Pappa

Min pappa är inte den som är så himla teknisk när det gäller datorer :) Så jag ringde han på Skype i går och trodde verkligen inte han skulle fatta hur man svarar. Och det gjorde han inte heller trodde jag. Men helt plötsligt ringde han upp mig. Blev jag lite paff där.
Så hade en mysig liten prat stund med han. Och han måste nog vara den mest knasiga person jag känner.
Men sak är säker att jag älskar han! Och även om han inte är min biologiska pappa så är det bara på papper. För han är verkligen MIN PAPPA! Han har alltid funnits där i alla lägen.
TACK PAPPA!!
Jag och Pappa när dem var nere och hälsade på mig♥

Kommentarer
Postat av: Sandy

Ja va kul att han har varit i Sverige :D Var det svårt att få visum? Skulle ju vilja ta med min pojkvän till Sverige någon gång så han får se hur det är men vi har inget direkt lust att ta tag i det nu när vi vet att det kan vara ganska så krångligt med visum, tyvärr =/



Haha ja det undrar jag med. Gamla norskor och unga turkar, typiskt turkar kan man tycka haha :)



Jag var mycket i alanya förut men har inte blivit på ett tag. Förra sommaren hade jag ingen tid till att åka dit för jag hade så mycket olika jobb. Men i sommar har jag tänkt att ta några turer och utflykter dit med vänner och släkt som kommer och hälsar på :) Gillar verkligen alanya, härlig stad! Börjar trvisas lika mycket i side faktiskt och denna säsong verkar det som att det kommer krylla av skandinavier och det gillas! :)



Ser att du jobbar för Nazar. Då känner du till Royal Dragon? Min pojkvän jobbar där :) Vad sysslar din pojkvän med?

2010-04-09 @ 20:39:13
URL: http://saandylicious.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Åh vad mysigt! Jag känner igen mig i det där, jag har levt ihop med min låtsaspappa Peter sen jag var 4 år och trots att jag har regelbunden kontakt med min biologiska pappa kommer Peter ändå alltid, i mitt hjärta, vara min riktiga pappa.

2010-04-10 @ 00:08:59
URL: http://mathildaliksom.blogspot.com
Postat av: Hanna

sv: Haha okej :D Hur är det med dig då?

2010-04-10 @ 01:58:33
URL: http://litetkakmonster.blogg.se/

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0