Vänder

Min bebis är knäpp. Han har alltid hatat att ligga på mage. Och nu ligger han på en filt. Jag lägger han på rygg han vänder sig till mage och blir arg. Jag vänder på han igen han gör samma sak! Vad är det han vill?


Kommentarer
Postat av: Natta

Haha...Lovis e likadan, blir tokig av att ligga på mage...hon kommer nog aldrig krypa. Gillar Milo sin gåstol? Lovis far som en skållad råtta i sin...haha

Svar: Nej det tror inte jag Milo kommer göra heller då han bara blir ilsken. Ja gå stolen är en stor favorit här.. Så dom kommer väl gå i stället... :)
Zandra Örneling

2012-09-11 @ 16:19:01
Postat av: Lina

Lillfis då!!! Jag tror han precis lärt sig vända sig på egenhand (innan kan han ha vänt sig pga huvudet) och tycker det då är extra spännande att vända sig.. Å än så länge har han inte lärt sig vända tillbaka och vill då ha lite hjälp.. Men snart så kan han åt båda hållen och då kommer han att snurra HELA TIDEN.. (Min teori)

De är underbara de små liven!!!

Kramar


Svar: Ja han kan ju vända på sig från mage till rygg det har han kunnat sen han var 3 veckor. Men då bara om jag lägger han på mage. Men när han själv ligger på rygg och vänder till mage fattar han inte hur man gör.. Tokis!
Men får låta han ligga där och skrika lite! :)

Kram
Zandra Örneling

2012-09-11 @ 19:16:51
URL: http://maxedius.blogg.se
Postat av: Monia - mamma till Tuvalie

hihi ser att du fick din son bara en dag efter jag fick Tuvalie :)

Svar: då är dom nästan lika gamla.. :) måste jag fortsätta läsa din blogg och följa hennes utveckling
Zandra Örneling

2012-09-13 @ 10:47:36
URL: http://moniasundgrenjansson.blogg.se

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0