Så jävla arg.

Fy fan vilken himla dag detta har varit... Men äntligen är den slut.

Började dagen med att jag fick göra om alla kopior på allt jag gjorde i går då det var något fel på dem. Men inte blev det bättre. Sen skulle jag försöka komma ut till Incekum. MM väldigt lätt utan bil och pengar till dolmus. Men till slut fick jag åka i en transfer buss som skulle åka till andra sidan alanya innan vi kunde åka. Så den resan tog 1 timme och 40 min då det tar vanligt vis 30 min med bil. Och inte nog med det så glömmer jag min väska på bussen där jag hade min svenska telefon, kamera, minutenkort, körkort. Ja väldigt trevligt. Och jag hade ingen chans att ringa till dem på kontoret då jag inte har deras nummer.

Sen skulle man springa fram och tillbaka från lojman till hotellet för att fråga om saker. För ja man har ju inget nummer till några där heller.

Sen ska man försöka prata med folk som inte ens kan säga hej på engelska.

Fixade i alla fall så att några städtanter städade lägenheterna. Då jag inte hade något att göra. För det fanns ju inget att göra medan dem städade satt jag där som ett jävla fån och kollade på. Sen fick jag bär tunga saker hur långt som helst. Hade varit bättre att om jag hade nr till chefen så jag kunde ringa han och fråga om han kunde skicka dit städare som städare innan jag kom så det var klart när jag väl kom.
Ja så min arbetsdag var mest att sitta på en stol och vänta. Väldigt roligt..
Plus att jag var sjukt hungrig och hade ju inga pengar så jag kunde köpa något att äta. Mag katärren är allt på väg nu med slarv med maten 2 dagar i rad. JIPPI!

Ja jag visste ju inte om min väska var på kontoret i Alanya eller på bussen. Så när Elina hämtade upp mig för att äntligen få åka hem. Så sa hon att busschaffören inte hade hittat den. Så jag trodde att det var på kontoret. Men när jag väl var där fanns det någon väska där?? NEJ! Nä då hade busschaffören hittat den i bussen. Och skulle kom in med den senare. Detta var vid 5 tiden. Vid 9 var jag på kontoret igen och frågade. Tror ni han hade kommit med den? NEJ så dem ringde han och då sa han jag kommer om 2 timmar. Jag efter 2 timmar åkte jag dit igen och nej även då hade han inte vart och lämnat den. Så han skulle komma in med den i morgon. Mustafa var med så dem sa att det var okej att han hämtade den i morgon. Få väl se om jag får den i morgon kväll eller inte.. HATAR TURKIET IBLAND!

Var i väg på restaurangen en stund och träffade Mikaela och Anna. Sa hejdå till Anna som ska åka hem i morgon. Inget jag alls gillar. Vill ha kvar henne här i Alanya. Men det var skönt att få umgås med brudarna igen... Skönt att få prata av sig när allt inte är som det ska..

I morgon får vi se vad som sker på jobbet. Tydligen ska jag upp tidigt och åka till Side där vet jag inte vad som sker. Det vet man aldrig. Och det kommer väl vara ännu en dag utan mat och en massa väntande...

På lördag kommer äntligen alla hit. Ska bli skönt att få komma in i det normala igen.

Sorry för ett lite arg inlägg men var tvungen att få skriva av mig..

Skönt för er att hv vann :)

Kommentarer
Postat av: Anna

Var rıktıgt kul att fa traffa dıg och umgas!! Det kommer jag verklıgen sakna!! Ses ı sommar forhoppnıngsvıs! :)

2010-04-23 @ 10:20:10
URL: http://annisen2.blogg.se/
Postat av: Malin Thunberg

Oj! Vilken helvetisk dag du tjejen, hoppas på en bättre jobb upplevelse nästa gång :) kram

2010-04-23 @ 10:29:34
URL: http://malletistallet.blogg.se/

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0