Även i dag!

Även i dag blev det en tidig god natt för min lillprins. 18 tiden somnade han. Så han lär nog vakna om en stund för mat. Hoppas det blir samma som i natt så fall. Skönt om M kan ta morgon matningen innan han går och lägger sig.

I dag blev det bara en hemma dag. Så skönt! Kände att jag behövde det. Det hände något jobbigt i dag. Vann ett Wii på tradera som jag ångrar att jag la ett bud på. Så nu är det bara att betala och se glad ut. Vi vill ju ha ett Wii och detta var med balansbräda också och något mer. Men jag har börjat bli så snål. Få se om vi behåller det eller om jag säljer det vidare.

Skulle vilja stå på loppis och sälja en massa skit man aldrig använder. Men tycker det är så jobbigt och lite pinsamt om ingen kommer och vill köpa vid ens bord. Men borde tjäna ihop en slant. Sälja av alla sina böcker och filmer som man aldrig kommer läsa eller titta på. Jag och mamma ska rensa vårt förråd i helgen få se om jag lyckas få ihop mycket. Så kanske jag bokar ett bord.

Nej nu är det dags för mig att sova någon timme innan Milo vaknar!

Och grattis till Maria och Hamza som fick put i dag!


Kommentarer
Postat av: Maria

Tack ;) känns skönt att slippa dessa ansökningar from. nu. Vad roligt med wii, har också funderat på det, men har inte kommit till skott med att köpa. Kanske köper ditt om du ångrar dig: ) hur går det med midsommarplanerna förresten?:) krampuss

2012-05-10 @ 07:17:29
URL: http://marusschka.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Haha nu är du fast i auktionsfällan :) det är mer kul att sälja än köpa såklart! Hihi pussss

2012-05-10 @ 16:42:10
URL: http://melvan.blogg.se/

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0