hypokondriker

Känner mig som en riktig hypokondriker! Men så är det inte.
Vaknade upp vid 10 då grabbarna gav mig sov morgon. Mådde bra och bestämde att jag skulle upp till A6 med Sofie. Men efter jag hade ätit frukost så fick jag sådan magkramp. Satte mig i soffan och tänkte att det går väl över snart.
M gick i väg och övningskörde med pappa. Men efter ett tag gick det inte längre. Ringde till mamma och verkligen stor grät. Hon sa att det är lika bra att åka in. Så ringde till M och sa att han fick komma hem och hämta mig.
Milo åkte till mamma och pappa körde upp mig och M.
Väl där trodde jag att jag skulle svimma. Kom in och fick göra allt det där man gör kolla blodtryck, syremätning och ta prover. Sen fick vi vänta på doktorn.
Och seriöst vissa borde inte få vara doktorer. Hon var så otroligt otrevlig och kaxig. Mamma visste vem det var och sa att hon brukar vara så. Usch man kändes sig dum inför henne. Hon kände lite på magen kollade proverna sen så sa hon att de inte kan göra något så bara att åka hem.
Visst det kanske inte går att göra så mycket. Men va tusan jag åker ju inte in för skoj skull. Har magkramper hela tiden. Men kommer inte åka in för ens jag är typ döende.

Jag är otroligt trött på att må så här. Jag orkar inte mer!! Det börjar ta på krafterna!!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

allergisk?

2013-04-06 @ 22:08:15
Postat av: Anonym

allergisk?

2013-04-07 @ 05:48:26
Postat av: Anonym

allergisk?

2013-04-07 @ 05:50:21
Postat av: Anonym

allergisk?

2013-04-07 @ 13:22:43

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0