True Story

When I get sad, I stop being sad, and be awesome instead. True Story

Whoppa

Glad är jag! Fick tillbaka min uppgift från människan socialt och kulturellt och jag fick en 2! Det är det bästa man kan få!
Är så glad! Så satta mig ner på en gång och började läsa lite mer! Det är sådant här man behöver för att hitta det positiva i att plugga!
Klappar mig själv på axeln!

Ben

Har haft en sådan sjuk huvudvärk så har legat i soffan hela eftermiddagen och kollat på Gossip Girl. Den första säsongen är nu färdig.
Jag borde börja med min tredje uppgift nu. Så jag kan koncentrera mig på proven! Men får nog bli i morgon!
Är så sjugen på Ben & Jerry! Men orkar verkligen inte gå till Ica Maxi och köpa en. Tusan också ;)

En liten tjej!

Så har den tredje fått barn! Min kusin fick en liten flicka i natt!
Grattis Therese & Kalle!

Huvudvärk

Har inte alls sovit bra dom senaste dagarna. Och i dag skulle jag upp tidigt för att gå till skolan och vilken huvudvärk jag har haft i dag! Jag har varit helt yr i dag! Känns som att jag börjar bli sjuk!

Är hemma och har ätit lite ska snart i väg och fika med Mea.

Uppgift

Så var min andra uppgift inskickad och denna gång i Psykologi.
Hoppas verkligen att den blir godkänd i alla fall. Nu måste jag börja plugga ordentligt!
Fan latat mig i 2 veckor typ!
Nästa objekt är andra uppgiften i människan socialt och kulturellt. Måste även börja läsa hela psykologi boken så jah kan förstå något på provet!

Piren

I dag så vaknade jag av min syster ringde och frågade om jag ville följa med upp till A6 för hon behövde köpa lite saker till Leon! Klart jag kunde! Hoppade upp ur sängen och såg hur fint väder det var. Blev ännu gladare. Blåste gjorde det men det var ändå skönt ute.
Efter vårt ärende på A6 så ringde jag och väckte M och sa att han var tvungen att hoppa upp ur sängen och fixa sig för vi skulle ut! Så när jag kom hem så gick vi ner till stan och till Piren där vi njöt av en underbart god lunch i solen så himla mysigt var det.
Men vi ville ju inte gå in så vi gick vidare till espresso house och tog en kaffe också. Så kom Lisa och höll oss sällskap. Och dagens höjdpunkt. Charmtrollet nummer 1 kom! Charlie och Marika gick förbi! M var helt kär i han. Så söt när han sitter där och skrattar!


Nu är det tvätt och städ som har stått på schemat. Sista tvätten är upphängd och jag njuter i soffan!
Har haft en alldeles underbar dag i dag! Hoppas på en minst lika skön i morgon!
Men först är det skola!
Har skrivit klart mitt arbete till psykologin. Jag hoppas i alla fall på att den blir godkänd. Orkar inte med den mer.

Köp stop!

Den sista månaden har jag shoppat som bara den. En massa nya kläder. Väntar på dom sista nu från Haléns! Efter detta är det banne mig köp stop för ett tag! Köpte även i dag en nya kamera! Men det är ju något jag verkligen behövde. Men nu blir det snåla Zandra igen!
Få inte hamna tillbaka till shopping Zandra igen! Har bokat klipp och färg på onsdag med! Men jag måste verkligen fixa mitt hår!

Kamera

Jag ska ju köpa en ny kamera hade jag ju tänkt. Men vet inte alls vilken jag ska köpa.
Den ska ta bra bilder. Helst vill jag ju ha en som tar en massa bilder på en gång. Men ingen systemkamera. Tycker dom är för jobbiga att ha med sig.
Den får max kosta 2500-3000
Är det någon som vet en bra kamera?
Fundera på denna

Mors dag

I går var det som sagt mors dag!
Mamma bjöd på en riktig god middag med oxfilé! Sedan blev det hemma gjord jordgubbstårta.
Fy tusan vad god den var! Min mamma hon kan laga mat och baka det är ingen som är så duktig och påhittig som hon. Älskar hennes mat! En mycket bra dag var det.
Mormor och farmor var där. Även min morbror och min ena kusin! Sen kom även syster, chrille å skatt Leon! Och mamma pappa bror och Mustafa också. En trevlig dag!

Jag saknar att bo i Turkiet

JAG SAKNAR ATT HA HAVET 100 METER FRÅN MIN LÄGENHET
JAG SAKNAR ATT KUNNA GÅ I SOMMAR KLÄDER I MER ÄN 5 MÅNADER
JAG SAKNAR DOM SPONTANA KVÄLLARNA
JAG SAKNAR ATT KUNNA GÅ NER TILL HAMNEN OCH MINA FAVORITER BARER
JAG SAKNAR ATT SITTA PÅ PAUSE MED MINA TJEJER
JAG SAKNAR ATT GÖRA HAMAM
JAG SAKNAR MEDELHAVET
JAG SAKNAR ATT DRICKA EFES
JAG SAKNAR ATT BESTÄLLA IN STRAWBERRY DAIQUIRI
JAG SAKNAR ATT DANSA TILL SOLEN GÅR UPP
JAG SAKNAR MINA ALANYA BRUDAR
JAG SAKNAR LOKALBEFOLKNINGEN
JAG SAKNAR ATT BADA I POOLEN
JAG SAKNAR ATT HÖRA SPRÅKET
JAG SAKNAR ATT KUNNA GÅ OCH SHOPPA PÅ KVÄLLEN
JAG SAKNAR ATT SE HAVET, BERGEN OCH BORGEN FRÅN MITT FÖNSTER
JAG SAKNAR ATT FÅ IN LAVASH BRÖDET SOM FÖRÄTT
JAG SAKNAR LYXEN ATT KUNNA GÅ UT OCH ÄTA MER ÄN EN GÅNG I VECKAN PÅ RESTAURANG
JAG SAKNAR ATT DET ÄR LÖRDAG VARJE DAG!


JAG SAKNAR........ LISTAN KAN GÖRAS LÅNG MEN NI FÖRSTÅR VA? JAG SAKNAR MITT ALANYA

Mikkis

I dag fyller den här pärlan år!

Grattis på din dag fina du!

Ledsen

Jag är en människa. Jag har känslor. Jag kan också bli ledsen över saker.
Ibland känns det som att folk kan bete sig precis hur dom vill mot mig. Att jag ska tåla allt.
Att man kan säga saker till mig och tror inte att jag ska ta åt mig och bli ledsen.
Att ljuga för mig. Men alla vet väl att sanningen kommer alltid fram och är det då inte bättre att vara ärlig från först stund i stället.
Det tar ju hårdare om man inte säger något än att man ska få reda på det av ett misstag från någon/något!
Jag är trött på att folk tror jag tål mycket och man kan skrika på mig.
Jag är även trött på att höra hur jag alltid var förut. Att man beter sig som att jag inte har ändrat mig.
Att jag alltid blir påmind av mitt förflutna. Hur jag betedde mig förr, då jag var mindre snäll och gjorde dumma saker.
Kan dom inte se hur jag är nu? Att jag är en bättre människa som tycket det är jobbigt att höra det!


Jag har känslor! Jag kan bli ledsen! Tänk på det innan det är försent!


Mors dag

I dag är alla fina mammors dag! Hoppas ni alla får en fin dag med era barn!

Typ

Llvholb dhgözddsdh mcgdsawfd Typ så arg är jag just nu!!!!

My love

Tycker så synd om min älskling! Han var inte alls pigg på att gå till jobbet. Det är hans sjätte kväll/natt. Och han var riktigt trött. Kunde se på han att han ville bara ligga i soffan och mysa med mig. Men i morgon är han ledig. Men då är vi bjudna på middag hos mamma på morsdag. Men han får allt vila på kvällen.
Men så fort han gick så slog jag på datorn och öppnade böckerna. Ska banne mig inte i säng innan arbetet är klart. Det är inget svårt egentligen bara jag som har svårt att formulera mig och förstå frågorna. Men det ska nog gå bra till slut!

Världens sötaste mamma

Haha jag älskar verkligen min mamma. Hon ringde nyss och var lite ledsen.
Men muntrade upp henne!
Älskar dig så mamma!

Vilken dag

I går hade ja en riktigt bra dag. Började med att jag gick med Marika och Charlie på jönköpingsmarknad. Sedan gick jag hem till mamma och pappa och fikade. Då fick vi höra att vi var välkomna hem till min syster.
Snabbt som tusan åkte vi dit nyfikna på hur lillkillen såg ut.
Han är ju den mest sötaste killen i världen. Självklart fick jag hålla han och jag kunde inte sluta titta på denna kille alltså. Han är så söt och jag är en så stolt moster. Så älskad från första stund. Får tyvärr inte lägga ut några bilder på han verken här eller på facebook så kan inte visa upp han. Men ni får lita på mina ord att han är världens finaste.
Han ska heta Leon! Kan inte sluta titta på alla bilderna jag tog i går. M var så söt när han höll han i går. Han var så nervös och trodde han skulle göra han illa så han vågade knappt hålla han.


Sen var det hem snabbt in i duschen och fixa sig själv för att träffa mina söta vänner på karlssons. En kväll som jag trodde skulle vara lugn men som blev allt utan lugn! Vilken kväll det blev och va kul jag hade!
Dock inte lika kul i dag!

Vaknade i morse och mådde inte bra alls. Gick till mammsen och pappsen för att inte väcka M och för att jag ville få lite mamma kärlek när jag mådde dåligt. En mysig stund hos dem. Sedan gick jag hem för att mysa med M. Som nu är på Maxi och handla så vi kan äta tacos! Sen blir det mysa tills han åker till jobbet. Och då hoppas jag på att jag mår bättre så jag kan plugga. Så plugga är vad jag ska göra i dag! Men jag måste!

Myst

Har haft en mysig förmiddag med finaste Marika och världens finaste kille Charlie!
Nu blir det mys i soffan. För senare blir det mys med Mea, Nikki och Bella!

Jönköpings marknad

Väntar på att Charlie ska drick upp sin välling. Sen ska jag och Marika och Charlie gå på jönköpingsmarknad. Men som vanligt när det är marknad så ska det vara fullt väder. Jag tror banne mig att vädergudarna känner på sig sådant.. För har inte varit med om fint väder på marknaden på år och dagar! Men vi får väl hoppas på att regnet inte kommer i alla fall. Men det se ganska mörkt ut..

3 nya

Välkomnar dom 3 nya prenumeranterna! Är nu uppe i 30 st på bloglovin ;)

Jobbig vecka

Ja inte så mycket plugg blev det i dag heller. Gjorde väl i och för sig en uppgift så har bara en kvar men sen ska jag kolla igenom allt och lägga till saker. Men jaja! Hoppas jag hittar tillbaka till boken i morgon eller lördag! haha i alla fall SÖNDAG!

Det har varit en jobbig vecka för övrigt. M har ju jobbat varenda kväll! Känns så tråkigt när han går. Men men så är det ibland. Man får ju försöka vänja sig att vi inte alltid kan träffas hela tiden. Vi har ju haft lite väl tur med den varan ett tag nu!

Men i morgon så är det marknad här i Jönköping. Och om inte min syster kommer hem i morgon ska jag gå på den med Marika. Annars så ska jag få pussa på lillkillen. Hoppas det är snart! Vill så gärna träffa han! Men kanske hinner man med båda. På kvällen så ska jag träffa Mea, Nikki och Bella. Så i morgon ska det bli en bra dag!

Var och köpte lite kläder till plutten innan! Vet ju vad han ska heta men vet inte om jag får berätta än. Men så köpte jag en jätte fin sjömansdress en body som det står BORN 2011 i blått min syster köpte den i beige innan hon visste könet så då köpte jag en blå. Sedan blev det ett par jätte fina shorts och strumpor. Självklart var jag tvungen att köpa något med nalle puh! så det blev en pyjamas med tiger. Å ska bli kul att se han med kläderna på! Även syster och chrille ska få en present!


Moster

I går 20:47 kom äntligen min systers och chrilles son till världen!
O jag blev moster ;)

2 år

I dag den 26 Maj 2011 är det 2 år sedan jag och M träffades.
Tänkte ännu en gång berätta våran kärlekssaga.
Vi har vart med så otroligt mycket tillsammans.


Maj 2008 åkte jag och Mea ner till Turkiet och semester paradiset Alanya. Och hotellet där allt händer Sun Park Marine! När jag åkte ner till Alanya hade jag inga som helst planer på att bli tillsammans med en turk inte ens hångla med en turk. Men från första dag så älskade jag allt. Turkarna behandlade mig som en tjej! Som en tjej som många kollade på. Man blev verkligen uttittad. Något jag inte var så van vid. Så självklart älskade jag det. Och man gick ju på alla deras ord. Men det var 1 som jag fall för ganska mycket. Redan första kvällen tog jag och Mea en drink i hans bar på hotellet och allt han sa allt han gjorde ojojoj vilken kärlek vid första ögonkastet! Men det blev inget mellan oss den resan. Han blev sur och vägrade prata med mig efter en utekväll i hamnen. Så min sista vecka där nere sa vi inte ens hej!
Denna bild är tagen första kvällen!

Jag kom hem och det ända jag ville vara bara att åka ner igen. Inte bara till han utan jag ville ner en andra gång. Det fanns inget annat. Sålde min bil! För att jag hade inte råd med den men också för att kunna åka ner ännu en gång. Plus att jag hade ju redan då fått planer på att utbilda mig till reseledare.
Men i Juli 2008 blev min andra resa ner dit med Jennie. En vecka med party varenda kväll. Och första kvällen jag kom tillbaka gick jag ju självklart till hotellet han jobbade på. Pratade inte med han alls. Men sedan fick jag en lapp från en servitör som bartendern hade skrivit "You look nice come to the bar" Efter ett tag gick jag dit. Sedan dess träffades vi varenda kväll hela den veckan. Jag bli förälskad. Vilken kille. Jag vill inte tro på vad alla sa om turkar att dom bara utnyttja oss svenska turister. Men det var en underbar vecka!
Andra resan då jag befann mig mycket i baren han jobbade på

Så var det dags att resa hem. Jag grät han grät vi ville inte lämna varandra. Jag visste då att han hade flickvän och han sa ju så klart att han skulle lämna henne för min skull. Men det är en annan historia. Så när jag kom hem smsade vi varandra pratade på msn och mailade. Någon gång ringde vi. Och jag skulle boka resa ner ännu en gång för att få umgås med han. Men ja det blev inte riktigt så. Han valde sin flickvän i stället och bad mig dra åt skogen typ. Ja jag gick vidare hade en underbar tid och åkte på gudieskolan. Kom hem och fick jobbet som aktivitetsguide i Turkiet. Jag var överlycklig jag skulle äntligen få jobba i mitt favorit land. Jag hoppades så på att få jobba i Incekum det som låg nära Alanya. April 2009 åkte jag ner till mitt älskade Alanya igen.
Då hade jag och M inte pratat något sen september. Men än att han skrev någon gång på msn om vi var inne samtidigt. Men det hände kanske 3 gånger plus att han ringde en gång men fattade inte vad han sa den gången.

Men när jag åkte ner dit drog det någon vecka innan jag besökte mitt älskade hotell sun park. Och när jag väl gjorde det gick jag bara förbi Marine där han jobbade. Han tittade men jag vägrade säga hej. Det tog väl 2 gånger innan han ropade på mig och hälsade på mig. Han frågade om jag ville komma in och ta en drink. Nej tack det ville jag inte. Så frågade han om jag jobbade i Turkiet nu! Ja det gör jag! Jag var väldigt kort i tonen! Så sa jag att jag var tvungen att gå. Så han bad mig komma in någon dag och ta en drink. MM vi får väl se!
Men efter någon vecka så kom jag in för att säga hej. Sa bara hej sen gick jag. Han skulle ringa när han slutade men då hade jag redan åkt tillbaka till Incekum!
Så en kväll så var vi ute. Och då träffade vi varandra. Han berättade att han skulle göra slut med sin flickvän dagen där på för att vara med mig.. MM vi får väl se.
Men dagen efter ringde han och sa att han hade gjort slut och ville träffa mig. Så han kom ut på min siesta till Incekum och vi gick till stranden. Det var dö varmt och jag hade på mig jobbkläderna och jag svettades. Men där satt vi på stranden och kysste varandra för första gången som ett par. Detta var den 26 Maj 2009!
Första kortet på oss som ett par!

Sen dess har vi varit tillsammans! Vi har bott i Sverige och i Turkiet. Vi har haft day offs och gjort massa utflykter i Alanya. Han har varit här på turist visum på vintern och han har nu UT i 2 år. Vi har varit med om massa bra saker och en massa dåliga saker. Massa skit snack om han skulle vart otrogen. Och otrohet! Vi har gjort abort och fått missfall! Vi har länge försökt få en familj. Vi har lyckats och misslyckats! Men en dag kommer jag bära hans barn och jag kommer världens lyckligaste. Vi har förlovat oss och vi pratar om att gifta oss. Vi har gråtit och skrattat tillsammans. Vi har haft en tuff början med ekonomin men det börjar ordna upp sig. Vi har kämpat för vår kärlek! Men det är den bästa gåvan jag har fått. Kärleken från han! Han är min bästa kompis, mitt bollplank, min psykolog, min nallebjörn, min pojkvän, min sambo, min ljuskälla! Han är allt för mig! Vi kan prata om allt och vi lyssnar på varandra! Jag kan vara mig själv inför honom på alla plan. Han får mig att skratta. Han torkar mina tårar! Han är den jag alltid kommer att älska!
Utan han vore jag inte hel Han är min andra hälft!

Jag älskar dig Mustafa Subasi
26/5 2011

Skärpning

Nej nu måste jag verkligen lägga ifrån mig facebook och allt annat börja plugga. Jag måste fixa arbetet som ska vara klart på tisdag.
Men det är svårt.
I dag har jag varit på stan och fixat lite. Sen var det gårdsfest på mormors äldreboende satt där och mös med tanterna i någon timme.
Men nu får jag banne mig sätta i gång och plugga!

Hur underbar är inte denna låt?


Gossip Girls

Har börjat kolla på gossip girls nu efter att läst Mikkis blogg så blev jag ju sugen. Så det blir den nya serien att följa.
OTH kommer ju inte tillbaka för ens i Januari då blir det säsong 9 och den sista säsongen dom gör!

25 Maj

Visste inte alls vad jag skulle ha för rubrik! Har egentligen inget speciellt och säga.
Var i skolan i dag och gjorde lite uppgifter med Johanna. Känner att jag börjar förstå lite mer. Tänkte jag skulle ta tag i uppgiften i morgon. Den ska ju lämnas i på Tisdag så dags att börja!
Har inte gjort så mycket mer i dag!

Sker det ett under

Jag undra om det sker ett under dom närmaste timmarna ;)

Åska

Det känns som det kommer åska i dag. Nu kan faktiskt vädret bli bättre nu har det varit så här blåsigt soligt och molnigt i någon vecka. Så kan det komma en sådan där riktig regnig dag sen kan det väl vara över för ett tag.
Fast jag blir ju bara glad när det är sådant väder för då får jag inte dåligt samvete att jag är inne och pluggar.
Ne men det får gärna släppa nu. Plus att jag har en mega huvudvärk. Tror det kan bero på vädret.
Ibland saknar jag dom rejäla regn, blixt och åskvädret i turkiet. Där är det inte lite regn när det regnar. Och blixtrar och åskar gör det kan jag lova.
Har vart med om att det har slagit ner i huset. Och det small som bara den. Och sedan slog det ner i båten när vi hade pirate cruise en gång. Inga små smällar inte.


Vart i skolan i dag. Håll väl på att för sova mig. Var sjukt trött! Men lyckades komma i tid. Och psykologi är inte mitt ämne för fem öre. Önskade jag hade sluppit den. Men i morgon ska jag och en klasskompis sätta oss i skolan och plugga tillsammans. Kan va skönt att ha någon att diskutera med.

Men nu ska jag dammsuga lite och sedan blir det storhandling på ica maxi!

Ensam

Hela den här veckan jobbar M kväll varje kväll. Så jag blir ensam varje kväll. Tråkigt!
Saknar han ju när han inte sitter jämte mig i soffan!
Men den här veckan är det Bal i jönköping så det är därför han jobbar varje kväll!
kommer ihåg när jag gick på balen för 8 år sedan

En resa upp i bergen

En av mina favorit utflykter är jeep safarin!
Då man åker off road med jeepen. Man besöker en turkisk familj i bergen. Man åker till Dim Cay och njuter av en lunch i en helt underbar natur. Man åker runt och leker med jeeparna och ser på den fina utsikten. Man får också besöka en moské.
Här är bilder från en jeepsafri i oktober 2009 

Uppgift

Nu var den iväg skickade min första uppgift! Så får vi se hur det går.

EVET

Äntligen så är den första uppgiften färdig. Mamma läste igenom det och hon godkände det! Så när jag kommer hem så ska jag skicka in den. Oj vad nyfiken jag är över betyget! Men hoppas i alla fall på G!

För övrigt så har jag haft en lugn och skön dag! Har gjort lite andra uppgifter också. I morgon är det skola! Psykologi, känner att jag lagt det åt sidan och bara gjort Människan socialt och kulturellt men i morgon ska jag försöka komma i gång med det också. Har inlämningsuppgift som måste vara klart till nästa onsdag! Känns skönt att man gör allt så tidigt som möjligt så kan man ju få lite sommarlov i sommar ;)

Nu blir det korvstroganoff. Bäst att passa på att äta lite griskött när man är hos mammasen!

Ensam kvar

Å nu var det också Mikaelas tur att få reda på att hon kan åka ner till Turkiet för en längre period i sommar. Själv så blir det nog inte ens en vecka. Gillar inte detta alls. ALLA kommer vara där nere utan jag.
Hoppas ni inte glömmer bort mig!
Men är glad att ni får umgås där nere och få det alldeles underbart kul!
Tänk inte på mig som är själv här i regniga Sverige ;)

Dags att plugga

Så var det måndag igen och inget plugg har jag gjort i helgen. Så i dag blir det plugg hela dagen. Tänkte skriva klart första insändningsuppgiften i dag ju. Men eftersom jag inte har gjort klart den så ska jag göra det nu. Sen ska mamma kolla igenom den när hon kommer hem. Men är ju lite nervös på första uppgiften. Så vill ju ha lite feedback av henne först.
Sen så skickas den in!
Så i dag blir det plugg plugg!

Vänner

♥ En del vänner, är som en lövhög - dom finns där, men blåser det till så är dom puts väck. Riktiga vänner är som stjärnorna - man ser dom inte alltid, men dom finns alltid där. ♥

turkisk musik

älskar verkligen turkisk musik

Himlans trevlig.

Tjejerna kom kan 50 min försent. Men det är man van vid. Förfesten var riktigt trevlig. Cicci kom också förbi. Promenerade till Karlssons där det inte var någon kö alls. Så himla skönt. Men en hel del folk inne. Men kul hade vi. Flummade gjorde vi!
Men först såg jag en kille jag absolut inte ville se! En kille jag skulle kunna .... men jag försökte att inte titta på han. Senare står en annan kille och glor massor en gammal arbetskamrat som jag heller inte vill se. Men jag sket i han. Vet inte riktigt varför han stod och glodde så!
Men det sjukaste var när jag träffade en kille jag inte har sett på ett bra tag som psykade mig ordentligt i går. Vet inte alls vad han håll på med. Skrek en massa och sa en massa lögner! Alla bara tittade på han och insåg hur dum han är.
Men trots detta så hade jag sjukt kul! Och jag mår inte alls dåligt i dag!
Tog en promenad upp till A6 där M handlade lite kläder på HM. Sen tog vi en promenad tillbaka.
Nu tror jag det blir soff häng hela kvällen. Tror jag skippa pluggandet i dag och tar tag i det hela dagen i morgon i stället. Känner mig inte alls motiverad i dag och då tror jag att jag bara kommer stirra på datorn!

Väntan

Nu är sminket på håret fixat och till med naglarna fixade. I dag kör jag på rosa nagellack. Mitt favorit som jag hade typ jämt i turkiet. Nu väntar jag bara på damerna som skulle vart här för 45 min men har inte kommit än. Är jag förvånad? NEJ! Detta är mer vanligt än ovanligt att dom kommer ca 1-1,5 timme senare.
Men vad för den som väntar på något gott.... väntar aldrig för länge.
2008 var den här trion verkligen bäst på fest!

Vankas utgång

I går efter jag och M hade lunchat! Så gick jag ner till stan för att vänta på Lisa. Köpte mig ett par vita tyg skor. Kände att jag behövde det. Sedan blev det 2 klänningar från GINA! Å lycka när jag fick gå och bära på några påsar ;)
Sen gick jag och Lisa till A6 käkade en extremt STOR mjukglass. Sedan blev det systemet för inhandling av vin.
En mysig vin kväll hemma med Lisa och Marika så kom vi på att vi skulle gå ut. I går var jag väldigt sugen på det. I dag är jag mindre sugen på det just nu! Känner att jag inte är 20 längre. Även att jag bara drack lite vin i går så känns det i dag. Helt otroligt att åldern kan spela sådan stor roll. Men men! Med roligt sällskap och några drinkar efter så blir det nog roligare.


Inget plugga i dag inte. Och frågan är ju hur jag mår i morgon. Hoppas på lite plugg i alla fall!

Jag och M firar 2 år på Torsdag men i dag fick jag en fin present av han. En parfym min favorit parfym som har varit slut as länge. Har inte haft råd att köpa den så det var verkligen guld värt :)

Dom små ögonblicken

Det går ju upp och ner i ett förhållande. Man önskar väl att man alltid är så där nykär.
Men ibland så får jag en sådan där underbar känsla i kroppen när jag tittar på min älskling.
Jag får den där ny kär känslan och det pirra i kroppen.
I går fick jag den. När vi åt lunch! Sen åkte han till jobbet och jag saknade han hela kvällen.
Det var tomt när jag kom hem i går kväll och ville bara att han skulle komma hem.
När han väl kom hem vaknade jag och somnade om i hans famn.
Å hoppas aldrig den där känslan försvinner helt!
Den där underbara känslan när man träffar någon man nyligen har träffats
och man tycker om! Det pirrar i magen och man går på molen!
Du gör mig så lycklig älskling!

Sol

Ja äntligen kommer det fina vädret tillbaka. Men jag sitter ändå inne och försöker att plugga lite.
Känner att jag vill komma in i det lite innan jag kan njuta av att sitta ute.


Senare i dag blir det en date med Lisa. Får se vad vi ska hitta på. M börjar jobba vid 15. Varje helg jobbar han och då är det ingen idé att hitta på något med han då han på fredagen försöker sova så länge som möjligt sen tittar han på en film sen går han till jobbet likadant är det på lördagen. Och även söndagen fast då sitter han framför tv/datorn hela dagen i stället.

Vem är jag

Jag ville så gärna börja plugga. Jag hoppades på att det skulle vara annorlunda nu. Och på ett sätt är det. Men jag har verkligen svårt att förstå visa frågor. Och jag måste läsa om dom om och om innan jag förstår. Det är jätte tufft! Och jag har pluggat 3 dagar och har redan fått panik.
Om jag bara kunde förstå dessa frågor vad det är dom menar så hade det varit lättare. Önskade jag hade någon jag kunde fråga efter varje fråga.
Jag vill så gärna kämpa och jag vill inte ge upp. Jag vill bevisa för mig själv och för andra att jag kan. Det borde ju finnas något sätt för sådana som har svårt att förstå frågorna.
Jag borde nog bara ta mig i kragen och gå och prata med lärarna så dom vet hur det ligger till.


Har så många tankar och idéer i mitt huvud just nu! Jag vill så mycket. Det har jag alltid velat. Jag har små projekt som jag ska kolla upp. Kanske min dröm slår in. Vem vet

För övrigt har jag pluggat i dag och tvättat alla sängkläder och städat! Känner mig helt utmattad just nu!

Goddagens

I dag ser man i alla fall en lite blå himmel. Men det blåser kallt och jag sitter inne och pluggar. Alltid lika kul! Och jag känner att det är här jag kommer befinna mig ganska mycket.
I dag är det inte psykologi som gäller utan i dag kör jag lite människan socialt och kulturellt.
Ganska intressant faktiskt! Har börjat med inlämningsupgifterna och tänkte faktisk skicka in den första i morgon eller på måndag. Så får vi se om jag tänker rätt eller helt fel.


Annars så gör jag inte så mycket annat roligt. Tvättar sängkläder i dag. Även täcke och kuddar. Kan behövas ibland.
Har även bambam på besök räddade han från städet hemma i mammas och pappas lägenhet. Så i myser lite!

Svar på kommentar

Anonym om Plugga: Jag läste psykologi för ca 3 mån. Fråga på...:) Svar: kan du inte skriva din mail så kan jag fråga där? Vore snällt!

En underbar kväll

Oj vilken kväll det var i går. Hade verkligen kanon mysigt. Var på en jätte fin restaurang som serverad sjukt god mat och en mycket trevlig servitör. Först hade vi ju fixat så det skulle sto rosor på bordet och att dom skulle komma in med champange. Så vi alla skålade för mammas och pappas kärlek.
Sedan fick dom en lite present av oss. Och mamma fick en av pappa.
Sedan satt vi och åt och hade det väldans trevligt. Skrattade en del gjorde vi med.
Kvällen avslutades med en dryck på Harrys. M njöt av att visa upp sitt ställe. Och vi alla fick hälsa på chefen.
Väldans lyckad kväll. Kanske kommer upp några bilder senare. Mamma och pappa har det på deras kamera. Längtar så tills jag kan köpa min egna.
Ja min kille är lite mongo ibland! Men ett vackert par var vi <3

Plugga

I dag är en dag då jag borde sätta i gång med pluggandet för fullt. Men tittar lite i boken. Tittar lite på uppgifterna. Och sedan faller jag in på facebook. Jag måste försöka att komma i gång.
Men känner ibland hur svårt det är att förstå vissa ord och uppgifter. Och blir orolig om jag kommer klarar det.
Men jag ska! Jag ska kämpa. I morgon ska jag och pappa ha en studiestund då han är duktig på psykologi så får vi se om det går lättre. Men om det är någon där ute som läser min blogg som har läst psykologi A kan ni ju alltid skriva en kommentar så kanske jag kan rådfråga er ;)

17 Maj

I dag är det ingen vanlig dag i dag är det 25 år sedan mamma och pappa gifte sig!
Grattis till er!
Så senare i kväll ska vi alla ut på restaurang och fira!

Plugga

Har ju inte fått något vi ska göra än. Så vet ju inte hur jag ska klara det än. Men börjar allt bli lite nervös över det hela.
Läser visa uppgifter jag ska göra och jag sitter som ett stort ?
Men hoppas jag fattar mer när jag får hem boken så jag kan läsa om det. Ja annars får jag ju bara se till att fråga någon som kan förklara för mig.
Ingen ide att börja bli orolig alla redan ju!
Men det kommer bli svårt att plugga när M är hemma. Han älskar att prata! och pratar han inte till mig så pratar han för sig själv. Men det får vi lösa det också!

o happy

Vart i skolan i 2 timmar i dag. Mer info och nu hänger jag nog med lite mer i det hela tror jag.
Börjar min första kurs i morgon. Ska bli roligt att äntligen sätta i gång.
Det är då man vet om jag är mogen för detta ;)


I dag ringde Sami. Å min älskade Sami! Hon sa att hon ville ha lite hjälp med att kanske hitta lägenheter här i jkpg för hon funderar på att flytta hit och börja plugga. Ingen blir mer lycklig än jag. Självklart hjälper jag dig gumman. Kommer också försöka hitta skola till dig. Allt för att få dig hit! Tänk va mysigt det hade varit.

Som ni ser så gillar vi att ta kort på ett speciellt sätt ;)

Sårar

Jag vill inte att någon direkt ska ta åt sig i detta.
Jag vill bara skriva av mig!
Ibland sårar folk mig utan att dom vet om det!
Ofta är det saker som skrivs på det social nätverket (facebook, blogg) eller inte skrivs.
Ofta tänker man inte på att det kanske sårar någon! Jag vet att jag ofta inte tänker så. Men ändå kan jag bli ledsen när någon gör likadant. Så jag har väl ingen rätt att bli ledsen över det!
Jag tror att det sociala nätverket har sårat många och gjort ganska mycket negativ skada.
Det är inget speciellt som har hänt just nu utan det är bara något jag har tänk på länge.

Trevlig söndag

Har haft en jätte trevlig söndag än så länge. Vart ute och gott med min kära mamma.
Sen bjöd hon på stekt fisk! MUMMS älskar fisk så det var inte helt fel.
Sedan åkte jag, M, mamma och pappa till Ikea och fickade och shoppade lite och vidare till City gross!
Nu har jag satt på mig mysen och satt mig i soffan här ska jag sitta resten av kvällen.
Längtar som en tok till BB börjar i dag! Vet inte alls vem som kommer åka ut i dag faktiskt!
Jag tror att Gurkan har tappat en massa röster. Men tror inte han åker ändå! Tror tv4 fixar så han stannar på ett eller annat sätt. Jag tror att det är Sara som åker men vem vet kanske blir det Madde!

Tredje plats

Kul att vi kom på tredje plats. Men kom igen hade ju varit roligare om vi vann. Men man får vara nöjd med den plats vi fick. Nästa år vinner vi! Men vinnar låten var faktiskt bra. Men när jag hör det landet tänkte jag bara på en som vi jobbade med 2009 på Planet! ÖGONKILLEN
Hade en jätte trevlig kväll med Marika i går. Men lilla Charlie mådde nog inte så bra. Hade svårt att somna! Så söt han är. Han är verkligen helt otrolig den killen.

I dag är det en vecka kvar till min syster är beräknad. En vecka kvar till jag ska bli moster. Men jag hoppas ju på att den ska komma den 26 Maj! Vågar inte skriva så mycket om hennes graviditet då hon blir arg om jag nämner för mycket. Så när jag väl har blivit moster dröjer det nog ett tag innan jag talar om det. Hade velat sätta ut ett jätte fint kort på hennes mage men får nog inte det så skippar det!

I dag vet jag inte vad som sker. Är just nu hos mamma och pappa ska skriva ut mitt arbete. Sen får vi se vad dagen erbjuder. är lite smått sugen på att göra något. Men vet inte vad!


fin låt!


ESC

Ska snart hoppa in i duschen och fixa mig för en mys kväll hos Marika girl. Charlie ligger nog och sover så han får jag nog inte pussa på.
Vi får se om jag lyckas få Marika kolla på ESC hela tiden. Har jag liten aning om att hon inte är så där jätte intresserad. Men bara det är på i bakgrunden blir jag glad.


Haft en lugn och skön dag i dag!. Kollat på en roligt film. Skrattade verkligen hela tiden. Sedan skrev jag klart min uppgift som sagt. Och så lagade jag en super god sallad till mig och min älskling. Nu är han på väg till jobbet igen. Och han var inte sugen på det alls. Jag ville inte heller att han skulle gå. Hade varit mysigt att se ESC eftersom vi följt den ihop. Men men så är!

Har inget annat roligt att skriva. Känner att min blogg blir tråkigare och tråkigare. Men kul att det är så passa många som hittar hit ändå.

Lördag

Så var det lördag! Och i dag är det ESC final! Heja Sverige!
Ska hem till Marika i kväll och tvinga henne och se det. Ska bli mysigt!


M vaknade för några minuter sedan. Pussat lite på han! Nu har han bänkat sig framför tv och där la han sitta tills han ska gå till jobbet. Lär väl sitta här jag också säkert! Tänkte jag skulle renskriva min hemuppgift snart. Så är det klart!
Men man vet aldrig var denna lördagen har att erbjuda!

Älsklingen

En lugn fredag i dag! Som alltid numera. Men det är mitt nya jag. Ser inget roligt i att gå ut längre. och det är inte för att jag är sambo. Han jobbar ju varje helg! Ibland kan det vara kul. Men jag längtar till det blir varmare så man kan sitta på en uteservering och njuta.
I dag blev det lunch hos mamma och pappa. Riktigt mums.
Sen gick jag och hämtade mormor och gick upp till farmor där vi mamma och pappa och bror var så fikade vi och hade riktigt roligt faktiskt. Ibland kan min familj slänga ut sig sådana skämt! Mysigt att träffa dom gamla tanterna också.
I dag har jag inte sett älsklingen på hela dagen. Bara i morse innan jag gick till skolan. Saknar han lite ju har knappt pratat med han heller. men det får jag göra i morgon en stund innan han åker till jobbet. För han lär ju sova halva dagen!

Första uppgiften

Så vad gör jag en fredag kväll jo jag pluggar. Det ni! Men nu är första uppgiften färdig. Ska bara skriva ner den på datorn! I morgon tänkte jag faktiskt börja kolla lite smått på dom andra uppgifterna vi ska börja med på måndag som jag ska läsa distans under sommaren! Se hur svåra dom är! Men nu blir det slappa framför tv!

Skola

Ny kategori!
Skola
Kommer kanske inte skriva inlägg om bara skola men man vet aldrig.
I dag var det i alla fall info. Inte så mycket info! Men en läxa fick vi allt över helgen.
Sitter och försöker fixa den nu så har man det gjort.
På måndag kommer det mer info. Vissa kurser blir på distans under sommaren. Så ska väl försöka börja kolla igenom en av dom i alla fall.
På tisdag börjar jag med psykologi! 5 veckor varje Tisdag! Det är min första tid i skolan. Inte helt fel!
Men som sagt så är det ju lite andra kurser jag måste läsa under tiden också.
Håller på att leta efter billiga kurslitteraturer. Har redan hittat en del av dom på blocket och tradera. Känner att jag inte ha råd att köpa nya! Så kan jag tjäna några tusen på det så blir jag glad.

Shoppat

Efter ha läst Mikaelas inlägg i morse var jag sugen på att shoppa. Och M behöver shorts så gick in på HM och kollade. Blev 2 shorts till älsklingen och en T-shirt. Självklart blev det något till mig med. Lite linnen och en kjol och flip-flop! Alltid kul att shoppa. Blir ju inte så ofta längre.
Köpte även en personlig almanacka nu när man ska börja plugga måste man ju börja ha lite koll.


Skolväskan är packad ;) och efter Eurovision blir det sängen. Upp tidigt i morgon för att promenera till skolan!
Mår i alla fall bättre nu! Som tur va. Åt lite mat innan och älsklingens goda fruktsallad!

Sjuk

Stod och skulle börja göra mat. Så kom plötsligt en känsla av illamående. Men hade redan börjat så fick bara fortsätta. Nu står den i ugnen och det får bli matlådor i stället. För får nog inte i mig någon mat alls.
Fy va arg jag kommer vara om jag skulle åka på något skit nu när man ska börja.
Men tror det bara är något med magen. Säkert magkatarren.
Älsklingen gör fruktsallad åt mig och hoppas jag kan få i mig det.
Kylskåpet är fullt nu. Efter en timmes lång promenad var vi svettiga och gick in och storhandlade.
Massa motion nu det senaste. Känns skönt faktiskt.
Håller på med det sista i tvätt stugan sen om 2 timmar börjar eruovison! Måste ju se om Sverige kommer vidare i år. Dock så gjorde ju inte Turkiet det. Men tyckte inte den var så bra faktiskt!

Pengar

Så är man lite rik igen. I dag kom a-kassan in på kontot. Med några hundra mindre pga AMS. Men det blev inget stop i alla fall så tur är väl det.
Så nu ska vi snart ta en lång promenad och hämta bilen och fylla kylskåpet igen.
Senare blir det tvättstugan.
Så där rolig dag. Min sista dag i friheten. I morgon börjar det!
Men det ska bli så skoj.

Svar på kommentarer

Linda  ([email protected]) om Mys stund!:
Åh vad mysigt det lät. O vilken fin bild. Är den från idag?
Kramar
Svar: Tack så mycket Linda :) Ja den är tagen i dag :)

Mys stund!

När M kom hem så hade jag fixat kaffe och vi tog cyklarna och började trampa till stadsparken. med ett stop vid ica för att köpa gifflar.
och för att komma upp till stadsparken måste cykla upp för en långlånglång backe. och jag hann ångra mig 5 gånger att jag tog cykeln fy tusan vad trött jag var. men det är mysigt att cykla. är glad att jag inte har bil för då blir man så lat och tar den överallt.
väl framme la vi oss på filten och fikade och njöt. det var verkligen hur mysigt som helst där uppe bara han och jag!

Hitta på något

Sitter här och försöker hitta på något som jag och M kan göra.
Vi gör sällan något tillsammans. Utan när vi umgås gör vi det hemma typ.
Så i dag vill jag ha en dag med min älsklingen utanför dörrarna.
Jag vet dock inte vad.
Det ser ju ut att vara fint väder men vet inte om det kommer vara så hela dagen.
Hade velat åka till Gränna eller Hjo men det kan man ju inte när man inte har någon bil.
Så funderar på att koka lite kaffe låna mammas cykel och bege oss till stadsparken i dag igen
Dricka lite kaffe och kanske gå runt där uppe lite. Det skulle nog vara mysigt tror jag!
Det är så svårt att hitta på saker i sin egen stad!
En varm dag i Juni i ALANYA <3

Det danske sprog

Det jag kan sakna mest av ibland det är alla andra språk man hör hela tiden varenda dag som guide!
Jag bara saknar det danska språket. Jag vill så gärna träffa Sami snart och be henne prata en massa danska. Hon är så grymt duktig.
Något jag också saknar är ju självklart det norska språket.
Kan ibland även sakna det finska språket!
Det är så roligt att lära sig nya ord hela tiden.
Något jag inte saknar är ryska! Hatar rysk! Ibland när man hör det här i sverige får jag verkligen rysningar!
Självklart saknar jag det Turkiska språket. Fast det hör jag ju varje dag när M pratar men vill höra det runt om kring mig hela tiden. Jag tycker det är som en melodi!
Jag är så glad att jag kan förstå så många språk numera!

Stadsparken

Har njutit hela dagen i solen i dag med.
Först satt jag och bambam och njöt i solen. 
Sen var det dags för älsklingen att klippas lite.
Så jag åkte hem till Sofie och barnen!
Var ett tag sedan vi umgicks så det var mysigt.
Åkte till stadsparken så barnen fick leka i lekparken.
Och självklart en god glass i solen.
I morgon åker dom till Turkiet.
Och Elias ville att jag skulle följa med.
Gullunge. Han sa att jag skulle få plats i hans resväsk.
Tänk om det kunde vara så. Å vad jag vill dit

Börjar ett nytt kapitell på måndag

På måndag börjar jag ett nytt kapitell i mitt liv. Då är det dags för mig att sätta mig i skolbänken igen. Jag kom in på utbildningen jag hade sökt. Dom flesta vet nog vad jag har sökt. Men det är till undersökterska jag ska plugga till. Jag kände att det var dags att göra något vettigt med mitt liv. Och det finns massa olika saker man kan jobba med som undersökterska så jobb efter detta är nog inga problem. Vi får se hur det hela går. Men jag tror det kommer gå galant. Jag är ju ingen plugghäst precis men det var ju förr så hoppas det går bättre nu. Ska bli kul faktiskt. Så fredag ska jag på info möte sen på måndag börjar det!

En dag i solen

I dag har det varit en hel dag i solen kan man säga.
Började med att hämta upp bambam och gick till lilljeholmen där Lisa var. Sedan kom Marika, Charlie och Nea. Men bambam är ju inte så snäll mot andra hundar. Men han fick gosa med mig så gick det bra.
Satt där ett bra tag. Så himla skönt.
Sen blev det dags att gå in till stan för att möta upp Mea och Carro som skulle hjälpa mig med lite papper. Sen kom även Lisa, Marika & Charlie. Så från 11 till 18 var jag ute i solen i dag.
Det resulterade i att jag allt har fått lite färg. Lite svider det allt. Men det är nog den mest underbara onda känslan ever att ha solbränna. Då vet man att sommaren är på väg och att man börjar bli brun igen!

Charlies dop 2011-05-07

Så var det dags för Charlies dop!
Det var verkligen jätte fint. Han var en sådan chamör där framme i kyrkan.
Dopfesten efter var jätte mysig. Efter all bord flytt jag och Marika hade dagen innan så klart det blev bra ;)
Marika hade även gjort 7 tårtor. Varför 7 tårtor ju för att tårtorna bildade namnet CHARLIE
Han fick en massa fina presenter.
Har inga bilder från dopet nu. Men det kommer
Men dopet kortet som jag gav till Charlie var jätte fint. Hade suttit och pysslat med det dagen innan!

Helgen

Anna var här i 48 timmar men det kändes som 2 timmar.
Hon kom i fredags vid 14. Vi gick och käkade lite lunch sen hem och satte hos på balkongen och drack kaffe och pratade en massa och en massa. Vi har mycket att ta igen när vi väl träffas.
Sen gick vi en sväng till Ica Maxi och handlade lite gott och sen blev det ICE AGE maraton! Båda älskar ju dom så det passade perfekt.
Jätte mysigt! Men gamlingar som vi båda börjar bli hahaha så blev det en tidig god natt.
I lördags så var vi uppe ganska tidigt. Då jag skulle i väg på Dop och Anna till sin släkt i Gränna.
Släpper av henne där hon skulle gå på bussen så hon verkligen går på rätt buss. För älskade Anna är inte som andra hon är lite yrare än vanligt folk ;)
Som när hon skulle åka hem. Först glömmer hon bort tiden och får ta en senare buss. Sen när hon väl är på bussen så går jag till stadsbibolteket och väntar på henne. Så får jag ett sms är där nu. Jag bara nej det är du inte. Ja då hade hon ju hoppat av vid huskvarnas bibblan. Haha så fick be snälla syster åka och hämta henne. Haha inte lätt!
Sen blev det svulla Pizza och jag tror allt hon gillade den äkta kebab pizzan med den rosa såsen!
Sen var det mys i soffan!
I dag gick vi upp ganska så tidigt för att få ut så mycket tid tillsammans som vi kunde. Gick och satte oss vid bryggeriet i solen. Och med det har jag fått en snygg vår bränna. Alltid varje år alla dessa olika linjer efter linnen och T-shirts!
Sen var det dags för henne att åka hem. Det kändes inte alls roligt att säga hej då till henne. För nu är det vara en månad kvar tills hon åker till Turkiet och jag vet att det finns ingen möjlighet att jag får träffa henne innan dess. Och sen vet man aldrig när hon får för sig att komma hem OM hon kommer hem!
Men Anna är verkligen en av dom finaste vännerna jag har och jag älskar henne!

3 år sedan

I dag är det 3 år sedan jag var på den resan som förändrade mitt liv. 7 Maj 2008 åkte jag och Mea ner till Alanya. 8 Maj 2008 såg jag M för första gången!
Jag sitter och läser lite om den resan i min gamla blogg.
Jag var helt kär från första stund i staden, människorna ja allt. Jag ville aldrig åka hem. Jag hade den bästa resan ever! Det var då jag insåg att här ska jag bo.
Detta land är mitt andra hem! Staden Alanya ligger mig nära om hjärtat och jag vill så gärna åka ner igen!
Men det är helt sjukt att det är 3 år sedan jag var där för första gången!
8 MAJ 2008<3

Will be back

Så nu har Anna också lämnat mig. Och snart ska bloggen få sitt liv igen.
Men innan dess tror jag att jag blir ute i det fina vädret en sväng och efter det så ska jag umgås med M!
Har inte sett han sen i fredags!
Så allt om helgen och svar på komentarerna kommer senare!


:(

Arg, förbannad och ledsen! Motvind efter motvind. När ska det ändras? När ska det bli bättre! När ska allt släppa och lösa sig. Börjar bli så trött på detta!

Anna

I morgon ska jag upp tidigt igen och hjälpa min sötnos Marika till dopet på Lördag!
Blir inte så mycket men lite ska jag nog allt hinna med.


För kl är så rullar bus4you in på stationen och ut kommer Anna!
Jag är så lycklig att jag får träffa henne en sista gång innan denna underbara filur lämnar Sverige för Alanya!
Trodde det var sista gången när jag var uppe så detta kommer bli så kul!
Ska bara krama om henne hela tiden!

Har haft en kanon vecka och helgen kommer bli minst lika bra!

Maria & Hamza

Så har dom åkte hem och det känns jätte sorgligt. Har haft det jätte jätte trevligt!
Jag önskar att dom vill flytta hit hade vart så mysigt :)


Dom kom i sin gröna fara i tisdags! Och jag trodde aldrig jag skulle lyckas förklara vägen hit. Men så sjukt lätt det var när jag väl gjorde det och dom hittade på en gång med en snygg parkering av Hamza!
Sen gick vi hem och drack lite kaffe och tjatade från första stund så gick M och Hamzas munnar. Herregud inte tyst i en minut.
Sedan gick killarna i väg och hämtade OKEY hos Sofie och jag och Maria gick till Ica maxi och handlade.
Käkade lite mat och drack vin. Sedan fick killarna för sig att dom skulle i väg och kolla på fotboll. Men då passade jag och Maria på att sätta oss i soffan och snacka lite skit och kolla på BB! Sedan blev Okey spelande!

Det var så smidigt för dom sov i mamma och pappas övernattningsrum.
På Onsdagen käkade vi turkisk frukost och drack te. Sedan gick vi till City och shoppade lite och drack kaffe. Fick för oss att vi skulle åka och bowla. Ja jag sög ju! Fast Hamza var sämst. Maria var ju kung så hon vann ju!
Sen åkte vi och köpte Bakvala. Och då hittade vi äkta turkisk te i den shoppen här i JKPG! Jag blev överlycklig. Det var ju M som tjatade på dom! Så nu slipper vi det problemet!
Sedan åt vi massa gott och kollade på en jätte bra film som jag rekommenderar CONVICTION!


Torsdagen blev det någon helt annat till frukost då var det dags för pannkakor! Finns ju inget bättre än en god frukost! Det bästa målet på hela dagen!
Sedan gick vi en sväng på stan och kikade igen. Köpte saker till dopet! Sen blev det en kaffe innan det var dags för dom att åka hem!

Som jag skrev så har vi verkligen haft det kanon mysigt och detta var verkligen jätte mysigt. Och kommer bli av flera gånger :)

Dop

En av mina närmaste kompisar ska döpa sin son på söndag!
Är det någon som vet en bra dikt eller vers som man kan skriva på dopkortet?
Eller finns det någon som är bra på att skriva dikter som vill skriva en åt mig?

Nu är dom på väg

Nu har dom satt sig i den gröna faran och är på väg ner till Jönköping!
Kommer bli galet kul att se dom igen!
En glad Maria i Alanya 2011.
Hamza 2008 då jag var på semester i Alanya inte kunde jag då ana att han och hans flickvän är på väg till oss nu!
Men det är ju pga Maria jag fick uppleva min dröm! Hennes vardag var min dröm i ett år sen fick vi äntligen jobba tillsammans!

Snö?

Innan när jag vakande upp och loggade in på facebook skrev en massa att det snöar.
Blev så jävla arg. Men kollade ut och här faller det inte snö i alla fall.
Tur är väl det! Och hoppas att det förblir så!

Känsla

Har en konstig känsla i kroppen!
Kan inte förklara hur det känns.


Ordning och reda

I dag har jag fixat lite i lägenheten. Det börjar sakta men säkert likna vårt hem.
Har fortfarande inte satt upp något på väggarna då jag inte riktigt vet vad vi ska ha på väggarna.
Vill ha det perfekt. Sedan så vill jag köpa nya kuddar till soffan. En ny taklampa i rummet. Sen vill vi ju ha en större säng.
Men snart är vi nöjda!


Var på intervjun innan det gick väldigt bra och jag tror jag får det. Nu är frågan bara HUR SKA JAG GÖRA?
Ja vi få se!

I morgon är dagen D. Då kommer Maria och Hamza!

Intervju

I dag är det dags för intervju.
Jag är aldrig så där nervös för det längre. Är som sagt ganska van.
Men jag tycker inte alls om det. Tycker det är jobbigt. Att komma dit och vara så där JÄTTE trevlig!
Fast det är ju egentligen ingen intervju utan det är ju bara en träffa med en brukare.
Är fortfarande fundersam över hur jag ska göra..
Ta det eller inte?
Skola nu eller i höst!

Morbror

I dag var vi hemma hos morbror som fyller år i morgon.
Det var mycket trevligt. Det var alla kusiner där med deras killar. och ena kunsinens 2 barn Lii och lillbebisen som är 1 vecka gammal och har inget namn! Så söt han va.
Sen var det mamma och pappa och bror och M. Mormor var till och med där. Det var verkligen jätte mysigt och det kändes som förr i tiden när vi alla sågs.
En mycket trevlig stund ute i Habo!

Vilken Vecka detta kommer att bli

V.18 kommer bli en kanon vecka. Jag längtar så tills den börjar.

Men en sak som är lite jobbig är att i morgon ska jag på jobbintervju hos en brukare. Och jag tror jag kommer att få det jobbet. Det är ett sommar jobb. Det som är jobbigt är att om jag kommer in på skolan vet jag inte alls vad jag ska välja. jobba över sommaren och börja plugga efter sommaren, eller skita i jobbet och väl börja skolan nu när jag väl har tagit tag i det. Vad tycker ni jag ska göra?

Men åter till den bästa veckan. På tisdag kommer MARIA & HAMZA! Äntligen vi har pratat om det här jätte länge nu men nu har vi bokat. Så på tisdag kommer dom och stannar till torsdag. Ska bli så kul att träffa er igen.

Och på fredag får jag åter igen träffa min stjärna ANNA! Jag hinner se henne ännu en gång innan hon åker till Turkiet. Jag är lycklig! Jag är glad! Du är underbar! Hon kommer på fredag och stannar till söndag. Medan jag är på dop på lördag så åker hon till sina kusiner i gränna. Så det blir perfekt.

och ja på lördag är det ingen vanlig dag för då döps världens sötaste CHARLIE!

Å kan det bli V.18 NU

RSS 2.0