Halv tid

I dag är det en speciell dag i dg är jag halvtid i vår graviditet! Känns skönt! Tror det sista kommer gå ganska så fort då det är mycket som händer

 


Gekås

I morgon bege vi oss till Ullared och butiken GEKÅS!
Frukten är inhandlad då jag vet att jag kommer behöva den där inne. Pengarna sitter på kontot och jag ska lägga mig tidigt i kväll. För 6:30 kommer mamma och hämtar mig. Som jag har längtat efter att åka dit.
Var där förra Oktober när M precis hade kommit till Sverige. Så nästan exakt ett år sedan jag var där. Och jag brukar vara där minst 2 gånger om året. Men har inte blivit av. Men i morgon så!
Inköpslistan är skriven. Tror inte ens jag har skrivit hälften av det som kommer plockas ner i vagnen. Det kommer absolut vara en massa till skatt! Sedan till mig då jag behöver nya kläder. Mamma kläder! Sen saker till M så klart. Sen ska jag kolla efter lite julkappar! Ja bilen kommer nog vara full! Jag är ju inte den ända som ska shoppa.
Hoppas det finns massa bra saker till skatt. Men det tror jag!


Just nu har jag så himla ont i ryggen och nacken att jag smäller av! M masserade mig lite innan han gick till sin sista kväll på Harrys! Men kan säga att jag skulle behöva ett långt varmt bad. Hatar att vi inte har något badkar längre. Och sedan en oljemassage. Tusan att det ska vara så dyrt i Sverige. I Turkiet kunde man ju bara gå någonstans och boka och få tid samma dag och kostar inte mer än kanske 200 kr.

Nätmelon

Nu är våran älskade bebis stor som en nätmelon

Fika

I dag fick jag äntligen fika med min Mea. Det var då allt på tiden.. Tror det var nästan en månad sedan vi sågs. Vi båda har haft mycket att göra i skolan. Men det ska vi ändra på nu! Blev en mysig fika i solen! Fast först i skuggan! Sen tog vi oss en tur till city.. Handla inget som vanligt.. Är grymt duktig när det gäller shopping nu mera.. Men spar väl mig en massa till Ullared!

I dag jobbar M sin näst sista kväll på Harrys om han var lycklig. JA! Jag ska se till och njuta i kväll och i morgon på att få vara ensam en kväll! Jag tycker det är skönt ibland. Men bara ibland!

Vilken filur är det

Kunde inte sova något bra i natt. Då jag vaknade en massa. Sen var jag ju tvungen att gå upp tidigt i morse för syster och Leon kom och hämtade mig för att bege oss till Linköping. Fick en lite mys stund med Leon innan jag fick köra.
Jag måste ju bara få skryta och säga att jag är kung på att hitta över allt. Har inte fått mitt lokalsinne efter mamma i alla fall haha.
Mannen som gjorde undersökningen var jätte bra och förklarade en massa vad han såg och sedan fick man se en massa annat som dom på ryhov inte visade. Och sedan till den stora nyheten vilket kön det är. Som sagt så ska jag ju inte säga det än. Men dröjer nog inte länge innan det kommer upp här på bloggen. Kommer bli svårt på lördag då vi åker till Ullared. Så får väl inte visa allt jag köpt.


Men de kändes så kul att få veta. Och det känns så mycket lättare. Nu när jag kollar på bebiskläder kan jag kolla på en avdelning. Jag kan köpa lite mer åt det andra hållet. I stället för neutrala färger. Sedan springer man ju och köper ännu mer kläder med rosa/blå när barnet har fött. Nu behöver jag inte det.
Men lite känns det som när jag var lite och öppnade julklappar någon dag innan och sedan tejpade ihop igen. Eller när man klämmer på sina paket och tar reda på vad man får. Men hallå det är ju så mycket mer man får vara med om på födelsen. Har ju ingen aning om hur den kommer se ut eller något. Så kan säga att jag har fått reda på att det är en bok men inte vilken ;)
Fick jätte fina bilder och även en film på skatt!

Men det är en rörlig person där inne som älskar att snöra runt och leva. Och envis också! Synd bara att jag inte känner något då moderkakan ligger i framvägg. Men det kommer.
Fick även höra hjärtat i dag med. Hur häftigt som helst!

Tjockis

Är ju inte jätte smal sen innan men nu börjar det synas. Det börjar bli ett puff. Dom veckorna då det sker som mest! Bjuder på en bild tagen i dag V.20 (19+4)


Prins/prinsessa

I morgon är det dags igen att få se skatt igen. Då jag och syster och Leon ska till Linköping för att kolla könet.
Jag har alltid velat veta könet innan. Och just nu vill dom ju inte berätta det i Jkpg. Så då åker vi upp dit. M ska jobba så han kan inte följa med.. Men huvudsaken är att han har vart med en gång. Syster var inte seg på att säga ja till att följa med.
Men jag kommer nog dra lite på att berätta vad det är som döljer sig där inne. Visst ska M veta och syster får ju veta eftersom hon är med och sedan mamma, pappa och bror. Men sen ska jag nog hålla hemligt ett tag i alla fall. Mest för att jag vill se om jag kan hålla tyst om det:)

TRE

I dag har mon mobil vart död nästan hela eftermiddagen då det tydligen var någon strömavbrott hos tre. Jag klagar inte på 3 för det kan hända vilket företag som helst. Men nu ser det ut och vara i gång igen. För nu har det pipt en hel del i mobilen. Alla som har försök ringa och skicka sms!

Annars inget roligt som har hänt i dag.
M har skrivit på sitt kontrakt. Känns skönt att veta att han har jobb ett tag till.
I går när han kom hem så frågade jag om han kunde hjälpa mig med tvätten.. NEJ sa han inte nu! ÖÖÖ varför? Jo för jag måste hem till din mamma. Sötisen har varit så orolig han också. Och när han fick höra att mamma var hemma. Var han tvungen att gå hem och hälsa på.

Äntligen

Nu har blogg.se äntligen en app. Så nu blir det lättare att skriva från mobilen


Trött

Jag är ju bara i trimester 2 och ska väl vara pigg. Men jag har varit allt annat än pigg det senaste. Dock kan det ju vara att jag kanske måste äta järn. Då kan man ju också bli trött. Men nästa måndag så ska jag upp till BM så då får jag ta det testet.
Annars går det bra med bebis och mig.
Känner något där inne i alla fall!

Mamma är hemma

Ja det blev ju inte så mycket plugg i går kan jag ju inte säga...
Var och hälsade på mamma på sjukhuset. Som har varit där i 2 dygn.
Men provet gick väl ok! Hoppas jag fick G i alla fall!
Efter det så gick jag hem till mamma som äntligen fick komma hem och där även syster och Leon var. Så skönt att ha henne hemma igen!
Ta hand om dig nu!

Har ju haft det roligt också

Har ju inte bara hänt dåliga saker i helgen.
I går så åkte jag till Gränna och hämtade Anna och våran fina barnvagn. Gud va fin den var. Så lycklig!
Och vad kul det var att möta min fina fina vän Anna.
Vi gjorde inte mycket. PRATADE PRATADE OCH PRATADE. Åt pizza sen PRATADE vi igen. Haft en perfekt dygn med Anna. Precis vad jag behövde.. Hade dock velat ha henne här lite längre.. Men jag vet att vi kommer träffas snart igen!
Du betyder så mycket för mig!

R.I.P

I går fick jag reda på att en tjej som jobbade på Heikkin barri där M bror jobbar hade tagit självmord. Hon hade hoppat ut från sin lägenhet utanför restaurangen framför alla.
Jag träffade henne när jag var nere i Alanya i somras. En jätte söt tjej från Finland som jobbade där som allt i allo. Hennes pojkvän jobbade där också och det var ett sådant sött par. Vi vet inte varför hon gjorde det. Hon var tydligen väldigt full den kvällen. Och vem vet vad som finns i drinkarna man beställer.
Kände en inte men som sagt träffade henne nästan varje dag när vi var i Alanya.
Det är så hemskt och jag vet inte vad jag ska säga!
Min tankar går till alla som jobbade med henne och hennes familj och vänner

Ja vi kan väl ta lite till!

Ni vet nog mycket som har hänt våran familj. Vi har vart med om en hel del sjukdomar. Och tydligen så slutar det inte. Inget förvånar oss längre. Lika bra att allt drabbar en familj tydligen!
I går ringer min bror och säger att mamma har åkt in på sjukhuset. Och mamma åker inte in för det minsta lilla hon måste nästan vara döende för att hon ska in.
Hon hade ont i huvudet, yr, ljuskänslig och illamående. Hon tog hjärnröntgen i går men inget visades på det som tur var.. I dag tar hon andra prover så nu väntar vi på svar. Jag är så orolig. Jag är så ledsen. Att höra mamma må så här är det värsta jag vet.. Och jag hoppas innerligt att det inte är något allvarligt.


Men jag har lärt mig efter allt som har hänt oss att försöka se det positiva hur det hela. Att det kommer något positivt av det. Det är ingen ide att tänka att det värsta kommer att hända. Utan att tänka att det är inget. För man mår inget bra av att vara sjukt orolig och jätte ledsen över något man inte vet vad det är.

Jag älskar dig mamma! Du är den finaste ängel på denna jord!

Anna

I morgon ska jag hämta den här lilla filuren i Gränna.
Gud vad jag har saknat henne. Såg henne senast i Turkiet när vi var där. Så det är på tiden att vi få umgås. Och jag tror att vi har en hel del att prata om i morgon. En massa saker som har hänt oss båda.. Kommer nog ha fullt upp. Och jag släpper henne inte för ens på söndag! Ska bli så otroligt mysigt! Tur att M jobbar kväll så vi får vara själva..

Lycklig

Så lycklig jag är just nu i denna stund var länge sedan jag var. Allt är så himla perfekt!
Nya barnvagnen är min. Anna hämtar den i dag! Så guld värt. Så evigt tacksam.


Sen kommer vi ju till det som jag har längtat efter så länge. Att se vår skatt igen. Visst var jag nerös. Jag var dö nervös över att inte få se något hjärta slå. Men allt såg så bra ut. Och jag fick se hjärtat slå så fort! Fick se alla viktiga organ. Dock vägrade hon visa könet. Men det får jag se nästa torsdag då jag och syster åker till Linköping för att kolla upp det. För jag vill veta könet innan. Allt blir så mycket smidigare då.
Men hon visade allt och berättade. Skatt låg där inne och sprattla hej vilt. Sparkade en massa på urinblåsan så inte konstigt att jag blir akut kissenödig. Moderkakan ligger i framväg så det är därför jag inte känner den så ofta.
Det bästa av allt är att hon ändrade datum så det nya datumet är nu den 17 Februari. Så från 23 februari som jag räknade ut. Till den 19 Februari som hon sa på första ultraljudet till den 17 Februari. Ja det är ju tur att det går åt rätt håll. Syster fick ju 2 veckor efter det hon räknat ut typ. Från den 6 Maj till den 23 Maj tror jag det var.

Sen när vi var klara så ser jag att M har nästan en tår i ögat. Så söt han var. Så lycklig han var.. Det är nog då det verkligen går upp för männen över vad som sker. Sen när vi gick i korridoren så ser vi en stolt mormor vänta på oss. Så vi fikade med mamma och bjöd henne på lunch. Även hon såg den där lyckan i älsklingen!

I går var en sådan underbar dag. Jag hade en sådan lycka. Allt kändes så bra.. Vi fick mer i lön än vad vi trodde också så även det känns underbart. Allt börjar ordna upp sig totalt.

Sen kom ett lite nerfall. Det hade hänt en sak för mamma som gjorde henne ledsen. Och så henne så ledsen gör ont i mig.. Älskar dig mamma! Du betyder allt för mig. Och även för M. Och jag vet att mitt barn kommer få världens bästa mormor.
M var så söt. Jag gick en sväng till mamma i går medan han var och tränade. Sen ringde han till mamma och sa några tröstande ord. Han bryr sig verkligen om mamma. Han är så söt min älskling!
Fick inga jätte bra kort. Men man ser i alla fall att det är något. Hoppas på bättre bilder nästa vecka.
Här ser ni även bilden från första gången. Då va skatt 8 veckor nu är den 19 veckor
Ganska stor skillnad :)

Nervös

I morgon är dagen jag längtat efter i mer eller mindre sen jag plussade. Att få se skatt. Visst har jag sett skatt innan men i morgon är något speciellt. Jag längtar. Och jag ser i fram emot det en massa.
Är så nervös över allt som kan hända.. Men hoppas allt är bra med våran lilla skatt!

Barnvagn

I dag köpte vi äntligen en barnvagn. Hade ju tänkt att vänta till i alla fall i morgon efter ultraljudet. Men så hittade jag en jätte fin på blocket. Som knappt är använd för en jätte billig peng.
Det fanns bara ett problem! Den fanns i Sthlm. Men den var så billig och en sådan jag vill ha så frågade Anna som kommer i helgen om hon och hennes pappa kunde svänga in och köpa den åt mig. Tyckte det var lite jobbigt att fråga. Men dom är så sjukt snälla så det fixar dom åt mig. Ni är helt underbara..
Så på lördag får vi våran barnvagn!

Jensen`s

Oj vad trött jag var i morse. Orkade verkligen inte gå upp. Ville ligga kvar i sängen. Ville ringa och sjukanmäla mig. Men kan inte missa skolan så bara att hoppa upp.

Efter skolan i dag så var vi och hämtade M glasögon. Det är så ovant att se han i sina glasögon. Men så fin han är i dom. Sen gick vi till Jensen´s och åt middag och tog en efterrätt. Det var mysigt att ha lite mys tid med älsklingen. Här hemma umgås vi ju inte på det sättet.
Snart blir det nog sängen.

Trött

I dag har jag varit riktigt seg. Vaknade kl halv fem när M skulle till jobbet. Hade svårt att somna om. Och när man inte fått sov bra så blir man seg hela dagen.
Har även fått mysa med min lilla Leon! Var barnvakt åt han! Så stor han har blivit. Har inte sett han på lite mer än en vecka och det var helt otroligt vad han hade växt.


I dag har M fått veta att han får 6 månader till på jobbet. Så skönt! Så nu har han jobb fram till Mars i alla fall! Så skönt att det löser sig! Och han var på ett annat företag och jobbade på i dag som han tyckte var riktigt roligt..

Ska kolla på Idol. Sen tror jag nästan att det blir sängen. Är riktigt trött! Och i morgon är det skola.

Nya bebis kläder

I dag fick vår skatt bebis kläder från mormor!
Mamma var i Gbg i helgen och hade med sig lite mysiga kläder hem från Villervalla
2 bodys, en dregelhaklapp & ett par strumpor
Jätte mysig filt

16 Oktober 1984

Det var det året jag föddes. Vem är jag Zandra som sitter bakom min Mac dator och skriver?
Vad har hänt sen den dagen och vad har jag gjort?
Om mindre än 1 månad så är det den 16 Oktober 2011 och jag fyller 27. Vad händer efter det?


BOTT
Jag har bott lite vart som i mitt liv. Dom första åren tillbringade jag i Bankeryd, Göteborg och Jönköping. När jag var 6 år så flyttade vi ut till Habo. Något som mamma ångra sen den dagen vi flyttade dit. Hon har aldrig trivts. Jag hade väl hellre också velat växa upp inne i Jönköping. Men där bodde vi tills jag var 18 år. Jag upplevde mycket ute där på landet. Men jag skulle ALDRIG sätta min fot och bo i Habo igen! Men sen flyttade vi tillbaka till Jönköping igen. Habo ligger 2 mil från Jönköping! Där har jag förutom när jag bodde i Turkiet! Har haft 2 egna lägenheter. Flyttade hemifrån när jag var 20 år. Hade jag varit smart så skulle jag nog stannat hemma lite till och sparat pengar och vart ute mer i världen. Men man kan inte vara efter klok. Har haft 2 egna lägenheter och nu har jag och M en gemensam lägenhet. Mitt i City!

UPPVÄXTEN
Har inte så mycket att säga om just uppväxten. Ni har precis läst vart jag bott. Har varit mycket saker som har hänt i mitt liv. Ända sedan jag var 6 år. Saker jag varit stolt över och väldigt mycket jag har varit mindre nöjd över. Men man kan aldrig ångra det man har gjort bara lära sig av det!

FAMILJ
Mina första månader i livet levde jag med Mamma. Då hon lämnade min riktiga pappa. Efter ett tag kom Robert in i vårt liv. Han behandlade mig som sin egna dotter och han är min pappa och kommer alltid att vara min pappa. Har 3 syskon. 2 som mamma och pappa har gemensamt en syster och en bror. Sen har jag en syster från min riktiga pappa. Min syster heter Therese och är 3 år yngre än mig. Hon har precis fött en son som heter Leon! Och är sambo med Christoffer. Min bror är 6 år yngre än mig och är singel!

KÄRLEKEN
Kärlekslivet började väl mer eller mindre när jag var 13 år. Då jag träffade min första pojkvän. Vårt förhållande varade i ca 1,5 år. Det tog långtid att glömma och komma över honom. Men det är ett annat kapitel. Efter det har jag haft kort förhållanden, mest dejting och annat. Min STÖRSTA kärlek träffade jag 2008 först i Turkiet. Men jag och M blev inte tillsammans för ens 1 år senare. Vi är fortfarande ett älsklingspar och väntar nu på att utöka våran familj med en liten bebis 19 Februari.

JOBB
Har haft MÅNGA jobb. Och jag är ganska glad över det. Då man har lärt sig mycket genom det. Har jobbat som restaurangbiträde, cafébiträde, caféansvarig, lagerarbetare, personligassistent, telefonförsäljare, aktivititsguide och som butiksträde. Det var nog dom flesta jobben jag har haft. Nu är det skola som gäller. Pluggar till undersköterska.

MIG SJÄLV
Så vem är jag egentligen. En tjej som var så blyg i skolan att jag kunde knappt säga hej i klassrummet när jag var yngre. Det vände väl när jag var 18 och fick första riktiga jobbet. Men den största förändringen var när jag gjorde min guideskola i Spanien. En av dem bästa sakerna jag har gjort. Då jag sedan fick jobb i landet jag verkligen älskar TURKIET.
Nu är jag inte rädd för att prata inför folk. Har haft välkommsmöte för över 100 pers.
Så hur hamnade jag där? Jag var på semester i Alanya med min vän. Och jag bara älskade staden människorna. Jag beställde en ny resa när jag kom hem. Jag skulle bara dit igen.
Jag hade inget jobb hemma som jag gillade och jag ville göra något. Jag har alltid funderat på att bo utomlands. Sagt och gjort så gick jag skolan i Spanien på vintern 08. Och våren 09 började jag jobba i Alanya. Hade min 7 bästa månader någonsin. Jag älskade livet! Slutade med att jag gjorde ännu en säsong 10 på 7 månader.


Nu fyller jag 27 och jag väntar mitt första barn med den jag älskar mest av allt. Jag är så glad för att jag har gjort det jag har gjort i mitt liv. Jag hade ångrat mig så om jag inte hade gjort något med mitt liv. Nu kommer jag inte ångra mig. Visst hade jag velat börjat tidigare och rest mer. Men jag har i alla fall gjort en del.

Karin

Ska snart upp till Ikea för en fika med Karin som är på genomresa i Jkpg. Ska bli mycket trevligt! Och tror vi lätt kommer slå ihjäl en massa timmar!

Röksugen

För första gången sen jag blev gravid är jag grymt röksugen nu!
men vill inte ta en cigg när jag är gravid!

Mys med älsklingen

Väntar på att M ska komma hem igen. Han och Bambam är på ica maxi! Han skulle handla något som vi skulle kunna äta i kväll. Men båda kom verkligen inte på vad vi skulle äta.. Så får se vad han kommer hem med. Något smidigt hoppas jag!
Sen har jag laddat ner en film som vi ska kolla på tillsammans. I vårt hem så brukar kvällarna se ut så här att jag sitter/ligger i soffan och kollar på tv eller sitter vid min dator. Och M han ligger/sitter i sängen och kollar program på hans dator. Men i dag ska vi titta på en film tillsammans!


Och hösten är äntligen här. Har tänt en massa ljus i lägenheten! Älskar när man kan göra det. Har längtat så efter hösten i år!

Långtradare

Jag HATAR långtradare.
Tog ju en tur och retur till landvetter i går för att köra Lisa och Marika som skulle till London. Hade verkligen en mycket trevlig stund i bilen ner till Göteborg.
Sen var det ensamt i bilen på vägen hem.
Men alltså ok jag vet att dom har tider att passa och att dom också måste få köra om.
Men VARFÖR måste en långtradare som ser att det är kilometer lång kö. Köra om en annan långtradare när det växlar 1 till 2 filer i en uppförsbacke så bara långtradaren hinner köra om? Jag förstår inte detta?
Om dom ska köra om kan dom inte köra om när det är plant.
Som i går så låg jag bakom 2 långtradare. Bakom mig var det minst 30 bilar. Så är det en väg som växlar från 1 fil till 2 fil. Och så äntligen kommer en 2 fil så alla kan köra om och det är i en uppförsbacke. Men nej då kör ena långtradaren ut och ska köra om. Och precis när den är färdig med sin omkörning så är 2 filen slut. JAG HATAR DETTA! Gör dom detta för att retas. Så efter det blev det en ännu längre kö!
Någon långtradachafför som läser detta eller som känner någon som kör en långtradare. Kan ni snälla säga VARFÖR?
Sådana här märken borde finnas överallt.

God morgon från sjukstugan!

Här har det varit en riktig sjukstuga nu sen i måndags. Jag började bli sjuk i måndags sedan var jag ganska så dålig tisdag-torsdag. Sen började jag må bättre. Men sen var det ju självklart M tur att bli sjuk. Han blev ju sjuk torsdag och är fortfarande lite krasslig. Tvingar han att stanna hemma från jobbet även i dag. Han har väl kanske inte så mycket emot det.
I går försökte han gå till jobbet. För han var tvungen att lämna sin uppsägning. Men han klarade inte av att jobba så han kom hem bara någon timme efter att han började. Mer glad än någonsin. Han tycker det ska bli så skönt att sluta jobba där. Nu har han bara 2 veckor kvar. Sen slipper han jobba varje helg!
I dag ska jag försöka på mig att plugga lite. Sen i kväll ska vi hem till bror och mysa. Han kände sig ensam och vi har varit hemma för länge nu så skönt att byta lite miljö.

Önskelista

Den här boken önskar jag mig i födelsedagspresent

En vecka och en sötpotatis

Å när jag ringde och bokade tid till RUL så var det mer än en månad kvar och när jag först gjorde mitt UL så var det ju 11 veckor kvar tills nästa. Nu är det bara en vecka kvar. Sen är det dags att få se bebis igen. Som jag längtar!

Enligt min app så är bebisen lika stor som en sötpotatis :)

Sjuka

Nu har M lyckats bli sjuk också... Och när han är sjuk då är det SÅ synd om han.. Ibland kan det göra mig galen.
Hela denna veckan har jag varit dunderförkyld och ont i huvudet känt som jag har haft feber allmänt seg. Men ändå har jag varit i skolan och jag har lagat mat och diskat och på det hela är jag gravid och bara det tar mycket krafter. Nu ligger han i sängen och är helt död. Kommer nog inte få någon hjälp av den mannen i dag. Men jag tror det är så med alla killar. När dom är lite sjuka så är dom SÅ sjuka!
Men i dag blir det en hemma dag för mig. Ingen skola och inget plugga. Ska sätta i gång i morgon med det tänkte jag då vi har nästa prov i medicinsk grundkurs näst nästa måndag så då har jag i alla fall 1,5 vecka på mig.
Men först i morgon ska jag köra mina fina vänner Lisa och Marika till Landvetter då dom ska på en weekend i London. Klart man ställer upp för sina vänner och gör fram och tillbaka. Hoppas bara jag mår lite bättre jobbigt att köra bil och vara lite halv dålig.


Som synd är så får jag inte ta pappas bil som har köpt en ny bil nu. En Honda CRV som han hade innan men den gamla hade han ju haft i 4 år så då var det ju dags att byta tyckte han. Typiskt pappa fast denna gången var det längre än det brukar. Han vill oftast byta inom 3 år så han slipper besiktningen ;) Men nu skulle mamma och pappa också till Gbg i helgen så dom behöver bilen. Men får köra Lisas mammas bil! Gillar inte köra vänners föräldrars bilar. Men det ska nog gå bra.

Ska även vara hundvakt i helgen åt min älsklings bambam. Mamma och pappa ska ju som sagt till Gbg och ville inte ha med honom då dom skulle ut på massa saker med deras vänner. Och då är det bättre jag får mysa med han i stället.

I går var jag och M hembjudna till Emelie och Fatih. Fatih kom ju till Sverige förra veckan så vi tyckte han och M kunde träffas. Vet ju hur tråkigt det är i början för turkarna innan dom kommer in i allt. Och det var verkligen himlas trevligt. Och killarna kom bra överens. Emelie blev även väldigt chockad över Ms svenska. Han är så duktig min prins! Och jag och Emelie hade en massa att prata om också. Stora huvudämnet så klart BEBIS!

Nä ska till godishuset och köpa en riktigt stor godis påse nu! För det är jag värd som sjuk!

G+

Usch blir mer och mer förkyld! Inte roligt alls. Kände mig riktigt hängig i dag! Men hoppas det inte bryter ut fullt. Men fy va kallt det har börjat bli! Men jag njuter.. Älskar att få frysa och sätta på sig en stor tröja!

Fick tillbaka provet på första medicin provet. Fick G+ Lite slarvfel. Annars hade jag nog fått Vg. Men jag är nöjd att jag fick godkänd i alla fall. Så jag slipper göra om det.

Nu är det inlämning på medicinsk grundkurs och omvårdnad i morgon. Sen är det prov om 2 veckor. Skönt att kunna få 2 veckor på sig!

Levande diskmaskin

Jag funderar på att införskaffa en diskmaskin. M börjar tröttna på att diska. Men jag lagar ju mat så då får han ju diska. Han får skylla sig själv att han inte är duktig på att laga mat. ;)

Lagade hemgjord potatismos och hemgjorda köttbullar och då blir det verkligen en massa disk. Så tyckte nästan lite synd om han! Men har inte råd att ge bort ett skåp för en diskmaskin och en bänkdiskmaskin är bara onödigt. Ja det tåls att fundera på! Vore ju ganska skönt och speciellt när man så få barn också!

För övrigt har jag pluggat hela dagen och bara små saker kvar och sedan skriva ut dom. Så skönt! Ja det är så min dag har sett ut.. Rolig va?

Kan skriva om något roligt i stället. Datum jag längtar till!
Äntligen är snart en lång väntan över för Torsdagen den 22 September är det dags att se bebis igen. Längtar som en tok.
Den 30 September så jobbar M sin sista dag på Harrys som bartender efter det kan vi äntligen få umgås på helgerna. Han har ju jobbat varje helg från Mars. Tycker så synd om han! Sen kan ha satsa på det andra jobbet.
Så har vi den mest in planerade Ullareds trippen någonsin. Den 1 Oktober åker jag, mamma, syster och bror äntligen dit. Har nog aldrig planerat in ett besök så långt i förväg. Tror vi bestämde det redan i början av Augusti. Då ska det shoppa en massa till bebis.
Sen har vi något annat stor att se fram emot. Den 3 Oktober ska vi få lyssna på bebis hjärtljud. Oj vad jag längtar.
Så får vi ju inte glömma den 16 Oktober då är ju världens bästa dag. Jag har FÖDELSEDAG och jag och M har varit förlovade i 2 år. Kan det bli än bättre dag?
Så sista datumet som jag ser fram emot. Leons dop den 20 November! En bra höst!

M älskar

Får lyssna på denna låten typ varje dag när M sätter på sin dator. Han ÄLSKAR denna låten

Plugg dag

Har precis ätit en frukost! Har hämtat Bambam som var hemma själv. Oj vad en hund kan bli glad! Nu ligger han i soffan och njuter att han slipper vara själv! Han hatar att vara själv!

Nu ska jag slå upp böckerna för i dag ska jag blir klar med uppgifterna! I alla fall det mesta kanske bara små fixet kvar. Måste passa på när M inte är hemma. Det blir inte så mycket plugg när han är hemma. Han har en förmoga att störa mig när jag pluggar.

Åska och blixtrar

Vaknade av att det åskade som tusan i morse.. Å va mysigt! Men det tog slut för fort.. Jag saknar turkiets oväder.. Å vad det är mysigt!
Har snabbt städat lite.. Jag gjorde lite och M gjorde lite.. Skönt när man kan dela på det!
Nu ska jag hoppa in i duschen för att bege mig till Emelie på turk fru träff! Ska bli riktigt trevligt!

Även i dag en tidig morgon

I dag skickade mamma ett sms vid 7:50 nu kommer vi.
Jag mamma och pappa hade bestämt att äta Frukost ut på ett café och sedan gå på torget.
Det var en mysig dag! Men fans inte så mycket på torget.
Sedan gick vi vidare till Centrum och där möte vi upp Tizze, Chrille, Leon, Marcus och Bambam. Så tog vi en fika!
M låg hemma och sov! Så synd att han inte kunde vara med. Men snart är det slut med att jobba varje helg.


Resten av dagen har jag tillbringat i soffan framför datorn. Har nästan skrivit klart första inlämningsuppgiften nu!

I morgon ska jag träffa några tjejer från gruppen som jag startade Vi med turkiska killar Andra tjejer har träffats i andra städer och länder. Och nu är det vår tur att träffas i Jönköping. Vi är 5 tjejer som bor här. Men det är 4 som ska träffas i morgon. Ska verkligen bli så himla kul! Har ju i och för sig träffat 2 ut av dom Anna och Sofie men Emelie ska bli första gången! Ska bli kul att träffa en ny tjej! Vi har verkligen mer gemensamt än vad man kan tro när man har en turkisk kille! Och Emelie är också gravid fast hon ska snart ha men det blir ju ändå bara ca 4 månaders skillnad!

Ärlighet

Har varit en lugn dag! Fick lite gjort på uppgiften! Men inte så mycket som jag hade velat. Var roligare att gå till mamma på en fredags fika!
Sen var det hem och laga lite mat till M innan han skulle till jobbet!
Ska faktiskt snart gå och sova! Är riktigt trött. Och i morgon ska jag upp tidigt!


Om du inte kan vara ärlig om hur du känner eller tycker då vill jag inte vara din vän.....

Otroligt vacker film!


En tjejs handflata

Är nu i V.17 och nu är bebisen lika stor som en handflata. Jag hoppas inte som min. Har ju ganska små händer ju.
Annars kan man se i olika stunder och olika vinklar att det börjar bli en lite kula på magen!
Här kommer en bild då jag var i V.16

Tidig fredag morgon

Vaknade av att M gick upp. Har inte sovit bra alls i natt. vaknat flera gånger under natten! Vaknade en gång när jag låg på M sida av sängen då fick han knappt plats.
Kl 8:20 ringer mamma och säger nu åker vi. Skulle med och handla i dag! SÅ smidigt att åka samtidigt som henne och storhandla. Men hon skojade fast halv 10 skulle vi åka så bara att gå upp. Så när klockan var 11 så var det färdig handlat och jag har hela fredagen framför mig!
Kylskåpet är nu fullt och vi ska inte tala om frysen. Den går knappt att stänga ;)
Köpte en massa godis eller lakrits! Är så sugen på det, speciellt på kvällarna så tänkte lika bra att ha ett litet förråd!
Nu är det väl dags att slå upp skolböckerna och börja med inlämnings uppgifterna som ska vi inne på tisdag och Onsdag! En på tisdag med 2 frågor ganska stort ämne och sedan ett på onsdag med 4 frågor även det är stort ämne! Så lika bra att sätta i gång!

Lycka

Var barnvakt åt min sötaste Leon i dag! Att få se han och bara se hur han skiner upp i ett leende när han ser moster är helt otroligt. Vilken lycka det är! Han är så söt. Han är så perfekt! Han är mosters godaste goding. Blir så glad när jag får chansen att träffa han! Jag ska alltid finns där för dig Leon!
Jag ser fram emot och se dig växa och bli en stor kille! Jag ska finnas vid din sida livet ut!


Efter att syster hade gjort sina ärenden i dag så åt vi pannkakor! MUMMS!

I dag gjorde M sin sista tenta på SFI och han fick mycket väl godkänd! Så duktig han är!

Kinnarps Arena

Självklart ville jag åka upp och tända ett ljus för Jönköpingshjälten Stefan Liv!
Jag Lisa och Marika åkte upp och det var en massa folk! Det var så fint! Det var en blid på han och en massa ljus och blommor! Allt känns så overkligt fortfarande och vi alla var nedstämda och kunde inte förstå att det verkligen var sant. Alla hoppades på att det var ett misstag!
Jag vill helst inte gå in och läsa på nyheterna om han! Jag vill bara låtsas som det inte har hänt. Men hela Jönköping är i tystnad och du blir påmind på Facebook hela tiden. Folk liksom jag skriver i bloggen om det och flaggan är på halvstång i hela kommunen! Han var verkligen än underbar person älskad av så många.
Jag är glad att jag åkte upp dit! Det var så fint! Det som kändes mest det var när suport klubben kom gående på vägen över 100 personer!
Jag kan inte tänka mig hur hans Fru och hans barn mår och alla hans vänner! Jag sörjer med dom!
Det kommer alltid vara Liv som har #1 i kinnarps arena!
Vila i fred Stefan Liv #1 Hv71 bästa målvakt!

R.I.P #Stefan Liv

Det känns hemskt när jag först kollade på facebook och såg att någon hade skrivit om en flygkrasch i ryssland då brydde jag mig inte så mycket. Visst sänkte jag en tanke. Men tänkte att jag kollar det när jag kommer hem. Sen när jag kom hem kollade jag Facebook och då skriver folk NEJ och det får inte vara sant.
Då ser jag också nyheten att Stefan Liv kanske har varit med i flygkrasch. Först var det inte bekräftat. Och jag som nog många andra håll nog en tumme för att han skulle varit sjuk den dagen och inte vart med på planet. Men efter ett tag så blev det bekräftat mardrömmen var sann! Stefan Liv var med i flyget!


Jag känner han inte. Men har pratat med han många gånger. Serverat han kaffe en massa gånger. Han har varit en hockeyidol för mig sen han började spela i HV!
Även att han inte spelade i Hv 71 just nu så visste jag att han skulle komma tillbaka och vi skulle få se han spela igen! Så blir det aldrig! Och det känns så overkligt! Det känns så konstigt. Det känns som en mardröm som jag snart kommer vakna upp ur. Det är verkligen hemskt. Stefan var en jätte bra person & målvakt. Många älskade honom!
Och han kommer lämna ett stort tomrum efter sig! Han kommer vara så saknad!
Jag tänker på han nyblivna fru. Hans 2 söner all annan familj och hans hockeyvänner och vänner. Jag sörjer med er!
Vi har alla förlorat en underbar hockey idol!
Vila i fred #1 Stefan Liv

Svar till Jessica

Roomie Jessica om Min Mustafa:
och det bästa är att du vetat att du velat ha honom i flera år. redan innan ni var ett par. Och så fick du honom, du bär hans ring och hans barn. Helt perfekt! Jag är så glad för din skull att det blev ni gumman <3 saknar dig. Kan du inte komma upp till sthlm och träffa mig och amelie snart? Puss!
Svar: Tack så otroligt mycket fina fina du! Saknar dig också och har tänkt på dig en massa! Vi funderar på att åka upp till Sthlm en helg eller något och då vill jag absolut träffa er! Så länge sen vi sågs! Men har koll på dig på facebook :)

Lista snodd av Maria

Tog den här listan av min fina vän Maria

BRUKAR DU KOMMA I TID:
Jag är alltid den som är där 20 min innan jag behöver. Jag är alltid den som får vänta. Kan bara tänka mig sen när jag får bebisen då det inte är lätt att hålla tider!


HAR DU BRA KONDITION:
Öhhhh nej det har jag verkligen inte! Har haft och den har kommit och gått men just nu är det lika med noll! Efter bebis hoppas jag på bättre igen


NÄR BLEV DU FOTAD SENAST:

Hatar just nu att bli fotade. Inte ens en Zandra bild har det blivit. Senaste gången var nog när vi var i Alanya tror jag. Tar i och för sig kort på min mage varje vecka. Kan va kul och se hur mycket den växer!

 

HUR KÄNNER DU DIG NU:
Helt okej. Jag har sovit 6 timmar inatt, vilket är någon form av rekord de senaste 2 veckorna. Feberfrossan jag hade hela dagen igår är borta och klumpen som spökat i min mage i 3 dagar känns lite mer under kontroll. 

VANLIGASTE FÄRG PÅ DINA KLÄDER:
Jag har alltid haft glad färgade kläder eller allt utan svart och vitt. Men nu det senaste så är det faktiskt mest svart och vitt som jag har på mig!

 

BLIR DU BRA PÅ KORT:
Nej! Kan väl kanske få till det ibland men inget som jag skulle skryta om!

 

NÄR OCH VARFÖR GRÄT DU SENAST:
Oj gråter ganska ofta just nu! Har ju som sagt hormoner. Fick en lite tår i dag efter dårhuset som vi var på studiebesök på i dag!

 

VAR DET PINSAMT ATT SVARA PÅ DET:
Gud nej! Jag brukar gråta ganska öppet!

 

HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR:
Ja det hade jag! Eller den var som dom flesta andra.. Men fick mysa med min älskling!

 

DIN FAVORITDRYCK PÅ MORGONEN:
Juice! Tyckte Kaffe var gott innan man hoppar gärna det just nu!

KAN DU LAGA MAT:
Om jag är på humör kan jag slänga ihop något riktigt gott!

 

ÄR DU NYTTIG:
Försöker väl vara nyttig men händer ibland eller ganska ofta att jag inte är det!

 

ÄR DU BLYG:
Jag har varit riktigt blyg den där blyga tjejen som blev illröd i ansiktet så fort jag skulle prata i klassrummet. Men sen blev jag äldre. Jag blev inte lika blyg. Men det vände totalt efter Service & Co! Från att vara blyg till att prata inför mer än 100 pers!

 

VILKEN TID GICK DU UPP IDAG:
Alldeles för tidigt. 8:00

 

VILKET TV-SPEL SPELADE DU SENAST?
Det var ett tag sen och då var det när min bror tog fram sitt 8 bits nitendo!

 

VILKET TV-SPEL ÄR DITT FAVORITSPEL?
Super mario

 

HUR MYCKET KRÄVS FÖR ATT DU SKA BLI FULL?
Det har gått i vågor beror ju på om jag festat en del. Men nu har jag inte druckit på 6 månader så nu skulle jag nog bli full på en cider.

 

HAR DU SPYTT OFFENTLIGT?
Ja alltså det har väl hänt speciellt när man var ung och dum!

 

JAG SOVER:
Älskar att sova på magen. Men det är inte så lätt just nu! Men nu blir det mest på sidan eller på ryggen!


VAD SA DU SENAST?
Få jag en puss :)

 

VAR DU PÅ FESTIVAL I SOMRAS?
Nej det var jag inte.. Var år och dagar sedan jag var på en!

 

VEM RINGER DU NÄR DU ÄR ARG/LEDSEN?:
Världens bästa mamma.

 

VAD SKULLE DU BEHÖVA NU:
En ryggmassage!

 

HAR DU SNYGGA SKOR:
Inte köpt skor på länge så nej det har jag inte..

 

VAD VAR DET FÖRSTA DU SA I MORSE:
Oj det var länge sedan! Men ringde min syster innan skolan då hon skickade SMS ring mig när du vaknat. Så när jag ringer frågar hon vad jag gör uppe. Så det första jag sa " Jag ska till skolan"

 

HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT:
Vart skulle jag annars sova?

 

HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG I NATT:

Ja det hoppas jag! Han låg där när jag somnade i alla fall ;)

 

HAR DU KÖRKORT:
Om jag har! Älskar att köra bil! Och har en massa mil bakom ratten!

 

ÄR DU ENSAM NU:
Nej! Önskade att jag var det lite. DÅ jag har ont i hela kroppen och huvudet och skulle vilja sitta för mig själv och njuta av tystnaden! 

VAD SER DU FRAM EMOT MEST DENNA VECKA?
Oj! Har mest plugg att göra denna veckan! Men ska ju vara barnvakt åt min prins mosters goding Leon på torsdag :)


Min Mustafa

Han är min pojkvän, min sambo, min fästman, min älskling, min bästa kompis, min andra hälft och det bästa av allt han ska bli pappa till vårt barn! Kan inte få en finare kille än han!
Han betyder så otroligt mycket för mig. I alla väder finns han där! Allt som sker löser vi tillsammans!
Och hetare blir han kropp mummmmms just nu är han och pumpar muskler på gymet!
Jag älskar han mest av allt!
Att få krama hans underbara kropp, ligga tätt in till han i sängen och känna hans hud, höra hans andetag när jag ska sova, att möta hans läppar för en kyss som kan ta mig bort från allt! Att få höra han säga vackra saker.
Han visar hur mycket han älskar mig och det gör mig så varm!
Jag hade aldrig velat ha en annan kille till vårt barn! Han tar hand om mig när jag mått dåligt under graviditeten! Han är delaktig i allt som händer i min mage! Han hälsar allt på bebisen!
Han är helt enkelt underbar!
Jag är världens lyckligaste som får dela mitt liv med han! Till döden skiljer oss åt!


'



Lyckorus

Fick bara ett helt plötsligt ett lyckorus i hela kroppen!
Kan det kanske bero på den här låten?



Och hallå kan jag få ha den här kille i mitt vardagsrum spelandes! Vilken kille han kommer komma långt i Idol!

Pretty Little Liars

Saknar denna serien! Jag var helt fast kollade på 1:a och halva 2:a säsongen på en vecka.
Nu kommer det ett avsnitt i Oktober sen får man vänta till Januari. Jobbigt!
Se denna serien!

Första provet

Så va äntligen det första provet i medicinsk grundkurs avklarat. Vet dock inte hur det gick. Men skrev både G, VG och MVG frågorna så får vi se. Kan ju inte få sämre än G i alla fall!
Men jag var verkligen helt slut när jag kom ut från provet. Har rå pluggat in i det sista. Men till nästa prov blir det att börja plugga lite tidigare!


Har precis ätit en lyx middag med bacon och makaroner. MUMMS!
Väntar på att Idol ska börja sen om 2 timmar. Sen blir det typ sängen. Är så trött! Ska bli skönt att koppla bort hjärnan i natt och sova i lugn och ro ;)

IDOL!

Äntligen får jag se Idol från början! Har inte gjort det sen 2008 och det är ju början som är roligast!
Och dom 4 som gick vidare i dag var ju GRYMA! Längtar redan till nästa idol!

Pluggat hela dagen

Gick hem till mamma vid 10 i dag för jag behövde låna deras skrivare så skrev allt på deras dator. Och där satt jag i 4 timmar och ren skrev. Sen kom farmor, morbror mormor och M dit så åt vi lite middag! M var och hämtade mormor på hemmet. Så sött när dom kom gående tillsammans. För några månader sedan pratade dom knappt för dom förstådd inte varandra men nu går det riktigt bra. Sen var det dags att plugga igen. Och sen blev det fika.

Nu är jag hemma och tänkte hoppa in i duschen och sedan blir det plugg igen! Ja mitt liv är ganska roligt just nu! Men det är en svår kurs eller det är mycket i denna kursen. Medicinsk grundkurs!

Glasögon

M har länge tjatat om att han har ont i huvudet och ögonen. Så i dag hade vi bokat tid för synundersökning. Och mycket riktigt han behöver glasögon! Så söt han var i dom.. Så om 10 dagar ungefär så är han en glasögon orm. Men han var snabb med att hitta glasögon. Han tog första paret.. Gud vad skönt om man kunde vara så snabb med allt.

Annars då. Jo hade en mysig natt. Hade ju båda älsklingarna i sängen. Var hund vakt i natt och det är så mysigt att få mysa med bambam på morgonen!

Sen har vi tvättat i dag. Har försökt att plugga lite! Går dock inte så bra. Sen var jag en sväng hos mamma och pappa nu på kvällen. Ska faktiskt lägga mig i sängen snart för att plugga! I morgon ska mamma förhöra mig och på måndag är det dags! Vill gärna ha bra betyg i denna kursen!

Avokado

Är i V.16 och nu är bebisen stor som en avokado! Tycker själv att apelsin är större men tydligen inte!

Ja jag lever

Ett litet avbrott från bloggandet har ägt rum. Varför? Jo för jag har inte haft någon lust. Jag har inte orkat, jag har pluggat och jag har följt en ny serie Pretty Little Liar! Var helt fast i denna serien! Nu är det dock ett uppehåll och kommer tillbaka i Januari. Blir tokig!
Som sagt så har jag pluggat en hel del också! Har haft ett prov i dag! Och så har jag prov på måndag.
Annars är det bra med mig. Har ju inte mått illa på några veckor! Bara ibland men det är mest när jag inte har ätit. Har dock börjat bli väldigt hungrig!


I dag efter provet så blev jag upphämtad av syster och Leon. Skulle vara barnvakt i bilen medans hon gjorde några ärenden och vill inte ha med Leon in. Han skiner upp som en sol när han hör mosters röst. Gud vad han log och skrattade i bilen, Han gör mig så glad denna lilla skit ungen! Kommer alltid vara mosters gullegris! Sen åkte vi hem hit och åt lite lunch! Är glad för varje sekund jag får pussa på han!

Sen har jag även äntligen städat. O vilken skön känsla det är när det är ny städat. I natt ska jag även vara hundvakt åt min bebis! Ska få mysa med han hela kvällen och hela natten! Pappa jobbar och mamma är uppe i Sthlm. Då hennes jobb ska byta namn så är dom uppe i den blåa salen och äter middag med kronprinsessan! Tror hon allt var lite stolt där mamma när hon skickade mms!

RSS 2.0