Bröstet

Ett tryck överbröstet. Är det ett tecken på att något inte är bra? Ja det är det. Senaste tiden har jag haft svårt att somna. Vaknar flera gånger under natten. Något som inte stämmer. Ja! Men vad? Ja du om jag det visste. Stress? Ångest? eller både ock? Ja det vet man inte. Jag tror det är mest stress. Och jag är orolig när trycket kommer! Jag blir rädd när jag känner hur det strålar ner för armen!

21:07

Och jag ligger i sängen! Galet trött är jag. Milo sov oroligt i natt och bara för att jag skrev att jag har en morgontrött son så vaknade han 6 i morse. Men vi mös i sängen till 7 i alla fall.

Sen har vi tillbringat dagen med våra fina vänner Sofie,Elias o Elif. Barnen är så söta och snälla mot Milo


1 månad

I dag är det bara en månad kvar


Huvudvärk

Varför har jag så svårt att somna nu för tiden? Det är tur att min son är en sömntuta som en vän sa! Jag tänker för mycket på för mycket. Hoppas allt ordnar upp sig snart. Tänker mycket på det som ska hända! Vill sätta i gång nu. Är rädd vad andra kommer att tycka. Även om det är mig det handlar om är jag nervös för andras kommentarer. Jag kanske inte ens kommer berätta för någon annan än de som redan vet!

Nu ska jag försöka sova! Ska tänka på min nakenfis i stället!


Sussar

Oj man märker verkligen hur barn är riktiga sov och ät klockor. Milo har velat äta och sova en timme tidigare i dag pga att vi ställt fram kl. Han var jätte trött redan vid halv 6. men ville vänta lite så han vänjer sig vid vinter tiden. la han i sängen gav han välling och han somnade på 2 min.
Han sussar så mysigt i sin säng och jag njuter extra mycket av hans andetag i kväll.
Tror en viss mormor saknar han i kväll!

De hade haft en mysig dag i höst vädret

Packa väskan

I dag packade vi Milos väska och gick bort till mormor! Han ska tillbringa dagen natten och i morgon hos mormor och morfar. Med det menas att jag inte ser han på mer än 30 timmar (men de kom förbi på loppisen så fick pussa lite på han) men han har det bra hos dem! Han blir bortskämd. Andra natten jag sover utan min prins sen han föddes. Detta blir första gången jag är ifrån han så mycket. Och jag saknar han hela tiden. Min lilla prins. Men det är grymt skönt att bara vila i kväll.

I dag blir han 8 månader vår lilla skit unge. Tänk att han har funnits hos oss så länge och jag kan inte förklara hur mycket jag älskar han. Han bara växer och växer!


Hets dag!

Känns som jag stressar varje dag. Fast det gör jag inte.
I dag var jag först på morgonen i väg på ett litet möte!
Sen hem matade Milo som sedan somnade för tupplur. Gick bort med han till min bror som skulle ha han så länge medan jag och M åkte i väg och lämnade och fixade loppisbordet inför helgen. Så skönt att få göra det i lugn och ro. Sen hem hämta Milo och gå hem. Fixa lite här hemma. Kommer på att jag glömt äta lunch. Men då var kl 4 och Marcus skulle komma på middag vid halv 6. Började givetvis få magkatarr när vi började äta. Men gick som tur var över.
Sedan gick M och tränade jag och Marcus badade vilddjuret. Han är galen i vattnet men kul har han. Sen mös Milo hos morbror och jag fixade efter maten.
Sen vid sju fick jag äntligen sätta mig.
Min dag i hel het för den som ville veta ;)
Nu ska jag försöka sova. Är trött men har så svårt att somna på nätterna!


Countdown

Längtan är ganska så stor


Mamma betalar

Skulle ner till stan för att köpa jeans till Milo han har bara 1 par. Hittade 1 par jeans och 1 par andra på kappahl. Så gick jag förbi Lindex och såg att de skulle öppna efter att de hade renoverat där. Och självklart hade de bra erbjudande så ställde mig i kön och väntade. Var bland de 5 första och det var lång kö bakom. Fick en hel del handlat där. Och massa bra rabatter! Självklart va allt till Milo! Milo shoppar mamma betalar! Men han är värd allt min fina prins!


Tradera

Blir nog inget tradera säljande för mig på ett tag nu. Sålt kanske 20 saker den senaste veckan och det är surt att skicka i väg. Speciellt när det gäller för små summor. Och just nu är jag arg på en tant som hade köpt ett halsband av mig. Var först sen med betalningen när hon väl betalar och jag skickade i väg halsbandet jag då säger hon att det inte var som hon hade förväntat sig. Även att man ser exakt på bilden hur det ser ut. Och hon betalade 13 kr för det. Jag överförde tillbaka pengarna och sa behåll du halsbandet och använd det se det som en gåva från mig. Och nästa gång kolla på bilden innan du lägger ett bud.. GAAAAAAA!

För övrigt! Tack ni som stötar mig fast ni inte vet vad mötet handlar om. Och roligt att läsa alla förslag på vad det kan vara för något. Än så länge har ingen gissat rätt.
Fick även en fråga varför jag inte vill berätta för mina vänner. Som jag sa jag vill att det verkligen blir av. Plus att jag är faktiskt rädd för vad folk kommer att tycka och tänka. Att de kommer döma mig eller kanske försöka hindra mig.


Möte 1

Jag vet att folk hatar när man säger A och inte B! Jag hatar det själv. Jag önskar jag kunde berätta för er och visst kan jag. Men jag vill att allt ska bli klart innan jag berättar. Jag vill inte att detta ska bli en sak som jag säger och sedan blir det inte så. Jag vill att alla ska se resultat! Så det dröjer lite till innan jag berättar.

Anledningen till att jag skriver på bloggen ändå är för att jag själv ska kunna läsa tillbaka och veta när jag gjorde vissa saker. Jag ber om ursäkt om jag gör folk sura eller nyfikna. Det är inte min mening. De ända som vet om detta är M och min familj! Så kommer det förbli tills den dagen allt är färdigt!

I dag var första mötet! Så nu är vi verkligen på gång. Känns skönt! Samtidigt som man är galet nervös.

Sov morgon

I några dagar har Milo vaknat vid 7 och jag har varit galet trött! I dag tog vi igen det. Han vaknade vid sju och jag trodde det var dags att gå upp. Men efter att ätit lite välling och tjötat somnade han om. Vaknade vid 11! Hur skönt som helst!

I morgon är det dags för första mötet vi får se om det ändrar mitt liv eller inte.


Sagostund

Höll ju på med alla saker vi ska sälja på loppis nästa vecka. Hittade alla mina böcker från när jag var liten. Har ca 60 st. Tänkte spara 20 och sälja resten. Är jag dum då?

Läste första god natt sagan i dag. Och Milo låg tyst och lyssnade. Vi hade jätte mysigt i våran säng. Sen la jag han i hans säng och han somnade på 2 min. Så skönt! Detta ska vi införa! Vi ska försöka köpa några turkiska barnböcker i Adana med.

Ullared

Det suger lite i Ullareds termen! Vill shoppa loss på gekås!


Dåligt på denna fronten

Det har vill inte riktigt varit meningen att det skulle bli lite dött här inne. Jag tänker inte be om ursäkt heller för jag har ingen jag har lovat att blogga varje dag. Jag har verkligen haft fullt upp. Pluggat massa till Naturkunskapsprovet som var grymt svårt. Jag hoppas jag slipper göra om det. Men jag tror jag måste. HUr kan man göra så svåra prov när man bara har 2 veckor på sig att läsa. Nu kör vi Svenska B lite lugnare kurs det är en 100 poängs kurs så den är på 5 veckor.

Sen var småbarnsmamman ute på lite äventyr i går. Var på after work och lite öl drickande i går. Tror det var 1,5 år sedan jag var ute på "krogen" Men det var mycket trevligt. Och pojkarna i mitt liv hade haft en mysig kväll. De var nästan själva hela dagen i går. Jag blir så varm när jag ser dem tillsammans.

I dag har Milo hängt med mormor på stan då jag och M har fixat och donat inför nästa helg då vi ska stå på loppis. Alltså vad är det som säljs på loppis? Vi har så mycket blandat. Och jag tycker det är så svårt att sätta priser för jag vet inte om jag tar för lite. Tar jag för mycket kan man ju bara sänka priset. Jaja säljer vi allt får vi mer än 8000 kr. Det kommer vi ju inte göra men en 1000 lapp får vi nog allt ihop! Sen har jag fixat och donat med andra små saker. Så det var riktigt skönt att sätta sig ner i soffan!

Milo har börjat kolla på teletubbies på datorn nu och han satt helt stil. Han tyckte det var så spännande....

Hipp hipp hurra

Det är väl tur att facebook så alla kommer ihåg min födelsedag! Haha
Tack allihop!
Det är ju inte bara min födelsedag. Nej i dag har jag och M vart förlovade i 3 år. Helt otroligt vad tiden går!

Pengarna rullar in

Visst är det lite jobb att sälja på tradera och blocket. Men vad skönt det är när pengarna sätts in på kontot. Ett antal 100 lappar har jag tjänat den senaste veckan. Perfekt för semester kassan!


Hostar

Min lilla plutt han hostar så han har blivit hes! Gillar inte detta. Inte många tinnar sömn sen i fredags natt då han började med sin hosta. Det är många gånger man få gå upp för att lyfta upp han i sängen då han hasar ner har väldigt mycket hög läge i hans säng, ge nappen, ge vatten, välling, byta på han då han har spytt 3 dagar i rad efter vällingen på natten ja och en massa annat.
Men trots att man inte får en sammanhängande sömn så är allt det där så värt det. För hans leende får en att smälta. Min fina fina son!

Och jag ska inte klaga för sen han var 2 månader så har han sovit hela nätter. Det har inte varit ofta vi har behövt gå upp mitt i natten och gett han mat. Mer i så fall vid 6-7. Han började sova bra när M började jobba natt. Jag tror han förstod det. Haha

Ska försöka läsa lite i naturkunskaps boken. Prov på fredag och denna 50 p kursen är hemsk. Ca 300 instuderings frågor, 15 kap att läsa och 2 stora inläsnings uppgifter på 2 veckor. När ska jag hinna öva till provet? Förstår inte riktigt hur Miroi tänker! Hoppas aldrig jag behöver plugga på den skolan igen.


Hembakat

Idag var det dags att bli firad av släkten. Var galet trött efter en hemsk natt då Milos tänder ploppar upp. Men höll mig aktiv så hann aldrig känna av det.
Fick en bakmaskin (hushållsmaskin) som jag så länge hade velat ha. Lite andra små saker så jag kan baka. Sen en Pingvin av Leon! Det måste vart den bästa presenten. Av Milo och M fick jag en pläd. Sen ska vi ju köpa diskmaskin någon gång. Snart hoppas jag.
Jag måste ha världens roligaste mysigaste och bästa familj! Älskar er alla.
Bjöd på endast hembakat också kokostoppar, silviakaka, cookies och tårta. Allt fick högsta betyg!

Nu hållet vi tummarna för att det blir en bättre natt!


Vart Svenne i 2 år.

I dag har Mustafa vart svenne i 2 hela år. För 2 år sedan så hade han äntligen kommit till Sverige för att bo här. Kommer i håg dagen som den var i går. Kommer ihåg hur underbar den kramen var. Att veta att vi aldrig mer behöver vara i från varandra om vi inte vill. Att alltid kunna vara i samma land. Eller i alla fall i 2 år! 
Sen dess har det faktiskt bara gått bra för min man. Måste skryta och säga att fy tusan va stolt jag är över han. 
Han har hunnit klart SFI. Börjat på SAS och är snart klar med den. Haft 3 bra jobba. Ett instegsjobb på Harrys, sedan sa han upp sig och började på logent som nystartsjobb. Och nu jobbar han på posten som en helt vanlig svenska arbetare. Han har fått förlängt från sitt sommar jobb och nu väntar vi och hoppas att han får fortsätta efter jul. Men jag är inte orolig. Får han inte forsätta kommer han att hitta ett jobb snart igen. Han pratar bra svenska och många berömer honom. 
Han håller på med att ta sitt körkort. Har en massa vänner som han umgås med. 
Han är världens finaste pappa och sambo. Han har förändrat sig och anser inte att kvinnan gör allt i hemmet. Nej här hjälper vi åt. 
Han har framtidsplaner!
Visst har det varit svårt och tufft. Men han har klarat det galant och han är bäst! 
För ett år sedan lät det så här
För två år sedan lät det så här
Undra hur det låter om ett år!
Detta kort var taget precis innan jag skulle lämna min man kvar i Alanya! 
Men det var bara för 1 månad <3
 

Ser upp till

Man ser hur mycket Milo ser upp till sin kusin! Han vill gärna kolla vad han gör. Hänga med och göra lika dant. Leon är så snäll mot Milo. Å vad jag älskar dessa små pojkar!


Adana

Nu har alla bitar fallit på plats och i morse bokade vi en resa till ADANA! Vi ska äntligen hälsa på M föräldrar. Verken jag eller Milo har träffat dem. Jag och M har varit tillsammans i 3,5 år och nej jag har inte träffat dem än. Många saker som har satt stop för det. Men nu nu är det dags! Jag är så glad. M är så glad. Och jag längtar tills i kväll när vi ska ringa och berätta för dem. De kommer bli så glada. Vi åker den 29 November till den 12 December. Visst kommer det inte vara varmt där. Men det kommer vara värmare där än vad det är här. Och vissa solstrålar ska vi nog få i vårt ansikte. Mycket ska hinnas göra och ses där. 
Måste fixa pass till mig och Milo. Köpa presenter till allihop. Funderar på om vi ska köpa en begagnad vagn, så vi slipper ta med våran dit. 
49 dagar kvar och vi vill åka nu!

Effektiv

Oj vad effektiv jag vart i dag.. Har lagat mat till Milo så nu har han typ hur mycket pasta och köttfärssås som helst. Gjorde lite fel så blev en hel del. Håller på att tvätt så vi inte har någon tvätt hängandes i lägenheten till helgen då det är kalas dags.
Försökt plugga men fattar typ 0. Diskat ett x antal gånger. Vill ha diskmaskin nu. Men vi får nog vänta lite till på den. Skulle ju fått en i födelsedagspresent men vi väljer att göra något annat. Vi får se hur det blir. Badat Milo som inte har vart sitt rätt jag i dag. Spytt mer än vanligt, väldigt ledsen och skrikig. Vill helst bara sitta i knät. Vet inte alls vad det har vart med plutten i dag!
Avslutade med dagen med att plugga lite till. Hoppas jag får mer gjort i morgon! Måste nämligen ligga i med pluggandet just nu då det händer saker snart.
Väntar på att kunna få skölja av mina fötter kör en baby foot igen. Och denna gången ska jag vara duktigare på att sköta dom efter dom har blivit fina! Sen blir det sängen!

Distans

Alltså att läsa distans är helt ok för mig när jag läste på medlearn. Nu när jag läser på Miroi så känner jag mig mer dum i huvudet än jag vet inte vad. Jag fattar typ 0 av vad dom menar i inlämnings uppgifterna.. Usch vill bara bli klar med allt nu!

Det stora klivet

Det går inte riktigt så bra. Men i dag gjordes ett nytt samtal så får vi se om detta går bättre! Jag är så inställd på detta nu!


Milos favorit

I dag har vi umgåtts med Milos favvo Lisa. Vi åkte en sväng till tabergs tyghus. Sen vidare till Ikea igen. Är typ stammis där. Billig lunch och sen har ju Lisa tusen idéer så hon måste upp och köpa saker hela tiden.
Och Milo han var tvungen att hålla koll på henne såg han henne inte så blev han tokig och skrek! Det är nog äkta kärlek där!

I dag när Milo hade fått välling så la M han i sängen och sa god natt och gick. Det brukar vi göra. Han brukar böka och skrika innan han somnar. I dag blev det tyst på en gång. Inte ett ljud. Trodde han hade gjort något bus eller något annat kollade till han och han sov efter 1 sec helt otroligt! Då måste man vara trött!


Semester

M måste ta ut semester innan året är slut.. Vi håller på att kolla en resa. Vi får se om det blir av!
Lite som måste klaffa!

Övning

Idag har det vart övning på kryp stilen och stå själv. Stå själv kan han göra ganska länge nu men jag står alltid bakom för helt plötsligt viker sig bena på han. Kryp läget är han inte lika duktig på än! Min lilla grabb börjar bli stora grabb


Promenad

I dag var vi ute på en promenad med mormor och gamlemormor! Skönt väder var det och vill inte alls ha vinter!


Hjälpa mamma

I dag fick Milo sitta i kundvagnen för första gången. Vet inte varför vi aldrig gjort det innan för han älskade det. Och självklart hjälpte han ju mamma


One Piece

Sitter just nu i min mysiga OP. Visst ser man ut som en stor bebis i den. Men det skiter jag i. För den är underbar. M är ute och gör något med hans kompis. De skulle ut och gå men han har vart bort i över 2 timmar så tror allt de gör något annat männen. Får väl se när han väl kommer hem.

Var en sväng på A6 med Sofie, Anna och alla svurk barn. Hade verkligen jätte mysigt! Vilka fina vänner man har!

När jag kom hade M en kompis här som jag aldrig träffat. Hur trevlig som helst var han. Ska hem till dom någon dag på middag. Han är turk och gift med en svensk tjej.

Inte lika skönt att prova den för 2 år sedan i 40 graders varme 

En gång

En gång var vi dom där vännerna som alltid ställde upp. Som brydde sig om varandra. Nu är det så långt ifrån det. Tiden har förändrat oss. Den stora förändringen i mitt liv är att jag har blivit mamma. Men bara för att jag blivit mamma så betyder inte det att jag måste vara hemma varje helg.
Det är tråkigt när det blir så! Men det är så livet är säkert!


Religion

Så har vi gjort slutprovet i religion. Vet inte alls hur det gick. Kan inte ens säga hur jag tyckte det kändes. Vi får se helt enkelt.
Milo hade det bra hos mormor och morfar. Så tacksam att de hjälper mig så jag kan göra mina prov. Att allt går så smidigt.

Nu i kväll pratade jag med min fina vän Samantha! Det är 1,5 år sedan vi träffades sist. Sen dess har vi bara smsat och skrivit till varandra på Facebook. Men i dag så pratade vi äntligen. Och allt är precis som vanligt. Vi pratade på! Det är precis så en riktig vänskap ska vara. Saknar dig Sami! Hon och jag störtade varandra väldigt mycket när vi jobbade för Nazar. Speciellt den sista tiden vår sista säsong då Nazar var riktigt elaka mot oss. Och nästan hotfull mot Samantha som fick smyga i väg på natten hem till mig innan vi skulle flyga. Många minnen <3

Nu blir det god natt. Mina pojkar snarkar sen länge. Båda var sjukt trötta. Öronpropparna sitter i för i morgon är det lördag och det menas med min sovmorgon dag.


Stort kliv

I dag fattade jag ett stort beslut. Jag ringde ett telefon samtal. Jag fick inte riktigt den hjälp jag behövde. Men jag ska stå på mig. Nästa vecka får vi se hur det går..
Jag vet att många kommer hata att jag skriver detta. För jag tänker verkligen inte berätta för någon vad det är för beslut jag har tagit. För än är det inte säkert. Den dagen då jag är 100% den dagen kanske jag delar med mig.
Detta beslut kommer ändra hela mitt liv.

Klumpen

Den där himla klumpen i magen. Den växer och man får svårt att andas. Paniken växer och tårarna bränner. Hur lycklig man än kan vara så kommer den där klumpen. Vart kommer den i från?

Klumpen finns alltid gömd där i magen. Den har funnits där länge. Jag hade ofta klumpen på söndagar förr. Nu kommer den och går precis som den vill.

All den orättvisa som finns. Vart finns mitten. Varför kan man inte mötas där?

Jag har en dröm. Att en dag ja då är det min tur.....


Ibland

Ibland får man sådan konstig känsla i kroppen. Men är besviken man är arg man är ledsen. Men man vet inte riktigt på vad eller så vet man precis på vad. I dag har vart en sådan dag. Jag är besviken!
Mycket jag är besviken på. Jag behöver en vän jag kan prata med.
Jag måste även sluta vara så jäkla snäll. För jag får inte mycket tillbaka. Och varför ge när man aldrig får tillbaka?
Tur jag har världens finaste son! 

Första julklapparna

Då var dom första julklapparna köpte till Milo! Köpte ju dealen på groupon från lekmera! Så handlade för 507 kr men betalde bara 246 kr hur bra som helst!

Pannkakor

I dag fick Milo äta mormors pannkakor för första gången. Och han älskade. Hade gjort en film på hur han åt för man såg hur mycket han tyckte om det. Men den råkade jag radera.
Men blir ju inte sista gången!

Habo

I dag har det vart full fart hela dagen.
Började med en mysig fika med Sofie. Skickade med henne en liten lista på vad jag vill ha från Turkiet.

Sen hem och plugga lite. Efter det åkte jag mamma och syster först till farfars och morfars gravar och planterade, sen vidare till Habo där jag skulle titta på en åkpåse. Köpte en jätte fin frånVillervalla. När vi ändå var i Habo hälsade vi på morbror och kusinen Emelie kom dit med sina 2 barn.

Väl hemma blev det bad och mys. Och nu får vi sänka sängen för när han försökte sova såg jag hur han drog sig upp till sittandes. Och vi vill inte vara med om några olyckor.


RSS 2.0