Zumba

I dag blev dagens träning Zumba. Och det var riktigt roligt pass.
Jag och Lisa antog utmaningen också!
Nu kör vi bruden!

Kommentarer
Postat av: Tina

Åh va gullig du är som har min tid också inställd! :D Jag har det bra här borta, men jag önskar jag kunde dela på mig och leva två liv ;P Puss o sov gott!

2010-12-04 @ 18:32:24
URL: http://www.tinasmelodi.blogspot.com
Postat av: maria

Det kostar 400 kr som ska vara betalda till skatteverket innan man ansöker. Ni ska ha varit sambo i 6 månader för att du ska kunna intyga att "han är han" säger dom, men när vi kom dit frågade de inte ens om det så det kanske går tidigare beroende på var man ansöker. kram

2010-12-04 @ 21:52:52
URL: http://marusschka.blogg.se/
Postat av: Tina

Det var konstigt att träffa honom igen, men samtidigt är det som att vi aldrig har varit isär. Man glider in i samma som det var förut liksom :)



Jag har fått lite bekanta genom min karl och umgås främst med en 10 år äldre kvinna som är schysst! Hon har varit här två månader och jobbar än så länge inte, så vi kan umgås på dagarna. Ganska vanligt att medföljare till de som jobbar här inte arbetar tydligen.



Själv har jag ännu inte aktivt börja söka jobb utan gett mig själv lite tid att landa här :) Men jag har varit på ett möte med en ryska så vi får se om det leder till något! Staden i sig är fin i sina områden men skabbig i andra. Det är inte vackra Alanya inte! Inte tagit så mycket bilder än, men ska slänga upp nåra :P

2010-12-05 @ 10:43:35
URL: http://www.tinasmelodi.blogspot.com

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0