Maginfluensa

Så åkte jag på maginfluensa ännu en gång. Hur kan man lyckas få maginfluensa 3 gånger på bara 2 månader?
Men denna gång kändes det som det gick över fort. Mått helt ok i dag.
Men inget jobb i dag. Jobbade i går men blev dålig när jag slutade!

M och Milo har vart i lekparken, där var det massa svurkbarn. Han var där med en kompis och hans barn, sen var även hans kompis fru där med sina barn och Elias och Elif var där med sitt dagis. Så han hade haft riktigt roligt.

I morgon hoppas jag på lika fint väder så jag kan gå dit. Milo och M har vart där 3 dagar i rad nu. Så kul att de gör något.

Extra

Så var sista dagen på praktiken gjord. Fick massa fina ord på mitt omdöme. Alltid lika kul!
Men de blir inte av mig för jag har fått extra jobb! I morgon ska jag jobba mitt första jobbpass!


Bra nyheter

Imorgon är det sista dagen på praktiken! Lite tråkigt att lämna stället faktiskt, haft en super bra tid där.
De fick ett stort påskägg med massa godis i. Det är de värda!

Milo fick ett påsk ägg med lego i. Han blev inte ledsen att det inte var godis i. Han älskar att plocka med lego. Sen fick han ett påsk ägg av mormor med. Även jag fick en påskpåse. Så söt hon är min mamma.

Fick en god nyhet i dag med! Mer om det när jag är 100 på det!


Älskar dig!

Jag älskar dig så mycket!


Fuck Cancer

Man vet aldrig när livet tar slut? Man vet aldrig vad som sker!
När jag var i Turkiet och jobbade för 3 år sedan ringde mamma och berättade att farmor hade fått cancer.
Vi visste inte då hur länge hon hade kvar om jag skulle få träffa henne innan jag kom hem!
Men hon stod emot cancer. Hon är en riktig stålkvinna!
Det är hennes envishet och viljan att se att alla har det bra som har hållit henne vid liv.

I dag på hennes födelsedag så var hon på sjukhuset för att få provsvar. Hennes cancer har växt. Denna gång finns det inga behandling nu som kan hjälpa henne! Vi vet inte hur länge hon har kvar. Men av hela mitt hjärta så önskar jag att hon slipper att lida för mycket!

Ringde och sjöng för henne och då berättade hon: Hon grät och sa att hon ville ju så gärna vara med om när barnbarns barnen växer upp. Min fina farmor som tänker på alla andra än sig själv!

Grattis på din födelsedag älskade farmor!
 
Fuck cancer! Har förlorat min farfar i cancer, nu har även farmor och mormor drabbats av det. Min bror har det! Jag ska börja skänka pengar till cancer fonden! Så vi kan bota alla från denna dumma sjukdomen! 

Gekås

I morgon är det dags att spendera lite pengar. I morgon ska jag mamma och min syster till Ullared. Ska bli kul att komma i väg lite med dem. Hoppas bara min magkatarr inte är värre i morgon!

Har ett val jag måste bestämma mig för! Jag vet inte vad jag ska göra. Hur det blir? Vem kan jag prata med?


Frisk

I dag har det gått 48 h sedan han spydde så nu är min prins frisk. Det kan vi säga att det har vi allt märkt här hemma. Bus på hög nivå.

Städat bort alla baciller i dag och då ville Milo hjälpa till genom att välta hinken med vattnet i. Men han var så söt. För han visste på en gång att han gjort något man inte ska göra.


Många drömmar

 
I mitt liv har jag haft många drömmar. Många som bara har blivit drömmar. Av feghet, av tryggheten, av att jag inte haft orken.
En del drömmar har jag full följt och det är jag så stolt över. Men visst är det många saker jag önskar att jag hade gjort.

Sen har jag gjort många dumma saker i mitt liv. Men jag kan bara säga att hade jag inte gjort vissa saker hade jag nog inte vart den person jag är i dag och heller inte vart med om vissa saker. Jag är inte stolt över det men jag står för det!

Jag har även nu en massa drömmar. Jag har 2 saker just nu som jag kämpar med. Jag ger ofta upp för fort. Men jag ska bevisa för mig själv, absolut ingen annan utan bara för mig själv att jag klarar av det. Det är tufft men jag ska klara det.

Sen några månader sedan har jag gett ett löfte till mig själv. Det är att inte såras av andra att jag är hellre själv än att vara bland folk som sårar mig. Jag känner mig starkare än vad jag gjort på länge.
När jag blev mamma så har "jag" fått välja mellan vänner eller min son. Man blir inte frågad längre!

Jag vill så gärna vara "ärlig" i min blogg men jag är för feg för att verkligen skriva ner allt. Jag är inte så sugen på att dela med mig om mitt liv lika mycket längre.

Det är just nu kaos i mitt huvud. Så många tankar. Så många känslor.

Det fanns en tid då allt var enkelt! När livet var som en dröm!
 

Pass 2

I dag körde jag konditionspass 2! Det blev bandet, crosstraing och cykling.
Hela 55 min! 520 cal och 120 km!
Vågen tickar neråt och jag är på väg till mitt delmål 1!


Ont

I dag har det verkligen gjort ont i mammahjärtat. Han har spytt en del. Och nu i kväll så ringde jag in till akuten för han började bli slö. Men då hade dom mycket att göra så man fick ringa tillbaka senare. Vad är det för system? När ska dom koppla in 1177 i jönköping?

Till slut fick jag tag i dom. Så länge han orkar göra "något" så är det ingen fara ge han lite saft. Ca 1 dl på en timme. Satte han i soffan. Han la sig ner låg helt stilla i någon minut sen somnade han. Något han aldrig har gjort innan när han har vart sjuk. Så han mår verkligen inte bra. Usch min plutt!


Tar aldrig slut

Är det inte från det ena hållet är det från det andra. Min lilla plutt när ska du bli frisk. Han vaknade till nu i kväll och kalvade upp det lilla han hade fått i sig. Usch vad hjälplös man känner sig. Massa tårar men till slut kom han till ro och somnade i mammas famn! Tur det för hade tyvärr inte orkat så länge till och Baba jobbar över.

Jag hoppas innerligt att jag slipper maginfluensan. Vill inte ha den igen!
Dags att sova! Galet trött och seg. Dålig sömn får man när lilleman är sjuk. Och i morgon blir det gymet igen!


Hård handskarna

Jag sa att jag skulle ta i med hård handskarna i dag. Mycket riktigt så fort jag vaknade gick jag till gymmet och körde kondition 75 min, körde gåband, cykling, rodd och crosstraing.

En klapp på min axel!


Så mycket men ändå så lite

Det är så mycket som sker just nu men ändå så lite i mitt liv. Jag vet inte vad jag vill dela med mig eller vad som ska stanna i mina tankar.

Vart på ett möte idag och i morgon kör vi med hårdhandskarna om detta ska gå vägen!

Milo är fortfarande dålig. Ingen spya men bajsblöjor får vi byta en del.
Men trotts att han har 39 i feber och har maginfluensa är han inte slö eller trött. I natt sov han dåligt, vi vaknade många gånger men fick sova till 10. Sen sov han endast 40 min på dagen. Och svårt att somna i kväll. Han är alltid sådan här när han är sjuk sover aldrig mycket som de normala människorna brukar göra ;) Nej han brukar ta igen den sömnen när han väl är frisk igen.. Han är inte så normal min son! ;)

Maginfluensa

Min lilla prins har maginfluensa. Var en stund på jobbet sen åkte jag hem. Ska stanna hemma och ta hand om Milo. Bättre jag tar hand om han och bli smittad än M. För det första han måste ju vaba i så fall det behöver ju inte jag. Och för det andra jag orkar inte höra hur döende han är om han skulle bli sjuk ;)
Synd att jag missa en del på praktiken bara.

Det är lustigt hur pigg han är trotts att han är sjuk. Men han blev kinkig nu på kvällen. Han var värm som ett element.39,0 hade han men han somnade fort. Hoppas på en lugn natt!


Mer död än levande

Hur ska jag klara denna dag. Milo har hållit på hela natten. Vaknat och gråtit!
Nu för någon timme sedan började han spy. NEJ han har nog fått maginfluensa. Nu ligger han och hickar en massa!
Själv ska jag gå upp om 20 min! Undra hur jag kommer klara denna dag!


Inte mycket

Händer inte värst mycket just nu. Så inget roligt att uppdatera er med.
Jobbar hela helgen som sagt!

Ha en bra Lördagskväll

Rastlös

I dag skulle jag få sova. Mm gick ju jätte bra! Vaknade 8. Skulle myst med Mea i dag med hon var dålig så blev inget, kollade på klockan som var 9. Orkar inte vara hemma en hel dag.
Så följde med så följde med min syster till hennes kompis. En mysig förmiddag och både jag och Milo fick presenter från London.
När vi kom hem var jag så rastlös. Tur min fina vän Sofie frågade om vi skulle åka upp till ikea med barnen!
En mysig kväll på Ikea.

I morgon börjar monster veckan! Jobbar från fredag till fredag! Hoppas bara barnvakten (mamma) är frisk på söndag annars får jag vara hemma.


Vart är du?

Nu de senaste åren har feb-mars varit riktigt jobbiga månader. Då jag har mer depression än på hösten. Saknade efter våren, solen, värmen och även Alanya som vaknar till liv. Som tur är har jag min son som gör att jag inte går ner mig så mycket!
Men jag vill bara att det ska bli vår nu! Vill sitta i solen och ta av mig jackan för att det är varmt.
Satt på balkongen i dag och njöt en stund men det är ju inte varmt!

Jag vill ha något roligt att se fram emot en resa! Tur vi ska shoppa loss i ullared nästa helg om jag nu kommer iväg. Alltid ska det vara något som krånglar!


- 5,3

På snart 2 månader har jag gått ner 5,3 kilo. Har alltså 7 kilo kvar till delmål 1. Är faktiskt riktigt nöjd med mina kilon. Men nu ska jag börja träna så nu ska det väl gå ner lite mer.
Det är kul att träna med min PT min älskling är så duktig på träning och ge tips och coacha!


Sol, blåst, kallt.

Det såg så härligt ut när man var inne. Solen sken och himlen var blå. Men fy vad det blåste och var kallt.
Men lilla familjen åkte till Stadsparken ändå för att mysa med mormor, morfar och kusin.
Gungade i den stora gungan och kusinerna satt verkligen och kramade varandra i flera minuter. Å vad jag älskar att se dem tillsammans. Sen gungade mer och lekte innan vi matade pippi fåglarna. Milo somnade så fort vi startade bilen.

M åkte till jobbet och jag och Milo hade en ledsen men mysig söndags eftermiddag. Vi badade, låg och mös i sängen. Milo sa ett nytt ord i dag tutte.

Nu sover han och jag tror han kommer bli sjuk i natt :( själv har jag prov i morgon som jag knappt läst till!


Mysdag

Jag och Milo har umgåtts med mamma och Leon hela dagen. Mamma är barnvakt åt Leon hela helgen. Hade en mysig förmiddag på stan. Mormor shoppade loss till barnbarnen. Själv väntar jag till efter Ullared. Sen åkte vi massa bilar. Milo är riktig biltokig. Sen busade vi en massa hemma hos mormor och morfar. Kusinerna busar riktigt ordentligt i dag. Jag älskar att se det!


Helg

Det var riktigt länge sedan jag fick känna att det verkligen är helg. Vart i skolan 3 dagar och haft APL 2. Så hela veckan lång. Dock måste jag plugga i helgen. Prov på måndag. Usch kommer inte gå bra.

I dag grillade vi för första gången. Kommer absolut inte bli sista. Å vad gott det är.

För övrigt en skit kväll!
Kollade klart på den turkiska serien som går på svt. Kunde inte vänta till nästa avsnitt så kollade färdigt på nätet!
Men nu är jag galet trött! Vart upp sedan kl 6!
Pojkarna har vart i lekparken och myst i solen


Tidig god natt

Klart Milo vaknade 7 i morse. Skit unge! Men blev pigg snabbt och hade en mysig morgon innan han gick till dagis.

Själv så skulle jag på studiebesök på dialysen jätte intressant faktiskt. Sen fixade jag en del ärende hämtade förstoring på det kortet som var i JP. Så söt han blev. Sen hämtade jag Milo på dagis körde M till jobbet, väntade på mamma och sedan handlade vi. Så fullt upp.
Så när vi kom hem ville jag bara att han skulle sova men nej inte i dag. Men tillslut snarkade han!

Men nu ska jag sova. För i morgon är det praktik!

Kan man få för många nappar? Nej tror inte det! Dessa fick följa med oss hem i dag!


Övertid

Sedan M började jobba kväll så har han fått jobba massa övertid. Bra betalt och pengar behövs när det händer mycket nu i vår och sommar.
Vet fortfarande inte hur min sommar ser ut. Men tror jag ska vara mammaledig. Om jag får något extra jobb kanske jag jobbar ibland. Ja annars är det ju bra att vi tjänar lite pengar nu!

Milo somnade fort i kväll. Han var snäll mot sin mamma. Hoppas han är lika snäll i morgon bitti.

Efter jag lämnat han på dagis blir det gymmet innan jag ska i väg på studiebesök på dialysen.

En mysig kille innan läggdags


Sova

I natt åt Milo välling kl 5 och tyckte att det var dags att vakna efter det. Men det tyckte inte hans mamma så efter ett tag fick han komma till vår säng och somnade på en gång jag la han i min famn. Sen somnade vi gott båda två. Älskar att somna så med honom i min famn. Var galet trött när kl ringde så den ringde en halv timme sen fick M väcka mig. Då är man trött!

Nu tröttar jag ut ungen så han lägger sig tidigt för jag orkar verkligen ingen jobbig nattning i dag. Men det senaste så har det faktiskt varit väldigt lätt!


Tjatar

I dag när jag hämtade Milo på dagis så sa en av personalen att ja tjata det kan han. Haha! Tur det inte bara här hemma han tjatar hål på oss. Även när vi var på BVC i dag så sa de att han var duktig på att prata och då var vi där i 15 min. 
Han fick ett OK i rumpan i dag med. De var lite impad på att han var så himla glad och social som han är. 
Han går upp och växer som han ska. När vi tog sprutan så skrek han till när de stack men sen inget mer. Så duktig han är. 
 
Ok nu har jag skrytit tillräckligt! Men det är väl klart man är stolt över sitt barn! 

Vilket gym

Så var det äntligen dags för att sätta i gång med träningen. I dag så följde jag med M till fitness 24/7 och tränade. 
Blir att jag tränar där då jag bara betalar 99 kr. Eftersom att jag bara kommer kunna träna dag tid så blir det ju kanon och priset var ju kanon. 
Vi får se om jag kan gå i morgon. Vad skönt det hade vart om jag och M hade kunnat tränat tillsammans. Han är så duktig. Men tyvärr så kommer vi nog aldrig hinna det. 
Men nu kör vi!

Gekås

Nu taggar vi gekås. Den 23 blir det shopping med mamma och syster!
Jag hoppas sko boo har dessa fina skor också. Annars får jag beställa dom på nätet om dom inte finns i JKPG någonstans. Måste mäta Milos fötter med!


Vilket väder

Å är våren på väg? Kommer den för att stanna. Snälla du är så välkommen!
Haft en mysig dag. Myst lite i lekparken i dag med min fina prins! Och hans mormor!


Sol

Det var sol på min lediga dag! Wihoo! Det njöt vi av till fullo jag och Milo, var en snabbis i skolan för betygsamtal men Milo var inte så road av det.
Sen mötte vi upp Lisa för en promenad. Sen var jag i väg på ett annat möte.

Jag har vart så himla trött det senaste, sover väldigt lustigt. Så skulle vila en stund i eftermiddags slutade med att hela familjen vilade från 16:15 till 18:00 inte så bra. Men men ibland blir det knasigt. Men Milo somnade ändå ok på kvällen. Å nu ska jag också hoppa i säng!

Milo åt tacos för första gången i dag. Klart han älskade det lika mycket som sina föräldrar


RSS 2.0