Alanya

Så var man i Alanya igen!
Är verkligen hur trött som helst så orkar inte skriva. Men lovar eller hoppas i alla fall att jag ska försöka orka skriva lite mer i morgon!
God Natt

Dåligt

Vet att jag är jätte dålig på att uppdatera just nu. Och jag försöker. Men nu händer det ju en del på dagarna så man vet ju inte vad man ska skriva typ.
Har haft simskola nu i 2 dagar då vi ska hålla i simskola för barn så har vi fått öva på detta. Har varit mycket teori och man har varit väldigt trött på kvällarna. Men nu är det över. Nu är det bara 2 dagar kvar på utbildningen. Och i morgon ska dem dela upp teamen. Kan säga att jag är inte alls nervös. Jag skulle vilja komma med alla så det spelar ingen roll vem man kommer med faktiskt. Och det känns så himla skönt.

Saknar min älskling jätte mycket. Men är så glad att jag har honom. Han är verkligen guld värld. Han saknar mig massor men tycker det är kul att jag är med vänner och att jag har roligt. Känns skönt. Hade varit jobbigt om han var sur och ville att jag skulle åka hem varje kväll.

Nathalie. Ja det nya teamet är hur söta som helst. Men inget slår 2009. Jag vill inget hellre än ha dig här vännen. Saknar dig massor.. Och hoppas jag får se dig här i Turkiet.... Puss

Utbildningen

Jens och christian testar vatten pips myshörnan på P.W
Även Sanna
2 av brudarna jag delar rum med just nu!
PÅ väg till lektion
På väg till frukost
Lunch
Mys i solen
Orkade inte ta den vanliga vägen
Victoria som jag delar rum med :)
Skön siesta
En kväll i Side
En ros gjord av sugrör
mumms
boys out :)

Älsklingen!

Saknar min älskling jätte mycket nu. Vill bara få en lite sådan där mysig kram av han. Men det är bra att få sakna varandra lite.
Som sagt i går har vi varit tillsammans i 11 månader. Och jag älskar han så sjukt mycket.

Mega trött

Jag är verkligen sjukt trött i dag. Helt slö i hela kroppen. Vill bara sova.
Har haft sim lektioner i dag på morgonen och ska ha det senare i efter middag. Känner att jag kommer kunna somna i vattnet.
Ja snart ska vi få veta teamen. Känner att det spelar verkligen ingen roll vem jag kommer med. Tycker alla är jätte trevliga. Så det känns jätte skönt faktiskt. Så vi får se vilket team jag ska jobba med..

Pengar pengar!

Ja det rollar på bra här :) Haft en massa sim teori i dag. Så i dag är man helt konstig i huvudet. Är så sjukt trött. Just nu!
Sitter i lobbyn som vanligt. Men vi har faktiskt tur att internet funkar i våra rum också. Men det är väldigt svagt! Men inte så stark i lobbyn heller. Försökte prata med mamma på skype men det hakade hela tiden så vi gav upp.
Hatar den 25 varje månad. När man får sin lön så försvinner den lika snabbt. Blir tokig. Men snart får jag koll på min lön igen. Nu har vi ju alla tre börjat jobba och tjänar bra med pengar. Så snart är jag inte lika orolig längre.

I morgon är det fortsättning på simskola teori. Ska bli skönt att få komma gång och börja jobba och slippa sitta still :) Lovar ska försöka sätta ut lite bilder snart :)

Då har det startat!

Ni anar inte hur skönt det var att ta en riktig dusch i går. Och jag skojar inte om jag stod där i 40 minuter. Efter en härlig dusch så gick jag och åt lunch buffé. Maten är precis som innan. Sen satt jag en stund i solen och väntade på att dem första skulle komma. 2 danskar kom och det var kul att träffa dem och få höra lite danska :)
Efter en stund kom arlanda och dem var 9 stycken. Trevligt att äntligen få se dem IRL och få se dem man inte har pratat med. Efter ett tag åkte jag för att hämta våran norska tjej Ina.
Jag ska ju inte säga att jag inte njöt av att köra bilen till Antalyas flygplats i går. Där jag också slängde i mig BK.
Efter det så satt vi alla i P.W nya vattenpips hörna.

I dag började vi våran utbildning. Alla verkar jätte söta och rara.. Kommer nog bli en bra säsong i år också :)
Vi har inte fått veta teamen än. Men jag fick se ett smakprov av det innan. Får se om det blir så till slut..

I kväll ska vi nog in till Side och äta lite mat tror jag...

Kul för er att hv vann i går. Hoppas ni festade ordentligt :)

Pegasos World

Så var man på pegasos world igen. Skulle upp 8 i morse men vaknade halv åtta av mig själv och var riktigt utvilad. Så underbart.. Så Mustafa körde mig till kontoret där min transfer skulle gå. Jag kommer inte få se han på en vecka.. Känns mycket tråkigt.. Men kan nog bara vara bra att vara i från varandra :)
Nu ligger jag på hotellet rummet i en skön dubbel säng som jag hoppas få för mig själv ;) Äter godis, kollar på mtv och sitter vi datorn. Vad kan man mer begära?? Livet är ibland hur bra som helst.

Om ca 2-3 timmar kommer dem första. Ska bli skoj att vara här när alla anländer :)

Hotell

Oj det märks att jag har börjat jobba. Och då har jag inte ens börjat jobba på riktigt. Men lovar att jag ska försöka att skriva så ofta jag kan. Även att jag är ganska trött på kvällarna just nu.


Ja i dag var ännu en dag utan mat. Och jag är tacksam att magen fortfarande är min vän kan jag säga.. Men i morgon blir det ändring på det. I morgon ska jag bo på Pegasos World i några dagar. Fattar ni jag kommer få frukost lunch och middag. ÅÅ himmelriket just nu. Plus att jag kommer få sova i en skön säng och duscha i en normal dusch. Elina ringde innan och sa att jag skulle åka ut dit i morgon vid 9. Gör inget för mig för då kanske jag hinner äta lite frukost där :) Sen kommer jag kunna checka in på mitt hotell rum och njuta av allt. Plus att jag kommer kanske kunna ligga vid poolen under dagen då jag väntar på alla aktivitetsledare. I morgon kommer jag vara i himmel riket hela dagen :)

Ja som sagt jobbat i dag med. Och i dag var det inte så mycket väntan. Har varit i Side i dag. Och träffat min underbara sami och Iffet min turk brud. Kärt återseende!!! Jobbat på deras kontor i dag. Skönt att vara runt folk. Så en helt okej dag.

När jag kom hem hade älsklingen fixat mat åt mig och efterrätt. Så underbar är han. ÅÅ kommer sakna han nu när jag inte ser han på en vecka typ.. Men finns inget bättre att träffa son älskling efter en vecka saknande. Måste verkligen ha en av världens bästa turk kille :)

Ja i morgon kommer säsong 2010 komma i gång. Finns internet på hotellet så kommer säkert att uppdatera i morgon i väntan på folk :)

Ha en underbar kväll. Önskar att det var team 2009 som kommer i morgon. Men är också glad att få träffa 2010 team och tror det kan bli en kanon säsong i år också... Pratade med Anniina innan som ringde och sa att hon är ledig både måndag och fredag. Så på fredag kommer hon till pegasos planet för att träffa mig och cookie.. Ska bli himlmans trevligt!

Saknar alla mina underbara vänner där hemma.. Tänker på er ofta..

Men en som jag har saknat mycket dem senaste dagarna är min älskade mamma. Blir så glad när hon ringer.

Så jävla arg.

Fy fan vilken himla dag detta har varit... Men äntligen är den slut.

Började dagen med att jag fick göra om alla kopior på allt jag gjorde i går då det var något fel på dem. Men inte blev det bättre. Sen skulle jag försöka komma ut till Incekum. MM väldigt lätt utan bil och pengar till dolmus. Men till slut fick jag åka i en transfer buss som skulle åka till andra sidan alanya innan vi kunde åka. Så den resan tog 1 timme och 40 min då det tar vanligt vis 30 min med bil. Och inte nog med det så glömmer jag min väska på bussen där jag hade min svenska telefon, kamera, minutenkort, körkort. Ja väldigt trevligt. Och jag hade ingen chans att ringa till dem på kontoret då jag inte har deras nummer.

Sen skulle man springa fram och tillbaka från lojman till hotellet för att fråga om saker. För ja man har ju inget nummer till några där heller.

Sen ska man försöka prata med folk som inte ens kan säga hej på engelska.

Fixade i alla fall så att några städtanter städade lägenheterna. Då jag inte hade något att göra. För det fanns ju inget att göra medan dem städade satt jag där som ett jävla fån och kollade på. Sen fick jag bär tunga saker hur långt som helst. Hade varit bättre att om jag hade nr till chefen så jag kunde ringa han och fråga om han kunde skicka dit städare som städare innan jag kom så det var klart när jag väl kom.
Ja så min arbetsdag var mest att sitta på en stol och vänta. Väldigt roligt..
Plus att jag var sjukt hungrig och hade ju inga pengar så jag kunde köpa något att äta. Mag katärren är allt på väg nu med slarv med maten 2 dagar i rad. JIPPI!

Ja jag visste ju inte om min väska var på kontoret i Alanya eller på bussen. Så när Elina hämtade upp mig för att äntligen få åka hem. Så sa hon att busschaffören inte hade hittat den. Så jag trodde att det var på kontoret. Men när jag väl var där fanns det någon väska där?? NEJ! Nä då hade busschaffören hittat den i bussen. Och skulle kom in med den senare. Detta var vid 5 tiden. Vid 9 var jag på kontoret igen och frågade. Tror ni han hade kommit med den? NEJ så dem ringde han och då sa han jag kommer om 2 timmar. Jag efter 2 timmar åkte jag dit igen och nej även då hade han inte vart och lämnat den. Så han skulle komma in med den i morgon. Mustafa var med så dem sa att det var okej att han hämtade den i morgon. Få väl se om jag får den i morgon kväll eller inte.. HATAR TURKIET IBLAND!

Var i väg på restaurangen en stund och träffade Mikaela och Anna. Sa hejdå till Anna som ska åka hem i morgon. Inget jag alls gillar. Vill ha kvar henne här i Alanya. Men det var skönt att få umgås med brudarna igen... Skönt att få prata av sig när allt inte är som det ska..

I morgon får vi se vad som sker på jobbet. Tydligen ska jag upp tidigt och åka till Side där vet jag inte vad som sker. Det vet man aldrig. Och det kommer väl vara ännu en dag utan mat och en massa väntande...

På lördag kommer äntligen alla hit. Ska bli skönt att få komma in i det normala igen.

Sorry för ett lite arg inlägg men var tvungen att få skriva av mig..

Skönt för er att hv vann :)

Pegasos Planet

I dag har det varit en hel dag på Pegasos Planet! Började med att komma in i comedy club där jag mer eller mindre kändes som en kändes då dem som jobbade förra året rusade fram och kramade mig :)
Dem jag har träffat i dag är Olga, Oyla, Irina, Cookie och Hakkan. Mycket trevligt att se dem igen.. Sen kollade jag på när det nya animation teamet övade och hjälp va bra dem är och några är riktigt ögon godis :)
Sen träffade jag även Okan bay big boss. Sen träffade jag Gul och Aho och Buket från förra året och en massa andra servitörer från förra året. Mycket trevligt att träffa så många :)

Min andra dag på jobbet har varit helt ok. Men fy tusan vad trött jag är nu..
Så skönt att flygen äntligen börjar komma i gång så vi kan börja våran säsong nu..

Få se vad jobbet har att erbjuda i morgon :)

När jag slutade gick jag till mcdonalds var as hungrig. Och dem som känner mig vet att jag är skit grinig då.. Ringde och frågade om Mustafa skulle med. SÅ väntade jag på att han skulle komma och när jag ser han gående blir jag så där härligt lugn.. :)

Lojman

Lojman före säsong 2010 börjar. Lojman som jag minns det från 2009
Dörren in till Jens Anniina och Nathalie
Vardagsrummet
Nathalies och Anniinas sovrum
Jens sovrum
Dörren in till Min, maria och Jonnas lägenhet
Vardagsrum
Jonnas sovrum
Mitt och Marias sovrum
En trip upp till Elina som bor på landet :)

Första jobb dagen

Varför är det så jobbigt att gå upp när man vet att man måste gå upp för att jobba. Och varför ska det vara så svårt att somna när man vet att man ska upp?


Ja det hände mig i alla fall. Men när jag väl kom upp var det inga problem. Tog en morgon promenad till kontoret och mötte upp Elina. Sedan åkte vi ut till Incekum och mitt älskade andra hem lojman. Känns inte som det var 4 månader sen jag var där sist. Så där har jag varit Nazars städ och flyttant i dag. Har fixat i alla lägenheterna och flyttat över alla grejor till guide lägenheterna det som jag och Nathalie flyttade på för ca 4 månader sen. Sen har jag varit en snabbis på Pegasos Planet och lämnat tvätt i det kära tvätteriet lika bittra som vanligt. Hälsat på några kända ansikten. Och självklart sagt hej till Ali Baba shop och Isa´s. Dem har bygt om på Isa´s så nu är det riktigt fint där.
Kommer vara där i morgon också. Får se vad det finns kvar att göra. Man vet aldrig hur en dag ser ut.
Ja det är ju inte världens lättaste att försöka förklara vad man vill till någon som inte kan någon engelska. Men med händer och rörelse och några få turkiska ord så går det väldigt bra :)
Har verkligen världens bästa pojkvän. Som har jobbat sen jag kom hit typ. Men efter min första dag på jobbet så gjorde han allt jag bad om :) Det gillar vi starkt..

Nu är jag helt slut i kroppen och vill bara lägga mig och kolla på en film. Men känner ingen ro i kroppen för att titta på film. Så blir väl ett tag till vid datorn. Känner redan hur blogg skrivandet känns jobbigt nu.. Men lovar jag ska försöka...

PÅ lördag förhoppningsvis kommer aktivitetsguiderna. Längtar så tills jag får träffa dem.. I dag skickade vi även hem vårt första plan till Sverige. Jag hoppas så på att det kommer komma i gång nu. Så man kan se det ljusa på säsong 2010. Och att det kommer mer turister till nu mera tomma Alanya.

Nä dags för en dusch tror jag... Kanske lägger upp bilder på Lojman för er som saknar det som mest :)

Slut spel

Självklart sitter jag här nere i turkiet och hänger med i matchen på Aftonbladet.. Kom igen nu då hv.. Denna match hade jag velat se..

Slut på semestern

I morse ringde ju Elina och frågade om jag kunde börja jobba i morgon. Så i dag har jag njutit av min sista dag i friheten på 6 månader. Ne vi får väl hoppas på lite day off och semester i sommar också. Men vi gick i alla fall till stranden jag och blogg brudarna och fixade den sista brännan. Mycket trevligt som vanligt. Sen var vi upp på hamamet som Tina jobbar på och fick en massage. Herregud vilken massage jag fick.. Hel underbart en av dem bästa jag haft. Så där kommer jag besöka några gånger i sommar. Och kommer absolut ta dit vänner och familj :)


Sen blev det stor städning. Jag och Mustafa städade hela lägenheten. Lånade en dammsugare och verkligen städade grundligt. Vet aldrig när jag kommer orka städa igen. Nu är det så rent så jag skulle kunna äta från golvet ;)
Sen skulle jag hoppa in i duschen. Men ja jag är i älskade Turkiet så då funkar inte vattnet just nu. Så det vara bara att ge upp den tanken. Mindre roligt.

Lagt ut några bilder på bloggen nu. Blir inte att jag tar så mycket kort men jag försöker :)

I morgon ska jag ut ill Incekum och fixa till i våra lojman :) Ska bli roligt att komma dit och se hur det ser ut. Hoppas på en trip in till Pegasos planet också :)

Nä nu ska jag njuta av mina sista timmar som ledig :)
Kommer känns så konstigt utan er på PLANET!
TEAM 2009 ♥

En dag på stranden

Underbart
Anna cooling
Underbart skönt
Nu är det riktigt skönt i havet
Anna måste till och med vara cool i vattnet ;)

Äkta kärlek

♥♥♥♥♥♥♥
♥♥

Efes en söndags kväll

Ja här i Alanya är det alltid helg!
Mikaela intar sin första Efes
Anna intar sin första Efes
Blogg brudarna
Tina
Klart man ska ha turk tröjor
Intar min andra efes :)
Mycket trevlig kväll! Massa prat och dans :)

Dolmus

Ja en buss tur kan vara väldigt trevligt i Turkiet. Eller dolmus som dem säger här i turkiet.
Det är Mikaelas första tur med dolmus!
Jag och Anna tyckte också det var ganska kul

Mycket trevligt

Hade en mycket trevlig kväll i går. Mikaela, Anna och Tina var hemma hos mig. Så drack vi lite öl. Och pratade om allt. En tjej kväll som alla behöver.
Mustafa höll på att skrämma livet ur mig. När han kom smygande. Hatar när folk smyger så där..

I dag ska jag njuta av min sista lediga dag. I morgon börjar jobbet. Elina ringde innan och sa att jag skulle börja jobba i morgon.. Ja visst det kan jag göra. Även om det hade varit skönt med lite mer ledigt. Men nu har jag inga pengar kvar så det är bara bra om jag börjar jobba nu :)

Så vi får se vad jag ska göra nu dem här dagarna innan alla aktivitetsguider kommer. OM DOM KOMMER. Fortfarande knas med flygen..

Trött

Jag är bara så där jobbigt trött nu hela tiden. Tror att det är för att jag inte gör något speciellt på dagarna.
I dag var jag, Anna och Mikalea på Alanyum (köpcentrum) Drack LATTE inte som svensk kaffe men helt ok. Sen köpte jag så jag kan göra mer pannkakor.
Och det viktigaste av allt så köpte vi öl.. Så snart kommer brudarna och kanske Tina också så ska vi dricka lite Efes och spela kort och pratat om allt :) Ska bli himmlans trevligt faktiskt.
Gjorde pannkakor till mig och Abdullah. Så himla rolig för vi säger inte allt för mycket till varandra då jag inte är bäst på turkiska och han är inte bäst på engelska. Men några ord och meningar så funkar det.

Fortfarande så är det inget nytt med vulkanen. Förutom att man märker här i Alanya att det är mindre turister då. Dem flesta bolagen har kört sina gäster till större hotell. Är fortfarande sjukt nervös över vad som kommer att hända.

Pratade med mormor på skype innan också... :)

Olycka

Har varit en sväng på restaurangen med Mikaela suttit och druckit lite te och pratat om hur länge vi tror det kommer på gå med flygstop. Vi har verkligen ingen aning och det är verkligen hur sjukt som helst..

Sen gick vi en sväng till Hamamet där Tina jobbar. Satt och pratade lite och åt kebab :) MUMMS! Och så hände det en motorcykel olycka. Det såg jätte hemskt ut. Killen åkte upp på bilen med motorcykeln och bröt båda benen. MC var helt förstörd och bilen också. Och självklart åkte killen utan hjälm. Folk i turkiet kan fan inte köra verken bil eller MC. Ni anar inte vad mitt hjärta dunkade innan jag såg att det inte var Mustafa.. Men jag är rädd varje gång han sätter sig på den där himla MC. Får hoppas på att inget händer honom..

Roligt

Ibland har vi allt väldigt roligt jag och Mustafa.. Vi kan verkligen dumma oss hur mycket som helst. I morse sjöng vi i kapp nyss så hade vi brottning i sängen och nej vi hade inte sex utan det var brottning. Man ska humor i förhållandet :) Och det har vi kan jag lova :)

Pannkakssmet

Yes jag han med en hel del i går väl. Sådant jag har skjutit upp. Men i går tog jag tag i det. Fast jag är ju fortfarande inte klar med allt jag ska hinna jag börja jobba.. Och just nu vet jag inte när jag ska börja jobba. Elina ringde i förrgår och frågade om jag vill börja tidigare och ja visst kan jag det.. Hon sa att hon skulle höra av sig senare men hon har fortfarande inte ringt. Så jag vet inte alls. Men tack inte nej till den sista veckan semester faktiskt. Så vi får se.


Alltså jag har ju inte så stor koll på vad som händer i flyg världen just nu mer än att jag läser på internet. Jag vet att alla våra resenärer är flyttade till Pagasos World i Side. Men ingen vet ju hur länge. Och jag vet inte vad som sker med guiderna vad dem gör nu heller. Försöker få tag på Sami men hon är ganska upptagen och det förstår jag ju. Ja vi får väl se om det blir en säsong 2010 eller om vi alla måste ta bussen hem till Sverige igen. Alltså det känns lite oroväckande faktiskt. Man kan aldrig veta vad som händer. Jag hoppas på det bästa.

I dag har jag Anna och Mikalea som vanligt varit på stranden.. Ja jag börjar nu allt bli lite brun faktiskt. Så himla skönt. Hoppas jag på att jag kommer ha kvar denna grunden nu hela sommaren. Och ja kommer sola varje dag fram tills jag börjar jobba. Så brunare hoppas jag på att jag kommer bli.

Nu har jag precis tvättat en maskin tvätt och gjort pannkakssmet. Så senare blir det pannkakor MUMMS!!
Men nu ska jag svara på lite mail..

6 Månader

I dag har jag och älsklingen varit förlovade i 6 månader. Jag älskar han av hela mitt hjärta. Han gör mig så lycklig, glad jag känner mig så älskad. Han berättar alltid hur mycket jag betyder för han. Att han aldrig har älskat någon innan han träffade mig. Han gör mig så lycklig.

Ja ibland bråkar vi. Men vilka par gör inte det. Vi kanske inte bråkar om riktigt samma saker som svensk par bråkar om. Det handlar ofta om hur jag gör olika saker som är helt vanligt för mig att göra. Men som inte alls är vanligt för han. Det finns många olika saker. Och jag kan inte just nu komma på något så där. Men vi kommer från helt två olika länder, har inte alls samma uppväxt så visst blir det så ibland. Ibland kan det vara sjukt jobbigt. Och man undrar om vi någonsin kommer att förstå den andra på olika saker. Men vi kämpar på. Och vi möts i mitten. Det har funkat innan och det funkar fortfarande. Varje dag lär vi oss något nytt om varandra.

Vi håller på att fixa papperna och allt som ska fixas till hans intervju i Ankara för hans uppehållstillstånd. Vi planerar att detta är våran sista säsong. Att vi ska börja satsa på oss och ja vi pratar varje dag om att vi ska skaffa en familj så fort denna säsongen är slut. Och ni anar inte min lycka till det. Jag kan inte tänka mig ett liv utan han..

Efter allt som hände år 2008. Så har allt löst sig. Han valde mig och jag valde han och vi har byggt upp våran kärlek. Vi håller på att bygga upp förtroende för varandra. Visst är det lite svårt när han var otrogen med mig. Och man vet hur många killar är i Turkiet. Men jag får bara lita på att han älskar sig så mycket så att han inte är som många andra. Han säger det själv han vill aldrig göra om samma misstag och förlora mig.

Brudarna

Här kommer bilder på brudarna jag hänger med och vart :)
Anna
Mikaela
Tina, Mikaela & Anna!
Pause, där vi alltid hänger :)

Njuter

Ännu en dag av solsken och blå himmel.
Så snart ska jag ner till stranden med Mikaela och Tina. Ska bli mycket trevligt. Hoppas på en hel dag i solen. :)

Hoppas ni alla har det bra där hemma och att ni inte får någon aska på er... Är lite rädd dock. Har det inte hänt tre naturkatastrofer nu på så kort tid??? Tror allt att världen är på väg under..

Få se om det blir en tripp till marknaden sen och köpa upp sitt lilla förråd med frukt och grönt.

Time

Ja så har även denna dag gått förbi med snabba steg. Vad har jag hittat på i dag då??
Självklart umgåtts med Mikaela och Anna.
Var på pause med mikaela och åt lunch och drack te. Gick runt lite och hälsade på Mustafa som har varit väldigt kärleks full idag.
Sen mötte vi upp Anna på restaurangen och där har vi suttit i dag.

I morgon ska jag träffa ännu en blogg tjej. Vid namn Tina! Ska bli mycket trevligt. Vi ska till stranden för ni jävlar ska jag få en massa färg innan jag börjar jobba..

Jens Jacob (J.J)

Jag kommer få se hans älskade pirat huvud överallt i år :)

Pannkakor

Jag har varit så sugen på pannkakor så länge och i går köpte jag mjöl så i morse blev det pannkakor till frukost. Så himla gott. Verkligen vad jag behövde denna dag.. MUMMS! Kommer nog bara äta pannkakor nu :)


Få se vad dagen har att erbjuda. Det är varmt och skönt men ingen klar blå himmel. Och jag har lite ont i huvudet i dag. Så frågan är om det kommer bli åska i kväll...

God natt

Ja i dag har jag vart på stranden och myst med Mikaela. Sen har jag bråkat lite med Mustafa. Klart man måste kärleks bråka lite. I bland blir det jobbigt att man är tillsammans med en turk. För man har inte samma uppväxt, åsikter och syn på olika saker. Men vi försöker hela tiden mötas på mitten och lära oss saker om varandra.
Sen blev det mcdonalds med Mikaela och Anna och sedan till Chai på det.. Mycket trevlig kväll.
Den kunde inte sluta bättre än att jag fick prata med båda mina syskon.. Saknar er massor!
Nä nu blir det sängen. Ska börja läsa på min fjärde bok här nere. Kommer hinna läsa ut alla mina böcker innan säsongen knappt har börjat...

1 månad i turkiet

Ja idag har jag också varit i turkiet i en hel månad.. känns som jag har varit här så mycket längre.. Men jag trivs som fisken i vattnet.. Så skönt med semester. Var verkligen vad jag behövde. Men nu är det bara 1,5 vecka kvar innan jag ska börja jobba.. Känns inte så lockande. Men det kommer nog bara vara bra för mig att sätta i gång :) Ska bli kul att säsongen ska börja.
PÅ en månad har jag ändå hunnit med en hel del... Så nu är det bara 7 kvar ;)

7 år

I dag har jag haft mitt körkort i 7 år.. Ojoj vilken duktig bilförare jag är. Och hur många mil jag har bakom ratten :)
Och om 3 år måste jag förnya mitt körkort.. :)
Bara så ni vet :)


Mail

Det finns inget bättre än att få fina långa mail av sina älskade vänner. Älskar att öppna mailen och se att det är från någon av mina vänner. I dag fick jag ett mail från Maria. Ni anar inte vad dessa mail betyder för mig..
Ska snart i väg och träffa Mikaela för att tillbringa några timmar på stranden :) I dag blir det sola mage :)
♥♥♥♥♥♥♥

Skype

Ja i våran familj pratar vi ofta med våran hund i telefon :) Och nu har vi gått över till skype :) I dag när jag pratade med min syster på skype så var bambam där och självklart pratade han och jag också på skype :)

Ugly Betty!

Jag hatar att turkiet ska dubba alla engelska filmer och serier. Det finns 1 kanal som inte gör det med alla. Men varför ska dem dubba för???? Men i dag visar dem Ugly betty med engelsk tal.. ÅÅÅ underbart att kunna titta på tv :)


Va en stund på restaurangen. Men var så sjukt trött så det blev en kort visit.. Ska nog hoppa i säng snart tror jag
Ska bara äta lite jordgubbar och mjölk :)

Marknaden och stranden

I dag var jag tvungen att lämna tillbaka bilen. Ville inte det. Var ju grymt skönt att använda bil :) Och jag som älskar att köra.. Men det kommer fler tillfällen.. Inte sista gången jag hyr bil här :)


Efter jag och Mikaela hade lämnat bilen gick vi till tisdags bazaaren. Där jag självklart köpte jordgubbar. I dag fyndade jag också en stor handduk så nu har jag äntligen en stor handduk till stranden en lilla blev det i år :)

Sen gick vi vidare till stranden och solade och njöt. Å vad jag vill hinna bli brun innan alla andra kommer om 1,5 vecka. Men förhoppningsvis kommer jag väl få lite mer färg :)

Nu har jag suttit och försökt fixa lite grejor till Mustafas intervju. Som tur var kommer en som heter Sofia till Alanya snart och hjälper mig. Jag hatar som sagt pappersarbete. Och vill ju gärna inte göra fel.

Ska snart i väg till restaurangen och möta upp Mikaela. För i dag jobbar Mustafa länge och orkar inte sitta i lägenheten själv så länge.

13 April

Tisdags marknaden
Jag och turkarna :)
Inte helt fel med 1 kg jordgubbar för 15 kr
Det här med Mikaela :)

Hjälp

Jag är super kass på allt vad papper heter. Och nu sitter jag och försöker fixa alla papper inför intervjun som Mustafa ska på hos svenska ambassaden. Men jag fattar inte mycket av dem.. Är sjukt kass på det. Någon som vill hjälpa mig lite kanske?

Kung på att köra bil

Jag måste bara tala om att jag är verkligen kung på att köra bil.. Så mycket har jag inte kört i Alanya och absolut inte i Side där jag knappt har gått runt... Men jag hittar överallt. Har verkligen ett sådant bara loksinne. Mamma och pappa borde vara stolta ;) kan ju säga att jag har ju inte fått det av mamma ;)

Side

Vaknade i morse av att det var sol. Smsade till Mikaela och frågade om vi skulle till stranden. Men det blev inte så länge där. För Mustafa fixade så jag kunde hyra en bil jätte billigt.
Så jag och Mikaela åkte en tur till Kömköy och kollade på alla sagohotell. Och självklart hämtade jag mitt paket hos Katarina.. MASSA GODIS!! Som jag banne mig ska gömma från Mustafa. Han har redan varit där och försökt äta upp allt det goda.. Nej han får det jag ger han.

Sen åkte vi vidare in till Side och åt lite middag. Och kollade efter Marias butik där Louise jobbar. Men Louise var inte kvar när vi var där..

Och när vi ändå var i Side så åkte vi en snabbis till Sami och hälsade på henne.. Å saknar dig gumman!!!
En trevlig liten utflykt. Hade ju tänkt ta mer kort än vad jag gjorde så klart. Men här kommer några i alla fall
Sådant här ser du överallt i Side centrum
Apollos place
Mitt i centrum
Ja det finns Ullared i turkiet med
Mitt godis :) Ganska stort påsk ägg va :)

Maria ♥ Hamza

Är så glad för min vän Maria i dag. Hon har fått svar på att hennes pojkvän är beviljad uppehållstillstånd! Det gick väldigt fort för dem. Och nu vill jag bara att vi också ska få svar!
GRATTIS!!!!

Side

Haft en lugn och skön kväll. Suttit på restaurangen med Mikaela och Anna. Har regnat och åskat och blixtrat lite. Men det har jag bara längtat efter så jag satt där och njöt. Sen kom älsklingen och hämtade mig.


Denna veckan måste jag ta mig till Side och jag bävar verkligen för det. För det kommer ta sjukt lång tid med den dör himla dolmusen. Sen vet jag inte alls hur man kommer till det där hotellet. Någon som kan visa mig vägen i Side till det där hotellet. Eller är det någon som har bil som jag kan få låna eller köra mig. Hittar om jag kör. Men jag måste ju till Side för att hämta mitt kära paket :) Få se när jag tar mig i kragen och gör det bara.

Nä nu blir det lite gos sen blir sängen!!

Nazar 2010!

Vaknade av att det var nog som ringde. Orkade typ inte kolla ens vem det var. Men när den väl hade lagt på så var jag för nyfiken för att somna om. Och det var Elina som ringde. Så jag ringde upp och då frågade hon om jag kunde komma till kontoret och hjälpa henne med vissa saker. Och ja jag behövde ju ändå gå dit och skriva ut så. Vi gick igenom lite nya saker för detta året. Och som jag skrivit innan att det år kommer bli kanon bra.
Vissa ändringar kommer bli sjukt bra.
Vi alla kommer kunna ha simskola för på våran utbildning kommer det ner någon och lär oss hur man kan lära barn att simma :)
Vi kommer nog ha samma day off allihop. Så en dag i veckan kommer det inte vara någon från Nazar i mini cluben. Så himla skönt. Det var det vi tjatade om förra året :)
Våra nya tröjor är mycket finare i år och shortsen är perfekta :)
Vi kommer få ha varsin piratkostym :)
Ja det var väl det vi pratade om just i dag. Sen få vi se när utbildning är vad som kommer att ske och om det är fler ändringar :)

Var och åt lunch med Elina, Bella och Dennis efter. Å det var den godaste lunchen på länge så till det stället ska jag gå igen.. Ryser när jag tänker på hur gott det var.

Sen träffade jag Mikaela och Anna och självklart blev det en tur till Pause för lite te. Nu är jag så där riktigt seg och trött. Vet inte vad jag ska hitta på i kväll. Det har varit mulligt hela dagen men inte regnat. Men jag väntar på regnet. Jag vill så gärna att det ska regna...

Hans läppar

Haft en mycket trevlig kväll. Först var jag och Mikaela på Mcdonalds. Blev så sjukt sugen på det så vi var där och åt :) Fick på något konstigt vänster 1 stor pommes och en liten pommes så hade en massa pommes.. Mätt som tusan blev jag.


Sen gick vi till restaurangen och drack te och sedan kom det en annan blogg tjej dit som kom till Alanya i morse. Mycket trevligt hade vi. Pratade om allt mellan himmel och jord. En en tyst stund nästan i alla fall :)


Sen kom jag hem satt Mustafa och kollade på tv han väntar på att fotbollen ska börja. ÅÅ jag älskar att pussa. Hans läppar är så lena :) HELT PERFEKTA :)

Nä nu är det dags för lite fotboll! Hoppas ni alla får en trevlig kväll hemma i Sverige! Saknar er massor och Mea hoppas du ägde Bishops :)

God dag

Jag jag får väl säga god i dag. Har inte orkat eller haft tid att skriva i bloggen för ens nu. Men nu ska ni väl få läsa ett inlägg. Har inte hänt så mycket som vanligt.

Fick en fin liten bona bränna i går efter mys i solen på Pause. Men den ska bort. Men dock inte i dag för i dag är det inte fint väder. Det regnar inte men det är inte klar blå himmel heller i dag. Men i går när Mustafa kom hem så var han pigg och alert så vi gick till Heikin eller vi åkte och jag körde motorcykeln :) hihi det var mycket roligt och Mustafa var lite rädd där bak. Kom upp i nästan 80 km. Satt där drack lite te. Pratade om allt möjligt. Han har ju fått en uppgift på hotellet där han jobbar nu att han ska försöka få i gång hotellet. Så han berättade alla idéer han hade. Och det låter väldigt lovande. Det kommer bli ett bra år för han. Sin sista säsong i Turkiet :)

Som sagt så är det lite molnigt på himmelen men det är ändå skönt ute. Har städat lite här hemma och tvätt. Sen kom älsklingen hem och jag trodde vi skulle göra något. Men han vill sova för i kväll är det tydligen någon match så självklart får han det. Så försöker fixa lite till i hemmet och på internet..
Sen ska jag nog träffa Mikaela senare i dag. Och kanske en annan tjej som kommer i dag. Får se om det blir i dag. Ska bli kul.

I morgon landar mitt paket på Atntalyas flygplats. Och jag är så nyfiken för pappa den retstickan skulle ju självklart göra mig nyfiken.. Så få se vad det är :) Och ja pappa du är kanas boll. Som i dag så satte han på sig sin fez som han har fått av mig och dummade sig. Ja det är typiskt min pappa.. :)

Heikinbarri

Här kommer 2 bilder på vad jag och Mustafa kan göra på kvällarna ibland. Eftersom att Mustafa aldrig ser sin bror för dem jobbar om varandra så besöker vi restaurangen där han jobbar ibland. Och det är jätte trevligt där så det gör inte mig något.
Detta är vad hans bror gör på jobbet :)
Han dansar
Och han sjunger :)

Abdullah

Här får ni se en film där Mustafas bror sjunger så fint :)

Pappa

Min pappa är inte den som är så himla teknisk när det gäller datorer :) Så jag ringde han på Skype i går och trodde verkligen inte han skulle fatta hur man svarar. Och det gjorde han inte heller trodde jag. Men helt plötsligt ringde han upp mig. Blev jag lite paff där.
Så hade en mysig liten prat stund med han. Och han måste nog vara den mest knasiga person jag känner.
Men sak är säker att jag älskar han! Och även om han inte är min biologiska pappa så är det bara på papper. För han är verkligen MIN PAPPA! Han har alltid funnits där i alla lägen.
TACK PAPPA!!
Jag och Pappa när dem var nere och hälsade på mig♥

Svar på frågor

Ella:
Att vara tillsammans med en Turk är inte alltid som att vara tillsammans med en svensk. Men jag tycker att det är åt det bättre hållet. Visst finns det turkiska män som vill kontrollera och är jätte svartsjuka. Men det gäller inte alla. Och om en kille är lite smått svart sjuk betyder det ju bara att han verkligen älskar. Det finns ju skillnad på svart sjuka och svart sjuka. Jag tycker inte min pojkvän kontrollera mig, han ringer och frågar vad jag gör och så kanske en gång om dagen när han jobbar. Men det gör han mest för att han bryr sig. Så det tycker jag bara är gulligt. Jag skulle inte kunna tänka mig att vara tillsammans med en svensk kille alls nu. Min pojkvän får mig att må bra, älskad jag blir behandlad som en prinsessa av honom. Men visst har vi våra jobbiga stunder också. Men det har ju alla par. Hoppas du fick svar på din fråga :) Annars fråga bara mer.

Paula:
Tydligen så har dem inte kvar dem korten på Metro. Vi har det kanon här i solen. Längtar massor till du och Dinarte kommer så jag får pussa på han :) Kram

Martina:
Ja det stämmer jag jobba för Nazar. Hade ni tänkt att ta sista minuten då??? Alltså det hotellet är helt ok för det priset. Ligger perfekt och nära till allt. Nära till stranden och när till hamnen :) Hoppas ni får en bra semester :)

Blogg trött i dag

I dag känner jag inte alls för att skriva. Känner inte alls för att läsa bloggar i dag. Så i dag blir det inte mycket från min sida. Tyvärr.

Hade en trevlig dag på bazaaren med Mikaela. Köpte jordgubbar som vanligt mumms. Sen köpte jag ett par skor. Så nu har jag sommar skor. Sen satt vi på Pause och fikade i typ 3 timmar. Så mysigt.. Nu har jag hjälpt Mustafa med att skriva lite saker till hans jobb och håller på med maten. Sen ska jag nog titta på film. Hoppas att blogg intresset kommer i morgon igen. Ska då lägga upp bilder på skorna :)

Ha en jätte fin fredags kväll. Och jag ska svara på era kommentarer så fort jag orkar :)

Fredags bazaar

Å vilken underbar natt det var.. Vet inte varför men sov som en stock i älsklingen armar i natt.
Ska snart i väg och träffa Mikaela och gå på fredags marknaden. Få se om man gör några fynd :)

Dålig uppdatering

I dag var det ingen bra uppdatering här inte.

Har väl kanske haft ett mer liv i dag... Först umgicks jag med Mustafa som sagt och åkte till Metro. Sen mötte jag upp Mikaela. Vi åt glass på MC :) MUMMS!! Sen gick vi runt lite. Köpte en addidas jacka till mustafa prutad och klar 20 lite :) Ska köpa en till mig med i morgon. Eller den var till mig men vill ha en större så han fick den :) Sen har vi suttit och druckit te och pratat om allt mellan himmel och jord. Plus att jag skämde ut mig totalt. När jag skulle springa och hälsa på en så välter jag deras meny ställ och tar sönder lampan. PINSAMT! Hatar sådant.

SÅ HIMLA GOTT HV!! Nu är Hv i finalen. Känns bra. Fast vill inte att dem ska vinna. För jag vill inte missa ännu en seger :)

Metro

Metro är min nya butik här i Alanya. Den har ALLT. Det är typ som ica maxi bara att det är många företag som handlar där så det är mycket stor pack. Så vill man handla där så måste man ha ett särskilt kort. Vi har inget men Mustafa ska låna ett av hans vän så då ska vi dit och shoppa. Vi var där i dag bara för att koll läget :)
Ska snar i väg och träffa Mikaela! Få se vad vi ska hitta på i det soliga Alanya..

God Morgon!

Hoppas ni har sovit gott. Det har jag. Hade lite svårt att somna i natt men efter tag sov jag som en gris :)
I går när älsklingen kom hem så ringde hans bror och frågade om vi ville komma till restaurangen han jobbar på. Och jag var rastlös så varför inte. Det var mycket trevligt. Jag åt pannkakor. Som jag har längtat efter det. Så nu måste jag köpa saker så jag kan göra pannkakor. Träffade också en som arbetar på den restaurangen hans tjej från holland där. Hon sitter som vi alla andra hemma och väntar på att hennes kille ska sluta :) Mycket trevlig tjej.
Sen bjöd A oss på underhållning han dansade med en lite fin dam (det är vanligt att dem tar upp damerna på restaurangen där och dansar) sen så sjöng han karoke. Mycket duktig sångare :) Ska försöka lägga in en video på han senare :)

Men i går hade vi något speciellt att fira. Det är något jag inte har berättat i bloggen. Men nu är jag så stolt så nu ska ni få höra. Mustafas bror A har suttit i fängelse. För ett brott som jag inte behöver gå in på. PÅ nyårsafton kom han ut. Han har suttit till och från ganska länge. Och så var det även denna gång att han kanske skulle få åka in igen. Men i går ringde deras advokat och berättade att A är fri. Han behöver inte åka tillbaka till fängelset igen. Det är sådan lättnad. Jag tycker så mycket om A så jag blev så glad i går när dem berättade. Och ni skulle se Mustafas lycka i går..

Nu blir det lite sol på balkongen. Väntar på att älsklingen ska komma hem för då ska vi ut på ett litet äventyr :)
BRÖDERNA ♥

Min bikini

Efter ett mysigt samtal med mamma på Skype så känns det bättre. Hon har så bra för mig... Jag älskar henne så sjukt mycket! Tack mamma för att du finns.
Mustafa kom hem nyss och då hade han hittat min bikini :) ÅÅÅÅÅ lycka!!!! Tack min söta älskling...

Svar på frågor

Vissa som läser min blogg och kommenterar har ingen blogg som jag kan svara till. Innan så svarade jag inte alls. Men ska börja svara på era frågor och kommentarer.
Emelie: Va kul att du halkade in på min blogg och jag ska försöka skriva roliga saker om min vardag i Turkiet :)
Stora A: Vad trevligt! Vilket hotell ska ni bo på?? Hur länge ska du vara här?? Ett hamam som jag kan rekommendera är Delfino. Du kan gå in och kolla på deras sida. Där står också priser. :)
http://www.delfinohamam.com/blogg/

Mycket blandad dag

Var i väg och träffade Mikaela. Vi gick till Pause och drack te. Och pratade massor. Vi har aldrig träffats innan men det var inte en tyst minut mellan oss. Hel go tjej. Jätte roligt att träffa henne faktiskt. Sen gick vi på hamam. åå vad jag har saknar hamam. Så himla skönt var det. Så nu är man len och fin och 350 gram lättare ;) Nä blir nog många dagars häng med henne :)



Ja så det som gjorde att det blev en blandad dag. I bland funderar jag starkt på att gå ur facebook. För ibland kommer det bara dåliga saker med facebook. Skulle ju åkt till Side och träffa Sami. Som jag verkligen hade sett fram emot. Jag behövde en mys dag med henne. Men det blev ju inte så för jag fick ju inte sova i deras lojman (lägenhet) Så jag kände inte för att åka fram och tillbaka till Side 2 gånger eftersom jag måste göra det nästa vecka. Men så ser jag att en annan tjej som inte jobbar i Side är där och hälsar på en som jobbar i Side. Och vart ska hon sova? Jo o lojman? Så vad är det för skillnad?
Tappade just all glädje för denna säsongen och känner bara för att få den överstökad. Känns som jag skiter i det mesta nu och gör det jag ska på jobbet. Se till att alla får en bra säsong och sedan åker jag hem till min lägenhet varje kväll och är med mig själv.

Plus att i natt var det ju ett litet oväder så min bikini har blåst bort. Min bästa bikini. Beställde en lika dan och tog snabb leverans och hoppas att mamma hinner får den innan fredag så Katarina kan ta med den. Men ja får se.

Blixtra och dundra

Ja i natt small det till som bara den. Men jag tycket det är lite mysigt så jag låg i sängen och njöt :)
Skulle ju vart i Side i dag men det blev ju inte så. ÅÅ jag hade så gärna velat träffa min Sami! Men jag orkar inte sitta i dolmusen så länge och speciellt inte när jag mår lite halv dåligt! Men nästa vecka så ska ju till Side så då hoppas jag att vi hinner träffas en stund. Saknar henne massor ju. Men vi har ju en hel säsong tillsammans :)

I natt drömde jag att jag vann pengar så jag kunde följa med till Thailand. Ni anar inte hur mycket jag vill följa med. Så gå in och röst på min bikini nu så jag kan få följa med ;)

Ska i väg och träffa en tjej som heter Mikaela. Vi har läst varandras bloggar och hon är här på semester. Så i dag ska vi träffas ta en te och förhoppningsvis så ska jag göra min första hamam för säsongen. Å vad jag har saknat detta :)

Hoppas ni har det bra där hemma i Sverige. Saknar er massor hela tiden!
Jätte kul att det är så många som skriver kommentarer :) Älskar att läsa dem och svara på dem :)
Ha en bra dag!!

Kärleks bråk

ÅÅ vad glad jag blir att ni svarar på min fråga om vilka som läser. Älskar att få kommentarer. Jag ska försöka sätta in mer bilder. Händer dock inte så mycket just nu här nere. Men så fort det händer något spännande lovar jag att kameran är framme ;)
I ett förhållande måste man ha lite små bråk. Hade precis ett med min man. Och det handlade mest om att jag har ont i magen, var hungrig och trött. Ja ni vet hur jag blir då. Det var inget stort bråk. Men kände ändå att jag skulle vilja ringa och bara få prata med en vän. Bara för att lugna ner mig lite. Så surt att det kostar 6 kr för mig att ringa till Sverige bara.

Men ställer gärna frågor om något så jag har något att skriva om :)


Läsare

Har ju ett antal läsare varje dag! Det brukar ligga på 60-80 varje dag. Ibland stiger det till lite över 100! Jag har 16 som följer min blogg på bloglovin. Och folk från olika städer och till och med land.
Jag vet inte varför ni läser min blogg. Eller varför ni följer min blogg.
Vet att jag inte skriver bra eller är särskilt rolig i mina texter.
Den stora anledningen att jag skriver är väl att alla där hemma ska kunna följa min resa.
Men det skulle verkligen vara roligt och veta vilka som läser min blogg och varför.
Så ni kanske kan lämna en kommentar om ni vill. Även dem som jag vet läser kan väl också skriva.
Sen får ni gärna säga till om ni vill att jag ska skriva mer eller mindre om något.
Maria bad om mer bilder. Och Maria sötis jag försöker i alla fall ;)

Underbara älskling

Ja när man inte mår bra så är det skönt att ha en älskling som verkligen bryr sig. Ringer till mig och frågar hur jag mår. Kommer hem på sin siesta med lite mat och andra små goda saker. Lagar mat åt mig. Masserar mig och fixar om allt man ber om. Han kom hem innan under 2 timmar. Nu är han tillbaka på jobbet. Får se när han slutar i kväll. Nu ska jag i alla fall kolla på film

Mega trött

I dag hänger inte ögonen och huvudet med alls. Jag hade ingen bra kväll i går och absolut ingen bra natt. Kunde inte sova ett skit. Vakande av det minsta lilla.
Ja magen började krångla i går och dem flesta vet hur jag mår när min mage inte mår som den ska. Och sen var det kört hela natten.
I dag är jag trött och har jätte ont i magen och vill bara hem till Sverige. En sådan dag är det i dag. När man vill ha mammas mat ligga i mammas säng och tycka synd om sig själv.

Det är lite små moln på himmeln i dag så jag sitter inne med ett gott samvete. Som sagt inget Side i kväll. Så vi får väl se. Blir nog bara sängen typ hela dagen. Förhoppningsvis kommer Mustafa hem ganska tidigt.

Tvättar som vanligt i alla fall. Men 3 personer i hemmet och 2 killar som jobbar så blir det mycket tvätt. Men då sysel sätter jag mig med något i alla fall.

Sur

Ja det blir inget Side för mig. För jag fick inte sova i deras lojman. Så är lite arg och sur just nu. För jag ville detta så gärna och jag behövde detta så mycket. Men pallar inte åka fram och tillbaka på en dag till side med dolmus. För nästa vecka måste jag göra det så orkar inte göra det 2 gånger. Så för andra gången måste jag ställa in träffen med sami. Men vi får hoppas att hon är ledig nästa vecka när jag måste till Side.
Jag behövde åka till Side. Jag behövde min vän så sjukt mycket just nu. Jag känner att jag har så mycket att prata om. Känner att jag verkligen behöver prata. Mår inte så bra just nu! Men men få se vad veckan har att erbjuda i stället.
Här kommer en bild på min underbara hund som jag saknar så sjukt mycket. det är så synd om han!!

Side

Var i väg en stund. Så himla skönt väder nu på kvällen. Lite små kyligt men skönt i solen.
Köpte 4 filmer. Så himla bra att den affären finns. Dem laddar ner alla filmer sen säljer de dem för 25 kr. Eftersom att jag inte kan ladda ner här så är det skit bra. Så nu har jag några filmer att se;)
Sen köpte jag äntligen mygg spray och allergi tabletter för pollen. Så nu ska jag kunna andas lite bättre.

Pratade med min fina Samantha och jag tror allt att det blir Side i morgon. Hon ska bara fråga om det är ok att jag sover i deras Lojman. För inget roligt att pendla fram och tillbaka från Side för bara en dag med dolmus. Men om jag inte får sova där är det ändå bud att åka dit på Onsdag när hon är ledig. Men vi får se. Ska bli så kul att åka till Side och träffa henne och alla andra. Och få prata lite svenska.

Nu ska jag gå och möta mannen min så ska vi köpa lite godis sen blir det film. JAG MÅSTE SLUTA ÄTA GODIS! Ja just nu äter jag godis som aldrig förr. Bara för att jag är hemma och inte gör något. Men snart är min säsong också i gång och då blir det att röra på fläsket ;)
Annars blir det väl så här min beach 2010 kommer att se ut ;)

Ingen strand

Hade ju tänkt att gå till stranden men satt länge på balkongen och läste ut min bok. Sen orkade jag bara inte gå ner dit. Så pratade jag en stund med mamma och bambam på skype. När bambam var och klippte sig så hade hon som klipper han tydligen klippt i skinnet eller något så nu får han ha på sig en sådan där tratt. ÅÅ tycker så synd om han. Vill bara pussa på han min lilla sötnos. Sen kom älsklingen hem en stund. Sen har jag små pysslat och fixat så det blev ingen beach för mig.

Funderar på att gå till apoteket, och film butiken och migros för att handla lite nu. Annars kommer jag bli sjukt uttråkad senare. Men hatar att gå på gatorna. Då alla turkar bara skriker och tjatar på en hela tiden. Det är det jag hatar mest med här i turkiet. låt mig gå i fred tack.

Jag hoppas jag kan åka till Side i morgon och hälsa på min söta Sami!

Bikini nr 2

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Det som inte syns så bra är att det är detta hjärtanet

Gillar denna bikinin mer. Så Snälla gå in och rösta. Kan vinna en resa så kanske jag kan få följa med mon familj till Thailand. Så Snälla rösta! Hjälp mig att få följa med!


Bikini

Får väl göra som alla andra och designa en egen bikini! Gå gärna in och rösta
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


God Morgon

Ligger fortfarande kvar i sängen. Men har tittat ut och även i dag är det klar blå himmel och strålande sol. Så snart ska jag gå upp äta lite frukost på balkongen och sedan bege mig till beachen tror jag.
I morgon åker jag förhoppningsvis till Side för på Onsdag så är Sami ledig så vi ska mysa hela dagen. Blir nog kvar i Side till Torsdag eller Fredag. Beror lite på. Måste till Side om en vecka också. För att hämta mina saker från Sverige som mamma har skickat med Katarina. JIPPI!!!
Nä nu är det dags för frukost. Är så sjukt hungrig

I dag hände det

Ja i dag hände det. Det jag länge har varit på väg att göra. Men inte riktigt vågat. Men i dag kunde jag inte motstå det. Så nu är det över. Nu behöver jag inte stå där och längta mer. Det var otroligt skönt och inte alls särskilt kallt. I dag tog jag det första doppet i medelhavet. ;)


3 veckor

Tiden har verkligen gott sjukt fort. Har redan varit här i 3 veckor. Ibland känns det som en evighet ibland känns det som att det var i går mamma följde med mig till stationen. Vad har jag gjort under dessa 3 veckor? Det är ganska mycket faktiskt.
Har fått pussa på min älskling!
Myst med Maria på Sun Park
Fixat min och Mustafas lägenhet
Träffat alla nya guider
Vart med guiderna på flygplatsen
Vart på Alanyum med Maria
Shoppat massa till lägenheten
Fått träffa Mustafas bror
Vart i bergen med Mustafa
Solat och badat
Vart på möte med Elina och Johanna
Ätit god middag på sun park Marine
Gått runt i hamnen med älsklingen
Kollat på massa filmer
Ja jag har hunnit med en hel del små saker.

Och det bästa av allt jag har 3 veckor kvar innan jag börjar jobba.
Då ska jag ha hunnit
Åka till Side och umgås med min underbara sami.
Åka till Side för att hämta saker från Sverige
Gå till Marias butik i Side
Gå på hamam
Förhoppningsvis hinna träffa Maria B i Antalya
Åka till Belek och träffa Anniina och alla andra tjejer
Bad och sola ännu mer.
Åka till Pegasos Planet och se hur det ser ut
Följa med guiderna på olika saker

Så det är nog bra att det är 3 veckor kvar ;)

Påsken snart slut

Ja så var det påskdagen och bara en dag kvar av påsken. Hoppas ni alla har haft en kanon bra påsk. Själv har man ju inte märkt av den så mycket. Förutom allas status på Facebook och deras bloggar.
I går så åkte jag och Mustafa upp till bergen och kollade på utsikten av den underbara stan Alanya! Sen åkte vi till Pause ett café i Alanya som är verkligen hur mysigt som helst. Älskar att sitta där. Sen åkte vi hem lagade lite mat. Pratade med alla där hemma på Skype och sen kollade vi på film. Sen var älsklingen tvungen att sova för i dag började han tidigt. Ojoj va trött han var  morse när han var tvungen att gå upp så tidigt.

Själv låg jag kvar i sängen och somnade om. Vaknade igen kl 12. Så hade en behövlig sov morgon. Nu känner jag mig så himla pigg. Så skönt!! Åt en underbar frukost med jordgubbar ute i solen på balkongen. Nu har jag gjort alla mina ärenden på internet och jag funderar på att ta mig en tur till beachen och njuta av det underbara vädret vi har här i Alanya i dag!

önskar Maria å Mea en underbar mysig fika i solen. Och skulle betala hur mycket som helst för att få flyga hem över dagen för att vara med.

3 April

Älsklingen och en del av Alanya
VI
Jag och en del av Alanya!
Min Man!
En del av Alanya!
Min älskling och hans nya älskling :)

Ännu en mysig dag

Uppdaterar med bilder i morgon på mys dagen. Men har haft ännu en mysig dag. Dagens höjd punkt var att få prata med mormor och farmor på skype. i dag är hela släkten hemma hos mamma och pappa och firar marcus och pappa. Vill också vara där och äta mammas mat och massa godis.
Men man kan inte få allt. Själv har jag haft en mysig påskafton med M och en mycket värm och solig dag.

Nu blir det film
Farmor & Mormor♥

Bror

Grattis bror på din 20 års-dag. Nu slipper du be oss att köpa ut ;) Nu är du en stor kille och kan köpa själv. Du är den bästa bror man kan ha. Du är underbar som du är. Och jag önskar att du får en mycket bra dag..

Utflykt

I dag är sista dagen Mustafa är ledig i morgon börjar det!! Så nu ska vi ut och mysa i Alanya han ska ta med mig till platser jag inte har sett. Kan bli en bra dag tror jag.

Stor städade lägenheten nyss och lovar att jag såg ut som min mamma gör när hon har städat blöt i huvudet av svett. Fy fan vad hårt det var :) Men nu är den så himla ren den kan bli. Känns skönt.
Sen satt jag på balkongen en stund och drack kaffe och läste min bok. Men nu bär det va mot äventyr.

Middag

I går var en mycket bra dag. Vi gjorde en massa mysiga saker jag och älsklingen. Vi har ju nu en vespa som tar oss runt i Alanya. Så skönt. Mustafa fick ett annat jobb i går som är så mycket bättre. Så i morgon börjar han på sitt jobb där han troligtvis ska vara hela sommaren nu. Känns som ett mycket bra ställe.
För att fira allt som mysigt som var i går så åt vi middag på Sun Park Marine. Där dem har hur god sushi som helst. Och det var år och dagar sen jag åt sushi. Så det var kanon gott. Hade en mycket trevlig kväll där i går. Sun Park Marine ger mig bra minnen. Och jag njuter av varje sekund jag är där. Mustafa smakade på shusi han också.

Sen åkte vi hem och kollade på film. Blind Side jätte bra film tycker jag allt.
Döner Kebab till lunch
De coola bröderna Subasi!
Så här äter Mustafa sin sushi

Bazaar

Älsklingen kom hem efter ett tag och vi gick till bazaaren och kollade lite. Sen gick vi i hamnen och tittade och mös. Sen gick vi tillbaka till Bazaaren och handlade. Köpte massa med gurka, ägg, nötter, bananer och jordgubbar. Köpte 3 kg jordgubbar för bara 25 kronor. Ett mycket bra pris tycker jag. Så i kväll blir det jordgubbar.
Plus att vi äntligen har fått tag i Sandra Bullock film så den ska vi nog titta på senare.

Hitta på?

Vad ska man hitta på i dag då?
Var uppe med tuppen känns det som. Var på möte med Johanna och Elina! Gick ju kanon och snabbt. Nu vet jag inte alls vad jag ska hitta på i dag. Vädret är inget fint i dag så känner inte för att gå till stranden. Fundera på att gå ut och gå lite kanske gå till fredags bazaren och film butiken. Men måste vänta på att tvätten blir klar så jag kan hänga upp den..

Hoppas ni har en bra påsk där hemma!

Billig lägenhet

Ja vill man köpa en billig lägenhet ja då ska man bo i Arboga. Min vän Jonna köpte en lägenhet där nyss. Men är tvungen att flytta. Hon säljer den för 10.000:- typ samma pris som hon köpte den för.. Det är normal pris på lägenheterna där. Och då är den mer än ok. Och då är månads hyran på lite mer än 2000:-
Helt sjukt. I jkpg så måste du betala minst 500.000:- för att få en skaplig lägenhet. Kanske ska flytta till Arboga ;)

Inget roligt

I dag har jag verkligen inget roligt att berätta eller skriva om. Så känns som att det är bättre att låta bli.
Hade tänk att dra ett april skämt men känner att alla vet att det är 1 April så det är ju inget roligt ändå.
Har mest bara suttit framför datorn sen jag kom hem. Pratat med mamma på Skype som är så otroligt snäll och hjälper mig där hemma med alla papper. Eftersom att folk är efterblivna. Ams säger att dem har skickat ut kallelse men har inte fått något på posten, väntar fortfarande på arbetsgivarintyg från Telia som aldrig verka komma. Plus alla papper till intervjun för Mustafas uppehållstillstånd. En massa arbeten. Så skönt att man har en så snäll mamma.

Nu börjar det bli mörkt i Alanya och det är väl dags att tända lite ljus och sätta på en film. Mustafa jobbar fortfarande. Vet inte alls när han kommer hem.

Så ja en helt vanlig dag i Turkiet. Fast lite tråkigare dag i dag!
Sista utgången med hela gänget
i Alanya 2009 ♥

Glad Påsk

Ja hemma i Sverige så är det väl små gula kycklingar i alla hem. Folk köper en massa godis och påsk ägg. Ska äta god påsk middag åker till blå kulla. Här i Turkiet ser du inget av det. Så i år blir det nog inte något påsk ägg till mig inte. Å jag ångrar mig så att jag inte åt mandel ägg innan jag åkte. Älskar mandel ägg och nu kommer det dröja ett helt år innan jag får äta dem.
Känns tungt att inte vara hemma den påsk då min älskade bror fyller 20 på självaste påskafton. Plus all godis mamma brukar ha hemma.

Men jag får väl njuta med att jag har det värmt och skönt här. Och att jag var på stranden i dag. Hur skönt som helst var det. Älskar att ligga där och läsa min bok. Och se alla konstiga människor som också ligger på stranden :)

I dag öppnar restaurangen där Mustafa jobbar så vi får väl se när han dyker upp i kväll.

Och i morgon är det mötet.. Lite nervös är jag allt.. Det är man väl nästan alltid :)

Vill ha mina pengar från Telia nu. Har en halv månadslön som dem inte har gett mig. Som dem har missat... Som att jag inte skulle behöva dem pengarna NU????

RSS 2.0