Hålla kontakten

Jag försöker verkligen att hålla kontakten med alla mina kära där hemma. Jag vill att dem ska veta att jag tänker på dem och att jag saknar dem hela tiden. Jag älskar att jag vet att när jag kommer hem så finns dom där. Så även denna säsongen. Men denna säsongen ska jag försöka ännu mer. För alla mina vänner och min familj betyder så sjukt mycket.
Jag har en pakt med 2 av mina närmsta vänner. Då vi mailar varandra och vi får inte öppna mailet utan att svara. Eller i alla fall inte svara på flera veckor. Älskar att öppna min mail och se att dem har mailat mig.

Så här kan ni nå mig i Turkiet
Mail: [email protected]
Msn: [email protected]
Skype: Zanndraa
Blogg: zandraorneling.blogg.se
Facebook: Zandra Örneling
Mitt turkiska nr: 05448785207
Mitt Svenska nr har ni väl dem flesta av er. Där kan ni gärna skicka ett sms. Älskar när ni skickar små söta sms.

Säsong 2010

Elina ringde mig nyss och berättade vem som kommer vara mini club chef detta året. Jag säger bara att säsong 2010 kommer bli kung. Kommer har världens bästa mini club chef :) Är så lycklig just nu!!!!
Säsong 2010 på Pegasos Planet vilket år det kommer att bli!!!

31 Mars

En dag på stranden med en bok är hur skönt som helst
Inte lika röd på näsan längre
Doppade i alla fall fötterna i medelhavet!
Satt en stund i den mysiga parken
En väldigt mysig park i Alanya!

I går i bilder

Jag och älsklingen tog ju en lite kärleks promenad och drack te där A jobbar. Tog inte så många bilder men här är 2 i alla fall

Stranden

Hade tänkt att gå till stranden i dag. Men så kom Mustafa hem och överraskade mig med att har fixat våra ringar så nu står det våra namn i dem och datum :) Sen har han fixat lite papper och sådant inför intervjun :) Så åt vi frukost. Sen kollade jag klart på filmen.
Så kände jag inte alls för att gå till stranden.
Sen funkade internet så då har jag ju gjort mina vardagliga saker där.
Men nu är kl 2 och va fan kan ju inte sitta inne när det är så fint väder. Så nu går jag till stranden och lägger mig och läser i någon timme eller något.

Kärleks promenad

När Mustafa kom hem låg vi och mös i sängen det var mysigt. Men jag blev lite rastlös så vi bestämde att vi skulle ut på en liten kärleks promenad. Gick förbi hans brors jobb och drack lite chai och åt popcorn. Sen gick vi och kollade lite och ner till beachen. Det var mysigt att gå med min älskling! Han gör mig så lycklig.
Nu ska vi mysa lite mer i sängen och kanske kolla på någon film.

Mat dags

Nä det är väl bäst att gå upp ur sängen och göra lite mat. Har typ legat i sängen hela dagen. Men lika skönt var det i dag. Men känner att brännan börjar försvinna så i morgon blir det allt beachen.
Lagar lite mat till mig själv. Mustafa visste inte när han kommer hem i dag. dem öppnar ju restaurangen på torsdag så dem håller på för fullt där borta.

Nä nu blir det kyckling och pasta. Kommer nog bli en kyckling innan jag kommer hem till Sverige äter typ kyckling hela tiden.


Väntat

Har typ väntat hela dagen på att granne ska sätta på internet. kl 3 satt han på det. ÄNTLIGEN! Hade tänkt att gå till stranden i dag. Men känner inte för att gå ut i dag heller. Så har suttit på balkongen och läst lite. Sen kom A hem så då har jag försökt lära mig lite turkiska och sedan kollat på film. Och så äntligen så kom internet i gång.

Får se vad som händer resten av dagen. Beror på när M slutar.

Ingenting

Precis som jag ville så har jag verkligen gått i pyjamas hela dagen. Fy tusan vad det har varit skönt. Har städat, tvättat, lagat mat, kollat runt på internet och kollat på Ice Age 3. Tackar gudarna för att vi har internet kan jag säga.

Men jag är verkligen skit trött nu. Även att jag inte har gjort något krävande i dag. Mustafa kom hem för en stund sen men gick typ lika snabbt. Tydligen är det 3 hotell som har ringt och frågat om han vill jobba hos dem. Så nu har han 4 olika jobb att välja mellan. Så han är och pratar med en av mangerna. Vi får se vilket han tar. Han kan ju löne förhandla lite nu ju :) Perfekt!!

Mamma fixade så jag fick se vad jag får tillbaka på skatten. Fattade dock inte vilket det var som jag skulle få tillbaka. Men jag tror det är en liten summa i alla fall. Skönt så man slipper betala :)

Nä nu väntar jag på att mustafa kommer så ska vi kolla på film innan vi lägger oss för att sova :)

Kärleks lista

Vad heter ni? Zandra & Mustafa
Hur träffades ni första gången? Det var när jag bodde på hans hotell. Där han jobbade i baren.
Hur länge har ni varit tillsammans? Vi sågs första gången maj 2008 det var kärlek vid första ögonkastet. Men vi blev inte tillsammans för ens maj 2009. Så 10 månader

Är ni förlovade? Ja det är vi. Den 16 oktober 09 förlovade vi oss

Bor ni ihop? Ja vi har en lägenhet i Alanya och en lägenhet i Jönköping
Har ni barn? Nej, men i snar framtid
Har båda körkort? Nej bara jag
Isåfall, vem kör bäst? Jag är bäst på att köra bil.
Kommer du ihåg er första kyss? Det är väl klart jag gör. 
Vem sa "Jag älskar dig" först? Det var Mustafa. Han tittade rakt in i mina ögon och sa Jag älskar dig. Å vilket ögonblick.
Vem är äldst? Mustafa
Vilka stjärntecken är ni? Jag är våg och Mustafa är vattumannen.
Vem fyller år först på året? Mustafa
Vem är längst? Mustafa är någon cm längre

Vem sjunger bäst?
Jag så klart. men mustafa tror han sjunger bäst.
Håller ni handen på stan? Han tar alltid min hand :)
Kände ni varandra innan ni blev tillsammans? Ja det gjorde vi.
Vad har ni gemensamt? Fotboll, kärleken, framtiden
Blev du kär i första ögonkastet? Han blev det. 
Har ni någon speciell låt? Ja.
Har ni stora framtidsplaner? Absolut 
Har ni gråtit i varandras armar? Ja det har vi
Har ni varit utomlands tillsammans? Ja när jag är i hans hemland är jag utomlands och när han är i mitt hemland är han utomlands.
Vilket är ert bästa minne? Det finns många bra minnen. Och fler kommer vi få
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Kollar på film.
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Ja det blir alltid en puss eller två
Bodde ni långt ifrån varandra första gången ni träffades? Hmm det beror på hur man ser det.
Bråkar ni ofta? Nej faktiskt inte. Vi är som nykära 
Ringer eller SMS:ar ni mest? Ringer oftast älskar att höra hans röst.
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Hans händer.
Brukar någon av er prata i sömnen? Nej, men han knäcker sin käke så otroligt högt i sömnen.
Älskar du honom/henne? Det finns inga ord i världen som kan beskriva hur mycket jag älskar han.


Första gången vi såg maj 2008

Vad händer nu då?

Nu har jag städat, tvättat ätit och kollat allt jag brukar kolla på på nätet. Vad ska jag göra nu då?? Usch ska jag ha det så här i 3 veckor till?Jag är redan uttråkad.

Nej det tror jag inte. Vart ganska så skönt med en sådan här dag. Visst ångrar jag att jag inte åkte till Side i dag. Hade varit så underbart att få träffa Sami. Pratade med henne innan och kände ännu mer att jag ville åka dit. Men jag åker vi dit en annan dag i stället. Måste ju till Side när mitt bud kommer till Turkiet :) Alla som läser min blogg som ska till turkiet kan ju alltid säga till så man kan få ge en beställning :)

Nä tror faktisk jag ska äta lite jordgubbar och kolla på någon film. Tänker inte ge mig ut i det fina vädret som det blev tills slut. Får bli en tur till beachen i morgon i stället kanske. Men nu är det film tajm.

Juste Elina ringde i morse. Ska träffa henne och big boss på fredag. Gå igenom lite inför säsongen. Spännande men väldigt nervös. Kommer ju inte komma på ett ända ord att säga på engelska ju. Men det kommer nog gå bra det med. Nämner ingenting om vad vi ska prata om och så just nu. För vill inte säga för mycket. Lovar att jag tar det på fredag.

Thailand

God morgon gott folk.
Hoppas att ni sovit gott. Själv så är ju inte min säng den bästa. Och kudden är lite för hård. Men det funkar. Drar jag bort gardinen ser jag att det är lite halv mulligt ute. Men det gör inte mig något. För i dag är det stora tvättar och städ dagen och ta hand om mig själv dagen..
Ligger i sängen och är överlycklig att internet funkar nu på morgonen. Och så väntar jag på att A ska gå upp och börja jobba så jag kan gå ut i köket och pyssla. Han börjar om en timme så det är lugnt för mig.
Mamma, pappa, syster, christofer, bror och Jonas ska ju till thailand i 3 veckor i feb. Är lite små sur att dem väljer nästa år då jag inte har någon chans att spara ihop dessa pengar. Mamma och Pappa ska fira sin 25 års bröllops dag. Och den ända av barnet som var med ska inte följa med på resan :S Lite små bitter är jag. Vill också åka i väg på semester. Visst har jag varit på en semester ort en säsong och snart en till. Men det är ju knappast semester för mig. Men i alla fall. Var inne på en sida som maria har tipsat mig om. Hon bokade hotell här i Alanya på den sidan och betalade 400:- kr för 2 veckor och 2 personer. Inte helt fel. Så jag gick in där hittade ett jätte fint hotell 4 stjärnigt. Ligger precis vid stranden i den staden dem andra ska till. Och för 3 veckor för 2 personer kostar det 18000:- Inte helt fel alltså nästan vad dem betalar för per person att åka. Så om vi lyckas spara ihop så tar vi nog bara flyg ner och bokar hotell själva och åker med. Men vi får se!

Chai

Mustafa kom hem helt sur. Hans fotbolls lag hade ju förlorat. men med lite pussar så blev han glad igen. Han lagade mat åt mig för jag orkade inte göra någon mat. Sen så försvann han in till grannen som bjöd oss på te. Me jag kände inte för det i dag. Å det är bäst att vi är vän med våran granne eftersom det är han vi delar internet med ju :)
Har pratat med både mamma, pappa och bror på skype. Och självklart Bambam Så himla underbart med skype.
I morgon börjar hjärtat tidigt. Hoppas inte han väcker mig i morgon. Hoppas att jag kan få lite sömn i morgon. Har bestämt att jag ska gå i pyjamas hela dagen i morgon.

Sova själv

Älskar att sova med älsklingen. Älskar när han håller om mig och säger hur mycket han älskar mig. Älskar att vakna upp mitt i natten och ser att han ligger jämte mig. Älskar att han lägger på mitt täcke varje gång jag har sparkat i väg det. Älskar när han pussar mig på morgonen när vi vaknar.
Men i natt då skulle jag vilja sova själv. Jag skulle vilja vara själv hela kvällen och natten. Skulle bara vilja vara för mig själv. Känner att en sådan natt skulle jag behöva just nu.

Åkt hem

Ja vi skulle ju ligga och pressa hela dagen hade vi tänkt. Men det ville ju inte vädergudarna så i dag varit mycket svarat moln. Det kom som tur var inget regn. Men ligga i solstolarna blev det inget av i alla fall. Men vi på SP hela dagen ändå och hade det mycket trevligt. Åt och drack och pratade. Känns tråkigt att hon har åkt hem nu. Har verkligen haft jätte trevligt. Nu vet jag inte alls jag vad ska hitta på på dagarna.
Skulle åkt till Side i dag och träffat Sami. Men blev tyvärr inte så. Hoppas på att det blir en annan dag snart. Måste se henne snart ju.
Mustafa är och kollar på fotboll har ingen ork alls att kolla på det och kände bara för att vara lite själv..

Lördags kväll

Här vet man knappt vilken dag det är. Att det är helg och lördags kväll känns inget annorlunda. Alla dagar känns som lördag här ner. Var och handlade med älsklingen på Carrefour (ger en massa minnen från spanien) innan. Handlade en massa så nu är alt verkligen fullt här hemma. Så skönt slipper man tänka på det i några dagar i alla fall. Lagade Tacos till middag eller så gått det går här nere i alla fall. Blev jätte gott. Nu sitter vi och dricker Chai och M kollar på fotboll som vanligt och jag kollar runt på nätet och läser alla bloggar.
Får väl se om vi kollar på film om en stund. Vill läsa ut min bok. Är bara 30 sidor kvar och den är så spännande nu..
Skulle åkt till Side i morgon eventuellt för att träffa Sami. Men jag tror inte jag kan det. Känns surt. Men förhoppningsvis finns det fler tillfällen innan hon åker till Planet.

Kanin

Sitter och pratar med min finska Kanin (Anniina) Och hon låter så glad och lycklig. Blir helt värm i kroppen när jag lyssnar på henne. Hon verkligen älskar livet i Belek. Huset dem bor i, byn de jobbar i, hotellen dem har och dem nya arbetskamraterna. Vi ska försöka hinna träffas innan jag börjar. Kanske lyckas vi åka till Antalya och möta upp Maria B som kommer nästa vecka... Å saknar min lilla kanin och min roomie :) Vill åka till Belek nu..

Näst sista dagen

Ja i morgon åker hon hem. Vill inte. Har varit så himla mysigt ju. Nu blir det en månad som jag inte vet vad jag ska göra. Men lyckas alltid dagarna att rusa förbi så det ska nog gå nu med. Vart på beachen hela dagen. I dag har det varit sol helaste dagen.
Väntar på att M ska sluta vi ska i väg och stor handla... Sen blir det inte små mycket tid för det å då är det skönt att ha mat hemma...

Lista

Läste Louise blogg och såg att hon hade gjort en lista. Det var ju ett tagsen jag gjorde en så nu kommer en liten lista.

1. Hur ser din drömkille ut, om det bara gäller utseendet?
- Som min prins  
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan?

- Ja jag fick en precis nu :)
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag?

- Mustafa och Maria 
4. Hur lång är du?

-  1.68
5. Vilken är den senaste filmen du sett?

- Velentines day
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen:

- Saknar dig hjärtat. / Från Greken
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms?

- skicka sms.
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda?

- nej lyckligt gifta
9. När såg du senast din mamma?

- den 14 mars. alldeles för länge sen.
10. Icke godkänt i något ämne?
- ja
11. Mvg i något?

-  ja
12. När vaknade du idag?

- Kl 9
13. Vilken är din favoritplats? 
- Alanya
14. Vilken plats föredrar du minst?
- Hmm något kallt ställe 
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år?
- Med mina och Mustafas barn i Sverige.
16. Hur stor är din säng?
- Dubbelsäng 
17. Vad sover du i?
- Linne
18. Hur många kuddar har du i sängen?
- jag har en men snart kommer det fler.
19. Vad har du bott/bor?
-   Turkiet, Sverige
20. Tycker du om kinamat?

- Ja verkligen
21. Tycker du om kaffe?
-  Älskar kaffe. 
22. Vad dricker du helst till frukost?
-  juice
23. Kan du spela poker?
- ja
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig?
- ja 
25. Vill du ha barn?
- ja det är väl klart. 
26. Kan du några andra språk än svenska?
- Engelska, lite turkiska ska försöka lära mig mer, kan förstå danska och norska och lite tyska.
27. Har du någonsin åkt ambulans?
- ja
28. Föredrar du havet eller en bassäng?
- havet

29. Vad spenderar du helst pengar på?
- kläder, men det har det inte blivit så mycket av det senaste.
30. Är du cool?
-  Om jag är
31. Kan du rulla med tungan?
- Ja
32. Vem är den roligaste människan du känner?

- Har många som kan få mig skratta.
33. Vad har du för ringsingnal?
- svenska telefonen har jag eynep dizdar zehir gibi den turkiska beror det på vem som ringer
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
- Ja, mamma har sparat tror jag
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
- Blommorna mustafa gav mig i går
36. Kan du byta olja på bilen?
- Jag tror det
37. Vilken var den senaste boken du läste?
- Bedragen 
38. Vem delade du senast säng med?
- Min prins Mustafa
39. Dansar du i bilen?
- Ja självklart när favvo låten kommer
40. När var du i kyrkan senast?
- I januari när Mustafa ville se hur en kyrko såg ut.
41. Hur många hål har du? i öronen?
- nu har jag bara 2. Har haft 7
42. Har du någon piercing?
- Nej inte längre, har haft i naveln, näsan, tungan och bröstvårtan. 
43. Har du någon tatuering?
- Ja 6 stycken
44. Gillar du någon just nu?
- Nej jag älskar någon :)

45.Har du pojkvän/flickvän?
- Ja
46. Vad är ditt mobil nummer?
- Kan bara mitt svenska i hvudet
47. Vad ska du göra ikväll?
- handa mat
48. Har du några syskon?
- Ja det har jag
49. Hur mycket pengar har du på din mobil?
- 99 kontör
50. Vad ska du göra nu?
- Träffa Maria

Fint väder

I dag ser det ut som att det ska bli en fin dag. Jag är själv uppe med tuppen. Kan inte sova länge och det är väl tur för annars hade jag väl vänt på dygnet. Ska snart göra lite frukost åt mig och älsklingen. Sen ska han till jobbet och jag ska jobba vidare på brännan med Maria. Hon åker hem i morgon. Känns inget roligt. Vad ska jag göra då. Kommer bli sjukt uttråkad. Inte så roligt att gå till stranden själv. Vi får se. Jag hittar säkert på något. Måste åka till Side och hälsa på Sami, och sen måste jag ju träffa Louise som jag har pratat med på bloggen. Och sen förhoppningsvis träffa Katarina som kanske får med sig lite saker som jag har kommit på att jag behöver :)
Sami du vet att jag skulle vara ärlig till dig. Förlåt att jag fick dig att tro att det var du. Men lovar att det inte var så. Snart är säsongen i gång och du kan börja andas ut :)
Ha en underbar dag allihop!!

Mys

Kollat på film och myst hela kvällen.
Det är så skönt när man lagar mat och älsklingen diskar. Mycket roligare att laga mat än diska så tycker vi har gjort upp en bra deal :)
Ibland undrar jag allt vad jag har dig. Nu får du höra av dig nästa gång.. Nu har jag försökt tillräckligt......
Nu blir det mer film sen sängen.
Hoppas på en bättre sol dag i morgon

Jönköping

Försöker hålla mig uppdaterad på vad som händer i Jkpg när jag är borta. Och då är ju jnytt en väldigt bra sida.
Såg att gallerian hade öppnat nu. ÅÅ tusan att det ska dröja 8 månader innan jag får se hur den blev som klar. Kommer vara flera affärer som kommer öppna medans jag är borta. Ska bli kul att komma hem sen och shoppa i Jkpg :)
Häromdagen så läste jag om en olycka som hände på TTC om att en kille i 25 års åldern hade omkommit i dag står det vem det är. Och såg att det är en gammal kompis till mig hennes bror. Så himla hemskt... Tänker på dej Åsa!!!!
Och så Hv som just nu i denna stund leder HÄRLIGT!!

10 Månader

I dag var det lite små kallt på morgonen men jag och Maria sket i det och gick till beach i alla fall. Det var värmt och skönt och det blev ett dopp i dag med. Fortfarande kallt. Men på eftermiddagen så började det bli monligt och man såg regn molnen komma. Så då var det bara att gå hem. Men några sol timmar fick vi allt. Och hoppas på bättre tur i morgon.
I dag firar jag och älsklingen 10 månader. Kom hem och tänkte att jag skulle kolla runt på bloggarna facebook och blogga innan han kom hem. Men när jag öppnar lägenhetsdörren ja då är allt som vanligt tyst och lugnt. Så öppnar jag rummet in till sovrummet. Där sitter älsklingen med blommor. Höll på att skita på mig. Blev skit rädd. Men så söt han är. Så i kväll ska vi bara mysa han och jag.

Bröderna

Nu ligger bröderna och kollar på fotboll. Själv ska jag nog ta och lägga mig tror jag.. Är ganska så trött. Och i morgon hoppas jag på fint väder då ska jag och Maria träffas tidigare än vanligt och sola hela dagen :)
Älsklingen ska jobba som vanligt. Tur att någon gör det. Så jag kan få ha lite semester och att någon försörjer mig samtidigt :)
Har nog glömt att nämna det. Men vi har fått ett datum för Mustafas intervju hos Svenska ambassaden då han söker svenkt uppehållstillstånd. Så nu ska han allt bli en Svenne om allt går som vi har planerat..
God Natt på er

KÖY

Så har man varit på middag i ett äkta turk hem i köy. Uppe i bergen..
Mustafas bästa kompis bjög hem oss till han och hans bror och mamma.
Nä mamman kunde ingen engelska så jag satt mest och log.
Men det var mycket trevligt. Och herregud vilken god mat.
Och självklart satt vi och åt på golvet.

Våffeldagen

ÅÅ alla skriver om våffeldagen i dag. vill också äta våffla. Vill äta mammas älskade våfflor. Åt inga när jag var hemma. Det ångrar jag massor. Men får ta igen det :) Hoppas alla har haft en bra våffel dag :)

Monligt

Jag och Maria hade pratat om att vi skulle i väg till ett köpcentrum som heter Alanyum någon dag. Och i går hörde vi att det skulle bli lite dåligt väder så då passade vi på när lönen hade kommit och allt. Så var där och mös. Hittade som tur var ingenting.
Det har varit monligt i dag med lite sol. Men varmt har det varit. Nu ser du ut som det snart kommer börja regna.
SKÖNT!!! Vill faktiskt ha lite regn. Älskar när det regnar så sjukt mycket här i Alanya. Så mysigt på något sätt.
Älsklingen är på jobbet så det är lugnt och skönt i hemmet ;) I kväll ska vi till hans bästa kompis, han bor med sin mamma och bröder. Så i kväll blir det turk middag. Lite nervös är jag allt. Fast det är inte hans familj jag ska träffa än som tur är. Det är jag verkligen skit nervös för..
Är det någon som vet om man kan beställa saker från Hm till Turkiet??

Hemsk dröm

Vill inte säga vad den handlade om. Maria vet om det. För när jag såg henne i dag var jag tvungen att ge henne en stor kram. Den var så sjukt hemsk. Och i drömmen drömde jag att jag vaknade och hoppades på att det bara var en dröm. Men det var det inte. Så i morse när jag vakande så kollade jag mobil och det vara bara en dröm. Nä den var så sjuk...

Jordgubbar

Hur gott är det inte med jordgubbar då? Det är verkligen min favorit. I går hade älsklingen köpt med sig jordgubbar hem. 2 liter för 15 kr. MUMMS!
Som vanligt mötte jag upp Maria i dag och i dag ägde det första doppet i poolen till. SVINKALLT! Men nu är det gjort. Blev lite moln på himlen under eftermiddagen så vi gick hem. Ganska skönt. Har massa små saker att göra på internet och så. Sen vill jag bara vara hemma själv en stund.
Snart kommer väl grabbarna hem.

Nere

Som jag skrev nyss. Så har jag haft en klump i magen. Jag har känt mig så grymt nere dem sista dagarna.
Har det sjukt bra här nere älskar att jag äntligen få värme. Älskar att ligga på Sun Park med Maria och sola hela dagarna. Älskar att kunna få umgås med Älsklingen. Älskar att vara i Alanya.
Men det är något som inte stämmer. Det är något som känns så sjukt lustigt. Jag vet inte om det är något som är på G att hända eller om det redan har hänt eller om jag redan är mitt i det. Men något är det. Håller jag på att få höst depression fast vår i stället. Eller vad är det. Något är det i alla fall det känner hela min kropp...

Åt helvete

Hatar att internet inte funkar när man vill att det ska funka. Bara för att grannen stänger av det hela tiden..
I dag har Hamza varit ledig så Maria har umgåtts med han. Och tur var nog det för jag behövde verkligen vila från solen i dag. Så vad och kollade hur Mustafa hade det på sitt jobb. Sen när jag väl kommit hem så ringde han igen och sa att Hamza och Maria skulle till frisören och väntade på mig om jag ville följa med. Så jag åkte ner till hamnen där de väntade. Och äntligen är håret fixat :) Så skönt att få det klippt och färgat. Fixade också ögonbrynen och naglarna. Allt på en gång.
I kväll har jag och Älsklingen ätit hemma gjord 3 rätters middag. Så himla gott var det.
Gick in på Swedbank innan och skulle kolla om jag hade fått lönen. Fick en stor chock. Har jag räknat så fel på min lön? Jag fattar ingenting. Och nu känns allt åt helvete. Och jag har en stor klump i magen igen.
Min klump i magen har funnits där några dagar och jag vet inte riktigt varför den finns där. Men allt känns just nu så jobbigt. Och speciellt nu med detta besked. Att pengar ska ha så stor betydelse i livet. Jag är så jävla trött på det.
Sen får jag be om ursäkt för förra inlägget. Det går visst att köpa efes i Sverige :) Fick 7 kommentarer om det ;)

Första Efes

I dag har det varit riktigt varmt och som vanligt har vi tillbringat dagen på Sun Park beach. Lika skönt som alla andra dagar. Men nu börjar verkligen min soleksem komma. Men har köpt beta karoten. Så hoppas på att det blir bra om några veckor.
I dag är måndag men det hindrade inte mig att njuta av den första Efesen för i år. Å den var lika god som alltid. Varför finns inte denna öl i sverige?
Sen fick Maria äran att följa med upp till turk hemmet ;)
Mustafa hade handlat lite frukt och grönsaker på bazaren i dag. Massa jordgubbar åå saknat färska jordgubbar.
Sen gick vi ut och promenerade lite i Alanya. Var i favorit butiken. Och handlade lite filmer. Helt sjukt dem laddar ner filmerna och säljer dem för 5 lira(25 kr) Hur smidigt som helst. Sen åt vi på Mcdonalds. Var så sugen på det. Sen gick vi runt lite i hamnen. Hälsade på hans brors jobb. Nu ska vi titta på någon film.

Sova lite

Varje morgon när jag vaknar längtar jag efter kvällen och sängen igen. Vet inte varför jag är så himla trött.
Och nu när jag precis hade tänkt att lägga mig kommer Mustafas kompis Ramazan hit. Så då måste man ju vara uppe och vara lite trevlig. Tusan också jag som va så sugen på att lägga mig.
Usch hatar att jag har glömt att köpa betakarotten för mina soleksem. Känner att det börjar komma nu. Klia på hela kroppen. Så typiskt. Men ska försöka fixa något liknande i morgon.
Nä dags att vara trevlig mot folket..

Så värmt och skönt

Jag tror jag börjar bli lite små sjuk. Är typ trött hela tiden, svårt att sova och ont i huvudet. Men det hindrade inte mig en dag på beach i dag heller. Mötte upp Maria utanför hotellet åt först lunch som vanligt. Sen blev det stek som gällde. I dag var det grymt värmt. Svettades allt lite. Och ännu mer färg i dag :)
Mamma ringde på skype innan och berättade att dem funderar på att åka till Thailand nästa år i Mars i 3 veckor. Jag vill så gärna dit. Men tror inte det finns någon chans för oss att spara ihop 40000. Inte på denna guide lönen. Tusan också jag som så gärna vill åka dit.
Nu blir det film tajm som gäller. Har ingen ork på kvällarna att göra så mycket även att jag är ledig..

Kipa

Ja till slut kom mammsen in på skype och pappa också :) Så härligt att kunna prata med dem utan att tänka på att det kommer bli dyrt. Dem har fixat så min lägenhet är uthyrd. UNDERBART! Dem är verkligen bäst. Vad skulle jag göra utan dem.
Hade med mig en godis påse från Sverige som jag inte hade visat Mustafa för jag vet att han är en sådan gotte gris så om han hade sett den hade han ätit upp allt. Och hallå jag kommer ju inte få äta svenskt godis på massa månader ju. Men i dag hittade han den... Och det gick fort innan den typ var upp äten typiskt också.
Sen åkte vi och stor handlade på Kipa. Dem hade massa. Så nu är kylskåpet och skafferiet fullt. Underbar syn!!!
Förövrigt GÖTT KÄMPAT HV!!!

Mamma

Sitter och väntar på att mamma ska komma in på skype. Har bestämt träff på skype vid 17 svensk tid. Än har hon inte kommit. Kan tänka mig att hon har glömt det ;)
Saknar min mamma så oerhört mycket. Hon är verkligen en underbar mamma..

günaydın

günaydın (god morgon) på turkiska :)
Ja och i dag är det en god morgon. Har sovit hela natten utan att jag har frusit något.
Drar upp gardinen och ser att även i dag ser det ut att bli en kanon dag.
Ligger i sängen och myser med M. Han ska snart till jobbet och jag ska väl möta upp Maria för ännu en dag på beach :)
Men först lite turk frukost!
Hoppas ni har det bra där hemma. Och att våren snart kommer till er. Ser varje dag på min underbara vägg. Och saknar er massor.

Godis

Läste en blogg och såg att hon hade skrivit om denna sidan. Kan säga att där kommer jag beställa i från om några månader :)
http://www.candyfromsweden.com/about

Turkiskt te

Har precis ätit en god middag. Nu ska vi dricka lite turkiskt te.. Hur gått är det inte då? Jag älskar det och är nog allt lite beroende av det. Gillade inte det så mycket förra året. Men efter all tjat från Mustafa i vintras att han saknade det och te drickande med Maria så ÄLSKAR jag det nu.

Starbucks

Försökte lägga in en bild på anniina i går men det gick inte. Men nu funkade det :)
Min finska sötis i solen

Lite kyligare i dag

I dag fick jag allt lite sov morgon.. Så skönt att få vakna senare på dagen. Men lova ska inte vända på dygnet ;)
I dag knallade både Mustafa och hans bror till sina jobb och jag till Maria för att jobba på sol brännan. Ja lite ränder börjar allt synas nu. Men i dag var det lite kyligare. När vi låg där och gottade oss i solen frös jag allt lite nu på eftermiddagen. Men va underbart det är i solen nu...
Har städat lite i lägenheten så nu luktar den gott och allt. Sen har vi tvättat i dag också. Så nu börjar jag allt bli en riktig turk fru :)
Mustafa skulle sluta ganska tidigt i dag så vi ska ut och äta eller något.. Men fy tusan va kallt det är på kvällarna och inte tala om hur det är på nätterna. Jag ligger och skakar som en gris.
Här är några bilder på lägenheten. Vi har ju en ganska stor hall. Men den går vi bara ut och in i. Sen har vi mitt och Mustafas sovrum. Sen är det köket och vardagsrummet i ett.
Självklart är alla foton uppe igen :)
Självklart ska familjen få en speciell plats!
Ena hörnet av sovrummet
The Love Place!
Vardagsrummet med den fina turk tv:n
Köket
Utsikten

Sun Park Beach

Det har varit en mycket skön dag.. Mötte upp Maria så köpte vi varsin handduk. Har inte kommit i gång med prut kunskapen än. Så Maria fick fixa priset i dag :)
Sen gick vi till Sun park beach. Så åt Maria lite lunch. Då blåste det lite kallt. Men sen la vi oss på solstolarna. och var härligt det var. det var lagom varmt. Man frös inte och man svettades inte. Sen gick och vi och drack lite te.
En himla mysig dag.
STARBUCKS
En underbar dag i solen
Så här ser det ut på våran himmel

Ännu en solig dag

Ja jag klagar inte. När jag vaknade så sken solen ännu en dag. Hur underbart som helst. Hör att det blåser lite ska snart gå ut på balkongen och känna hur värmt det är. Är det behagligt blir det nog någon timma på stranden med Maria..

Mys kväll

Haft en riktigt mys kväll med Mustafa. Åt lite gott och kollade på film. Skönt att få lite mys tid tillsammans.
När vi precis kollat färdigt på filmen ringer det på dörren. En av M´s vänner som ville komma in. Och självklart får han det våran lägenhet är ett öppet hus :) Kan inte säga så mycket för jag vet att M´s skulle göra samma sak om min vän ringer på dörren. Självklart gör det inte mig något bara att jag var precis på väg och lägga mig. Var ju uppe tidigt i morse. Men dem sitter i det andra rummet och pratar och kollar på tv.. Sätter jag i mina öronproppar hör jag inget..
Har pratat med både bror syster och bambam på skype.. ÄLSKAR SKYPE!!!! Ja jag pratade med bambam. Han såg in i kameran och lyssnade.. Gud vad jag saknar han alla redan... Hur ska jag klara mig i 8 månader?
Nä nu blir det natti natti.
I natt kommer Mustafas bror hit så i morgon får jag äntligen träffa han...

Turkiet, Alanya 2010

Läst på andra bloggar och läste på expressen och andra sidor att Turkiet och speciellt Alanya även i år kommer på första plats som populäraste resmålet... Känns kul att jobba där.
Kan betyda lite extra pengar för Mustafa om han gör bra drinkar :)

Flygplatsen

I dag har jag varit med på flygplatsen. Alla guiderna skulle öva på transfer så då fick jag följa med. Det var faktiskt mycket trevligt. Och även att jag har varit på flygplatsen innan så har jag ju aldrig riktigt titta mig runt. Så det var faktiskt intressant och jag fick svar på vissa frågor så gästerna frågar om.
Efter flygplatsen så åkte vi till ett köp centrum. Där jag och Anniina gick och mös. Vi kollade på skor hon är GALEN i skor. Sen åt vi lite och det bästa av allt så satt vi på uteserveringen i solen på Starbucks. Så himla mysigt. Det var skönt att ha en dag med min finske vän.
I kväll ska jag och älsklingen mysa. Vi har inte umgåtts en kväll sen jag kom. Har i och för sig bara varit här 2 kvällar men måste ju självklart mysa med han med. Så i kväll blir det hans tur..
I morgon om det är fint väder ska jag och Maria till stranden tänkte vi.. Kan vara skönt med att sola det vita fläsket lite ;) Men lite färg har man fått genom att sitta på uteserveringarna och gått promenader..
För övrigt ja jag älskar att vara tillbaka i Alanya och det fina vädret igen

Alanya

Har inte haft internet eller tid att skriva i bloggen så har skrivit i word. Annars hade jag glömt vad jag gjort. ;) Börjar ju bli lite gammal..

söndag/Måndag

Så är man äntligen hemma igen… Ja det känns i alla fall som sitt andra hem. Resan gick faktiskt kanon bra. På bussen upp tills Sthlm satt jag vi datorn och sen halv sov jag lite. Inne i Sthlm började jag smått undra hur det var med dem. Det var mer människor ute på isen än vad det var på gång vägarna. Sen hann jag med Arlanda express utan några problem. Väl framme på Arlanda var det ett kärt återseende med Maria. Va åt lite. Sen yrade vi runt lite. Fick inte sitta jämte varandra på flyget. Men hamnade jämte 2 killar som va jätte trevliga så vi satt och spelade kort. Så hela resan gick snabbt. Sen när vi väl kom från flygplatsen så gick det grymt snabbt till Alanya. Fattade typ ingenting. Maria var lite små nervös inför kärleks möte. Jag var inte så nervös. Var ju inte lika länge sen jag träffade min man. Men hon gjorde mig allt lite nervös där.

Sen fick jag äntligen pussa på min älskling. Å saknade hans läppar så mycket. Han tog mig hem till våran lägenhet. Och vi bor på femte vånningen och utan hiss med 72 trappor. Och det ska jag behöva gå upp för varje dag. Kommer ju vara smal som en pinne av att bara gå i dessa trappor.

Ja våran kära lägenhet då. När jag väl kom i går kände jag vad är det här? Den är inte skabbig inte heller svenskt standard. Den är helt ok. Men i dag på morgon så när jag la lite Zandra puts på den är den allt mysig. Kommer bli perfekt.. Ska ta bilder sen.

Sen var vi på en liten promenad. Hälsade på guiderna som har sin utbildning här i Alanya. Och när vi väl hittade hotellet som inte ligger jämte Wasas sami. Utan nästan jämte våran lägenhet så var alla guider ut i solen. Ett kärt återseende.

Sen gjorde min kära pojkvän döner kebab. Något jag verkligen saknat. Så gott var det. Sen har jag suttit och försökt lära mig lite turkiska. Ska banne mig bli ett proffs detta året har jag tänkte. Mustafa säger att jag är duktig i alla fall ;) hihi.

Fick också ett litet tråkigt samtal också. Men det går nog bra tillslut hoppas vi.

Sen så var jag på guidernas hotell och väntade på Sami och Eveliina. Så träffade jag en av chefen. Ett glatt möte. Och jag ska få följa med dem till flygplatsen på deras studie besök. Kan vara trevligt. Guiderna verkar så himla söta.

När Sami och Evii var klara gick vi och tog en glass och kaffe och satt och pratade om en massa. Himla trevligt var det faktiskt.

Tisdagen

Var jag och min älskling iväg på en liten tur i alanya och fixade saker till lägenheten. Nu börjar den bli klar. Nu är den riktigt mysig..

Sen var jag i väg och mötte min sötis Maria. Vi åt lunch drack te i solen. Det är riktigt härligt väder nu. Det är som i början på en svenska sommar. Så skönt att sitta på en uteservering och njuta av solen. Sen gick vi och mötte Anniina och Sami. Sen gick vi till det kära hotellet sun park och drack lite kaffe. Sen kom min gentleman och mötte mig och så följde vi Maria hem.

Sen på kvällen fixade min underbara pojkvän så att vi delar internet med våran granne. Så nu ska jag hålla er mer uppdaterade..

 

Saknar er allihop


Sista inlägget

Ja nu är jag framme i sthlm om ca 1 timme. Så nu stänger jag av datorn. Och nästa gång jag bloggar då är jag i TURKIET!! Vi får se hur det ser ut med internet. Ska verkligen försöka få det i våran lägenhet. Lättare att hålla kontakt med alla då ju :)

På väg

Så sitter man på bussen på väg upp till Arlanda. Gick upp vid sju tiden och ja jag var trött. Kunde ju inte alls somna i går även att jag var dödstrött innan jag gick och la mig.
Men så har det alltid varit när man ska göra något så kan man inte sova.
Kom ihåg när vi var små och vi skulle i väg på något, så var det altid lika svårt att somna. Så man gick ner till mamma och pappa för att lägga sig på deras madrass som fanns på golvet jämte deras säng. Och hade man legat i sin säng och försökt sova i flera timmar tog det 5 minuter att somna på denna madrass. Det var alltid så. Det var som att det fanns sömnmedel i den. I går hade jag velat ha den där madrassen. Jämte mammas säng.
Men jag somnade till slut.
Va på stationen vid kvart i 8. Sa farväl till mamma och bambam. Den jobbigaste att lämna är Bambam för han kommer jag inte få se på 8 månader plus att han kan man ju inte prata med i tele fon (även att vi i familjen gör det) Men han svarar ju inte med en puss ju..
Ska sitta på bussen i 4 timmar. Tackar för att det finns internet. Sen ska jag ta arlanda express ut till arlanda där jag ska möta upp Maria.
Är framme i Alanya runt tolv tiden om allt går som det ska.

Trött

Kom precis hem från Bella. Haft en hel mysig kväll med Bella å Mia mina små troll. Kollade ju självklart på melodifestivalen. Och jag tycker att rätt låt vann :)

orkar verkligen inte skriva mer. är sjukt trött och ska hoppa i säng. sista natten i sverige... i morgon bär det av

Stress

Ja är det ovanligt att jag har stressat hela förmiddagen. Nu när jag äntligen får lite tid att ta det lugnt blev ja sjukt trött. Så det är väl typ bäst att hoppa i gång och göra resten... Men snart börjar allt bli klart :)


I dag

Ska snart i väg med mamma och fixa det sista inför resan. Sen ska vi hem och mysa lite och jag ska baka äppelpaj till fikat :)

Sen i kväll blir det mys med tjejerna. Precis vad jag behöver innan jag åker... Kommer sakna min söta små troll..



Sista dagen

Ja så är vi här. Sista dagen i Sverige på 8 månader. Nu är det min tur att göra allt för sista gången :)
Min tur att åka i väg. Förr några dagar sen så läste jag alla andras bloggar som skrev i morgon åker jag, nu gör jag allt för sista gången. Denna gången är det min tur :)
Fast på något sätt känns det inte som att jag ska vara borta så länge. Känns inte som att jag ska åka alls.  Tror inte jag har förstått det hela faktiskt. Men i morgon är jag i värmen och i mitt älskade Alanya.


Fredag kväll

Ja så är det fredags kväll och vi har precis ätit en god ost bricka.. Nu sitter vi och kollar på Let´s dance som mer än halva svenska folket säkert gör..
Har ont i magen som vanligt och känner mig konstig i kroppen. Kanske resfeber. Men ne det är bara min kära mage som vill jävlas lite.. Nu blir det mys med mamma å pappa


Galen

Jag blir bara smått galen när jag läser allas status på facebook och allas blogga. Att dem nu är i Alanya och allt. Vill med vara där. Vill också sitta på uteservering med dem. Men det får jag om 3 dagar. Kan inte vänta tills jag får ringa Sami och säga nu är jag här :)

Nu har jag äntligen slutat att jobba också. Det var så skönt att gå ut från dörrarna innan. Nu är jag ledig i 1,5 månad. HUR SKÖNT SOM HELST!

Lycka

Dagen bara rullar fram och snart ör det äntligen dags att slute. Får hoppas på att dem sista timmarna gå fort nu. Vill bara slut och vara LEDIG!
Har plockat i ordning det mesta på skrivbordet. Så 17:15 ska jag springa här i från...

Vet inte riktigt vad jag ska göra i kväll. Kanske träffa Lisa å Malin. Men sen har jag en massa jag måste hinna göra.. Och sen måste jag försöka ta det lugnt också...
Ja vi får se.

Sista dagen

I dag är det sista dagen på jobbet. Om bara några timmar så slutar jag och då har jag 1,5 månad semester. Ska bli så himla skönt. Ni anar inte. Just nu är jag så trött och sönder stressad så det finns inte. Kan inte ens sova nu vaknade 6 klarvaken. Tänker på allt jag måste göra.

Pratade med älsklingen i går. Och blir så himla arg för han hör inte vad jag säger. Hans telefon är cp. Så det är så jobbigt att prata med han då. Men snart kan jag prata med han öga mot öga :) Ska bli så skönt.
Bara 2 dagar kvar...

Fast vågar man åka till Turkiet nu efter det som hände i går???


Therese & Christofer

Är hos syster och hennes pojke. Har ätit hemma gjord pizza, fixat min dator och kollat på hv. Som var ganska så kassa i dag. Min syster måste nog ha en av världens goaste kille.. Dem är så himla söta tillsammans. Så glad för henne.
Har även fixat min systers blogg
http://tizzeorneling.blogg.se
Så nu är den ny fin ;)

Strumpor

Innan jag åker ner till turkiet ska jag köpa strumpor. ja det ska jag. i morgon ska jag till hm efter jobbet. måste köpa sådana här strumpor. Förra året så när vi alla hade köpt ballerina skor så letade vi efter sådana här strumpor och det fanns ingenstans. verkligen INGENSTANS! Så nu ska jag köpa på mig.
Ja det är dessa strumpor jag menar. Så ett tips till er som ska ner. Köp sådana här strumpor om ni vet att ni kommer använda ballerina skor.

Syster

Å snart slutar jag. Ska bli skönt. Och sen är det bara en dag kvar på jobbet :)
Ska i väg till syster nu efter jobbet med min dator så jag kan fixa allt på den. Eftersom mamma och pappa inte har trådlöst så får jag åka till henne. Ladda ner det nya skype och se så allt funkar. Sen får vi väl se om hon bjuder på mat eller inte, eller om den är god ;)

Glada

Ringde Mormor och Farmor innan och bjöd in dem på fika på lördag. Vad glada dem kan bli för att deras barnbarn ringer :) Så på lördag blir det mysfika med äppelpaj...

Oj vad hände nu?

Fick ytterligare ett mail. Vad hände nu då? Blev lite paff. Men ändå mycket glad. Så nu blir det till att öva lite mer.. Hihi!!


Ett trevligt mail

Kolalde min mail nyss. Hade fått ett mail från Ving. Nu är det 3 dagar kvar till din avresa :) Å alltid lika roligt med ett sådant mail.

Fick även ett mycket trevligt sms av Sami. Där hon berättade att dem var framme nu. Berättade vilket hotell dem skulle bo på. Och också en mycket trevlig överraskning. Som kommer göra denna säsong till en ännu bättre säsong. åå längtar tills allt börjar :)

Men i dag är jag riktigt trött. Kan beror på vädret också. I dag är det inte fint ju :(
Sen är jag lite små stressad över allt jag måste hinna innan jag åker...


Ledig

Jag skulle verkligen behöva vara ledig mer än lördag. Jag har en massa att fixa och göra och en massa folk att träffa innan jag åker. När ska jag göra det??? Kan nog inte vara ledig på fredag även att jag skulle vilja det så grymt mycket.. Tusan också.

Ganska konstig dag på jobbet. Fattade ingenting där i slutet. Men så är det ibland. Och snart slipper jag det. Var på A6 i 10 min och snabb shoppade lite. Sa hej till Malin. Hoppas verkligen jag hinner se henne på fredag!

Hur ska jag kunna se alla pogram jag vill se nu när jag åker. Vill ju se sista avsnittet av Familjen annurlunda, drömmen om italien, dateing in the dark och grey´s. Måste verkligen fixa bredband i lägenheten. Kan ju gärna inte sitta på ett internet café och kolla på pogrammen. Det kommer ju kosta massa ju.


Turkiet

ÅÅ läser alla bloggar och status uppdatering på facebook. Är så avis på dem. Även att jag som sagt åker om 4 dagar vill jag också åka nu.. Vill också ha fjärillar i magen och den där känslan att man snart ska åka.. Packa det sista. Köpa saker att äta och dricka på bussen.

Men ska vara hemma i 3 dagar till. Men har så mycket roligt inplanerat innan jag åker så det gör inget :) Ska träffa farmor och mormor innan jag åker. Hela familjen. Min söta vänner på lördag. Så jag kan ju faktiskt inte åka än.
Och bra om Sami åker innan nu så hon ordnar upp allt nu tills jag kommer ;)
Önskar dem en trevlig resa ner till Vårt kära turkiet.

Hämtade mitt paket i dag. Då jag hade beställt en bok. Så nu ska jag lära mig turkiska har jag tänkt mig ;)



Sista läkarbesöket

Så nu har man gjort det sista läkarebesöket. Och jag har inte fått något från provsvaren jag tog för 2 veckor så då var det inget konstigt med mig där. Förutom magen då. Men den har jag ju haft problem med nästan hela livet. Alla tänder är fixade och jag har fått bettskena. Och i dag var jag hos barnmorskan och fixade nya p-piller och kollade så allt stod rätt till. Och allt såg bra ut även där.. Så himla skönt att ha allt det där fixat. Nu kan jag åka ner utan att oroa mig.

Fick ett jätte fint album av mina vänner i går som jag ska ha med mig till Turkiet. Tack så jätte mycket mina stjärnor. Det kommer hjälpa mig mycket där nere att öppna den och se er :)

Nu dags att jobba igen


Rastlös

Har en konstig känsla i kroppen. Jag känner mig rastlös. Samtidigt som jag känner mig orkolös. Känner att jag har tusen saker att göra. Men kommer inte på något.
Känner att jag har tusen tankar. Men kan inte komma på en ända tanke.
Jag är trött men kan inte sova.
Börjar bli lite orlig för vissa saker. Då brukar jag bli sådan här.


Bambam och jag

Jag och Bambam är ensamma hemma. Och vi njuter av tystnaden. Det är så himla skönt hemma när det bara är han och jag :)
Mamma är på scrapbooking. Ville så gärna följa med henne. Men det fanns ingen plats. Vill också lära mig sådant. Pappa vet jag inte vart han är faktiskt.

Får lite ont i magen när jag tänker på att jag inte ska få se mamma på så länge. Jag står för att jag är en mamma gris. Det kommer jag nog alltid att vara. Men i år blir det mycket skype. Sen kommer hon och pappa 2 till turkiet. Sådan lyx...


5 dagar

Pratade en stund med Sami innan. Hon och alla guider åker i morgon. Lite avis på att dem åker före mig. Fast själv åker jag ju om 5 dagar så det är ju inte så lång tid kvar för mig heller. Satt och pratade lite om kommande säsong som vanligt. Och va bra den kommr bli. Fast jag fick ett lite tråkigt besked innan i dag. Men får göra det bästa av det.

Nu är det bara en timme kvar på jobbet. Känner att alla mina inlägg handlar om hur långt det är kvar på jobbet. Men det är så surt nu  när man vet att man snart ska sluta..

I går åt jag min älskade Ben & Jerry glass. Skulle inte upp hela men upps råkade visst göra det... Men var gott det är.

Det har varit så fint väder nu i flera dagar. Man är så mycket piggare och gladare av denna underbara sol. Även om jag inte få njuta av dem utomhus. Men jag ser ju den hela dagarna genom fönstret. Det är ju faktiskt inte alla som får det ;)



Vill ha färska jordgubbar!!!!

Sluta

I dag är ännu en dag då jag bara väill hem. Då jag inte alls vill jobba. Jag tror det mesta handla om att jag vet att detta är min sista vecka och att jag bara har 3,5 dag kvar. Men jag hatar allt vad kunder heter... Sluta ring för skit saker...
Har ni inget arbete eller liv än att ringa hit hela tiden????

Usch har massa jag måste hinna göra. Som att köpa lite saker och åka hem till min bror och fixa så min dator funkar perfekt nu när jag åker..
I morgon åker guiderna. Och dem ska ha sin utbildning i Alanya. Perfekt då kan man träffa några som ska vidare sen som jag vill hinna träffa :)

Jobbigt

I dag vaknade jag pigg som en lärka. Var så skönt. Även att jag var tvungen att gå upp så tidigt.
Vakande i natt och kollade på mobilen. Vet inte vad jag gjorde. somnade till höll på att tappa mobilen. Kollade mer höll på att somnade och så vidare. Vet inte hur länge jag höll på så. Och varför.. Mobil nörd kanske :)

Det är så hemskt och jobbigt att lämna lägenheten sist. För då är det jag som måste säga hejdå till Bambam. Se hans ledsna ögon. Han hatar att vara själv hemma. Så det är alltid lika jobbigt att lämna han.
Vem kan mot stå hans ögon?


Äntligen

Ja i morgon kommer mina underbara kollegor tillbaka. Så nu slipper jag jobba med bara dem äldre ;) Ska bli skönt att få tillbaka Emelie i svaret. Någon att prata med när det är så tråkigt..

Har fått ett mail från Sami om alla guider i år. Typ inga killar ;) Men det var lite mer norskar i år i alla fall :)
Jag längtar så mycket efter denna säsongen!!!

Nä dags att hoppa i säng

Familjen Annurlunda

Ja så var man med på tv:n. Familjen Annurlunda, Famlijen Johansson reste med Nazar och åkte med på pirat kryssningen och där var jag en pirat ;) Man såg mig inte så mycket. Men små glimtar av mig fick man se :)
Om ni missade gå in på Tv4 hemsida där man kan se pogrammet igen.
http://www.tv4play.se/hem_och_fritid/familjen_annorlunda?videoId=1.1545125
Även Natta, Jonna och Jens fick man se :)

Nej jag är ingen linslus!!


Längtar

Har nog aldrig längtat så mycket efter att få sluta jobba. Som jag gör i dag.. Sitter och kollar på klockan hela tiden. Jag vill bara hem. Jag vill bara sitta framför tvn och äta min ben and jerry glass.
Och bara göra INGENTING!
Det var så länge sen jag var så här trött



Om en vecka

Har jag fikat på Starbucks
Har jag flygit till turkiet.
Har åkt den tråkiga vägen mellan Antalya och Alanya
Har jag sovit i Mustafas armar
Har jag fått pussat en massa på Mustafa
Har lämnat vinter jackan hemma och beöver inte se den på ett tag
Har fått se mitt nya boende
Fått gå ut och njutit i solen
Suttit på Balkongen och ätit frukost.

Ja om en vecka är jag äntligen i ANLANYA!!!!! Och i värmen...


God Morgon

I morse ville jag verkligen inte gå upp. Det var så skönt att ligga i sängen..
Men natten har varit konstig. Vaknade 03:30 och var typ klar vaken. Tog ett tag innan jag kunde somna om...

I går var en helt underbart myssig kväll. Vi åkte till dal baffo och åt en pizza. Sen åkte vi och hyrde en film. Vi sa det att vi skulle se en riktig tjej film med mycket skratt. Så vi hyrde I love you Beth cooper. Och det var en klockren film. Precis en sådan film vi ville se.
Sen kom Marika också. Så mysigt att umgås med brudarna. Skrattade en massa och hade det bara så mysigt...

Tack tjejor! Älskar er!



Mys

Om en halv timme slutar jag äntligen. Har varit den segaste dagen ever på jobbet. Det har inte ringt mycket. Jag nog suttit ledig i telefonen mer än vad jag har pratat i den.. Så tiden har gått så sakta i dag.
Men snart slutar jag. Då ska jag hämta bilen och åka till Lisa. Förhoppningsvis ska vi baka scones och mysa hon jag och Malin. Ska bli skönt med lite tjej mys.



En vecka kvar

Ja äntligen så är det bara en vecka kvar. om exakt en vecka står jag på flygplatsen och ska checka in.. åå jag hoppas verkligen denna veckan går fort. Men det är mycket jobb och mycket att fixa innan jag åker. Så det ska väl inte vara några problem tror jag inte..

Det ska bli så skönt att få komma till solen och värmen.


Lugnt

I dag är det lika lugnt på jobbet som i går. Fast nästan lugnare i dag. Så skönt. Så då kan jag sitta och försöka få hjälp med det som hände i går.. Har just nu suttit ledig i 19 min det menas med att ingen har rint mig på 19 minuter... Det är rekord...

I kväll blir det mys med Lisa å Malin. Ska bli kul med lite tjej mys..


Världens bästa föräldrar

Ja jag har verkligen världens bästa föräldrar. Vad skulle jag göra utan dem? De finns alltid där. De ställer alltid upp. Man kan alltid räkna med dem. Man kan alltid fråga dem om saker. Man kan alltid ringa dem. De hjälper oss barn hela tiden. Jag beundrar dem så sjukt mycket att dem verkligen orkar hjälpa oss barn och plus ta hand om varandra och sig själv. Det borde dem ha medaljer för.

Och även i denna grej hjälper de mig. Jag får så mycket skuld känslor att de måste ta allt detta. Och jag önskar att jag kunde hjälpa dem lika mycket. Jag önskar att jag en gång får chansen att ge tillbaka all hjälp. Att det blir min tur att hjälpa dem i stället.

Jag älskar dem så oerhört mycket. JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA FÖRÄLDRAR!



Pang

Jag vill bara skrika, gråta, slå någon. Jag är så arg, irriterad, ledsen, besviken, chockad, förvånad, svag. Jag är mycket just nu. Allt var så bra perfekt allt hade löst sig.
Nu vet jag inte vad jag ska göra.
På 2 sekunder så sa det bara pang. Och framtiden blev ovis. Hur ska jag göra nu? Hur ser säsongen ut nu då??

Men jag är glad att jag har min underbara pojkvän. Utan dig hade jag inte klarat detta.. ÄLSKAR DIG


Snart slutar jag

Bara 30 min kvar på jobbet. Sen är det dags att bege sig hem. I dag blir det ännu mer mys med taco och gott. Så gött att man ska åka bort så man får välja mat hela tiden :) Känner inte alls för att gå ut och festa sista helgen i Sverige. Känner inte alls för att gå ut i kylan och i Jkpg. Party prinsessan lyser med sin frånvaro. Vet inte kommer säkert ångra mig. Nä i stället är jag hemma och myser.
Och i morgon ska jag träffa Malin och Lisa.

Så är det bara 6 arbetsdagar kvar och 7 dagar kvar i sverige!

Skön dag på jobbet

Ja listan på antal samtal som ringer in är vit. Är den röd är det jätte långa köer och arga kunder är den gul så är det mindre köer och inte så arga kunder. Är den vit så är det ingen kö alls. Och kunderna är ofta glada. Och i dag är den vit. Hur skönt som helst. Kan det beror på att solen är framme och folk inte vill sitta in?? Jag vet inte. Men jag njuter. Kan sitta i nästan 5 min innan någon ringer.

Saknar min lilla sötnöt. Men bara 1 vecka kvar tills jag får se han igen. Tråkigt att vara i från varandra så länge. Men det går bra för han där nere. Skönt att höra. Å det ska bli skönt att få komma ner till våran lägenhet och pyssla lite i den.. Den ska bli så fin och mysig :)



HAN ÄR MANNEN I MITT LIV!!!

Lördag

Näst sista lördagen i Sverige. Känns helt sjukt när man väl tänker på det. Att jag har varit i Sverige i 4 månader och ska nu åka i väg igen och vara borta i 8 månader. Nu kommer dem där konstiga känslorna som man får innan man ska åka.

Men nu är det lördag och då är det lördagsgodis

 


God Morgon

God morgon gott folk. Har ni sovit gott? Det har jag. Och va trött jag var i morse när jag var tvungen att gå upp. Var inte alls sugen på att jobba helg. Och speciellt inte när jag gick till jobbet och det var varmt så jag behövde inte knäppa jackan. Lagom kul att sitta på kontoret då och se ut genom fönstret och se det underbara vädret.

Kollade i Jp innan jag gick till jobbet... Och i går hade folk suttit på uteserveringen på Wanyes. MEA va är du????

Dags att jobba lite...

Nazar

Finns ju en grupp nu för oss som ska jobba för Nazar 2010. Så la in våran älskade avlutningsfilm. Och var ju bara tvungen att titta på den..
En underbar film. Så grymt duktigt gjort Nattis.
ÄLSKAR ER!!!!



Räkmacka och mys med mamma

Tidigt i veckan bestämde jag och mamma att vi skulle ha en mys kväll. Då pappa jobbar natt. Så vi bestämde i dag att vi skulle äta räkmackor och mysa. Och vilken god räkmacka det blev. MUMMS.
Så nu ska jag hoppa in i tv rummet igen och sätta mig i lyxfåtöljen och mysa med mamma... Å vad jag kommer sakna henne..


Inhandlat

Ja nu tror jag faktiskt det inte är så mycket mer jag ska inhandla innan resan. Känns skönt.
Packade väskan innan också. Och den gick igen. Det är rekord för att vara mig. Som vill ha allt med mig :)
Men visst några saker till ska ju packas ner. Men ser inga problem med det. Så nu får dem här 9 dagarna gå fort.

God Morgon

God Morgon allihopa!
I dag är jag ledig och i dag är det sol.. LYCKORUS!! Har en massa att göra även i dag. Ska åka och hämta min dator som äntligen är lagad. Handla på Ica Maxi, köpa en web cam till mamma å pappa så vi kan skypa, börja packa så man vet om man behöver köpa till övervikt och sen hälsa på kära mormor.

Känns allt lite lustigt att blogg här igen. Men blir nog van igen snart.

Nä nu blir det frukost!!

Äntligen

Ja äntligen är min nya kära blogg klar. Tycker om den jätte mycket.
Så tack så jätte mycket Sandra för hjälpen.
Så ja nu börjar jag blogg här igen. Hoppas på att måna vill följa min blogg här i stället.
Kommer självklart pyssla lite med bloggen själv när jag får lite tid.
Men den är så gott som färdig.


Tävling

God morgon gott folk. Hoppas ni alla har sovit gått. Jag har sovit underbart :) Och vakande på ett strålande humör. Kom till jobbet. Helt tomt typ. Men sen trillade in mer folk på kontoret. Fick veta att vi skulle ha en tävling i dag vem som säljer mest digitaltv :) Ååå jag ska vinna denna tävlingen :) Då får man massa fina saker. Så dagen fortsätter ju en bra takt. Undra om det kommer några mer bra saker :) Vem vet. Och det bästa är väl ocskå att jag är ledig i morgon :)

Trevligt

Så trevligt när folk skriver till mig på bloggen om att dem ska jobba för Nazar :) Så kul och veta vilka man ska jobba med. Och det verkar bli ett bra gäng i år också.. Längtar som tusan till att få träffa er :)

Fortsatt bra dag

Ja dagen är fortfarnade bra. Börjar dock bli lite utråkad och vill hem nu.. Men bara 3 timmar kvar. Tror även att jag leder i tävlingen så ska försöka kämpa lite till så jag är hundra på att jag vinner ;)

Slutar snart

Ja dagen blev inte sämre. Den fortsatte på en raklinjer. Hur skönt kan inte det vara ibland då? Och tävlingen känns det som att det gick kanon.. Synd att man inte är här i morgon så man får veta…

Ja nu är det bara en kvart kvar tills jag slutar sen är jag ledig i morgon underbart. Huvudvärken kommer och gå. Inte lika farlig nu. Men fortfarande har jag ju huvudvärk. Magen känns väl halvt som halvt okej. Äter ju medicin så det blir ju inte värre just nu i alla fall..

Nä dags att stänga ner alla system och gå hem snart


Ännu en dag med sol

Solen tittar fram i dag med. Hur härligt är det inte då? Men i dag får jag inte chansen att njuta av den så mycket. Eftersom man sitter på kontoret och jobbar. Men att bara titta ut i fönstret gör mig glad.  Får hoppas det håller i sig. För på fredag är jag ledig igen och då tänkte jag ta en riktigt långpromenad med bambam. Det var så länge sen.

Längtan

Längtan att få komma ut i det soliga vädret är enorm. Jag vill bara njuta av denna ljus sak som gör alla så lyckliga. Man blir alltid lika glad av solen. Men jobbar 8:45-17:15 så vi får väl hoppas att solen skiner lite när man går hem igen..

Om en vecka åker alla guider och om 11 dagar åker jag:)


Flytt

Ja snart börjar flyttningen av bloggen. Känns lite lutsigt att byta blogg. Har ju haft denna nu i mer än 2 år. Men man kan ju göra mer med sin blogg på blogg.se så det är därför jag hoppar över dit. Men ni får inte adressen riktigt än eftersom att jag inte har kommit i ordning där än..

Raggmunkar

åå mamma står och lagar mat. Hon lagar raggmunkar och fläsk. Så sjukt länge sen jag åt det å det ska bli så himla gott. ÄLSKAR DET! Det bara vattnas i munnen på mig….

Snart sov dag

Ja så var det snart dags att sova igen. känns som bara några timmar sen jag satt här och jag skulle sova. Och nu är det dags igen. dagarna bara flyger fram det är helt sjukt. snart är jag där :)

Maten var otroligt god.. mmm tack mamma för att du gjorde raggmunkar och fläsk innan jag åker. kollade på grey´s också. åå vilken underbar serie. Ska köpa alla avsnitt när jag kommer till Turkiet för 100 kr :) Underbart billigt :)

tråkigt på jobbet när alla vikarie är på utbildning. och jag får sitta och jobba med dem ordi* jag fick inte gå utbildningen för jag slutar när dem är klara så det kändes ju lite lönlöst faktiskt. å jag vill inte gå den heller eftersom jag slutar. så då sitter jag hellre och svarar och få ihop lite extra pengar innan jag åker. Men som sagt tråkigt att inte ha dem brevid mig. Men det är ju bara 8 arbetsdagar kvar :) Jag är bara ledig 2 dagar innan jag åker. det är sjukt. att jag snart åker igen. att jag snart är där nere igen. jag som hatade allt där nere i någon månad och sa aldrig mer. men ändrade mig igen sista månaden :) handlade väl mycket om värmen kan jag tro..

nä nu är det natt samtalet till älsklingen sen blir det sängen


Snart

Ja snart är min nya blogg klar. Så snart ska jag väl ta och börja blogg här.. Kommer sakna min gamla blogg. Men kommer ju fortfarande ha kvar mina gamla inlägg där ett tag så man kan gå in och läsa i bland ;)
Men snart är alla välkomna hit.

Solen skiner

Vaknade upp av att bambam rusade in till mig och gav mig en massa pussar. Perfekt att vakna upp med kärlek. När jag går upp ser jag att solen skiner och blir så glad. Och det bästa av allt är att jag är ledig denna dag. Så jag kan vara ute i solen om jag vill hela dagen. Även att det är så kallt. Men det är skönt att jag är ledig i dag efter en jobbig dag på jobbet i går. Men i morgon jobbar jag då är det en ny dag. Och allt är bättre på jobbet. Jag är en stak människa.

Ska snart i väg och hämta bror och syster. Ska ha en mys dag med dem.


Min sida

Kan man en bättre dag att vara ledig än i dag? Nä tror inte det. Bilket underbart väder det är. Mankan ju till och med vara ute och njuta av att vara ute. Gjort massa små ärenden och köpt det mesta nu.. Tänkte jag skulle prova packa snart så man får se vad man ska och inte ha med sig och om jag ska passa på att köpa till extra bagage kilo.

När man loggar in på min sida på Ving så står det 12 dagar kvar. Så dte är alltså 12 dagar kvar tills jag åker.. Å vill så gärna åka NU. Vill komma till ännu finare väder. jag har bara 9 arbetsdagar kvar. så himla nice sen ska jag mint ha 1 månads semster. hur skönt är inte det då?


Mycket bra dag

Har haft en underbar ledig dag i dag. Mest beror det väl på att solen har varit framme och så fort den är framme är allt mer än bra :) Har varit med mina underbara syskon hela dagen. Först med bror till tandläkaren efter 2 år med tandställning är han äntligen fin i munnen ;) Sen åkte vi och hämtade upp syster och åkte till Max och åt. Sen var vi i stan jag inhandlade det jag behövde på apoteket och lämnade in min dator i hop om att dem kan fixa den innan jag åker. Så nu är det bara att köpa det sista på ica maxi sen är allt klart inför resan :) känns underbart skönt. Ska bara packa. Men det ser ut som att det kommer funka i år faktiskt. Beror nog lite på att Mustafa tog mer än hälften av mina kläder med sig. Plus att jag inte har med mig alls många skor. Tänkte köpa det där nere i år.

Pratade med min älskling innan. Å det är tufft att vara i från varandra och speciellt när det inte är gratis att ringa till varandra. Men detta fixar vi också och snart är jag där igen :)


Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Tandläkaren

Ska jobba en timme nu på morgonen sen ska jag i väg till tandläkaren. Har typ aldrig varit så nervös innan. För jag kommer ha en massa hål. :S

Fy tusan vilket väder det är ut. Helt sjukt man vill ju verkligen inte gå ut. Usch och blä. Tur att jag snart åker till våren… Och våran kära hund bambam mår inte bra. Han har ont i magen.. usch hatar att se han må dåligt.

Det bästa i dag är att jag är ledig i morgon. Underbart. Ska med min bror till tandläkren. Han ska ta ut sin tandställning :) å va snygg han kommer bli. Sen ska vi nog gå och mysa lite han och jag. Tänkte inhandla lite saker till Turkiet i morgon..


bettskena

så har man varit hos tandläkaren. Och det blev inte så farligt dyrt faktiskt. Skönt. Hade inga hål men självklart början till hål. Plus lite problem med att jag har druckit så mycket cola light :S men hallå jag är ju beroende va ska jag göra? Fick också göra en betskena för ja som sagt jag har så grymt ont i huvudet jämt så nu ska jag sova med betskena. Hoppas det blir bättre.

Annars en ganska dålig dag. Lite dåliga nyheter. Men så kan det vara ibland. Nu längtar jag bara tills jag får sluta och hem och sova typ. Skönt att vara ledig i morgon..


Måndagen

Ja så är det bara några timmar kvar innan man ska gå och lägga sig och måndagen den 1 mars är slut för i år. En ganska jobbig måndag blev det.. Men måste tacka min vän Emelie i dag som gjorde att jag klarade av dagen. Du är så söt.

Har sådan huvudvärk fortfarande och i kväll har den bara blivit värre usch. Skulle kunna döda för att få älsklingen massage. Men snart så. Sitter och väntar på att familjen annurlunda ska börja. Måste ju följa det ju ;) Nästa vecka eller veckan där på så är det nog min tur att vara med på tv :)


funderar

Sitter och funderar vad jag behöver köpa i morgon när jag ska till staden och inhandla lite saker till turkiet. men bara för att jag ska ta tag i det så har jag ju glömt ALLT! Men får se kommer väl på det under dagen. Ska mysa med min syster och bror i morgon. Ska bli himlans mysigt.

Är väl så gott som färdig på mitt arbete. Måste bara försöka översätta det och kanske skriva dit några mer ord. Kanske ett litet ämne till. Har skrivit om Ramadan, Byram, moskéen och Koran allt som handlar om Ramadan. Men vet inte om jag har glömt något som är lite viktigt under ramadan??

Så underbart att få vara ledig i morgon. Men när jag kommer tillbaka till jobbet så har alla mina kära vänner utbildning. Så ska sitta med dem ordinarie själva den sista tiden så tråkigt. Men men bara 9 dagars arbete ju. Sen är det semester i massa dagar ju ;)


RSS 2.0