Oväder

Shit vilket oväder det blev nu i kväll! Men inget slår det härliga ovädret i Turkiet. Jag tycker det är så mysigt!

I dag har hjärtat vart en tröttis. Sov som sagt till kvart över elva. Sen har han tagit en del power naps hela dagen. Men ibland har dom sådana dagar. Han valde att somna kl 21 i dag. Men innan dess fick han ett grått anfall. Han grät lika mycket som han gjorde när han tog sprutan. Helt förtvivlad var han. Han var inte hungrig, hade precis gjort nr 2, rapat ja allt man kan tänka sig. Inte ens jag lyckades få han tyst. Så körde vi turkish style här hemma. La han i mitten på ett täcke och vaggade honom då blev han lugn och till slut somnade han i min famn. Det gör så ont när man inte vet varför dom gråter så.

Haft en mysig kväll med mina killar! Kollat på 2 filmer och fotbollen så klart. Köpte pizza som M var och hämtade. Beställde såklart med sås. När jag öppnar pizzan ja då har dom ju glömt såsen. Så jävla sur blev jag. Det är ju som att äta en chesseburgare utan ost.

Det är verkligen helt otroligt vad min kille har utvecklats. Hinner knappt med i svängarna. Vill bromsa lite nu. Jag vill inte skynda på hans utveckling utan vill gärna han är bebis lite längre. Barn kommer han va länge sens. Så njuter när han vill äta liggandes i famnen, vill sitta still i famnen och allt sådant. Snart kommer han inte vilja det, snart kommer han åla,krypa, springa runt. Nej han ska vara bebis LÄNGE!!!

Det sägs att det ska bli fint väder tis-ons då är det jag som ska njuta i solen. På onsdag har jag beachdate med 2 fina flickor. Termosen ska då fyllas med kaffe! Som förr i tiden. Måste köpa nÅgot bra till Milo så han får skugga när han inte vill ligga i vagnen!


Kommentarer

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0