Ont

I dag har det verkligen gjort ont i mammahjärtat. Han har spytt en del. Och nu i kväll så ringde jag in till akuten för han började bli slö. Men då hade dom mycket att göra så man fick ringa tillbaka senare. Vad är det för system? När ska dom koppla in 1177 i jönköping?

Till slut fick jag tag i dom. Så länge han orkar göra "något" så är det ingen fara ge han lite saft. Ca 1 dl på en timme. Satte han i soffan. Han la sig ner låg helt stilla i någon minut sen somnade han. Något han aldrig har gjort innan när han har vart sjuk. Så han mår verkligen inte bra. Usch min plutt!


Kommentarer
Postat av: Sofia

Har du testat med piggelin? När Viktoria var magsjuk och svår att få i dryck så gick piggelin bättre än saft. Ett litet tips bara. Hoppas Milo piggar på sig fort nu. Det är inte kul att se de så slöa och orkeslösa.

Svar: Ja vi testade faktiskt det i dag och det gick ner en del av glassen i alla fall. Men tack för tipset :) så skönt att man kan dela med sig.. Det gör så ont att se han må så dåligt
Zandra Örneling

2013-03-20 @ 20:04:09
Postat av: Natta

Köp vätskeersättning...finns både på apotek och i mataffärer. Viktigt att han får i sig vätska. Hoppas lille Milo kryar på sig snart! :)

Svar: han har äntligen fått i sig en del vätska och var pigg i dag. tack för tipset :)
Zandra Örneling

2013-03-20 @ 21:32:25
Postat av: Dijana

Stackars liten, hoppas att han blir bättre snart!!
Systemet i jönköping är sjukt, jag fick sitta i telefonkö till akuten i 45 min, sinnes..

Svar: ja helt otroligttack <3
Zandra Örneling

2013-03-20 @ 21:38:28

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0