Fadder Mea

I dag hade vi mys fika med fadder Mea! Eller som Milo säger Tant Mea! Hihi
Vi trotsade kyla och njöt när solen tittade fram snabbt. Blir så trött på detta väder! När kommer sommaren?
I bland saknar jag verkligen att bo i Turkiet att veta i morgon när jag vaknar då är det bli himmel och jag ska gå till havet. Men när man har bott där i 2 år så känner man varför kan det inte regna lite? Ja varför kan inte vädret i Turkiet och vädret i Sverige dela lika?
Fast jag kan hoppa över 50 grader värmen! Jag kommer ihåg hur lycklig man är när det första regnet kommer efter den hettan! Man gör regn dansen och njuter.

Saknar faktiskt Turkiet och Alanya och det är alltid värst när säsongen drar i gång. Saknar livet där nere. Även att jag älskar mitt liv nu! Men att bo vid medelhavet, solen skiner, människorna, den billiga frukten, utflykterna, partyt ja massa. Men allt det kan jag missa för att få vara med min lilla familj. Och en dag ja då har vi lägenhet där.

Så idag började äntligen EM! Självklart blir det att vi tittar på varje match. Hade jag inte vart tillsammans med en fotbolls tokig kille kanske jag inte hade sett alla matcher. Men jag klagar inte. Bara att vänja sig. Ska ju bli fotbollsmamma!


Kommentarer

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0