Hetta

Det har faktiskt inte kommit en sådan hemsk hetta till Turkiet än. Vi hade det i ca en vecka men sen regnade en kväll och efter det så har det varit helt okej. På kvällarna så är det till och med svalt och skönt. Jag klagar inte. Får gärna vara så här hela säsongen :)

Va en stund på stranden i dag. Kände att jag skulle dö av uttråkad. Så när Mustafa kom hem så åkte vi till stranden. Där det till och med var folk. Mustafa börjar mer och mer acceptera sitt ärr på magen. Är så stolt över han. Men var inte alls där länge. Mår fortfarande inte 100.

Pratade med mamma på skype innan och hon säger att jag ska vila tills det går över annars kommer det typ aldrig gå över. Men hur lätt är det då? Känner att jag måste tillbaka till jobbet i morgon. Men får ta det lugnt på jobbet. Jag kan ju ändå inte dansa mini discot för min fot. Så får vi hoppas på att det blir bättre.

Har sovit en stund nu och det var jätte skönt. När jag vaknade så var jag så sugen på chips. Men jag bävar alltid för att gå ner i dessa trappor eller mer att ta sig upp för dem. Och självklart var jag svettig när jag kom hem igen. Ge mig den där nyckeln till hissen NU!!! Bara turisterna i huset som får det..

Så nu ska jag titta på en film äta lite chips. För i morgon efter semestern och allt ska jag banne mig för söka skärpa till mig med att äta så mycket onyttigt. Så sista kvällen nu då.. hmm hur många gånger har man inte sagt det där ;)

Mustafa <3 Zandra


Handlat

Om snart en månad kommer äntligen min kära syster ner hit. Jag ber till gud att jag får något ledigt när hon är här. Då jag har min day off när hon kommer och åker. Hur bra är det då?? Blir så himla sur... Men som sagt får väl hoppas att det går att fixa..
Så i går så gjorde jag en liten beställning på Gina Tricot hemsida. Så min älskade syster kan ta med sig lite nya kläder till mig. Är så jävla trött på mina kläder just nu kan jag lova.. ÅÅ det var så härligt att få handla lite på gina igen. Min älskade butik :)
Här är lite kläder som kommer att finnas i min garderob i Augusti :)

Trött

Sov ganska mycket i går. Men ändå är jag fortfarande trött. Kan nog bero på all medicin jag äter just nu.
Var ute och åt en sväng i går bara för att jag inte orkade laga någon mat. Men en tidig hemfärd. Det var skönt att komma ut från lägenheten efter 2 dagar i sängen. Men känns knappast som att jag mår bättre. Och frågan är om jag ska till stranden en sväng i dag eller om det blir ännu en dag i sängen. Borde nog bli sängen i dag med.

Den här säsongen har jag inte alls fått mycket färg. Jag vet inte vad som hände detta år. Men hoppas på att komma i gång med att sola snart igen.

Mustafa är så sjukt duktig. Han har slutat röka och tränar nu nästan varje dag. Han kommer bli så het.. Men han tycker det är jätte roligt. Och det är bra att han tränar upp sig lite...

Nä men om man skulle försöka få i sig lite frukost kanske. Och dricka lite te för min kära hals.

Ligga i sängen

Ja i går var min sista dag på semestern. Och den firades med att ligga i sängen nästan hela dagen. Var ute och åt lunch med Mustafa. Sen gick jag till ett Cafe med Mikaela och Anna. Sen blev det ju som sagt läkaren. Där jag igen fick antibiotika och stränga order om att vila om jag någonsin ville bli frisk. Så Mustafa som slutade jobbet för att följa med mig till läkaren körde hem mig och ringde sitt jobb och sa att han var tvungen att stanna hemma för att ta hand om mig. Och det gjorde han. Han köpte mat och glass för min hals och massa. Så söt är han.
I dag är jag hemma från jobbet. Och i dag blir det sängen igen. Mustafa kommer hem om några timmar med mat till mig. Och kanske någon bra film. Känns mindre kul att ligga i sängen när det är så fint väder ut. Men nu ska jag allt bli frisk.


Så blir väl en del uppdateringar här kan jag tänka mig. Mellan filmer och sova stunder. Känner att jag är trött hela tiden...

Sjuk

Så är man sjuk igen. Eller har väl aldrig blivit frisk. Men i dag när jag satt på Cafe Park så kände jag en knöl bakom örat och jag blev genast orolig. Man vet ju aldrig. Så åkte upp till sjukhuset och det var köttel knöl som hade svullnat eftersom jag har fortfarande halsfluss. Min hals är jätte röd och infekterad. JIPPI! Not när ska jag bli frisk?? Är ganska trött på detta nu.
Men ska vara hemma i morgon med och bara ligga i sängen äta ännu en kur på antibiotika. Och vara glad. Ne men hoppas på sista kuren nu.

Semester

Så börjar semestern glida mot sitt slut. Och har haft en helt underbar semester. Ska försöka berätta vad jag har hittat på.

I Torsdag som jag har skrivit var vi ute och firade att vi hade semester jag Therese och Victoria. Det var jätte mysigt. Sen firade jag lite med Mustafa också.

På Fredagen självaste midsommarafton så gick vi och åt lunch och ingen vanlig lunch utan midsommar lunch på en restaurang. Och där kom även Anna och hennes pojkvän Kasper och firade med oss. Sen gick vi lite i hamnen och försökte hitta något att ha på oss.

Sen gick jag hem och njöt av att kunna få göra sig i ordning i lugn och ro. Sminkade mig, duschade och fixade håret på typ 3 timmar. Det var riktigt skönt. Sen kom Mikaela, Anna, Mary, Therese och Victoria till mig innan vi åkte vidare till Palm Beach. Där vi mötte upp Samantha och Tina. Där vi firade midsommar med självaste Anna Book. God midsommar mat igen. Anna sjöng en massa svenska klassiker som vi alla sjöng med. Och sedan var det dans runt midsommarstången. Vi åkte sedan vidare till Crazy Hores och mötte upp ännu mer människor. En väldigt trevlig kväll. Som avslutade att Mustafa kom dit också.

På Lördagen så var vi på stranden hela dagen. Underbart skönt var det. Solade och badade och drack en drink i pool baren. En skön dag. Sen på kvällen åkte jag Therese, Victoria och Mustafa till Crazy Hores och åt en god middag och drack några drinkar. Kvällen avslutades tidigt.

På Söndagen så åkte vi på dykning jag Therese och Victoria. Jätte trevligt var det. Jag dök inte denna gång utan jag hängde bara på båten och solade och badade. Och tacka gudarna för deras underbara sjösjuke tabletter. Efter det så åkte vi och hyrde en bil och åkte ut till Incekum och till Samantha och grillade kött och grönsaker och åt svenska beanässås. Riktigt mumsigt var det. Efter det gjorde vi en liten hemlighet. SOm många nog ändå förstår vad det var..

I dag är det sista dagen på semestern och jag gråter. Jag vill inte tillbaka till jobbet. Jag vill inte tillbaka till World. Jag vill tillbaka till Planet. Tycker inte alls om World. Vi alla känner att det är ingen action där alla sitter mest och prata med varandra och ingen har någon kontroll. Vi saknar vårt planet där vi har kontroll och alla jobbar. Men bara 1,5 vecka kvar.

Så vad ska jag göra sista dagen på denna underbara semester. Just nu sitter jag fortfarande i sängen. Vädret är väl lite så där. Lite moln på himlen. Men jag väntar på att älsklingen ska ha tränat klart för han har fått för sig att han ska träna på sina siester nu och bli en hunk :) Men det gillar jag så vad gör det. Sen ska vi väl ut och äta och mysa..
Sen i kväll vet jag inte..

Midsommar 2010 Boo

Vi började dagen med en midsommar lunch!
Med en midsommar stång!
Äkta svensk mat
Krans
Snapsen steg nog lite fort upp i huvudet ;)
Dags för den andra midsommar tallriken
Trevligt sällskap
Anna Books son uppträde
Självaste Anna Book var ju där också ;)
många goda drinkar
Tomte bloss
En glad Tina
<3
Mycket trevligt uppträdande
dans runt stången också så klart!
Självklart en drink på Crazy hores
En härlig dagen efter i poolen

Semester

Nu har jag äntligen semester. Så himla skönt. I går firades det genom att gå ut och äta med Vicky och Therese. Sen gick vi till Queens Garden och tog en drink. Sen mötte jag upp Mustafa och tog en drink med han på Mango. När vi skulle hem träffade vi hans vän och hans flickvän så var med dem en stund. En jätte bra kväll.

I dag är det midsommar. Och gör mig i ordning i lugn och ro. Länge sen man hade den tiden på sig. I kväll kommer det bli FEST!

Har dock väldigt ont i min fot. Har inte varit bra att jag knappt har vilat min fot. Hoppas den blir bra någon gång. Men i dag skiter vi i det för nu är det MIDSOMMAR!!!!

 

GLAD MIDSOMMAR ALLIHOP!


Ro om sig själv day off

Hade day off för 2 dagar sen. Och fy vilken underbar day off det var.
På tisdags kvällen var vi på red tower och åt en 3 rätters måltid. Så himla gott!
Sen gick jag hem och sov.
På onsdagen så började vi dagen med hamam. Hur skönt som helst. Efter det åt vi en god lunch och sen gick vi till frisören. Där vi klippte oss, gjorde slingor, färgade ögonfransar och ögonbryn.
En riktigt trevlig dag!
På kvällen började dock regna men det var skönt med lite regna också..

 

 

 

 

 

 

 


Överraskning

Å vilken överraskning man fick när man öppnade internet banken innan.. Blev grymt glad och funderar på att gå till frisören senare i dag eller i morgon :) Så man blir lite semester fin..

Snart mycket snart

Ännu en dag i lobbyn. Men min fot mår bra av det. Så snart kan jag nog gå normalt igen och jobba normalt.


I går blev det en tidig god natt det var så sjukt skönt. Somnade redan vid halv 11 tror jag. Och nu är kl lite över 12 och om bara 5 timmar så har jag day off. sen är det bara en dag arbete sen har jag SEMESTER! Fattar ni vad härligt.. åå vad jag ska bada och sola.. Är typ lika vit som ett spöke just nu.. Men det ska det bli ändring på. Ska börja redan i morgon...

Men först ska jag tillbringa några fler timmar här i lobbyn..

Kod inlägget

Ja det kom ett till slut. Så ni som ändå inte förstår någonting kan typ sluta läsa nu. För nu kommer jag bara skriva allt hur jag känner fast mest i alla dessa koder.

Har mailat lite med världens finaste vän Maria. Hon finns verkligen där i vårt och torrt. Jag kan alltid lita på henne jag kan alltid prata med henne. Hon känner mig till 100 %

Ja min negativitet här på bloggen har väl varit ganska stor här just nu i dagarna. Men det har hänt lite saker som gör att läpparna inte riktigt ler just nu. Och jag ska verkligen försöka ändra på det nu när mina lediga dagar kommer. Ibland gör man saker man inte riktigt vet varför man gjorde. Men gjort är gjort och finns inget som gör att man kan vrida tillbaka tiden. Så det är bara att bita i det sura äpplet och ta tag i det hela. Och det är det jag ska göra nu när jag är ledig. Jag vet dock inte mitt riktiga beslut än.

Jag älskar verkligen Mustafa det gör jag. Men ibland känns det som att vi träffas för lite. Jag är aldrig hemma i Alanya. Sover bara hemma under min day off. Önskar att jag också hade ork att åka hem till min kära pojkvän oftare och slippa åka denna underbara dolmusen för att få en natt med min älskling. Att taxin var billigare eller något! Men jag ska försöka hitta på något om den saken också. Men så som det är nu funkar verkligen inte.

Just nu finns jag i den där jobbiga perioden då jag inte vet vad jag riktigt vill med allt. Och jag kämpar varje dag till att tar reda på det. Jag är trött på det mesta som händer nu. Och jag vill bara få det sagt så det kan ändras. Men kommer det ändras??? Kommer någon lyssna?

Men från och med nu kommer jag i alla fall försöka skriva mer positivt här på bloggen.. Lovar!!

Animations team 2010 Pegasos Planet


Seg dag!

I dag har det varit en riktig seg dag. Bara suttit i lobbyn och skrivit på ett arbete. Nu är kl 5 och jag blir väl i denna lobbyn fram till kl är 9 i kväll typ. Känns lite meningslöst att sitta här bara för att. Väntar på att dem andra ska komma nu så dem kan underhålla mig innan dem börjar med mini disco. känner att det har varit bra att jag bara har suttit still hela dagen för foten känns bättre nu..
Nu på fredag är det redan midsommar. Känns helt sjukt. Hoppas ni alla där hemma får en bra midsommar med sol...
Vill prata i koder i bloggen just nu. Vill skriva ner det som har hänt men vet att folk hatar att jag gör det. Så därför gör jag det inte överhuvud taget.
Nä dags att gå ut och ta en cigg kanske!!

Jobbar i lobbyn!

Foten är inte så bra i dag heller. Men i dag sitter jag i lobbyn och hjälper Elina med saker. Känns skönt att få vila foten faktiskt. Hoppas på att den bli bra snart så jag kan springa runt med barnen jag också. Inte så kul att sitta i lobbyn en hel dag. Men men!


I morgon är det tisdag och då slutar vi 5 och då blir det Alanya.. Ska bli skönt att få komma hem till mitt älskade Alanya. Men jobbigt med värmen i lägenheten och att jag bor på 5 våningen utan hiss. Och jag får inte gå i trappor. JIPPI!!
Men jag får ju träffa Mustafa i alla fall och Mikaela och Sami. :)

Himla fot

Det är knappast så den blir bättre min fot. Den blir ju bara värre. Ligger i sängen och har as ont i den. Men vi får väl hoppas på att den blir bättre snart. Pratade med mamma för en stund sen hon hade också lyckats trilla. Hon sa att hon gjorde det så jag slapp känna mig ensam. Så söt hon är. Kan hon inte bara komma hit nu och finnas här..


Snart är det midsommar. Har ingen koll alls längre. Men vi ska fira den i Alanya vi som har semester då. Ska vara på Palm beach club där dem ska servera sill och potatis och nubbe och midsommar stång. Ska bli riktigt kul faktiskt. Ska bara försöka ringa och boka biljett. ÅÅ vad jag längtar! Hoppas det är Abbas sill ;) Min andra midsommar i Alanya. Saknar den äkta svenska. Men många jag känner ska dit med mig. ÅÅ längtar!!

Nej nu ska jag försöka sova lite hade jag tänkt! Om jag lyckas!!

Hemma

Är hemma från jobbet i kväll. Har ju som sagt en rejäl stukning, ett rejält hematom. Som mamma sa.. Ont som fan gör det i alla fall. Så var hos doktorn innan och fick ännu en spruta som drog ner svullnaden och värken. (Ja i turkiet har dem dunder sprutor Maria)  Men det gör fortfarande ont. Ska vila foten nu i 4 dagar. Får se vad det blir att jag får hitta på, på jobbet i morgon. Vill ju att den ska bli bra nu..

Annars är allt bra här i Turkiet. Vill tillbaka till mitt kära hotell som jag sagt. Men det kommer bara rusa så är jag tillbaka. Är glad över att massa folk jag känner nu kommer ner till Alanya. Vem behöver inte sina vänner här nere.. Dem jag vet är ju först Jens han kommer till Pegasos Planet 11 Juli, Natta och Jonna kommer i Augusti någon gång, Maria och Hamza funderar på att komma, Syster och Chrille och deras vänner kommer i Augusti och sen kommer mamma och pappa i slutet av augusti. Hoppas på att fler kommer :) Saknar er där hemma så sjukt mycket.

Pegasos World

Så sitter man pegasos wolrd igen och jobbar. Är här under summer splashen dem har på mitt älskade planet.
Vi är typ nere allhop från planet vi vill bara tillbaka. Alla saknar v planet. Vi älskar det hotellet. Men vi ska bara vara här i 3 veckor så det funkar.

På fredag börjar min semester! En riktigt efterlängtad semester kan jag lova. Å hela 4 dagar då jag bara ska ligga på stranden och mysa. Å vad det ska bli skönt. Ska fira mdsommar i alanya också. Så nu finns det lite roliga saker att se fram emot.

Det var bra med min fot i morse men nu börjar det göra riktigt ont igen. Kan nog vara för att jag inte har vilat den ett dugg. Som jag blev tillsagd att göra. Hoppas det inte blir värre nu bara..

Sover ju på hotell nu när vi är i Side. Och fy vilken skön säng det är där. Och en fungerande a.c och det bästa av allt internetet funkar i rummet. Hur skönt är inte det... Så nu hoppas jag på att jag ska försöka uppdaterar lite mer..

Nä dags att bege sig till mini cluben igen snart!


what goes around comes around

behövs inte sägas mer.
Men har gjort illa foten som bara den i går Kunde inte ens gå på foten i morse. Fick sedan en spruta som gjorde att svullnaden och värken släppte. Men måste fortfarande röntga den..
what goes around comes around
Vet inte om ni ser svullnaden
Är ganska blå på hela foten
what goes around comes around

Halsfluss

I går kom Mustafa hem lite tidigare så vi åkte till restaurangen där hans bror jobbade så fick lite mer tid tillsammans. Har haft 2 underbara dagar med han. Något vi verkligen behövde.
Att det var värmt i natt. Hur ska jag klara av det i jul/aug?

I dag har jag varit på sjukhuset. Har haft jätte ont i halsen när jag sväljer och äter och till och med när jag pratar. Så jag åkte till sjukhuset till slut och ja självklart hade jag halsfluss. Har början till öroninflamation också.. JIPPI! Så nu går jag på min tredje antibiotika kur här nere....

Fick nyss reda på att Natta och Jonna kommer i början av augusti! Ni anar inte min lycka. Plus att Jens kommer den 11 Juli. Kommer få träffa hela min familj från förra året! Saknar er så sjukt mycket!

I dag har det varit ännu varmare. Vinden är till och med sjukt varm. Och detta häände bara på en natt. Men man får väl inte klaga! Inte alla som har sol och värmt ;)

Nu är det dags för att dansa lite mini disco!


Team 2009 ♥♥


Dagens hetta!

Jag skojar inte att det har varit årets varmaste dag i dag! Ca 40-42 grader har vi haft i dag. Och nu på kvällen var det 31 grader. Det går knappt att röra sig. Vet inte riktigt vad som hände där faktiskt! I går var det inte alls så värmt. Så nu börjar det den äckliga värmen...
Har varit och träffat Mikaela som äntligen har kommit tillbaka hem :) Och Mathilda var med också. Mycket trevligt som vanligt!!!
Nu blir det att hoppa i duschen och duscha i kall vatten så man kan sova sen..

Underbar day off

Slutade med att jag och älsklingen åkte till stranden och mös!
I dag har det varit riktigt värmt! Fläktade inte ens när vi åkte motorcykeln.
Seni seviyorum

Bild update!

Var ett tagsen jag uppdaterade med bilder! Här kommer några :)
Cookie och jag ett bra team i år :)
Självklart en del kvällar på Isa´s blir det
Pool gamen äger även i år
Pirat kryssningen är en mycket trevlig utflykt!
En tur med Jeep har vi också hunnit med
En dag vi alla behövde
Många bakis dagar har också hunnits med!
En trevlig promenad upp till Köy
Min telefon går ganska värm!
Pirat team under hela säsongen!
För att bli en äkta pirat måste man åka på pirat kryssningen
En mysig kväll ibland hinner vi med
1 års presenten från Mustafa
Ibland blir man lycklig när barnen kastar i en med kläderna på
Ibland önskar man att man var en äkta turk
Även i turkiet firar vi sveriges nationaldag
Vissa kan inte slita sig från Mini discot
En del bra kvälls shower har dem på hotellet
Många trevlig ute kvällar har det blivit
Sami och jag njuter av livet i Alanya
Våran trevliga skåning
Här var några bilder. Inte många. Dem flesta finns ju så klart på facebook. Men lovar att uppdatera med mer bilder här också..

Day off

I dag är det Onsdag och med andra ord day off! Älskar mina lediga dagar! Dem är mycket uppskattade. Har ju inte så många sådana. Känner att man jobbar mer än man har fritid. Lite tråkigt för det har gjort att jag har börjat tröttna på det mesta på jobbet nu! För man hinner inte göra någonting annat än bara jobba. Sen har man en ledig kväll och en hel dag ledig då man vill vila men ändå göra något.
Och det märks att jag jobbar en del för jag är sjuk hela tiden. Nu har jag fått jätte ont i halsen igen och tappar rösten ibland. Innan dess var det magen som höll på och innan dess var jag förkyld och ont i halsen också. Så frågan är när man ska bli frisk.
Men snart blir det 4 dagars semester det är något jag ser fram emot som bara den.
På lördag bär det av till Side och Pegasos World. Då vi ska vara där i 3 veckor igen. Då vi hyr ut vårt hotell till en massa ungdomar från Österike. Det är väl med delade meningar jag ska vara i Side. Men kan nog bli skoj att komma till det hotellet igen. Lite längre i från älsklingen bara! Fast träffar han ju bara när jag är ledig nu ändå. Så det gör väl ingen större skillnad. Känns faktiskt lite jobbigt att jag inte riktigt har den orken att åka in till Alanya mer än när jag är ledig för att träffa min älskling!
Ja som sagt day off i dag! Vad ska man hitta på vet inte riktigt vad jag känner för faktiskt. Jag vill ju till stranden men vet inte om det är så där jätte bra att jag hänger där när jag mår lite dåligt. Kanske bara bli värre. Men sen vill jag ju inte sitta hemma heller hela dagen när det är värmt och fint väder ute. Jag får se vad som händer om någon timme. Ska väl försöka äta något snart i alla fall!
I går var jag på restaurang med Mustafa och 2 gäster från hans hotell. Ett par som han har pratat en del med om mig och så. Som ville träffa mig. Det var mycket trevligt faktiskt. Var en lugn och skön kväll. Och det var mysigt att göra något med min sötnos också.
I dag är det också en speciell dag. För det är ingen vanlig dag! För i dag kommer äntligen Mikaela tillbaka till Alanya! Ni anar inte hur skönt det ska bli att få tillbaka henne hit. Och speciellt nu när min semester är snart! åå vad vi ska umgås! Har saknat henne massor här nere.
Idag är det en annan speciell dag också. I dag har jag och Mustafa varit förlovade i 8 månader. Älskar han massor!
Och för 2 dagar sen har jag varit i Turkiet i 3 månader oj vad tiden går snabbt. Och var mycket det har hänt. Saknar er där hemma massor!
Är väl inte världs bäst på att skriva till er. Men ni ska veta att jag altid tänker på er och saknar er massor!

Rädd

Varför är man alltid trött efter sin day off? Jag är nog mest trött på torsdagar!
För 2 dagar sen fick jag ett litet paket av min mamma. Som hon hade skickat till hotellet! Med lite papper och ett litet brev som betydde jätte mycket! Men det bästa av allt var nog trotts allt vad GODISET!!! Min mamma är världens bästa!!
I tisdags blev jag väckt kvart i 8. Då Elina ringde och frågade om jag kunde följa med på Pirate cruise. Så på 5 min så var jag på hotellet. Var på min tredje pirate crusie. Det var så många jag var på hela säsongen förra året.
I tisdags firade vi också våran arbetskamrat som fyllde år. Var en mycket trevligt kväll! Och hela teamet var med.
Och i Lördags kom en ny medlem till teamet! Ida heter hon en mycket trevlig tjej och kul med lite nytt blod.
Om 1,5 vecka åker vi till Side för 3 veckors arbete där. Känner inte alls för att vara där. Men kan nog bli kul att komma bort lite. Och få nya idéer. Men tråkigt att vara så långt borta från älsklingen min.
I går ringde min älskling och sa att jags kulle sätta på mig något snyggt och han skulle komma om några minuter och plocka upp mig. Vi åkte upp till borgen och satt på en restaurang och mös. Det var verkligen hur skönt och mysigt som helst!
Saknar er alla där hemma så sjukt mycket!! hoppas ni alla har det underbart där hemma. Och Maria hoppas din dag har varit kanon bra.

Galet kul man kan ha i en Jeep


Jätte rolig dag!

Oj vilken dag vi har haft och va kul vi har haft! En dag som vi alla behövde Jeep Safari är något ALLA borde göra.

Vad är det med mig?

Är ledig i kväll och jag sitter hemma och ska snart sätta på en film medan resten är ute och äter och umgås. Men jag känner inte alls för det! Vet inte vad det är som är på väg att hände just nu. Men nu är det fullt i mitt huvud med alla tankar. Jag vet inte riktigt hur jag ska placera allt. Det är ganska stora frågor som snöra i mitt huvud. Och jag vet inte riktigt vem jag ska ta dem med... Vem jag kan prata med.


I dag var det andra pirate cruise för i år. Och i dag gick det verkligen galant. Det var verkligen jätte roligt i dag.. En perfekt dag! Skönt att komma i från hotellet också.

Det bästa händer i morgon då det är Jeep Safari. Samma som jag var på förra året men va gör det. Det kommer bli sjukt kul. Känner att jag behöver göra något sådant nu.

Just nu som sagt är det mycket jag tänker på. Och jag känner att jag inte är någon rolig person alls. Att jag är en riktig bitter fitta som vi säger.. Och jag vet verkligen inte vad det är med mig. Och jag hoppas att det går över snart. vill inte vara den jag är just nu!!
Jag och Natta förra året på Jeep Safari

Älskar dig!

Det är så skönt att ha sin älskling när man har en jobbig dag!

RSS 2.0