Lösen

Jag har satt lösen på bloggen nu. Jag vet inte alls om jag kommer alltid ha det, eller ett tag eller kanske sluta blogga. Jag har liksom tappat suget att blogga. Att blogga till över 300 pers varje dag om mitt liv och ingen som skriver något. Visst det behöver man väl inte göra. Men ibland kan det ju vara kul att veta att någon uppskattar det dom läser.

Sedan finns det så mycket skit snack runt om kring mig just nu, om mig, om andra och massa. Jag vill liksom inte vara en del av det. Jag orkar inte lyssna.
Folk känner inte mig för väl för att veta hur jag är som person. Så det finns ingen anledning att tänka massa om mig.
Jag är inte den som skvallrar hej vilt om andras privat liv. Jag berättar inget om jag inte FÅR berättar. Och jag hittar inte på saker för att förstöra! Tror man allt detta ja då känner man inte mig som en vän sa till mig som VERKLIGEN känner mig!

Det är så mycket tävlingar runt om på internet och det verkliga livet. Hur man FB vänner man ha, hur många som följer en på bloggen, instagram, hur många likes man får på fotona. Jag är inte delaktig i det och vill inte vara störst eller få mest. Nej jag lägger ut bilder på allt för att dela med mig. Jag bloggar för att dela med mig om mitt liv och för att jag själv ska kunna gå tillbaka och läsa.
Jag vägrar tävla om min son vad han kan och inte kan.. Alla barn är så olika och han lär sig saker i sin takt och inget jag skyndar på!

Detta är en stor anledning till varför jag satt lösen just nu på min blogg. Jag ska försöka ha koll hur många som har mitt lösen så jag vet att det inte ges vidare.

Ha en fin dag allihop!

Kommentarer

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0