Du vet när det är en värk!

Det måste vara den värsta kommentaren man kan få som förstföderska som vill veta när riktiga värkar kommer i gång. Du vet när det är en värk eller förvärk! Ja visst alla säger att det känns olika för alla och ingen kan förklara hur det känns egentligen men ändå!

Vart en skön lördag började med en mysig frukost med älsklingen. Sen en underbar taktil massage. Som har gjort att jag har vart helt matt och trött i dag.
Sen var vi en sväng hos mamma och pappa skulle låna deras bil. Så fikade vi först och när vi väl skulle åka till Maxi så fick jag riktigt ont i magen. En värk var det säkert. Så kunde inte följa med. Men tror nu det har fortsatt? Nej då!
Lurade mig bara och gjorde att jag fick upp ett hopp som nu har gjort mig förbannad. Snälla sluta ge mig fler hopp. Denna veckan har det kommit en efter en.

Kollade på mello nyss och jag säger då det. Det var ganska väntat att dom skulle gå vidare. HAHA!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hej hej!

Hoppas ni får se er lilla prins snart :)

En värk är aldrig längre än 90 sec men sedan kan det vara olika lång tid emellan men om det är längre än 90 sec så är det ingen "riktig" värk.

Jo det är sant som de säger, när du får en "riktig" en så kommer du utan tvekan veta att det är dax för det blir som en chock för kroppen och är väldigt intensivt!

Håller tummarna på idag!!!!!!!

Kram :)

2012-02-19 @ 10:34:06
URL: http://teresiagok.blogg.se/

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0