Olycka

Har varit en sväng på restaurangen med Mikaela suttit och druckit lite te och pratat om hur länge vi tror det kommer på gå med flygstop. Vi har verkligen ingen aning och det är verkligen hur sjukt som helst..

Sen gick vi en sväng till Hamamet där Tina jobbar. Satt och pratade lite och åt kebab :) MUMMS! Och så hände det en motorcykel olycka. Det såg jätte hemskt ut. Killen åkte upp på bilen med motorcykeln och bröt båda benen. MC var helt förstörd och bilen också. Och självklart åkte killen utan hjälm. Folk i turkiet kan fan inte köra verken bil eller MC. Ni anar inte vad mitt hjärta dunkade innan jag såg att det inte var Mustafa.. Men jag är rädd varje gång han sätter sig på den där himla MC. Får hoppas på att inget händer honom..

Kommentarer
Postat av: dareling

Hej! På onsdag är det förhoppningsvis Alanya som gäller :)

2010-04-17 @ 23:59:26
URL: http://dareling.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag jobbar på vårt Guide Online center med att svara på mail, SMS och telefonsamtal =)

2010-04-18 @ 07:41:58
URL: http://olssonmalin.blogg.se/
Postat av: Tina

Fy, jäkla olycka alltså. Undrar så hur det gick med honom efteråt.. väntar på att Unsal ska laga klart maten här så jag kan äta och sen kanske komma bort åt ditt håll. Har smsat Mikaela men inte fått nåt svar så snart kanske du också får nåt i mobilen :P Vi ses! Kram

2010-04-18 @ 12:05:37
URL: http://www.delfinohamam.com/blogg

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0