Detta vill jag ska hända 2011

När ni läser detta så var det ett år sedan jag skrev det.
Det jag vill ska hända i år är att jag blir mamma eller i alla fall gravid. Längtan till ett barn är stort!
Att både jag och Mustafa hittar jobb och att pengarna inte är ett så stort problem varje månad.
Jag önskar att jag får träffa hans familj! Och vi tar en trip till Alanya också!
Jag vill att Mormor och farmor ska må bra!
Och att min syster ska må bättre.
Jag önskar att vi hittar en lägenhet vi vill bo i länge!
Nyårs löfte jag har. Ja jag gillar inte det. Men självklart att börja träna och gå ner lite i vikt!
Jag önskar att jag hittar mig själv detta år!

Nyårsafton

Förra året på nyårsafton skrev jag ett inlägg om vad jag ville skulle hända 2011 och vad jag skulle göra. Det kommer komma upp nu i dag. Väldigt spännande och se vad som har hänt. Tänkte göra lika dant i år. Tid inställt inlägg som kommer på nyårsafton 2012!

Om någon timme kommer Maria och Hamza hit som ska fira nyår med oss. Vi ska senare i väd till Sofie & Suleyman där även Emelie och Fatih kommer. Så blir en svurk nyår. Mycket trevligt. Vi har knyttis, jag har gjort efterrätten! Killarna kommer säkert att spela okey så har med mig lite spel som vi tjejer kan spela. Tror det kommer bli galet mysigt. En helt vanlig kväll som inte är överstyrt det brukar bli bäst så!
Hoppas ni alla får en fin nyårsafton!

Jag ser fram emot 2012! Då jag och M ska bli föräldrar till våran prins.

Året som gått 2011

Så är det näst sista dagen på detta året!
Hade först tänkt skriva ett långt inlägg med bilder och talat om vad som hänt varje månad. Men vet att folk inte orkar läsa det.
Men vad har hänt 2011!?!?
Vi har flyttat till en ny lägenhet, vart i Halmstad, blivit gravid, förlorat en bebis, blivit gravid igen, väntar på vår bebis, blivit moster till världens finaste kille, börjat plugga, vart på semester i Alanya, vart i Stockholm, i Skövde, Hjo, Ullared, Gränna. Fått veta vem ens riktiga vänner är, fått nya vänner, förlorat min bästa vän BAMBAM, fått höra vår sons hjärta, sett vår son på ultraljud. Ja detta är bara en del som har hänt 2011! Och jag längtar så till 12 slaget och att 2012 börjar! Det året jag har längtat efter så länge!

Favorit butiken

Ja det måste ju vara favorit butiken både för mig och M!
Fick iden att åka dit när Tizze sa att hon och Chrille ville dit i mellandagarna. Men som vanligt  så var det mycket velande i den lilla familjen.
Min bror var också sugen på att följa med. Men sen köpte han en systemkamera så då kunde inte han.
Syster och Chrille bestämde sig för att inte följa med.
Och suleyman hoppade av. Så det blev en mysig utflykt för mig och älsklingen!

Resan ner gick kanon! Och när vi kom dit så såg jag redan på en gång att det var ju rena dröm dagen att vara där. Inte alls många bilar på parkeringen. Och det ekade i varuhuset. Så skönt. Vi kunde gå där inne ha med oss vagnen vart vi en gick och kunde gå överallt! Så skönt var det!
Det blev en hel del vi fick med oss hem. Det mesta till skatt så klart.
Som en bärsedle, massa kläder, påslakan, sköttbed, tvättlappar, hygien artiklar och massa annat bra till han!
Fick lite kläder jag med och även M! Sen hamnar det ju alltid lite extra saker!
Resan hem gick bra även den! Var väldigt trött och hade lite ont! Men det gick bra.
Sen kunde jag inte gå mer på hela kvällen!

Men nu är allt inköpt till vår älskling. Nu ska jag bara tvätt alla hans saker. Och ta upp sängen och så. Men väntar lite till med det. Även om jag vill göra det NU!

50 dagar kvar i dag!

Underbart!

Kommer uppdatering i morgon om trippen till Ullared! Har så ont i kroppen nu. Foglossningar from hell!
Men fy vad härligt det var att gå på Gekås i dag nästan INGET folk


Id-kort

I dag var det äntligen dags att fixa id kort till M. Bara efter 14 månader i sverige. haha! Men nu är det äntligen gjort så snart slipper han gå och bära runt på sitt pass.
Sen var vi på ams och skrev in han som arbetslös. Så han kan få a-kassa sen.
Gick hemifrån mig till skatteverket. Det är inte så lång kanske 2 km. Men det var ändå tufft. Kunde inte gå snabbt och hade lite ont. Men det var ändå skönt att röra på sig. Längtar tills jag kan ta en tur med barnvagnen och inte ha ont!


Sen var det äntligen dags för ett besök hos BM igen! Alla värden var jätte bra och skatt mådde bra. Hjärtslagen var på 144 och mitt SF mått var på 34. Jag har bara gått upp 7 kilo. Det tycker jag är helt ok!
M var med i dag och han tyckte det var häftigt att höra hjärtat slå. Och han ställde många frågor till bm. Så söt han är världens finaste man har jag.

I morgon ät det dags för Gekås. Hade inte tänkt åka dit någon mer gång innan bebisen kommer. Men vill köpa det sista där och det är ju bättre priser där. Den här gången ska M med. Även kanske hans vän Suleyman också. Hoppas på det då kan dom gå själva och jag får gå själv.. Haha annars blir det att han kollar priset på allt vi köper!
Ska bli mysigt med en liten tripp!

.


Lutfisk

Varje annandag Jul äter vi lutfisk hemma hos mamma och pappa. Så även i år. Hälften av alla äter och hälften inte. Men egentligen förstår jag inte varför för det smakar ju inget själva fisken?

Är så grymt seg i dag. Har ont i hela kroppen. Sista gången jag städar nu innan bebis kommer. Det får vara M jobb. Jag har ont i magen, mår lite så där illa, det är vanligt nu i graviditeten, trött och orkar inte göra något.
Nu är jag lite trött på detta och vill inget heller än att bebis ska komma ut.

I morgon blir det ett besök hos bm. Ska bli mysigt att få lyssna på hjärtat. M ska även följa med denna gången första gången han följer med nu i senare tid. Han har bara varit med när vi skrev in oss. Men han har ju jobbat så inget konstigt!

Det värsta jag vet det är att fråga folk om saker som sällan säger JA! Utan det är nej, jag vet inte, kanske. Att man alltid kommer i andra hand. Att ska inte vi göra det så kan vi det. Det är något jag ska ändra på nu till nyårslöfte. Att sluta fråga och bli besviken.

Är fortfarande hos mamma. M är i väg och tränar bort alla extra kilon han har ätit nu i jul. Ska hem snart och lägga mig och slöa hela kvällen!

.


Kläderna till prinsen

Här är kläderna som skatt fick av mamma och pappa!
Alla är från Nameit förutom pyjamasen. Sen fick han jätte häftiga jeans också med hittar ingen bild på dom!

R.I.P den gamla och välkommen du nya!

Du har varit en sann vän du min gamle vän men nu efter sju år är det dags för dig att vila i graven!

Och vi hälsar dig värmt välkommen vår nya fina SMALA tv hem till vår familj!

image description

M och min julklapp till varandra!

 


Juldagen

Så var julafton över på ett swich! Men vilken mysig dag vi hade. Jag är så glad att vi slipper åka runt till massa folk. Utan kan vara på ett och samma ställe och det bästa stället hos MAMMA! M föräldrar bor ju värken här eller firar jul!
Massa mat åt vi. Mat åt vi hela tiden kändes det som. Men jag får inte i så mycket mat. Det är lite trångt i magen!
Men vad gott det är! Men är glad att det bara en dag om året man äter så!


Så kom även tomten till oss. Och gissa vem som fick mest julklappar. Självklart Leon! Therese och Chrille kunde nästan gömma sig bland alla julklappar dom hade tillsammans med Leons! Jag och M fick även en del och en del till skatt.
Leon fick sin första Iphone utav sin moster. Han snor alltid min så köpte en egen till han! (ingen riktig)
Jag fick och M fick pressentkort på MediaMarket, kaffe termos, en annan kanna från tapperware, års prenumeration på tv guiden, almanacka, 2 jätte fina stora hjärtan som jag ska hänga upp på väggen. Jag fick prestenkort så jag kan fixa mitt hår. Förstår inte vad dom menade med det, hihi M fick även en eltandborste och lite saker till datorn!
Vi båda är verkligen jätte nöjda med allt.
Skatt fick jätte fina kläder som mamma hade köpte i danmark från name it älskar det märket och ännu mer kläder och pyjamas. Han fick även en leksak och converese skor äkta ända från N.Y! Mamma och pappa är så underbara!

I dag kl 8 var jag och M på mediamarket och handlade våran julklapp till varandra en ny LCD tv 40" blev det. Å så fin den är! Så nu är tjockis tv ute!

Vi har även stor städat. Har inte hunnit det i v så det behövdes. Och senare ska vi bara njuta! Ingen utgång i år heller. Tror det är tredje året i rad som jag inte är ute på juldagen! Och jag saknar det inte. Bara massa folk!

Hoppas ni alla hade en underbar julafton och att ni får en god fortsättning!

God Jul!

Julmaten är i magen och jag är grymt mätt och slö. Sitter och komma på Kalle Anka innan syster med familj kommer och morbror. Då blir det ficka sen blir det nig julklappar. Jag är ju allt ett litet barn när det gäller att öppna paket. Men även se andra öppna sina julklappar från mig.

Jag och M har sagt att vi inte ska dela några julklappar i år. För i morgon ska vi upp tidigt och äntligen köpa en ny tv. Vi ska bli av med tjockis tv. Men innan fick jag allt en lite julklapp från min älskling. Han känner mig hur glad jag blir av paket.
Han får också en julklapp men den är inte från mig utan från skatt. Det räknas ju inte. Vet inte om han har listat ut det om det är därför han har köpt en julklapp eller om han har vart och klämt på paketen. Han är ju själv ett barn med paket.

Hoppas ni alla får en fin julaftons kväll. Med massa god mat och att tomten kommer till er också.


Magbild

Här kommer en mag bild på beställning


.


Sakta....

...men säkert
Bara 20% 7 veckor och 56 dagar kvar! Men det gör inget om han kommer om 5 veckor ;)


Lillejul

Båda mina föräldrar jobbar inom vården och förr så var det nästan alltid någon som jobbade på julafton ibland båda två fast omlott. Vi behövde ju aldrig vara ensamma men vi var sällan hela familjen. Så vi startade en annan tradition. Att ha lillejul dagen innan julafton där vi tjuvåt på julbordet och spelade bingo lotto och så.
Nu är dom båda ofta lediga. Men vi kör ändå på traditionen. Och jag älskar det.
I kväll så ska vi ändra lite på den. I kväll ska vi vara hemma hos syster.
Så snart börjar familjen Örneling/Dolk/Subasi att fira jul!

När kommer skatt?

5 Februari
Christoffer Dolk 3220g
11 Februari
Hamza Turkoguz 2900g
12 Februari
Anna Forsberg 3357g
13 Februari
Sofie Holmbom Celikkiran 3478g
14 Februari
Johanna ????g
Tina Söderkvist 3790g
Anna Karlsson 3250g
15 Februari
Anna Gustafsson 2940g
CeciliaLindberg 3912g
16 Februari
Robert Örneling 2700g
17 Februari
Mustafa Subasi 3200g
Zandra Örneling 3550g
Sandra Johansson 3100g
18 Februari
Lina Maxedius 3840g
Fredrika Karlsson 3785g
19 Februari
Esther Sverrisdottir 3750g
Marika Lindström Karlquist 3945g
20 Februari
Sara Sztark 3553g
Maria Jansson 3650g
21 Februari
Josefina 3850g
Monica Ucak 3820g
Josephine Aydin Bendroth 3410g
Linn Bertels 3750g
22 Februari
Olivia 3180g
Lillemor Örneling 2900g
23 Februari
Marie Nylén 3710g
Jennie Ullsätter 3650g
24 Februari
Therese Karlsson Sari 4010g
25 Februari
Lindah 3700g
Therese Örneling 4090g
Marcus Örneling 3015g
28 Februari
Emma Öral 3680g
29 Februari
Karin Canpolat 3618g
Mikaela Nilsson 3720g

Alanya liv

När jag lyssna på den låten som finns längst ner. Så får jag panik! Jag saknar mitt alanya liv grymt mycket då. Och nu kommer den på reklamen till New Years Eve.
Så vad är det jag saknar?
Crazy Hores och min favvo drink

Queens Garden

Att ligga vid poolen

Dricka Efes

Alla utflykter

Att ha världens bästa jobb

Att bo vid medelhavet

Att vara brun!

Det är en hel del mer saker jag saknar. Allt galet som bara kan hända i Alanya, människorna, borgen, hamnen mit gamla liv där nere! Jag är så glad att jag har levt det livet. Och jag vet att jag är färdig med det. Men jag saknar dig jätte mycket ibland! Speciellt när man hör låtar som denna!
ALANYA 2008 - 2009 - 2010 - 2011

Julklappar

Så är alla julklappar inköpta och inslagna. Nu kan det gärna bli julafton!

Vill ge er alla läsare ett julkort


Skit dag!

Har vart allmän seg i dag med. Ville inte gå upp utan sova hela dagen . Men det går ju inte!
Gick till mamma och pappa för att skriva ut saker från datorn. Ingen var hemma och det var det värsta jag gjort på länge. Fy vad jag grät. Det var jätte jobbigt! Så dit ska jag inte igen när ingen är hemma just nu! När någon är hemma så tänker man ju på annat i alla fall!


Sen gick jag till bror och fick lite lunch och latade oss i soffan.

Veckohandlingen är färdig för denna veckan. Väldigt skönt!

För övrigt är det en riktig skit dag. Stör mig på allt och alla. Vill bara ta en säck över huvudet och gömma mig!

Saknaden lika stor

I dag är det en vecka sedan du var tvungen att lämna oss. Jag saknar dig oerhört mycket. Saknaden kommer aldrig försvinna. Och jag kommer aldrig kunna förstå varför du var tvungen att lämna oss så hastigt.
Jag förstår inte hur vissa kan skoja om det i familjen. Man märker vilka som tycker det är oerhört jobbigt och vilka som mest tycker det är skönt. Men jag är även ledsen jag kan inte tycka synd om dom som tycker det är tufft. För dom hade även en chans att inte göra det.


Jag har vart hemma hos mamma och pappa några gånger sen förra veckan. Men det känns tomt där hemma man märker att det är något som fattas. Det finns vissa saker jag inte kan titta på. Som t.ex där hans matskål stod, jag kan inte titta upp i fönstret där han alltid satt och väntade när han var själv. Det är oerhört tufft.
Jag älskar dig min älskade lurviga vän! Och du kommer alltid finnas i mitt hjärta!

VILL TACKA ALLA SOM HAR FUNNITS DÄR! NI ÄR UNDERBARA!

image description

image description
image description

Du var den varmaste som fanns. Jag kan inte förstå hur man kan göra så.
Jag kommer alltid att älska dig! Du kommer alltid vara min lilla bebis
Min bästa kompis som alltid fanns där!
Du kommer alltid vara saknad. Och det kommer alltid känns tomt utan dig.
Jag önskar så att min son hade fått chansen att träffa dig!

.


Ont

Det var verkligen jätte fint på dopet i går. Så nu är även Levis döpt. Nästa år tror jag inte det blir så mycket dop!
Vi ska nog ha namncermoni i stället!


I dag så fick M jobba på elgigantens lager. Men bara några timmar för sen så ringde dom och frågade om han ville jobba på Aditro i morgon kl6.00 så då fick han sluta tidigare för han jobbade kväll skift på elgiganten! Skönt att han fick lite jobb i veckan. Han har ju vart ledig sen i onsdags!

Själv har jag varit på stan med syster och Leon. Men det är inte så enkelt att gå på stan med bebis. Då man ska klä på och klä av han hela tiden så han inte svettas inne i affärerna och frysa ute. Så köpte med oss baguetter från mackmakeriet och gick hem till mig!
Efter det åkte jag mamma och pappa till Ikea och handlade lite och fikade med syster, chrille och Leon. Sen blev det ekohallen. År och dagar sedan jag var där känns det som.
Men nu äntligen är alla julklappar färdiga. Tänkte slå in dem i morgon!
Men när jag kom hem hade jag riktigt ont överallt i kroppen. Inget bra att gå så mycket nu känner jag!
Men det har vart en mysig dag!

Nu ligger M och sover och jag ska väl sova jag med snart. Funderar på om jag ska orka duscha eller inte.. Haha stora problem det där!

I lördags var det för övrigt bara 2 månader kvar till BF men jag hoppas ju så klart på 6 veckor!

.


När

Många som har gissat i går och i dag så skriver i listan nu. Hoppas det kommer fler gissningar. Det är faktikst en tävling med pris :)

5 Februari
Christoffer Dolk 3220g
12 Februari
Anna Forsberg 3357g
13 Februari
Sofie Holmbom Celikkiran 3478g
14 Februari
Johanna ????g
Tina Söderkvist 3790g
Anna Karlsson 3250g
15 Februari
Anna Gustafsson 2940g
16 Februari
Robert Örneling 2700g
17 Februari
Mustafa Subasi 3200g
Zandra Örneling 3550g
18 Februari
Lina Maxedius 3840g
Fredrika Karlsson 3785g
19 Februari
Esther Sverrisdottir 3750g
20 Februari
Sara Sztark 3553g
Maria Jansson 3650g
21 Februari
Josefina 3850g
Monica Ucak 3820g
22 Februari
Olivia 3180g
Lillemor Örneling 2900g
23 Februari
Marie Nylén 3710g
Jennie Ullsätter 3650g
24 Februari
Therese Karlsson Sari 4010g
25 Februari
Lindah 3700g
Therese Örneling 4090g
Marcus Örneling 3015g
28 Februari
Emma Öral 3680g
29 Februari
Karin Canpolat 3618g
Mikaela Nilsson 3720g

Gekås i mellandagarna?

Har börjat fundera på att åka till gekås i mellandagarna.
Någon som vet om det är mycket folk då?
Tänkte köpa det sista som behövs till skatt.
Om det inte är så mycket folk så slipper alla gå in i magen. Jag vet inte när jag kommer orkar att åka dit efter bf!
Så om någon vet hur det är i mellandagarna så säg till

Vill komma ut!

Nu i kväll känns det som skatt vill komma ut! Han bökar, trycker sparkar och gud vet vad han gör. Haha första gången jag verkligen känner han så där jätte tydligt och länge. Till och med M fick känna några sparkar. Annars är han ju ganska blyg för baba!

När kommer prinsen?

Ni som inte gissat do it!!!

12 Februari
Anna Forsberg 3357g
14 Februari
Johanna ????g
Tina Söderkvist 3790g
18 Februari
Lina Maxedius 3840g
20 Februari
Sara Sztark 3553g
Maria Jansson 3650g
22 Februari
Olivia 3180g
23 Februari
Marie Nylén 3710g
Jennie Ullsätter 3650g
24 Februari
Therese Karlsson Sari 4010g
25 Februari
Lindah 3700g
Therese Örneling 4090g
28 Februari
Emma Öral 3680g
29 Februari
Karin Canpolat 3618g

Trevlig kväll

Hade en helt underbart trevlig kväll i går med goda vänner. Så kul att killarna kan umgås och prata deras språk och vi tjejer kan prata svenska.
Jätte trevligt att även träffa Fredrika och Hasan som kom från Nässjö för att vara med!


I dag skulle jag syster mamma och bror till tyghuset i taberg hade vi tänkt oss. Men precis när jag hade gått upp ringer syster och säger att mamma är sjuk så det blir inget. Tråkigt när man har ställt in sig på något.
Så städade i stället!
Sen ringde Suleyman och frågade om vi ville följa med upp till a6 och Ikea. Så snart ska vi möta upp dom på bussen. Tror ju knappast vi kommer vara själva där uppe. Men skönt att hitta på något.

I kväll ska M på julbord med jobbet och jag tror jag ska gotta mig här hemma med tända ljus och mys. Ska bli skönt! Inte utslängd denna lördagen i alla fall.
Känner mig som en karl när jag sitter ner. Helt otroligt! Haha! Kan ju inte sitta ihop med benen så måste ju sitta i sär med dom. Jätte sexigt. Magen är stor och i vägen nu mera!

.


Svar på kommentar

Anonym om Svurkfamiljerna:
Hej

Jag lider verkligen med dig, det dina föräldrar gjorde var fruktansvärt fel mot både dig och hunden. Jag har själv erfarenhet av agressiva och opålitliga hundar och det jag lärt mig är att nästan alla kan förändras med rätt träning och rätt person. I detta fallet blir det nästan skratttretande att dom väljer att avliva en sån liten hund pga att dom inte litar på den, herre gud chansen att han skulle kunnat skada nån är försvinnande liten. Och att han inte gilla barn hade ju varit lätt avhjälp med både träning som hundpsykologen skrev och även låtit hunden slippa träffa barn. Jag har ett super exempel på att det går att förändra en hund, min familj tog över en stor hund som varit med om mycket obehagligt så den hunden var både opålitlig, agressiv och extremt vaktig. Det var en stor hund i schäferstorlek så den var dödsdömd pga att alla var rädda att den skulle skada nån allvarligt. Men vi gav oss fan på att hjälpa hunden, hunden var 6 år gammal när vi tog över den. Vi avlivade hunden 14 år gammal pga ålder, dom sista 6-7 åren som hunden var hos oss kunde ingen tro att det var samma hund, hunden blev ett praktexemplar hur mycket en hund kan utvecklas med rätt ledare och träning, hunden visade aldrig agressivitet utan tvärt om så började hunden bli positivt inställt till människor och det gick att lita på hunden i alla väder. det var som att vända en hand, hunden gick i princip alltid lös - alltid brevid våran sida. Det tog oss ungefär 1-2 år att få ordning på hunden, det hundar behöver är att ha någon som leder dom och visar dom rätt väg. Våran hund var agressiv pga att den aldrig hade haft nån som den litade på som var en flockledare allså tog hunden på sig massa ansvar själv som den inte klarade av utan blev do agressiv och vaktig med mer, när hunden insåg att den hittat människor som den kunde lita på så kunde hunden äntligen slappna av och så småning om blev det en riktig pärla av den. Den hunden är i dag saknad av många, alla som lärde känna den tyckte det var en fantastisk hund och jag tror måga lärde sig nåt av hunden. Det går verkligen att göra nåt åt hundar som inte är bra, det rä ju det som är så fantastiskt med dom, att dom är så formbara - men man måste ibaldn vara bredd att jobba hårt och kämpa. Jag tycker synd om både dig och Bambam att dina föräldrar gav upp, dom gjorde fel men det är det dom som får leva med. Ursäkta att det blev en hel roman hahaha men jag brinner verkligen för hundar och vet vikten av att kämpa för att det ska bl nåt bra :-) . Hoppas du kan må bättre så småning om och att ni kanske kan skaffa er en egen liten pudel längre fram, jag tror du kommer bli en jättebra mamma och matte :-)

Svar:
Tack så jätte mycket betyder jääte mycket det du skriver. Och jag kan inte lyssna på dom när dom säger att det går inte att ändra han beteende för det vet jag också att det går. Det var det jag bad dom göra. Bambam var mer som en bebis än en hund och han fick alltid som han ville. Det var det som var felet. Men jag hade små tränat han lite hur han skulle vara här hemma hos mig och M. Och det funkade bra.
Ja det kommer bli en liten pudel någon gång!
När jag var liten ville jag alltid ha hund. Det är många barnsdrömmar. Och mina barn ska få växa upp med en hund! Det har jag bestämt!

Tack ännu en gång för din kommentar!

Svurkfamiljerna

I dag är det dags igen att träffa Svurkkfamiljerna! I dag ska vi hem till Emelie och Fatih! Ska bli mycket trevligt. Längtat efter detta hela veckan! Ska bli skönt att hitta på något!

Var hemma hos mamma och pappa innan! Det var tufft och det var tunga steg dit. Redan i trappuppgången började tårarna komma. Träffade deras granne som fick mig att tänka på annat ståd och prata med henne lite. Sen kom jag utanför dörren där Skylten "Varning för hunden" hade tagit neds. Då blev det jobbigt igen!
Jag valde att gå dit i dag för syster och Leon skulle dit. Leon skulle få mig att tänka på annat. Men det var jätte jobbigt. Och jag letade efter honom många gånger! Och jag bad dem att inte prata om dom! Mamma tog fram en påse med hans saker som syster skulle ge till hennes sambos pappa som har hund. Kunde inte ens titta vad det var i den. Fy vad jobbigt det var!

Jag vet att det är lika tufft för alla i familjen för vissa är det värre än andra. Jag kan inte säga att det är värst för mig. Men jag kan säga att i mina tankar var det inte ända sättet att avliva han. Att han inte ge han en chans. Några såg det som ända utvägen och litade inte alls på han! Jag sa aldrig att du ska dö till han. Jag var den som försvarade han. Och gör fortfarande.
Har pratat med en hund psykolog som jag hade bestämt att jag skulle ta bambam med mig till! Jag mailade henne kvällen innan. Fick svar i går. Jag vet inte om det skulle funka men för mig var det ett annat alternativ! Hon gav mig några råd och sedan undrade hon när vi skulle träffas. Jobbigt att säga att det var för sent.
Han visade mig respekt när jag sa till han så hög han aldrig mig. Och jag var villig att låta han snuffa på min bebis. Självklart så accepterar jag inte att han skulle skada min son. Men han skulle fått en chans att inte visa den avundsjukan han hade till barn! Men fick aldrig chansen att testa.
Det som gjorde så ont i allt detta var att i söndags så började mamma och pappa prata om detta med mig. Och jag började gråta på en gång! Och sa ni får inte. Ni måste ge han en chans ni måste ge han en bättre uppfostran. MAN KAN LÄRA GAMMLA HUNDAR SITTA! Jag skrev ett sms "Lova mig att inget göra till bambam utan min vetskap. Jag skulle aldrig klara av det" Och det lovade mamma!
Så det var jätte tufft när hon hade ringt på tisdags morgonen och fått tid på eftermiddagen. Och under dom timmarna inte sagt något till mig.Visst hon visste att jag skulle hem och "rädda" han. Men dom kunde ringt mig när dom skulle åka. Frågat om jag ville följa med! Dom trodde dom skonade mig. Jag kan säga att dom gjorde helt tvärt om! Jag hade hellre velat se han somna in så där fint och veta med egna ögon att han inte led.
Det är det som gör mig så besviken på dom! Det är det som gör så ont!
Nu har det gått några dagar och jag har skrivit om han då och då. Jag ska skona er från för mycket prat om han!
Alla vet att han var min svarta lurviga älskling, min bästa kompis. Jag var så fäst vid han! Jag var den som brydde mig mest om han just nu!
Här är en del av mailet hundpsykologen skrev

Hej!

Det är mycket vanligt att hundar inte gillar barn. Barn beter sig inte som vuxna och har inte förmågan att "läsa" hunden om tex den vill bli klappad eller inte.Därför måste man träna hundar att gilla barn eller att åtminstone ha tolerans mot dem.Man måste förståss också fostra barn i att de inte får gå till hunden utan att mamma och pappa är med.Ett bra sätt är att låta barnet få ge hunden en gobit. Tex en liten bit köttbulle. På så vis så lär ni hunden att det innebär något positivt när barnet kommer nära.När barnet sedan blir lite större så kan man låta barnet få gömma godis åt hunden vilket gör att de får en rolig lek tillsammans och därmed så ökar samarbetet och förståelsen mellan barn och hund.Hunden ska inte bannas i den här träningen. Vill den inte vara i närheten av barnet så måste ni respektera det.Det är inte att vara dominant eller elak att inte vilja vara nära något som man inte gillar eller kanske tom är rädd för.Om ni skulle tvinga hunden till detta så kan det bli ett mycket större problem.

Tips till er andra om ni har liknande problem!

.


Älskar alla dessa dregelhaklappar


Uppdrag granskning

Kollade på uppdrag granskning. So var i går eftersom det handlade om hatet mot muslimer. Det är alltid ett sådant tjat om just muslimer.
Vi har en lite diskussion i vår grupp på facebook "Vi med turkiska killar" Även om alla är tillsammans med muslimer där har många olika syner på det hela. Inget jag absolut kommer berätta om här!


Jag är som ni vet tillsammans med en muslimsk man och jag är stolt över det! Han är troende men han följer ju inte allt fullt ut. Precis som jag. Jag är kristen men följer inte allt ut.

Jag förstår inte varför det är ett sådant stort hat till just muslimer? Alla andra religioner då? Varför är det inte lika stort hat till dom. Ja jag vet den stora anledningen!

Ordet rasblandningen som en person kallar våra barn som har föräldrar från olika religioner. Som att vi var några hundar.

Och folk som inte vill ställa upp på intervjuer? Varför? Vågar dom inte stå för det dom säger? Jag undrar om alla dessa personer någon sin åker på en utlandssemester till något muslimskt land?

Jag är glad att sverige är ett mångkulturellt samhälle.
Man behöver inte fira skolavslutningen i just en kyrka. För det finns svenskar som inte är kristna. Men man ska banne mig få sjunga nationalsången på national dagen. Man ska kunna bära en svensk flagga på tröjan, ryggsäcken eller vad som utan att bli kallad rasist. Vi ska ha jullov inte vinterlov som det ska heta för alla firar inte jul!

Detta är mina åsikter. Alla får ha sina egna åsikter. Mitt barn ska växa upp i ett med lite muslimska traditioner och lite svenska traditioner! Och det är jag glad över!

Gravid = bantningskurs

Ja jag vet man går ju inte ner av att vara gravid. Men jag har tappat mitt sug efter onyttiga saker helt. Äter nästan aldrig godis eller chips eller popcorn! Dricker inte mycket cola light och är inte så sugen på fet mat! Jag äter bara mcdonalds och sådant bara för att jag inte orkar laga mat i bland!

I dag när jag var på ica maxi så gick jag till chips avdelningen tänkte köpa något gott och äta i dag. Men stod nog där i 5 min och var inte sugen på att köpa något. Kom inte på något jag ville ha! Gick sedan förbi godiset men rynkade på näsan och gick och betalade i stället. Jag trodde jag skulle vara sådant vrak när jag var gravid. Är i stället tvärtom! Helt otroligt. Men tur är väl det hade inte velat gå upp 20 kilo under min graviditet!

Plus nu i slutet blir man ju proppmätt efter en lite portion. Finns inte så mycket plats i matsäcken just nu!

Lunch

Haft en jätte mysig lunch med fina Lisa.
Vi åt på Liban Deli! Å det är så gott där! Var jätte länge sedan jag åt där så var lite extra gott i dag!
Har alltid mina favoriter jag tar där! Man blir så mätt!

Underbaraste mannen!

Jag har ju helt klart den bästa killen i världen.
Vilket stöd han ger mig.
Han var hemma och var sjuk i dag! Visst han var sjuk men inte dödssjuk! Han kunde jobbat! Men han stannade hemma för min skull! För att jag har varit ett vrak. Tror ingen förstått hur hårt detta har tagit mig.
O älskade M vad jag älskar dig! Satt och kollade på han innan och fick en sådan där pirrig känsla i magen som att jag var nykär på nytt!
Han säger att han vill köpa en ny Bambam till mig. Ingen kommer att vara som bambam! Och vi kan inte skaffa det nu. Vi kan inte ta hand om både ett barn och en hund. Men vi kommer skaffa en lika dan hund som bambam! Jag kan inte tänka mig ett liv utan hund längre.


Jag bävar för den dagen jag måste hem till mamma och pappa! Jag kommer tycka det är så jobbigt. Jag vet inte ens om jag vill gå dit på julafton! För den dagen då kommer det verkligen kännas! Och jag vet inte när jag är beredd på det! Kanske få fira julen här hemma bara jag och M!

I morgon skulle han till jobbet men fanns inget jobb så han blir hemma i morgon med. Men får man frukost på sängen som jag fick i dag så tackar jag inte nej kan jag lova!

Nä dags att kolla på första Twillight filmen ville inte se den i går. Så ska se den nu i stället. Tänka se alla på nytt igen!

Alltid i mitt hjärta

Han kommer ha en stor del i mitt hjärta! Alltid en plats i mitt hem!


Turkish style

Det här ska tydligen vara bra för ryggont! Glas med bomull och lite whisky som dom tänder eld på och sedan sätter på ryggen!


.


...


Hemsk natt!

Jag somnade med tårar, jag vaknade med tårar. Varje gång jag gick upp i natt så hade jag tårar i ögonen. Det har vart en hemsk natt. Jag kan fortfarande inte förstå varför? Hur dom kunde ge upp så lätt.
Hur veterinären kunde säga att det inte fanns någon annan väg än att ta hans liv. Att han inte mådde bra. Hon hade ju inte ens träffat Bambam? Hur kan någon som ska hjälpa djur att leva ta ett sådant beslut?
Anledningen till att dom inte sa något till mig var för att dom visste att jag skulle ta Bambam hem till mig i stället. Ja men varför hade jag inte fått det? Bambam visade respekt för mig. Han högg aldrig mig. Han lyssnade på mig.
Hur kan man ta ett sådant beslut så hastigt som mina föräldrar gjorde. Det är ett beslut man aldrig kan ångra.

Denna jul kommer vara den värsta julen på länge. Hur ska jag ens kunna fira den hos mamma och pappa? Jag vill inte gå dit. Det kommer vara så jobbigt. Det kommer verkligen vara dagen jag förstår att han verkligen är borta. Nej vi kan hoppa över denna jul. Varför ens fira en jul när man mist någon.

Bambam kom in i vår familj och fick våran familj att bli hel igen. Efter mycket onda och jobbiga saker blev han en räddning. Nu är limmet borta och jag tror vår familj kommer splittras lika snabbt.

Om han hade vart sjuk hade jag kanske inte vart så ledsen. Men han var frisk. Han var så älskad av många. Men även hatad för dom som en gång älskade han. Nu får min son aldrig träffa min bästevän.
M sa i går att vi kunde skaffa en lika dan Bambam! Men ingen kan ersätta hans plats.

Låg i sängen hela kvällen i går och ligger fortfarande i sängen. Kommer säkert att göra det hela dagen. Jag vet att jag har en son i magen som jag älskar så men just nu måste jag få sörja. Och det kommer ta tid. Men låt mig få ta den tiden.

 


RIP Bambam

I dag den 13 December 2011 somnade min bästa vän in! Han blev hela 6 år!
Han var inte sjuk utan en frisk och underbar hund! Problemet var att han var inte snäll mot andra hundar och han var inte snäll mot barn! Men han gjorde ingen jätte illa.
Jag visste att detta skulle komma då mina föräldrar hade fått för sig att dom skulle döda han i stället för att hjälpa han.
Men jag trodde aldrig dom skulle göra det utan min vetskap. I dag kommer pappa hem till mig och säger att han är borta. Dom ringde djursjukhuset och dom sa att dom hade ett återbud så det fanns tid i dag!
Jag fick inte ens säga hej då till min bästa vän. Jag fick inte ens ge han en puss det är det som gör mest ont!
HUr kan man göra något sådant?!
Jag är helt förstörd! Hur kan dom göra så här mot en höggravid tjej! Sin egna dotter!
Han var min bästa vän! Han fanns alltid där och gjorde vardagen lite ljusare. Han blev alltid så glad när man kan hem!
Saknade kommer vara enorm! Och besvikelsen mot min mamma kommer vara stor att hon gjorde detta!
Jag kommer aldrig kunna gå hem till mamma och pappa igen! Det kommer vara så jobbigt att gå dit och ingen bambam som hälsar på en!
Jag tror inte många förstår var denna underbara hund betydde för mig!
JAG ÄLSKAR DIG BAMBAM <3
Ingen kommer kunna ta din plats

.


Gissar tävling

Ja som jag skrev i går så är det nu dags att skriva när ni tror att bebis kommer och hur mycket han väger.
Här kommer den första listan! Tänkte väl uppdatera den varje vecka efter att nya har skrivit!
Och jag ska allt ge den som kommer närmst ett litet pris!
12 Februari
Anna Forsberg 3357g
14 Februari
Johanna ????g
Tina Söderkvist 3790g
18 Februari
Anonym 3840g
20 Februari
Sara Sztark 3553g
Maria Jansson 3650g
22 Februari
Olivia 3180g
23 Februari
Marie Nylén 3710g
Jennie Ullsätter 3650g
25 Februari
Lindah ????g

Underbara tavlor

Hittade en jääte mysig sida där man kunde beställa jätte fina tavlor. Det ska jag göra sen när skatt är född!

.


Gissa tävling!

Nu är det dags att börja gissa på när vår skatt kommer! Han är beräknad till den 17 Februari. Könet är ju ingen idé att gissa på! Så gissa på datum och vikt! Den som gissar närmst! Kommer vinna ett pris!


Trevlig kväll!

Hade en mysig och trevligt kväll hos syster i går. Och Leon vägrade sova när han visste att moster var där. Han är så söt. Vilken kärlek han och jag har!
Åt pizza och kollade på HV! Dock tråkigaste matchen på länge.
När jag skulle hem var jag rymt orolig att det skulle se förjävligt ut här hemma efter 4 killars fotbolls tittande. Men man har ju världens finaste pojkvän. Så det såg ut som när jag lämnade det! underbara man!


Ska snart i väg till S&S för okey kväll!

.


Bambam 6 år

I dag är det ingen vanlig dag för i dag föddes världens bästaste sötaste lurvigaste älskling för 6 år sedan.
Ända sen han har kommit in i våran familj har han varit älskad. Han har betyt så mycket för oss. Han har funnits där när allt har varit jobbigt. Och jag älskar denna varelse som en familjemedlem! Han är bäst!
Jag hoppas han lever minst 6 år till!
Att komma hem och få möta denna hund som blir super glad kan det finnas något bättre?
Han och jag är BFF!
Precis när vi fått hem han!
'

Killdag, julpynt, HV och la liga

I dag är lördag. Det är helg men känns ingen annourlunda för mig.
M vaknade upp och ringde Suleyman för att sedan nästa gå direkt. Men fick hjälp av han att bära upp julpyntet så jag kunde få städa och pynta. I dag ville jag inte ha någon hjälp av han då jag vill pynta i fred. Och det tackade han nog inte nej till. Så nu är det jule fint här hemma. Massa tomtar överallt. Längtar redan tills jag får ta ner dom ;) nej lite mysigt är det. Men bara fram till jul! Efter nyår åker dom ner igen.


M skulle tydligen ha en killdag. Så han gick till S så fort han hjälpt mig. Där ska dom va sen blir det träning. Sen är jag utslängd för dom ska se La Liga El Clasico. Jag hoppas jag får ta med han på en riktig match någon gång. Jag har ju vart på en Barcelona match och det var det häftigaste jag varit med om. Men någon gång ska det nog bli av.
Så jag ska hem till syster och kolla på HV matchen! Hoppas dom vinner denna speciella match! Lite smått avis på Chrille som får gå på den.

Dags att ta ut banankakan som står i ugnen och hoppa in i duschen!
Hoppas ni får en fin lördag!
Barcelona - Valencia
Så var ju nästan en El clasico ;)

.


Sushi

Efter mer än ett år sedan jag åt sushi var det äntligen dags att få äta det igen.
Jag kollade med killen som gör Sushi vad jag fick och inte fick äta så det var ingen fara.
Så jag möte upp Emelie och prinsessan för en sushi lunch. Och fy vad gott det var..
Mycket trevlig lunch.
Sen blev det en familjefika hos mamma och pappa. Hela familjen, mamma, pappa, bror, syster, Chrille, Leon och Mustafa.
Vi har precis vart och handlat och ätit tacos. Något som var länge sen jag åt också! Och nu håller vi på med vårt fredags nöje. TVÄTTA! haha varje fredag!

.


Ont

Det gör ont i ögonen efter alla tårar. Dagen har inte varit den bästa kan jag lova. Och jag vill bara vakna upp ur mardrömmen och önska att det bara var en dålig dröm. Men nopp kommer nog vakna upp med svullna ögon i stället.
Visst är det inte hela världen och visst kommer det säkert ordna sig som alla säger. Men jag behöver garantier. Jag behöver veta. Jag orkar inte gå runt och oroa mig igen! Det är så tröttsammt!
Men jag är evigt tacksam för att jag har min älskling! Utan han hade jag inte klarat alla bakslag! Du är underbar! ÄLSKAR DIG

Turen vänder

Så vänder våran tur! Jätte bra dag det här blev!

Galatasaray!

Ja det var väl för tur att Galatasaray vann! 3-1 och Elmander gjorde ett mål.
En glad man fick jag hem i alla fall!

Bullbak

I dag har jag och bror vart hos syster. Dom har bakat bullar jag har passat Leon! Tyckte jag var rikgtigt bra fördelat.
Men borta en hel dag är vad jag klarar av och nu blir det soffan hela kvällen. Måste även försöka öva på provet som är i morgon. Kommer nog gå så där. Men bara jag får G så är jag nöjd.
När jag kom hem trodde jag M redan hade gott men det hade han inte. Å va lycklig jag blev. Att få se han innan skulle gå.


M ska i väg till Suleyman med resten av turk killarna och kolla på fotboll! Så får hoppas Galatasaray vinner så det blir glada minner här.
Och jag ska bara njuta av min ensamhet O vad det är skönt att få vara själv en kväll i mörkret med tända ljus.

.


Upprörd

Upprörd... om Sticker folk i ögonen:
Om du vill visa detta eller ej är upp till dig Zandra...

Ellepii eller vad du nu hette som kommenterade Zandras "griskött's inlägg" om att "Sen låter det inte som M är muslim. Jobbade med alkohol, bor och ska ha barn utan att vara gift osv... Håller man sig inte till bla dessa två (super)basic reglerna kan man inte kalla sig för muslim"...Hur många muslimer i världen skall i sånna fall avsäga sig sin religösa titel som muslim?Vet du hur många muslimer som LIVNÄR sig och SIN FAMILJ på att arbeta i baren under sommaren?Just den punkten var något utav den dummaste punkt jag hört.Jag läser just nu koranen för att förstå vart folk får alla sina tankar från och det står att du inte skall FÖRTÄRA alkohol, och det är väl inte det samma som att arbeta i bar?Eller inte ens bar.Bara på den enklaste restaurangen serveras det öl i mer än halva Turkiet (som exempel)...men som vi alla vet så tolkar alla religionen på olika sätt, men att säga att någon du inte ens känner "inte är

Fotomodell

I dag har jag och min lurviga älskling lekt fotomodell. Han var jätte duktig och gjorde precis som jag ville. Resultatet får ni se om några veckor.


.


V.30

Vecka 30

Kroppen: Det är vanligt att brösten läcker råmjölk "kolostrum" redan nu. Det brukar inte vara fråga om några stora mängder, men det kan det vara bra att införskaffa en skön amningsbehå utan byglar som du kan ha om natten.
Om förvärkarna upplevs som smärtsamma är det en signal om att allt inte står rätt till. Detta inträffar vanligtvis efter en lång arbetsdag eller då du är jäktad. Ta det lite lugnare och förkorta gärna dina arbetsdagar. Om du får kraftiga sammandragningar brukar man kontrollera livmoderhalsen för att se att den inte är försvagad och öppnar sig i förtid. Om så är fallet kan sjukskrivning vara aktuellt för att man ska kunna vila. Ibland rekommenderas en kortare tids sjukhusvistelse och/eller läkemedel som stoppar sammandragningarna.
De flesta föräldrar kommer nu att börja eller har redan påbörjat en föräldrakurs eller förlossningsförberedande kurs.

Barnet: Barnet växer mycket och ökar nu från drygt ett kilo till tre och ett halvt kilo på bara tio veckor. Barnet vaggas till sömns av mammans rörelser och vaknar ofta när hon lägger sig. Den dygnsrytm som barnet har i slutet av graviditeten kan även hålla i sig efter födseln, men det är inte säkert. Barnet hör många ljud inifrån mammans kropp, bland annat ljud från mammans hjärta och mage. Ljud från magen kan i vissa fall uppgå till så mycket som 80 decibel vilket kan jämföras med en kraftigt trafikerad gata.

Sticker folk i ögonen

Pia  ([email protected]) om Griskött:
"Jag hoppas lite smått att när det väl är dags för griskött har M blivit så mycket svenne att han inte bryr sig om griskött ;)"

Jag förstår att du sa detta lite på skoj i och med att du satte en ;) efteråt... Men det låter som du inte har så mycket kunskap om islam och om griskött. Det finns djupare anledningar till att inte äta gris än "gris är äckligt"...

Sen låter det inte som M är muslim. Jobbade med alkohol, bor och ska ha barn utan att vara gift osv... Håller man sig inte till bla dessa två (super)basic reglerna kan man inte kalla sig för muslim... Islam är ett regelverk för nuvarande livet för att få komma till paradiset. Följer man inte reglerna har man ingen tro på vad som kommer hända efter döden (eller så bryr man sig inte om man hamnar i helvetet i ett par evigheter),
Visste väl att det skulle sticka någon i ögonen när jag skrev om griskött i går.
Det gör ont i många ögon när man berättar om hur vi ska uppfostra vårt barn. Med blandad kulturer. Men jag vill att folk ska acceptera det vi väljer. Jag kommer därför heller inte berätta allt hur vi gör.
Ja självklart var det lite på skoj den sista meningen. Men jag känner att det är så långt bort att vi diskuterar inte den saken nu. För när vi väl kommer till dagisåldern och barnkalas åldern då barnet börjat förstå och ser vad andra barn äter pratar vi om det då.


Jag vet att det finns en djupare anledning till griskött.
Men jag är kristen. Men jag dricker, jag har sex innan äktenskapet jag går inte i kyrkan mer än när det är dop eller bröllop eller begravning. Men jag kallar mig själv kristen. Så varför skulle han inte få kalla sig muslim bara för han gör dessa saker? Även om det är skilland på islam och kristendom.

Jag vill inte diskutera om detta. För alla har olika synpunkter. Och det får man ha, det ska man ha. Vill du diskutera islam vad som är rätt och fel. Skriv det i din blogg. Gör en debatt eller något.

I love it!

Jag kan inte mer än att säga i love My life. Visst har vi motgångar ibland. Visst känns det piss ibland. Men jag älskar det livet jag har nu.
Jag är så glad över min familj, jag är så glad över att jag har världens finaste pojkvän. Och över alla fina vänner jag har i mitt liv. Alla gamla, alla nya. Jag har vänner jag bryr mig om så mycket, vänner som bryr sig om mig, alla gör mig värm och glad. Jag har sållat ut dom som tar onödig energi. Det bästa av allt jag ska snart bli mamma till världens finaste pojk!


Griskött

Anonym om Finally Friday!:
Hej!

Hoppas jag kan gå ställa en fråga om eventuell kulturkrock..:)!Du som ska ha barn med en turk och känner flera par i samma situation, hur gör ni med griskött till barnen? Ska de äta eller inte äta? Äter du själv sedan du träffade M eller har du slutat? Jag själv vill kunna ge mitt barn men min man är heeeelt emot och kan inte ens tänka tanken utan att må dåligt..

Jag har absolut inte slutat äta griskött. Jag älskar gris kött och skulle inte kunna tänka mig att sluta äta det. Och det respekterar M.
Han respekterar även att jag äter gris både när jag är gravid och när jag ammar. Så han vet att våran son får i sig griskött.
Just nu så säger vi att när det väl är dags för barnet att äta mat. Så ska han inte äta griskött. Det är M vilja. Jag tänker inte diskutera det med han nu. Utan tar den diskutionen när det väl är dags. Man behöver ju inte köpa barnmat med griskött i. Så det dröjer väl 1,5 år innan vi behöver ta upp det.
Vi har sagt att vår son ska själv får välja om olika saker i sitt liv. Vill han äta griskött ska han få det. Vill han gå med svenska kyrkan ska han få det och så tvärt om.
Jag hoppas lite smått att när det väl är dags för griskött har M blivit så mycket svenne att han inte bryr sig om griskött ;)


Hoppas du fick lite svar på din fråga!

Klokare

Så har man blivit lite klokare på föräldrar kursen. Nu vet vi allt om själva förlossningen, smärtlindringen, BB och BB hemvård. M förstådd ju inte allt då det var ganska svåra ord. Men jag tror han förstår mer nu vad som komma skall! Oj vad många vi var. M blev helt paff över alla gravida kvinnor som var där. Vi var nog säkert 50-60 tjocka tjejer.

I morgon är det dags för besök hos bm. Ska få reda på testet om graviditetsdiabetes. Och det bästa av allt få höra på hjärtat. Det finns inget bättre än att få höra på detta.

.


Föräldrakurs

I dag är det dags för första föräldrakursen uppe på sjukhuset. Där dom går igenom förlossningen och så. Jag trodde jag skulle få gå dit själv då M jobbade. Men min underbara man hade fixat så han fick sluta tidigare så nu ska vi gå tillsammans. Tror det är viktigt för han att följa med också och se vad som verkligen sker på en förlossning. Så han inte dör där inne när det väl är dags.

Jag bestämde redan tidigt i min graviditet att mamma skulle vara med under förlossningen. Då M först var tveksam över att följa med in. Då han säger att han inte vill se mig har ont. Men har mognat mer över det nu och nu ska han följa med in. Ska jag ha ont så ska han banne mig få se det. Men vill ändå ha med mamma. I fall han svimmar där inne eller något. Men när vi var uppe på förlossningen i måndags då jag var orolig. Så var man ju tvungen att hålla ett öga på han. HAHA han skulle pilla på allt i rummet. Så sa till mamma att ja du kommer nog få hålla ett öga på han i stället.
Nu är det bara 74 dagar kvar. Och jag ska göra allt från V 38 så han kommer ut.. Även att jag vet att man kan inte göra så mycket. Utan han kommer ut när han känner sig redo. Men å vad jag längtar efter våran skatt!


En dag

Är hos mamma och pappa. Var ute med bambam en stund och det går inte så bra längre och speciellt inte i dag när det är halt och man går och spänner sig för att inte trilla. Men det är härligt väder ute. Nu sitter vi i soffan och myser. Kollade nyss på efter tio då dom pratade om En Dag! Jag såg den förra veckan och den är helt klart värd att se. Jag tyckte om den väldigt mycket.

Drömmar

Ibland drömmer man om en dröm och som man bara älskar. Det värsta är att när någon väcker än och drömmen tar slut. Man gör allt för att somna om och få drömma samma igen. Men nej det gick inte.
Det hände mig nyss. Å jag älskade verkligen denna drömmen och ligger kvar i sängen och dagdrömmer om den i stället. Jag skäms lite över att jag älskar denna drömmen. Och det är inte första gången den personen är med i drömmen. Men å vilken dröm!


Söndag

Känner i kroppen och på humöret att det inte är bra att vara så aktiv en hel helg. Men haft en jätte bra helg så värken är väl värt det. Nästan i alla fall!
Var jätte mysigt på adventsfikat. Kunde dock inte röra mig så satt där i soffan. Hade så ont. Skönt att det finns folk som passade upp på mig.

Det var riktigt skönt att komma hem och känna hur väl städat det luktade. Jag och M är ett bra städ team. Vi gjorde lite Svenska läxor och jag blir så förvånad över hur duktig han är. Mamma sa det också att alla i släkten var så paffa över vad han lärt sig. Dom träffade han förra året på adventsfikat och då var det bara engelska som gällde och nu är det bara svenska. Så stolt över plutten min.

Nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Så skönt att den är över. Ingen bra dag alls i kroppen. Tårar i ögonen hela tiden. Men det hör nog till hormonerna. Men i morgon är det måndag och en ny vecka och något in planerat varje dag. Men då går veckorna fortare.

Älsklingen i dag på fikat


Söndags mys

Nu blir det mys resten av kvällen! Ljusen tända!


.


Bowling

Hade galet trevligt i går. Först förfest hos Mea. Då jag allt blev lite sugen på att ta en drink.. Alla fulla och glad. Men jag var nykter och glad.. Och jag mår nog bäst i dag! Det är det som är så skönt! Jag vet när jag ska gå på fest och "försöka" vara nykter så brukar det inte sluta så. Men nu har jag ju inget val. Men o vad gott det ska bli med en kall cider nästa sommar.
Sedan åkte vi vidare för att bowla. Först hade jag tänkt att inte bowla. Men det är så roligt så självklart så bowlde jag. Och det gick ju bra. Hade lite ont där ett tag men tog det lugnt då.
Nu har jag ont både här och där. Men det var det värt.
Hade även tänkt att följa med ut. Men kände att värken började komma. Foglossningarna blev värre. Så gick hem och mös med M.


Nu ska är det dags att städa. HATAR när det är ostädat och dammet ligger överallt. Senare blir det adventsfika hos min gudmor med hela släkten. Mycket trevlig tradition vi startade förra året. Det är aldrig för sent att starta nya traditioner.

Svurkfamiljerna

I går möttes vi alla svurkfamiljer. Hade verkligen jätte trevligt! Jätte god mat och mycket prat och gos med alla barn. Helt perfekt kväll. Killarna spelade ju självklart okey. Jag fick vara med en gång när Osman åkte hem så fick jag ta hans plats.

I natt sov jag och M 12 timmar. Gud va skönt det var när vi såg att kl var 12 i morse. Låg och mös i sängen och M fick känna skatt sparka en hel del.

Just nu är jag hos mamma som bakar lussekatter och pepparkakor.
Ska snart hem och äta lite innan det blir dags att be ge sig till Mea som ska ha party i kväll!

Hoppas ni alla får en fin lördag!


.


Några fina bebis kläder från Lindex


Finally Friday!

Äntligen fredag. En fredag jag har längtat efter ett tag. I kväll ska jag och M hem till Sofie & Suleyman och äta Suleymans mat! Å turkisk mat I LOVE IT! Plus att jag ska få träffa dom söta svurkarna Elif och Elias. Men där slutar det inte. Emelie och Fatih och deras prinsessa kommer också och även Anna och Osman med deras barn. Träffade Anna och hennes barn i somras så ska bli kul att se Deniz han måste ju blivit jätte stor!
Det ska bli en mycket trevlig kväll. Vet dock inte hur det kommer bli att hå upp alla dessa trappor till tredje våningen. Men alla har sagt att dom ska bära mig upp om det det behövdes.

Har äntligen fått tvätten tvättade efter 2 dagar då man inte kommit in i tvättstugan för någon hade låst sin plutt så man inte kunde komma in. Blev även veckohandling. Så skönt att jag kan åka med mamma varje vecka och göra det. Då jag inte kan bära. Underbara familj jag har!

Nu blir det lite vila innan M kommer hem!

Min lunch i dag bestod av 3 lussebullar. Mm va gott! Men som ni vet fanns ingen ork eller lust till maten. Är detta jätte farligt för fostret?


.


Hahaha

Invandraren på arbetsförmedlingen..
-har ni jobb till mig?
-javisst! Du får bli chef på volvo! Fri bil, hög lön och mm!!
-du skojar med mig?
-ja, men de var ju du som börja!


Mat?

Har ingen lust att laga mat! Är inte sugen på någon mat! Så i dag blir det jordgubbar, mango, ananas till kvällsmat!


A6

Blev inget stan utan det blev A6 i stället. Det blåste så. Och Leon är lite hostig så bättre att inte gå ut och in i butiker. Fick färdigt med julklapp till bror. Nu är det bara Leon kvar att köpa till. Skönt att allt är färdigt.
Sen åkte vi hem och åt. Och så hjälpte jag syster som har fått sin nya mobil. Iphone 4S Inte alls avundsjuk på henne!
Blev mys och bus med Leon också. Gulligaste plutten i världen!


M är på möte med facket. Angående hans ärende på Harrys. Han jobbade ju där som bartender ett instegsjobb var det. Men även om det är instegsjobb så ska arbetsgivaren följa alla regler. Men det gjorde inte Harrys. Så vi kontaktade facket. Så dom har hjälpt oss. Så nu när han slutade där så räknade dom ut hur mycket pengar Harrys var skylldiga M. Och det var en hel del! Dom har inte betalat OB och han jobbar ju bara kvällar och helger. Plus att så dom har gjort med övertid får man inte göra. Han hade en kontrakt på 80 timmar i månaden. Men vissa månader jobbade han 60 timmar och andra 120 timmar. Man måste ge rätt antal timmar varje månad. Ger man för lite "får man skylla sig själv" och betala utan samma lön ändå. Och jobbar man mer än vad man ska. Så ska man få övertidslön för det. Och inte tillgodoräkna det till nästa gång han jobbar för lite en månad. Dom har gjort FEL!
Kul för dom när det kravet kom till dom! Var på många tusenlappar!

.


City

Väntar på att syster och Leon ska komma så ska vi gå en sväng på stan. Ska bli mysigt att verkligen GÅ i stan. Eftersom man bor i stan så blir det ju inte att man riktigt gå där. Utan man gör det man ska sen går man hem. Eller så går man bara igenom! Men nu blir det att gå runt och kolla!

RSS 2.0