Kusinen kör kusinen


Shoppat

I dag har vi vart på Ikea och shoppat möbler till lägenheten! Så skönt att man kan sätta bror i arbete på en gång på måndag. Och Milo fick sin snygga matstol. Blev den svarta. Eftersom vi ska ha svarta stolar så är det ju klart han ska ha en svart också. Plus att skiten syns inte lika mycket på den!

Nu blir det mys med mina killar. Vi har haft en riktig mys helg bara vi tre! Precis vad vi behöver!

När hände det

I dag har vi haft en mysig dag bara tagit det lugnt. Något vi alla 3 behövde.

Var en snabbis på maxi för att handla saker till flygande Jacob som vi precis har ätit.
När jag står och väntar på M så ser jag någon som jag tycker jag känner igen. Men kommer inte på vem det är. Så ser jag att hon börjar prata med mig då ser jag ju att det är Emelie och prinsessan. Börjar bli lite rädd för mig själv! Snacka om att man har mycket i huvudet när man inte känner igen sin vän! Lite läskigt!
Och lilla prinsessan alltid lika söt och kul att hon känner igen mig. Gull fia.

Alltså jag undrar när min son började äta så mycket för bara 2 veckor sedan fick vi knappt i han 165 ml och nu helt plötsligt så äter han 195.
Vi har börjat få rutin på det här med maten nu.

M väcker inte Milo längre när han kommer hem utan han får sova tills han vaknar. Fast nej jag väcker han vid 10 då tycker jag han inte får sova längre. Ska försöka få han att vakna vid 9-10 så det inte blir så sent varje dag.
I alla fall då äter han ersättning. Sen vid lunch så äter han puré. Nästa måltid blir ersättning och sen när han är hungrig igen så blir det gröt och sista måltiden blir det ersättning. Tycker det funkar kanon bra. Och han verkligen älskar att sitta i matstolen och äta! Min stora pojke!

Han är så söt när han sätter in nappen själv i munnen men sen råkar ju fingrarna dra ut den igen när han håller i napphållaren. Och då blir han arg. Men försöker igen sen håller han på så ett tag.. Så sött när dom inte har kontroll över händerna.

Tycker även att kvällarna har blivit bättre. Han är inte lika gnällig i alla fall!

BigBoy

Nu på morgon kvisten så här så beställde jag en BigBoy XXL! För ett riktigt bra pris. Ska bli skönt när den kommer hem sen!

Träna

Min man började träna på gym när vi gjorde sista säsongen i Alanya. Från att röka varje dag och dricka alkohol ibland slutade han helt med det och levde sunt.

I början när han kom till Sverige fortsatte han med att inte dricka eller röka. Sen började han ta någon öl ibland och började röka mer och mer. Men fortsatte ändå att träna.

Nu dricker han bara någon gång ibland och slutat röka. Är stolt och glad att han inte röker längre. Det luktar blä och jag vill inte att han tar i Milo efter då kläder och allt luktar. (nu är jag ju inte känslig att min bror eller vänner gör det för dom träffar han ju inte varje dag.
Själv vart rökare och är glad att jag slutade helt när jag blev gravid!

M har haft ett litet uppehåll med träningen. Men nu fick han bidrag sv posten för att träna så nu är han i gång igen. Denna gång är han tillbaka på Friskis! Där han tränar med 2 andra vänner. Jobbigt tycker jag för då tar det ju längre för han att träna. Men kul för han!

Själv hoppas jag att efter allt med flytt och så att jag kan komma i gång med åtminstonde promenader.
Att vi kanske kan bli en sund familj!

Ciggen kommer inte in i vårt liv, alkohol ska bara intas när det är något speciellt, träna ska vi göra och äta bra! Det är vårt nya motto....

Helvetes dag!

I går hände det lite saker som gjorde att jag var i väg en snabbis med bilen! Fick ta upp Milo och åka i väg. Efter det hade jag svårt att somna. Somnade nog vid 5 tror jag och sedan skulle jag upp vid innan 9.
För i dag har min mormor fyllt hela 75 år. Så skulle till Ica maxi för att hämta tårtor som hon skulle bjuda på till hemmet där hon bor.

Klär på mig och Milo och ger han mat och tänkte sedan att jag skulle ta en promenad till ica. Går och när jag väl är framme (tar ca 15 min) så kommer jag på att fan plånboken ligger ju i bilen. Det var bara att bege sig hem igen. Och eftersom jag hade tider att passa tog jag bilen tillbaka till maxi. När jag väl var på maxi skulle jag skicka i väg lite tradera vinster och det jävlades ju jätte mycket. Så det tog sjukt lång tid.
Så innan jag var hos mormor var kl 11. 2 timmar tog det alltså för mig.
Men väl där fikade mormor, farmor, jag och Milo och firade världens bästa mormor!

Sen rann bägaren över mig. Jag har stressat så sjukt mycket dom senaste veckorna. Inte hunnit med något känns det som. Satt mig och min son i andra hand för att hjälpa andra. I dag rann det över och jag bara grät. Jag var så trött. Jag har så mycket stress inom mig och allt med flytten och Milo som krånglar varje kväll och andra personliga saker.

Jag längtar tills flytten är klar och jag kan ta det LUGNT!

Tur jag har världens finaste son som gör alla svåra stunder till lättare!


4 månader

I dag är våran älskade prins hela 4 månader. Och det firade vi med ett besök på bvc. Där han visade upp sin goda sida och tjatade massa med Kerstin! Han hade mycket att berätta.
Hon tyckte hans huvud hade blivit mycket bättre. Och vi pratade om han blåsljud, hur vi skulle göra med maten och sömnen och kollade även tänderna eller tandköttet! Än så länge är dom inte upp! Han följer sin kurva så himla fint och hon tyckte han var så duktig med allt han gör.

Sen var det hem och packa lite i lägenheten. Medan syster kollade till barnen! Usch jag vill inte packa mer. Någon som vill göra det för en guldpeng åt mig?

I kväll är det äntligen spanien-portugal. Det ska vi fira med lite vin hade jag tänkt mig. Kan jag behöva.

M är i väg och tränar han tycker han har blivit tjock. Och Milo ligger i babysittern och snarkar så just nu njuter jag av lugnet!

Rabarberpaj

När vi var i Hällefors i stugan så hade dom massa rabarber och Marias mamma var så snäll så vi fick ta med oss lite hem. Har precis ätit en paj. Gud vad jag saknar rabarber. Skaffar vi hus eller radhus så är det något jag ska ha i trädgården.

Vi bor hos mamma och pappa just nu för att vi håller på att packa och allt. Eller har ju inte ens börjat. Jag har verkligen ingen energi. Plus att jag känner mig helt sönder stressad. Men i alla fall och vi tog inte med oss någon badbalja utan Milo fick duscha med baba! Oj vad han älskade att sitta med baba och duscha och blev galen när han tog bort strålen.

Milo har verkligen ett jätte temperament. Han kan bli riktigt arg.. Undrar vad han fått det i från..
Har en hel del frågor att ställa till Bvc i morgon!

Jobb

I dag blev M väckt. Det var ett jobb som ville att han skulle komma på intervju. Han tackade ja och ska gå. Det var ett jobb som var mellan 15-19. Han funderar på att ta det också. Men det tycker inte jag då får vi ju aldrig se han.

I natt fick han reda på att han får förlängning på posten till december nu. Hur bra som helst. Han är eftertraktad på arbetsmarknaden ;)
Så stolt över han!

Turkisk musik

Det är väldigt viktigt för M att Milo hör på lite mer turkiska. Och visst det är väl sant. Då han ska tala 2 språk. Så i dag laddade vi ner en app med turkisk radio som fina Therese rekommenderade! Så den har vi lyssnat en del på i dag. Tack vännen!
Man ska börja i tid säger dom!

I kväll var det samma visa igen innan han somnade och det börjar bli riktigt jobbigt. Får hoppas dom där himla tänderna kommer fram snart. Har hört att den gel som vi använder ska förbjudas i Turkiet. Jag hoppas det inte stämmer. Någon som hört det också?

I går började vi även med lite gröt och herregud vad han ÄLSKADE det! Helt galen var han! På onsdag är det bvc så då ska vi se vad hon säger om hur mycket vi ska ge och så vidare.

Har vart barnvakt åt Leon i dag en stund och hur söta är inte mina små killar!
Han visade Milo hur man gjorde med gåstolen!


Midsommar i Hällefors

Jag har vart i Halmstad ett x antal gånger, Smögen, Båstad, Jönköping, Stockholm, Alanya, Incekum ja lite över allt på midsommar och detta år blev det ett nytt ställe. HÄLLEFORS! Byn jag har hört så mycket om.

Vi började resan kl 7:00 på torsdagen. Åkte när M hade kommit hem. Både han och Milo somnade gott i bilen. Så själv satt jag och lyssnade på turkisk musik och kollade på dom nya vägarna jag åkte. Tog en paus i Örebro då det blev matning, blöjbyte och kaffe för mig. M sov fortfarande.
Kom till Hällefors vid 12 tiden. Visste att Maria jobbade men Hamza var hemma. Och från att killarna sa hej till varandra så gick deras munnar i ett. Ända gången dom var tyst var när dom sov.
Så när vi väntade på Maria så var jag glad att jag hade Milo i alla fall. Så jag hade någon att prata med hahah!
Sen kom Maria äntligen hem! Och jag tror att både hon och Milo blev kära. Dom blev bästisar till slut. Hade en mysig torsdags kväll.

På fredagen var det upp tidigt och bege sig till deras torp. Som låg långt ut i skogen. Inte en granne hade dom. Så det var väldigt tyst och skönt. Lämnade av sakerna och begav oss till sjön för lite fika och sol för mig och Maria och Milo och killarna fiskade.
Sen blev det grillning! Åt grillspett så gott var det med hemmagjord potatis sallad. Till efterrätt blev det jordgubbar grillad banan med choklad och glass. Sen kollade killarna självklart på fotboll och vi spelade kort. Och sen spökade också. Men det är en annan historia.

På lördagen följde vi med Marias underbara familj på trav. Något som är deras tradition. De gör det varje midsommardag. Har aldrig varit på trav men det var riktigt trevlig. Spelade några gånger. Ofta var det jag som gick ner för att spela. Men en gång gick M ner för att spela så säger jag ta häst 5 och 14. Han kommer tillbaka och har bara tagit 5. Och gissa vilken häst som vann? JO 14! Blir man arg eller! Och det var några hundralappar vi hade vunnit i så fall! Det kommer han få höra.
När vi kom hem så blev det grillning. Kyckling självklart. Sen kollade vi alla på fotboll!

Söndagen vaknade vi ganska så tidigt. Vi hade först tänkt stanna för lunch i torpet. Men sen kände vi för att komma i väg i tid. Men sen när vi väl ska åka ja då har ju inte killarna fått nog av att prata så det blev en fika hemma hos dom innan vi begav oss.

Milo sov hela vägen hem också. Riktigt trött var han. Och han älskar verkligen att åka bil. Han har verkligen visat sina bästa sidor. Och vart underbart snäll! Och jag tror att han blev bästa vän med både Maria och Hamza.

Det är så otroligt roligt att umgås med dem. Så kul att alla kommer bra överens. Och nästa sensommar blir det Turkiet tillsammans.

Vi tackar er så hemskt mycket för att vi fick komma till er och saknar er alla redan!

En mysig stund vid sjön 
Milo njöt i skuggan!
Jag och min älskade prins
Min finaste!
Hans första skor
underbart god efterrätt
Mitt charmtroll 
Sötaste på travet 
Torpet vi tillbringade midsommarn 
M är nöjd med bilen då det finns fika bord där bak! 
 
 

Baba

Sitter och väntar på att min älskade son ska vakna. Han somnade ju inte för ens 23 i går så han får sova ut i dag. Mycket intryck för han i helgen så han behöver nog det. M gav han mat när han kom hem. Så han vaknar väl snart av att han är hungrig.
Och han lär nog inte sova så mycket i dag på dagen heller. Ska ut till syster och vara barnvakt och Leon och då brukar han inte få sova så värst mycket. Så lika bra att han får sova nu!

Jag älskar mina pojkar så otroligt mycket. Jag är så glad för att jag har dom. Att se dom tillsammans gör mig så himla varm. Man ser hur mycket Milo tycker om sin pappa hur han skiner upp när han vaknar. Och jag älskar att höra när M pratar om Milo han är så stolt. Å min lilla familj!

Kanske i morgon

Är verkligen döds trött. Precis kört M till jobbet. Så tänkte sova nu. Ni får vänta med uppdateringen om Hällefors tills i morgon kanske.
Milo ville inte somna i dag. Först i bilen kl 23 när vi körde baba lyckades han komma tillro.

Hällefors

Så var vi framme i Hällefors. M vill åka när han kom hem så 7 åkte vi hemifrån. 
Tog ett stopp då milo ville ha mat och blöjbyte. Själv nog jag en kaffe. M sov hel vägen hit och även Milo. 
 
Maria jobbar just nu. Så sitter här med grabbarna och munnarna har redan börjat gå i ett ;) 

Hur gör man

Hur gör man för att somna tidigt? Lyckas ju aldrig med det. Även att jag är trött.

Milo var väldigt ledsen ett tag. Till slut somnade han gungandes i babysittern. Vaknade sen fick somna om i min famn medan jag tittade på PPL. Nu ligger han i babas säng. Jag behöver sova i natt så jag kan köra i morgon så skulle han vakna i natt ligger han ju nära.
Kanske kan lyckas somna till hans andetag.


Premiär

I dag var det premiär för bechen 2012! Riktigt nice var det. Lagom varmt. Blev lite varmt där ett tag och då tog jag mig årets första dopp i vättern. Svalkande och skönt. Milo trivdes på bechen han också. Låg mest och sov så gott plutten!
 
Stressat en del när jag kom hem. Hem till mamma för hon ville träffa Milo innan vi åkte. Men nu sitter jag framför datorn och ska kolla på PPL innan jag ska hoppa i sängen tänkte jag! 
För i morgon bär det äntligen av upp till Maria och Hamza. Å vad kul det ska bli att träffa dom! 
 
Milo är jätte snäll på dagarna skrattar och pratar. Men på eftermiddagarna och kvällarna är det som att han får ont i tänderna. För shit vad han skriker, tuggar på allt, är ledsen. Varenda kväll har det vart så här nu. Och just nu somna han lite som är bäst just för kvällen. Jag är glad han bara somnar. Inte kul att se han ha ont hjärtat mitt!
 
I dag fivk vi hem hipp sverige tröja! Som dom delade ut. Nu har han 3 st.. Men tog en större stl så han kan ha den senare i stället!
 
Nej nu mys och sedan sängen

Tiden

Var tar tiden vägen. Jag är mamma ledig. Men känner mig alltid stressad. Att jag inte hinner med allt jag ska. Fattar inte!
 
Kollar på sista matchen som Sverige spelar nu i EM! Sen var denna sagan slut. Surt sa räven. Men Milo har vart ett troget fan och haft på sig Sverige dräkten i dag med. 
 
I morgon hoppas vi på sol som dom har utlovat för då ska jag Mea och Denise till vätternstranden. Jag och Mea sågs alltid där innan när båda var ledig och det var fint väder. Men senast var sommaren 2008 så det är 4 år sedan vi hände där. Så får hoppas det blir fint väder. Milo ska ju självklart får följa med. Få se hur länge han orkar hänga på beachen! Har en hel del att göra i morgon med innan vi far till Hällefors på torsdag! 

Skit snack

Något som gör mig så jäkla arg, ledsen och besviken! Det är när någon som man ställt upp på, funnits där dag och natt, tröstat och peppat. Alltid lyssnat på samma sak om och om igen. Det värsta är när man får höra att du snackar skit om mig. Det är det jävligaste jag vet! FY FAN! Tror du inte folk pratar?
Nej jag blir så jävla arg!

TACK FÖR DEN!

75%

I går fick M reda på att han fick gå upp i arbete så i stället för 68% jobbar han nu 75%. Så kul för han. Dom är jätte nöjda med han! Hoppas så att det finns jobb där för han sen. 

Milo och jag har vart på stan i dag en sväng efter vi hade myst med syster och Leon! Kollade in rean. Och jag borde bli förbjuden att gå in och kolla kläder till Milo. För det följer alltid med något. Denna gång en jätte fin pyjamas. 


Upp och ner

Just nu är det mycket som är upp och ner. Och jag vet inte riktigt vilket håll som är vad. Som sagt saker som sker just nu.

I dag har vi myst med Sofie. Och timmarna flyger i väg. Alltid lika trevligt.

I morgon är det veckan då det är midsommar och bara några få dagar kvar tills vi styr bilen mot Hällefors och 50 skylltarna.

Milo är söt och go. Och jobbig på kvällarna som vanligt nu känns det som. Det är tur för han att jag älskar den lille bestämda herren! För Shit vilken vilja den lilla killen har alltså.

Nu ska jag läsa lite i min bok och sedan somna tänkte jag. Sent s vanligt. Men många tankar i huvudet!

Och blogg appen funkar fortfarande inte så inga bilder :(

1 år sedan

För exakt ett år sedan köpte jag ett test! Jag kunde inte vänta längre. Mensen var försenad 4 dagar. Men vem kan vänta i någon veckan. Nej ville testa på en gång. Köpte 2-pack i fall om att det vissade - då ville jag ju testa en gång till några dagar efter. 
Men det behövde jag aldrig använda. Det visade ett + i stället. 
För ett år sedan fick vi reda på att vi väntade barn. Lyckan var enorm samtidigt som jag var nervös för att mista detta barn också. Det gjorde jag aldrig och brevid mig ligger den mest underbaraste skapelsen ever. 

När vi plussade 


Första gången vi såg dig




I slutet innan vi fick se dig IRL 

Oväder

Shit vilket oväder det blev nu i kväll! Men inget slår det härliga ovädret i Turkiet. Jag tycker det är så mysigt!

I dag har hjärtat vart en tröttis. Sov som sagt till kvart över elva. Sen har han tagit en del power naps hela dagen. Men ibland har dom sådana dagar. Han valde att somna kl 21 i dag. Men innan dess fick han ett grått anfall. Han grät lika mycket som han gjorde när han tog sprutan. Helt förtvivlad var han. Han var inte hungrig, hade precis gjort nr 2, rapat ja allt man kan tänka sig. Inte ens jag lyckades få han tyst. Så körde vi turkish style här hemma. La han i mitten på ett täcke och vaggade honom då blev han lugn och till slut somnade han i min famn. Det gör så ont när man inte vet varför dom gråter så.

Haft en mysig kväll med mina killar! Kollat på 2 filmer och fotbollen så klart. Köpte pizza som M var och hämtade. Beställde såklart med sås. När jag öppnar pizzan ja då har dom ju glömt såsen. Så jävla sur blev jag. Det är ju som att äta en chesseburgare utan ost.

Det är verkligen helt otroligt vad min kille har utvecklats. Hinner knappt med i svängarna. Vill bromsa lite nu. Jag vill inte skynda på hans utveckling utan vill gärna han är bebis lite längre. Barn kommer han va länge sens. Så njuter när han vill äta liggandes i famnen, vill sitta still i famnen och allt sådant. Snart kommer han inte vilja det, snart kommer han åla,krypa, springa runt. Nej han ska vara bebis LÄNGE!!!

Det sägs att det ska bli fint väder tis-ons då är det jag som ska njuta i solen. På onsdag har jag beachdate med 2 fina flickor. Termosen ska då fyllas med kaffe! Som förr i tiden. Måste köpa nÅgot bra till Milo så han får skugga när han inte vill ligga i vagnen!


Tips

Måste bara tipsa om lite saker. Har tänkt göra det länge men bloggar ju nästan aldrig från datorn så inte blivit av!
Men kan börja med den nya singoalla cheesecake. Så grymt god och somrig! 
Sen har vi det nya från marabou choco moment
Sen till något annat! Älskar när det luktar gott och hur bra är inte den här saken som puffar ut doft var 36 minut. Luktar alltid gott i lägenheten 



Det var lite tips från mig 

Tröttisar

I dag är vi riktigt trött här hemma. Kl 11 vaknade jag! Då hade M gett Milo mat vid 8 sedan hade båda somnat om. När jag vaknade 11 så sov fortfarande Milo. Men vaknade när jag gick upp vid kvart över elva. Nu har han somnat igen. Var riktigt trött och grinig. Se hur länge han sover! Men tror det vart mycket för han det sista. Ingen riktg fast punkt då jag alltid går i väg med han när M har jobbat natt. Men snart är det slut med det. Och i dag är det bara hemma mys som gäller

Körde lite hoppgunga innan och vad han skrattade. Sen när M kommer hem blir det familje mys hela eftermiddagen och kvällen lång!

Så var det slut!

Tänker inte skriva så mycket om att Sverige gör precis som dom brukar göra när dom leder. Så var vi ute ur EM behöver ju inte ens se på den sista matchen! 
Nu håller vi på mitt andra lag. 

Haft en hel dag med syster, Leon och bror. Var först barnvakt åt Leon. Och jag är riktigt stolt över att jag lyckades söva båda barnen själv. Det är inte det lättaste annars kan jag säga. 
Åt sådan god italiensk glass som har öppnat här i stan. Gud vad god den var. På vägen dit sågbil alla studenter. Vi är lite sena i Jkpg. Vilken lycka alla hade. Man blir ju helt rörd av det. Kommer såväl ihåg min student även att det är 9 år sedan. 

I dag vända sig nästan Milo på sig från rygg till mage utan att jag gjorde något. Men han lyckades inte helt. Och han får ta den tid han vill. 
Fick hem hoppgungan från syster med så i morgon ska vi visa pappa. Gåstolen är fortfarande kvar tar den sen när vi har flyttat. Skönt att kunna få saker från kusinen. 
Svar på kommentaren om babysittern det är inte min systers utan det är min systers sambos syster som dom har fått låna den av så vi kan tyvärr inte låna den. Därför jag vill köpa en egen. 

Jag vet inte vad det är med min pojke Men varje kväll är detsamma sak. Han är inte nöjd. Han krånglar och gråter. Sen när han väl ha somnat så skriker han till ibland låter som en ledsen hundvalp typ. Så får man gå och ge han nappen och klappa han. 
Har märkt att Milo älskar att titta på tv! Han sitter bara och stirrar på tv. 
Annars är han go och glad. Börjar bli bestämd. Och självklart är det jobbigt ibland. Men ett barn kan inte alltid vara på topp. 

Förresten är det bara min blogg app som inte fungerar? Kommer inte in. Och bloggar oftast från den.


Therese svara på mitt mail ;) längtar ju!

Babybjörn

Jag är verkligen så missnöjd med min babysitter. 
Tur att den var billig. 
Hade så gärna velat köpa en babybjörn!

Kusinen har en och Milo älskar att sitta i den! Han frågade mamma om jag kunde köpa en sådan! 
Så jäkla surt att den är så dyr och säljs nästan aldrig på blocket.
Ingen som vill ge Milo en ;) 


Nya blogg

Oj vad det var ändrat här på blogg.se kommer ta ett tag innan jag förstår mig på allt. Men gillar det faktiskt. Några funktioner jag har saknat som kommit med nu. 

Lillskiten har vart gnällig nu på kvällen också. Han fick lite tand gel som Emelie köpte i Turkiet. Och å vad bra det är. En vän har testat det när hon hade problem med sin visdomstand och hon sa att det verkligen bedövar. Så vi vet att det funkar. Varför finns det inte i Sverige? 

Annars har Milo fått sin första smakportion i dag. Dom senaste dagarna har han suttit och smakat när jag har ätit och vart med. Så i dag fick han testa. Och först var det konstigt. Sen var det äckligt. Men sedan gick det ner. Så nu får vi börja lite smått med det. Ska inte ha bråttom med det utan ta de lite då och då. 
Få se hur hans mage reagerar på detta nu. 

I dag ar vi vart hos kusinen och moster. Och i dag testade vi hoppgungen och det var riktigt roligt ett tag att hoppa. Han kunde ju inte göra så mycket själv men med hjälp av mamma så gick det bra. 

Ibland blir jag riktigt irriterad på folk och kan skriva om det i bloggen. Jag skriver inte namn eller något. Men tro inte jag är feg. För det är jag inte. Utan jag brukar alltid prata med personen jag skriver om oftast. Jag hatar fega människor som bara går och snackar skit och inte våga ta saker. Bara så ni vet. Ta inte åt er om jag inte har pratat med dig för då är det oftast inte dig jag pratar om! 




Akinator

Är en app där man ska tänka på någon vem som helst kändis eller inte, riktig eller en påhittad.
Så frågar han dig frågor för att sedan gissa vem du tänker på. Och ibland blir man förvånad.
Som nyss så tänkte jag på en turkisk sångare och trodde inte han skulle kunna han i första taget. Men jodå efter 7 frågor så visste han vem jag menade.


Somnade

I dag somnade plutten helt själv i sängen för första gången på ett tag. Få väl hoppas det håller i sig. Men JAG tror inte det riktigt spelar någon större roll just nu hur och när han somnar.

Körde M till jobbet innan. Så min bror passade Milo då han hade precis somnat. Men han hade tydligen vaknat precis när vi hade åkt. Och bara skrikit i 30 min. Bror ringde mig och satte på högtalaren då blev han tyst en stund. Måste försöka få han att inte vara så mammig!


NR 7

M börjar tidigare i dag! Han jobbar massa övertid! Men deppar inte massa för det i dag. För i dag är det fotboll igen. Ja jag kollar även om han inte är hemma. Och speciellt nu Danmark-Portugal! Nr är snygg! Jag tycker det i alla fall! MUMMS

Dans på rosor

Nej du det är inte allt en dans på rosor att vara mamma.
Dom senaste dagarna har min lilla gubbe inte varit sig själv. Han är glad ibland men inte så ofta. Väldigt grinig och vägrar att ligga ner. Ska helst sitta i knät på mig! Sover oroligt! Drömmer mardrömmar. Eller något då han börjar skrika från ingenstans.
I dag gick det inte alls att handla. Det började redan på vägen. Han skulle inte ligga i vagnen nej då. Sitta skulle han. När vi väl var på ica maxi ja då skulle han inte sitta heller nej då skulle jag bära han. Tur man är kvinna så man kan göra 2 saker samtidigt!

6 månader

I dag är det 6 månader sedan min bästa kompis togs i från mig.
Jag saknar han fortfarande så mycket!
Han finns alltid i mina tankar!

Älskar dig Bambam


Fiska

I dag var mina pojkar ute och fiskade. Mysigt för dom att göra något bara dom. Inte för att Milo fattar något nu kanske. Men M gör ju och han njuter!
I helgen ska M ut med några turkiska vänner och fiska. Någon som hade någon båt. Så hoppas dom får fint väder.
Även jag hoppas på det fina vädret.

Milo sover i babas säng i natt. Jag är inte alltid perfekt och ibland kan jag inte låta han ligga i sin säng pga vissa saker. Så nu myser vi i sängen. Eller ja han snarkar ju redan. Tänkte göra han sällskap nu!


MariaMeaMilo

I dag var det äntligen dags att fika med Maria även Mea och Milo var med. Det var grymt länge sedan jag träffade henne och Milo har aldrig träffat henne så det var en stor dag för han!
Gick en snabbis på stan och inhandlade en lite present!
3 timmars fika gick fort kan jag lova men så är det när det var 5 månader sedan man träffades. Det finns en HEL del att prata om och gå igenom!
Dessa 2 damer har jag jobbat med på 2 olika ställen och jag saknar dom tiderna då jag fick se dom varje dag!
Mycket fina tjejer som jag alltid kommer ha nära mitt hjärta.
Jag tror till och med att Milo lyckades att flörta in sig och Maria!
Hon tog även jätte fina bilder när vi fikade. Hennes blogg hittar ni här

Smakportioner

Nu är det snart dags för smakportioner. Tycker det är jätte svårt att veta vad man ska börja med.
När man ska börja. Om man ska göra själv eller köpa.
Så snälla kom med era tips om hur ni gjorde och allt...

Fotboll

Milo orkade inte kolla på fotbollen. Han somnade 5 min innan det började. Massa intryck för han i dag. Massa saker som suttit på hans kropp och ljud och nya personer inte konstigt att han var trött. Men han fick lyxen i dag att somna i mammas famn. Min plutt! Och nyss drömde han nog en mardröm!

Har även hunnit umgås med syster, bror och älskade Leon!

I morgon är det en stor dag för Milo! Då ska han träffa MARIA! Allt för länge sedan vi såg. Innan nyår var det och då var jag gravid och tjock. Nu är jag inte gravid och tjock i stället. Haha!

För övrigt är det 10 dagar kvar tills vi åker upp till Hällefors. Som vi alla tre längtar! Mest längtar nog Milo då han ska få träffa Maria och Hamza! Har planerat och allt kommer bli galet mysigt och bra. Nu hoppas vi bara på fint väder. Skönt att M är ledig natten mellan tor-fre så vi kan åka upp redan på torsdagen.
Jag och Maria har även börjat prata om att åka till Turkiet på semester nästa år. Inte Alanya utan något annat. Jag hoppas innerligt att det blir av. M var på det! Tror även Hamza är på det också!
I morgon åker dom till Spanien och kommer vara bruna när vi kommer upp. Inte helt OK! Så solen kom fram nu så jag inte behöver se ut som ett spöke jämte dom!

EKG

Så har vi vart hos doktorn. Gjort EKG kollat syresättningen och pulsen.

Nu är plutten så trött och vilar i famnen.

I dag har vi på oss Sverige kläder body och byxor! Heja Sverige i kväll!


Nöjd

Haft en mycket trevlig söndag. Myst ordentligt har vi gjort. Så skönt när baba är ledig så vi kan umgås. Pratat med dede och faster har vi också hunnit med!

Jag är så nöjd med mitt liv. Jag älskar det precis som det är. Jag älskar dom jag umgås med, dom jag har kontakt med och min familj. Inget behövs ändras.
Men en stor sak kommer att förändra mitt liv inom snar framtid. Det är inget jag kommer berätta här i bloggen. Jag kommer inte ens nämna det efter detta inlägg. Självklart kommer folk som pratar med mig känner mig veta vad det handlar om. Men resten tyvärr det kommer dröja länge innan ni väl få veta.
Ja för till slut kan jag nog inte ens dölja det här. Men så länge det går i alla fall!

Trots att livet är bra så känner jag mig så besviken. Så utnyttjad av en människa. Det gör mig så ledsen. Som att ja nu duger jag inte längre. Man ska vara rädd om sina vänner. Även om man inte är nära vänner. Man ska fan tänka på alla individer. Alla har ett hjärta. Men visst så skiter vi i det.

För övrigt så är det något med min son. I dag har han vart extremt gnällig nu på kvällen. Men det är väl tandköttet. För så som han har tuggat på saker. Min lilla prins!
Och jag blir tokig på folk som alltid ska lägga näsan i blöt. Så nu berättar jag mer än sällan vad vi gör med våran son. För alla gör ju så mycket bättre.

Nej detta skulle ju inte bli ett bittert inlägg. Men kanske inte så konstigt med tanke på vad som just nu sker i mitt liv!


Doktorn

I morgon är det dags för ett besök hos doktorn för att kolla Milos hjärta.
Jag ber till gud att det inte ska vara något att han har det som jag och min riktiga pappa hade när vi var små.
Men jag vågar inte vara 100% säkert på att det inte är så farligt tills vi fått svaren!
Min älskade fina fina son!

Svar

Anonym om Spontant:
Är du inte rädd att han blir smittad av RS virus? som är vanligt när man går i stora varuhus med en massa folk...


Jag har varit försiktig när det gäller rs virus. Men den värsta perioden är mellan hösten och vintern! Och min son är även 3,5 månad gammal och då brukar det inte vara så stor risk. Så nej jag var inte rädd för det!

Spontant

Jag älskar att vara spontan. Även att vi har fått barn kan vi fortfarande vara det. Och det var vi i dag. Kl halv 8 i morse kom vi på att vi skulle göra en utflykt till Ullared!
Efter en timme satt vi i bilen på väg till gekås.
Galet mycket folk var det men det är så stort där så det märks inte alls.
Milos första gång på gekås och det gick kanon bra. Han var verkligen så duktig. Han låg i vagnen på ett täcke med leksaker och där trivdes han. Inget gnäll alls.
Vi handlade inte så mycket som vi brukar. Men en del blev det.
Och det var trevligt med en utflykt.
Den turkiska föreningens kvinnor var där så en massa turkiska tanter gick runt där inne. Å älskar när dom pratar.

Nu är det fotboll som gäller. Härligt att Danmark vann. Och kul att Portugal spelar i kväll så man kan spana in nr 7!


Fadder Mea

I dag hade vi mys fika med fadder Mea! Eller som Milo säger Tant Mea! Hihi
Vi trotsade kyla och njöt när solen tittade fram snabbt. Blir så trött på detta väder! När kommer sommaren?
I bland saknar jag verkligen att bo i Turkiet att veta i morgon när jag vaknar då är det bli himmel och jag ska gå till havet. Men när man har bott där i 2 år så känner man varför kan det inte regna lite? Ja varför kan inte vädret i Turkiet och vädret i Sverige dela lika?
Fast jag kan hoppa över 50 grader värmen! Jag kommer ihåg hur lycklig man är när det första regnet kommer efter den hettan! Man gör regn dansen och njuter.

Saknar faktiskt Turkiet och Alanya och det är alltid värst när säsongen drar i gång. Saknar livet där nere. Även att jag älskar mitt liv nu! Men att bo vid medelhavet, solen skiner, människorna, den billiga frukten, utflykterna, partyt ja massa. Men allt det kan jag missa för att få vara med min lilla familj. Och en dag ja då har vi lägenhet där.

Så idag började äntligen EM! Självklart blir det att vi tittar på varje match. Hade jag inte vart tillsammans med en fotbolls tokig kille kanske jag inte hade sett alla matcher. Men jag klagar inte. Bara att vänja sig. Ska ju bli fotbollsmamma!


Flickorna

I dag har vi vart hemma hos flickorna Emelie och Jasmine! Som vi har saknat dom. Kul att ses. Var ett tag sedan nu. Och prinsessan har utvecklats en massa. Gullunge!
Längtar till våra bebisar kan leka tillsammans.
Jätte mysig dag hos dom.

Här hemma så tjatar Milo på. Han är blyg inför andra men ni kan se en film på han på Facebook. Han drömde nog mardrömmar innan för han skrek och grät. När jag gick till sängen så sov han och hade nappen i munnen. Men han lugnade sig när jag klappade han på pannan.

Min lilla mini polis sover så gott och det ska jag också göra nu. I morgon blir det date med Mea!


Tänder

Haft en hel mysig dag. Även att plutt har vart lite små grinig. Det är dom där jobbiga sakerna som ska komma fram i munnen. Det värsta är att det kan ju ta veckor innan den/dem kommer fram. I kväll kom han inte till ro. Försökte med det mesta men inget gick. Nu ligger han i babas säng och jag gick och la mig samtidigt. Så nu snarkar han jämte mig. Lilleplutt!

I går var pappa och M på handledningskurs för övningskörning. Så i dag var dom ute och övningskörde för första gången. Tydligen hade det gått jätte bra så körkortet får han nog till hösten. Han var så glad när han kom hem.

Pratade nyss med Maria och planerade lite om midsommar! Längtar galet mycket. I morgon är det bara 2 veckor tills vi åker upp.

Och bara 2 veckor kvar i denna lägenheten. Sista veckan innan vi flyttar bo vi hos mamma och pappa dom är på semester. Känns skönt att man kan packa allt den veckan. Och ha kaos här utan att behöva sova i kaos.

Fick en fråga innan varför jag inte lägger ute så många bilder på Milo på Facebook och bloggen. Lägger ju ut mer bilder på bloggen än Facebook och jag vet inte varför. Men på instagram så lägger jag upp allt i fån 1-10 bilder på en dag. Så vill ni se massa bilder på min plutt så följ mig där. Vill även ha mer folk att följa så har du så kommentera så kanske jag kan följa dig. Då jag älskar när folk lagt upp bilder.

Nä nu ska jag sniffa bebis hela natten! God natt!


Bila genom Sverige!

Skulle så gärna vilja lasta in resväskan och Milo i bilen och bege mig runt om i Sverige för att träffa alla fina människor jag träffat som inte bor i Jönköpng! Börja i Malmö och sluta i norr. Det är så många jag saknar så många jag längar efter! Så många jag vill ge en kram. (tror inte M är så intresserad av att följa med och träffa alla tjejer!)
Å om man ändå kunde det!

Prata

I går började vi dagen med en fika med Johanna och hennes barn. Vi avslutade dagen med en fika med Sofie! Dagen kunde ju inte bli bättre.

Sedan vi kom hem från Halmstad har jag märkt hur mycket Milo har utvecklats där nere. Han är nu mer stabil i sin rygg och nacke. Han sitter gärna med vid matbordet i matstolen hos mormor, han sitter hellre än ligger, han pratar en massa, han är med mer på ett helt annat sätt och han skrattar mycket. Det är verkligen helt otroligt vad dom utvecklas snabbt ibland.
Mammig är han och ska ha koll på vart mamma är hela tiden. Och det är bara mamma som kan trösta han. Men det får han va ibland!

Nu sitter han och håller koll på mormor så hon bakar bullar rätt!
Han fick även en tandborste av mormor! Ska börjas i tid! Nej mest är det för att det är skönt när det gör ont i tandköttet.

Grattis på nationaldagen!


Hans små ljud

Älskar att somna till hans andetag och små ljud han gör hela tiden!
Och för mig som är en sådan sömntuta är så glad att han äter när M kommer hem och att jag får sova till nio. Jag njuter så länge det varar. Man vet aldrig när han ändrar sina rutiner. I dag somnade han vid 8. Det har han inte gjort på länge! Men så trött han var!

Har vart barnvakt åt Leon i dag! Och Gud vad man älskar den Sötisen. I dag så skojade han och jag. Jag luktade i hans skor och sa fy och skakade på huvudet. Han satte upp skon i näsan på mig några gånger och jag gjorde samma sak. Sen tog jag skon och gjorde samma på han och då skakade han på huvudet och sa usch! Haha var så jäkla gulligt! Älskar att jag får följa mosters godings utveckling. Och älskar att se hur min son utvecklas varje dag.

Beställde mer kort i dag 260 st blev det på bara Milo men sen beställde jag 2 och 3 av några som vi ska skocka till hans bror och hans mamma och pappa. Men det blir en hel del. Måste hitta bra album som jag kan sätta in allt i också. Finns nog i Ullared till en billig peng. Ska bli duktig på att framkalla bilder på han.

Innan han somnade så bussade vi en del och han bjöd på en del skratt min lilla prins. Mammig börjar han bli. Ska alltid ha koll på vart jag är. Min lilla prins!

En bild på han i hans nya pyjamas från mormor med WW bussar på!



Sverige body

Äntligen hittade vi en Sverige body som jag ville ha. Inte exakt den jag egentligen ville ha men den funkar perfekt. Så varje dag då Sverige ska spela ska min älskling ha på sig den!

Vänner och ovänner

Jag har aldrig haft svårt att lära känna folk. Att träffa nya människor är verkligen något jag älskar. Har träffat så otroligt många bra vänner!
Det är allt i från bekanta till riktigt nära vänner. Från olika städer, åldrar och olika status i livet.
Jag har vänner jag har vart vän med länge och jag vet vart jag har dom och dom betyder massa.
Har även träffat nya som betyder otroligt mycket för mig som jag verkligen kan berätta allt för!
Jag älskar verkligen dom som jag kallar VÄNNER och är så glad att jag har dom.

Så har jag även ovänner eller vänner jag inte är vän med längre. Och det finns ju en anledning till att jag inte umgås med den/dem längre kanske från min sida,barn andras sida eller bådas. Men jag saknar verkligen ingen så kallad före detta vän. Jag saknar inte dom jag aldrig pratar med som jag kanske umgicks med jämt innan utan vi kanske hälsar mest nu. Men det är inget som rör mig. Det finns anledning till varför jag inte lägger ner någon som helst energi för att skicka i väg ett sms eller något annat. Jag vill helt enkelt inte lägga ner min energi på sådana människor.

Jag är otroligt lycklig och glad över dom vännerna jag har. Vart ni än bor så betyder ni mycket!

Jag älskar att göra mina vänner glad. Allt i från att ge dom något litet till att bara skicka i väg ett litet sms.

Här är en tjej som verkligen betyder så mycket och som vet hur man kan göra mig så glad.
Att bara lägg upp ett foto på oss och skriva något gör mig varm!

Så mina vänner jag älskar er! Och mina icke vänner jag saknar er inte alls.


Blommor och bin

Så var vi hemma från Halmstad och sitter i våran nya soffa. Var ju tvungna att hämta den nu. Skönt att vara hemma fast ändå inte. Älskar Halmstad. Älskar att bo så där. Är ju van att bo trångt och enkelt efter turkan så har aldrig ont av att duscha snabbt för att varmvattnet ska räcka, laga mat på gasolspis, frysa på nätterna och massa folk omkring mig. Saknar Lojman 2009!

Tiden gick så otroligt snabbt. Vet inte vart tiden tog vägen ändå gjorde vi inget speciellt. Och inget Ullared blev det heller vill så gärna åka dit ju. Men haft det jätte mysigt och min mamma är bäst!

Mamma har även lärt min man en massa om blommor och bin. Nej skojar men en massa blommor. Medans vi var ute och gick i går fick han lära sig några blommor. Så söt mamma är. Hon älskar verkligen blommor! Så inte så konstigt att hon vill lära namnen på blommor!  

Jag är trött på det här med att folk dömer varandra med uppfostran. Och hur man gör med sitt barn. Inget är fel. Man gör som man själv vill och tycker är bäst för just en själv.
Det är ofta jag inte riktigt berättar hur jag gör med Milo och det beror på att folk dömer så lätt. Och gärna vill säga att så skulle inte jag göra med mitt barn.
Något annat som får mig att spy är folk som tävlar om sina barn. Ett barn utvecklas olika. Ett barn jan gå redan vid 8 månader kanske medan ett annat kan gå när det är 16 månader.
Jag berättar mer än gärna om vad Milo gör och har lärt sig för jag är stolt inte för att tävla med någon eller trycka ner någon annans barn som kanske inte börjat göra det.
Självklart skryter man om sitt barn! Man är en stolt förälder.

Milo var lite orolig i kväll pga vissa saker så i dag fick han somna i min famn. Det tog ett tag för plutten men nu sussar han så gott. Och han ligger fortfarande kvar. Det är så mysigt att lukta på han, känna hans andetag och ha hans hand på min arm.

Nej nu ska vi se vem som vinner Big brother sen blir det att sova i min underbara säng har sovit på bäddsoffan i helgen och man kan lika gärna sova på golvet så hård är den. Men sådant är jag van vid också

 


Havet!

I dag har varit en mycket mysig dag! Började med att Milo gav oss sovmorgon till kvart i 8 innan han vill ha mat.
Sen började klarna upp och solen lös. Dock så blåste det så sjukt mycket men vi tog en promenad till havet. Tog en paus vid en lekplats där både barn och vuxna fick leka av sig.

På eftermiddagen så åkte vi till tylösand och spelade "lång"minigolf! Även att jag kom näst sist så älskar jag fortfarande minigolf.

Har avslutat kvällen med en mysig middag. I morgon är det dags att åka hem! Vill INTE åka hem. Älskar att vara här. Men skönt att komma in i dom små rutinerna vi har hemma. Och speciellt att M matar Milo när han kommer hem efter jobbet!


Tiden springer i väg!

Tiden rullar på som tusan här nere i Halmstad. I går var vi i Falkenberg och shoppade lite. I dag har jag vart inne i Halmstad en sväng. Köpte en jätte fin solhatt och en jätte fin body till Milo. Som vanligt får min älskling allt han pekar på :)

Och nu i kväll kom äntligen baba till Halmstad! Milo sken upp som en sol när pappa kom. Och i natt ska jag äntligen få mysa med min man!

Nu hoppas jag på fint väder dom sista dagarna innan vi åker hem. När jag väl kommer hem är det bara 3 veckor kvar tills vi åker till Maria och Hamza på midsommar. Hoppas även att få se söt Nathalie någon dag med. Skönt att ha något att längta till!


RSS 2.0