Nöjd

Haft en mycket trevlig söndag. Myst ordentligt har vi gjort. Så skönt när baba är ledig så vi kan umgås. Pratat med dede och faster har vi också hunnit med!

Jag är så nöjd med mitt liv. Jag älskar det precis som det är. Jag älskar dom jag umgås med, dom jag har kontakt med och min familj. Inget behövs ändras.
Men en stor sak kommer att förändra mitt liv inom snar framtid. Det är inget jag kommer berätta här i bloggen. Jag kommer inte ens nämna det efter detta inlägg. Självklart kommer folk som pratar med mig känner mig veta vad det handlar om. Men resten tyvärr det kommer dröja länge innan ni väl få veta.
Ja för till slut kan jag nog inte ens dölja det här. Men så länge det går i alla fall!

Trots att livet är bra så känner jag mig så besviken. Så utnyttjad av en människa. Det gör mig så ledsen. Som att ja nu duger jag inte längre. Man ska vara rädd om sina vänner. Även om man inte är nära vänner. Man ska fan tänka på alla individer. Alla har ett hjärta. Men visst så skiter vi i det.

För övrigt så är det något med min son. I dag har han vart extremt gnällig nu på kvällen. Men det är väl tandköttet. För så som han har tuggat på saker. Min lilla prins!
Och jag blir tokig på folk som alltid ska lägga näsan i blöt. Så nu berättar jag mer än sällan vad vi gör med våran son. För alla gör ju så mycket bättre.

Nej detta skulle ju inte bli ett bittert inlägg. Men kanske inte så konstigt med tanke på vad som just nu sker i mitt liv!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Sayy whaaat ? :) Vad är det för förändring, nu satte du igång hjärnan på mig vill jag lova. Vad har du för hemlissar, är det en till på gång eller? ;)

2012-06-11 @ 12:24:57
Postat av: Mikaela

Såna här hemliga inlägg får man inte skriva när man är vän med världens mest nyfikna person!!!!! :)

2012-06-11 @ 12:52:36
URL: http://melvan.blogg.se/
Postat av: Jessica

Ja verkligen! Precis, hon är fortfarande tillsammans med honom och dem är så söta:). Hoppas det inte är något allvarligt med dig <3

2012-06-11 @ 16:19:08
URL: http://Jessicalofstrom.wordpress.com
Postat av: Kristina

finns alltid besserwissers, men du vet ju BÄST för din son :) Kram på dej, och han är så oootroligt söt!

2012-06-11 @ 17:00:14
Postat av: Lina

Nu blev jag ju jättenyfiken och nästan lite orolig.. Vad är det som kommer ske med min Zandra??



Trist att du stöter på många viktigpetterföräldrar.. Det gjorde/gör jag också.. Tror tyvärr alla råkar ut för det.. Men det är DU som känner din son bäst.. Fortsätt med det DU tycker är bäst för DIN son.. Alla barn är olika..



Puss å kram

2012-06-11 @ 18:08:10
URL: http://maxedius.blogg.se/

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0