Heikinbaari

Sitter just nu på Heikinbaari och har ätit en god middag. Var tvungen att gå hit med datorn då jag skulle skicka en studieförsäkran till Csn och jag hade bara lösenordet sparat på datorn. Men nu är det äntligen gjort så nu ska jag väl få lite pengar snart hoppas jag.
Passade på att läsa alla 128 blogginlägg jag har missat! Haha! Man orkar ju inte läsa allas när man har så många.
Som jag skrev innan så har det varit lite molnigt men vad gör det? Det spelar ingen roll om det är lite moln på himlen man går till poolen ändå.


Sedan var jag iväg och träffades Anna, Mathilda och Sara för en fika och liten promenad i hamnen! Mycket trevligt och mycket skratt!

Ska snart gå hem tänkte vi och mysa i sängen med någon film!
Midsommarafton på Elite

Molnigt

Njuter för fullt här i Alanya. Dock har det varit molnigt i 2 dagar. Men det är faktiskt lite skönt då är det inte så varmt. Men ni behöver inte oro er för att jag kommer vara brun har en rastlös pojkvän så det blir inte så mycket sol. Men det funkar det med :) I går var jag med mina fina vänner Mikaela och anna! Var självklart och fikade på starbucks! I dag är vi i väg med M bror och hans danska flickvän. Hoppas ni har det bra där hemma.

Älskade Iphone

Jag älskar min iphone och att man kan få allas lösenord till internet. Kan vara uppkopplad varje dag. Även om man är på semester måste man ju ha koll på allt hemma. Haha sådan är jag! Resten av kvällen i går blev kanon. Hade en lugn men grymt trevlig kväll i går. Avslutade på Queens garden. Mitt älskade Queens. Mötte senare upp M som hade blivit bjuden på massa öl så han var inte nykter. Haha! Så i dag hade vi en dag vid poolen. Poolen är ens bästa vän när man är bakfull! Sedan har det blivit lite turkträffar. Först ramzan sedan, gick vi till Suleymans båt och träffade han och Elias. Och nu sitter vi på heikki bar och pratar med M bror. Massa folk att träffa.

Glad midsommar

Hade en mysig kväll i går. Fikade med anna och mathilda på starbucks. Sedan gick vi vidare och hade en bra kväll. I dag har jag, M och anna vart på stranden. Var inte där så länge men färg fick jag. Tur är väl det ;) Har även hunnit med en sväng till fredags bazaren där vi köpte massa frukt och grönsaker. Nu firar jag min tredje midsommar i Alanya och i år blev det Elite. En grymt bra kväll än så länge!

Alanya

Så är man äntligen i älskade alanya. Resan ner gick kanon bra. Elias sov under hela resan. Han är så söt. Han trodde inte vi var i Turkiet för ens han träffade sin pappa. När vi lämnade av Anna med familj. Ser jag en välkänd näsa på en restaurang och det är den där söta näsan som tillhör anna. Där på en restaurang satt anna och mathilda. Va så skoj att se dom. Anna fick lite tårar sötis. Efter vi hade packat upp lite på rummet så gick vi till M bror. O vilket kärt återseende. Jätte kul verkligen. Fick lite mat det var gott eftet några timmar. I dag åt vi frukost på kale market och nu väntar vi på att göra hamam på sun park faktiskt. M har gått runt och pratat med alla. Han är så glad. Det är så kul att se. Snart blir det hamam sen ska jag träffa några brudar. Livet leker och jag älskar att vara tillbaka. Ps 37 grader varmt och och blå himmel ;)

Dagen D

Så var dagen D här. I dag åker vi!
Har precis gjort provet och det gick bra. Så nu har jag lite semester från plugget. Har med mig etik boken men tror inte jag kommer läsa den. Men vem vet ;)
Nu är det bara att packa det sista och laga mat sen så bär det av till Axamos flygplats!
Ska bli så skönt att komma till solen värmen!
Ha det så bra här hemma!

MVG

Kollade in på skolans sida om betyget hade kommit på uppgiften och provet i psykologin!
Och det hade det! Jag hade fått en 2 på uppgiften och MVG på provet. Förstår ni min lycka? Jag Zandra Örneling som aldrig brukar få bra betyg har fått mvg. Jag är så nyfiken på vad jag kommer få på kursen!


Haft en mysig eftermiddag! Syster, Chrille, bror och Leon kom på fika. Fick mysa en massa med mosters sötnos. Bäst att passa på nu dröjer det ju 2 veckor innan jag får pussa på han igen.
Nu blir det film time och lite plugg.
I morgon är det upp tidigt och göra prov sen hem packa det sista och vänta in tiden

I morgon!

Nu är det bara en dag kvar. Från 9 dagar till 1 dag. Tiden gick fortare än vad jag trodde.
I morgon åker vi! Å vad jag längtar att få komma ner. Komma ner till Mikaela och alla andra tjejer.
Att få göra hamam! Gå till stranden, tisdagsmarknaden och gå på gatorna och njuta av livet.
Njuta av solen. Å vad jag vill åka NU.
Men bara en dag kvar.


Och i dag blir det att plugga till provet. För i morgon gör jag sista provet. Sen ska jag hem till Anna och hämta lite av hennes bagage så hon slipper ta allt på bussen. Sen ska jag se till så min kära pojkvän packar sin väska. Jag lovar att han gör det i morgon så glömmer han allt. Men vad han längtar. Tänk att han för första gången ska få vara turist i en stad där han bara har jobbat för alla jobbiga turister. Han ska bo på ett hotell som alla turister gör. Han är så glad över detta.

Mys dag

Var i väg innan och fikade med Mea och Maria. Jätte mysigt hade vi! Vi var först på bageriet men efter ett tag så började verkligen spöregna då gick vi vidare till Bernads. Så en massa fika blev det. Vi behövde många timmar för att prata om allt sen sist. Inte ofta  vi träffas alla tre. Så det var verkligen jätte mysigt och skönt att få umgås med dessa töser.

I dag var det även storstädning, tvättning och bädda rent i sängen som gällde. Så nu är det så fint här.. Blir väl en dammsugning till innan vi åker. Det blir ganska så fort dammigt här. Men skönt att komma hem till en ny städad lägenhet.

Om en stund blir det film night. Vi ska mysa upp oss i soffan och kolla på någon film!

Packa packa

Hade tänkt att packa dagen innan. Men i dag var jag rastlös så nu är väskan nästan färdig packad.
Bara det sista kvar som jag ska tvätta i morgon sen kan jag stänga den. Trodde inte jag skulle ha med mig så mycket. Men väskan är nästa propp full. Varför? Jag vet ju att jag inte kommer använda minst hälften av kläderna. Men men kul att ha något att välja mellan.
M har inte ens börjat packa och jag kan tänka mig att han gör det i sista sekund.
Å snart ska jag sova och då när jag vaknar i morgon så är det bara 2 dagar kvar. SWEET!

Vad händer

Haft en mysig eftermiddag med familjen.
Gosat en massa med Leon! Får jag ju inte se han på 2 veckor nu!
Vad är det som händer egentligen? Jag börjar bli förvirrad nu!
Men ska ta reda på det!
Nu väntar jag på att älsklingen ska komma hem så jag får mysa ner mig i hans famn!
Inget mer intressant att skriva i dag! Tråkig blogg
I KNOW

Fika mys på Ikea

Om en stund ska jag upp till Ikea och träffa Sofie med barnen och Anna med barnet för en fika. Billigt och bra och så ka. Barnen roa sig själva ett tag. Senare ska jag hem och fika igen! Vi ska fira mormor i dag som fyller om över en vecka men jag är inte hemma och inte mamma och pappa heller. Så vi firar henne i dag. Så då kommer mormor och farmor, och syster med familj. Söndagen kommer bli love!

.

Jag vet inte ens vad jag ska skriva för rubrik!
Ibland kan jag bli så himla ledsen på hur folk behandlar mig!
Jag kan känna att snälla vi är väl vuxna nog vi kan väl vara ärliga mot varandra.
Ens vänner gör inte så här och jag kan känna att jag skiter snart i det!
Jag är trött på att bli illa behandlad.
Vem tjänar på att jag är snäll egentligen?
Inte är det jag i alla fall!
Och allt det här med Facebook, blogg, twitter allt! Det gör bara en otrolig skada!
Folk kanske inte alls tänker på det på det sättet. Men vissa gör det och jag gör det!
Jag är så jävla trött på detta nu!
.................

Överraskning

Usch vilket regn väder det är! Fast lite mysigt är det. Försöker bara komma på en bra film man kan se. Men har sett dom flesta.
Måste också egentligen plugga. Men det har inte gott så bra.. Men detta ämne är så logiskt och enkelt så kan nog bara läsa igenom det några gånger.
M är på jobbet! Jobbar sin sista dag i dag sen har han en månad semester. Han längtar kan jag lova. Och jag tycker det ska bli skönt att ha han hemma några helger.
Innan så gick jag hem till mamma och pappa! Papp och bror är i Halmstad och mamma jobbar. Så jag gick hem dit och städade, tvättade och bäddade rent. Så när mamma kommer hem i kväll så blir hon nog glad. Älskar att göra sådana där saker. Jag vet hur mycket jag skulle uppskatta det!
Nu är det bara 4 dagar kvar och snart är denna dag slut och då är det bara 3 dagar kvar tills vi åker. Vill åka nu! Längtar så till värmen, solen och att bada i havet.

Samantha

Fick ett sms av min söta vän Sami i dag på morgonen att hon var på väg till Jkpg för en snabb visit och frågade om jag ville träffas. Självklart ville jag ju det! Har haft en jätte mysig stund med henne. Vi har inte en tyst minut när vi pratar! Saknat henne så mycket så det var jätte kul att se henne!

Lycka

Fick ännu en 2 = typ VG på en inlämnings uppgift i människan socialt och kulturellt. Trodde inte jag skulle få det. Så det kändes jätte roligt. Nu ska jag plugga som tusan till provet så jag klarar av mvg frågorna. Skulle va så kul att få mvg på första kursen!

Hade en mycket trevlig stund hos Lisa då vi åt kladdkaka och myste. Även Marika var där och världens finaste Charlie!

Bra dag!

Gick upp tidigt i dag och skulle möta upp Johanna för lite plugg innan provet. Blev en frukost på bernads och lite plugg mest prat. HAHA
Men gjorde G-VG-MVG frågorna så får vi se om jag fattade dom rätt eller inte. Huvudsaken är att jag blir godkänd. Nu ska man bara gå och vänta på betyget också.
Så nu är det bara ett sista prov kvar sen är jag klar med båda kurserna. Och det provet blir på onsdag. Men blir inget mer plugg i dag. Nu blir det lite vila. Få påbörja det i morgon i stället.
Om en stund så ska jag i väg till Lisa och mysa där även Marika och Charlie kommer att vara. Ska bli mys.
En bra dag i dag! :)

Taco

Hade en så himla mysig stund med min älskade Mea i dag. Jag insåg hur mycket jag tycker om henne. Hur lycklig jag är som har henne som vän!
Sen hem laga tacos innan M kompis och fru kom.
Var mycket trevlig stund faktiskt!
Det är alltid roligt att träffa nya människor!
Nu ska jag plugga lite innan det är dags för att sova lite.
I morgon händer det!

Lika bra

M förhör mig nu! Låter så roligt när han försöker säga dom svåra orden på svenska. HAHA
Men han är så duktig!
Det går bra när han förhör mig. Jag hoppas det går lika bra i morgon på provet

Trevligt

Hade en mycket bra kväll i går med tjejerna på Twin! Firade Marika som fyllde 25 och blev mer än uppvaktad.
Det blåste lite kallt men självklart blev det uteserveringen på TWIN! Love it! Har saknat denna uteservering så där blir det mer häng i sommar.
Är ändå glad att jag inte är i Turkiet hela sommaren så jag få chansen att njuta av mina vänner och sommaren i Jkpg och i Sverige!
Senare i dag blir det fika med min fina vän Mea! Var ett bra tag sedan vi såg så ska bli mysigt!
Sen i kväll kommer M kompis och hans fru hit på middag! Ska bli kul!
M får fixa städningen och maten!
Då jag ska plugga då jag inte är i väg! I morgon är det prov.
Känner mig halv lugn. Vissa saker kan jag! Men vissa saker måste jag verkligen öva mer på!
Men ska faktiskt bli skoj att ha prov så man vet vad man går för och hur proven är upplagda!


Har även beställt Tax free i dag! JIPPI! Nu är det mindre än en vecka!
Dom här 2 favoriterna blev det!

Marika

I dag är det inte en vanlig dag! Nej det är världens finaste Marikas födelsedag i dag! Hela 25 år blir hon!
Och det ska vi fira. I kväll blir det Twin och mys med tjejerna!

Gossip Girls

Har kollat klart på Gossip Grils nu. Visst är serien bra. Men ibland får jag panik över att det alltid är någon som klantar sig eller förstör för andra. Men annars en helt ok serie.
Undra vilken som blir min nästa?
Jönköping har fått en egen GOSSIP SIDA

1 vecka = 7 dagar

Det är bara en vecka kvar tills vi åker till Alanya! Jag längtar! Jag vill börja packa jag vill börja planera. Men det är en hel vecka kvar. Å jag vill åka nu!
Midsommar blir det bord på Elite som mina vänner där nere hade bokat och räknat med mig. Ni är underbara! Så tredje året i rad i Alanya på midsommar! Men jag klagar inte. Då är det i alla fall garanti till sol!
Som tur var har jag lite in planerat i veckan så.
I kväll blir det fira sötaste Marika som fyller år!
I morgon blir det äntligen fika med Mea! Saknar henne!
Fredag är det prov som gäller!
Lördag- Söndag vet jag inte men det är ju helg så något händer ju alltid
Måndag ska jag få träffa min angel Maria som jag lyckas åka i från. Men en fika hinner vi!
Tisdag är det packa och tvätta som gäller
Onsdag tänkte jag göra mitt andra prov och sedan åker vi.
Och i mellan detta ska jag plugga till proven.
Tänkt besöka mormor och farmor.
Mormor fyller år när jag är borta så ska fira henne tänkte jag!
Ska också mysa med familjen och LEON!
Så ja det kommer nog gå fort!
om 8 dagar är jag på väg till stranden!

Leon

Skulle i väg och kopiera lite papper hos mamma och pappa. DÅ var mamma på väg till syster. Hackade självklart på så jag fick gosa med söta Leon. Å vad han har blivit stor. Min älskade systerson!
Kommer sakna han nu när jag är borta i hela 2 veckor. Och han kommer nog bli ännu större tills dess.
Han är så himla söt. Vill så gärna visa bilder på han! Man smälter!

Måste plugga

Blev ju inte så himla mycket gjort i går kan jag ju inte påstå. Var alltför uppe över molnen och svävade.
Pratade både med Mikaela och Anna i går hörde även rösten från Tina. Å va ni gör mig glada. Dumma Tina bara som åker hem dagen innan jag kommer. Men jag hoppas vi hinner ses i Sverige innan du åker ner igen.
Familjen var också glada för våran skull att vi kommer i väg. Det var så otroligt skönt att höra.
M kompis skrev på min facebook i går att han och hans svenska flickvän ska också åka ner. Dem bor i Uppsala och M har inte träffat han på år. Så M ringde han i dag och det visade sig att vi ska bo på samma hotell. Hur sjukt är inte det då? Ska bli kul!


Men nu måste jag verkligen börja plugga. Första provet är på fredag. Sen har jag nästa på Onsdag innan jag åker. Så nu får jag allt ta och skärpa mig.

Alanya here we come!

Jag är världens lyckligaste! Jag är så glad! I dag tryckte jag på bekräfta! I dag bokade jag och älsklingen 2 veckors semester till Alanya! Vi ska bo på villa sunflower hotell!
Ingen kan förstå min lycka!
Jag älskar när saker händer spontant! Detta är detta som är livet..
Vi har väl inte så mycket pengar. Men varför spara? Bättre och göra något man tycker om!
Nä det är så här livet ska vara!
Så Onsdag den 22 Juni kl 17:00 går flyget från Axamo till Antalya!
Jag ska få fira midsommar i Alanya igen!
Jag hoppar och skriker av glädje här hemma.


Jag skulle ha pluggat nu! Men nej det går inte så bra.. Jag är helt ivrig. HAHA!!!
Hoppas bara jag kan göra människan socialt och kulturellt på onsdagen innan vi åker så jag har det gjort.

Cheeseburger

ÅÅ va jag vill ha en cheeseburgare!
Glömmer aldrig hur god den var en het natt i Alanya efter alkohol intag och dans. Eller vad säger du Tina.
Haha
GE MIG EN CHEESEBURGARE

Hemma

Har haft hur sköna dagar som helst. Har njutit från morgon till kväll. Och vilket väder vi har haft. Med ny energi är jag nu hemma. Har pussat på älsklingen och njuter!
Nu blir det att bara ta det lugnt. Hela nästa vecka måste jag plugga. För på fredag har jag mitt första prov.
Har inte gjort alla instuderingsfrågorna så det ska jag och Johanna fixa i morgon. Sen är det bara att läsa på.
Hoppas ni andra har haft en bra helg!

Vill inte åka hem

Vill inte åka hem. Vill vara kvar här. Jag älskar att vara här. Haft en helt underbar dag/kväll!
Finns det något bättre att bli ompysslad av mamma och pappa. Nej det gör det inte.
Kommer komma hem med ny energi!
Saknar min älsklingen nu! Hade velat ha han här också. Men tycker det är bra att vara i från varandra lite.
Gud va mysigt det kommer bli i morgon när man får pussa på han igen.
Men innan vi åker hem blir det mer solning. Ska ju bli lika fint väder i morgon med ju!

Mikaela

I dag var det min söta vän Mikaelas tur att åka till Alanya. För några månaders semester.
Hoppas du får en säsong där nere.. Kommer sakna dig!

Vilken underbar dag

I dag har jag inte suttit inne en ända minut. Vilken dag det har varit. Blå himmel och bara massa sol.
Så underbart väder. Är överlycklig att jag följde med till Halmstad då det är dåligt väder i Jönköping.
Har fått en hel del plugg gjort i solen. Inte fy skam det inte.
Men börjar bli orolig hur jag ska klara detta prov alltså.

Mörk rädd

Ibland blir jag mörkrädd för vissa personer och hur vissa beter sig.

Regn/Sol

Haft en kanon bra dag. Åkte ju som sagt till Båstad innan. Åkte och kollade lite i butiker. Handlade dock inte mycket. men det var en mysig utflykt. Vi hade inget regn men ingen sol heller.
När vi kom tillbaka till villavagnen så var det sol.
Känns så bra när det regnat så i Jönköping. Mohahah!
Så har suttit i solen nu i eftermiddag och njutit.
Åt grillad lax och drack vin till maten. Å kan inte alla dagar vara så här.


Jag har även vart duktig i dag. Har gjort klart min tredje och sista uppgift nu. Så nu är det bara proven kvar. Ska bli skönt att bara ha en kurs sen resten av sommaren.

Nu i kväll blir det vin ost och kex. En tidig god natt. För i morgon skulle det vara ännu en dag med sol. Är så glad att jag följde med den här helgen. Visst saknar jag M! Men jag vet hur mysigt det är när vi träffas igen på söndag!

Grattis Maria

Grattis min fina vän Maria!

Båstad

Godmorgon från ett soligt Halmstad. Ja här skiner den. Vi trodde det skulle regna men nej då.. Lycka när man vaknade och såg att det allt var lite blått på himlen.
Vi ska nog bege oss till Båstad var tanken i dag. Länge sen jag var där. Så ska bli mysigt!
Jag skulle verkligen behöva göra ett hamam! Har börjat fjälla på axlarna. TYPISKT! Får väl göra ett eget hamam här senare. Måste bara åka och köpa en handske eller något. Varför finns det inte Hamam i jönköping? Och lika billigt som i Turkiet. Å vad glad jag skulle bli då.

Stockholm

Sitter och kollar in Stockholm. Vi ska ju försöka ha några sommardagar där uppe.
Kollar lite på hotell. Shit vad dyrt det är. Nästa billigare att åka till Alanya. Haha
Men jag vann ju 1 övernattning för 2 personer. Men jag funderar på att om vi ska bo på vandrahem i 3 dagar så tar vi hotell sista natten.
Har ni några tips???

Twitter

Har haft twitter ett bra tag men inte riktigt brytt mig om det. Bara fixade det sen har jag inte skrivit något mer. Men tänkte börja använda det lite.
Besök mig där
Zandraorneling
Om ni har Twitter ge mig ert namn :)
See you there!

Grillat

Det bästa med Halmstad är att vi har en stor grill. Så när vi är här blir det massa grillat och det är ju så underbart gott. Det är ju det jag saknade mest när jag var i Turkiet. SVENSKT GRILLAT!
Och på grillen i dag ligger det hamburgare!
Livet är allt bra här nere!

Äntligen

Efter några timmar i bilen och en sväng till Ica maxi är vi äntligen framme i villavagnen! Och jag älskar det. Att få komma hit bara för en helg släppa allt hemma och njuta är det bästa jag vet. Man kan verkligen koppla av här. Jag älskar Halmstad. Jag älskar villavagnen! Jag saknar älsklingen!

Pussat

Nu har jag pussat färdig på min älskling. Nu beger jag mig till Halmstad!

Våra barn

Hur förväntar vi oss att barnen skall lyssna på sina föräldrar när Tarzan lever halvnaken, askungen kommer hem vid midnatt, Pinocchio ljuger hela tiden, Aladdin är Tjuvarnas konung, Batman kör i 320 km / h, Törnrosa är lat och Snövit bor ihop med 7 killar....

Sakna

Nu har M gått ut till krogen. Han och hans vän skulle ta en öl ute. Får väl se när han trillar in. Haha
Men tycker det är roligt för han att han har en vänskapskrets här faktiskt. Unnar han varje minut!
Saknar han dock lite. Och har lite ont i magen över att jag ska vara i från han 3 dagar. Han ska nämligen jobba i helgen så han följer inte med till Halmstad. Men jag älskar den där saknaden man har efter några dagar. Jag tror det är viktigt att sakna sin andra hälft ibland.
Ska kolla på några mer Gossip Girls avsnitt sen ska jag väl packa och hoppa i sängen!

Halmstad

En bra dag i dag ju!
Började med att jag fick hem dem sista kläderna jag hade beställt. Nu blir det inga kläder på ett tag.
Sen fick jag sms om att min kamera hade kommit.
Så var i väg och hämtade den. Jag älskar den!
Läste sedan på facebook att vissa hade fått tillbaka på skatten i dag.
Så skyndade mig för att kolla och visst hade jag också fått det.
Lovely pengar på sparkontot nu.
Sedan bestämde jag för att följa med mamma och pappa till halmstad över helgen.
mest för att jag behöver komma i väg lite. och för att plugga nu inför proven.
Blir ju inte att man gör det här hemma tyvärr!
Älskar dessa dagar!

Anna & Tina

Så har det vart skol dag i dag. Och jag ser i fram emot att göra proven nästa vecka. Mest för och se hur det kommer gå bra. Jag sattsar på G i kurserna. Självklart kommer ja försöka svara på VG och MVG frågorna men kommer inte lägga ner så mycket på det. För huvudsaken är att jag blir godkänd i alla fall.

I morgon ska mamma hjälpa mig med den sista frågan på människan sociallt och kulturellt. Sedan ska jag skicka in den uppgiften och boka tid för prov till nästa Onsdag!

I dag åkte Anna från Sverige ner till Istanbul för att möta upp Tina som åkte från Kambodja. Dom ska tillbringa några dagar där innan dem åker vidare till Alanya. Hoppas verkligen då fina dagar där nere. Anna stannar där hela sommaren. Men Tina kommer hem i slutet av Juni och stannar nog hemma en månad typ och då hoppas jag att vi hinner få in en träff innan hon åker tillbaka till Alanya för 2 månader.

Sitter och väntar på åskan. Det är nog bara jag som gör sådant. Men jag älskar det! Så blir sur om den inte kommer så dem har utlovat!


Underbar dag

Har haft en helt underbar dag. Började dagen med att jag och M åkte till Gränna. Åt pastasallad och njöt i solen. Sedan blev den grymt god hemgjord gränna glass. Åkte sedan till Lisa och vi mötte upp Marika Charlie Billy Eddie Julia och gick till vätterstranden grillade och njöt! Sedan kom även älsklingen. Efter några timmar så åkte vi hem fixade hemma hos mamma och pappa eftersom att dom kommer hem i dag. Men dagens mys slutar inte här. Jag och lisa åkte upp till Stadsparken och åt glass igen! Nu är det mys med älsklingen med film innan vi ska hämta mamma och pappa. Efter en sådan här dag är jag mer än glad att det blir en svensk sommar. Kommer njuta varje dag! Älskade svensk sommar!

Picknick

Äntligen har jag lyckats få upp M ur sängen! Nu tar han bara 100 år på sig att bli färdig. Men snart är vi på väg ut i det fina vädret för en picknick någonstans. Bara han och jag. och bambam!
see you later!

Simon

Så var BB slut och Simon vann! Det visste man sen långt tillbaka och han är en värdig vinnare.
När dom öste på där i slutet med BB sången blev jag galet sugen på att hoppa upp och dansa med dom.
Fy va kul när det är sådant ös. Händer sällan i Jkpg att man kan vara med om detta.
Men i Alanya där kan man ösa. Så tjejer som ska ner/är där nere ös åt mig med!
Men i alla fall GRATTIS Simon!

Inne

Det har varit fint väder i dag men jag har knappt vart ute. Blev vist lite bränd i går så ville inte vara ut i solen i dag. Vad har jag gjort i dag då?
INGENTING! Det känns förjävligt.
Skrev lite på uppgiften som börjar bli klar nu.
M är på utbildning. Men är det fint väder i morgon ska vi allt hitta på något.
Ska snart bege mig till Ica maxi men vill inte. Vill inte gå utanför dörren!
Dagens höjdpunkt i dag är BIG BROTHER FINALEN :)

Sverige

Ja som ni vet älskar jag ju Alanya och kan skriva långa lister om hur mycket jag saknar det. Men när jag är där saknar jag så sjukt mycket i Sverige.

Listan om Svensk sommar.

Tänk att det aldrig blir mörkt hur skönt är inte det?
Att få fira en äkta svensk midsommar
Slippa svettas sönder dag som natt
Att slippa oroa sig för alla turist brudar
Inte kunna sova på nätterna för det är så varmt
Aldrig känna sig fresh när man festar
Att kunna duscha i en normal dusch och inte oroa sig för att vattnet ska ta slut
Att kunna dricka vatten hur kranen!
Att grilla det finns inget bättre än grillat
Att få umgås med sin vänner i en underbar stad som Jönköping
Att man verkligen svalkar sig när man badar
Att få visa M hur fint det är i Sverige
Att kunna gå på stan utan att folk ropar efter en.
Att man kan kolla i butiker utan att någon hänger efter
All den svenska maten
GLASSEN mjukglass, kulglass, isglass
Att kunna spela mingolf och kubb
Att verkligen njuta av solen på en uteservering och slippa fly till skuggan


Ja denna listan kan göras lång den också! Så nu ska jag njuta av denna älskade svenska sommaren

Jag kommer inte dit

Hur mycket jag än vrider och vänder på allt så kommer jag inte till Alanya.
Det är bara att inse detta. Jag kommer inte kunna åka till mitt älskade paradis.
Men om man tänker efter. Det var ju i Sverige jag ville va i år. Det var ju det jag önskade och längtade så efter förra året.
Så varför åka egentligen. Det är bättre vi sparar så vi kan åka på en grym semester till ett lyxhotell nästa år i stället.
Jag vill ju visa M den svenska sommaren. Så nu ska jag sluta vrida på och vända på allt och njuta av den svenska sommaren. Och planera in vad vi ska göra i stället.
Det kommer ändå bli en kanon bra sommar.

När allt går....

När allt går så där bra och man känner att man kan slappna av och njuta av livet så självklart kommer någon och fäller en!
När blir det bra? När blir det bättre?
När ska man slippa ha ont i magen för allt?
Jag är så trött på detta och vill bara ge upp.......

Jag och Bambam

Är ju hundvakt nu i några dagar då mamma och pappa är bortresta.
Och ibland gör det så ont i att se hur folk behandlar han. Han är ofta glad och livlig men det senaste är han mest själv någonstans. Visst han är ju äldre men så gammal är han inte. Jag ser att han är ledsen!
Det gör ont i mig att se han sådan här.
Han är verkligen en riktig vän och jag älskar denna hund så otroligt mycket.
Han lyssnar alltid han tröstar alltid han gör mig glad. Han är helt enkelt bäst.
Det är inte hans fel att han inte alltid lyder. Det är vårt fel att vi inte har uppfostrat han bättre.

En dag på stranden

Så var första stranddagen gjord i år. Jag och "turkfruarna" Anna och Sofie och deras barn träffades vid rocksjön för att njuta i solen och äta lunch. Det var himlans trevligt. Sagt ett tag att vi måste ses innan Anna åker ner till Alanya för 2 månader. Får se om vi hinner ses en gång till innan hon åker.
Hela 5 timmar blev det och det både syns och känns kan jag lova. Men mitt pigment har blivit så mycket bättre sen min 2 år i Turkiet. Så hoppas det rödbruna blir BRUNT snart! Älskar att vara brun.


Hann hem och pussa på älsklingen i 10 min. Sen var det dags för han att åka. Våra lördagar brukar se ut så. Att vi ses kanske 5 min. Saknar han! Ska bli skönt att han får lite ledigt i sommar så vi kan hitta på saker på helgerna. Visst kan vi det under vardagarna också men känns speciellt på helgerna :)

Får se hur min lördag kommer se ut. Känner att jag vill skriva klart min uppgift så jag slipper få dåligt samvete!

HJÄLP!

Är det någon som skulle kunna hjälpa mig med denna frågan?
Beskriv olika anledningar till att lämna sitt hemland ut ett historiskt perspektiv?
Visst den är inte svår men vet verkligen inte vad jag ska skriva!
Så tips? Vad som?

Sommar

Är det sommaren som är här nu?
Det känns så skumt att va här i Sverige att jag inte vet vad som räknas till sommaren.
När mina vänner skulle åka till vätterstranden tänkte jag. Är det dags nu med sol & bad här i Sverige.
Det känns som  att det är flera veckor kvar dit. Men ja det är ju Juni!
Jag är bara van vid att det är lite varmare.


Skulle följt med min vänner till stranden i dag. Men kunde inte. Hade en sådan huvudvärk så klarade knappt va ute i det fina vädret. Tråkigt men sant. Pluggade lite på förmiddagen. Och ska väl fortsätta med det nu. Vill bli klar så jag bara kan njuta! Har ju inte hittat den där vågen. Om jag pluggar för mycket eller för lite. Men om 2 veckor tänkte jag ha klart mina 2 kurser som jag läser nu. Sen har jag bara en kurs i sommar. Så bäst att göra det färdigt nu!

Syster & Christoffer och Leon var här innan. Vi åt sill och potatis och jordgubbar och grädde.
Så ja det är nog sommar för annars äter man inte sådant. Fick ju även gosa med min skatt!
Han är så himla söt trots att han sover mer än han är vaken!
Längtar så tills det blir min tur.

Men nu blir det att stänga ner alla dessa sidor och ta upp pluggsidorna.

SEE U

Lagom trött

Är lagom trött alltså! Gick upp vid halv 6 i morse för att köra mamma och pappa till bussen. Dom skulle nämligen Prag.
Försökte sova en stund men inte så lätt när man har aktiverat hjärnan.
Skulle ju bli fint väder i dag. Vart tog det vägen?
Får se om vi hittar på något senare. M är ju ledig i dag! Kanske åker till Gränna eller Tabergstopp. Vi får se.
Eller så blir det en dag i soffan framför Gossip Girl!

trenden har vänt

Det har fötts barn som aldrig förr! Eller bland mina vänner och bekanta.
Ett tag föddes det bara killar. Och jag blev lite orolig att det skulle bli ett killigt samhälle om några år. Men nu har det födds 3 tjejer på rad. Så trenden har vänt.
Det är helt sjuk på en vecka har min syster, kusin och 2 bekanta fått barn! Alla på olika dagar.
Ja visst är jag avis. Men grattis till allihop!

Sommarfin

Å äntligen är håret fixat och det är blont och fint. Vi klippte en hel del. Men det behövdes! Inte för att det var så stor skillnad men jag tycker det ;) Men sommar blond blev jag!
Så skönt att få det fixat!
Men varför är man alltid så ful i spegeln hos frisören? Alltid! Man ser blek och tjock ut! Önskar man slapp och titta på sig själv! Vägrar lägga upp bilder på mig så ni får se mig live i stället!
Men fint blev det!


Hade min älskade hund här på besök innan. Sen kom även mamma! Mysigt när folk kommer på besök! Och speciellt när man inte väntar besök!

Så tråkigt för M börjar jobba 10 i dag och i går så när han går till jobbet ska jag nästa gå i säng själv! Men men så är det ibland!

Huvudet

Huvudet hänger inte riktigt med i dag heller. Har sådan sprängande huvudvärk så jag tror jag dör. Och inga huvudvärkstabletter har jag heller. Har försökt plugga lite nu på förmiddagen. Har väl gått lite framåt. Men svårt att titta på dataskärmen.
Men om en timme ska jag till Edina och bli fin i håret då kanske jag kan få en lite hårbottenmassage. Kan ju alltid hoppas!

RSS 2.0