Nya blogg

Oj vad det var ändrat här på blogg.se kommer ta ett tag innan jag förstår mig på allt. Men gillar det faktiskt. Några funktioner jag har saknat som kommit med nu. 

Lillskiten har vart gnällig nu på kvällen också. Han fick lite tand gel som Emelie köpte i Turkiet. Och å vad bra det är. En vän har testat det när hon hade problem med sin visdomstand och hon sa att det verkligen bedövar. Så vi vet att det funkar. Varför finns det inte i Sverige? 

Annars har Milo fått sin första smakportion i dag. Dom senaste dagarna har han suttit och smakat när jag har ätit och vart med. Så i dag fick han testa. Och först var det konstigt. Sen var det äckligt. Men sedan gick det ner. Så nu får vi börja lite smått med det. Ska inte ha bråttom med det utan ta de lite då och då. 
Få se hur hans mage reagerar på detta nu. 

I dag ar vi vart hos kusinen och moster. Och i dag testade vi hoppgungen och det var riktigt roligt ett tag att hoppa. Han kunde ju inte göra så mycket själv men med hjälp av mamma så gick det bra. 

Ibland blir jag riktigt irriterad på folk och kan skriva om det i bloggen. Jag skriver inte namn eller något. Men tro inte jag är feg. För det är jag inte. Utan jag brukar alltid prata med personen jag skriver om oftast. Jag hatar fega människor som bara går och snackar skit och inte våga ta saker. Bara så ni vet. Ta inte åt er om jag inte har pratat med dig för då är det oftast inte dig jag pratar om! 




Kommentarer

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0