Skön helg

Har varit väldigt skönt med en avstängd mobil i helgen.. Eller den har ju inte kommit i gång ÄN. För det e fel på tre med något. Men som sagt det har varit skönt att bara få va. har varit skönt å bara varit hemma hela helgen och jag har njutit.. Tråkigt nog har jag varit en dålig kompis och inte hört av mig till maria... Förlår vännen...

Tränat i dag med. Core det va faktiskt roligt. Å rätt jobbigt. mådde dock illa under passet men kämpade. 
Nu har helgen gått och i morgon e det jobb igen, Men rätt ok vecka fram till lördag i alla fall för då e det fösta kvälls lördagen någonsin på jobbet. trodde jag skulle slippa det men nä på lördag då händer det. fy va surt. men men va ska jag göra åt saken. 

bara 16 dagar kvar tills min födelsedag och jag är som ett barn =)

Trött

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt att jag inte e den bästa människan att umgås med just nu. Är väldigt trött arg och lessen det är väl den kära höst deppen som kommer nu.. Jag är nog ett monster på jobbet just nu..
Känns som allt kommer på en gång... Blev av med mobilen får inte tag på dom jag skulle ut med i dag för jag har inte deras nr och hittar det inte heller. och dom kan inte nå mig heller. men kanske e bäst det. 
Köpte en mobil i går. inte alls den jag ville ha. Men den va billig och det va en sony ericson kan ju inte ha någon annan.. Helst av allt vill jag ha min. Men som sagt det går nog inte. Jaja det är ju bara en mobil fast en mobil är min käraste så är det inte bara mobil för mig. Men har en nu i alla fall och har samma nr. Men kortet är spärrat än så jag vet inte när det ska hoppa i gång


Åt frukost buffe med mamma i dag på Johans så himla gott va det.. Sen gick vi till torget för att jag ville ha nya gardiner men fanns ingen ting. Gick en stund på stan sen.. Hittade ett par gardiner på marituz för 1000:- dom fick det bli. Helt ok faktiskt.. Inte riktigt som jag tänkt mig. Men känns som inget spelar roll just nu.. Så nu ska vi bara sy upp dom och sedan häng upp dom. Ska bli skönt och få bort panel längderna i vardagsrummet och på onsdag så kommer förhoppningsvis mitt matbord =)

Cp barn

Är så piss förbannad... skulle va duktig och tvingade mig själv till träningen och körde lite på rullbandet i dag. när jag va klar skulle ja tauppmin mobil. men dåär det någon jävla idiot som har snått den. VARFÖR??man vet ju att den alltid blir spärrad ändå. Jag fattar bara inte...Det låg 500 kr typ jämt men dom tog den käraste ägodelen jag har min mobil. HATAR LIVET... Nu är den spärradå jag får leta efter en ny mobil. Tror inte att jag kommer få tillbaka min. Så alla som försöker nå migså hör av er på internet eller ring mig hem. 

Va på mediamarketi dag med.. Shit va stort det va. Ja å pappa gick där i en och hen halv timme så himla roligt.. Men allt förstördes när mobilen blev snodd och piss jobbet såg ut som kriget när man kom... Hatar att jobba helgen och inte få va ledig förens lördag där efter... INGEN VILA... Är så himla trött vill inte alls jobba i morgon. Vill fixa min mobil polisanmälning och försäkrings kassan och allt.

inte mycket att säga

har inte såmycket att säga i dag.
lugn dag på jobbet men inget roligt.
är mest trött på allt...
viktväktarna i dag med nu jävlar e det dags igen
hoppas jag

hv är bäst äntligen är det i gång igen

va gör alkoholen med en?

En sjukt jobbig helgpå jobbet inget roligt alls.. bara en massa folk och massa att göra.
men efter lördags stressen fick ja komm au till sandhems skogsro å njuta av umgänge med mina vänner god alkhol % dryck bad i jaccuci och god mat. Beckis fyllde år det firade vi där ute. 
Sen kom snälla syster och hämtade oss så vi kom in till Olerys. 
Och som alltid när jag har fått i miglite väl mycket av spritengör jag saker som jag inte borde. Men trordå att det är skit bra.. Ångrar det sjukt mycket men det finns ingen chans att få visa det. Å det är så himla jobbigt om bara någon kunde säga mig dom orden jag vill höra...
Orka va sådan toffel och sedan neka det.. Blir trött på detta. Varför måste man alltid va med killen som man inte ens e tillsammans med helatiden.

I dag e jag sjukt bakis. Men äntligen e jobbet slut för den här helgen. och nu ska jag bara njuta av att ja e ledig i kväll. Och i morgon blir det viktväktarna.. NU JÄVLAR ska de ner.
de eså jobbigt när man letar efter ensakoch aldrig hittar...

hejs svejs

över ett halvår har det tagit mig

i dag fick jag äntligen tummen ut att städaoch tvätta. Men det som tog över ett halvår att fixa är att köpa nya blommor till köket, flytta på datorn som nu är inklämmd i ett hörn och fixa andra små saker som jag inte fixat sen ja flyttat in. Nu väntar jag bara på bordet sen ska jag fixa sladdarna sen så ska jag sätta upp högtalarna men det kommer det. nu har jag varit duktig.
Sen har jag härmt somsäkert halvasvenska folket som har läst veckorevyn fixat mina smyken med ikea köks sak. As bra blev det. 

CHAI LATTE har jag blivit beroende av... MM va gott det är.. vill ha hela tiden.
Jobba i morgon med sen blir det bastu å bad på skogsro i sandhem å lite små festande. så sjukt skönt och skoj ska det bli. Kom precispå att jag har glömt packa ner min bikini kan ju va ganska bra tror jag =)
nä bästa att ja packa ner den innan jag glömmer sen blir det idol

hej svejs

Inhandlat

Va på bio med mammseni går..riktigt mysigt. Men innan dess va det stressigt som vanligt.
Åkte och äntligenköpte mitt bord vitt bord med svarta stolar.Kan nog bli kanon snyggt. Måste bara försöka komma på hur jag ska ha datorn sen.. HMM i alla fall efter mio fick mamm aför sig att åka till erikshjälpen. Där fastnade honoch inhandlade endel. vet inte va som tagit åt henna det här med erikshjälpen och grejor sommar.  Men kl hann bli fem i sex och fick stressasom fan. men vi hann. och filmen va en äkta mamma å zandra film. efter bio besöket fick ja gå till konkurenten Johans å äta kvälls mat med mammsen. Underbar kväll med mamma får man för lite av. Men nu är man lagom sugen på att inhandla en massa saker till lägenheten.. Vill shoppa massa. Blir säkert stadeni morgon efter träningen

upp tidigt till jobbet i dag inget jag alls kände för. 
inte på bra humör heller. massa skit att göra i köket.
men bara att bita ihop och låtsas att det är skit skoj.

ska kolla på Heros så hejs svejs

Wakeboard Sm

Så himla nice att få en massör hem till sig.. Det fick jag =) Beckis e underbar på att massera.

Åkte och kollade på Wakeboard sm vid munksjön en hel del snygga killar kan ja lova. 
Så himla duktiga är vissa med.. Skit skoj att titta på...
Var därnågra timmar. Fick ju umgås med maria med =)
Köpt biljett till deras fest i morgon med.. Ska först till kussen som fyller 20..

Gick hem till mammsen å pappsen sen som hade varit i Halmstad för att träffa min sötnos 
bambis.. Fick hema gjorda räkmackor med mumms...
Skrikmåsen sluta ljug hela tiden!!!!!

Jobba i morgon med orkar inte ska ha mitt 14 dagars pass nu..

borta bra men sverige bäst

när man har varit i ett annat land så vet man hur bra sverigeär.Det finns inget att klaga på.
är hemma från en otroligt still samm och skön weekend i köpenhamn
började med en väldigt snabb tåg resan ner till köpenhamn efter en lugn dag på jobbet.
väl nere efter incheckningen så gick vi ut och kollade läget och åt lite. sen åter till rummet. som va helt ok. Fanns i allsmycket att klaga på.
Fredagen bestod av bara shoping, en friis väska ett bar stövlar två tröjor och en ring.dockinteså mycket som jag hade hoppats på. men det lilla inköpet va mer än ok.Och jag älska att fönster shoppa i alla märkes butikerna i staden. Sen va det rätt lugnt spelade spel och tittade på tv.
lördagen fortsatt vi med lite shoping och självklart enöl på ströget. 
va väldigt trött så gick till rummet och sov i några timmar. himla skönt men segt att komma i gång sen. 
gick en sväng på tivolit och käkadesen va de lite spel och tjöt och några cider. 
sen va det söndag och hemfärd. det roligaste och det som aldrig få hända det hände. vi (jag) hade tappat biljeterna. Sprang och letade som tusan och allt men dom va borta. Jag tror det va någon som hade tagit dom (skyddar mig själv) men tror dock att vi hade det magiska kuveret som hade trollat bort dem. Men hade som tur en snäll kondiktör som sa att vi fick åka utan biljett. Tänk om vi inte hade det. då hade det blivit dyrt.
Men det löste sig och tyvärr är denna helg slut. Har haft en underbar mys lugn och skön helg. Dock helt ut körd så va väldigt trött. Men denna helg va behövlig.
Tack Mea för en underbar resa och för att du står ut med mitt humör i bland.

I morgon är det jobbet som gäller igen och en stort satsning på träning och viktväktarna...

Stolt

Jag är stolt över mig själv.
Gjorde en sak i går som ja sålänge velat men inte vågat.. Gick fram till Christian och bad om ursäkt. Och både betede sig vuxet. Det kändes grymt skönt. Sen vet inte jag om han brydde sig. Men nu är det gjort.

Ja jag va ute i går. Va på Olerys kollade först på fotbollen med madde. Sen hängde vidär hela kvällen.
Hade så grymt roligt i går. Det va verkligen as länge sen jag hade så roligt.  Shotade å blev ganska så onykter.
Men jag orkade upp i dag till jobbet... En heltok helg faktiskt inte alls mycket att göra.
Och i morgon blir det frissan få se va det blir då... Det vet man aldrig.

Maria ja ska ta utmaningen. Har bara inte haft ork att fixa den. Men lovar den kommer.

mistag

det är synd att min syster göra samma misstag som jag när hon sett hur det gått för mig.
men henne har jag inge kontakt med längre. har gett upp henne
hopplöst fall. när vi ringer till henne skriker hon bara. 
undra om hon gör det när hennes vänner ringer också??

jaja va på bio i går med bror min. Shrek den tredje den va rolig =)
satt i plus stolarna as sköna va dom..
jobbat i dag med... skön dag faktiskt. inte alls mycket folk.

kanske ska ut sen med madde babe.. så länge sen ja träffade henne ska bli skoj..

om bara 5 dar åker vi.. så himla skönt


danmark här kommer vi =) 

puss

Ljus

Nu börjar det första höst mörket falla. och jag får äntligen tända mina ljus. började tända ALLA min ljus i lägenheten och tappade upp ett bad när ja skulle hoppa i så va det svinkallt då va det något stört med varmvattnet. Ja som hade längtat så. Men det kom tillbaka efter några min. Tog ett långt härligt bad.
Och när ja kom upp ur badet insåg jag att ja måste städa. Måste ta tag i det SNART.


Möte i går då. Nu är ja å Mea cafeansvariga på jobbet roligt... Ta hand om allt. 
E ju cafe ansikte med ju.. så se till att rösta på mig på
[email protected]
men tyvärr tog dom fel kort ju =(
men men

vart är vi på väg? skott lossning ena veckan mord och försök till självmord andra veckan. Lever vi intei sveriges jerusalem längre? nä det är jätte hemskt. och ALLA pratar om det. 
men va kommer alla studenter i från. helt otroligt va dom har poppat upp. över allt finns dom och många snygga killar =) 

Nikki klart ja vill träna med dig. säg tillnär du har köpt kort.

hejsvejs

Slut på minisemstern

Så är man hemma från mini semster i halmstad. Lika underbart som alla andra gånger. ÄLSKAR MITT HALMSTAD. Slutade jobbet tre i onsdags satt 3 timmar på tåget så kom man ner. Blev hämtad av mamma å bambam åkte hem och åt goda creps och drack vin. Mycket trevligt. Trivs så bra i mammas sällskap.
På torsdagen kom broder å pappa ner och mamma åkte hemför att jobba 2 dar. Själv åkte jag in till halmstad och shoppade loss.
Köpte: väska, sjal, ring, väst, linne och en baströja. Inte mycket men behövliga saker.
Åkte sedan tillbaka till villavagnen och umgicks med pappa och bror åkte runt lite och kollade på hus och på havet mycket mysigt. Har nog världens knassigaste pappa.
Fredagen va det förberedelse för våran underbara kräftskiva. Hade ju tänktsitta på altanen men va ju rätt kallt. Och eftersom vi inte har glassat in altanen än så kom jag och pappa på en lösning att ta pressening runtom. OCh sagt och gjort så blev det så. Och det va gö myssigt. Senare på   kvällen kom mamma och farmor ner. Så åt vi goa kräfter och drack vin och snapps. Farmor blev lite fuller rolig va hon. Men hennes mun går i ett.
På lördagen åkte vitill falkenbergoch mös lite. Va inne på Esprit och mamma hittade en skit snygg tröja men fanns inte i hennes storlek. Så efter besöket i falkenberg åkte vi in till halmstad och kollade. Där hade dom den. Hon blev överlycklig så ja va så snäll och köpte den till henne. Fick en del köpt också en tunnika en ring strumpor och ett linne. Sitta grillningen ägde rum på kvällen sen. Nu får man vänta ett tag innan nästa grill =(
Sen på söndagen åkte vi hem.. lika tråkigt somalltid att komma hem.

Har inte kunnat va tyst har berättat för mamma att hon ska få en london resa när hon fyller 50 men  det är om 2 år. Men tror honska få det nästa åri stället för om 2 år ska vi ju kanske åka någon annanstans. Men eftersom ja känner mamma så bra så är det bäst att säga till henne så hon kan spara pengar. Som är ganska svårt för henne.

Så nu är man tillbaka i vardags livet och ska jobba i 11 dar i rad nu. Sen blir det en till minisemster med Mea till Danmark. UNDERBART. Men nu ska det beges till gymmet...



va bara tvungen att sätta in en grymt bra bild på Ida och säjlvklart våran underbara hund

RSS 2.0