Så var det slut!

Tänker inte skriva så mycket om att Sverige gör precis som dom brukar göra när dom leder. Så var vi ute ur EM behöver ju inte ens se på den sista matchen! 
Nu håller vi på mitt andra lag. 

Haft en hel dag med syster, Leon och bror. Var först barnvakt åt Leon. Och jag är riktigt stolt över att jag lyckades söva båda barnen själv. Det är inte det lättaste annars kan jag säga. 
Åt sådan god italiensk glass som har öppnat här i stan. Gud vad god den var. På vägen dit sågbil alla studenter. Vi är lite sena i Jkpg. Vilken lycka alla hade. Man blir ju helt rörd av det. Kommer såväl ihåg min student även att det är 9 år sedan. 

I dag vända sig nästan Milo på sig från rygg till mage utan att jag gjorde något. Men han lyckades inte helt. Och han får ta den tid han vill. 
Fick hem hoppgungan från syster med så i morgon ska vi visa pappa. Gåstolen är fortfarande kvar tar den sen när vi har flyttat. Skönt att kunna få saker från kusinen. 
Svar på kommentaren om babysittern det är inte min systers utan det är min systers sambos syster som dom har fått låna den av så vi kan tyvärr inte låna den. Därför jag vill köpa en egen. 

Jag vet inte vad det är med min pojke Men varje kväll är detsamma sak. Han är inte nöjd. Han krånglar och gråter. Sen när han väl ha somnat så skriker han till ibland låter som en ledsen hundvalp typ. Så får man gå och ge han nappen och klappa han. 
Har märkt att Milo älskar att titta på tv! Han sitter bara och stirrar på tv. 
Annars är han go och glad. Börjar bli bestämd. Och självklart är det jobbigt ibland. Men ett barn kan inte alltid vara på topp. 

Förresten är det bara min blogg app som inte fungerar? Kommer inte in. Och bloggar oftast från den.


Therese svara på mitt mail ;) längtar ju!

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Min app funkar inte heller :( därför det är tomt hos mig...

2012-06-16 @ 01:06:56
URL: http://melvan.blogg.se

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0