Hostar

Min lilla plutt han hostar så han har blivit hes! Gillar inte detta. Inte många tinnar sömn sen i fredags natt då han började med sin hosta. Det är många gånger man få gå upp för att lyfta upp han i sängen då han hasar ner har väldigt mycket hög läge i hans säng, ge nappen, ge vatten, välling, byta på han då han har spytt 3 dagar i rad efter vällingen på natten ja och en massa annat.
Men trots att man inte får en sammanhängande sömn så är allt det där så värt det. För hans leende får en att smälta. Min fina fina son!

Och jag ska inte klaga för sen han var 2 månader så har han sovit hela nätter. Det har inte varit ofta vi har behövt gå upp mitt i natten och gett han mat. Mer i så fall vid 6-7. Han började sova bra när M började jobba natt. Jag tror han förstod det. Haha

Ska försöka läsa lite i naturkunskaps boken. Prov på fredag och denna 50 p kursen är hemsk. Ca 300 instuderings frågor, 15 kap att läsa och 2 stora inläsnings uppgifter på 2 veckor. När ska jag hinna öva till provet? Förstår inte riktigt hur Miroi tänker! Hoppas aldrig jag behöver plugga på den skolan igen.


Kommentarer

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0