Arg

Jag kan bli så arg på mig själv. Jag är just nu väldigt arg på mig själv för saker jag tänker och hur jag mår. Inte blir det väl bättre att jag blir arg på mig själv för då blir jag bara argare. Men kan inte hjälpa det.. Usch va många tankar å känslor jag har inom mig.. Jag vill bara skrika ut dom låta dom försvinna tömma kroppen låta allt försvinna. Vill känna mig tom. Känslolös.  denna höst depp är redan på G. Inget roligt alls…

Skulle varit i turkiet nu. Hur kul känns det då?? å va jag vill dit nu. Finns en tjej som jag verkligen kan prata om allt med. Har bara träffat henne några minuter men vi har kommit varandra när på msn Det känns sjukt skönt att prata med henne.. Vi är så lika..  Behöver det.

Har varit utan min fru nu i 2 dagar inget roligt.. Vill ha hem henne igen. Men i morgon kommer hon å då med en full bil med Jeppe, Holmer å Malin. Ska bli så trevligt. Så surt att vara själv.

Gick runt sjön med Bambam innan hur skönt som helst. Han har inte mått så bra det senaste. Men tror det har varit för att han har saknat mig ;)

Ledig i morgon sjukt skönt. Ska städa lite köpa pressenter å laga tacos MUMMS!! För det äter jag typ inte varje dag ;)


Kommentarer

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0