Halmstad

I går åkte jag och Milo ner till halmstad. Vår älskade sommarstad. Först skulle det ju vara strålande sol i dag så vi åkte i går när Milo skulle sova för natten så det inte blev så jobbigt för han i bilen. Och för mig. Han somnade efter 30 min och sov hela vägen. Vaknade dock när vi kom fram. Men när vi packat in allt satt vi ner och mös lite sen la vi oss tillsammans.
Men så var det de här med svensk sommar och midsommarveckan. Självklart regnar det i dag. Men faktiskt så gör det mig inget. Det är bara skönt att få komma ner hit och bara mysa med min son. Så skönt att kunna åka i väg med bara han. Jag älskar att jag är självständig och kan göra saker själv.
Så i dag har vi myst till 100 och han älskar att vara här. I morgon kommer våra fina vänner Karin och Maxi! Som vi har längtat! Är så spänd på hur Milo och Maxi kommer överens. Milo har allt en vilja men det kommer bli jätte bra och de kommer nog sysselsätta varandra. Så vi mammor kan sitta ner och titta på bara.

M är hemma och jobba och jobbar det gör han. Han har nämligen fått ett extra jobb och ska nu jobba mer. Hoppas på att det blir en fast tjänst på detta jobbet i stället mycket bättre jobb. Kul att han fått in en fot där. Den som säger att jobb inte finns de försöker inte till fullo. Eller så har min sambo grymt mycket tur.

Nu blir det lite mer mys med sonen min älskade.

Ursäkta att jag inte svarar på er kommentarer men det går ju inte på mobilen. Hoppas de kan fixa det snart!


Kommentarer

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0