kardemummatryffel med en hint av kanel

1 tsk kardemummakärnor, stötta

1 kanelstång, stött

2 dl vispgrädde

1 citron, rivet skal

200 g mörk choklad, 70 % kakaohalt 
kakao till garnering


1. Koka upp grädden med kardemumma och kanel. Låt stå i cirka 15 minuter.

2. Koka upp grädden och sila bort kryddorna.

3. Lägg citronskalet och chokladbitarna i grädden och smält under omrörning.

4. Ställ kallt för att halvstelna (t.ex. ute på balkongen)

5. Sikta kakao i en djup tallrik. Ta en liten sked med tryffel och rulla till en boll och rulla sedan i kakaon.
6. Förvaras kallt.


Kommentarer

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0