massa pengar nu till Sverige så han kan klara sig själv. Han bär alltid mina kassar. Ringer mig ofta och säger att han älskar mig. Han gör verkligen allt för mig!

Jag vet att det är mannen jag vill skaffa mina barn med. Att det är mannen jag vill gifta mig med och dela min framtid med. Jag Älskar Han och det kommer jag alltid att göra.

Så om det kommer några mer kommentarer om att han varit otrogen så innan ni skriver dem. Kan ni väl komma med bra info och fakta så det låter mer troligt.


Statistik

Även att jag inte har uppdaterat här varje dag så har statistiken bara ökat. Jag vet att folk älskar att läsa andras olycka. Men den varande inte länge här inte. Undra om statistiken kommer att sjunka nu?

Fixar dag

I dag känner jag att det kommer att bli en sådan där riktig fixar dag. Har redan slängt in den första tvätten. Och har några tvättar kvar att tvätta. Plus att jag ska fixa så vi flyttar in i sov rummet igen och hans bror får ta vardagsrummet igen. Sen blir nog en stor städning i lägenheten också. Måste göra allt för att inte tänka på att jag inte har 2 min till mamma och pappa längre. Det var en tuff kväll i går och jag ville bara packa min väska och åka med dem i går. Men vi ses snart igen. Sen börjar jag kolla på jobb hemma i Sverige också. Dags att börja söka jobb nu. Och hoppas på att man kanske kan få ett tills man kommer hem. Vore ju skönt.

Vet inte om det blir någon strand i dag. Vill helst det. Men vet inte om jag pallar det i dag.. Vi får se vad dagen har att erbjuda. Det är ju bara morgon än :)

Hänt mycket

Det har hänt sjukt mycket dem senaste dagarna. Dem har varit helt crazy Jag tänker inte gå in på detaljer. Jag tänker inte säga vad det handlar om inte just nu i alla fall. Sen får vi se om jag får för mig att berätta allt senare. Men det börjar ordna upp sig nu det börjar se ljusare ut. Vi ska komma ut från tunneln vi ser ljuset och det är inte så lång tid kvar nu...

2 Veckor

Ja  i morgon åker dem hem. Då har dem varit här i Alanya i 2 veckor. Och jag vill inte att dem ska åka hem. Jag vill ha mamma 2 minuter i från mig. Har haft det underbart nu när dem har varit här. Jag har älskat varje sekund. Har haft det så mysigt. Och vi har gjort så många mysiga saker tillsammans.
I kväll äter vi den sista måltiden tillsammans. Jag ska bara njuta hela kvällen av deras sällskap!
ÄLSKAR ER!!!!!
Tack för 2 underbara veckor

Lite nervös

Ja jag är lite nervös för hur den här kvällen kommer att sluta. Men den som lever få se. Jag hoppas på det bästa. Och tackar Elina för allt stöd och att hon finns där för mig ♥ Tack min Skatt

Fredag

Den ända anledningen till att jag vet att det är fredag är för att jag läser på allas status på facebook och bloggar.
Den där fredagskänlsan får man aldrig här nere. Och jag saknar den jätte mycket. Den är så mysig och speciell på något sätt. Längtar tills jag får uppleva den igen. Den har alltid varit speciell även när jag var liten. Fredag är alltid FREDAG!


I dag har jag varit hemma och vart sjuk. Ja jag vet lämpligt när mina föräldrar är här. Men ibland är min mage lite dum. Så kan det gå..

Men glad är jag ändå och hoppar på rosa moln :)

Underbara dagar

Har haft 2 underbara dagar med mamma och pappa. Även att tisdagskvällen inte blev som vi hade tänk oss. Då mamma var dålig i magen. Och även på onsdags förmiddagen. Men jag och pappa gick till stranden sen gick han till hotellet och skulle äta då kom Mustafa. Och Sen när pappa kom tillbaka så kom även mamma med. Då mådde hon lite bättre. Så vi mös några timmar på stranden. Så himla mysigt.
Sen åkte vi upp till borgen jag mamma och pappa och sen åt vi på Red Tower. Så himla god mat. Gick och tog en drink efter det.
I dag har vi hyrt en bil så först var vi på Bazaren i Manvagat. Köpte en julklapp till bror. Och ett par rosa converse till mig. Det var det ända jag hittade. Efter det åkte vi till vattenfallet. Jätte mysigt och svalkade av våra fötter i det kalla vattnet.
Sen åkte vi bara förbi Side. Blev aldrig att vi åkte in dit.
Så vi åkte tillbaka till Alanya och upp till Dim Cay där vi åt en god lunch och svalkade oss i vattnet där också.
Så i dag har vi hunnit med en massa. Nu vilar vi alla lite. Sen blir det väl att gå runt lite i Alanya. Dem här dagarna har gått så otroligt fort. Och snart kommer dem åka hem. Hatar att jag inte har haft mer tid med dem. Vill också ha mer dagar med min familj som några andra har fått. Mer sammanhängande semester inte bara en där och en där. För man känner sig aldrig riktigt ledig. Och nu har vi ju verkligen kunnat ha det då vi inte har många barn alls. Men men! Har haft 2 underbara dagar i alla fall.


I morgon är det jobb igen som gäller. Och inte är det några Nazar gäster vi tar hand om. Utan bara en massa österikare. Mindre roligt.

Magen vill inte vara snäll mot mig i dag heller. Har haft sådan magknip. Vet inte riktigt vad det är med den. Har funderat på att åka upp till sjukhuset och kolla upp det. Om det blir värre så får jag nog göra det.

Känner mer och mer att jag tog fel beslut. Hade så gärna velat åka hem. Speciellt när jag vet att det är så. (Hemlighet) Men vi får försöka fixa det nu. Och hoppas det blir bra.

Nä vila en stund så jag orkar gå och möta mamma och pappa..

Svar

Sara Ekroth  ([email protected]) om Mys natt med Sami:

Hej!

Tänkte höra med dig hur du gjorde med att få jobb i Alanya, arbetstillstånd osv? Jag har funderingar på att flytta ner dit några månader i början av nästa år. Vore kul att höra lite information :)

 

SVAR:

Jag jobbar för ett resebolag då är det alltid dem som hjälper en med arbetstillstånd. Vad hade du tänkt att göra här nere?


E om Stannar:

Är det Mustafa som vill att du ska stanna?

SVAR:

Han om någon vill hellre åka till Sverige än att vara här.

 

and mellan tårna ([email protected]) om Hotell:

Va kul! GRATTIS!! Var ligger hotellet? Å strunta i kommentarerna. Dom är bara avundsjuka. Typiskt den svenska avundsjukan. Det är så...det får INTE gå bra för någon annan och man får INTE ha det lite bättre än någon annan. Ju bättre det gått för oss (businessen) ju fler "vänner" här har jag förlorat. Sticker i ögonen men med sådana vänner behöver man inga fiender. Så skit i dom! Jag tycker iaf det är super kul och hoppas ni får urmysigt.

SVAR:

Det ligger i Side. Det var verkligen jätte fint. Ja kommentarerna är tröttsamma men jag har sagt så länge dem inte kommer med rätt info så varför skulle jag tro på dem då?  Ja jag vet! Förstår inte att man inte kan glädjas åt andra.

 

Lindha  ([email protected]) om Letar:

Jag tycker också du ska göra som du vill och känner för. Även om det hade varit JÄTTE kul att få träffa dig där nere. =) Men känner du att du vill hem så ska du naturligtvis göra det gumman =) Hoppas allt e bra nu när mammsen och pappsen e där hos dig! ;)

 

Kramar....

 

Svar:

Du kommer att få träffa mig :) Blir kvar!!! Ska bli kul att träffa er.

Anonym om Letar:

Mår illa och är trött...hmm...jag skulle allt tro att det är en liten kotte i din mage...=)

Svar:

Ja vem vet? ;) Tiden får utvisa det svaret. Jag själv är tyst som en mus.

 

Mikaela om Letar:

Du ska göra precis så som din magkänsla säger.. Men jag förstår att du börjar bli trött och mätt på jobb och staden. 5 månader är en jättelång tid där nere. Det mesta är gjort, plus att du var där förra säsongen.

Hoppas du kommer fram till det rätta svaret för dig!

Saknar dig.

Puss o Kram

Svar:
Kom fram till ett svar men rätt vet jag inte om det var dock :( Men bara att klara av 2 månader till.
Saknar dig också.
Hur går det med allt?

Puss

Äntligen kom regnet

I går i ca 20-30 min så kom det efterlängtade regnet. Som jag har väntat här i Alanya på det första regnet. Gjorde regn dansen på mammas och pappas balkong!

RSS 2.0